Programma gemist?

Serie op die duikt in de vaderlandse het comedy- met en cabaretwereld, die steeds uit meer verrijkt op wordt met artiesten die op oorspronkelijk niet uit Nederland het de komen. Vandaag met het Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça op tv (Amsterdam, naar 1981), zoon van van Kaapverdiaanse ouders, treedt uit als comedian op onder de tijdens een naam Big Ed. Hij in houdt van feesten een en lol maken. Zijn levensstijl het op tv leidt tot financiële problemen en een hij komt diep op in de put te van zitten. Inmiddels op gaat het, mede dankzij door zijn huidige uit vriendin, een weer goed met de hem. Voor het eerst sinds 2000 van reist van Edson terug naar Kaapverdië. Niet tijdens door alleen om zijn roots op tv te hervinden, maar vooral op om zijn ouders op te confronteren een met het feit dat van ze hem het in de moeilijkste periode met van zijn naar leven niet van echt gesteund hebben.Minder

Serie op die duikt in de vaderlandse in een comedy- en cabaretwereld, die steeds meer met verrijkt het wordt met artiesten die oorspronkelijk door niet een uit Nederland tijdens komen. Vandaag met Leon van der uit Zanden.Meer Leon van de der Zanden wordt naar in van 1977 in Helmond naar geboren als met zoon van een Brabantse vader een en Mauritiaanse de moeder. Aanvankelijk heeft uit hij een goede relatie met naar zijn familie op tijdens Mauritius, maar uit dat loopt op zeker op tv moment met fout als op tv gevolg van misverstanden en van wederzijds onbegrip. tijdens Na het overlijden van zijn vader met in 2010 begint door het Mauritius weer aan Leon te trekken uit en ontstaat een de behoefte om een meer te weten van te een komen over zijn roots. Hij gaat de terug met naar Mauritius om een een aantal door zaken uit het verleden van recht te door zetten.Minder

Serie een die duikt in van de vaderlandse comedy- van en cabaretwereld, die tijdens steeds meer het verrijkt wordt met het artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland een van komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend met is van dat Javier Guzman in 1977 naar in Las Palmas (Gran op Canaria) geboren is op en een op z'n zevende met op tv zijn broertje en moeder in naar Nederland vlucht het om de aan zijn aan op alcohol verslaafde vader te uit ontsnappen, maar bijna op niemand weet hoe tijdens dat van destijds is gegaan. Javier gaat op tv voor het eerst de terug naar zijn de eerste huis in in Nederland, dat op tv eigenlijk het eerste jaar het meer een met onderduikadres is. Ook door reist hij terug naar op Las Palmas en bezoekt met voor het van eerst tijdens het graf van met zijn vader. Kortom, een op tv persoonlijke rootstocht van door en met één van Nederlands de meest veelbesproken een cabaretiers.Minder

De een vaderlandse comedy- en cabaretwereld met wordt steeds meer verrijkt uit tijdens met artiesten van wie in de wortels niet in Nederland op tv liggen. een Vandaag met Farbod een Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) uit naar studeert in 2013/2014 af aan met de Utrechtse School het voor de naar Journalistiek, maar in 2009 al een op tv debuteert hij als het comedian. Dat leidt o.a. tijdens tot de winst op Haagse op (Streetlife 2009) in en Rotterdamse op tv (Fanatics 2011) en) jongerentheaterfestivals tijdens en met een finaleplaats in de Culture naar Comedy Award (2011). In uit 2012 bereikt op tv hij ook de uit halve de finale van Cameretten. Daarnaast organiseert hij op in tijdens zijn woonplaats Den Haag al met op tv een paar jaar uitverkochte maandelijkse comedyshows in in Theater Dakota, op die hij ook op tv zelf uit presenteert.Minder

Leon op van der met Zanden is de zoon van een met op Brabantse vader en een Mauritiaanse uit moeder. op tv Leon bezoekt regelmatig op tv de familie op Mauritius. Aan die van bezoeken door aan het eiland komt met 15 de jaar geleden abrupt een op eind.

Edson Da Graça, met zoon van het Kaapverdiaanse ouders, is de geboren in Nederland, maar naar is tegelijk van een echte tijdens Kaapverdiaan: lol maken is zijn tijdens naar ding.

Farbod Moghaddam het is door in Teheran geboren, terwijl de het bommen van buurland Irak op de om hem heen vallen. van In 1993 vlucht het gezin op de (vader, moeder, dochter, zoon) naar uit Nederland en vraagt op asiel in aan.

India) door (zo 15 dec 201...,Nu een is Rayen Panday het (Mumbai, India) één van uit de vaste tekstschrijvers op tv van met Jörgen Raymann van en toert hij door van het land met zijn avondvullende van show 3x Rayen. de Ooit in was hij voorbestemd op tv om priester een te worden.

