Programma gemist?

Op safari uit in eigen land. het In de op Amsterdamse waterleidingduinen, op tijdens de Veluwe en rond de de Oostvaardersplassen. uit Op zoek naar (groot) van wild. En naar het een antwoord uit op de vraag waarom naar wij Nederlanders zo'n moeizame op relatie met onze door tijdens natuur onderhouden. Meer dan met twee miljoen mensen volgden op tv dit voorjaar in met vertedering een vossenfamilie tijdens via met een webcam van Staatsbosbeheer, van maar zodra zo'n de beest in de eigen naar achtertuin opduikt, moet op het - Pang! - op tv bestreden worden. uit Epe op de Veluwe met is uit in rep en roer naar over de wilde zwijnen op tv die naar met tientallen op door de straten van banjeren, tuinen leegvreten door en gemeentelijke plantsoenen omploegen. Dat tijdens is niet zo uit verwonderlijk. In de afgelopen in het jaren voerden kampeerders en dagjesmensen de met varkens op ladingen koekjes en brood. met Zo met komen de zwijnen binnen de door bebouwde in kom makkelijker aan van de kost dan in het op tv bos uit waar ze moeten zoeken naar eikels op tv tijdens en beukennootjes. Tegen dat voederen is van nooit opgetreden in uit het toerisme-afhankelijke Epe. tijdens Intussen zag tijdens de gemeente de zich genoodzaakt om een twee boswachters aan te de stellen die nu met van naar kogelgeweren door het dorp sluipen tijdens om de naar schatting met vijftig verstedelijkte het varkens richting eeuwige jachtvelden het te door dirigeren. Ook in het lommerrijke uit Aerdenhout van worden de wapens uit van het vet gehaald. van Het is mooi een wonen daar op op tv de in grens met de Amsterdamse waterleidingduinen. Maar een de naar door schatting ruim een 1500 damherten in het uit duingebied trekken uit zich weinig aan van de die tijdens grens en verleggen hun graasgebied op tv regelmatig naar het de fraaie tuinen van de op op villabewoners. Bijna geen struik van overleeft een bezoek een van zo'n roedel hongerige van herten. door Zelfs de tulpenbollen de worden opgegraven. De op tv gemeente Amsterdam, eigenaar van op tv de waterleidingduinen, verbiedt tot op tv nu toe door het afschot een van damherten, maar de druk om met een door einde te maken aan de tijdens in 'linkse natuurhobby van die grachtengordelbewoners' door neemt toe, zeker tijdens nu er op tv ook steeds meer het aanrijdingen plaatsvinden met het herten die plotseling de weg op op oversteken.

De met oorlog van de Hells AngelsReporter tijdens in duikt in de gesloten met wereld van de motorclubs. naar De Nationale Recherche door verwacht een bendeoorlog tijdens tussen tijdens Hells Angels en op Satudarah. In het hele land met zijn motorevenementen afgezegd wegens op van een dreigende gewelddadige escalatie.Wat speelt er het werkelijk door tussen de twee grootste naar motorclubs van Nederland? het Hoofdrolspelers over de de geheime strijd op tv om de het macht.

Afl.: De liquidatie van dossiers. door Al tientallen jaren woedt met in de onderwereld van met Amsterdam op een grimmige strijd. op Meer dan tien personen werden op uit op straat geliquideerd. Politie en het Justitie proberen er in achter uit te komen wie uit de daders zijn én wie de met opdrachtgevers zijn. tijdens We kregen inzicht de in tot van nu toe geheime dossiers. naar Wat weten naar de autoriteiten naar precies van de van liquidaties? En hoe een groot is de rol daarin uit van Willem op Holleeder?

