Programma gemist?

Serie die tijdens duikt uit in de vaderlandse comedy- een en cabaretwereld, die op steeds meer verrijkt wordt met het uit artiesten die oorspronkelijk niet uit op tv Nederland komen. Vandaag met de Edson Da Graça.Meer op Edson op tv Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon uit van Kaapverdiaanse ouders, op treedt naar als comedian de op onder de uit naam Big Ed. een Hij houdt van tijdens feesten en lol maken. Zijn levensstijl op tv leidt in tot financiële problemen en hij door komt op tv diep in de naar put te naar zitten. Inmiddels gaat het, op tv mede dankzij zijn uit huidige vriendin, weer goed de met hem. naar Voor het het eerst sinds 2000 reist Edson terug naar naar op Kaapverdië. Niet alleen om zijn op tv roots te hervinden, op maar vooral om in op tv zijn ouders te met confronteren met het tijdens feit dat ze hem in de de moeilijkste op tv periode van zijn leven niet van tijdens echt gesteund hebben.Minder

Serie die duikt een uit in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, een die uit steeds meer verrijkt wordt met door door artiesten die oorspronkelijk niet uit van Nederland komen. Vandaag naar met Leon van der tijdens tijdens Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt met in 1977 in met Helmond geboren van als zoon door van een Brabantse vader het en het Mauritiaanse moeder. Aanvankelijk heeft hij een een goede relatie op met zijn op familie op een Mauritius, maar dat de loopt op zeker tijdens moment fout als met gevolg van misverstanden en wederzijds onbegrip. op tv Na het het overlijden van zijn in vader in door 2010 begint Mauritius weer op aan op Leon te trekken en ontstaat uit de behoefte naar om meer te weten op te komen op over zijn een roots. Hij gaat terug naar Mauritius in om een aantal tijdens zaken uit uit het verleden recht te door met zetten.Minder

Serie op tv die duikt een in de vaderlandse de comedy- en cabaretwereld, die in steeds meer verrijkt wordt uit met artiesten die uit oorspronkelijk in niet uit Nederland komen. uit Met Javier Guzman.Meer Bekend naar is dat het Javier Guzman in 1977 een in het Las Palmas (Gran Canaria) geboren uit is en op z'n in zevende met zijn van broertje de en moeder naar Nederland met vlucht om aan uit zijn tijdens aan alcohol verslaafde vader een te ontsnappen, maar bijna met niemand weet hoe dat de destijds is op tv gegaan. Javier het gaat voor het door eerst terug naar tijdens zijn eerste huis uit in Nederland, dat op eigenlijk het uit eerste jaar meer op tv een onderduikadres is. Ook reist hij het terug naar de Las Palmas en tijdens bezoekt voor het uit eerst het graf van de zijn vader. een Kortom, een persoonlijke rootstocht een van en met door één uit van Nederlands met meest veelbesproken cabaretiers.Minder

De uit vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt in steeds meer verrijkt uit met het artiesten van wie op tv de wortels niet in Nederland door liggen. Vandaag het met Farbod tijdens Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam van (Teheran, 1988) de studeert in 2013/2014 af op tv aan de in Utrechtse School voor een de Journalistiek, maar in 2009 al uit debuteert hij als het comedian. in Dat leidt uit o.a. tot de winst op van Haagse (Streetlife 2009) en een de Rotterdamse (Fanatics 2011) en) jongerentheaterfestivals en de een finaleplaats het in de Culture Comedy uit Award de (2011). In 2012 de bereikt hij ook de halve in finale van Cameretten. door Daarnaast organiseert een hij door in zijn woonplaats Den Haag al uit uit een paar jaar uitverkochte maandelijkse comedyshows een in in Theater Dakota, die hij ook met zelf het presenteert.Minder

Leon van der naar Zanden is met de het zoon van een Brabantse vader in en op tv een Mauritiaanse moeder. in Leon bezoekt regelmatig de de familie op Mauritius. Aan tijdens die bezoeken een aan het de eiland komt 15 jaar de geleden abrupt op een eind.

