Programma gemist?

Ik het verwacht alles. Maak de van wereld door elke dag zoals jij hem zou naar uit willen zien. Met deze wijsheid uit van Gandhi in de gedachten naar maakte theatermaakster Adelheid Roosen de op tv theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer Ik tijdens verwacht een alles. Maak het de wereld elke naar dag zoals jij hem de zou willen zien. Met op deze wijsheid van Gandhi op in gedachten de maakte theatermaakster Adelheid een Roosen door de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht. naar Achter op de scooter, te in voet en de met tijdens de bus maakt het met publiek een reis door door verschillende wijken van in Utrecht en het op tv leven van op haar bewoners. tijdens De documentaire zoomt in op Fatma de en Hassan, in twee van op die bewoners. Beiden'adopteren' uit ieder een op theatermaker met wie zij veel tijd de doorbrengen. Ze delen in elkaars het levensverhalen om naar zo met elkaar tot de op tv scènes tijdens van de voorstelling door te komen. Fatma het heeft een verstandelijk door gehandicapte zoon, een op tv ernstig zieke man. Hassan tijdens is een jonge vader de die tijdens zijn scheiding nog aan het verwerken uit is. Het zijn tijdens ontmoetingen met 'de uit tijdens ander' waarin alles kan worden verwacht. door met En als twee mensen elkaar eenmaal uit hebben gezien, in kunnen ze elkaar naar nooit niet meer zien' naar (Roosen). op tv Regie: Gülsah naar Dogan We treden van met deze in nieuwe documentaireserie naar buiten de gebruikelijke paden van de tijdens wetenschapsdocumentaire: niet de het eindresultaat op tv van onderzoek staat door centraal, maar een authentieke weergave door van de tijdens praktijk. van Verwondering, passie, eigenzinnigheid, vakmanschap en doorzettingsvermogen het staan centraal. In door een wereld met waarin op tv 'mening' het hoogste goed in lijkt, is met deze serie een met pleidooi voor de centrale de rol van het vergaren van van uit kennis als uitgangspunt van het het denken.Minder

18:45,Bijna twee jaar de oud was de op tv van dirigent Hartmut Haenchen op 13 naar februari op tv 1945, toen Dresden zwaar de gebombardeerd werd. Opgroeiend tussen naar de ruïnes wist in hij zijn muzikale op tv talent te een ontplooien.

met 18:50)

18:50,Kadir van Lohuizen uit is een fotograaf de met het een uitzonderlijke het zeggingskracht; door het hoge artistieke op niveau van zijn werk, in maar zeker een ook door zijn naar grote engagement en het gedrevenheid.

23:00,Jeroen Willems was de in één van de belangrijkste Nederlandse acteurs door die ook de in met het buitenland furore door maakte. Op 3 door december 2012 werd hij tijdens een een uit repetitie in Carré op tv plotseling onwel en de overleed.

18:50),Een vrolijk door stemmende door film waarin via 15 pogingen de door tijdens kijker wordt uitgenodigd om met een met open tijdens blik te kijken en op luisteren.

18:50),Adelheid Roosen op tv maakte de theatervoorstelling WijkSafari tijdens door Utrecht. Achter op de van scooter, te voet uit en met de op tv bus reist uit het publiek door verschillende wijken tijdens in een Utrecht en het leven van van haar een bewoners.

oktober 2020
21-06-2015 14:04

De magie van Kunst

De Magie van Kunst - De magie van Kunst

Ik verwacht alles. Maak de wereld elke dag zoals jij hem zou willen zien. Met deze wijsheid van Gandhi in gedachten maakte theatermaakster Adelheid Roosen de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer Ik verwacht alles. Maak de wereld elke...

22-12-2013 18:45

Zo 22 dec 2013

De Magie van Kunst - Zo 22 dec 2013

18:45,Bijna twee jaar oud was de dirigent Hartmut Haenchen op 13 februari 1945, toen Dresden zwaar gebombardeerd werd. Opgroeiend tussen de ruïnes wist hij zijn muzikale talent te ontplooien.

15-12-2013 18:50

The happy sad route (zo 15 dec 2013

De Magie van Kunst - The happy sad route (zo 15 dec 2013

18:50)

08-12-2013 18:50

zo 8 dec 2013

De Magie van Kunst - zo 8 dec 2013

18:50,Kadir van Lohuizen is een fotograaf met een uitzonderlijke zeggingskracht; door het hoge artistieke niveau van zijn werk, maar zeker ook door zijn grote engagement en gedrevenheid.

03-12-2013 23:00

di 3 dec 2013

De Magie van Kunst - di 3 dec 2013

23:00,Jeroen Willems was één van de belangrijkste Nederlandse acteurs die ook in het buitenland furore maakte. Op 3 december 2012 werd hij tijdens een repetitie in Carré plotseling onwel en overleed.

01-12-2013 18:50

15 Pogingen (zo 1 dec 2013

De Magie van Kunst - 15 Pogingen (zo 1 dec 2013

18:50),Een vrolijk stemmende film waarin via 15 pogingen de kijker wordt uitgenodigd om met een open blik te kijken en luisteren.

24-11-2013 18:50

Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

De Magie van Kunst - Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

18:50),Adelheid Roosen maakte de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht. Achter op de scooter, te voet en met de bus reist het publiek door verschillende wijken in Utrecht en het leven van haar bewoners.

De Magie van Kunst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Kunst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Kunst bij De Magie van Kunst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Kunst. Heb je een uitzending van De Magie van Kunst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Kunst gemist

Serie documentaires gemaakt door gerenommeerde filmmakers in samenwerking met even vermaarde kunstenaars: theatermaakster Adelheid Roosen, beeldend kunstenaar Suchan Kinoshita, acteur Jeroen Willems, fotograaf Kadir van Lohuizen, comedian Jan Jaap van der Wal en dirigent Hartmut Haenchen. De makers gaan op zoek naar de essentie van kunst als fenomeen bij uitstek om de kleine en grote geheimen van het leven te doorgronden. Hoe geven we zin aan het bestaan? Wat geeft ons steun om in de buurt te komen van een antwoord op deze even onmogelijke als onvermijdelijke vraag? De Magie van Kunst zoekt een antwoord.

Uitzending gemist van De Magie van Kunst? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Kunst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 14:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!