Programma gemist?

De 47-jarige Rodney in Geijsen werd gezien met als het het brein achter een reeks op tv op tv gewelddadige overvallen op geldtransporten. Hij de zat twintig jaar van de zijn naar leven vast, onder andere door in de zwaar beveiligde van penitentiaire inrichting in het Vught. op tv Rodney was in vuurwapengevaarlijk en heeft de het hele wetboek tijdens van strafrecht doorlopen. in Nu wil hij schoon op schip maken het en het verleden laten in rusten.

De 41-jarige Ad tijdens Haverkamp was op een van in de grootste drugscriminelen van met Nederland. Hij werd het gezien als naar een spilfiguur naar in een Franse uit drugsorganisatie en bij de Italiaanse maffia. de Bij door een schietpartij kwam Ad naar bijna om door het leven. Hij tijdens bracht jaren door de tussen de ratten in en kakkerlakken naar in een Franse gevangenis. met Wat deed hem besluiten de om zijn de drugscarrière vaarwel te het zeggen?

De een 62-jarige Nico van Empel was door een een echte Haagse het penoze en hij heeft als in meesteroplichter duizenden met bedrijven opgelicht. Hij was betrokken met door bij schietpartijen en getuige van van een liquidatie. door Nico is het de jeugdvriend van seriemoordenaar Koos Hertogs, het die tijdens hem de meest gruwelijke van details uit over de moorden op enkele meisjes een een toevertrouwde. Hoe kijkt hij terug op door zijn misdadige leven? op tv een Wat heeft het hem de gebracht, maar vooral, wat het heeft het hem op gekost?

De 67-jarige Eef tijdens Hoos, alias de met Haagse in Al Capone, stond bekend om uit de zeer een intimiderende incassopraktijken uit van zijn bedrijf Toetanchamon. met Wie tijdens niet betaalde, kreeg het zwaar op aan de stok met uit Eef. Hij de kende daarbij geen in grenzen. Daarnaast is op Eef in ook bomexpert en zat hij zeven een het jaar vast voor bomaanslagen. Hoe op tv kijkt het Eef vandaag de dag terug van op zijn explosieve op misdaadjaren?

De 67-jarige vuurwapengevaarlijke een in Jan van Hensbergen verdiende door miljoenen met overvallen, prostitutie en uit de handel tijdens in de xtc-pillen. Op zijn 35ste overleefde hij op een liquidatiepoging. van Tot op de een dag van een vandaag houdt hij rekening met een een aanslag op tv op met zijn leven. Misdaad met loont niet, zegt hij, en daarom met uit wil hij zijn verhaal door vertellen.

De 52-jarige Hugo een Broers was met een tijdens zware jongen uit het Amsterdamse criminele van circuit. het Hij stond uit bekend om hasjhandel, naar overvallen, ripdeals en intimiderende incasso´s. een Hij is voor met doodslag veroordeeld uit tot acht jaar door cel. Hugo het deinsde er in het verleden niet door voor terug mensen uit om het het leven op te brengen. Ook in de gevangenis van was als een behoorlijk gewelddadig. Aan Ewout tijdens het Genemans vertelt de inmiddels een ex-crimineel hoe hij uit die tijd zelf met ervaren heeft en uit hoe hij erop de terugkijkt.

oktober 2020
22-12-2013 20:03

Afl. 6

Echte Penoze - Afl. 6

De 47-jarige Rodney Geijsen werd gezien als het brein achter een reeks gewelddadige overvallen op geldtransporten. Hij zat twintig jaar van zijn leven vast, onder andere in de zwaar beveiligde penitentiaire inrichting in Vught. Rodney was v...

15-12-2013 20:04

Afl. 5

Echte Penoze - Afl. 5

De 41-jarige Ad Haverkamp was een van de grootste drugscriminelen van Nederland. Hij werd gezien als een spilfiguur in een Franse drugsorganisatie en bij de Italiaanse maffia. Bij een schietpartij kwam Ad bijna om het leven. Hij bracht jare...

08-12-2013 20:03

Afl. 4

Echte Penoze - Afl. 4

De 62-jarige Nico van Empel was een echte Haagse penoze en hij heeft als meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. Hij was betrokken bij schietpartijen en getuige van een liquidatie. Nico is de jeugdvriend van seriemoordenaar Koos Her...

01-12-2013 20:00

Afl. 3

Echte Penoze - Afl. 3

De 67-jarige Eef Hoos, alias de Haagse Al Capone, stond bekend om de zeer intimiderende incassopraktijken van zijn bedrijf Toetanchamon. Wie niet betaalde, kreeg het zwaar aan de stok met Eef. Hij kende daarbij geen grenzen. Daarnaast is Ee...

24-11-2013 20:01

Afl. 2

Echte Penoze - Afl. 2

De 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van Hensbergen verdiende miljoenen met overvallen, prostitutie en de handel in xtc-pillen. Op zijn 35ste overleefde hij een liquidatiepoging. Tot op de dag van vandaag houdt hij rekening met een aanslag...

17-11-2013 19:59

Afl. 1

Echte Penoze - Afl. 1

De 52-jarige Hugo Broers was een zware jongen uit het Amsterdamse criminele circuit. Hij stond bekend om hasjhandel, overvallen, ripdeals en intimiderende incasso´s. Hij is voor doodslag veroordeeld tot acht jaar cel. Hugo deinsde er in het...

Echte Penoze gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echte Penoze de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echte Penoze bij Echte Penoze liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echte Penoze. Heb je een uitzending van Echte Penoze gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echte Penoze gemist

Realityprogramma waarin iemand wordt geportretteerd die ooit bewust voor de criminaliteit heeft gekozen. Deze voormalige zware jongens speelden een belangrijke rol in de onderwereld en begingen misdaden zoals moord en handel in drugs. Ze verdienden bakken met geld maar zijn alles inmiddels weer kwijt. De ex-criminelen hebben hun straf uitgezeten, hun ouders en kinderen jarenlang moeten missen en hebben veelal torenhoge schulden. Inmiddels zijn ze weer op het rechte pad en vertellen nu hun verhaal in openhartige en persoonlijke interviews, waarin duidelijk wordt dat misdaad niet loont.

Uitzending gemist van Echte Penoze? Hier kun je alle uitzendingen van Echte Penoze kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-12-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!