Programma gemist?

Paul Rem in ontmoet op Dik van der Meulen. door Ze onderzoeken de samen de reputatie van Koning Willem het III. Meer Dik in van der Meulen tijdens uit is biograaf en dook in van de archieven om onderzoek van te op doen naar het leven van op Koning met Willem III. het Koning Willem III wilde eigenlijk geen naar het koning meer worden na door de doorgevoerde wijzigingen in de van grondwet. het Hierdoor werd zijn het macht beknot en het beperkt. door Uiteindelijk haalde zijn op vader hem over uit om de troon toch de te accepteren. Zijn bijnaam was door Koning in Gorilla. Waar uit had hij deze reputatie aan op tv te danken en is met dit eigenlijk door wel terecht? Dit met is de een herhaling van 13 december een uit 2013.Minder

Schrijver Jeroen op tv Koch naar schreef een biografie het over Koning Willem door I. Paul Rem gaat samen op met hem naar op onderzoek naar uit. Meer Paul Rem gaat het op samen met Jeroen uit Koch op pad om tijdens te achterhalen het wat voor vorst Koning Willem naar I precies met was. Was van hij echt zo zuinig als gezegd een wordt? uit Waarom schreef hij zijn brieven op tv van in geheimschrift? Deze vragen een en meer een proberen Paul van en Jeroen te van beantwoorden. De bijnamen door van Koning Willem I waren Koning een Koopman en Kanalen-Koning. met Deze in namen heeft hij niet voor uit niets gekregen. van tijdens Dit is een herhaling van 29 de tijdens november 2013.Minder

20:29),Paul Rem ontmoet de Dik van der op tv Meulen. Ze naar onderzoeken samen een de reputatie van op Koning Willem tijdens III.

20:25),Koning door Willem II was de op tv held van Waterloo een maar werd ook geteisterd naar op tv door schandalen.

20:25),Schrijver naar Jeroen Koch schreef op een biografie over Koning Willem de I. Paul met Rem met gaat samen met hem op onderzoek in een uit.

maart 2021
08-08-2015 19:40

Drie Koningen van Oranje

Drie Koningen van Oranje - Drie Koningen van Oranje

Paul Rem ontmoet Dik van der Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van Koning Willem III. Meer Dik van der Meulen is biograaf en dook in de archieven om onderzoek te doen naar het leven van Koning Willem III. Koning Willem III wilde eig...

25-07-2015 19:40

Drie Koningen van Oranje

Drie Koningen van Oranje - Drie Koningen van Oranje

Schrijver Jeroen Koch schreef een biografie over Koning Willem I. Paul Rem gaat samen met hem op onderzoek uit. Meer Paul Rem gaat samen met Jeroen Koch op pad om te achterhalen wat voor vorst Koning Willem I precies was. Was hij echt zo z...

13-12-2013 20:29

Koning Willem III (vr 13 dec 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem III (vr 13 dec 2013

20:29),Paul Rem ontmoet Dik van der Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van Koning Willem III.

06-12-2013 20:25

Koning Willem II (vr 6 dec 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem II (vr 6 dec 2013

20:25),Koning Willem II was de held van Waterloo maar werd ook geteisterd door schandalen.

29-11-2013 20:25

Koning Willem I (vr 29 nov 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem I (vr 29 nov 2013

20:25),Schrijver Jeroen Koch schreef een biografie over Koning Willem I. Paul Rem gaat samen met hem op onderzoek uit.

Drie Koningen van Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie Koningen van Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie Koningen van Oranje bij Drie Koningen van Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie Koningen van Oranje. Heb je een uitzending van Drie Koningen van Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie Koningen van Oranje gemist

Een televisieserie over de voorouders van koning Willem-Alexander, koning Willem I, Willem II en Willem III. In deze serie staat centraal wie deze drie koningen nu echt waren en wat ze voor invloed hebben gehad op de ontwikkeling van ons land.

Uitzending gemist van Drie Koningen van Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Drie Koningen van Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!