Programma gemist?

Serie die duikt uit in op tv de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, van die steeds uit meer verrijkt wordt met op artiesten die oorspronkelijk de niet uit Nederland naar komen. Vandaag het met Edson Da Graça.Meer tijdens Edson tijdens Da Graça naar (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse in ouders, in treedt als comedian op met onder de naar naam Big Ed. Hij van houdt van feesten en door lol maken. Zijn van levensstijl leidt tot financiële op tv naar problemen en hij op tv komt diep in de door put te zitten. Inmiddels op gaat het, mede dankzij op tv zijn huidige vriendin, het een weer goed met hem. op Voor het eerst sinds 2000 een reist Edson de terug naar naar Kaapverdië. Niet het alleen om zijn roots uit te hervinden, maar vooral om het zijn ouders van te confronteren met naar het feit dat van ze hem in op de moeilijkste van periode van zijn leven niet het echt de gesteund hebben.Minder

Serie die duikt op in de vaderlandse door comedy- en cabaretwereld, op uit die steeds meer verrijkt wordt met naar artiesten die oorspronkelijk naar de niet uit Nederland komen. Vandaag met in Leon van der een Zanden.Meer Leon van tijdens der Zanden wordt de in door 1977 in Helmond geboren als op zoon van een van Brabantse vader met en Mauritiaanse moeder. uit Aanvankelijk in heeft hij een goede relatie tijdens met zijn familie het op Mauritius, maar dat tijdens loopt met op zeker moment fout op tv als gevolg een van misverstanden en in wederzijds onbegrip. Na het in overlijden van zijn op tv vader in 2010 begint het Mauritius weer in aan Leon te met trekken en op tv ontstaat de behoefte om meer in te het weten te komen over op tv zijn uit roots. Hij gaat terug een naar Mauritius om een aantal door met zaken uit het verleden recht naar te met zetten.Minder

Serie met die duikt in de vaderlandse uit comedy- en de cabaretwereld, die steeds meer uit verrijkt wordt met van het artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland een komen. Met Javier met op tv Guzman.Meer Bekend is het dat Javier Guzman in 1977 tijdens in Las Palmas (Gran met het Canaria) geboren is en op z'n de van zevende met zijn broertje en de moeder naar Nederland op tv vlucht om aan zijn in aan tijdens alcohol verslaafde vader in te ontsnappen, op tv maar bijna niemand weet hoe dat een destijds is met gegaan. Javier gaat voor met het eerst op terug naar de zijn eerste huis op in Nederland, dat eigenlijk het tijdens naar eerste jaar meer in een onderduikadres is. Ook uit reist hij terug naar Las een Palmas en op tv bezoekt voor op het eerst het op tv graf van zijn vader. op Kortom, een het persoonlijke rootstocht naar van en met één van Nederlands uit meest veelbesproken op cabaretiers.Minder

De naar vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt met steeds meer verrijkt van met artiesten van met wie de op wortels niet in Nederland van op liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer de Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) door studeert het in 2013/2014 naar af aan de Utrechtse van School voor de Journalistiek, maar een in het 2009 al debuteert op hij als comedian. Dat tijdens leidt o.a. tot de op tv naar winst op Haagse op (Streetlife 2009) en Rotterdamse (Fanatics 2011) door door en) jongerentheaterfestivals en tijdens een finaleplaats in de in Culture Comedy Award (2011). de In tijdens 2012 bereikt hij ook de tijdens halve finale door van Cameretten. Daarnaast het organiseert hij uit in zijn woonplaats Den Haag op tv al een paar jaar van uitverkochte in maandelijkse comedyshows in Theater Dakota, van de die hij ook zelf de presenteert.Minder

Leon op van der Zanden is de een op zoon van een tijdens Brabantse vader en een het Mauritiaanse moeder. Leon van bezoekt regelmatig de familie de op Mauritius. Aan in die bezoeken aan met het eiland komt op 15 jaar geleden abrupt uit met een eind.

Edson Da in Graça, zoon naar van Kaapverdiaanse ouders, op tv is geboren in Nederland, een maar de is tegelijk een echte Kaapverdiaan: op lol maken op tv is zijn op ding.

Farbod Moghaddam op is de in Teheran geboren, terwijl de bommen naar van op tv buurland Irak om hem door heen vallen. In uit 1993 op tv vlucht het gezin (vader, moeder, de dochter, zoon) naar in Nederland en vraagt asiel op de aan.

India) (zo het 15 dec met 201...,Nu is Rayen op tv Panday (Mumbai, een India) één van de vaste tekstschrijvers het in van Jörgen Raymann in en toert hij door het land tijdens met zijn avondvullende uit show 3x van Rayen. Ooit was hij een voorbestemd in om priester te in worden.

Curaçao) op (zo ...,De 40-jarige Marlon een Kicken (Willemstad, Curaçao) de voelt zich op en door top een Brabander, maar zijn roots een liggen met op Curaçao waar hij in als baby wordt een geadopteerd.

Marokko) tijdens (zo 1 dec ...,In met 2012 wint Omar tijdens Ahaddaf door het Leids Cabaret Festival. in Een enorme op tv overwinning als je bedenkt dat het Omar in 1970 tijdens is geboren de in een van arm gezin in de op meest criminele wijk van de de Marokkaanse kuststad in Tetouan.

Gran Canari...,Javier met gaat voor het eerst naar terug naar zijn tijdens door eerste huis in met Nederland, dat eigenlijk van meer een onderduikadres met was. Ook reist hij op terug naar Las Palmas van en bezoekt voor door het naar eerst het graf van zijn uit vader.

maart 2019
01-02-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse ...

25-01-2015 16:25

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Leon van der Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt in 1977 in Helmond geboren ...

11-01-2015 16:28

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) ge...

04-01-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur w...

02-01-2015 16:34

Grimassen

Grimassen - Grimassen

De vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten van wie de wortels niet in Nederland liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 af aan de Utrechtse Schoo...

10-05-2014 16:00

Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Grimassen - Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Leon van der Zanden is de zoon van een Brabantse vader en een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt regelmatig de familie op Mauritius. Aan die bezoeken aan het eiland komt 15 jaar geleden abrupt een eind.

03-05-2014 16:00

Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Grimassen - Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Edson Da Graça, zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren in Nederland, maar is tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol maken is zijn ding.

26-04-2014 16:00

Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Grimassen - Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Farbod Moghaddam is in Teheran geboren, terwijl de bommen van buurland Irak om hem heen vallen. In 1993 vlucht het gezin (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland en vraagt asiel aan.

15-12-2013 16:05

RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

Grimassen - RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

India) (zo 15 dec 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, India) één van de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann en toert hij door het land met zijn avondvullende show 3x Rayen. Ooit was hij voorbestemd om priester te worden.

08-12-2013 16:02

MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Grimassen - MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Curaçao) (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd.

01-12-2013 16:05

Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Grimassen - Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Marokko) (zo 1 dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf het Leids Cabaret Festival. Een enorme overwinning als je bedenkt dat Omar in 1970 is geboren in een arm gezin in de meest criminele wijk van de Marokkaanse kuststad Tetouan.

24-11-2013 16:05

Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Grimassen - Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Gran Canari...,Javier gaat voor het eerst terug naar zijn eerste huis in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres was. Ook reist hij terug naar Las Palmas en bezoekt voor het eerst het graf van zijn vader.

Grimassen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grimassen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grimassen bij Grimassen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grimassen. Heb je een uitzending van Grimassen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grimassen gemist

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Vier prijswinnende artiesten vertellen hun persoonlijke geschiedenis. Ze praten over hun roots, de beweegredenen hun verre oorspronkelijke thuisland te verlaten en over hun acceptatie in Nederland. Maar ook keert elk van hen terug naar het land waar hun wortels liggen: op zoek naar emotionele herinneringen om die aldaar op te rakelen met mensen die daar zijn gebleven.

Uitzending gemist van Grimassen? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-02-2015 om 16:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord