Programma gemist?

Het met kan bijna niet op: tijdens Ernst en Bobbie een hebben een bijzondere stoel door voor Sinterklaas een laten maken tijdens en hij is naar nog eens heel een waardevol. In deze naar vrolijke show vol liedjes gaat tijdens het natuurlijk weer met helemaal door mis.

december 2021
01-12-2013 11:59

Afl. 1

Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas - Afl. 1

Het kan bijna niet op: Ernst en Bobbie hebben een bijzondere stoel voor Sinterklaas laten maken en hij is nog eens heel waardevol. In deze vrolijke show vol liedjes gaat het natuurlijk weer helemaal mis.

Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas bij Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas. Heb je een uitzending van Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas gemist

Het kan bijna niet op: Ernst en Bobbie hebben een bijzondere stoel voor Sinterklaas laten maken en hij is nog eens heel waardevol. Ook is er een nieuw liedÂ… wat zal Sinterklaas blij zijn! In deze vrolijke show vol liedjes gaat het natuurlijk weer helemaal mis. En dat terwijl de manager van de Sint, de baas van Sinterklaas, toch echt alles grondig gecontroleerd heeft. Als Sinterklaas in zijn stoel ineens weg is, dreigt het hele feest in de soep te lopen. Zou dit weer goed komen?

Uitzending gemist van Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas? Hier kun je alle uitzendingen van Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-12-2013 om 11:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!