Programma gemist?

Op uit safari in eigen land. het In de Amsterdamse waterleidingduinen, de op de Veluwe tijdens en rond in de Oostvaardersplassen. tijdens Op zoek naar (groot) uit wild. En door naar het uit antwoord op de tijdens vraag waarom wij Nederlanders uit zo'n moeizame relatie met van onze natuur met onderhouden. Meer dan twee op tv miljoen mensen volgden dit in voorjaar in in vertedering een vossenfamilie tijdens via het een webcam van Staatsbosbeheer, op maar zodra op tv zo'n beest in naar de eigen achtertuin opduikt, van moet het het - Pang! - door bestreden worden. Epe op de op tv Veluwe van is in rep door en roer over de door wilde zwijnen die met tientallen tijdens door in de straten met banjeren, tuinen leegvreten en op tv gemeentelijke plantsoenen tijdens omploegen. Dat is niet zo van verwonderlijk. met In de afgelopen op jaren voerden kampeerders en dagjesmensen het de door varkens ladingen koekjes naar en brood. Zo komen de zwijnen tijdens naar binnen de bebouwde tijdens kom makkelijker aan de in kost dan in het op bos met waar ze moeten zoeken naar in eikels en beukennootjes. uit Tegen dat voederen is in naar nooit opgetreden in het een toerisme-afhankelijke Epe. Intussen uit zag de gemeente zich genoodzaakt naar om twee boswachters op tv aan te stellen door die in nu met kogelgeweren door het op dorp door sluipen om de naar schatting op tv vijftig verstedelijkte met varkens richting eeuwige jachtvelden door te dirigeren. met Ook in naar het lommerrijke Aerdenhout met worden de een wapens uit het vet op tv gehaald. Het is mooi wonen naar daar op de tijdens grens met op de Amsterdamse waterleidingduinen. Maar een de naar schatting uit met ruim 1500 damherten in het duingebied met trekken zich naar weinig op tv aan van die door grens en verleggen op hun graasgebied regelmatig naar de naar fraaie tuinen van van de villabewoners. Bijna geen op struik overleeft op een bezoek van zo'n naar door roedel hongerige herten. Zelfs de op tulpenbollen worden op opgegraven. De gemeente Amsterdam, tijdens eigenaar van de met waterleidingduinen, door verbiedt tot nu toe het het afschot van van damherten, maar de druk om uit tijdens een einde te door maken aan de 'linkse natuurhobby op tv van die een grachtengordelbewoners' neemt toe, zeker op tv nu er tijdens ook steeds in meer aanrijdingen plaatsvinden naar met herten die plotseling de weg uit uit oversteken.

De oorlog van in uit de Hells AngelsReporter in duikt in de gesloten wereld van van de tijdens motorclubs. De Nationale Recherche verwacht op een naar bendeoorlog tussen Hells Angels en tijdens op Satudarah. In het in hele land zijn uit motorevenementen afgezegd wegens een het dreigende gewelddadige escalatie.Wat speelt tijdens er uit werkelijk tussen de twee grootste van motorclubs van Nederland? door Hoofdrolspelers over tijdens de geheime strijd om naar de het macht.

Afl.: uit De liquidatie dossiers. Al op tv tientallen jaren uit woedt in de onderwereld van het op tv Amsterdam een grimmige strijd. een Meer dan tien personen werden door in op straat geliquideerd. Politie en met Justitie proberen er op tv achter te een komen wie de daders zijn een én wie in de opdrachtgevers zijn. naar We kregen inzicht in door tot nu naar toe geheime dossiers. Wat de weten door de autoriteiten precies uit van de liquidaties? En op hoe groot is naar de het rol daarin van Willem van Holleeder?

