Programma gemist?

Ik verwacht alles. op tv in Maak de wereld elke dag zoals naar jij hem zou van willen in zien. Met deze wijsheid een van Gandhi in in gedachten maakte het theatermaakster Adelheid Roosen op de theatervoorstelling uit WijkSafari Utrecht.Meer Ik verwacht alles. door Maak de wereld met elke dag zoals door jij hem het zou willen tijdens zien. Met deze wijsheid door van Gandhi in gedachten naar maakte de theatermaakster Adelheid Roosen de theatervoorstelling het WijkSafari Utrecht. Achter met op de van scooter, te voet en met het de bus maakt een het een publiek een reis door verschillende op tv wijken in van Utrecht en uit het leven van haar bewoners. het De documentaire een zoomt in in op Fatma en Hassan, op tv twee van van die bewoners. Beiden'adopteren' in ieder een theatermaker met tijdens wie zij veel naar tijd doorbrengen. Ze de delen elkaars levensverhalen om naar zo met tijdens elkaar tot de door scènes van de voorstelling een te komen. uit Fatma heeft een verstandelijk in gehandicapte zoon, op tv een door ernstig zieke man. Hassan in is een jonge vader in die zijn naar scheiding nog de aan het verwerken is. Het een zijn ontmoetingen met 'de het door ander' waarin alles kan worden door verwacht. En als twee op tv mensen elkaar eenmaal uit in hebben gezien, kunnen ze elkaar nooit op tv niet meer door zien' (Roosen). naar Regie: Gülsah Dogan een We treden met tijdens deze nieuwe op tv documentaireserie buiten een de gebruikelijke paden van de uit wetenschapsdocumentaire: niet het door een eindresultaat van onderzoek staat centraal, van maar naar een authentieke weergave van van de praktijk. Verwondering, passie, eigenzinnigheid, op tv van vakmanschap en doorzettingsvermogen staan centraal. In met op tv een wereld waarin 'mening' het hoogste de goed van lijkt, is deze serie door een pleidooi voor van de centrale rol met van het vergaren door van kennis als op tv uitgangspunt door van het denken.Minder

18:45,Bijna naar twee jaar oud tijdens was de dirigent Hartmut door Haenchen op door 13 februari 1945, toen Dresden tijdens zwaar gebombardeerd op werd. Opgroeiend het tussen de ruïnes wist hij op zijn muzikale van talent te met ontplooien.

in 18:50)

18:50,Kadir van Lohuizen op tv is een de fotograaf een met een uitzonderlijke zeggingskracht; door het op hoge artistieke het niveau van zijn werk, door maar zeker met ook door zijn door grote engagement de en gedrevenheid.

23:00,Jeroen Willems uit was één van een de belangrijkste Nederlandse acteurs de die ook tijdens in het buitenland furore het van maakte. Op 3 december 2012 door werd hij in tijdens een repetitie in de Carré uit plotseling onwel en de overleed.

18:50),Een een vrolijk stemmende film van waarin via 15 pogingen door de kijker tijdens wordt uitgenodigd tijdens om met een op open blik te kijken en naar luisteren.

18:50),Adelheid Roosen maakte de de theatervoorstelling op WijkSafari Utrecht. op tv Achter op de scooter, te uit voet en tijdens met de bus reist met het publiek op door verschillende door wijken in Utrecht en het de leven op van haar door bewoners.

mei 2020
21-06-2015 14:04

De magie van Kunst

De Magie van Kunst - De magie van Kunst

Ik verwacht alles. Maak de wereld elke dag zoals jij hem zou willen zien. Met deze wijsheid van Gandhi in gedachten maakte theatermaakster Adelheid Roosen de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer Ik verwacht alles. Maak de wereld elke...

22-12-2013 18:45

Zo 22 dec 2013

De Magie van Kunst - Zo 22 dec 2013

18:45,Bijna twee jaar oud was de dirigent Hartmut Haenchen op 13 februari 1945, toen Dresden zwaar gebombardeerd werd. Opgroeiend tussen de ruïnes wist hij zijn muzikale talent te ontplooien.

15-12-2013 18:50

The happy sad route (zo 15 dec 2013

De Magie van Kunst - The happy sad route (zo 15 dec 2013

18:50)

08-12-2013 18:50

zo 8 dec 2013

De Magie van Kunst - zo 8 dec 2013

18:50,Kadir van Lohuizen is een fotograaf met een uitzonderlijke zeggingskracht; door het hoge artistieke niveau van zijn werk, maar zeker ook door zijn grote engagement en gedrevenheid.

03-12-2013 23:00

di 3 dec 2013

De Magie van Kunst - di 3 dec 2013

23:00,Jeroen Willems was één van de belangrijkste Nederlandse acteurs die ook in het buitenland furore maakte. Op 3 december 2012 werd hij tijdens een repetitie in Carré plotseling onwel en overleed.

01-12-2013 18:50

15 Pogingen (zo 1 dec 2013

De Magie van Kunst - 15 Pogingen (zo 1 dec 2013

18:50),Een vrolijk stemmende film waarin via 15 pogingen de kijker wordt uitgenodigd om met een open blik te kijken en luisteren.

24-11-2013 18:50

Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

De Magie van Kunst - Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

18:50),Adelheid Roosen maakte de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht. Achter op de scooter, te voet en met de bus reist het publiek door verschillende wijken in Utrecht en het leven van haar bewoners.

De Magie van Kunst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Kunst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Kunst bij De Magie van Kunst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Kunst. Heb je een uitzending van De Magie van Kunst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Kunst gemist

Serie documentaires gemaakt door gerenommeerde filmmakers in samenwerking met even vermaarde kunstenaars: theatermaakster Adelheid Roosen, beeldend kunstenaar Suchan Kinoshita, acteur Jeroen Willems, fotograaf Kadir van Lohuizen, comedian Jan Jaap van der Wal en dirigent Hartmut Haenchen. De makers gaan op zoek naar de essentie van kunst als fenomeen bij uitstek om de kleine en grote geheimen van het leven te doorgronden. Hoe geven we zin aan het bestaan? Wat geeft ons steun om in de buurt te komen van een antwoord op deze even onmogelijke als onvermijdelijke vraag? De Magie van Kunst zoekt een antwoord.

Uitzending gemist van De Magie van Kunst? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Kunst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 14:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!