Programma gemist?

Ik verwacht alles. op tv naar Maak de wereld op tv elke dag zoals jij hem van zou een willen zien. Met deze wijsheid door van Gandhi in gedachten de maakte een theatermaakster Adelheid een Roosen de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer Ik op tv het verwacht alles. Maak de uit wereld elke dag zoals de jij hem zou het willen uit zien. Met deze wijsheid van naar Gandhi het in gedachten maakte in theatermaakster Adelheid Roosen de theatervoorstelling de WijkSafari Utrecht. Achter op tv op de scooter, te op tv voet en met van naar de bus maakt met het publiek een reis op door verschillende wijken in tijdens Utrecht en op het leven een van haar bewoners. De documentaire in zoomt van in op Fatma en Hassan, twee in van die het bewoners. Beiden'adopteren' een ieder een door theatermaker met wie zij veel tijd een doorbrengen. Ze uit delen elkaars levensverhalen in om zo een met elkaar tot van de scènes van de op voorstelling een te komen. Fatma heeft van een verstandelijk gehandicapte zoon, een tijdens ernstig zieke man. de Hassan is een tijdens jonge vader die van een zijn scheiding nog aan het verwerken een tijdens is. Het zijn in ontmoetingen met 'de ander' waarin alles op kan worden verwacht. tijdens uit En als twee mensen tijdens elkaar eenmaal hebben gezien, een kunnen ze elkaar nooit naar niet van meer zien' (Roosen). Regie: de Gülsah Dogan uit We treden op tv met uit deze nieuwe documentaireserie buiten de gebruikelijke op met paden van de van wetenschapsdocumentaire: niet het eindresultaat van het onderzoek staat op tv centraal, maar van een authentieke weergave van de praktijk. op tv Verwondering, passie, een eigenzinnigheid, met vakmanschap en doorzettingsvermogen staan van centraal. In een wereld waarin van van 'mening' het hoogste goed door lijkt, is deze serie uit een pleidooi voor naar de centrale rol een van het vergaren van naar kennis van als uitgangspunt van het op denken.Minder

18:45,Bijna naar twee jaar tijdens oud was de dirigent Hartmut uit Haenchen op 13 februari door het 1945, toen Dresden van zwaar gebombardeerd werd. Opgroeiend tussen naar de ruïnes op wist hij uit zijn muzikale talent te tijdens ontplooien.

van 18:50)

18:50,Kadir van Lohuizen een met is een fotograaf het met een uitzonderlijke naar zeggingskracht; door het hoge een artistieke niveau van zijn de werk, maar zeker ook het door in zijn grote tijdens engagement en gedrevenheid.

23:00,Jeroen Willems van was één naar van de belangrijkste van Nederlandse acteurs die op tv ook in het buitenland furore naar maakte. Op 3 uit december 2012 de werd in hij tijdens een repetitie het in Carré plotseling onwel en de door overleed.

18:50),Een met vrolijk stemmende film waarin via tijdens een 15 pogingen de naar kijker wordt uitgenodigd om met een op tv in open blik te kijken en op tv luisteren.

18:50),Adelheid Roosen in maakte de theatervoorstelling van WijkSafari Utrecht. Achter op op de naar scooter, te naar voet en met de bus op reist tijdens het publiek door door verschillende wijken in Utrecht van en het leven van naar haar de bewoners.

augustus 2021
21-06-2015 14:04

De magie van Kunst

De Magie van Kunst - De magie van Kunst

Ik verwacht alles. Maak de wereld elke dag zoals jij hem zou willen zien. Met deze wijsheid van Gandhi in gedachten maakte theatermaakster Adelheid Roosen de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer Ik verwacht alles. Maak de wereld elke...

22-12-2013 18:45

Zo 22 dec 2013

De Magie van Kunst - Zo 22 dec 2013

18:45,Bijna twee jaar oud was de dirigent Hartmut Haenchen op 13 februari 1945, toen Dresden zwaar gebombardeerd werd. Opgroeiend tussen de ruïnes wist hij zijn muzikale talent te ontplooien.

15-12-2013 18:50

The happy sad route (zo 15 dec 2013

De Magie van Kunst - The happy sad route (zo 15 dec 2013

18:50)

08-12-2013 18:50

zo 8 dec 2013

De Magie van Kunst - zo 8 dec 2013

18:50,Kadir van Lohuizen is een fotograaf met een uitzonderlijke zeggingskracht; door het hoge artistieke niveau van zijn werk, maar zeker ook door zijn grote engagement en gedrevenheid.

03-12-2013 23:00

di 3 dec 2013

De Magie van Kunst - di 3 dec 2013

23:00,Jeroen Willems was één van de belangrijkste Nederlandse acteurs die ook in het buitenland furore maakte. Op 3 december 2012 werd hij tijdens een repetitie in Carré plotseling onwel en overleed.

01-12-2013 18:50

15 Pogingen (zo 1 dec 2013

De Magie van Kunst - 15 Pogingen (zo 1 dec 2013

18:50),Een vrolijk stemmende film waarin via 15 pogingen de kijker wordt uitgenodigd om met een open blik te kijken en luisteren.

24-11-2013 18:50

Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

De Magie van Kunst - Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

18:50),Adelheid Roosen maakte de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht. Achter op de scooter, te voet en met de bus reist het publiek door verschillende wijken in Utrecht en het leven van haar bewoners.

De Magie van Kunst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Kunst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Kunst bij De Magie van Kunst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Kunst. Heb je een uitzending van De Magie van Kunst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Kunst gemist

Serie documentaires gemaakt door gerenommeerde filmmakers in samenwerking met even vermaarde kunstenaars: theatermaakster Adelheid Roosen, beeldend kunstenaar Suchan Kinoshita, acteur Jeroen Willems, fotograaf Kadir van Lohuizen, comedian Jan Jaap van der Wal en dirigent Hartmut Haenchen. De makers gaan op zoek naar de essentie van kunst als fenomeen bij uitstek om de kleine en grote geheimen van het leven te doorgronden. Hoe geven we zin aan het bestaan? Wat geeft ons steun om in de buurt te komen van een antwoord op deze even onmogelijke als onvermijdelijke vraag? De Magie van Kunst zoekt een antwoord.

Uitzending gemist van De Magie van Kunst? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Kunst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 14:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!