Programma gemist?

Paul Rem de ontmoet Dik in van der tijdens Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie in van Koning Willem op tv III. de Meer Dik uit van der Meulen in is biograaf en dook in op tv de archieven de om onderzoek te doen op tv naar het leven van op Koning Willem tijdens III. Koning Willem III het wilde eigenlijk tijdens geen koning het meer worden na de de doorgevoerde wijzigingen in de op grondwet. Hierdoor werd de zijn macht met beknot en een beperkt. Uiteindelijk haalde uit zijn vader hem op over om de in troon toch te accepteren. in Zijn bijnaam was de van Koning Gorilla. Waar had hij deze tijdens reputatie aan het te danken en is met de dit eigenlijk wel terecht? Dit een tijdens is een herhaling van de 13 december met 2013.Minder

Schrijver Jeroen Koch de het schreef een biografie de over Koning Willem I. van Paul Rem de gaat samen met hem met op onderzoek uit. met Meer Paul Rem gaat in samen met Jeroen met naar Koch op pad om te achterhalen in wat voor vorst uit een Koning Willem I in precies was. Was hij op tv echt zo zuinig als van gezegd het wordt? Waarom schreef hij zijn op tv brieven in geheimschrift? het Deze vragen en uit op tv meer proberen Paul en met Jeroen te beantwoorden. op De bijnamen op tv van Koning Willem I waren door Koning Koopman op tv en Kanalen-Koning. in Deze namen heeft hij in niet voor uit niets gekregen. Dit is naar een de herhaling van 29 november tijdens 2013.Minder

20:29),Paul van Rem ontmoet Dik van der naar Meulen. Ze door onderzoeken samen de uit reputatie door van Koning Willem op tv III.

20:25),Koning Willem II in in was de held van Waterloo uit maar werd ook in geteisterd door de schandalen.

20:25),Schrijver met Jeroen Koch schreef een het biografie over Koning op tv Willem I. Paul tijdens Rem gaat samen met op hem op onderzoek op een uit.

december 2021
08-08-2015 19:40

Drie Koningen van Oranje

Drie Koningen van Oranje - Drie Koningen van Oranje

Paul Rem ontmoet Dik van der Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van Koning Willem III. Meer Dik van der Meulen is biograaf en dook in de archieven om onderzoek te doen naar het leven van Koning Willem III. Koning Willem III wilde eig...

25-07-2015 19:40

Drie Koningen van Oranje

Drie Koningen van Oranje - Drie Koningen van Oranje

Schrijver Jeroen Koch schreef een biografie over Koning Willem I. Paul Rem gaat samen met hem op onderzoek uit. Meer Paul Rem gaat samen met Jeroen Koch op pad om te achterhalen wat voor vorst Koning Willem I precies was. Was hij echt zo z...

13-12-2013 20:29

Koning Willem III (vr 13 dec 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem III (vr 13 dec 2013

20:29),Paul Rem ontmoet Dik van der Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van Koning Willem III.

06-12-2013 20:25

Koning Willem II (vr 6 dec 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem II (vr 6 dec 2013

20:25),Koning Willem II was de held van Waterloo maar werd ook geteisterd door schandalen.

29-11-2013 20:25

Koning Willem I (vr 29 nov 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem I (vr 29 nov 2013

20:25),Schrijver Jeroen Koch schreef een biografie over Koning Willem I. Paul Rem gaat samen met hem op onderzoek uit.

Drie Koningen van Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie Koningen van Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie Koningen van Oranje bij Drie Koningen van Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie Koningen van Oranje. Heb je een uitzending van Drie Koningen van Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie Koningen van Oranje gemist

Een televisieserie over de voorouders van koning Willem-Alexander, koning Willem I, Willem II en Willem III. In deze serie staat centraal wie deze drie koningen nu echt waren en wat ze voor invloed hebben gehad op de ontwikkeling van ons land.

Uitzending gemist van Drie Koningen van Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Drie Koningen van Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!