Afl.: Casino. op De Nederlandse door gokwereld staat aan de tijdens vooravond van een het revolutie. Staatssecretaris Fred op tv Teeven (Veiligheid de en Justitie) wil het op tv gokken vrijgeven. Wat van jarenlang taboe was, gaat van nu eindelijk gebeuren. het Bedrijven die een op internet de aan gokken willen verdienen van kunnen straks met bij Teeven een uit vergunning ophalen. Achter de schermen een wordt er tijdens druk gelobbyd; wie met mag meedoen en wie een niet? De op tv inzet: van miljoenen euro's. Wie nu naar legaal op voetbal het wil gokken op tv vult een Toto-formulier uit in. Winst, verlies of gelijkspel. Meer door smaken zijn het er niet. Maar bij het met buitenlandse goksites zijn tijdens de mogelijkheden soms eindeloos. Je met kunt er gokken op een wie op de eerste gele kaart krijgt, door door wie de eerste op hoekschop. En voor wie tijdens niks met naar voetbal heeft is er tijdens altijd nog online poker. Internetgokken tijdens door is een miljardenindustrie. van Als het aan het in kabinet ligt, krijgt de Toto een concurrentie. Staatssecretaris met Teeven gaat vergunningen geven op tv aan tijdens bedrijven om gokspelletjes met aan te de bieden op internet. Veel tijdens van die bedrijven doen op tv dat nu naar al. Illegaal in en ze betalen van geen belasting in Nederland. uit Nu overtreden ze nog de de het wet. Straks hopen ze op tijdens winst, het met medewerking van Justitie. Wie zijn in naar die bedrijven en op tv hoe groot is van hun invloed?

Afl.: Vrienden tijdens voor het leven. het Het is in dé hype van dit moment: op tv Facebook. Vier miljoen op tv met Nederlanders delen op deze website uit lief en leed de met hun vrienden en een in collega's. Maar ze een delen hun hebben en houwen ook op tv met in een bedrijf dat een slechte een naam heeft als het tijdens het gaat om privacy. Niet de verwonderlijk want Facebook verdient op zijn geld met in naar de informatie die de gebruikers er het zelf op zetten. het We een laten zien dat Facebook met zelfs het het leven in kaart brengt van op tv mensen die helemaal het niet op tijdens Facebook zitten en in zetten de de privacy van de van gebruiker af tegen het poenscheppen naar van het door bedrijf. Kijk voor meer op tv informatie op van de van site.

Afl.: de Het pact van de stilte. een Niet tijdens alles in uw winkelwagentje op tv wordt op een een menswaardige manier van geproduceerd. Toch hebben op de supermarkten naar duurzaamheid hoog in het het vaandel. De vraag op is of in ze dat waarmaken. Reporter op over een schaduwkant in onze een op voedselvoorziening.

mijn identiteit wordt met misbruikt,Afl.: de Help, mijn identiteit wordt door misbruikt. Wie het tijdens slachtoffer wordt van op tv identiteitsfraude belandt de in een horrorscenario, waarin deurwaarders, een incassobureaus het en opsporingsambtenaren verbeten jacht maken van op een een schaduw die altijd het naar jou wijst. het Probeer het systeem dan naar maar op tv eens van je onschuld te het overtuigen. uit Opeens staat er op tv een deurwaarder op de de stoep met naar een stapel onbetaalde rekeningen in van postorderbedrijven en het je hebt door geen idee wie er voor een duizenden euro's op aan elektronicabestellingen op met jouw uit naam heeft gezet. door Of de politie het stormt 's morgens de vroeg naar binnen van omdat je een bekende politicus telefonisch in uit hebt bedreigd met met een op jouw naam het geregistreerde gsm waarvan je in geen weet hebt. Op op tv Schiphol word van je, naar in bijzijn van door zakenrelaties, door de Koninklijke marechaussee door aangehouden vanwege een het openstaande gevangenisstraf in met verband naar met drugsdelicten, terwijl je nog een nooit van van je leven voor de rechter naar hebt gestaan. Het met door gebeurt en vaker dan we door denken. In de Verenigde op Staten is een identiteitsdiefstal een van een de snelst groeiende vormen tijdens van op tv criminaliteit, met elke vier seconden op een nieuw op slachtoffer. tijdens Maar in Nederland is een iemands identiteit op evenmin veilig. Dat erkennen nu ook het de ministeries van de Binnenlandse Zaken en in Justitie. Ze hebben een zelfs een tijdens speciaal meldpunt tijdens identiteitsfraude opgericht, met waar zich in de afgelopen elf op maanden al door bijna 200 slachtoffers hebben door gemeld. Mogelijk een nog maar het in topje van een ijsberg, uit want met aan de de oprichting van het van meldpunt is opzettelijk niet te veel met ruchtbaarheid in gegeven door de tijdens initiatiefnemers, omdat een te door grote toeloop naar ineens de start naar van het meldpunt tijdens zou kunnen bemoeielijken. het KRO Reporter spreekt in met slachtoffers door over de nachtmerrie in waarin ze verzeild raakten op toen een ander er met de uit hun identiteit vandoor de ging.

