Programma gemist?

In de Oostvaardersplassen van uit wordt het kouder. Eerst is de er nog op de bronsttijd; edelherten in gaan gevechten aan om de op vrouwtjes. met Daarna breekt op het uur van de met waarheid aan. Het in wordt winter: welke dieren zijn uit in staat de met sneeuw met en de kou te overleven. door Het zwarte Konikveulen naar heeft het op moeilijk.

De met zomer is een het belangrijke tijd, alle op tv jonge dieren moeten leren met om op eigen benen in naar te staan. Er is voedsel naar in overvloed en tijdens dat uit is hard nodig want in de uit zomer het moet je voldoende sterk worden op tv naar om de winter uit door te komen. Het de zwarte veulen met lijkt iets te veel aan een de moeder te blijven op naar hangen.

De op lente breekt aan naar in de met Oostvaardersplassen en de met natuur komt tot leven. met Dieren ontwaken uit hun winterslaap, uit een gaan op zoek een naar een partner, baltsen, paren, bouwen tijdens nesten met en krijgen jongen. door Bij de van koniks wordt een bijzonder zwart veulen op in geboren.

De zomer is op tv een belangrijke tijd, in van alle jonge dieren moeten leren een om op eigen op benen te staan.Meer naar De zomer is op tv een in belangrijke tijd, alle op tv jonge dieren moeten leren op tv om op op eigen benen te staan. Er is uit voedsel in overvloed van en dat door is hard door nodig want in de zomer tijdens moet met je voldoende op sterk worden om op tv de winter door te komen. Het naar zwarte veulen van lijkt iets te veel het aan de moeder op tv te blijven uit hangen.Minder

In in één van tijdens 's werelds dichtst op bevolkte landen heeft zich een met natuurgebied ontwikkeld van internationale het allure: de Oostvaardersplassen. de Hier bepaalt de de natuur het ritme.Meer uit Natuurfilm. In één met van 's tijdens werelds dichtst in bevolkte landen heeft van zich een natuurgebied in ontwikkeld van naar internationale allure: de op tv Oostvaardersplassen. Hier bepaalt de een natuur het ritme. op Twee jaar lang volgde een door aantal filmteams op tv de vossen, ganzen, ijsvogels, tijdens herten een en de een grootste kudde wilde paarden van van Europa. Het resultaat op tv is een op natuurfilm zoals die op nog nooit eerder met in Nederland de is gemaakt. De expressieve in konikpaarden werpen hun veulens tussen door de kalveren tijdens van de de majestueuze edelherten en op heckrunderen. Een overvloed aan uit nieuw leven probeert met uit de spectaculaire gevechten nieuwe territoria door te veroveren. door Het is een plek die in uit de lente een en zomer tijdens een paradijs vormt, maar in een de winter op een grimmig landschap. op Er is minder het voedsel naar waardoor de bewoners van door de graslanden van en moerassen keuzes moeten maken die op tv van levensbelang zijn. tijdens De Nieuwe Wildernis uit is op een natuurspektakel voor het tijdens hele gezin. de De 'circle van of life' of tijdens 'kringloop van het leven' het in de op Oostvaardersplassen wordt schitterend in beeld van gebracht. Soms aangrijpend van maar ook humoristisch en in een vertederend.Minder

14:25),De lente in breekt aan in tijdens de het Oostvaardersplassen en de natuur komt naar tot in leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, een gaan op zoek het naar een partner, van baltsen, paren, op tv bouwen nesten en van krijgen op jongen.

20:24),In het de Oostvaardersplassen wordt van het kouder. Eerst is door er nog de bronsttijd; met van edelherten gaan gevechten aan de om de vrouwtjes. Daarna door breekt van het uur van de door waarheid aan. Het wordt tijdens winter.

20:30),De naar lente breekt aan in de met uit Oostvaardersplassen en de een natuur komt tot leven. het Dieren ontwaken uit hun winterslaap, op gaan op in zoek naar tijdens een partner, baltsen, paren, een bouwen naar nesten en krijgen de jongen.

juli 2021
25-12-2017 06:40

Overleven

De Nieuwe Wildernis - Overleven

In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter: welke dieren zijn in staat de sneeuw en de kou te overlev...

24-12-2017 06:30

Op Eigen Benen

De Nieuwe Wildernis - Op Eigen Benen

De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan. Er is voedsel in overvloed en dat is hard nodig want in de zomer moet je voldoende sterk worden om de winter door te komen. Het zwarte veulen lijkt...

23-12-2017 06:55

Nieuw Leven

De Nieuwe Wildernis - Nieuw Leven

De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen. Bij de koniks wordt een bijzonder zwart veulen g...

08-08-2015 19:00

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis - De Nieuwe Wildernis

De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan.Meer De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan. Er is voedsel in overvloed en dat is hard nodig wa...

25-12-2014 21:20

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis - De Nieuwe Wildernis

In één van 's werelds dichtst bevolkte landen heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure: de Oostvaardersplassen. Hier bepaalt de natuur het ritme.Meer Natuurfilm. In één van 's werelds dichtst bevolkte landen heeft zi...

26-12-2013 14:25

De nieuwe wildernis: Nieuw leven (do 26 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Nieuw leven (do 26 dec 2013

14:25),De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen.

25-12-2013 20:24

De nieuwe wildernis: Overleven (wo 25 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Overleven (wo 25 dec 2013

20:24),In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter.

11-12-2013 20:30

De nieuwe wildernis: Nieuw leven (wo 11 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Nieuw leven (wo 11 dec 2013

20:30),De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen.

De Nieuwe Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Wildernis bij De Nieuwe Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Wildernis. Heb je een uitzending van De Nieuwe Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Wildernis gemist

In de Oostvaardersplassen is bijna twee jaar gedraaid voor de grootste natuurfilm uit de Nederlandse geschiedenis: 'De Nieuwe Wildernis'. De première van de bioscoopfilm vindt plaats in september 2013. De VARA zendt op Nederland 1 een unieke, driedelige serie 'De Nieuwe Wildernis' uit. Deze serie is gemaakt van nieuw en exclusief materiaal over het leven in de Oostvaardersplassen.

Uitzending gemist van De Nieuwe Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 06:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!