Programma gemist?

In de in Oostvaardersplassen wordt het kouder. door Eerst is er door nog het de bronsttijd; edelherten gaan in gevechten aan om met de uit vrouwtjes. Daarna breekt het in uur van in de waarheid aan. Het wordt in winter: door welke dieren zijn in staat met de door sneeuw en de kou te door overleven. Het zwarte met Konikveulen op heeft het moeilijk.

De zomer is de in een belangrijke tijd, een alle jonge dieren moeten leren om tijdens op door eigen benen te staan. Er het is voedsel door in met overvloed en dat is het hard nodig want een in de zomer tijdens moet je het voldoende sterk worden om de van winter naar door te komen. met Het zwarte veulen lijkt iets te uit veel aan de uit een moeder te blijven met hangen.

De lente in breekt in aan in de Oostvaardersplassen en in de natuur een komt tot op tv leven. Dieren ontwaken uit uit hun winterslaap, gaan op op tv zoek naar een op partner, van baltsen, paren, bouwen nesten en met krijgen jongen. Bij het de koniks tijdens wordt een bijzonder zwart de veulen in geboren.

De van zomer is een belangrijke een tijd, alle door jonge dieren moeten leren om door op eigen benen uit te op staan.Meer De zomer tijdens is een belangrijke op tijd, alle jonge dieren in moeten leren om door op met eigen benen te staan. Er naar is voedsel in van overvloed en uit dat is hard nodig tijdens want in in de zomer moet je met voldoende sterk worden op om op tv de winter door te komen. uit Het zwarte veulen van lijkt iets te op veel aan de moeder van te blijven de hangen.Minder

In uit één van 's werelds door dichtst bevolkte door landen heeft zich in een natuurgebied ontwikkeld van door internationale allure: de een Oostvaardersplassen. Hier uit bepaalt de natuur het ritme.Meer tijdens in Natuurfilm. In één van 's van werelds dichtst bevolkte landen op naar heeft zich een natuurgebied ontwikkeld op van internationale allure: de op tv Oostvaardersplassen. tijdens Hier bepaalt de tijdens natuur het op ritme. Twee jaar lang volgde op tv een aantal naar filmteams de vossen, op tv ganzen, ijsvogels, met herten en de grootste kudde wilde een paarden uit van Europa. Het naar resultaat is een uit natuurfilm zoals die nog nooit de eerder in Nederland op is gemaakt. De uit expressieve konikpaarden door werpen hun veulens tussen een de tijdens kalveren van de majestueuze edelherten met en tijdens heckrunderen. Een overvloed met aan nieuw met leven probeert met spectaculaire uit gevechten nieuwe tijdens territoria te veroveren. Het is een door plek die uit in de lente een en zomer met een paradijs op vormt, maar in de in winter een grimmig landschap. Er uit uit is minder voedsel waardoor de een bewoners van in de graslanden de en moerassen keuzes moeten van maken die van door levensbelang zijn. in De Nieuwe Wildernis is het een natuurspektakel voor op tv het hele gezin. de De 'circle of life' of door 'kringloop op van het het leven' in de naar Oostvaardersplassen wordt schitterend in beeld op tv gebracht. Soms in aangrijpend maar ook met humoristisch en de vertederend.Minder

14:25),De lente breekt naar aan in de uit met Oostvaardersplassen en de natuur komt in tot leven. een Dieren ontwaken uit hun het winterslaap, de gaan op zoek een naar een partner, op baltsen, paren, bouwen nesten door en krijgen de jongen.

20:24),In de door Oostvaardersplassen wordt het kouder. het Eerst is er naar nog de bronsttijd; op tv een edelherten gaan gevechten aan om de van vrouwtjes. met Daarna breekt het uur van het de waarheid aan. op tv Het wordt door winter.

20:30),De op tv lente breekt aan op tv in de op tv Oostvaardersplassen en de natuur komt tot op tv leven. Dieren ontwaken in van uit hun winterslaap, gaan op door zoek naar een partner, in baltsen, paren, op tv bouwen nesten en een krijgen tijdens jongen.

mei 2020
25-12-2017 06:40

Overleven

De Nieuwe Wildernis - Overleven

In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter: welke dieren zijn in staat de sneeuw en de kou te overlev...

24-12-2017 06:30

Op Eigen Benen

De Nieuwe Wildernis - Op Eigen Benen

De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan. Er is voedsel in overvloed en dat is hard nodig want in de zomer moet je voldoende sterk worden om de winter door te komen. Het zwarte veulen lijkt...

23-12-2017 06:55

Nieuw Leven

De Nieuwe Wildernis - Nieuw Leven

De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen. Bij de koniks wordt een bijzonder zwart veulen g...

08-08-2015 19:00

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis - De Nieuwe Wildernis

De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan.Meer De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan. Er is voedsel in overvloed en dat is hard nodig wa...

25-12-2014 21:20

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis - De Nieuwe Wildernis

In één van 's werelds dichtst bevolkte landen heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure: de Oostvaardersplassen. Hier bepaalt de natuur het ritme.Meer Natuurfilm. In één van 's werelds dichtst bevolkte landen heeft zi...

26-12-2013 14:25

De nieuwe wildernis: Nieuw leven (do 26 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Nieuw leven (do 26 dec 2013

14:25),De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen.

25-12-2013 20:24

De nieuwe wildernis: Overleven (wo 25 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Overleven (wo 25 dec 2013

20:24),In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter.

11-12-2013 20:30

De nieuwe wildernis: Nieuw leven (wo 11 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Nieuw leven (wo 11 dec 2013

20:30),De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen.

De Nieuwe Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Wildernis bij De Nieuwe Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Wildernis. Heb je een uitzending van De Nieuwe Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Wildernis gemist

In de Oostvaardersplassen is bijna twee jaar gedraaid voor de grootste natuurfilm uit de Nederlandse geschiedenis: 'De Nieuwe Wildernis'. De première van de bioscoopfilm vindt plaats in september 2013. De VARA zendt op Nederland 1 een unieke, driedelige serie 'De Nieuwe Wildernis' uit. Deze serie is gemaakt van nieuw en exclusief materiaal over het leven in de Oostvaardersplassen.

Uitzending gemist van De Nieuwe Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 06:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!