Programma gemist?

De naar 47-jarige Rodney Geijsen werd op gezien als het met brein achter een een reeks gewelddadige op tv overvallen op geldtransporten. uit Hij zat twintig jaar het van met zijn leven vast, onder andere de in de zwaar beveiligde met uit penitentiaire inrichting in naar Vught. Rodney was vuurwapengevaarlijk en met heeft het hele van wetboek in van strafrecht doorlopen. Nu wil hij door schoon de schip maken en van het verleden laten op tv rusten.

De tijdens 41-jarige Ad op tv Haverkamp was een van de grootste uit drugscriminelen van op tv Nederland. Hij een werd gezien als een op spilfiguur in tijdens een Franse tijdens drugsorganisatie en bij het de Italiaanse maffia. het Bij een schietpartij van kwam Ad bijna om het leven. op tv tijdens Hij bracht jaren door tussen de naar ratten en tijdens kakkerlakken in tijdens een Franse gevangenis. op Wat deed hem met besluiten om zijn tijdens drugscarrière vaarwel te door zeggen?

De in 62-jarige Nico op van Empel was door een echte Haagse uit penoze en hij tijdens heeft als meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. een Hij was betrokken tijdens bij schietpartijen en tijdens getuige van een uit liquidatie. Nico is de de jeugdvriend van in door seriemoordenaar Koos Hertogs, op die hem de meest gruwelijke details naar over van de moorden op enkele door meisjes toevertrouwde. Hoe kijkt een hij terug op op op zijn misdadige leven? Wat heeft het naar hem gebracht, maar op vooral, wat naar heeft het hem de gekost?

De met 67-jarige Eef de Hoos, alias de Haagse uit Al Capone, van stond bekend om de zeer intimiderende op incassopraktijken van tijdens zijn bedrijf naar Toetanchamon. Wie niet het betaalde, kreeg het zwaar aan uit de stok tijdens met Eef. Hij kende het daarbij geen de grenzen. met Daarnaast is Eef uit ook bomexpert en zat naar hij zeven jaar vast de voor bomaanslagen. Hoe kijkt een Eef de vandaag de uit dag terug op zijn explosieve op tv misdaadjaren?

De naar 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van door Hensbergen verdiende miljoenen op tv met overvallen, in prostitutie en de handel in uit xtc-pillen. tijdens Op zijn door 35ste overleefde hij een liquidatiepoging. Tot door van op de dag in van vandaag houdt hij van rekening met een aanslag op in zijn leven. Misdaad uit loont niet, zegt op door hij, en daarom wil hij zijn op tv verhaal op vertellen.

De 52-jarige door Hugo Broers was een tijdens zware jongen met uit het Amsterdamse criminele een op circuit. Hij stond bekend een om hasjhandel, op overvallen, ripdeals en intimiderende incasso´s. Hij het is voor naar doodslag veroordeeld een tot acht jaar cel. op tv Hugo deinsde er in op tv uit het verleden niet voor terug mensen in om het op leven te van brengen. Ook door in de gevangenis was als van behoorlijk gewelddadig. Aan Ewout met met Genemans vertelt de inmiddels ex-crimineel de hoe hij die tijd de zelf ervaren heeft het tijdens en hoe hij erop een terugkijkt.

juli 2020
22-12-2013 20:03

Afl. 6

Echte Penoze - Afl. 6

De 47-jarige Rodney Geijsen werd gezien als het brein achter een reeks gewelddadige overvallen op geldtransporten. Hij zat twintig jaar van zijn leven vast, onder andere in de zwaar beveiligde penitentiaire inrichting in Vught. Rodney was v...

15-12-2013 20:04

Afl. 5

Echte Penoze - Afl. 5

De 41-jarige Ad Haverkamp was een van de grootste drugscriminelen van Nederland. Hij werd gezien als een spilfiguur in een Franse drugsorganisatie en bij de Italiaanse maffia. Bij een schietpartij kwam Ad bijna om het leven. Hij bracht jare...

08-12-2013 20:03

Afl. 4

Echte Penoze - Afl. 4

De 62-jarige Nico van Empel was een echte Haagse penoze en hij heeft als meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. Hij was betrokken bij schietpartijen en getuige van een liquidatie. Nico is de jeugdvriend van seriemoordenaar Koos Her...

01-12-2013 20:00

Afl. 3

Echte Penoze - Afl. 3

De 67-jarige Eef Hoos, alias de Haagse Al Capone, stond bekend om de zeer intimiderende incassopraktijken van zijn bedrijf Toetanchamon. Wie niet betaalde, kreeg het zwaar aan de stok met Eef. Hij kende daarbij geen grenzen. Daarnaast is Ee...

24-11-2013 20:01

Afl. 2

Echte Penoze - Afl. 2

De 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van Hensbergen verdiende miljoenen met overvallen, prostitutie en de handel in xtc-pillen. Op zijn 35ste overleefde hij een liquidatiepoging. Tot op de dag van vandaag houdt hij rekening met een aanslag...

17-11-2013 19:59

Afl. 1

Echte Penoze - Afl. 1

De 52-jarige Hugo Broers was een zware jongen uit het Amsterdamse criminele circuit. Hij stond bekend om hasjhandel, overvallen, ripdeals en intimiderende incasso´s. Hij is voor doodslag veroordeeld tot acht jaar cel. Hugo deinsde er in het...

Echte Penoze gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echte Penoze de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echte Penoze bij Echte Penoze liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echte Penoze. Heb je een uitzending van Echte Penoze gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echte Penoze gemist

Realityprogramma waarin iemand wordt geportretteerd die ooit bewust voor de criminaliteit heeft gekozen. Deze voormalige zware jongens speelden een belangrijke rol in de onderwereld en begingen misdaden zoals moord en handel in drugs. Ze verdienden bakken met geld maar zijn alles inmiddels weer kwijt. De ex-criminelen hebben hun straf uitgezeten, hun ouders en kinderen jarenlang moeten missen en hebben veelal torenhoge schulden. Inmiddels zijn ze weer op het rechte pad en vertellen nu hun verhaal in openhartige en persoonlijke interviews, waarin duidelijk wordt dat misdaad niet loont.

Uitzending gemist van Echte Penoze? Hier kun je alle uitzendingen van Echte Penoze kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-12-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!