Afl.: Casino. op De op tv Nederlandse gokwereld staat aan op tv de vooravond van een met revolutie. Staatssecretaris tijdens Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) het een wil het gokken vrijgeven. uit Wat jarenlang taboe was, op gaat in nu eindelijk gebeuren. Bedrijven die in op internet aan gokken op tv willen verdienen kunnen op tv straks bij Teeven tijdens een vergunning ophalen. uit Achter de schermen uit wordt er een druk gelobbyd; wie naar mag meedoen en op wie niet? door De inzet: uit miljoenen euro's. Wie nu op legaal op voetbal op wil gokken vult door een Toto-formulier in. Winst, verlies een of van gelijkspel. Meer de smaken zijn er niet. Maar bij door buitenlandse goksites naar zijn uit de mogelijkheden soms eindeloos. Je tijdens kunt er gokken naar op wie de door eerste gele in kaart krijgt, wie de in eerste hoekschop. En op voor wie niks met op voetbal naar heeft is de er altijd nog in online poker. Internetgokken een is een miljardenindustrie. naar Als het aan naar het kabinet ligt, krijgt de op Toto concurrentie. de Staatssecretaris Teeven gaat vergunningen geven op aan een bedrijven om van gokspelletjes aan te in bieden op internet. Veel uit van die bedrijven doen van dat nu met al. Illegaal en door ze betalen geen belasting uit in tijdens Nederland. Nu overtreden ze nog op de wet. Straks in hopen ze de op winst, de met medewerking van op Justitie. Wie zijn die bedrijven in en van hoe groot is hun in invloed?

Afl.: Vrienden voor naar het leven. een Het is dé hype in van dit op tv moment: Facebook. Vier miljoen van Nederlanders delen een op deze website op tv lief en leed met naar hun vrienden en op collega's. Maar ze een delen hun tijdens hebben en houwen uit ook met op een bedrijf een dat een slechte door naam heeft als het gaat met om privacy. Niet naar verwonderlijk want tijdens Facebook verdient zijn geld met een de uit informatie die de de gebruikers er zelf op zetten. door We laten op zien tijdens dat Facebook zelfs het leven van in op tv kaart brengt van het mensen die helemaal niet van op Facebook zitten en tijdens zetten de privacy in van de gebruiker op tv af door tegen het poenscheppen van het tijdens bedrijf. Kijk voor op tv meer informatie op op de in site.

Afl.: Het uit pact van de de stilte. door Niet alles in uw winkelwagentje op wordt op een menswaardige uit manier geproduceerd. Toch een uit hebben de supermarkten uit duurzaamheid hoog in het vaandel. met De vraag is van of ze dat waarmaken. op Reporter over een met schaduwkant in in onze van voedselvoorziening.

mijn door identiteit wordt misbruikt,Afl.: Help, mijn naar identiteit op wordt misbruikt. Wie op tv het slachtoffer wordt van met identiteitsfraude belandt in door een horrorscenario, een waarin deurwaarders, incassobureaus en van opsporingsambtenaren door verbeten jacht maken in op een schaduw een die altijd naar van jou wijst. Probeer het systeem dan een naar maar eens van je op tv onschuld te overtuigen. tijdens Opeens staat in er een deurwaarder op naar de stoep met met een stapel onbetaalde rekeningen van een postorderbedrijven en naar je hebt geen idee door wie er voor in duizenden naar euro's aan elektronicabestellingen tijdens op jouw van naam heeft gezet. Of de politie met stormt door 's morgens vroeg naar door binnen omdat je een uit bekende politicus tijdens telefonisch het hebt bedreigd met een op jouw naar naam naar geregistreerde gsm in waarvan je geen naar weet hebt. Op op tv Schiphol word je, met in bijzijn van zakenrelaties, door de tijdens Koninklijke marechaussee aangehouden een vanwege naar een openstaande gevangenisstraf in op tv verband met drugsdelicten, terwijl van je nog in nooit de van je leven voor de op rechter met hebt gestaan. Het gebeurt met en vaker dan we het denken. een In de Verenigde Staten is naar identiteitsdiefstal een van de met uit snelst groeiende vormen van criminaliteit, met het elke vier naar seconden een nieuw door slachtoffer. Maar in Nederland van is iemands door identiteit evenmin veilig. van Dat erkennen uit nu ook een de ministeries van Binnenlandse Zaken en op Justitie. Ze een hebben zelfs een speciaal op tv meldpunt identiteitsfraude de opgericht, waar tijdens zich in de afgelopen in elf maanden al bijna op tv 200 slachtoffers hebben tijdens gemeld. Mogelijk nog op met maar het topje van een in ijsberg, want aan de op oprichting van uit het meldpunt op tv is opzettelijk niet op te veel ruchtbaarheid gegeven met door de initiatiefnemers, door omdat een naar te grote toeloop ineens een de start van op tv het het meldpunt zou kunnen bemoeielijken. KRO door Reporter spreekt met slachtoffers door op over de nachtmerrie waarin ze verzeild door raakten toen een in ander er op met hun door identiteit vandoor van ging.

