Programma gemist?

De van aftrap voor het nieuwe seizoen in van naar het WTCC wordt gegeven op met de straten door van Marrakech. door Het dominante een fabrieksteam van Citroën op tv is er in 2017 op niet meer bij, dus het tijdens kampioenschap ligt tijdens helemaal open. Nederland wordt naar vertegenwoordigd door Nick van Catsburg en Tom het van Coronel.

De finale in van het WTCC-seizoen 2016 met wordt gehouden op tv in naar Qatar. Het is de in laatste race naar voor de fabrieksteams van Lada op tv en Citroën. Tom Coronel op en Nicky van Catsburg gaan voor door de met laatste keer dit op tv jaar voor de de winst.

Verslag met van de zevende naar ronde van het WTCC. tijdens Het tijdens raceweekend staat voor de zesde keer in op rij in een door China op de kalender van van het door WTCC. Historisch gezien een heeft Chevrolet de grootste een successen behaald met uit zes overwinningen, maar de van laatste drie races van zijn gewonnen door door Citroën.

Verslag van de uit negende een ronde van het WTCC. Tom op tv Coronel het keert terug door naar zijn geliefde Japan waar gestreden van wordt op in de Twin op tv Ring Motegi. Op in dit circuit op tv pakte Coronel in 2013 zijn laatste van overwinning voor door BMW.

Verslag de van het op tv achtste raceweekend van het wereldkampioenschap uit toerwagens. Hiervoor uit reizen de in teams af naar Argentinië, het met thuisland van met kampioenschapsleider Jose Maria naar Lopez. Tom Coronel kent het het land uit ook goed, naar want hij heeft op tv in Argentinië drie uit keer meegedaan aan de Dakar op tv Rally.

Verslag van het met zevende raceweekend. In de de Portugal wordt de laatste Europese op tv ronde verreden, waarna nog op vijf overzeese in circuits volgen. Portugal is op tv het thuisland tijdens van Tiago door Monteiro, die al aan met de leiding heeft met gestaan op in de tussenstand.

Verslag met van het zesde van raceweekend. Het strijdtoneel is van de een Russische Moscow Raceway. Lada rijdt dus van een thuisrace, voor tijdens de in Nederlander Tom Coronel is het met verder door reizen.

Verslag een van het wereldkampioenschap toerwagens de dat afreist naar Duitsland op voor op tv een race op een op tv heel bijzonder circuit: op tv de van Nordschleife van de Nürburgring, ook wel een bekend tijdens als de van Groene Hel. Tom Coronel is een tijdens de specialist op dit tijdens circuit en misschien kan hij op tv een vervolg geven aan het zijn zege in uit op tv Marokko.

Verslag van de uit door vierde ronde van het wereldkampioenschap voor op tv toerwagens. tijdens Deze wordt het verreden in Afrika, naar op het grondig vernieuwde circuit een van Marrakech. het Lokale held een Mehdi Bennani heeft bij de een vorige ronde al een een race gewonnen. het Datzelfde weekend op zette Tom door Coronel de tweede een tijd neer in de kwalificatie tijdens en beiden zullen hun uit goede prestaties graag in willen op tv herhalen.

Verslag de van dit een evenement. In dit in derde raceweekend nemen de coureurs uit het tegen elkaar op op op de Hungaroring, op vlakbij de op Hongaarse hoofdstad Boedapest. op Vorig jaar haalde Tom in Coronel hier het zijn op enige podiumplaats van tijdens het seizoen en die prestatie zal in door hij graag willen het herhalen.

Verslag van van dit tijdens evenement. Tom Coronel en Nicky Catsburg door een hebben allebei punten gescoord op in het openingsweekend op tijdens Paul Ricard. De Slovakiaring op is de met volgende door arena waarop zij hun kunsten mogen in het vertonen.

Verslag van dit tijdens evenement. Het de circuit op van Paul Ricard in met Frankrijk is het naar strijdtoneel. De in Nederlandse eer wordt met hooggehouden door Tom op tv Coronel.

Verslag uit van de finalerace van naar het de wereldkampioenschap toerwagens. Deze laatste naar ronde wordt verreden in Qatar. het Tom Coronel uit is een met vaste waarde in op dit kampioenschap, maar in de in woestijnstaat verschijnt een ook lokale held een en tweevoudig Dakar-winnaar op tv Nasser op Al-Attiyah aan de van start.

Verslag het van de naar elfde race. Het WTCC uit is met recht een een wereldkampioenschap te noemen tijdens met op tv races op vier verschillende met werelddelen. Op het Buriram door International Circuit wordt voor de het van eerst een door WTCC-race in Thailand verreden, uiteraard het met Chevrolet-coureur Tom Coronel de aan de naar start.

Verslag van in de tiende race. Voor een de laatste door vier op races van het seizoen de reist het WTCC af met naar in Azië. Deze race wordt verreden naar op het tijdens Shanghai International Circuit in China. in De in Nederlandse troef in het met kampioenschap is Chevrolet-coureur op tv Tom in Coronel.

juli 2021
16-04-2017 16:27

Marokko

RTL Gp: Wtcc - Marokko

De aftrap voor het nieuwe seizoen van het WTCC wordt gegeven op de straten van Marrakech. Het dominante fabrieksteam van Citroën is er in 2017 niet meer bij, dus het kampioenschap ligt helemaal open. Nederland wordt vertegenwoordigd door Ni...

