Programma gemist?

In door de Oostvaardersplassen wordt het door kouder. Eerst uit is er nog de bronsttijd; door edelherten het gaan gevechten aan om de een vrouwtjes. met Daarna breekt het op uur van de waarheid uit aan. Het tijdens wordt winter: welke dieren zijn naar in staat de een door sneeuw en de kou te overleven. van Het zwarte Konikveulen op tv naar heeft het moeilijk.

De van zomer is een belangrijke op tijd, alle op tv jonge dieren moeten leren uit om op eigen benen in te met staan. Er is uit voedsel in overvloed op en dat is van hard nodig want in de op naar zomer moet je voldoende sterk worden tijdens om de winter uit de door te komen. door Het zwarte veulen lijkt iets te tijdens veel op tv aan de moeder te blijven de in hangen.

De door lente breekt aan in de naar Oostvaardersplassen en uit de het natuur komt tot een leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, de in gaan op zoek naar door een partner, baltsen, paren, bouwen een op tv nesten en krijgen jongen. op Bij de het koniks wordt een bijzonder een zwart veulen naar geboren.

De het zomer is een op belangrijke tijd, alle door jonge dieren moeten leren om de uit op eigen benen door te staan.Meer De van zomer is een belangrijke de tijd, alle op jonge dieren moeten leren om op naar eigen benen te een staan. Er is op tv voedsel in overvloed het en een dat is op hard nodig want op tv in de zomer moet tijdens je voldoende sterk tijdens worden om op de winter door te komen. op Het zwarte door veulen lijkt iets te naar veel met aan de moeder te blijven op hangen.Minder

In uit één van 's werelds naar dichtst bevolkte tijdens landen heeft zich een natuurgebied de ontwikkeld van internationale in allure: de met Oostvaardersplassen. met Hier bepaalt de natuur naar het ritme.Meer Natuurfilm. In naar één van 's op werelds in dichtst bevolkte landen heeft zich een tijdens natuurgebied ontwikkeld van uit internationale door allure: de Oostvaardersplassen. Hier met bepaalt de natuur het naar ritme. Twee jaar in naar lang volgde een op aantal filmteams de op tv vossen, ganzen, ijsvogels, herten en in de uit grootste kudde wilde het paarden van Europa. tijdens Het resultaat is een natuurfilm op tv zoals die in nog nooit van eerder in Nederland is op gemaakt. De expressieve van konikpaarden werpen hun veulens een tussen op tv de kalveren van de de majestueuze edelherten en naar heckrunderen. Een overvloed aan nieuw tijdens leven probeert in met spectaculaire gevechten nieuwe naar territoria te veroveren. naar Het van is een het plek die in de lente door en op zomer een paradijs het vormt, maar in de winter een op grimmig landschap. tijdens Er is minder voedsel tijdens naar waardoor de bewoners door van de graslanden en moerassen in keuzes moeten naar maken die van levensbelang zijn. uit De naar Nieuwe Wildernis is op een natuurspektakel voor het hele een gezin. De tijdens 'circle of life' uit of 'kringloop van het in leven' in door de Oostvaardersplassen wordt tijdens schitterend in in beeld gebracht. Soms met aangrijpend maar ook humoristisch van en met vertederend.Minder

14:25),De een lente breekt aan in de tijdens Oostvaardersplassen en de op natuur komt tot van in leven. Dieren ontwaken uit hun door winterslaap, gaan op zoek in naar met een partner, baltsen, paren, door bouwen nesten en met krijgen op tv jongen.

20:24),In tijdens de Oostvaardersplassen op wordt het kouder. Eerst is er het nog de tijdens bronsttijd; edelherten gaan met gevechten aan om de op vrouwtjes. de Daarna breekt het uur met van door de waarheid aan. een Het wordt winter.

20:30),De uit lente breekt aan in uit de Oostvaardersplassen uit en de natuur komt de tot leven. op Dieren ontwaken in uit hun winterslaap, gaan op zoek in naar een partner, in baltsen, paren, van bouwen nesten met en krijgen met jongen.

december 2019
25-12-2017 06:40

Overleven

De Nieuwe Wildernis - Overleven

In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter: welke dieren zijn in staat de sneeuw en de kou te overlev...

24-12-2017 06:30

Op Eigen Benen

De Nieuwe Wildernis - Op Eigen Benen

De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan. Er is voedsel in overvloed en dat is hard nodig want in de zomer moet je voldoende sterk worden om de winter door te komen. Het zwarte veulen lijkt...

23-12-2017 06:55

Nieuw Leven

De Nieuwe Wildernis - Nieuw Leven

De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen. Bij de koniks wordt een bijzonder zwart veulen g...

08-08-2015 19:00

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis - De Nieuwe Wildernis

De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan.Meer De zomer is een belangrijke tijd, alle jonge dieren moeten leren om op eigen benen te staan. Er is voedsel in overvloed en dat is hard nodig wa...

25-12-2014 21:20

De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis - De Nieuwe Wildernis

In één van 's werelds dichtst bevolkte landen heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure: de Oostvaardersplassen. Hier bepaalt de natuur het ritme.Meer Natuurfilm. In één van 's werelds dichtst bevolkte landen heeft zi...

26-12-2013 14:25

De nieuwe wildernis: Nieuw leven (do 26 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Nieuw leven (do 26 dec 2013

14:25),De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen.

25-12-2013 20:24

De nieuwe wildernis: Overleven (wo 25 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Overleven (wo 25 dec 2013

20:24),In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter.

11-12-2013 20:30

De nieuwe wildernis: Nieuw leven (wo 11 dec 2013

De Nieuwe Wildernis - De nieuwe wildernis: Nieuw leven (wo 11 dec 2013

20:30),De lente breekt aan in de Oostvaardersplassen en de natuur komt tot leven. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, gaan op zoek naar een partner, baltsen, paren, bouwen nesten en krijgen jongen.

De Nieuwe Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Wildernis bij De Nieuwe Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Wildernis. Heb je een uitzending van De Nieuwe Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Wildernis gemist

In de Oostvaardersplassen is bijna twee jaar gedraaid voor de grootste natuurfilm uit de Nederlandse geschiedenis: 'De Nieuwe Wildernis'. De première van de bioscoopfilm vindt plaats in september 2013. De VARA zendt op Nederland 1 een unieke, driedelige serie 'De Nieuwe Wildernis' uit. Deze serie is gemaakt van nieuw en exclusief materiaal over het leven in de Oostvaardersplassen.

Uitzending gemist van De Nieuwe Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 06:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!