Programma gemist?

00:40,Doordat ze door naar de Turkse overheid naar verdreven werden van door hun op tv land, woonden Habib en tijdens zijn gezin het 25 jaar met lang in Istanbul. Zeven de jaar geleden keerde Habib terug door naar op zijn Koerdisch door geboortedorp in het zuidoosten de van Turkije.

juli 2021
25-11-2013 00:40

Ma 25 nov 2013

Filmlab: Lokroep - Ma 25 nov 2013

00:40,Doordat ze door de Turkse overheid verdreven werden van hun land, woonden Habib en zijn gezin 25 jaar lang in Istanbul. Zeven jaar geleden keerde Habib terug naar zijn Koerdisch geboortedorp in het zuidoosten van Turkije.

Filmlab: Lokroep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Lokroep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Lokroep bij Filmlab: Lokroep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Lokroep. Heb je een uitzending van Filmlab: Lokroep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Lokroep gemist

Doordat ze door de Turkse overheid verdreven werden van hun land, woonden Habib en zijn gezin 25 jaar lang in Istanbul. Zeven jaar geleden keerde Habib terug naar zijn Koerdisch geboortedorp in het zuidoosten van Turkije.

Uitzending gemist van Filmlab: Lokroep? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Lokroep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2013 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!