Programma gemist?

21:05,Politicus Willem de Aantjes maakt zich tijdens sterk voor de oprichting door van uit het CDA, een fusie van het drie een christelijke partijen. op De onderhandelingen verlopen uit moeizaam.

december 2021
02-12-2013 21:05

Ma 2 dec 2013

De val van Aantjes - Ma 2 dec 2013

21:05,Politicus Willem Aantjes maakt zich sterk voor de oprichting van het CDA, een fusie van drie christelijke partijen. De onderhandelingen verlopen moeizaam.

De val van Aantjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De val van Aantjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De val van Aantjes bij De val van Aantjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De val van Aantjes. Heb je een uitzending van De val van Aantjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De val van Aantjes gemist

Willem Aantjes, de 'machtigste man van Nederland' komt dramatisch ten val als bekend wordt dat hij in de oorlog diende bij de Duitse SS. Wie had dat verwacht van deze gereformeerde man uit de Alblasserwaard, die als mede-oprichter van het CDA uiterst betrouwbaar te boek stond? Daags na zijn val rijzen er twijfels…Kloppen de beschuldigingen of zijn er spelletjes gespeeld? Wie heeft belang bij zijn politieke einde en wat is er achter de schermen bekokstoofd? De nieuwe tweedelige serie ‘De val van Aantjes’ vertelt het dramatische verhaal van de opkomst en ondergang van CDA-politicus Willem Aantjes. De EO zendt 'De val van Aantjes' uit op 2 en 9 december op Nederland 2.

Uitzending gemist van De val van Aantjes? Hier kun je alle uitzendingen van De val van Aantjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2013 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!