Programma gemist?

De op drie finalisten in van Comedy Kids maken naar samen met Froukje de Both een en door Ruben van der Meer naar een reis van naar Oeganda. Daar zien een zij tijdens ter plekke het werk van uit STOP met AIDS NOW!.

juli 2021
22-11-2013 00:10

Afl. 1

Comedy Kids Op Reis - Afl. 1

De drie finalisten van Comedy Kids maken samen met Froukje de Both en Ruben van der Meer een reis naar Oeganda. Daar zien zij ter plekke het werk van STOP AIDS NOW!.

Comedy Kids Op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Kids Op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Kids Op Reis bij Comedy Kids Op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Kids Op Reis. Heb je een uitzending van Comedy Kids Op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Kids Op Reis gemist

De drie finalisten van Comedy Kids maken samen met Froukje de Both en Ruben van der Meer een reis naar Oeganda. Daar zien zij ter plekke het werk van STOP AIDS NOW!. De jonge comedians onderzoeken waar de kinderen aldaar om moeten lachen en daarmee de overeenkomsten tussen de kinderen hier en daar. Maar zij zien ook met eigen ogen hoe de situatie in Oeganda is en hoe STOP AIDS NOW! zorgt dat kinderen met hiv een toekomst krijgen. Elke dag sterven veel kinderen onnodig aan de gevolgen van aids. Het leven van deze kinderen kan gered worden door ze op behandeling te krijgen en te houden.

Uitzending gemist van Comedy Kids Op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Kids Op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2013 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!