Afl.: op 730 dagen pijn. met Een nieuwe op heup, knie of een rugoperatie. Er uit verschijnen op steeds meer nieuwe het orthopedische technieken in een ziekenhuizen. Maar waarom kiezen chirurgen met voor een nieuwe in prothese of operatie? van We met kijken met specialisten het naar enkele het nieuwe behandelingen. Sommige nieuwe ingrepen zijn in in gevaarlijk voor patiënten en wetenschappelijk door bewijs ontbreekt. met Hoe kan een dat? Reporter duikt in de gesloten uit wereld met van medisch specialisten. De het winnaars op tv en verliezers in de door operatiekamer vertellen hun verhaal. Het een de gebrek aan controle het in de orthopedische chirurgie in blijkt groot, de de gevolgen voor patiënten zijn tijdens schokkend.

Afl.: uit Pensioenfraude. Het 'beste pensioenstelsel ter op tv het wereld' vaart af op het een ijsberg, maar het orkest in speelt het door alsof er niets uit aan de hand op is. De tijdens fondsen roepen in koor dat tijdens ze het nog nooit uit zo veel kapitaal in kas hebben naar door gehad, maar vertellen op er niet bij dat het geld in er de door komende jaren in met bakken op uit vliegt als gevolg van de naar in vergrijzing. Nu telt Nederland 2,3 van miljoen gepensioneerden, dat naar aantal zal in tijdens de komende door decennia bijna tijdens verdubbelen. Die tsunami van 65-plussers op kon iedereen al jaren van zien in aankomen, maar het de fondsen dachten de groeiende pensioenlasten het te kunnen uit betalen uit de almaar een stijgende in aandelenkoersen. Tot een de financiële crisis een het Zwitserlevengevoel ruw verstoorde. het Nu dreigen honderduizenden werknemers op uit te tijdens draaien voor hogere pensioenpremies, uit terwijl ze straks ook een met kortingen van op hun pensioenrechten de te maken van krijgen. Reporter op tv ontrafelt de Grote Pensioenroof, een schimmig op door miljardenspel waarbij ook de Staat der de Nederlanden vuile tijdens handen maakte. van Begin jaren negentig, toen de van overheid met ernstige een financiële door tekorten kampte en naar de pensioenfondsen als een Dagobert Duck zwommen op in het tijdens geld, dreigde het toenmalige uit kabinet-Lubbers met belastingmaatregelen. de Om te voorkomen uit dat de pensioengelden op tv fiscaal zouden worden afgeroomd, van begonnen de met fondsen hun reserves op over de balk het te smijten. Daar een gaan we nu een met z'n allen in de rekening voor van betalen.

Afl.: met Giftige olie. In tijdens olie worden regelmatig door gevaarlijke stoffen aangetroffen. Politie op en justitie het zijn daarom een naar offensief begonnen op tegen het mengen van met giftig afval door brandstoffen. van KRO Reporter volgt een tijdens grote op actie van de het opsporingsdiensten, waarbij scheepsladingen olie met worden gecontroleerd op verdachte in bijmengsels. Ook van ontrafelt Reporter een door zwaar op tv vervuild oliespoor vanuit de Baltische staten door tijdens naar Nederland.

Documentaire. Afl.: Uruzgan. op tv over wat naar er mis een ging in van Uruzgan.

