Programma gemist?

Serie door die duikt in de tijdens vaderlandse comedy- de en cabaretwereld, die steeds op meer verrijkt wordt met een artiesten een die oorspronkelijk niet naar uit Nederland komen. door Vandaag met het Edson Da Graça.Meer Edson tijdens Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon op het van Kaapverdiaanse ouders, treedt als comedian tijdens op onder de een naam door Big Ed. van Hij houdt van feesten en lol naar maken. Zijn levensstijl op tv leidt van tot financiële problemen en met hij komt uit diep in tijdens de put te zitten. Inmiddels op gaat het, mede op tv dankzij zijn een huidige vriendin, weer goed met uit een hem. Voor het eerst sinds 2000 met reist Edson terug door naar Kaapverdië. met Niet alleen in om zijn roots te hervinden, op maar uit vooral om zijn ouders door te op tv confronteren met het feit dat op tv ze hem met in de moeilijkste periode van van het zijn leven niet van echt gesteund hebben.Minder

Serie het die duikt in de vaderlandse op comedy- en cabaretwereld, met die steeds meer tijdens in verrijkt wordt met met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland met komen. Vandaag met een Leon van naar der Zanden.Meer Leon het van der op tv Zanden wordt in uit 1977 in een Helmond geboren als zoon in van een Brabantse vader door en Mauritiaanse moeder. van Aanvankelijk in heeft hij een een goede relatie met zijn uit familie op een Mauritius, maar dat loopt in op zeker van moment fout als gevolg van naar misverstanden uit en wederzijds onbegrip. op tv Na het overlijden van zijn vader tijdens in naar 2010 begint Mauritius weer aan door op tv Leon te trekken en door ontstaat de door behoefte om meer uit te weten te komen over zijn met roots. naar Hij gaat met terug naar Mauritius om op tv een aantal zaken in uit het verleden recht te tijdens met zetten.Minder

Serie die duikt in in de vaderlandse een comedy- en in cabaretwereld, die steeds in meer op verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk van niet van uit Nederland in komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is op door dat Javier Guzman in uit 1977 in een Las Palmas (Gran Canaria) geboren is naar en op z'n in uit zevende met zijn broertje en naar moeder het naar Nederland vlucht met om aan zijn in aan alcohol verslaafde vader te ontsnappen, uit maar bijna niemand op op tv weet hoe dat destijds het is gegaan. tijdens Javier gaat voor het eerst terug in naar zijn de eerste de huis in Nederland, dat eigenlijk met het tijdens eerste jaar meer een onderduikadres is. een Ook reist de hij terug naar op Las Palmas en van bezoekt voor het het eerst het graf tijdens van zijn vader. Kortom, uit tijdens een persoonlijke rootstocht van van en met één van Nederlands op meest veelbesproken op tv cabaretiers.Minder

De vaderlandse comedy- van en met cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt door met de artiesten van wie de wortels door niet in met Nederland liggen. door Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod naar Moghaddam op (Teheran, 1988) studeert in tijdens 2013/2014 af naar aan de naar Utrechtse School voor de Journalistiek, door maar een in 2009 al debuteert het hij als comedian. Dat de leidt o.a. het tot de op tv winst op Haagse (Streetlife 2009) en met Rotterdamse (Fanatics 2011) tijdens en) jongerentheaterfestivals en in een finaleplaats de in de op Culture Comedy uit Award (2011). In de 2012 bereikt hij ook de op tv halve finale van Cameretten. door Daarnaast organiseert hij het in zijn woonplaats een Den Haag op tv al een van paar jaar uitverkochte maandelijkse comedyshows uit in Theater op Dakota, die hij op tv ook zelf naar presenteert.Minder

Leon van op tv der Zanden is een de zoon van tijdens een uit Brabantse vader en een Mauritiaanse van moeder. uit Leon bezoekt regelmatig de familie op naar Mauritius. tijdens Aan die bezoeken aan het tijdens tijdens eiland komt 15 jaar uit geleden abrupt een met eind.

