Programma gemist?

Ik uit verwacht alles. Maak de op tv wereld door elke dag zoals jij hem zou met willen zien. met Met deze in wijsheid van Gandhi in op gedachten maakte in theatermaakster Adelheid Roosen de de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer in Ik op verwacht alles. Maak de wereld elke een dag zoals met jij hem zou willen op op tv zien. Met deze op wijsheid van Gandhi in gedachten met maakte theatermaakster Adelheid Roosen op tv de theatervoorstelling WijkSafari een het Utrecht. Achter op de scooter, met te voet en met de de bus maakt met het met publiek een reis van door verschillende wijken van in Utrecht de en het leven van van haar bewoners. naar De documentaire zoomt in op van Fatma op tv en Hassan, twee op van die bewoners. Beiden'adopteren' naar ieder een theatermaker met wie de zij in veel tijd doorbrengen. Ze delen de het elkaars levensverhalen om zo met het elkaar tot de een scènes de van de voorstelling uit te komen. Fatma heeft een een verstandelijk gehandicapte zoon, het een ernstig zieke met man. Hassan is naar een jonge tijdens vader die met zijn scheiding nog aan de het verwerken is. op Het zijn ontmoetingen met een 'de op tv ander' waarin alles naar kan worden verwacht. met En als twee mensen op tv elkaar eenmaal hebben gezien, door kunnen ze door elkaar nooit niet meer zien' het van (Roosen). Regie: Gülsah een Dogan We het treden met op deze nieuwe documentaireserie buiten de uit gebruikelijke paden van de in wetenschapsdocumentaire: niet in het eindresultaat van van onderzoek staat centraal, naar maar een uit authentieke weergave van de praktijk. van Verwondering, passie, eigenzinnigheid, de vakmanschap het en doorzettingsvermogen staan centraal. In door een wereld waarin van 'mening' het op hoogste goed door lijkt, is deze tijdens serie een pleidooi voor de naar tijdens centrale rol van het vergaren van het van kennis als uitgangspunt van het naar denken.Minder

18:45,Bijna twee jaar door naar oud was de dirigent uit Hartmut Haenchen op van 13 februari 1945, toen Dresden uit zwaar gebombardeerd werd. een Opgroeiend uit tussen de ruïnes het wist hij zijn tijdens muzikale talent te tijdens ontplooien.

op 18:50)

18:50,Kadir van van Lohuizen is met een fotograaf met een uitzonderlijke met van zeggingskracht; door het hoge artistieke het niveau van van zijn werk, met maar zeker ook door zijn grote in engagement met en gedrevenheid.

23:00,Jeroen tijdens Willems was van één van de belangrijkste Nederlandse tijdens acteurs die een ook in het een buitenland furore de maakte. Op 3 december 2012 werd op tv van hij tijdens een repetitie in van Carré plotseling de onwel en door overleed.

18:50),Een vrolijk naar stemmende film van waarin via 15 naar pogingen de de kijker wordt uitgenodigd om tijdens met een het open blik te door kijken en luisteren.

18:50),Adelheid naar Roosen maakte een de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht. Achter op tv op de naar scooter, te voet en met het op tv de bus reist het publiek door het verschillende het wijken in van Utrecht en het leven van haar op tv op tv bewoners.

september 2021
21-06-2015 14:04

De magie van Kunst

De Magie van Kunst - De magie van Kunst

Ik verwacht alles. Maak de wereld elke dag zoals jij hem zou willen zien. Met deze wijsheid van Gandhi in gedachten maakte theatermaakster Adelheid Roosen de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht.Meer Ik verwacht alles. Maak de wereld elke...

22-12-2013 18:45

Zo 22 dec 2013

De Magie van Kunst - Zo 22 dec 2013

18:45,Bijna twee jaar oud was de dirigent Hartmut Haenchen op 13 februari 1945, toen Dresden zwaar gebombardeerd werd. Opgroeiend tussen de ruïnes wist hij zijn muzikale talent te ontplooien.

15-12-2013 18:50

The happy sad route (zo 15 dec 2013

De Magie van Kunst - The happy sad route (zo 15 dec 2013

18:50)

08-12-2013 18:50

zo 8 dec 2013

De Magie van Kunst - zo 8 dec 2013

18:50,Kadir van Lohuizen is een fotograaf met een uitzonderlijke zeggingskracht; door het hoge artistieke niveau van zijn werk, maar zeker ook door zijn grote engagement en gedrevenheid.

03-12-2013 23:00

di 3 dec 2013

De Magie van Kunst - di 3 dec 2013

23:00,Jeroen Willems was één van de belangrijkste Nederlandse acteurs die ook in het buitenland furore maakte. Op 3 december 2012 werd hij tijdens een repetitie in Carré plotseling onwel en overleed.

01-12-2013 18:50

15 Pogingen (zo 1 dec 2013

De Magie van Kunst - 15 Pogingen (zo 1 dec 2013

18:50),Een vrolijk stemmende film waarin via 15 pogingen de kijker wordt uitgenodigd om met een open blik te kijken en luisteren.

24-11-2013 18:50

Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

De Magie van Kunst - Ik verwacht alles (zo 24 nov 2013

18:50),Adelheid Roosen maakte de theatervoorstelling WijkSafari Utrecht. Achter op de scooter, te voet en met de bus reist het publiek door verschillende wijken in Utrecht en het leven van haar bewoners.

De Magie van Kunst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Kunst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Kunst bij De Magie van Kunst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Kunst. Heb je een uitzending van De Magie van Kunst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Kunst gemist

Serie documentaires gemaakt door gerenommeerde filmmakers in samenwerking met even vermaarde kunstenaars: theatermaakster Adelheid Roosen, beeldend kunstenaar Suchan Kinoshita, acteur Jeroen Willems, fotograaf Kadir van Lohuizen, comedian Jan Jaap van der Wal en dirigent Hartmut Haenchen. De makers gaan op zoek naar de essentie van kunst als fenomeen bij uitstek om de kleine en grote geheimen van het leven te doorgronden. Hoe geven we zin aan het bestaan? Wat geeft ons steun om in de buurt te komen van een antwoord op deze even onmogelijke als onvermijdelijke vraag? De Magie van Kunst zoekt een antwoord.

Uitzending gemist van De Magie van Kunst? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Kunst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 14:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!