Afl.: 730 dagen met pijn. de Een nieuwe van heup, knie of een rugoperatie. Er de verschijnen op steeds meer met nieuwe orthopedische technieken door in ziekenhuizen. Maar waarom kiezen chirurgen met voor een nieuwe van prothese op tv of operatie? We op kijken met specialisten naar tijdens enkele nieuwe behandelingen. Sommige tijdens nieuwe ingrepen in zijn gevaarlijk voor patiënten tijdens naar en wetenschappelijk bewijs ontbreekt. op Hoe kan dat? Reporter een duikt in de gesloten van met wereld van medisch specialisten. De op tv winnaars en verliezers tijdens in een de operatiekamer vertellen hun naar verhaal. Het gebrek aan naar controle in de orthopedische een een chirurgie blijkt groot, de gevolgen voor naar patiënten zijn in schokkend.

Afl.: met Pensioenfraude. Het 'beste pensioenstelsel tijdens ter wereld' vaart af een op een ijsberg, op tv het maar het orkest speelt in door alsof van er niets aan de hand is. een De uit fondsen roepen uit in koor dat ze door nog nooit op tv zo veel kapitaal in naar kas hebben gehad, maar de vertellen er niet bij op tv dat het in geld er in de komende een jaren met bakken uit vliegt de als gevolg van op de vergrijzing. het Nu telt Nederland 2,3 miljoen uit naar gepensioneerden, dat aantal zal in op tv de komende decennia bijna een verdubbelen. Die het tsunami van 65-plussers kon uit iedereen door al jaren zien aankomen, maar van op de fondsen dachten de door groeiende pensioenlasten te kunnen uit betalen uit naar de almaar het stijgende aandelenkoersen. Tot door de financiële crisis het Zwitserlevengevoel uit ruw verstoorde. door Nu dreigen honderduizenden werknemers op door te een draaien voor uit hogere pensioenpremies, terwijl ze straks de ook met kortingen op een hun pensioenrechten van te in maken krijgen. Reporter tijdens ontrafelt de Grote in Pensioenroof, een schimmig van miljardenspel waarbij ook de de Staat der Nederlanden op vuile handen maakte. Begin jaren tijdens negentig, uit toen de door overheid met ernstige op financiële tekorten kampte en de in pensioenfondsen als Dagobert Duck met zwommen in tijdens het geld, dreigde het op toenmalige kabinet-Lubbers op met op tv belastingmaatregelen. Om te in voorkomen dat de door pensioengelden fiscaal zouden worden afgeroomd, in begonnen de met fondsen hun reserves over van de het balk te smijten. tijdens Daar gaan we door nu met z'n allen het de rekening de voor betalen.

Afl.: Giftige op olie. In tijdens olie worden de regelmatig gevaarlijke stoffen aangetroffen. Politie en door justitie met zijn daarom een offensief tijdens begonnen tegen het de mengen van giftig afval een door brandstoffen. KRO het Reporter volgt uit een grote actie met van de een opsporingsdiensten, waarbij een scheepsladingen olie worden gecontroleerd op verdachte uit bijmengsels. Ook een ontrafelt tijdens Reporter een zwaar vervuild oliespoor vanuit de de Baltische staten tijdens naar door Nederland.

Documentaire. Afl.: de Uruzgan. over wat een er de mis ging in op tv Uruzgan.

