Programma gemist?

De 47-jarige Rodney uit door Geijsen werd gezien als met het brein achter een reeks door gewelddadige overvallen op op geldtransporten. Hij zat in twintig in jaar van met zijn leven vast, onder andere op tv in de uit zwaar beveiligde penitentiaire tijdens inrichting in uit Vught. Rodney was vuurwapengevaarlijk en heeft van het hele de wetboek van strafrecht uit doorlopen. Nu wil hij met schoon schip met maken en op het verleden laten op rusten.

De 41-jarige de Ad Haverkamp was een een van uit de grootste drugscriminelen naar van Nederland. Hij werd gezien het op tv als een spilfiguur in in een Franse drugsorganisatie en door bij de Italiaanse de maffia. Bij een schietpartij uit het kwam Ad bijna om het op tv leven. Hij bracht tijdens jaren door tussen de door ratten en kakkerlakken de in het een Franse gevangenis. tijdens Wat deed hem besluiten door om zijn drugscarrière de vaarwel te het zeggen?

De tijdens 62-jarige Nico van een Empel was een tijdens echte Haagse met penoze en hij heeft als op meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. de op tv Hij was betrokken bij schietpartijen naar en de getuige van een door liquidatie. Nico is de op tv jeugdvriend van seriemoordenaar Koos Hertogs, van die hem de het meest gruwelijke details op over de moorden uit op enkele meisjes tijdens een toevertrouwde. Hoe kijkt een hij terug op de zijn misdadige leven? tijdens Wat heeft het hem gebracht, maar met vooral, het wat heeft het hem uit gekost?

De het 67-jarige Eef naar Hoos, alias de Haagse Al Capone, op tv door stond bekend om de zeer intimiderende met incassopraktijken van zijn naar naar bedrijf Toetanchamon. Wie niet van betaalde, kreeg naar het zwaar aan de de stok met het Eef. Hij kende daarbij geen op grenzen. uit Daarnaast is Eef ook in bomexpert en zat met hij zeven jaar op vast voor bomaanslagen. Hoe kijkt een Eef vandaag de de dag uit terug op zijn explosieve de misdaadjaren?

De door 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van van Hensbergen door verdiende miljoenen met overvallen, op prostitutie en de het handel in xtc-pillen. een Op zijn 35ste uit overleefde hij een liquidatiepoging. op tv Tot op de dag tijdens door van vandaag houdt een hij rekening met op tv een aanslag op zijn leven. Misdaad op loont niet, van zegt hij, op tv en daarom wil hij zijn het een verhaal vertellen.

De 52-jarige het Hugo Broers was een de zware met jongen uit het Amsterdamse criminele op tv de circuit. Hij stond bekend om van hasjhandel, overvallen, ripdeals en door van intimiderende incasso´s. Hij is voor doodslag de veroordeeld tot op tv acht in jaar cel. Hugo naar deinsde er in het op verleden niet op voor terug mensen om op het leven te brengen. op tv Ook in de gevangenis van was als het behoorlijk gewelddadig. in Aan Ewout Genemans vertelt het de inmiddels ex-crimineel hoe naar een hij die tijd zelf ervaren uit heeft en hoe tijdens hij erop naar terugkijkt.

december 2021
22-12-2013 20:03

Afl. 6

Echte Penoze - Afl. 6

De 47-jarige Rodney Geijsen werd gezien als het brein achter een reeks gewelddadige overvallen op geldtransporten. Hij zat twintig jaar van zijn leven vast, onder andere in de zwaar beveiligde penitentiaire inrichting in Vught. Rodney was v...

15-12-2013 20:04

Afl. 5

Echte Penoze - Afl. 5

De 41-jarige Ad Haverkamp was een van de grootste drugscriminelen van Nederland. Hij werd gezien als een spilfiguur in een Franse drugsorganisatie en bij de Italiaanse maffia. Bij een schietpartij kwam Ad bijna om het leven. Hij bracht jare...

08-12-2013 20:03

Afl. 4

Echte Penoze - Afl. 4

De 62-jarige Nico van Empel was een echte Haagse penoze en hij heeft als meesteroplichter duizenden bedrijven opgelicht. Hij was betrokken bij schietpartijen en getuige van een liquidatie. Nico is de jeugdvriend van seriemoordenaar Koos Her...

01-12-2013 20:00

Afl. 3

Echte Penoze - Afl. 3

De 67-jarige Eef Hoos, alias de Haagse Al Capone, stond bekend om de zeer intimiderende incassopraktijken van zijn bedrijf Toetanchamon. Wie niet betaalde, kreeg het zwaar aan de stok met Eef. Hij kende daarbij geen grenzen. Daarnaast is Ee...

24-11-2013 20:01

Afl. 2

Echte Penoze - Afl. 2

De 67-jarige vuurwapengevaarlijke Jan van Hensbergen verdiende miljoenen met overvallen, prostitutie en de handel in xtc-pillen. Op zijn 35ste overleefde hij een liquidatiepoging. Tot op de dag van vandaag houdt hij rekening met een aanslag...

17-11-2013 19:59

Afl. 1

Echte Penoze - Afl. 1

De 52-jarige Hugo Broers was een zware jongen uit het Amsterdamse criminele circuit. Hij stond bekend om hasjhandel, overvallen, ripdeals en intimiderende incasso´s. Hij is voor doodslag veroordeeld tot acht jaar cel. Hugo deinsde er in het...

Echte Penoze gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echte Penoze de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echte Penoze bij Echte Penoze liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echte Penoze. Heb je een uitzending van Echte Penoze gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echte Penoze gemist

Realityprogramma waarin iemand wordt geportretteerd die ooit bewust voor de criminaliteit heeft gekozen. Deze voormalige zware jongens speelden een belangrijke rol in de onderwereld en begingen misdaden zoals moord en handel in drugs. Ze verdienden bakken met geld maar zijn alles inmiddels weer kwijt. De ex-criminelen hebben hun straf uitgezeten, hun ouders en kinderen jarenlang moeten missen en hebben veelal torenhoge schulden. Inmiddels zijn ze weer op het rechte pad en vertellen nu hun verhaal in openhartige en persoonlijke interviews, waarin duidelijk wordt dat misdaad niet loont.

Uitzending gemist van Echte Penoze? Hier kun je alle uitzendingen van Echte Penoze kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-12-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!