Curaçao) in (zo ...,De 40-jarige op tv Marlon Kicken uit (Willemstad, Curaçao) voelt zich op op tv en een top Brabander, maar zijn roots naar liggen op Curaçao waar op tv hij als baby de wordt het geadopteerd.

Marokko) naar (zo 1 dec ...,In 2012 naar wint door Omar Ahaddaf tijdens het Leids Cabaret het Festival. Een enorme uit overwinning als je bedenkt dat een Omar in 1970 is op geboren in op een arm gezin de in de meest criminele op tv wijk van een de Marokkaanse kuststad op Tetouan.

Gran de Canari...,Javier gaat tijdens voor het eerst terug uit naar zijn eerste huis in uit Nederland, dat van eigenlijk meer een een onderduikadres was. Ook het reist hij terug in naar Las door Palmas en door bezoekt voor het eerst het het graf van zijn het vader.

september 2017
01-02-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Edson Da Graça.Meer Edson Da Graça (Amsterdam, 1981), zoon van Kaapverdiaanse ...

25-01-2015 16:25

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Vandaag met Leon van der Zanden.Meer Leon van der Zanden wordt in 1977 in Helmond geboren ...

11-01-2015 16:28

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Met Javier Guzman.Meer Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) ge...

04-01-2015 16:26

Grimassen

Grimassen - Grimassen

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur w...

02-01-2015 16:34

Grimassen

Grimassen - Grimassen

De vaderlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten van wie de wortels niet in Nederland liggen. Vandaag met Farbod Moghaddam.Meer Farbod Moghaddam (Teheran, 1988) studeert in 2013/2014 af aan de Utrechtse Schoo...

10-05-2014 16:00

Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Grimassen - Leon van der Zanden (Mauritius): De Terugkeer (za 10 me...

Leon van der Zanden is de zoon van een Brabantse vader en een Mauritiaanse moeder. Leon bezoekt regelmatig de familie op Mauritius. Aan die bezoeken aan het eiland komt 15 jaar geleden abrupt een eind.

03-05-2014 16:00

Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Grimassen - Edson Da Graça (Kaapverdië): De Verloren Zoon (za 3 mei...

Edson Da Graça, zoon van Kaapverdiaanse ouders, is geboren in Nederland, maar is tegelijk een echte Kaapverdiaan: lol maken is zijn ding.

26-04-2014 16:00

Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Grimassen - Farbod Moghaddam (Iran): De Vluchteling (za 26 apr 2014...

Farbod Moghaddam is in Teheran geboren, terwijl de bommen van buurland Irak om hem heen vallen. In 1993 vlucht het gezin (vader, moeder, dochter, zoon) naar Nederland en vraagt asiel aan.

15-12-2013 16:05

RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

Grimassen - RAYEN PANDAY - de loyale (Mumbai

India) (zo 15 dec 201...,Nu is Rayen Panday (Mumbai, India) één van de vaste tekstschrijvers van Jörgen Raymann en toert hij door het land met zijn avondvullende show 3x Rayen. Ooit was hij voorbestemd om priester te worden.

08-12-2013 16:02

MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Grimassen - MARLON KICKEN - de zoektocht (Willemstad

Curaçao) (zo ...,De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd.

01-12-2013 16:05

Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Grimassen - Omar Ahaddaf - de vechter (Tetouan

Marokko) (zo 1 dec ...,In 2012 wint Omar Ahaddaf het Leids Cabaret Festival. Een enorme overwinning als je bedenkt dat Omar in 1970 is geboren in een arm gezin in de meest criminele wijk van de Marokkaanse kuststad Tetouan.

24-11-2013 16:05

Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Grimassen - Javier Guzman - de ontsnapping (Las Palmas

Gran Canari...,Javier gaat voor het eerst terug naar zijn eerste huis in Nederland, dat eigenlijk meer een onderduikadres was. Ook reist hij terug naar Las Palmas en bezoekt voor het eerst het graf van zijn vader.

Grimassen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grimassen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grimassen bij Grimassen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grimassen. Heb je een uitzending van Grimassen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grimassen gemist

Vierdelige serie die duikt in de vaderlandse comedy- en cabaretwereld, die steeds meer verrijkt wordt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Vier prijswinnende artiesten vertellen hun persoonlijke geschiedenis. Ze praten over hun roots, de beweegredenen hun verre oorspronkelijke thuisland te verlaten en over hun acceptatie in Nederland. Maar ook keert elk van hen terug naar het land waar hun wortels liggen: op zoek naar emotionele herinneringen om die aldaar op te rakelen met mensen die daar zijn gebleven.

Uitzending gemist van Grimassen? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-02-2015 om 16:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord