Programma gemist?

Ik verwacht het alles. Maak de wereld uit op tv elke dag zoals tijdens jij hem zou willen zien. Met een deze tijdens wijsheid van Gandhi op in gedachten maakte theatermaakster van Adelheid Roosen de de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer met Ik een verwacht alles. Maak de wereld elke van tijdens dag zoals jij hem zou op tv willen zien. op tv Met deze wijsheid van Gandhi met in gedachten maakte door theatermaakster Adelheid door Roosen de theatervoorstelling WijkSafari een Utrecht. de Achter op met de scooter, te naar voet en met een de bus maakt het publiek een door reis door verschillende op tv in wijken in Utrecht en op het leven van uit haar bewoners. de De documentaire zoomt in op Fatma de en tijdens Hassan, twee van in die bewoners. Beiden'adopteren' ieder een van theatermaker met wie met zij veel tijd uit doorbrengen. Ze de delen elkaars levensverhalen om tijdens in zo met elkaar tot de met scènes door van de voorstelling een te komen. Fatma heeft een verstandelijk een gehandicapte zoon, een in door ernstig zieke man. naar Hassan is een jonge met vader die het zijn scheiding nog aan het op tv verwerken naar is. Het zijn ontmoetingen uit met 'de ander' waarin de alles kan worden verwacht. het En als twee door het mensen elkaar eenmaal hebben gezien, met kunnen ze elkaar nooit uit niet meer de zien' (Roosen). het Regie: Gülsah Dogan op tv van We treden met deze het nieuwe documentaireserie op tv buiten de gebruikelijke paden van op de op wetenschapsdocumentaire: niet het tijdens eindresultaat van onderzoek staat centraal, in maar een authentieke in weergave van de het praktijk. Verwondering, passie, door eigenzinnigheid, vakmanschap en het doorzettingsvermogen staan centraal. In met een wereld waarin met tijdens 'mening' het hoogste goed van lijkt, is deze uit serie een pleidooi de voor de centrale het rol van het vergaren van van het kennis als uitgangspunt van het op denken.Minder

18:45,Bijna twee het jaar oud was in de dirigent Hartmut Haenchen naar op tijdens 13 februari de 1945, toen Dresden zwaar tijdens gebombardeerd werd. Opgroeiend de tussen de ruïnes wist op hij zijn muzikale talent uit te van ontplooien.

het 18:50)

18:50,Kadir van in Lohuizen is een fotograaf op tv met een uitzonderlijke met zeggingskracht; door het een de hoge artistieke niveau van van zijn werk, maar zeker de ook door op zijn grote engagement op en gedrevenheid.

23:00,Jeroen Willems was uit één van de naar belangrijkste van Nederlandse acteurs die ook in door het met buitenland furore in maakte. Op 3 december 2012 werd tijdens hij tijdens een tijdens repetitie op tv in Carré plotseling tijdens onwel en door overleed.

18:50),Een vrolijk in stemmende film waarin via het uit 15 pogingen de kijker wordt uitgenodigd in het om met een uit open blik te kijken en op luisteren.

18:50),Adelheid Roosen maakte op de theatervoorstelling op WijkSafari Utrecht. tijdens Achter op in de scooter, te voet van en met de bus reist het het publiek van door verschillende door wijken in Utrecht en het uit leven van naar haar door bewoners.

september 2020
21-06-2015 14:04

De magie van Kunst

De Magie van Kunst - De magie van Kunst

Ik verwacht alles. Maak de wereld elke dag zoals jij hem zou willen zien. Met deze wijsheid van Gandhi in gedachten maakte theatermaakster Adelheid Roosen de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer Ik verwacht alles. Maak de wereld elke...

22-12-2013 18:45

Zo 22 dec 2013

De Magie van Kunst - Zo 22 dec 2013

18:45,Bijna twee jaar oud was de dirigent Hartmut Haenchen op 13 februari 1945, toen Dresden zwaar gebombardeerd werd. Opgroeiend tussen de ruïnes wist hij zijn muzikale talent te ontplooien.

15-12-2013 18:50

The happy sad route (zo 15 dec 2013

De Magie van Kunst - The happy sad route (zo 15 dec 2013

18:50)

08-12-2013 18:50

zo 8 dec 2013

De Magie van Kunst - zo 8 dec 2013

18:50,Kadir van Lohuizen is een fotograaf met een uitzonderlijke zeggingskracht; door het hoge artistieke niveau van zijn werk, maar zeker ook door zijn grote engagement en gedrevenheid.

03-12-2013 23:00

di 3 dec 2013

De Magie van Kunst - di 3 dec 2013

23:00,Jeroen Willems was één van de belangrijkste Nederlandse acteurs die ook in het buitenland furore maakte. Op 3 december 2012 werd hij tijdens een repetitie in Carré plotseling onwel en overleed.

01-12-2013 18:50

15 Pogingen (zo 1 dec 2013

De Magie van Kunst - 15 Pogingen (zo 1 dec 2013

18:50),Een vrolijk stemmende film waarin via 15 pogingen de kijker wordt uitgenodigd om met een open blik te kijken en luisteren.

24-11-2013 18:50

Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

De Magie van Kunst - Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

18:50),Adelheid Roosen maakte de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht. Achter op de scooter, te voet en met de bus reist het publiek door verschillende wijken in Utrecht en het leven van haar bewoners.

De Magie van Kunst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Kunst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Kunst bij De Magie van Kunst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Kunst. Heb je een uitzending van De Magie van Kunst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Kunst gemist

Serie documentaires gemaakt door gerenommeerde filmmakers in samenwerking met even vermaarde kunstenaars: theatermaakster Adelheid Roosen, beeldend kunstenaar Suchan Kinoshita, acteur Jeroen Willems, fotograaf Kadir van Lohuizen, comedian Jan Jaap van der Wal en dirigent Hartmut Haenchen. De makers gaan op zoek naar de essentie van kunst als fenomeen bij uitstek om de kleine en grote geheimen van het leven te doorgronden. Hoe geven we zin aan het bestaan? Wat geeft ons steun om in de buurt te komen van een antwoord op deze even onmogelijke als onvermijdelijke vraag? De Magie van Kunst zoekt een antwoord.

Uitzending gemist van De Magie van Kunst? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Kunst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 14:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!