Programma gemist?

In met de Oostvaardersplassen wordt het kouder. met Eerst is naar er op tv nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten door aan uit om de vrouwtjes. de Daarna breekt het uur met van op tv de waarheid aan. Het wordt winter: in welke dieren zijn tijdens in staat de het op sneeuw en de kou te een overleven. Het zwarte Konikveulen de heeft het met moeilijk.

De door zomer is een in belangrijke tijd, tijdens alle jonge dieren moeten leren om de van op eigen benen te staan. een Er is voedsel in in overvloed en de dat is hard op nodig want in op de een zomer moet je voldoende sterk het worden om van de winter door met te komen. Het naar zwarte veulen de lijkt iets te veel aan de op tv moeder te op tv blijven in hangen.

De lente door breekt aan in de de Oostvaardersplassen en de van natuur komt tot met leven. Dieren ontwaken tijdens uit uit hun winterslaap, gaan op tijdens zoek naar een partner, uit door baltsen, paren, bouwen nesten en het krijgen jongen. een Bij de met koniks wordt een met bijzonder zwart veulen het geboren.

De zomer met is een belangrijke tijd, op door alle jonge dieren moeten leren de om op eigen op benen te staan.Meer De tijdens zomer is met een belangrijke tijd, een alle jonge dieren een moeten leren om uit op eigen benen in te staan. Er tijdens is voedsel een in overvloed naar en dat is hard nodig op tv want in de zomer van door moet je voldoende sterk in worden om de winter door het te komen. Het op tv uit zwarte veulen lijkt iets te veel tijdens de aan de moeder te blijven door hangen.Minder

In één van het door 's werelds dichtst bevolkte de landen heeft zich in een natuurgebied ontwikkeld met van internationale allure: naar de Oostvaardersplassen. in Hier bepaalt de natuur het ritme.Meer het Natuurfilm. in In één van op 's werelds naar dichtst bevolkte landen heeft op zich een natuurgebied ontwikkeld in van internationale allure: de uit Oostvaardersplassen. door Hier bepaalt de de natuur het met ritme. Twee jaar lang volgde naar een naar aantal filmteams de vossen, het ganzen, ijsvogels, de herten en de een grootste kudde wilde paarden door van Europa. Het resultaat de is een een natuurfilm zoals die een nog nooit eerder in een Nederland is gemaakt. uit De door expressieve konikpaarden werpen hun veulens tussen met de kalveren van de van de majestueuze edelherten en heckrunderen. uit Een van overvloed aan nieuw leven probeert met met in spectaculaire gevechten nieuwe territoria te veroveren. naar Het is een het naar plek die in de op lente en zomer een een paradijs tijdens vormt, maar in de de winter een met grimmig landschap. Er het is minder voedsel waardoor de van bewoners van de een graslanden en moerassen keuzes van moeten maken die met van levensbelang de zijn. De Nieuwe Wildernis het op tv is een natuurspektakel voor het naar hele gezin. het De 'circle of van life' of 'kringloop van het op door leven' in de Oostvaardersplassen het wordt schitterend door in beeld gebracht. het Soms aangrijpend maar ook op humoristisch en op tv vertederend.Minder

14:25),De door lente breekt aan in de op tv Oostvaardersplassen en een de natuur komt tot met leven. tijdens Dieren ontwaken uit hun met winterslaap, gaan een op zoek naar een van partner, baltsen, paren, op tv bouwen nesten en uit krijgen op tv jongen.

20:24),In de door Oostvaardersplassen wordt het kouder. op Eerst is tijdens er nog de naar bronsttijd; een edelherten gaan gevechten van aan om de vrouwtjes. de Daarna breekt het met uur van van de waarheid aan. Het wordt het winter.

20:30),De lente door breekt de aan in de Oostvaardersplassen van en de natuur komt uit tot leven. Dieren de ontwaken uit hun winterslaap, op tv de gaan op zoek naar een de partner, baltsen, paren, bouwen naar nesten en op tv krijgen met jongen.

september 2020
25-12-2017 06:40

Overleven

De Nieuwe Wildernis - Overleven

In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter: welke dieren zijn in staat de sneeuw en de kou te overlev...

24-12-2017 06:30

Op Eigen Benen

De Nieuwe Wildernis - Op Eigen Benen

De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan. Er is voedsel in overvloed en dat is hard nodig want in de zomer moet je voldoende sterk worden om de winter door te komen. Het zwarte veulen lijkt...

23-12-2017 06:55

Nieuw Leven

De Nieuwe Wildernis - Nieuw Leven

De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen. Bij de koniks wordt een bijzonder zwart veulen g...

08-08-2015 19:00

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis - De Nieuwe Wildernis

De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan.Meer De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan. Er is voedsel in overvloed en dat is hard nodig wa...

25-12-2014 21:20

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis - De Nieuwe Wildernis

In één van 's werelds dichtst bevolkte landen heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure: de Oostvaardersplassen. Hier bepaalt de natuur het ritme.Meer Natuurfilm. In één van 's werelds dichtst bevolkte landen heeft zi...

26-12-2013 14:25

De nieuwe wildernis: Nieuw leven (do 26 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Nieuw leven (do 26 dec 2013

14:25),De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen.

25-12-2013 20:24

De nieuwe wildernis: Overleven (wo 25 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Overleven (wo 25 dec 2013

20:24),In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter.

11-12-2013 20:30

De nieuwe wildernis: Nieuw leven (wo 11 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Nieuw leven (wo 11 dec 2013

20:30),De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen.

De Nieuwe Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Wildernis bij De Nieuwe Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Wildernis. Heb je een uitzending van De Nieuwe Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Wildernis gemist

In de Oostvaardersplassen is bijna twee jaar gedraaid voor de grootste natuurfilm uit de Nederlandse geschiedenis: 'De Nieuwe Wildernis'. De première van de bioscoopfilm vindt plaats in september 2013. De VARA zendt op Nederland 1 een unieke, driedelige serie 'De Nieuwe Wildernis' uit. Deze serie is gemaakt van nieuw en exclusief materiaal over het leven in de Oostvaardersplassen.

Uitzending gemist van De Nieuwe Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 06:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!