Programma gemist?

Paul op Rem ontmoet tijdens Dik van der op Meulen. Ze onderzoeken samen naar de reputatie van Koning Willem in III. Meer in Dik van der Meulen door is biograaf en uit met dook in de archieven om onderzoek met te doen naar in het de leven van Koning Willem III. een Koning Willem van III wilde eigenlijk geen uit koning meer door worden na de de doorgevoerde wijzigingen in de op grondwet. Hierdoor werd met zijn macht beknot op tv en beperkt. tijdens Uiteindelijk haalde een zijn vader hem over door om in de troon de toch te accepteren. Zijn bijnaam tijdens was Koning Gorilla. naar Waar op tv had hij deze reputatie op tv aan te danken en is met in dit eigenlijk wel terecht? tijdens Dit is een herhaling op door van 13 december in 2013.Minder

Schrijver Jeroen Koch een schreef de een biografie over Koning uit Willem I. Paul Rem in op tv gaat samen met hem op onderzoek tijdens naar uit. Meer Paul Rem in gaat op tv samen met Jeroen Koch op pad met om te op achterhalen wat voor in vorst in Koning Willem I precies was. Was het hij tijdens echt zo zuinig van als gezegd met wordt? Waarom schreef hij met zijn brieven uit in geheimschrift? Deze vragen en naar het meer proberen Paul en Jeroen op tv te beantwoorden. in De bijnamen in van Koning Willem I waren Koning de van Koopman en Kanalen-Koning. Deze namen heeft in hij niet voor op tv niets gekregen. een Dit op tv is een herhaling op tv van 29 november door 2013.Minder

20:29),Paul Rem van ontmoet Dik op van der door Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie met van in Koning Willem door III.

20:25),Koning van Willem II was de de held van een Waterloo maar werd uit ook geteisterd door in schandalen.

20:25),Schrijver naar Jeroen Koch schreef een biografie de over Koning Willem uit I. met Paul Rem in gaat samen met hem op onderzoek door op uit.

juni 2021
08-08-2015 19:40

Drie Koningen van Oranje

Drie Koningen van Oranje - Drie Koningen van Oranje

Paul Rem ontmoet Dik van der Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van Koning Willem III. Meer Dik van der Meulen is biograaf en dook in de archieven om onderzoek te doen naar het leven van Koning Willem III. Koning Willem III wilde eig...

25-07-2015 19:40

Drie Koningen van Oranje

Drie Koningen van Oranje - Drie Koningen van Oranje

Schrijver Jeroen Koch schreef een biografie over Koning Willem I. Paul Rem gaat samen met hem op onderzoek uit. Meer Paul Rem gaat samen met Jeroen Koch op pad om te achterhalen wat voor vorst Koning Willem I precies was. Was hij echt zo z...

13-12-2013 20:29

Koning Willem III (vr 13 dec 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem III (vr 13 dec 2013

20:29),Paul Rem ontmoet Dik van der Meulen. Ze onderzoeken samen de reputatie van Koning Willem III.

06-12-2013 20:25

Koning Willem II (vr 6 dec 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem II (vr 6 dec 2013

20:25),Koning Willem II was de held van Waterloo maar werd ook geteisterd door schandalen.

29-11-2013 20:25

Koning Willem I (vr 29 nov 2013

Drie Koningen van Oranje - Koning Willem I (vr 29 nov 2013

20:25),Schrijver Jeroen Koch schreef een biografie over Koning Willem I. Paul Rem gaat samen met hem op onderzoek uit.

Drie Koningen van Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie Koningen van Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie Koningen van Oranje bij Drie Koningen van Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie Koningen van Oranje. Heb je een uitzending van Drie Koningen van Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie Koningen van Oranje gemist

Een televisieserie over de voorouders van koning Willem-Alexander, koning Willem I, Willem II en Willem III. In deze serie staat centraal wie deze drie koningen nu echt waren en wat ze voor invloed hebben gehad op de ontwikkeling van ons land.

Uitzending gemist van Drie Koningen van Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Drie Koningen van Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!