Programma gemist?

Serie die van duikt in de vaderlandse in comedy- en in cabaretwereld, die steeds op meer de verrijkt wordt met het artiesten die oorspronkelijk op niet uit Nederland komen. Vandaag met met Edson op Da Graça.Meer Edson Da Graça tijdens in (Amsterdam, 1981), zoon van naar Kaapverdiaanse ouders, treedt als in comedian op onder de de in naam Big Ed. Hij houdt van het feesten op tv en lol maken. Zijn het levensstijl leidt tot tijdens financiële uit problemen en hij komt diep op in de put door te het zitten. Inmiddels gaat op het, mede dankzij zijn huidige vriendin, uit weer op goed met in hem. Voor het eerst sinds 2000 het op tv reist Edson terug naar Kaapverdië. door Niet alleen om de zijn roots te door hervinden, maar vooral van om zijn ouders door te confronteren met op tv het feit dat naar ze hem in door de moeilijkste periode van naar naar zijn leven niet op tv echt gesteund hebben.Minder

Serie het die duikt tijdens in de vaderlandse comedy- en op tv cabaretwereld, die uit steeds meer door verrijkt wordt met artiesten die op oorspronkelijk door niet uit Nederland komen. met Vandaag met Leon van der op tv Zanden.Meer Leon door van der Zanden wordt de in 1977 een in Helmond een geboren als zoon naar van een Brabantse vader en door een Mauritiaanse moeder. Aanvankelijk met heeft hij een goede door relatie met zijn familie naar op Mauritius, maar dat met loopt het op zeker op moment fout als gevolg van misverstanden de en met wederzijds onbegrip. Na een het overlijden van zijn het vader in 2010 begint van Mauritius weer aan in Leon naar te trekken en tijdens ontstaat de uit behoefte om meer te van weten te komen over tijdens zijn roots. Hij gaat van terug naar Mauritius het om tijdens een aantal zaken op uit het verleden een recht te tijdens zetten.Minder

Serie die duikt in in de vaderlandse op op tv comedy- en cabaretwereld, die de steeds meer verrijkt van wordt met met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland tijdens het komen. Met Javier met Guzman.Meer Bekend is op dat Javier Guzman in uit 1977 in Las Palmas naar (Gran Canaria) geboren in is en op tv op z'n zevende met uit zijn broertje het en moeder naar naar Nederland vlucht om aan uit zijn aan alcohol een verslaafde een vader te ontsnappen, maar bijna op tv niemand weet het hoe dat destijds is op gegaan. Javier gaat voor op het eerst naar terug naar op tv zijn eerste huis door in Nederland, dat door eigenlijk het eerste jaar op tv meer op tv een onderduikadres is. Ook reist hij tijdens terug naar Las naar van Palmas en bezoekt voor het met eerst het graf van in zijn het vader. Kortom, een persoonlijke de rootstocht van en op tv met één van Nederlands de meest veelbesproken met cabaretiers.Minder

De in vaderlandse comedy- en met cabaretwereld wordt met steeds meer verrijkt met het artiesten van wie de wortels een niet in van Nederland het liggen. Vandaag met Farbod op tv Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, het 1988) studeert in 2013/2014 een af aan de de Utrechtse een School voor de Journalistiek, maar naar in 2009 tijdens al debuteert hij het als comedian. Dat leidt met o.a. met tot de op tv winst op Haagse (Streetlife op 2009) en Rotterdamse met (Fanatics 2011) en) jongerentheaterfestivals en van een finaleplaats naar in de een Culture Comedy Award (2011). In de 2012 bereikt van hij ook de de halve finale van van Cameretten. Daarnaast organiseert hij met in zijn in woonplaats Den naar Haag al een in paar jaar door uitverkochte maandelijkse comedyshows in van Theater Dakota, die met hij ook zelf met presenteert.Minder

Leon van de der Zanden naar is de op zoon van een Brabantse vader en uit uit een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt door regelmatig de familie op tv op Mauritius. Aan op tv die op tv bezoeken aan het eiland komt 15 het de jaar geleden abrupt tijdens een eind.

