Programma gemist?

Serie uit die duikt in een de vaderlandse comedy- en op cabaretwereld, die de steeds meer verrijkt op tv wordt met artiesten die oorspronkelijk in niet uit Nederland in komen. naar Vandaag met op tv Edson Da Graça.Meer de Edson Da Graça (Amsterdam, door 1981), zoon in van Kaapverdiaanse ouders, in treedt als comedian op onder de het naam Big de Ed. Hij houdt van uit feesten en lol van maken. tijdens Zijn levensstijl het leidt tot financiële problemen en hij op tv komt diep uit in de uit put te zitten. Inmiddels het gaat het, mede naar dankzij zijn door huidige vriendin, uit weer goed met hem. door Voor het met eerst sinds 2000 reist Edson op tv terug naar Kaapverdië. Niet uit alleen om zijn met roots met te hervinden, maar vooral op tv om in zijn ouders te confronteren met het op tv feit dat op ze hem in het de moeilijkste periode van op de zijn leven niet echt uit gesteund hebben.Minder

Serie tijdens die duikt in de vaderlandse op tv comedy- met en cabaretwereld, naar die steeds meer uit verrijkt wordt met met artiesten die oorspronkelijk tijdens niet uit Nederland komen. Vandaag met in Leon van der op Zanden.Meer Leon van naar der Zanden door wordt in 1977 het in in Helmond geboren als zoon van van een Brabantse vader tijdens en Mauritiaanse op tv moeder. Aanvankelijk een heeft hij een goede de relatie met zijn familie op uit met Mauritius, maar dat loopt op uit zeker het moment fout als gevolg op tv van misverstanden en wederzijds naar onbegrip. Na van het overlijden door van zijn vader in 2010 een begint Mauritius weer aan tijdens Leon op tv te trekken en ontstaat uit de behoefte om in meer te weten van te komen over zijn een door roots. Hij gaat terug een naar Mauritius om een aantal uit het zaken uit het verleden recht te een door zetten.Minder

Serie die de duikt in de op vaderlandse comedy- en cabaretwereld, van die steeds tijdens meer op verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk in niet uit met Nederland komen. Met naar Javier Guzman.Meer Bekend op tv is het dat Javier Guzman in 1977 in met Las naar Palmas (Gran in Canaria) geboren is naar en op z'n het zevende met zijn broertje en moeder het naar het Nederland vlucht om aan in zijn aan alcohol verslaafde met vader te door ontsnappen, maar bijna niemand uit op weet hoe dat destijds is de gegaan. Javier uit gaat voor de het eerst terug naar uit zijn eerste naar huis in Nederland, het dat eigenlijk het een eerste jaar meer naar een onderduikadres is. Ook de reist hij terug de naar Las Palmas en bezoekt met het voor het eerst het graf tijdens van van zijn vader. Kortom, een op persoonlijke rootstocht van door en met één uit van Nederlands van meest veelbesproken cabaretiers.Minder

De vaderlandse comedy- door van en cabaretwereld wordt steeds het meer verrijkt met artiesten door van wie de wortels op tv niet de in Nederland liggen. Vandaag op met Farbod Moghaddam.Meer van Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) met studeert in in 2013/2014 tijdens af aan de in Utrechtse School voor de in Journalistiek, maar in uit 2009 al op debuteert hij als comedian. Dat uit leidt o.a. in tot de winst op een Haagse (Streetlife met 2009) en Rotterdamse op tv (Fanatics 2011) met en) jongerentheaterfestivals en een met finaleplaats in op tv de Culture Comedy Award de (2011). In 2012 bereikt hij naar ook het de halve finale van in Cameretten. Daarnaast organiseert hij uit uit in zijn woonplaats Den Haag al in een paar op tv jaar uitverkochte maandelijkse in comedyshows in Theater uit Dakota, die hij ook op tv zelf met presenteert.Minder

Leon op tv van der Zanden is de tijdens zoon op van een het Brabantse vader en van een Mauritiaanse moeder. uit Leon bezoekt regelmatig de familie op naar uit Mauritius. Aan die tijdens bezoeken aan het in eiland komt 15 jaar geleden naar abrupt een het eind.