Edson Da Graça, naar zoon het van Kaapverdiaanse ouders, is geboren op in met Nederland, maar is in tegelijk een echte naar Kaapverdiaan: lol maken is de zijn van ding.

Farbod uit Moghaddam is in Teheran op geboren, in terwijl de bommen van buurland met Irak op tv om hem heen vallen. In 1993 door vlucht naar het gezin (vader, moeder, dochter, op tv in zoon) naar Nederland en vraagt op tv asiel op aan.

India) uit (zo 15 dec met 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, het India) één van op de vaste in tekstschrijvers een van Jörgen Raymann de en toert hij door het uit land met zijn avondvullende op van show 3x Rayen. op Ooit was hij voorbestemd uit om priester te de worden.

Curaçao) (zo op tv ...,De 40-jarige Marlon tijdens Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt een zich op door en top Brabander, op maar op tv zijn roots liggen op Curaçao in waar hij als tijdens baby wordt door geadopteerd.

Marokko) het (zo 1 dec uit ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf op tv op het Leids Cabaret Festival. Een een enorme overwinning als van je bedenkt op tv dat Omar in op 1970 is geboren in een het naar arm gezin in de op tv meest criminele wijk van de naar Marokkaanse op kuststad Tetouan.

Gran een Canari...,Javier gaat met voor het eerst terug naar tijdens zijn eerste huis op tv in Nederland, dat eigenlijk het tijdens meer een onderduikadres was. Ook de reist hij naar terug naar Las Palmas op en uit bezoekt voor het eerst het graf het van zijn uit vader.

juli 2019
01-02-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse ...

25-01-2015 16:25

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Leon van der Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt in 1977 in Helmond geboren ...

11-01-2015 16:28

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) ge...

04-01-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur w...

02-01-2015 16:34

Grimassen

Grimassen - Grimassen

De vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten van wie de wortels niet in Nederland liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 af aan de Utrechtse Schoo...

10-05-2014 16:00

Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Grimassen - Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Leon van der Zanden is de zoon van een Brabantse vader en een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt regelmatig de familie op Mauritius. Aan die bezoeken aan het eiland komt 15 jaar geleden abrupt een eind.

03-05-2014 16:00

Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Grimassen - Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Edson Da Graça, zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren in Nederland, maar is tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol maken is zijn ding.

26-04-2014 16:00

Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Grimassen - Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Farbod Moghaddam is in Teheran geboren, terwijl de bommen van buurland Irak om hem heen vallen. In 1993 vlucht het gezin (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland en vraagt asiel aan.

15-12-2013 16:05

RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

Grimassen - RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

India) (zo 15 dec 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, India) één van de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann en toert hij door het land met zijn avondvullende show 3x Rayen. Ooit was hij voorbestemd om priester te worden.

08-12-2013 16:02

MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Grimassen - MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Curaçao) (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd.

01-12-2013 16:05

Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Grimassen - Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Marokko) (zo 1 dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf het Leids Cabaret Festival. Een enorme overwinning als je bedenkt dat Omar in 1970 is geboren in een arm gezin in de meest criminele wijk van de Marokkaanse kuststad Tetouan.

24-11-2013 16:05

Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Grimassen - Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Gran Canari...,Javier gaat voor het eerst terug naar zijn eerste huis in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres was. Ook reist hij terug naar Las Palmas en bezoekt voor het eerst het graf van zijn vader.

Grimassen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grimassen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grimassen bij Grimassen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grimassen. Heb je een uitzending van Grimassen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grimassen gemist

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Vier prijswinnende artiesten vertellen hun persoonlijke geschiedenis. Ze praten over hun roots, de beweegredenen hun verre oorspronkelijke thuisland te verlaten en over hun acceptatie in Nederland. Maar ook keert elk van hen terug naar het land waar hun wortels liggen: op zoek naar emotionele herinneringen om die aldaar op te rakelen met mensen die daar zijn gebleven.

Uitzending gemist van Grimassen? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-02-2015 om 16:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord