Programma gemist?

Serie die duikt een in de de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, de die steeds door meer verrijkt wordt met het artiesten die het oorspronkelijk niet van uit Nederland komen. het Vandaag met Edson door Da Graça.Meer tijdens Edson Da Graça naar (Amsterdam, 1981), zoon van een Kaapverdiaanse ouders, met treedt als comedian op op onder de naam tijdens Big Ed. Hij houdt van van feesten een en lol maken. Zijn op levensstijl leidt uit tot financiële naar problemen en hij komt het diep in door de put te zitten. Inmiddels gaat door het, mede dankzij de zijn huidige met vriendin, weer goed met op tv tijdens hem. Voor het van eerst sinds 2000 reist Edson terug door in naar Kaapverdië. Niet de alleen om zijn naar roots te hervinden, maar vooral naar om zijn ouders te door tijdens confronteren met het feit op dat ze hem met in de moeilijkste periode op van zijn leven niet door echt een gesteund hebben.Minder

Serie naar die duikt door in de vaderlandse door comedy- en cabaretwereld, die tijdens steeds meer door verrijkt wordt met artiesten die naar oorspronkelijk niet uit uit Nederland komen. met Vandaag met Leon van der tijdens Zanden.Meer Leon in van der Zanden wordt uit op tv in 1977 in Helmond geboren als het met zoon van een van Brabantse vader en van Mauritiaanse moeder. Aanvankelijk heeft hij op een goede met relatie met zijn familie op de op Mauritius, maar dat loopt op op zeker moment fout de als op tv gevolg van misverstanden en wederzijds onbegrip. een naar Na het overlijden van in zijn vader naar in 2010 begint in Mauritius weer aan Leon door te trekken en in ontstaat de behoefte van om meer te weten tijdens te komen over in zijn roots. van Hij gaat de terug naar Mauritius om een in aantal zaken uit op het verleden recht te in op zetten.Minder

Serie die duikt op in door de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, op tv op tv die steeds meer verrijkt wordt met op de artiesten die oorspronkelijk niet uit het Nederland komen. Met een Javier Guzman.Meer Bekend is de dat Javier Guzman het in 1977 op tv in Las Palmas op tv (Gran Canaria) op tv geboren is met en op z'n zevende in met zijn broertje en tijdens moeder naar Nederland uit vlucht een om aan zijn aan een alcohol verslaafde vader uit te ontsnappen, naar maar bijna niemand weet met hoe dat destijds uit is gegaan. Javier gaat voor op het eerst terug door naar de zijn eerste huis van in Nederland, dat van eigenlijk het naar eerste jaar meer een onderduikadres een is. Ook reist in hij terug naar Las in Palmas op tv en bezoekt voor het eerst van het graf van van van zijn vader. Kortom, een persoonlijke van rootstocht van met en met één van in Nederlands meest veelbesproken naar cabaretiers.Minder

De vaderlandse comedy- van en cabaretwereld op tv wordt steeds door meer verrijkt met artiesten naar van wie de wortels op niet in van Nederland liggen. op Vandaag met Farbod naar Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) op de studeert in 2013/2014 af aan de de Utrechtse in School voor de Journalistiek, van maar in 2009 al door debuteert hij als naar comedian. Dat leidt op o.a. op tv tot de winst op Haagse de een (Streetlife 2009) en Rotterdamse (Fanatics 2011) van en) jongerentheaterfestivals en met een in finaleplaats in de Culture Comedy een Award (2011). In een 2012 het bereikt hij ook de halve het finale in van Cameretten. Daarnaast organiseert hij van in zijn woonplaats op een Den Haag al een van paar jaar uitverkochte naar maandelijkse comedyshows in Theater Dakota, de het die hij ook zelf de presenteert.Minder

Leon van der de Zanden met is de zoon van op een Brabantse met vader en een de Mauritiaanse moeder. Leon het bezoekt regelmatig de familie op op Mauritius. Aan op tv die bezoeken in aan het eiland met komt 15 jaar geleden van abrupt een het eind.

Edson Da op Graça, zoon op tv van Kaapverdiaanse met ouders, is geboren op in Nederland, maar is tegelijk op tv een naar echte Kaapverdiaan: lol maken is tijdens zijn in ding.

Farbod Moghaddam met is naar in Teheran geboren, terwijl uit de bommen een van buurland Irak tijdens om hem heen vallen. In tijdens 1993 de vlucht het gezin (vader, door moeder, dochter, zoon) naar met Nederland en vraagt asiel in een aan.

India) (zo door 15 dec 201...,Nu is op tv uit Rayen Panday (Mumbai, India) één uit van de vaste het tekstschrijvers met van Jörgen Raymann en toert de hij door op het land een met zijn avondvullende met show 3x Rayen. Ooit was hij door voorbestemd om van priester te uit worden.

Curaçao) (zo ...,De tijdens 40-jarige een Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) tijdens voelt met zich op en top Brabander, op maar zijn van roots liggen naar op Curaçao waar hij het als baby de wordt geadopteerd.

Marokko) (zo het 1 dec ...,In op 2012 wint de Omar Ahaddaf het naar Leids Cabaret in Festival. Een enorme overwinning als op tv je op tv bedenkt dat Omar in 1970 is van geboren op in een op arm gezin in de tijdens meest criminele in wijk van de Marokkaanse kuststad uit Tetouan.

Gran op Canari...,Javier gaat voor uit het eerst terug naar zijn tijdens eerste huis een in door Nederland, dat eigenlijk naar meer een onderduikadres was. Ook reist de hij in terug naar naar Las Palmas en bezoekt voor het een eerst het graf het van zijn het vader.

juli 2021
01-02-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse ...

25-01-2015 16:25

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Leon van der Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt in 1977 in Helmond geboren ...

11-01-2015 16:28

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) ge...

04-01-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur w...

02-01-2015 16:34

Grimassen

Grimassen - Grimassen

De vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten van wie de wortels niet in Nederland liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 af aan de Utrechtse Schoo...

10-05-2014 16:00

Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Grimassen - Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Leon van der Zanden is de zoon van een Brabantse vader en een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt regelmatig de familie op Mauritius. Aan die bezoeken aan het eiland komt 15 jaar geleden abrupt een eind.

03-05-2014 16:00

Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Grimassen - Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Edson Da Graça, zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren in Nederland, maar is tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol maken is zijn ding.

26-04-2014 16:00

Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Grimassen - Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Farbod Moghaddam is in Teheran geboren, terwijl de bommen van buurland Irak om hem heen vallen. In 1993 vlucht het gezin (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland en vraagt asiel aan.

15-12-2013 16:05

RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

Grimassen - RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

India) (zo 15 dec 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, India) één van de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann en toert hij door het land met zijn avondvullende show 3x Rayen. Ooit was hij voorbestemd om priester te worden.

08-12-2013 16:02

MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Grimassen - MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Curaçao) (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd.

01-12-2013 16:05

Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Grimassen - Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Marokko) (zo 1 dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf het Leids Cabaret Festival. Een enorme overwinning als je bedenkt dat Omar in 1970 is geboren in een arm gezin in de meest criminele wijk van de Marokkaanse kuststad Tetouan.

24-11-2013 16:05

Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Grimassen - Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Gran Canari...,Javier gaat voor het eerst terug naar zijn eerste huis in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres was. Ook reist hij terug naar Las Palmas en bezoekt voor het eerst het graf van zijn vader.

Grimassen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grimassen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grimassen bij Grimassen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grimassen. Heb je een uitzending van Grimassen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grimassen gemist

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Vier prijswinnende artiesten vertellen hun persoonlijke geschiedenis. Ze praten over hun roots, de beweegredenen hun verre oorspronkelijke thuisland te verlaten en over hun acceptatie in Nederland. Maar ook keert elk van hen terug naar het land waar hun wortels liggen: op zoek naar emotionele herinneringen om die aldaar op te rakelen met mensen die daar zijn gebleven.

Uitzending gemist van Grimassen? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-02-2015 om 16:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!