Programma gemist?

De 47-jarige Rodney het Geijsen van werd gezien als het tijdens brein achter de een reeks gewelddadige overvallen de op geldtransporten. Hij door zat twintig jaar een van zijn leven het vast, onder andere het in de zwaar van beveiligde het penitentiaire inrichting in Vught. Rodney een was vuurwapengevaarlijk met en heeft het uit hele wetboek van strafrecht met doorlopen. op tv Nu wil hij met schoon schip maken en op het verleden laten de rusten.

De 41-jarige met Ad Haverkamp was een een van op tv de grootste drugscriminelen van Nederland. de Hij werd gezien naar als een met spilfiguur in met een Franse drugsorganisatie in en bij de Italiaanse op maffia. Bij een schietpartij met kwam Ad op bijna om het het leven. Hij naar bracht jaren door tussen de door ratten en de kakkerlakken in een Franse naar gevangenis. het Wat deed hem een besluiten om zijn drugscarrière vaarwel naar te naar zeggen?

De uit 62-jarige Nico van Empel was naar een de echte Haagse penoze en hij tijdens heeft als door meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. met naar Hij was betrokken een bij schietpartijen en getuige naar van een het liquidatie. Nico is de in jeugdvriend van seriemoordenaar het Koos Hertogs, die hem de de meest gruwelijke details op tv over de moorden de op enkele op tv meisjes toevertrouwde. Hoe kijkt naar hij terug op op tv zijn een misdadige leven? Wat heeft het met hem gebracht, naar maar vooral, een wat heeft het door hem gekost?

De 67-jarige Eef de door Hoos, alias de Haagse naar Al Capone, stond bekend van om de zeer het intimiderende incassopraktijken van op zijn bedrijf een Toetanchamon. Wie door niet betaalde, kreeg het zwaar aan uit de stok met op op Eef. Hij kende uit daarbij geen grenzen. Daarnaast door is Eef ook bomexpert naar en in zat hij zeven jaar vast voor op bomaanslagen. Hoe van kijkt Eef het vandaag de dag terug op uit naar zijn explosieve misdaadjaren?

De naar 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van de Hensbergen verdiende miljoenen op met overvallen, prostitutie en met door de handel in xtc-pillen. Op in zijn 35ste overleefde met hij een in liquidatiepoging. Tot op de dag uit van vandaag houdt met hij rekening op tv met een van aanslag op zijn leven. op Misdaad tijdens loont niet, zegt hij, een en daarom wil de hij zijn verhaal op tv vertellen.

De 52-jarige een Hugo Broers was uit een zware jongen uit het het tijdens Amsterdamse criminele circuit. tijdens Hij stond bekend het om hasjhandel, overvallen, ripdeals en tijdens naar intimiderende incasso´s. Hij is op voor doodslag veroordeeld tot het acht op jaar cel. Hugo deinsde er in door het op verleden niet voor terug mensen met om het leven van te brengen. Ook met tijdens in de gevangenis was als behoorlijk in gewelddadig. door Aan Ewout Genemans vertelt de de inmiddels in ex-crimineel hoe op tv hij die tijd zelf ervaren het heeft en hoe hij op erop met terugkijkt.

juni 2021
22-12-2013 20:03

Afl. 6

Echte Penoze - Afl. 6

De 47-jarige Rodney Geijsen werd gezien als het brein achter een reeks gewelddadige overvallen op geldtransporten. Hij zat twintig jaar van zijn leven vast, onder andere in de zwaar beveiligde penitentiaire inrichting in Vught. Rodney was v...

15-12-2013 20:04

Afl. 5

Echte Penoze - Afl. 5

De 41-jarige Ad Haverkamp was een van de grootste drugscriminelen van Nederland. Hij werd gezien als een spilfiguur in een Franse drugsorganisatie en bij de Italiaanse maffia. Bij een schietpartij kwam Ad bijna om het leven. Hij bracht jare...

08-12-2013 20:03

Afl. 4

Echte Penoze - Afl. 4

De 62-jarige Nico van Empel was een echte Haagse penoze en hij heeft als meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. Hij was betrokken bij schietpartijen en getuige van een liquidatie. Nico is de jeugdvriend van seriemoordenaar Koos Her...

01-12-2013 20:00

Afl. 3

Echte Penoze - Afl. 3

De 67-jarige Eef Hoos, alias de Haagse Al Capone, stond bekend om de zeer intimiderende incassopraktijken van zijn bedrijf Toetanchamon. Wie niet betaalde, kreeg het zwaar aan de stok met Eef. Hij kende daarbij geen grenzen. Daarnaast is Ee...

24-11-2013 20:01

Afl. 2

Echte Penoze - Afl. 2

De 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van Hensbergen verdiende miljoenen met overvallen, prostitutie en de handel in xtc-pillen. Op zijn 35ste overleefde hij een liquidatiepoging. Tot op de dag van vandaag houdt hij rekening met een aanslag...

17-11-2013 19:59

Afl. 1

Echte Penoze - Afl. 1

De 52-jarige Hugo Broers was een zware jongen uit het Amsterdamse criminele circuit. Hij stond bekend om hasjhandel, overvallen, ripdeals en intimiderende incasso´s. Hij is voor doodslag veroordeeld tot acht jaar cel. Hugo deinsde er in het...

Echte Penoze gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echte Penoze de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echte Penoze bij Echte Penoze liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echte Penoze. Heb je een uitzending van Echte Penoze gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echte Penoze gemist

Realityprogramma waarin iemand wordt geportretteerd die ooit bewust voor de criminaliteit heeft gekozen. Deze voormalige zware jongens speelden een belangrijke rol in de onderwereld en begingen misdaden zoals moord en handel in drugs. Ze verdienden bakken met geld maar zijn alles inmiddels weer kwijt. De ex-criminelen hebben hun straf uitgezeten, hun ouders en kinderen jarenlang moeten missen en hebben veelal torenhoge schulden. Inmiddels zijn ze weer op het rechte pad en vertellen nu hun verhaal in openhartige en persoonlijke interviews, waarin duidelijk wordt dat misdaad niet loont.

Uitzending gemist van Echte Penoze? Hier kun je alle uitzendingen van Echte Penoze kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-12-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!