Programma gemist?

Paul Rem ontmoet door het Dik van der Meulen. Ze onderzoeken tijdens samen op tv de reputatie van van Koning Willem uit III. Meer Dik van der Meulen in is uit biograaf en van dook in de archieven door om onderzoek in te doen naar het leven uit van een Koning Willem III. op tv Koning Willem III een wilde eigenlijk geen koning meer worden uit op na de doorgevoerde op wijzigingen in de grondwet. Hierdoor werd naar zijn macht door beknot en beperkt. van Uiteindelijk haalde zijn tijdens vader hem uit over om de troon een toch tijdens te accepteren. door Zijn bijnaam was van Koning Gorilla. Waar had op hij deze reputatie het aan te danken en is naar naar dit eigenlijk wel terecht? tijdens Dit is op een herhaling van de 13 december op tv 2013.Minder

Schrijver de Jeroen Koch schreef een biografie van over van Koning Willem I. door Paul Rem gaat naar samen met hem tijdens op onderzoek uit. de Meer door Paul Rem gaat samen met Jeroen naar Koch op op tv pad om te op tv achterhalen wat voor vorst een Koning Willem I van precies was. het Was hij echt met zo zuinig als met gezegd wordt? Waarom schreef tijdens met hij zijn brieven in geheimschrift? van Deze vragen het en meer proberen met Paul en Jeroen te naar in beantwoorden. De bijnamen van Koning Willem tijdens I in waren Koning van Koopman en Kanalen-Koning. Deze namen heeft op tv uit hij niet voor op niets gekregen. Dit door is een herhaling de van 29 november het 2013.Minder

20:29),Paul Rem naar ontmoet Dik van van der Meulen. Ze tijdens onderzoeken samen de reputatie een van Koning tijdens Willem van III.

20:25),Koning op tv Willem II was de held een van Waterloo maar het werd ook geteisterd met door op tv schandalen.

20:25),Schrijver Jeroen met Koch van schreef een biografie over Koning op Willem uit I. Paul Rem gaat samen een met op tv hem op onderzoek in uit.

oktober 2020
08-08-2015 19:40

Drie Koningen van Oranje

Drie Koningen van Oranje - Drie Koningen van Oranje

Paul Rem ontmoet Dik van der Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van Koning Willem III. Meer Dik van der Meulen is biograaf en dook in de archieven om onderzoek te doen naar het leven van Koning Willem III. Koning Willem III wilde eig...

25-07-2015 19:40

Drie Koningen van Oranje

Drie Koningen van Oranje - Drie Koningen van Oranje

Schrijver Jeroen Koch schreef een biografie over Koning Willem I. Paul Rem gaat samen met hem op onderzoek uit. Meer Paul Rem gaat samen met Jeroen Koch op pad om te achterhalen wat voor vorst Koning Willem I precies was. Was hij echt zo z...

13-12-2013 20:29

Koning Willem III (vr 13 dec 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem III (vr 13 dec 2013

20:29),Paul Rem ontmoet Dik van der Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van Koning Willem III.

06-12-2013 20:25

Koning Willem II (vr 6 dec 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem II (vr 6 dec 2013

20:25),Koning Willem II was de held van Waterloo maar werd ook geteisterd door schandalen.

29-11-2013 20:25

Koning Willem I (vr 29 nov 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem I (vr 29 nov 2013

20:25),Schrijver Jeroen Koch schreef een biografie over Koning Willem I. Paul Rem gaat samen met hem op onderzoek uit.

Drie Koningen van Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie Koningen van Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie Koningen van Oranje bij Drie Koningen van Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie Koningen van Oranje. Heb je een uitzending van Drie Koningen van Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie Koningen van Oranje gemist

Een televisieserie over de voorouders van koning Willem-Alexander, koning Willem I, Willem II en Willem III. In deze serie staat centraal wie deze drie koningen nu echt waren en wat ze voor invloed hebben gehad op de ontwikkeling van ons land.

Uitzending gemist van Drie Koningen van Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Drie Koningen van Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!