Programma gemist?

De op 47-jarige Rodney Geijsen werd gezien in als het in brein achter een reeks door een gewelddadige overvallen op geldtransporten. Hij zat op tv twintig naar jaar van zijn het leven vast, onder andere in uit tijdens de zwaar beveiligde penitentiaire inrichting in tijdens Vught. Rodney uit was vuurwapengevaarlijk het en heeft het hele op tv wetboek van strafrecht een doorlopen. in Nu wil hij schoon op schip maken en een het verleden laten een rusten.

De 41-jarige Ad een Haverkamp door was een van de grootste op drugscriminelen van Nederland. op Hij werd gezien van als een spilfiguur in in in een Franse drugsorganisatie en bij uit de Italiaanse op maffia. Bij een schietpartij in kwam Ad bijna het om het op leven. Hij bracht uit jaren door tussen het de ratten en kakkerlakken met in een Franse in gevangenis. op Wat deed hem besluiten met om uit zijn drugscarrière vaarwel een te zeggen?

De 62-jarige het Nico op tv van Empel was een echte Haagse in uit penoze en hij heeft als het meesteroplichter met duizenden bedrijven opgelicht. Hij het was betrokken bij door schietpartijen en een getuige van een liquidatie. Nico is naar naar de jeugdvriend van seriemoordenaar Koos van Hertogs, die hem de het meest op tv gruwelijke details over de in moorden op enkele uit meisjes toevertrouwde. een Hoe kijkt naar hij terug op zijn op misdadige leven? Wat heeft het door hem gebracht, maar uit vooral, wat het heeft het hem door gekost?

De 67-jarige Eef tijdens Hoos, alias met de uit Haagse Al Capone, stond uit bekend om het de zeer intimiderende incassopraktijken tijdens van zijn bedrijf op Toetanchamon. Wie niet betaalde, met kreeg het zwaar op tv aan door de stok met op tv Eef. Hij kende daarbij geen in grenzen. Daarnaast op is Eef ook het bomexpert en met zat hij zeven jaar de vast voor bomaanslagen. Hoe kijkt de Eef de vandaag de dag terug op tv op zijn explosieve van misdaadjaren?

De 67-jarige met vuurwapengevaarlijke door Jan van Hensbergen verdiende miljoenen met op overvallen, prostitutie tijdens en de uit handel in xtc-pillen. Op zijn op tv op tv 35ste overleefde hij een liquidatiepoging. Tot tijdens op op tv de dag van vandaag naar houdt hij rekening met de een aanslag op uit zijn uit leven. Misdaad loont de niet, zegt hij, en van daarom wil met hij zijn verhaal op vertellen.

De 52-jarige Hugo tijdens Broers was tijdens een met zware jongen uit het Amsterdamse criminele op uit circuit. Hij stond bekend om op tv hasjhandel, overvallen, het ripdeals en intimiderende incasso´s. op tv Hij is de voor doodslag veroordeeld op tv tot acht door jaar cel. Hugo uit deinsde er in het verleden niet uit met voor terug mensen om in het leven te brengen. Ook met in een de gevangenis was tijdens als behoorlijk gewelddadig. Aan Ewout op Genemans vertelt de de inmiddels op ex-crimineel hoe hij die door tijd zelf met ervaren heeft en in hoe hij erop van terugkijkt.

februari 2021
22-12-2013 20:03

Afl. 6

Echte Penoze - Afl. 6

De 47-jarige Rodney Geijsen werd gezien als het brein achter een reeks gewelddadige overvallen op geldtransporten. Hij zat twintig jaar van zijn leven vast, onder andere in de zwaar beveiligde penitentiaire inrichting in Vught. Rodney was v...

15-12-2013 20:04

Afl. 5

Echte Penoze - Afl. 5

De 41-jarige Ad Haverkamp was een van de grootste drugscriminelen van Nederland. Hij werd gezien als een spilfiguur in een Franse drugsorganisatie en bij de Italiaanse maffia. Bij een schietpartij kwam Ad bijna om het leven. Hij bracht jare...

08-12-2013 20:03

Afl. 4

Echte Penoze - Afl. 4

De 62-jarige Nico van Empel was een echte Haagse penoze en hij heeft als meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. Hij was betrokken bij schietpartijen en getuige van een liquidatie. Nico is de jeugdvriend van seriemoordenaar Koos Her...

01-12-2013 20:00

Afl. 3

Echte Penoze - Afl. 3

De 67-jarige Eef Hoos, alias de Haagse Al Capone, stond bekend om de zeer intimiderende incassopraktijken van zijn bedrijf Toetanchamon. Wie niet betaalde, kreeg het zwaar aan de stok met Eef. Hij kende daarbij geen grenzen. Daarnaast is Ee...

24-11-2013 20:01

Afl. 2

Echte Penoze - Afl. 2

De 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van Hensbergen verdiende miljoenen met overvallen, prostitutie en de handel in xtc-pillen. Op zijn 35ste overleefde hij een liquidatiepoging. Tot op de dag van vandaag houdt hij rekening met een aanslag...

17-11-2013 19:59

Afl. 1

Echte Penoze - Afl. 1

De 52-jarige Hugo Broers was een zware jongen uit het Amsterdamse criminele circuit. Hij stond bekend om hasjhandel, overvallen, ripdeals en intimiderende incasso´s. Hij is voor doodslag veroordeeld tot acht jaar cel. Hugo deinsde er in het...

Echte Penoze gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echte Penoze de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echte Penoze bij Echte Penoze liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echte Penoze. Heb je een uitzending van Echte Penoze gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echte Penoze gemist

Realityprogramma waarin iemand wordt geportretteerd die ooit bewust voor de criminaliteit heeft gekozen. Deze voormalige zware jongens speelden een belangrijke rol in de onderwereld en begingen misdaden zoals moord en handel in drugs. Ze verdienden bakken met geld maar zijn alles inmiddels weer kwijt. De ex-criminelen hebben hun straf uitgezeten, hun ouders en kinderen jarenlang moeten missen en hebben veelal torenhoge schulden. Inmiddels zijn ze weer op het rechte pad en vertellen nu hun verhaal in openhartige en persoonlijke interviews, waarin duidelijk wordt dat misdaad niet loont.

Uitzending gemist van Echte Penoze? Hier kun je alle uitzendingen van Echte Penoze kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-12-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!