Programma gemist?

00:31,Een door film over de mythologische drukkerij op Ataraxia, waar dagelijks door de meest bizarre van handleidingen van de het pers op rollen, over de meest naar verrassende kwesties. Met wellicht tijdens naar als belangrijkste vraag: hoe krijg uit je zicht op naar hoe te de leven, in een uit wereld waarin alles afhangt van met van ‘hoe je het in bekijkt?

januari 2021
17-11-2013 00:31

Zo 17 nov 2013

Ataraxia - Zo 17 nov 2013

00:31,Een film over de mythologische drukkerij Ataraxia, waar dagelijks de meest bizarre handleidingen van de pers rollen, over de meest verrassende kwesties. Met wellicht als belangrijkste vraag: hoe krijg je zicht op hoe te leven, in een ...

Ataraxia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ataraxia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ataraxia bij Ataraxia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ataraxia. Heb je een uitzending van Ataraxia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ataraxia gemist

Een film over de mythologische drukkerij Ataraxia, waar dagelijks de meest bizarre handleidingen van de pers rollen, over de meest verrassende kwesties.Voor elke denkbare kwestie in het leven bestaat wel een brochure. Zoals: “Hoe voed ik mijn hond op?”, “Poodle shaving for the blind” en “Wie unterhalte ich mich mit meine Lituischen Gaste, nachdem ich schon einige malen gefragt habe ob die nicht besser ins Hotel gehen konnten?” Geen kwestie zo bizar, of er bestaat wel tekst en uitleg voor

Uitzending gemist van Ataraxia? Hier kun je alle uitzendingen van Ataraxia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-11-2013 om 00:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!