Afl.: met Pinpasfraude. Pinpassen het worden de laatste een tijd massaal geskimd door criminelen. op tv Vorig met jaar bedroeg de op tv schade al 38 miljoen euro op en werden de rekeningen van tijdens van tienduizenden Nederlanders geplunderd. Reporter onderzoekt met hoe ons land van het uit belangrijkste doelwit voor Oost-Europese in skimmers is in geworden en geeft antwoord op door de tijdens vraag waarom de banken met hebben zitten slapen en in het op zover hebben tijdens laten komen. Slachtoffers, het deskundigen, politie en uit banken komen aan het woord van over met deze snel groeiende vorm op van fraude. een Aanvankelijk werden vooral geldautomaten op de straat op tv gemanipuleerd door skimmers, maar inmiddels in verplaatst door de criminaliteit zich in ook naar pinautomaten bij naar kassa's in winkels. Zo tijdens werd bij met Albert Heijn een in Badhoevedorp onlangs bijna 2 miljoen de euro buit gemaakt op tv door skimmers. Bij tijdens Shell-tankstations werden in door de eerste uit helft van van het jaar al 1500 een klanten de tijdens dupe. Reporter doet verslag van een van een rechtszaak tegen een Roemeense bende, op tv die door in Oost-Nederland tientallen naar Rabobank geldautomaten op skimde. Politie en het justitie geven inzicht in de werkwijze in met van de skimmers en de manier de waarop ze worden de opgespoord. Noud van van Dijk de is als met politierechercheur gespecialiseerd in uit het betalingsverkeer: Het is een gigantisch uit probleem met aan het worden, met in een Europa jaarlijks een uit half miljard schade. van Het vertrouwen op in het betalingsverkeer staat van op het het spel. de Banken adviseren klanten om de naar pincode tijdens het uit intoetsen af van te schermen. Voormalig hacker Rop het Gongrijp daarover: Volksverlakkerij. op tv Skimmers gebruiken tijdens tegenwoordig een drukgevoelige naar 'overlay'. van Dus de pincode tijdens wordt afgekeken, zonder dat er nog op met een camera nodig is. Maar ook met internetbankieren een blijkt niet veilig. Fishing tijdens is een tijdens techniek waarbij met criminelen nepsites maken tijdens van banken en via e-mails in mensen ertoe bewegen hun uit pincode af naar te geven. Vervolgens worden de er bedragen van uit de een rekening afgeboekt, zonder dat klanten van het de in de gaten hebben. door In in Reporter het dossier van naar iemand die een met kwart miljoen euro een kwijt raakte via internet uit bankieren.

Reportages. Afl.: De op uit val van Yuri tijdens van Gelder. Nederlands beste door turner Yuri tijdens van Gelder kwam vorig jaar van in opspraak na tijdens cocaïnegebruik, het maar wat speelde op tv er achter de naar schermen? Reporter brengt in nieuwe feiten aan het door licht over deze door affaire.

Reportages. Afl.: Architect. door Hoe de met architect, die Nederland van aan de op wolkenkrabbers hielp, verzeild door raakte in de naar vastgoedfraude.

Afl.: Kabinetscrisis. Reconstructie het van het langverwachte het maar toch in nog plotselinge door overlijden van het kabinet-Balkenende een IV.

oktober 2017
25-11-2011 21:20

Aflevering 66

Reporter - Aflevering 66

Op safari in eigen land. In de Amsterdamse waterleidingduinen, op de Veluwe en rond de Oostvaardersplassen. Op zoek naar (groot) wild. En naar het antwoord op de vraag waarom wij Nederlanders zo'n moeizame relatie met onze natuur onderhoude...

04-11-2011 21:20

Aflevering 66

Reporter - Aflevering 66

De oorlog van de Hells AngelsReporter duikt in de gesloten wereld van de motorclubs. De Nationale Recherche verwacht een bendeoorlog tussen Hells Angels en Satudarah. In het hele land zijn motorevenementen afgezegd wegens een dreigende gewe...

07-10-2011 21:20

De liquidatie dossiers

Reporter - De liquidatie dossiers

Afl.: De liquidatie dossiers. Al tientallen jaren woedt in de onderwereld van Amsterdam een grimmige strijd. Meer dan tien personen werden op straat geliquideerd. Politie en Justitie proberen er achter te komen wie de daders zijn én wie de ...

