Programma gemist?

Serie tijdens die duikt in van de vaderlandse in comedy- en cabaretwereld, die steeds op meer de verrijkt wordt met artiesten met die oorspronkelijk niet uit door Nederland komen. van Vandaag met Edson Da Graça.Meer de Edson Da op tv Graça van (Amsterdam, 1981), zoon in van Kaapverdiaanse ouders, treedt als door comedian tijdens op onder de naam Big Ed. naar door Hij houdt van feesten op en lol maken. Zijn het levensstijl leidt tot in financiële problemen door en hij door komt diep in de door put te zitten. Inmiddels gaat in het, mede dankzij met zijn huidige uit vriendin, weer goed door met het hem. Voor het eerst op sinds 2000 reist Edson het terug een naar Kaapverdië. Niet de alleen om zijn roots te hervinden, op maar een vooral om zijn in ouders te confronteren met tijdens het feit dat ze de hem in uit de moeilijkste op periode van zijn in leven niet echt gesteund het hebben.Minder

Serie die de duikt met in de vaderlandse comedy- naar en cabaretwereld, op tv die steeds meer verrijkt wordt een met het artiesten die oorspronkelijk niet uit uit Nederland tijdens komen. Vandaag met Leon naar van der Zanden.Meer Leon van van der Zanden een wordt in 1977 in de van Helmond geboren als zoon met van een met Brabantse vader en Mauritiaanse moeder. een Aanvankelijk heeft hij een met goede relatie op met een zijn familie op de Mauritius, maar dat loopt door op zeker moment naar fout als op gevolg van misverstanden en wederzijds onbegrip. een Na uit het overlijden van met zijn vader in in 2010 begint Mauritius weer aan tijdens uit Leon te trekken en ontstaat de op tv op tv behoefte om meer te van weten te op tv komen over zijn door roots. Hij gaat terug naar Mauritius de om een van aantal zaken de uit het van verleden recht te de zetten.Minder

Serie van die duikt in de in vaderlandse comedy- en cabaretwereld, naar die steeds meer van door verrijkt wordt met op tv artiesten die oorspronkelijk op tv niet uit Nederland tijdens komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend op tv is dat in Javier Guzman in 1977 in op tv Las Palmas in (Gran op Canaria) geboren is en op op tv z'n zevende met zijn op een broertje en moeder naar Nederland in vlucht het om aan zijn aan naar alcohol verslaafde vader te ontsnappen, met maar bijna in niemand van weet hoe dat destijds is gegaan. het Javier gaat voor van het van eerst terug naar zijn met eerste huis in Nederland, tijdens dat eigenlijk in het eerste jaar meer uit een onderduikadres op tv is. tijdens Ook reist hij terug uit naar Las Palmas en de bezoekt voor op het eerst het graf van met op zijn vader. Kortom, van een persoonlijke rootstocht naar van en met één op van Nederlands meest uit veelbesproken cabaretiers.Minder

De vaderlandse comedy- van en met cabaretwereld wordt steeds op tv meer verrijkt met in artiesten van wie de een wortels niet in op Nederland liggen. van Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod naar Moghaddam (Teheran, een 1988) uit studeert in 2013/2014 af aan de uit een Utrechtse School voor de uit Journalistiek, maar in in 2009 al debuteert hij als het comedian. Dat leidt naar o.a. tot in de winst op het Haagse met (Streetlife 2009) en Rotterdamse (Fanatics 2011) van en) jongerentheaterfestivals en door een een finaleplaats in in de Culture Comedy het Award (2011). In een 2012 bereikt hij ook de op tv halve op finale van Cameretten. Daarnaast organiseert door hij in zijn woonplaats op tv Den Haag al in een paar jaar door uitverkochte in maandelijkse comedyshows in Theater Dakota, tijdens die op hij ook zelf in presenteert.Minder

Leon van der een Zanden is de de zoon van een een Brabantse vader van en een op Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt tijdens regelmatig de familie op tv op Mauritius. Aan die op bezoeken aan het met eiland op tv komt 15 jaar geleden in abrupt een met eind.

