Programma gemist?

De op tv 47-jarige Rodney Geijsen het werd gezien als het brein een op achter een reeks gewelddadige op overvallen op geldtransporten. Hij zat van twintig jaar in van zijn leven vast, naar tijdens onder andere in de zwaar beveiligde van penitentiaire in inrichting in Vught. Rodney was in vuurwapengevaarlijk met en heeft het een hele wetboek van strafrecht doorlopen. een Nu wil hij door een schoon schip maken door en het verleden een laten rusten.

De op 41-jarige Ad door Haverkamp was een een van de grootste drugscriminelen van op Nederland. tijdens Hij werd gezien van als een spilfiguur in een een Franse drugsorganisatie en bij in de Italiaanse de maffia. Bij met een schietpartij kwam Ad in bijna op tv om het leven. Hij op tv bracht jaren door tijdens tussen de in ratten en kakkerlakken een in een Franse gevangenis. Wat tijdens deed hem besluiten met om zijn een drugscarrière vaarwel het te zeggen?

De in 62-jarige Nico van Empel was een een een echte Haagse penoze en door hij heeft naar als meesteroplichter duizenden uit bedrijven opgelicht. door Hij was betrokken op bij schietpartijen en getuige van tijdens een liquidatie. Nico met is de van jeugdvriend van op seriemoordenaar Koos Hertogs, die hem de door meest gruwelijke details een over van de moorden op enkele meisjes naar op tv toevertrouwde. Hoe kijkt uit hij terug op zijn misdadige op leven? uit Wat heeft het hem het gebracht, maar van vooral, wat heeft met het hem gekost?

De van 67-jarige Eef Hoos, alias de naar uit Haagse Al Capone, stond bekend uit om de met zeer intimiderende incassopraktijken van tijdens zijn bedrijf Toetanchamon. met Wie niet betaalde, door kreeg het zwaar het aan de stok op tv met Eef. Hij het kende daarbij het geen grenzen. Daarnaast is Eef een ook bomexpert en tijdens zat hij zeven in jaar vast voor door uit bomaanslagen. Hoe kijkt een Eef vandaag de uit dag terug op zijn explosieve naar misdaadjaren?

De met 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van een Hensbergen verdiende miljoenen in met overvallen, prostitutie de en met de handel in op tv xtc-pillen. Op zijn 35ste overleefde hij uit een liquidatiepoging. Tot het in op de dag van vandaag in houdt hij in rekening met door een aanslag op zijn leven. Misdaad het loont niet, zegt met hij, en uit daarom uit wil hij zijn uit verhaal vertellen.

De 52-jarige Hugo de Broers was het een uit zware jongen uit het uit Amsterdamse criminele circuit. naar Hij stond bekend door om hasjhandel, overvallen, van ripdeals en intimiderende door incasso´s. Hij is voor doodslag op tijdens veroordeeld tot acht in jaar cel. Hugo deinsde tijdens er in het tijdens verleden niet in voor terug mensen om het leven op tv te naar brengen. Ook in een de gevangenis op was als behoorlijk gewelddadig. Aan Ewout een Genemans vertelt de tijdens inmiddels ex-crimineel hoe van hij die de tijd op tv zelf ervaren heeft naar en hoe hij erop naar terugkijkt.

februari 2020
22-12-2013 20:03

Afl. 6

Echte Penoze - Afl. 6

De 47-jarige Rodney Geijsen werd gezien als het brein achter een reeks gewelddadige overvallen op geldtransporten. Hij zat twintig jaar van zijn leven vast, onder andere in de zwaar beveiligde penitentiaire inrichting in Vught. Rodney was v...

15-12-2013 20:04

Afl. 5

Echte Penoze - Afl. 5

De 41-jarige Ad Haverkamp was een van de grootste drugscriminelen van Nederland. Hij werd gezien als een spilfiguur in een Franse drugsorganisatie en bij de Italiaanse maffia. Bij een schietpartij kwam Ad bijna om het leven. Hij bracht jare...

08-12-2013 20:03

Afl. 4

Echte Penoze - Afl. 4

De 62-jarige Nico van Empel was een echte Haagse penoze en hij heeft als meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. Hij was betrokken bij schietpartijen en getuige van een liquidatie. Nico is de jeugdvriend van seriemoordenaar Koos Her...

01-12-2013 20:00

Afl. 3

Echte Penoze - Afl. 3

De 67-jarige Eef Hoos, alias de Haagse Al Capone, stond bekend om de zeer intimiderende incassopraktijken van zijn bedrijf Toetanchamon. Wie niet betaalde, kreeg het zwaar aan de stok met Eef. Hij kende daarbij geen grenzen. Daarnaast is Ee...

24-11-2013 20:01

Afl. 2

Echte Penoze - Afl. 2

De 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van Hensbergen verdiende miljoenen met overvallen, prostitutie en de handel in xtc-pillen. Op zijn 35ste overleefde hij een liquidatiepoging. Tot op de dag van vandaag houdt hij rekening met een aanslag...

17-11-2013 19:59

Afl. 1

Echte Penoze - Afl. 1

De 52-jarige Hugo Broers was een zware jongen uit het Amsterdamse criminele circuit. Hij stond bekend om hasjhandel, overvallen, ripdeals en intimiderende incasso´s. Hij is voor doodslag veroordeeld tot acht jaar cel. Hugo deinsde er in het...

Echte Penoze gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echte Penoze de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echte Penoze bij Echte Penoze liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echte Penoze. Heb je een uitzending van Echte Penoze gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echte Penoze gemist

Realityprogramma waarin iemand wordt geportretteerd die ooit bewust voor de criminaliteit heeft gekozen. Deze voormalige zware jongens speelden een belangrijke rol in de onderwereld en begingen misdaden zoals moord en handel in drugs. Ze verdienden bakken met geld maar zijn alles inmiddels weer kwijt. De ex-criminelen hebben hun straf uitgezeten, hun ouders en kinderen jarenlang moeten missen en hebben veelal torenhoge schulden. Inmiddels zijn ze weer op het rechte pad en vertellen nu hun verhaal in openhartige en persoonlijke interviews, waarin duidelijk wordt dat misdaad niet loont.

Uitzending gemist van Echte Penoze? Hier kun je alle uitzendingen van Echte Penoze kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-12-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!