09-09-2011 21:15

Casino

Reporter - Casino

Afl.: Casino. De Nederlandse gokwereld staat aan de vooravond van een revolutie. Staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) wil het gokken vrijgeven. Wat jarenlang taboe was, gaat nu eindelijk gebeuren. Bedrijven die op internet ...

23-04-2011 22:35

Vrienden voor het leven

Reporter - Vrienden voor het leven

Afl.: Vrienden voor het leven. Het is dé hype van dit moment: Facebook. Vier miljoen Nederlanders delen op deze website lief en leed met hun vrienden en collega's. Maar ze delen hun hebben en houwen ook met een bedrijf dat een slechte naam ...

26-03-2011 22:35

Het pact van de stilte

Reporter - Het pact van de stilte

Afl.: Het pact van de stilte. Niet alles in uw winkelwagentje wordt op een menswaardige manier geproduceerd. Toch hebben de supermarkten duurzaamheid hoog in het vaandel. De vraag is of ze dat waarmaken. Reporter over een schaduwkant in onz...

26-02-2011 22:35

Help

Reporter - Help

mijn identiteit wordt misbruikt,Afl.: Help, mijn identiteit wordt misbruikt. Wie het slachtoffer wordt van identiteitsfraude belandt in een horrorscenario, waarin deurwaarders, incassobureaus en opsporingsambtenaren verbeten jacht maken op ...

29-01-2011 22:35

730 dagen pijn

Reporter - 730 dagen pijn

Afl.: 730 dagen pijn. Een nieuwe heup, knie of een rugoperatie. Er verschijnen steeds meer nieuwe orthopedische technieken in ziekenhuizen. Maar waarom kiezen chirurgen voor een nieuwe prothese of operatie? We kijken met specialisten naar e...

27-11-2010 22:35

Pensioenfraude

Reporter - Pensioenfraude

Afl.: Pensioenfraude. Het 'beste pensioenstelsel ter wereld' vaart af op een ijsberg, maar het orkest speelt door alsof er niets aan de hand is. De fondsen roepen in koor dat ze nog nooit zo veel kapitaal in kas hebben gehad, maar vertellen...

06-11-2010 22:35

Giftige olie

Reporter - Giftige olie

Afl.: Giftige olie. In olie worden regelmatig gevaarlijke stoffen aangetroffen. Politie en justitie zijn daarom een offensief begonnen tegen het mengen van giftig afval door brandstoffen. KRO Reporter volgt een grote actie van de opsporings...

02-10-2010 22:35

Uruzgan

Reporter - Uruzgan

Documentaire. Afl.: Uruzgan. over wat er mis ging in Uruzgan.

04-09-2010 22:40

Pinpasfraude

Reporter - Pinpasfraude

Afl.: Pinpasfraude. Pinpassen worden de laatste tijd massaal geskimd door criminelen. Vorig jaar bedroeg de schade al 38 miljoen euro en werden de rekeningen van tienduizenden Nederlanders geplunderd. Reporter onderzoekt hoe ons land het be...

28-05-2010 21:20

De val van Yuri van Gelder

Reporter - De val van Yuri van Gelder

Reportages. Afl.: De val van Yuri van Gelder. Nederlands beste turner Yuri van Gelder kwam vorig jaar in opspraak na cocaïnegebruik, maar wat speelde er achter de schermen? Reporter brengt nieuwe feiten aan het licht over deze affaire.

02-05-2010 21:45

Architect

Reporter - Architect

Reportages. Afl.: Architect. Hoe de architect, die Nederland aan de wolkenkrabbers hielp, verzeild raakte in de vastgoedfraude.

04-04-2010 21:50

Kabinetscrisis

Reporter - Kabinetscrisis

Afl.: Kabinetscrisis. Reconstructie van het langverwachte maar toch nog plotselinge overlijden van het kabinet-Balkenende IV.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Reporter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reporter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reporter bij Reporter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reporter. Heb je een uitzending van Reporter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reporter gemist

Uitzending gemist van Reporter? Hier kun je alle uitzendingen van Reporter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 25-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord