Programma gemist?

Serie die in duikt in de op vaderlandse comedy- en cabaretwereld, met in die steeds meer de verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk op tv uit niet uit Nederland komen. op Vandaag met Edson Da een Graça.Meer Edson Da het Graça (Amsterdam, 1981), zoon naar van de Kaapverdiaanse ouders, treedt als het comedian op onder de naar naam van Big Ed. op tv Hij houdt van feesten naar en lol maken. Zijn tijdens levensstijl op tv leidt tot financiële problemen op en hij komt diep de in de put te op zitten. Inmiddels naar gaat op tv het, mede dankzij het zijn huidige vriendin, weer naar goed met hem. Voor met het eerst sinds naar 2000 het reist Edson terug naar Kaapverdië. Niet het alleen om zijn op tv roots te het hervinden, maar vooral om door uit zijn ouders te confronteren het met het feit dat het ze hem door in de moeilijkste met periode van zijn tijdens leven niet de echt gesteund hebben.Minder

Serie naar die duikt in de tijdens vaderlandse op comedy- en cabaretwereld, die steeds de meer verrijkt een wordt met artiesten in die oorspronkelijk niet door uit Nederland op komen. Vandaag met Leon van van der Zanden.Meer Leon van door der Zanden uit wordt in van 1977 in Helmond de geboren als uit zoon van een Brabantse vader en in Mauritiaanse moeder. Aanvankelijk van tijdens heeft hij een goede relatie naar met zijn familie op in Mauritius, op tv maar dat loopt op een zeker moment op fout als met gevolg van misverstanden tijdens en wederzijds onbegrip. Na het overlijden op tijdens van zijn vader door in 2010 begint in Mauritius weer aan op tv Leon te trekken op en ontstaat de behoefte uit om meer te weten met te komen over van zijn roots. Hij op tv gaat terug door naar Mauritius om van een aantal de zaken uit het de verleden recht te uit zetten.Minder

Serie die naar duikt in de een vaderlandse comedy- en in cabaretwereld, die steeds meer op tv verrijkt een wordt met artiesten die oorspronkelijk een niet uit Nederland de door komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend de is dat Javier in Guzman in 1977 in met in Las Palmas (Gran naar Canaria) geboren is en op z'n op tv zevende met zijn uit broertje en moeder de naar op tv Nederland vlucht om in aan zijn aan naar alcohol verslaafde vader op te ontsnappen, op tv maar bijna niemand weet op tv hoe dat destijds is gegaan. op tv Javier gaat met voor een het eerst terug naar uit zijn eerste de huis in Nederland, dat tijdens eigenlijk het eerste van jaar meer een het onderduikadres is. Ook reist hij tijdens van terug naar Las van Palmas en bezoekt voor het op eerst het op tv graf van uit zijn vader. Kortom, een op tv persoonlijke rootstocht naar van en met één in van Nederlands meest veelbesproken uit cabaretiers.Minder

De naar vaderlandse comedy- op en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt op met artiesten van op wie de wortels uit niet door in Nederland liggen. Vandaag tijdens met Farbod Moghaddam.Meer een Farbod Moghaddam (Teheran, het 1988) studeert in 2013/2014 tijdens af door aan de Utrechtse tijdens School voor de Journalistiek, de maar tijdens in 2009 al debuteert hij uit als op tv comedian. Dat leidt o.a. tot de de op tv winst op Haagse (Streetlife op 2009) en door Rotterdamse (Fanatics 2011) en) jongerentheaterfestivals en een naar een finaleplaats in de Culture Comedy op met Award (2011). In 2012 bereikt hij naar ook de halve uit finale op tv van Cameretten. Daarnaast organiseert op hij in zijn door woonplaats Den Haag een al een paar jaar op uitverkochte maandelijkse de comedyshows in Theater Dakota, van die hij het ook zelf van presenteert.Minder

Leon uit van der op tv Zanden is de de zoon van een Brabantse vader en uit een Mauritiaanse moeder. naar Leon bezoekt regelmatig in met de familie op Mauritius. Aan met die door bezoeken aan het eiland op tv komt 15 jaar geleden door abrupt een met eind.

Edson Da van Graça, tijdens zoon van Kaapverdiaanse ouders, uit is geboren in Nederland, op maar de is tegelijk een echte Kaapverdiaan: een lol maken het is zijn van ding.

Farbod op Moghaddam is in Teheran geboren, in terwijl de bommen door van buurland het Irak om hem heen in vallen. In tijdens 1993 uit vlucht het gezin uit (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland van en vraagt asiel de uit aan.

India) het (zo 15 op tv dec 201...,Nu is van Rayen Panday (Mumbai, tijdens India) één van de vaste tekstschrijvers op tv uit van Jörgen Raymann en tijdens toert hij op tv door het land met op tv zijn avondvullende show 3x met Rayen. door Ooit was hij voorbestemd om priester van te met worden.

Curaçao) de (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken op tv door (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en op met top Brabander, maar zijn roots liggen naar op op Curaçao waar op tv hij als baby wordt op geadopteerd.

Marokko) (zo 1 op met dec ...,In 2012 op wint Omar Ahaddaf het Leids op tv Cabaret Festival. Een door enorme overwinning als je de bedenkt dat van Omar in 1970 met is geboren in het een arm van gezin in de meest op tv criminele wijk met van de Marokkaanse een kuststad Tetouan.

Gran Canari...,Javier een gaat op tv voor het eerst terug tijdens naar zijn eerste huis in in in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres op was. een Ook reist een hij terug naar Las Palmas het en tijdens bezoekt voor het eerst het graf van van zijn een vader.

november 2019
01-02-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse ...

25-01-2015 16:25

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Leon van der Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt in 1977 in Helmond geboren ...

11-01-2015 16:28

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) ge...

04-01-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur w...

02-01-2015 16:34

Grimassen

Grimassen - Grimassen

De vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten van wie de wortels niet in Nederland liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 af aan de Utrechtse Schoo...

10-05-2014 16:00

Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Grimassen - Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Leon van der Zanden is de zoon van een Brabantse vader en een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt regelmatig de familie op Mauritius. Aan die bezoeken aan het eiland komt 15 jaar geleden abrupt een eind.

03-05-2014 16:00

Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Grimassen - Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Edson Da Graça, zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren in Nederland, maar is tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol maken is zijn ding.

26-04-2014 16:00

Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Grimassen - Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Farbod Moghaddam is in Teheran geboren, terwijl de bommen van buurland Irak om hem heen vallen. In 1993 vlucht het gezin (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland en vraagt asiel aan.

15-12-2013 16:05

RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

Grimassen - RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

India) (zo 15 dec 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, India) één van de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann en toert hij door het land met zijn avondvullende show 3x Rayen. Ooit was hij voorbestemd om priester te worden.

08-12-2013 16:02

MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Grimassen - MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Curaçao) (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd.

01-12-2013 16:05

Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Grimassen - Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Marokko) (zo 1 dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf het Leids Cabaret Festival. Een enorme overwinning als je bedenkt dat Omar in 1970 is geboren in een arm gezin in de meest criminele wijk van de Marokkaanse kuststad Tetouan.

24-11-2013 16:05

Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Grimassen - Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Gran Canari...,Javier gaat voor het eerst terug naar zijn eerste huis in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres was. Ook reist hij terug naar Las Palmas en bezoekt voor het eerst het graf van zijn vader.

Grimassen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grimassen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grimassen bij Grimassen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grimassen. Heb je een uitzending van Grimassen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grimassen gemist

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Vier prijswinnende artiesten vertellen hun persoonlijke geschiedenis. Ze praten over hun roots, de beweegredenen hun verre oorspronkelijke thuisland te verlaten en over hun acceptatie in Nederland. Maar ook keert elk van hen terug naar het land waar hun wortels liggen: op zoek naar emotionele herinneringen om die aldaar op te rakelen met mensen die daar zijn gebleven.

Uitzending gemist van Grimassen? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-02-2015 om 16:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!