Edson uit Da Graça, het zoon van Kaapverdiaanse ouders, is uit geboren in Nederland, met maar is tegelijk uit een echte met Kaapverdiaan: lol van maken is zijn het ding.

Farbod Moghaddam is met in met Teheran geboren, terwijl de bommen door op van buurland Irak om in hem heen vallen. door In 1993 vlucht het gezin door (vader, moeder, een dochter, zoon) van naar Nederland het en vraagt asiel een aan.

India) naar (zo 15 dec 201...,Nu is op op tv Rayen Panday (Mumbai, India) één van van de vaste tekstschrijvers de op tv van Jörgen Raymann en toert hij op tv door het tijdens land met zijn avondvullende door show 3x Rayen. de Ooit was hij op voorbestemd om priester uit te op worden.

Curaçao) naar (zo ...,De van 40-jarige Marlon Kicken van (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en het top Brabander, door maar zijn roots liggen op op Curaçao waar de hij als tijdens baby wordt op tv geadopteerd.

Marokko) (zo naar 1 dec ...,In 2012 op tv het wint Omar Ahaddaf het uit Leids Cabaret Festival. Een het enorme overwinning uit als je bedenkt dat een Omar de in 1970 is geboren in door een naar arm gezin in tijdens de meest criminele wijk van de het Marokkaanse kuststad door Tetouan.

Gran op tv Canari...,Javier gaat naar voor het eerst terug naar door zijn eerste van huis in Nederland, met dat eigenlijk meer in een onderduikadres was. Ook met reist hij terug van naar Las Palmas en van bezoekt met voor het eerst het graf op tv van zijn uit vader.

mei 2020
01-02-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse ...

25-01-2015 16:25

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Leon van der Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt in 1977 in Helmond geboren ...

11-01-2015 16:28

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) ge...

04-01-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur w...

02-01-2015 16:34

Grimassen

Grimassen - Grimassen

De vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten van wie de wortels niet in Nederland liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 af aan de Utrechtse Schoo...

10-05-2014 16:00

Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Grimassen - Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Leon van der Zanden is de zoon van een Brabantse vader en een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt regelmatig de familie op Mauritius. Aan die bezoeken aan het eiland komt 15 jaar geleden abrupt een eind.

03-05-2014 16:00

Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Grimassen - Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Edson Da Graça, zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren in Nederland, maar is tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol maken is zijn ding.

26-04-2014 16:00

Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Grimassen - Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Farbod Moghaddam is in Teheran geboren, terwijl de bommen van buurland Irak om hem heen vallen. In 1993 vlucht het gezin (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland en vraagt asiel aan.

15-12-2013 16:05

RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

Grimassen - RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

India) (zo 15 dec 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, India) één van de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann en toert hij door het land met zijn avondvullende show 3x Rayen. Ooit was hij voorbestemd om priester te worden.

08-12-2013 16:02

MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Grimassen - MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Curaçao) (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd.

01-12-2013 16:05

Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Grimassen - Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Marokko) (zo 1 dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf het Leids Cabaret Festival. Een enorme overwinning als je bedenkt dat Omar in 1970 is geboren in een arm gezin in de meest criminele wijk van de Marokkaanse kuststad Tetouan.

24-11-2013 16:05

Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Grimassen - Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Gran Canari...,Javier gaat voor het eerst terug naar zijn eerste huis in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres was. Ook reist hij terug naar Las Palmas en bezoekt voor het eerst het graf van zijn vader.

Grimassen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grimassen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grimassen bij Grimassen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grimassen. Heb je een uitzending van Grimassen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grimassen gemist

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Vier prijswinnende artiesten vertellen hun persoonlijke geschiedenis. Ze praten over hun roots, de beweegredenen hun verre oorspronkelijke thuisland te verlaten en over hun acceptatie in Nederland. Maar ook keert elk van hen terug naar het land waar hun wortels liggen: op zoek naar emotionele herinneringen om die aldaar op te rakelen met mensen die daar zijn gebleven.

Uitzending gemist van Grimassen? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-02-2015 om 16:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!