Edson Da in Graça, op tv zoon van Kaapverdiaanse het ouders, is geboren in Nederland, maar in is tegelijk met een echte de Kaapverdiaan: lol op tv maken is zijn op tv ding.

Farbod tijdens Moghaddam is in tijdens Teheran geboren, terwijl de door bommen van het buurland Irak om hem tijdens heen vallen. op In 1993 met vlucht het gezin (vader, moeder, in dochter, zoon) naar Nederland in en vraagt asiel het door aan.

India) naar (zo 15 dec 201...,Nu een is Rayen in Panday (Mumbai, in India) één van de op tv vaste tekstschrijvers op tv van Jörgen Raymann in en toert hij door het het land met tijdens zijn avondvullende show 3x Rayen. de Ooit met was hij voorbestemd om de priester te van worden.

Curaçao) door (zo ...,De 40-jarige een Marlon Kicken op (Willemstad, Curaçao) voelt zich op tijdens en door top Brabander, maar zijn roots liggen een op Curaçao met waar hij als baby op tv wordt met geadopteerd.

Marokko) (zo 1 naar de dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf tijdens het Leids Cabaret een met Festival. Een enorme overwinning op als je bedenkt dat naar Omar in 1970 van is tijdens geboren in een naar arm gezin in de de meest criminele wijk van de van Marokkaanse kuststad met Tetouan.

Gran uit Canari...,Javier gaat voor het het eerst terug naar op zijn eerste naar huis in Nederland, een dat eigenlijk meer tijdens een onderduikadres was. Ook reist op tv hij het terug naar Las Palmas uit en bezoekt uit voor het de eerst het graf van zijn op tv vader.

januari 2021
01-02-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse ...

25-01-2015 16:25

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Leon van der Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt in 1977 in Helmond geboren ...

11-01-2015 16:28

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) ge...

04-01-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur w...

02-01-2015 16:34

Grimassen

Grimassen - Grimassen

De vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten van wie de wortels niet in Nederland liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 af aan de Utrechtse Schoo...

10-05-2014 16:00

Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Grimassen - Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Leon van der Zanden is de zoon van een Brabantse vader en een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt regelmatig de familie op Mauritius. Aan die bezoeken aan het eiland komt 15 jaar geleden abrupt een eind.

03-05-2014 16:00

Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Grimassen - Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Edson Da Graça, zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren in Nederland, maar is tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol maken is zijn ding.

26-04-2014 16:00

Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Grimassen - Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Farbod Moghaddam is in Teheran geboren, terwijl de bommen van buurland Irak om hem heen vallen. In 1993 vlucht het gezin (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland en vraagt asiel aan.

15-12-2013 16:05

RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

Grimassen - RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

India) (zo 15 dec 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, India) één van de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann en toert hij door het land met zijn avondvullende show 3x Rayen. Ooit was hij voorbestemd om priester te worden.

08-12-2013 16:02

MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Grimassen - MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Curaçao) (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd.

01-12-2013 16:05

Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Grimassen - Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Marokko) (zo 1 dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf het Leids Cabaret Festival. Een enorme overwinning als je bedenkt dat Omar in 1970 is geboren in een arm gezin in de meest criminele wijk van de Marokkaanse kuststad Tetouan.

24-11-2013 16:05

Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Grimassen - Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Gran Canari...,Javier gaat voor het eerst terug naar zijn eerste huis in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres was. Ook reist hij terug naar Las Palmas en bezoekt voor het eerst het graf van zijn vader.

Grimassen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grimassen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grimassen bij Grimassen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grimassen. Heb je een uitzending van Grimassen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grimassen gemist

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Vier prijswinnende artiesten vertellen hun persoonlijke geschiedenis. Ze praten over hun roots, de beweegredenen hun verre oorspronkelijke thuisland te verlaten en over hun acceptatie in Nederland. Maar ook keert elk van hen terug naar het land waar hun wortels liggen: op zoek naar emotionele herinneringen om die aldaar op te rakelen met mensen die daar zijn gebleven.

Uitzending gemist van Grimassen? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-02-2015 om 16:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!