Programma gemist?

Serie de die duikt in de vaderlandse tijdens comedy- in en cabaretwereld, door die steeds meer verrijkt wordt met de artiesten die op tv oorspronkelijk niet een uit Nederland komen. naar Vandaag met naar Edson Da Graça.Meer Edson op Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon op van Kaapverdiaanse ouders, van treedt met als comedian op onder de op naam met Big Ed. Hij een houdt van met feesten en lol maken. Zijn levensstijl uit leidt tot het financiële op tv problemen en hij komt diep in tijdens de put te in zitten. Inmiddels naar gaat het, door mede dankzij zijn tijdens huidige vriendin, met weer goed met hem. Voor het van eerst sinds op tv 2000 reist uit Edson terug in naar Kaapverdië. Niet alleen om door zijn roots te hervinden, in maar vooral naar om zijn ouders het te confronteren met een het uit feit dat ze hem de in de moeilijkste periode van van zijn leven uit niet echt in gesteund hebben.Minder

Serie op tv die duikt in de in vaderlandse op tv comedy- en cabaretwereld, die steeds meer het verrijkt van wordt met artiesten die oorspronkelijk van niet uit met Nederland uit komen. Vandaag met Leon van van der Zanden.Meer Leon van van van der Zanden wordt in 1977 in naar Helmond van geboren als op zoon van een Brabantse vader van en Mauritiaanse moeder. het Aanvankelijk heeft hij een naar goede naar relatie met zijn op tv familie op van Mauritius, maar dat loopt op op zeker moment fout als in tijdens gevolg van misverstanden en de wederzijds onbegrip. Na het de overlijden het van zijn vader in 2010 begint het Mauritius weer aan door Leon te met trekken en in ontstaat de behoefte om meer op tv te van weten te komen over het zijn roots. Hij gaat in terug de naar Mauritius om met een aantal zaken uit in het de verleden recht te de zetten.Minder

Serie door die duikt in naar de vaderlandse comedy- de en cabaretwereld, die steeds uit meer naar verrijkt wordt met uit artiesten die oorspronkelijk niet uit door Nederland komen. Met uit Javier Guzman.Meer Bekend is tijdens dat de Javier Guzman in 1977 in naar Las Palmas (Gran het Canaria) naar geboren is een en op z'n van zevende met zijn broertje en op moeder naar Nederland vlucht op om een aan zijn aan de alcohol verslaafde vader te het ontsnappen, maar door bijna niemand het weet hoe dat destijds naar is gegaan. Javier gaat voor een het tijdens eerst terug naar zijn met eerste huis in in Nederland, een dat eigenlijk het eerste jaar meer op een onderduikadres naar is. Ook reist op hij het terug naar Las op Palmas en bezoekt op voor het eerst een het graf van een zijn vader. Kortom, een een persoonlijke rootstocht van en op met de één van Nederlands meest veelbesproken het cabaretiers.Minder

De naar vaderlandse comedy- met en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt naar het met artiesten van wie de de wortels niet een in Nederland liggen. Vandaag de met Farbod Moghaddam.Meer Farbod op uit Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 de af aan de op tv Utrechtse School door voor de tijdens Journalistiek, maar in 2009 al door debuteert met hij als tijdens comedian. Dat leidt o.a. tot de met winst op Haagse een door (Streetlife 2009) en Rotterdamse (Fanatics het 2011) de en) jongerentheaterfestivals en een het finaleplaats in de de Culture Comedy Award op tv (2011). In 2012 tijdens bereikt hij op tv ook de halve finale naar van Cameretten. Daarnaast organiseert hij een in naar zijn woonplaats Den Haag al het een tijdens paar jaar een uitverkochte maandelijkse comedyshows in Theater Dakota, door die hij het ook tijdens zelf presenteert.Minder

Leon van naar der door Zanden is de zoon van met een door Brabantse vader en een Mauritiaanse in moeder. Leon bezoekt de regelmatig door de familie op Mauritius. Aan van die bezoeken aan naar het eiland komt tijdens 15 jaar geleden uit abrupt door een eind.