Edson Da Graça, van zoon met van Kaapverdiaanse uit ouders, is geboren in Nederland, maar het is in tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol op tv maken door is zijn in ding.

Farbod naar Moghaddam is in Teheran uit geboren, terwijl tijdens de bommen van buurland Irak tijdens op tv om hem heen vallen. In met 1993 vlucht het gezin een (vader, door moeder, dochter, zoon) naar uit Nederland en naar vraagt asiel van aan.

India) in (zo 15 dec op tv 201...,Nu is op Rayen Panday (Mumbai, een India) één van de vaste van tekstschrijvers uit van Jörgen Raymann en op toert hij door het land uit met de zijn avondvullende show 3x een Rayen. Ooit was op tv hij voorbestemd om van priester te uit worden.

Curaçao) op tv (zo ...,De 40-jarige Marlon in Kicken (Willemstad, een Curaçao) voelt een zich op en top Brabander, door maar zijn uit roots liggen in op Curaçao waar de hij als baby wordt op tv geadopteerd.

Marokko) (zo het 1 tijdens dec ...,In 2012 wint een Omar Ahaddaf het Leids Cabaret een Festival. Een enorme in overwinning als je tijdens bedenkt dat Omar in in 1970 op tv is geboren in een een van arm gezin in de de meest criminele wijk een van de Marokkaanse kuststad het Tetouan.

Gran Canari...,Javier een gaat voor het het eerst terug met naar zijn eerste huis in in in Nederland, dat eigenlijk meer een de onderduikadres was. Ook reist op tv hij terug naar een Las Palmas op tv en bezoekt voor het van eerst het op graf van naar zijn vader.

mei 2021
01-02-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse ...

25-01-2015 16:25

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Leon van der Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt in 1977 in Helmond geboren ...

11-01-2015 16:28

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) ge...

04-01-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur w...

02-01-2015 16:34

Grimassen

Grimassen - Grimassen

De vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten van wie de wortels niet in Nederland liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 af aan de Utrechtse Schoo...

10-05-2014 16:00

Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Grimassen - Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Leon van der Zanden is de zoon van een Brabantse vader en een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt regelmatig de familie op Mauritius. Aan die bezoeken aan het eiland komt 15 jaar geleden abrupt een eind.

03-05-2014 16:00

Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Grimassen - Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Edson Da Graça, zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren in Nederland, maar is tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol maken is zijn ding.

26-04-2014 16:00

Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Grimassen - Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Farbod Moghaddam is in Teheran geboren, terwijl de bommen van buurland Irak om hem heen vallen. In 1993 vlucht het gezin (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland en vraagt asiel aan.

15-12-2013 16:05

RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

Grimassen - RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

India) (zo 15 dec 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, India) één van de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann en toert hij door het land met zijn avondvullende show 3x Rayen. Ooit was hij voorbestemd om priester te worden.

08-12-2013 16:02

MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Grimassen - MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Curaçao) (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd.

01-12-2013 16:05

Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Grimassen - Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Marokko) (zo 1 dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf het Leids Cabaret Festival. Een enorme overwinning als je bedenkt dat Omar in 1970 is geboren in een arm gezin in de meest criminele wijk van de Marokkaanse kuststad Tetouan.

24-11-2013 16:05

Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Grimassen - Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Gran Canari...,Javier gaat voor het eerst terug naar zijn eerste huis in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres was. Ook reist hij terug naar Las Palmas en bezoekt voor het eerst het graf van zijn vader.

Grimassen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grimassen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grimassen bij Grimassen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grimassen. Heb je een uitzending van Grimassen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grimassen gemist

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Vier prijswinnende artiesten vertellen hun persoonlijke geschiedenis. Ze praten over hun roots, de beweegredenen hun verre oorspronkelijke thuisland te verlaten en over hun acceptatie in Nederland. Maar ook keert elk van hen terug naar het land waar hun wortels liggen: op zoek naar emotionele herinneringen om die aldaar op te rakelen met mensen die daar zijn gebleven.

Uitzending gemist van Grimassen? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-02-2015 om 16:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!