Programma gemist?

De 47-jarige Rodney het Geijsen werd op tv gezien uit als het brein achter een uit reeks van gewelddadige overvallen op geldtransporten. een Hij zat twintig uit jaar van zijn op leven vast, onder andere in op de zwaar een beveiligde het penitentiaire inrichting in uit Vught. Rodney was vuurwapengevaarlijk en heeft uit tijdens het hele wetboek van strafrecht doorlopen. uit op tv Nu wil hij schoon schip tijdens maken en het tijdens verleden laten in rusten.

De op 41-jarige Ad de Haverkamp was een tijdens van de grootste drugscriminelen van van Nederland. Hij werd door gezien op tv als een spilfiguur in een Franse op in drugsorganisatie en bij de het Italiaanse maffia. met Bij een schietpartij in kwam Ad bijna de om het leven. Hij op tv bracht jaren de door tussen de ratten en kakkerlakken een in een Franse het het gevangenis. Wat deed hem besluiten tijdens om zijn drugscarrière vaarwel een te de zeggen?

De op tv 62-jarige Nico van van Empel was naar een echte Haagse penoze en het hij heeft tijdens als meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. uit Hij was tijdens betrokken bij in schietpartijen en getuige op van een liquidatie. het Nico is de jeugdvriend van van seriemoordenaar het Koos Hertogs, die hem de naar meest gruwelijke het details over de moorden in naar op enkele meisjes toevertrouwde. naar Hoe kijkt van hij terug op zijn misdadige tijdens leven? het Wat heeft het van hem gebracht, maar vooral, wat heeft het het hem het gekost?

De 67-jarige Eef van Hoos, een alias de Haagse Al door Capone, op tv stond bekend om de door zeer intimiderende incassopraktijken van zijn naar bedrijf door Toetanchamon. Wie niet betaalde, door kreeg het zwaar aan tijdens de een stok met Eef. Hij kende tijdens daarbij geen de grenzen. Daarnaast is Eef een ook bomexpert op tv en zat hij in zeven een jaar vast voor bomaanslagen. Hoe kijkt op Eef de vandaag de dag terug door op zijn een explosieve misdaadjaren?

De de 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van Hensbergen het verdiende naar miljoenen met met overvallen, prostitutie en de naar handel in xtc-pillen. Op zijn tijdens 35ste overleefde op tv hij een liquidatiepoging. Tot uit van op de dag van de vandaag houdt hij rekening in met een aanslag op in met zijn leven. Misdaad op tv loont niet, zegt op hij, en daarom wil hij op tv zijn de verhaal vertellen.

De door 52-jarige Hugo tijdens Broers was een uit zware jongen uit door het Amsterdamse criminele circuit. Hij op stond bekend om door hasjhandel, overvallen, ripdeals en uit intimiderende incasso´s. op tv Hij is uit voor doodslag veroordeeld de tot acht jaar uit cel. Hugo deinsde er in uit het verleden niet op tv voor terug tijdens mensen om van het leven te brengen. Ook op in een de gevangenis met was als behoorlijk gewelddadig. Aan uit Ewout Genemans vertelt de van inmiddels ex-crimineel hoe met op hij die tijd zelf ervaren op tv heeft en met hoe hij erop de terugkijkt.

december 2019
22-12-2013 20:03

Afl. 6

Echte Penoze - Afl. 6

De 47-jarige Rodney Geijsen werd gezien als het brein achter een reeks gewelddadige overvallen op geldtransporten. Hij zat twintig jaar van zijn leven vast, onder andere in de zwaar beveiligde penitentiaire inrichting in Vught. Rodney was v...

15-12-2013 20:04

Afl. 5

Echte Penoze - Afl. 5

De 41-jarige Ad Haverkamp was een van de grootste drugscriminelen van Nederland. Hij werd gezien als een spilfiguur in een Franse drugsorganisatie en bij de Italiaanse maffia. Bij een schietpartij kwam Ad bijna om het leven. Hij bracht jare...

08-12-2013 20:03

Afl. 4

Echte Penoze - Afl. 4

De 62-jarige Nico van Empel was een echte Haagse penoze en hij heeft als meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. Hij was betrokken bij schietpartijen en getuige van een liquidatie. Nico is de jeugdvriend van seriemoordenaar Koos Her...

01-12-2013 20:00

Afl. 3

Echte Penoze - Afl. 3

De 67-jarige Eef Hoos, alias de Haagse Al Capone, stond bekend om de zeer intimiderende incassopraktijken van zijn bedrijf Toetanchamon. Wie niet betaalde, kreeg het zwaar aan de stok met Eef. Hij kende daarbij geen grenzen. Daarnaast is Ee...

24-11-2013 20:01

Afl. 2

Echte Penoze - Afl. 2

De 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van Hensbergen verdiende miljoenen met overvallen, prostitutie en de handel in xtc-pillen. Op zijn 35ste overleefde hij een liquidatiepoging. Tot op de dag van vandaag houdt hij rekening met een aanslag...

17-11-2013 19:59

Afl. 1

Echte Penoze - Afl. 1

De 52-jarige Hugo Broers was een zware jongen uit het Amsterdamse criminele circuit. Hij stond bekend om hasjhandel, overvallen, ripdeals en intimiderende incasso´s. Hij is voor doodslag veroordeeld tot acht jaar cel. Hugo deinsde er in het...

Echte Penoze gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echte Penoze de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echte Penoze bij Echte Penoze liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echte Penoze. Heb je een uitzending van Echte Penoze gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echte Penoze gemist

Realityprogramma waarin iemand wordt geportretteerd die ooit bewust voor de criminaliteit heeft gekozen. Deze voormalige zware jongens speelden een belangrijke rol in de onderwereld en begingen misdaden zoals moord en handel in drugs. Ze verdienden bakken met geld maar zijn alles inmiddels weer kwijt. De ex-criminelen hebben hun straf uitgezeten, hun ouders en kinderen jarenlang moeten missen en hebben veelal torenhoge schulden. Inmiddels zijn ze weer op het rechte pad en vertellen nu hun verhaal in openhartige en persoonlijke interviews, waarin duidelijk wordt dat misdaad niet loont.

Uitzending gemist van Echte Penoze? Hier kun je alle uitzendingen van Echte Penoze kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-12-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!