Edson Da Graça, van op tv zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren een van in Nederland, maar is het tegelijk een echte door Kaapverdiaan: lol maken is een zijn op ding.

Farbod Moghaddam is uit in Teheran door geboren, terwijl naar de bommen van buurland Irak tijdens om hem heen uit vallen. tijdens In 1993 vlucht op tv het gezin (vader, moeder, dochter, uit zoon) op tv naar Nederland en vraagt asiel op tv uit aan.

India) een (zo 15 dec 201...,Nu is tijdens Rayen Panday (Mumbai, door India) één in van de in vaste tekstschrijvers van op tv Jörgen Raymann en toert hij van door het in land tijdens met zijn avondvullende show van 3x Rayen. van Ooit was hij voorbestemd om op tv priester van te worden.

Curaçao) (zo op tv ...,De 40-jarige Marlon Kicken van van (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en uit top Brabander, maar uit zijn roots het liggen op Curaçao waar in hij als van baby op tv wordt geadopteerd.

Marokko) (zo het 1 dec ...,In het 2012 op tv wint Omar Ahaddaf het naar Leids Cabaret op Festival. Een enorme overwinning uit als je bedenkt op dat Omar in 1970 uit is geboren op in een met arm gezin in de meest criminele met wijk van in de in Marokkaanse kuststad Tetouan.

Gran op tv Canari...,Javier gaat voor het eerst naar terug met naar zijn eerste huis in op tv het Nederland, dat eigenlijk uit meer een onderduikadres was. Ook reist een hij terug op naar Las met Palmas en bezoekt op voor het naar eerst het graf van zijn op vader.

januari 2019
01-02-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse ...

25-01-2015 16:25

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Leon van der Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt in 1977 in Helmond geboren ...

11-01-2015 16:28

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) ge...

04-01-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur w...

02-01-2015 16:34

Grimassen

Grimassen - Grimassen

De vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten van wie de wortels niet in Nederland liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 af aan de Utrechtse Schoo...

10-05-2014 16:00

Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Grimassen - Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Leon van der Zanden is de zoon van een Brabantse vader en een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt regelmatig de familie op Mauritius. Aan die bezoeken aan het eiland komt 15 jaar geleden abrupt een eind.

03-05-2014 16:00

Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Grimassen - Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Edson Da Graça, zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren in Nederland, maar is tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol maken is zijn ding.

26-04-2014 16:00

Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Grimassen - Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Farbod Moghaddam is in Teheran geboren, terwijl de bommen van buurland Irak om hem heen vallen. In 1993 vlucht het gezin (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland en vraagt asiel aan.

15-12-2013 16:05

RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

Grimassen - RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

India) (zo 15 dec 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, India) één van de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann en toert hij door het land met zijn avondvullende show 3x Rayen. Ooit was hij voorbestemd om priester te worden.

08-12-2013 16:02

MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Grimassen - MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Curaçao) (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd.

01-12-2013 16:05

Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Grimassen - Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Marokko) (zo 1 dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf het Leids Cabaret Festival. Een enorme overwinning als je bedenkt dat Omar in 1970 is geboren in een arm gezin in de meest criminele wijk van de Marokkaanse kuststad Tetouan.

24-11-2013 16:05

Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Grimassen - Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Gran Canari...,Javier gaat voor het eerst terug naar zijn eerste huis in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres was. Ook reist hij terug naar Las Palmas en bezoekt voor het eerst het graf van zijn vader.

Grimassen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grimassen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grimassen bij Grimassen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grimassen. Heb je een uitzending van Grimassen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grimassen gemist

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Vier prijswinnende artiesten vertellen hun persoonlijke geschiedenis. Ze praten over hun roots, de beweegredenen hun verre oorspronkelijke thuisland te verlaten en over hun acceptatie in Nederland. Maar ook keert elk van hen terug naar het land waar hun wortels liggen: op zoek naar emotionele herinneringen om die aldaar op te rakelen met mensen die daar zijn gebleven.

Uitzending gemist van Grimassen? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-02-2015 om 16:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord