Programma gemist?

Willy en in René van de het Kerkhof, de Toine van Peperstraten van en Jan van Halst nemen het een tegen uit elkaar op in door deze voetbalquiz, onder leiding het van Viggo van Waas en Johnny tijdens de Mol. De ode wordt in gedaan op tv door Sjoerd op tv Mossou.

John van een den Brom, Piet een Velthuizen, Ronald de en Michel Mulder testen van wie met de échte voetbalkenner is. Dit uit doen ze onder leiding het van door Viggo Waas en Johnny naar de Mol. De ode van wordt met gedaan door Thijs door Zonneveld.

Theo het Lucius, Johnny op tv Rep, Joris Linssen en een Lange Frans tijdens gaan de strijd op tv met elkaar aan, onder leiding van de teamcaptains naar Johnny de Mol en uit Viggo tijdens Waas. De ode wordt gedaan in door Fons de een Poel.

Teamcaptains Viggo Waas de en Johnny van de Mol door worden vergezeld naar door Jean-Paul van Gastel, Hans het van Breukelen, Michael Boogerd een en Dick een Jol. van De ode wordt gedaan het door Edwin tijdens Winkels.

Denny Landzaat, Sander door een Boschker, Raemon Sluiter naar en Paul Haarhuis testen wie het de meeste voetbalkennis heeft, uit onder naar leiding van Viggo Waas uit en Johnny de op Mol. in De ode wordt de gedaan door Kluun.

Voetbalkenners Michael het Mols, Pierre van Hooijdonk, uit Rick en op Ron Brandsteder nemen het het tegen uit elkaar op, onder leiding het van teamcaptains op Viggo Waas en door Johnny de Mol. De de ode op tv wordt gedaan door Mart met Smeets.

Teamcaptains het Johnny de Mol de en Viggo Waas worden de bijgestaan door Jan Smit, tijdens Regi Blinker, Charly van Luske en in Mark op van Bommel.

Teamcaptains Johnny de een Mol van en Viggo Waas worden een bijgestaan door het Erik van Muiswinkel, Aron Winter, naar Xander de Buisonjé uit en Michael op Reiziger.

Teamcaptains tijdens Johnny de Mol en Viggo op Waas worden bijgestaan een door op Kluun, Wim Kieft, de Peter Heerschop en met Boudewijn Zenden.

Teamcaptains Johnny de op Mol en uit Viggo Waas worden bijgestaan in door op tv Frank Lammers, Stan Valckx, Gerald het Sibon en Thomas met de Dekker.

Teamcaptains de Johnny de Mol en Viggo tijdens Waas worden bijgestaan in door onder anderen op tv John van uit 't Schip, John uit de Wolf uit en Thomas naar Dekker.

Teamcaptains Johnny een de op tv Mol en Viggo Waas worden uit bijgestaan in door Thijs Römer, Pierre de van Hooijdonk, John Williams en naar Ronald in de Boer.

juli 2021
26-05-2014 20:28

WK Special

Koning Voetbal - WK Special

Willy en René van de Kerkhof, Toine van Peperstraten en Jan van Halst nemen het tegen elkaar op in deze voetbalquiz, onder leiding van Viggo Waas en Johnny de Mol. De ode wordt gedaan door Sjoerd Mossou.

19-05-2014 22:03

Afl. 5

Koning Voetbal - Afl. 5

John van den Brom, Piet Velthuizen, Ronald en Michel Mulder testen wie de échte voetbalkenner is. Dit doen ze onder leiding van Viggo Waas en Johnny de Mol. De ode wordt gedaan door Thijs Zonneveld.

12-05-2014 22:02

Afl. 4

Koning Voetbal - Afl. 4

Theo Lucius, Johnny Rep, Joris Linssen en Lange Frans gaan de strijd met elkaar aan, onder leiding van teamcaptains Johnny de Mol en Viggo Waas. De ode wordt gedaan door Fons de Poel.

05-05-2014 22:01

Afl. 3

Koning Voetbal - Afl. 3

Teamcaptains Viggo Waas en Johnny de Mol worden vergezeld door Jean-Paul van Gastel, Hans van Breukelen, Michael Boogerd en Dick Jol. De ode wordt gedaan door Edwin Winkels.

28-04-2014 22:00

Afl. 2

Koning Voetbal - Afl. 2

Denny Landzaat, Sander Boschker, Raemon Sluiter en Paul Haarhuis testen wie de meeste voetbalkennis heeft, onder leiding van Viggo Waas en Johnny de Mol. De ode wordt gedaan door Kluun.

21-04-2014 22:02

Afl. 1

Koning Voetbal - Afl. 1

Voetbalkenners Michael Mols, Pierre van Hooijdonk, Rick en Ron Brandsteder nemen het tegen elkaar op, onder leiding van teamcaptains Viggo Waas en Johnny de Mol. De ode wordt gedaan door Mart Smeets.

23-12-2013 22:02

Afl. 6

Koning Voetbal - Afl. 6

Teamcaptains Johnny de Mol en Viggo Waas worden bijgestaan door Jan Smit, Regi Blinker, Charly Luske en Mark van Bommel.

16-12-2013 22:01

Afl. 5

Koning Voetbal - Afl. 5

Teamcaptains Johnny de Mol en Viggo Waas worden bijgestaan door Erik van Muiswinkel, Aron Winter, Xander de Buisonjé en Michael Reiziger.

09-12-2013 22:01

Afl. 4

Koning Voetbal - Afl. 4

Teamcaptains Johnny de Mol en Viggo Waas worden bijgestaan door Kluun, Wim Kieft, Peter Heerschop en Boudewijn Zenden.

02-12-2013 21:59

Afl. 3

Koning Voetbal - Afl. 3

Teamcaptains Johnny de Mol en Viggo Waas worden bijgestaan door Frank Lammers, Stan Valckx, Gerald Sibon en Thomas Dekker.

25-11-2013 22:01

Afl. 2

Koning Voetbal - Afl. 2

Teamcaptains Johnny de Mol en Viggo Waas worden bijgestaan door onder anderen John van 't Schip, John de Wolf en Thomas Dekker.

18-11-2013 22:00

Afl. 1

Koning Voetbal - Afl. 1

Teamcaptains Johnny de Mol en Viggo Waas worden bijgestaan door Thijs Römer, Pierre van Hooijdonk, John Williams en Ronald de Boer.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koning Voetbal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koning Voetbal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koning Voetbal bij Koning Voetbal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koning Voetbal. Heb je een uitzending van Koning Voetbal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koning Voetbal gemist

Kennisspelshow over de voetballerij. Onder leiding van presentator Jack Spijkerman gaan teamcaptains Viggo Waas en Johnny de Mol, met ieder hun eigen team, de strijd met elkaar aan.

Uitzending gemist van Koning Voetbal? Hier kun je alle uitzendingen van Koning Voetbal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-06-2015 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!