Programma gemist?

Paul Rem ontmoet een van Dik van der Meulen. een Ze onderzoeken samen door de reputatie met van Koning Willem III. uit Meer Dik van met der Meulen is biograaf en het het dook in de archieven om onderzoek uit te doen naar op tv van het leven van Koning de Willem III. van Koning Willem III wilde op tv eigenlijk geen koning naar meer worden met na de doorgevoerde wijzigingen in de een grondwet. de Hierdoor werd zijn macht van beknot en het beperkt. Uiteindelijk tijdens haalde zijn vader hem over de om de een troon uit toch te accepteren. Zijn uit bijnaam was Koning een Gorilla. Waar had hij deze op tv reputatie aan te uit danken en is in dit eigenlijk op tv wel terecht? Dit door is op een herhaling van 13 in december op 2013.Minder

Schrijver op Jeroen Koch schreef een met biografie op tv over Koning Willem I. Paul Rem het door gaat samen met hem op tijdens onderzoek uit. Meer in Paul Rem met gaat samen met de Jeroen Koch op pad de om door te achterhalen wat voor de vorst Koning door Willem I precies was. tijdens Was hij in echt zo uit zuinig als gezegd wordt? Waarom schreef door hij zijn uit brieven tijdens in geheimschrift? Deze vragen en van meer proberen de Paul door en Jeroen te het beantwoorden. De bijnamen op tv van Koning Willem I waren met Koning door Koopman en Kanalen-Koning. Deze namen tijdens heeft naar hij niet voor niets gekregen. op Dit is een het herhaling van 29 op tv naar november 2013.Minder

20:29),Paul het Rem ontmoet Dik van uit der op Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van van naar Koning Willem tijdens III.

20:25),Koning Willem II een het was de held van van Waterloo maar werd ook van geteisterd door in schandalen.

20:25),Schrijver Jeroen op tv Koch schreef een biografie uit over Koning door Willem I. met Paul Rem gaat samen met met tijdens hem op onderzoek met uit.

mei 2020
08-08-2015 19:40

Drie Koningen van Oranje

Drie Koningen van Oranje - Drie Koningen van Oranje

Paul Rem ontmoet Dik van der Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van Koning Willem III. Meer Dik van der Meulen is biograaf en dook in de archieven om onderzoek te doen naar het leven van Koning Willem III. Koning Willem III wilde eig...

25-07-2015 19:40

Drie Koningen van Oranje

Drie Koningen van Oranje - Drie Koningen van Oranje

Schrijver Jeroen Koch schreef een biografie over Koning Willem I. Paul Rem gaat samen met hem op onderzoek uit. Meer Paul Rem gaat samen met Jeroen Koch op pad om te achterhalen wat voor vorst Koning Willem I precies was. Was hij echt zo z...

13-12-2013 20:29

Koning Willem III (vr 13 dec 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem III (vr 13 dec 2013

20:29),Paul Rem ontmoet Dik van der Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van Koning Willem III.

06-12-2013 20:25

Koning Willem II (vr 6 dec 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem II (vr 6 dec 2013

20:25),Koning Willem II was de held van Waterloo maar werd ook geteisterd door schandalen.

29-11-2013 20:25

Koning Willem I (vr 29 nov 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem I (vr 29 nov 2013

20:25),Schrijver Jeroen Koch schreef een biografie over Koning Willem I. Paul Rem gaat samen met hem op onderzoek uit.

Drie Koningen van Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie Koningen van Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie Koningen van Oranje bij Drie Koningen van Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie Koningen van Oranje. Heb je een uitzending van Drie Koningen van Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie Koningen van Oranje gemist

Een televisieserie over de voorouders van koning Willem-Alexander, koning Willem I, Willem II en Willem III. In deze serie staat centraal wie deze drie koningen nu echt waren en wat ze voor invloed hebben gehad op de ontwikkeling van ons land.

Uitzending gemist van Drie Koningen van Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Drie Koningen van Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!