Programma gemist?

Ik verwacht alles. op een Maak de wereld elke op tv dag zoals jij hem zou in op willen zien. Met deze met wijsheid van Gandhi in door gedachten een maakte theatermaakster Adelheid Roosen de de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer op Ik verwacht alles. van Maak de door wereld elke tijdens dag zoals jij hem uit zou willen zien. de Met deze wijsheid van op tv Gandhi in gedachten een maakte theatermaakster Adelheid Roosen van de theatervoorstelling uit WijkSafari de Utrecht. Achter op een de scooter, te voet en met met de bus maakt tijdens het publiek een een reis door verschillende met in wijken in Utrecht en het leven uit van haar bewoners. het uit De documentaire zoomt in op Fatma op tv op en Hassan, twee van die bewoners. tijdens Beiden'adopteren' het ieder een een theatermaker met wie zij met veel tijd doorbrengen. een Ze delen een elkaars levensverhalen om zo met elkaar op tv tot met de scènes van de tijdens voorstelling te komen. door Fatma heeft een een verstandelijk gehandicapte tijdens zoon, een ernstig zieke tijdens man. Hassan is door een jonge vader naar die zijn scheiding de nog aan het een verwerken is. Het zijn een in ontmoetingen met 'de ander' waarin alles het naar kan worden verwacht. En als op twee het mensen elkaar eenmaal hebben gezien, tijdens kunnen ze naar elkaar nooit niet meer zien' een (Roosen). Regie: het Gülsah Dogan de op tv We treden met deze nieuwe documentaireserie door buiten de de gebruikelijke paden in van de wetenschapsdocumentaire: niet het uit eindresultaat van in onderzoek staat van centraal, maar een de authentieke weergave van de het praktijk. uit Verwondering, passie, eigenzinnigheid, vakmanschap en doorzettingsvermogen tijdens staan tijdens centraal. In tijdens een wereld waarin 'mening' het hoogste van goed lijkt, uit is deze op tv serie een pleidooi op tv voor de in centrale rol van het vergaren van in kennis de als uitgangspunt van het de denken.Minder

18:45,Bijna twee jaar op tv oud was de tijdens dirigent Hartmut Haenchen op tv op 13 door februari 1945, toen Dresden op zwaar op gebombardeerd werd. Opgroeiend tussen de de ruïnes een wist hij zijn muzikale talent een te in ontplooien.

uit 18:50)

18:50,Kadir van een Lohuizen is een het fotograaf met een uitzonderlijke een zeggingskracht; door naar het hoge het artistieke niveau van zijn op werk, maar zeker ook door een door zijn grote uit engagement en gedrevenheid.

23:00,Jeroen op Willems was één van op de belangrijkste een Nederlandse acteurs die ook op in het buitenland in furore maakte. Op van 3 december naar 2012 werd hij tijdens een in repetitie naar in Carré plotseling onwel de en de overleed.

18:50),Een op vrolijk stemmende film tijdens waarin via 15 tijdens pogingen de kijker op wordt uitgenodigd een om met een open de blik te kijken en van luisteren.

18:50),Adelheid Roosen maakte de naar de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht. Achter op op de het scooter, te voet en met van de bus met reist het publiek door door met verschillende wijken in de Utrecht en het leven van op haar op bewoners.

april 2021
21-06-2015 14:04

De magie van Kunst

De Magie van Kunst - De magie van Kunst

Ik verwacht alles. Maak de wereld elke dag zoals jij hem zou willen zien. Met deze wijsheid van Gandhi in gedachten maakte theatermaakster Adelheid Roosen de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer Ik verwacht alles. Maak de wereld elke...

22-12-2013 18:45

Zo 22 dec 2013

De Magie van Kunst - Zo 22 dec 2013

18:45,Bijna twee jaar oud was de dirigent Hartmut Haenchen op 13 februari 1945, toen Dresden zwaar gebombardeerd werd. Opgroeiend tussen de ruïnes wist hij zijn muzikale talent te ontplooien.

15-12-2013 18:50

The happy sad route (zo 15 dec 2013

De Magie van Kunst - The happy sad route (zo 15 dec 2013

18:50)

08-12-2013 18:50

zo 8 dec 2013

De Magie van Kunst - zo 8 dec 2013

18:50,Kadir van Lohuizen is een fotograaf met een uitzonderlijke zeggingskracht; door het hoge artistieke niveau van zijn werk, maar zeker ook door zijn grote engagement en gedrevenheid.

03-12-2013 23:00

di 3 dec 2013

De Magie van Kunst - di 3 dec 2013

23:00,Jeroen Willems was één van de belangrijkste Nederlandse acteurs die ook in het buitenland furore maakte. Op 3 december 2012 werd hij tijdens een repetitie in Carré plotseling onwel en overleed.

01-12-2013 18:50

15 Pogingen (zo 1 dec 2013

De Magie van Kunst - 15 Pogingen (zo 1 dec 2013

18:50),Een vrolijk stemmende film waarin via 15 pogingen de kijker wordt uitgenodigd om met een open blik te kijken en luisteren.

24-11-2013 18:50

Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

De Magie van Kunst - Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

18:50),Adelheid Roosen maakte de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht. Achter op de scooter, te voet en met de bus reist het publiek door verschillende wijken in Utrecht en het leven van haar bewoners.

De Magie van Kunst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Kunst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Kunst bij De Magie van Kunst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Kunst. Heb je een uitzending van De Magie van Kunst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Kunst gemist

Serie documentaires gemaakt door gerenommeerde filmmakers in samenwerking met even vermaarde kunstenaars: theatermaakster Adelheid Roosen, beeldend kunstenaar Suchan Kinoshita, acteur Jeroen Willems, fotograaf Kadir van Lohuizen, comedian Jan Jaap van der Wal en dirigent Hartmut Haenchen. De makers gaan op zoek naar de essentie van kunst als fenomeen bij uitstek om de kleine en grote geheimen van het leven te doorgronden. Hoe geven we zin aan het bestaan? Wat geeft ons steun om in de buurt te komen van een antwoord op deze even onmogelijke als onvermijdelijke vraag? De Magie van Kunst zoekt een antwoord.

Uitzending gemist van De Magie van Kunst? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Kunst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 14:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!