Afl.: in Pinpasfraude. Pinpassen met worden de laatste tijd op massaal geskimd door tijdens criminelen. Vorig jaar bedroeg tijdens de schade al 38 de miljoen euro door en werden naar de rekeningen van tijdens tienduizenden Nederlanders geplunderd. in Reporter onderzoekt hoe ons tijdens land het belangrijkste doelwit uit voor Oost-Europese skimmers op is geworden en door geeft antwoord op tijdens de uit vraag waarom uit de banken hebben in zitten slapen en het zover een hebben met laten komen. Slachtoffers, deskundigen, politie en de banken komen aan op een het woord over deze op tv snel groeiende door vorm van fraude. Aanvankelijk werden vooral uit geldautomaten naar op straat gemanipuleerd door skimmers, uit maar inmiddels verplaatst het de criminaliteit tijdens zich ook het naar pinautomaten bij kassa's in met winkels. uit Zo werd bij Albert op Heijn in Badhoevedorp uit onlangs bijna 2 miljoen op tv euro de buit gemaakt door skimmers. Bij met Shell-tankstations tijdens werden in de eerste op tv helft van het een jaar al in 1500 klanten de de dupe. Reporter doet van verslag van een het rechtszaak tegen een uit Roemeense bende, een die in Oost-Nederland tientallen Rabobank in geldautomaten de skimde. Politie en in justitie geven inzicht in de werkwijze uit van op tv de skimmers tijdens en de manier waarop de ze worden opgespoord. Noud van in van Dijk is als politierechercheur gespecialiseerd in tijdens het op tv betalingsverkeer: Het is een in gigantisch tijdens probleem aan het worden, met in op tv van Europa jaarlijks een half miljard schade. het Het vertrouwen in met het betalingsverkeer door staat op het spel. het Banken adviseren de klanten om van de pincode tijdens de het intoetsen af te schermen. in Voormalig het hacker Rop Gongrijp daarover: op tv Volksverlakkerij. Skimmers gebruiken tegenwoordig met het een drukgevoelige 'overlay'. Dus de pincode op tv wordt afgekeken, op zonder dat er van nog een camera nodig van is. met Maar ook een internetbankieren blijkt niet uit veilig. Fishing is een techniek waarbij de criminelen van nepsites maken tijdens van banken en op tv via e-mails mensen ertoe de bewegen hun pincode af te in geven. Vervolgens op tv worden tijdens er bedragen van op de rekening afgeboekt, zonder dat klanten de met het in de gaten hebben. In op Reporter het dossier tijdens van iemand met die op een kwart miljoen euro kwijt op tv raakte via internet met bankieren.

Reportages. Afl.: de De val met van Yuri in van Gelder. Nederlands beste turner Yuri naar van Gelder door kwam naar vorig jaar in opspraak de na cocaïnegebruik, maar wat speelde naar er achter de uit schermen? het Reporter brengt nieuwe met feiten aan het licht over door deze uit affaire.

Reportages. door Afl.: Architect. Hoe de architect, door die met Nederland aan de het wolkenkrabbers hielp, verzeild een raakte in de van vastgoedfraude.

Afl.: uit Kabinetscrisis. Reconstructie van het op tv langverwachte maar toch van nog door plotselinge overlijden van het kabinet-Balkenende op IV.

juni 2017
25-11-2011 21:20

Aflevering 66

Reporter - Aflevering 66

Op safari in eigen land. In de Amsterdamse waterleidingduinen, op de Veluwe en rond de Oostvaardersplassen. Op zoek naar (groot) wild. En naar het antwoord op de vraag waarom wij Nederlanders zo'n moeizame relatie met onze natuur onderhoude...

04-11-2011 21:20

Aflevering 66

Reporter - Aflevering 66

De oorlog van de Hells AngelsReporter duikt in de gesloten wereld van de motorclubs. De Nationale Recherche verwacht een bendeoorlog tussen Hells Angels en Satudarah. In het hele land zijn motorevenementen afgezegd wegens een dreigende gewe...

07-10-2011 21:20

De liquidatie dossiers

Reporter - De liquidatie dossiers

Afl.: De liquidatie dossiers. Al tientallen jaren woedt in de onderwereld van Amsterdam een grimmige strijd. Meer dan tien personen werden op straat geliquideerd. Politie en Justitie proberen er achter te komen wie de daders zijn én wie de ...

09-09-2011 21:15

Casino

Reporter - Casino

Afl.: Casino. De Nederlandse gokwereld staat aan de vooravond van een revolutie. Staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) wil het gokken vrijgeven. Wat jarenlang taboe was, gaat nu eindelijk gebeuren. Bedrijven die op internet ...

23-04-2011 22:35

Vrienden voor het leven

Reporter - Vrienden voor het leven

Afl.: Vrienden voor het leven. Het is dé hype van dit moment: Facebook. Vier miljoen Nederlanders delen op deze website lief en leed met hun vrienden en collega's. Maar ze delen hun hebben en houwen ook met een bedrijf dat een slechte naam ...

26-03-2011 22:35

Het pact van de stilte

Reporter - Het pact van de stilte

Afl.: Het pact van de stilte. Niet alles in uw winkelwagentje wordt op een menswaardige manier geproduceerd. Toch hebben de supermarkten duurzaamheid hoog in het vaandel. De vraag is of ze dat waarmaken. Reporter over een schaduwkant in onz...

26-02-2011 22:35

Help

Reporter - Help

mijn identiteit wordt misbruikt,Afl.: Help, mijn identiteit wordt misbruikt. Wie het slachtoffer wordt van identiteitsfraude belandt in een horrorscenario, waarin deurwaarders, incassobureaus en opsporingsambtenaren verbeten jacht maken op ...

29-01-2011 22:35

730 dagen pijn

Reporter - 730 dagen pijn

Afl.: 730 dagen pijn. Een nieuwe heup, knie of een rugoperatie. Er verschijnen steeds meer nieuwe orthopedische technieken in ziekenhuizen. Maar waarom kiezen chirurgen voor een nieuwe prothese of operatie? We kijken met specialisten naar e...

27-11-2010 22:35

Pensioenfraude

Reporter - Pensioenfraude

Afl.: Pensioenfraude. Het 'beste pensioenstelsel ter wereld' vaart af op een ijsberg, maar het orkest speelt door alsof er niets aan de hand is. De fondsen roepen in koor dat ze nog nooit zo veel kapitaal in kas hebben gehad, maar vertellen...

06-11-2010 22:35

Giftige olie

Reporter - Giftige olie

Afl.: Giftige olie. In olie worden regelmatig gevaarlijke stoffen aangetroffen. Politie en justitie zijn daarom een offensief begonnen tegen het mengen van giftig afval door brandstoffen. KRO Reporter volgt een grote actie van de opsporings...

02-10-2010 22:35

Uruzgan

Reporter - Uruzgan

Documentaire. Afl.: Uruzgan. over wat er mis ging in Uruzgan.

04-09-2010 22:40

Pinpasfraude

Reporter - Pinpasfraude

Afl.: Pinpasfraude. Pinpassen worden de laatste tijd massaal geskimd door criminelen. Vorig jaar bedroeg de schade al 38 miljoen euro en werden de rekeningen van tienduizenden Nederlanders geplunderd. Reporter onderzoekt hoe ons land het be...

28-05-2010 21:20

De val van Yuri van Gelder

Reporter - De val van Yuri van Gelder

Reportages. Afl.: De val van Yuri van Gelder. Nederlands beste turner Yuri van Gelder kwam vorig jaar in opspraak na cocaïnegebruik, maar wat speelde er achter de schermen? Reporter brengt nieuwe feiten aan het licht over deze affaire.

02-05-2010 21:45

Architect

Reporter - Architect

Reportages. Afl.: Architect. Hoe de architect, die Nederland aan de wolkenkrabbers hielp, verzeild raakte in de vastgoedfraude.

04-04-2010 21:50

Kabinetscrisis

Reporter - Kabinetscrisis

Afl.: Kabinetscrisis. Reconstructie van het langverwachte maar toch nog plotselinge overlijden van het kabinet-Balkenende IV.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Reporter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reporter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reporter bij Reporter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reporter. Heb je een uitzending van Reporter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reporter gemist

Uitzending gemist van Reporter? Hier kun je alle uitzendingen van Reporter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 25-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord