Programma gemist?

Ernst met en Bobbie op verwelkomen in hun eigen Sinterklaasshow de op tv met Sint en zijn Pieten. Tijdens op tv deze een show beleven de beide helden op tv weer een met spannend avontuur.

oktober 2021
30-11-2013 12:01

Afl. 1

Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow - Afl. 1

Ernst en Bobbie verwelkomen in hun eigen Sinterklaasshow de Sint en zijn Pieten. Tijdens deze show beleven de beide helden weer een spannend avontuur.

Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow bij Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow. Heb je een uitzending van Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow gemist

Ernst en Bobbie verwelkomen in hun eigen Sinterklaasshow de Sint en zijn Pieten. Tijdens deze show beleven de beide helden weer een spannend avontuur, maar uiteraard kunnen alle jongens en meisjes weer uit volle borst meezingen met de liedjes die worden gespeeld door de Pietenband, en dat swingt natuurlijk de pan uit. Het wordt een groot feest met Ernst en Bobbie, maar voordat Sinterklaas komt, moet er nog worden opgeruimd en moet het podium worden versierd. Als alles maar op tijd klaar is voordat de Sint er is....

Uitzending gemist van Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow? Hier kun je alle uitzendingen van Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2013 om 12:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!