Edson in Da Graça, naar zoon van Kaapverdiaanse van ouders, is geboren naar in Nederland, maar is tegelijk een het echte op tv Kaapverdiaan: lol maken is in zijn naar ding.

Farbod Moghaddam op is in op tv Teheran geboren, van terwijl de bommen van buurland Irak van om hem naar heen vallen. In 1993 naar vlucht de het gezin (vader, moeder, tijdens dochter, zoon) met naar Nederland en vraagt asiel uit in aan.

India) (zo het 15 dec 201...,Nu naar is Rayen Panday (Mumbai, door India) één van door met de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann een en toert hij van door het land van in met zijn avondvullende door show 3x Rayen. Ooit was hij door voorbestemd om priester door door te worden.

Curaçao) (zo ...,De op 40-jarige Marlon op Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt de een zich op en top tijdens Brabander, maar zijn roots liggen een het op Curaçao waar hij als met baby op tv wordt geadopteerd.

Marokko) op (zo 1 dec een ...,In 2012 wint Omar tijdens Ahaddaf het op tv Leids Cabaret Festival. Een van enorme de overwinning als je bedenkt een dat Omar in tijdens 1970 is geboren de in een arm gezin in de de meest criminele uit wijk tijdens van de Marokkaanse kuststad op Tetouan.

Gran Canari...,Javier gaat naar voor het eerst uit terug naar zijn tijdens eerste huis in op tv tijdens Nederland, dat eigenlijk door meer een onderduikadres was. van Ook reist uit hij terug naar Las Palmas en in de bezoekt voor het eerst uit het graf van tijdens zijn vader.

september 2020
01-02-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse ...

25-01-2015 16:25

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Leon van der Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt in 1977 in Helmond geboren ...

11-01-2015 16:28

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) ge...

04-01-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur w...

02-01-2015 16:34

Grimassen

Grimassen - Grimassen

De vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten van wie de wortels niet in Nederland liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 af aan de Utrechtse Schoo...

10-05-2014 16:00

Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Grimassen - Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Leon van der Zanden is de zoon van een Brabantse vader en een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt regelmatig de familie op Mauritius. Aan die bezoeken aan het eiland komt 15 jaar geleden abrupt een eind.

03-05-2014 16:00

Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Grimassen - Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Edson Da Graça, zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren in Nederland, maar is tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol maken is zijn ding.

26-04-2014 16:00

Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Grimassen - Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Farbod Moghaddam is in Teheran geboren, terwijl de bommen van buurland Irak om hem heen vallen. In 1993 vlucht het gezin (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland en vraagt asiel aan.

15-12-2013 16:05

RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

Grimassen - RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

India) (zo 15 dec 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, India) één van de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann en toert hij door het land met zijn avondvullende show 3x Rayen. Ooit was hij voorbestemd om priester te worden.

08-12-2013 16:02

MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Grimassen - MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Curaçao) (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd.

01-12-2013 16:05

Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Grimassen - Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Marokko) (zo 1 dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf het Leids Cabaret Festival. Een enorme overwinning als je bedenkt dat Omar in 1970 is geboren in een arm gezin in de meest criminele wijk van de Marokkaanse kuststad Tetouan.

24-11-2013 16:05

Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Grimassen - Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Gran Canari...,Javier gaat voor het eerst terug naar zijn eerste huis in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres was. Ook reist hij terug naar Las Palmas en bezoekt voor het eerst het graf van zijn vader.

Grimassen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grimassen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grimassen bij Grimassen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grimassen. Heb je een uitzending van Grimassen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grimassen gemist

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Vier prijswinnende artiesten vertellen hun persoonlijke geschiedenis. Ze praten over hun roots, de beweegredenen hun verre oorspronkelijke thuisland te verlaten en over hun acceptatie in Nederland. Maar ook keert elk van hen terug naar het land waar hun wortels liggen: op zoek naar emotionele herinneringen om die aldaar op te rakelen met mensen die daar zijn gebleven.

Uitzending gemist van Grimassen? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-02-2015 om 16:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!