Programma gemist?

In op tv de Oostvaardersplassen wordt in het kouder. Eerst is met er nog de bronsttijd; een tijdens edelherten gaan gevechten aan om de de vrouwtjes. een Daarna breekt van het uur van de waarheid door aan. Het wordt winter: met een welke dieren zijn op tv in staat de een sneeuw en de op kou te overleven. Het zwarte op Konikveulen van heeft het moeilijk.

De de zomer is een belangrijke door tijd, alle een jonge dieren op tv moeten leren om op eigen door benen door te staan. Er is met voedsel in overvloed en op tv dat de is hard nodig de want in de zomer het moet je voldoende naar sterk worden om de het winter door op te komen. de Het zwarte veulen lijkt iets te op het veel aan de moeder te de blijven in hangen.

De lente op breekt op tv aan in de Oostvaardersplassen en op tv de natuur komt tot op leven. Dieren ontwaken op uit in hun winterslaap, gaan op met zoek naar een partner, tijdens baltsen, het paren, bouwen tijdens nesten en krijgen jongen. de Bij de koniks wordt uit een bijzonder zwart door veulen een geboren.

De met zomer is van een belangrijke tijd, alle jonge dieren op moeten leren om op tv een op eigen benen te staan.Meer De naar de zomer is een belangrijke tijd, met alle jonge uit dieren moeten leren het om op eigen benen te tijdens staan. op tv Er is naar voedsel in overvloed en dat is naar hard uit nodig want in de zomer de moet van je voldoende sterk naar worden om de het winter door te tijdens komen. Het zwarte uit veulen lijkt iets te veel tijdens aan de moeder de in te blijven hangen.Minder

In van één van naar 's werelds dichtst bevolkte op tv landen heeft zich met een natuurgebied uit ontwikkeld van internationale allure: de op tv Oostvaardersplassen. Hier bepaalt op de door natuur het ritme.Meer Natuurfilm. In in één van uit 's werelds dichtst een bevolkte landen heeft zich een in natuurgebied ontwikkeld de van internationale allure: naar de in Oostvaardersplassen. Hier bepaalt de natuur het op ritme. Twee jaar een lang door volgde een aantal filmteams de in vossen, ganzen, ijsvogels, naar uit herten en de grootste kudde wilde tijdens paarden van Europa. naar op Het resultaat is een natuurfilm zoals uit die op nog nooit eerder in op Nederland is gemaakt. de De expressieve konikpaarden werpen het hun veulens tussen op de kalveren op van de majestueuze edelherten een en heckrunderen. een Een naar overvloed aan nieuw leven de probeert met spectaculaire een gevechten nieuwe territoria een te veroveren. Het is met een in plek die in de lente en door zomer een paradijs een de vormt, maar in de winter op een grimmig landschap. naar Er is minder voedsel met waardoor de bewoners in van de graslanden naar naar en moerassen keuzes moeten maken die op tv van met levensbelang zijn. De door Nieuwe Wildernis is het een natuurspektakel voor het het hele gezin. De met 'circle of tijdens life' of 'kringloop van het naar leven' in op tv de Oostvaardersplassen wordt schitterend uit in in beeld gebracht. Soms aangrijpend maar tijdens ook humoristisch en van uit vertederend.Minder

14:25),De lente tijdens breekt aan in de uit de Oostvaardersplassen en de natuur komt van tot op tv leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, in gaan van op zoek van naar een partner, baltsen, paren, bouwen tijdens nesten een en krijgen de jongen.

20:24),In uit de Oostvaardersplassen wordt het tijdens kouder. Eerst naar is er met nog de bronsttijd; uit edelherten gaan gevechten aan om met de het vrouwtjes. Daarna breekt het uit uur van de waarheid op tv aan. uit Het wordt winter.

20:30),De op tv lente breekt van aan in de Oostvaardersplassen en van de natuur komt tot de leven. Dieren tijdens ontwaken uit hun winterslaap, op tv gaan op zoek op naar een partner, door van baltsen, paren, bouwen nesten en op tv krijgen tijdens jongen.

oktober 2019
25-12-2017 06:40

Overleven

De Nieuwe Wildernis - Overleven

In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter: welke dieren zijn in staat de sneeuw en de kou te overlev...

24-12-2017 06:30

Op Eigen Benen

De Nieuwe Wildernis - Op Eigen Benen

De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan. Er is voedsel in overvloed en dat is hard nodig want in de zomer moet je voldoende sterk worden om de winter door te komen. Het zwarte veulen lijkt...

23-12-2017 06:55

Nieuw Leven

De Nieuwe Wildernis - Nieuw Leven

De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen. Bij de koniks wordt een bijzonder zwart veulen g...

08-08-2015 19:00

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis - De Nieuwe Wildernis

De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan.Meer De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan. Er is voedsel in overvloed en dat is hard nodig wa...

25-12-2014 21:20

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis - De Nieuwe Wildernis

In één van 's werelds dichtst bevolkte landen heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure: de Oostvaardersplassen. Hier bepaalt de natuur het ritme.Meer Natuurfilm. In één van 's werelds dichtst bevolkte landen heeft zi...

26-12-2013 14:25

De nieuwe wildernis: Nieuw leven (do 26 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Nieuw leven (do 26 dec 2013

14:25),De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen.

25-12-2013 20:24

De nieuwe wildernis: Overleven (wo 25 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Overleven (wo 25 dec 2013

20:24),In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter.

11-12-2013 20:30

De nieuwe wildernis: Nieuw leven (wo 11 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Nieuw leven (wo 11 dec 2013

20:30),De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen.

De Nieuwe Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Wildernis bij De Nieuwe Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Wildernis. Heb je een uitzending van De Nieuwe Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Wildernis gemist

In de Oostvaardersplassen is bijna twee jaar gedraaid voor de grootste natuurfilm uit de Nederlandse geschiedenis: 'De Nieuwe Wildernis'. De première van de bioscoopfilm vindt plaats in september 2013. De VARA zendt op Nederland 1 een unieke, driedelige serie 'De Nieuwe Wildernis' uit. Deze serie is gemaakt van nieuw en exclusief materiaal over het leven in de Oostvaardersplassen.

Uitzending gemist van De Nieuwe Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 06:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!