04-12-2016 16:29

Qatar

RTL Gp: Wtcc - Qatar

De finale van het WTCC-seizoen 2016 wordt gehouden in Qatar. Het is de laatste race voor de fabrieksteams van Lada en Citroën. Tom Coronel en Nicky Catsburg gaan voor de laatste keer dit jaar voor de winst.

02-10-2016 15:39

China

RTL Gp: Wtcc - China

Verslag van de zevende ronde van het WTCC. Het raceweekend staat voor de zesde keer op rij in China op de kalender van het WTCC. Historisch gezien heeft Chevrolet de grootste successen behaald met zes overwinningen, maar de laatste drie rac...

11-09-2016 16:29

Japan

RTL Gp: Wtcc - Japan

Verslag van de negende ronde van het WTCC. Tom Coronel keert terug naar zijn geliefde Japan waar gestreden wordt op de Twin Ring Motegi. Op dit circuit pakte Coronel in 2013 zijn laatste overwinning voor BMW.

14-08-2016 16:39

Argentinië

RTL Gp: Wtcc - Argentinië

Verslag van het achtste raceweekend van het wereldkampioenschap toerwagens. Hiervoor reizen de teams af naar Argentinië, het thuisland van kampioenschapsleider Jose Maria Lopez. Tom Coronel kent het land ook goed, want hij heeft in Argentin...

03-07-2016 15:36

Portugal

RTL Gp: Wtcc - Portugal

Verslag van het zevende raceweekend. In Portugal wordt de laatste Europese ronde verreden, waarna nog vijf overzeese circuits volgen. Portugal is het thuisland van Tiago Monteiro, die al aan de leiding heeft gestaan in de tussenstand.

19-06-2016 16:26

Rusland

RTL Gp: Wtcc - Rusland

Verslag van het zesde raceweekend. Het strijdtoneel is de Russische Moscow Raceway. Lada rijdt dus een thuisrace, voor de Nederlander Tom Coronel is het verder reizen.

05-06-2016 16:26

Duitsland

RTL Gp: Wtcc - Duitsland

Verslag van het wereldkampioenschap toerwagens dat afreist naar Duitsland voor een race op een heel bijzonder circuit: de Nordschleife van de Nürburgring, ook wel bekend als de Groene Hel. Tom Coronel is een specialist op dit circuit en mis...

22-05-2016 16:32

Marokko

RTL Gp: Wtcc - Marokko

Verslag van de vierde ronde van het wereldkampioenschap voor toerwagens. Deze wordt verreden in Afrika, op het grondig vernieuwde circuit van Marrakech. Lokale held Mehdi Bennani heeft bij de vorige ronde al een race gewonnen. Datzelfde wee...

08-05-2016 16:29

Hongarije

RTL Gp: Wtcc - Hongarije

Verslag van dit evenement. In dit derde raceweekend nemen de coureurs het tegen elkaar op op de Hungaroring, vlakbij de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Vorig jaar haalde Tom Coronel hier zijn enige podiumplaats van het seizoen en die prestat...

01-05-2016 16:35

Slowakije

RTL Gp: Wtcc - Slowakije

Verslag van dit evenement. Tom Coronel en Nicky Catsburg hebben allebei punten gescoord in het openingsweekend op Paul Ricard. De Slovakiaring is de volgende arena waarop zij hun kunsten mogen vertonen.

24-04-2016 16:27

Frankrijk

RTL Gp: Wtcc - Frankrijk

Verslag van dit evenement. Het circuit van Paul Ricard in Frankrijk is het strijdtoneel. De Nederlandse eer wordt hooggehouden door Tom Coronel.

06-12-2015 16:23

Qatar

RTL Gp: Wtcc - Qatar

Verslag van de finalerace van het wereldkampioenschap toerwagens. Deze laatste ronde wordt verreden in Qatar. Tom Coronel is een vaste waarde in dit kampioenschap, maar in de woestijnstaat verschijnt ook lokale held en tweevoudig Dakar-winn...

08-11-2015 16:32

Thailand

RTL Gp: Wtcc - Thailand

Verslag van de elfde race. Het WTCC is met recht een wereldkampioenschap te noemen met races op vier verschillende werelddelen. Op het Buriram International Circuit wordt voor het eerst een WTCC-race in Thailand verreden, uiteraard met Chev...

04-10-2015 16:29

China

RTL Gp: Wtcc - China

Verslag van de tiende race. Voor de laatste vier races van het seizoen reist het WTCC af naar Azië. Deze race wordt verreden op het Shanghai International Circuit in China. De Nederlandse troef in het kampioenschap is Chevrolet-coureur Tom ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Gp: Wtcc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Gp: Wtcc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Gp: Wtcc bij RTL Gp: Wtcc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Gp: Wtcc. Heb je een uitzending van RTL Gp: Wtcc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Gp: Wtcc gemist

RTL GP is een Nederlands sportprogramma op RTL 7. RTL GP houdt zich voornamelijk bezig met met de auto- en motorsport waaronder Formule 1, MotoGP, WTCC, SBK en A1GP.

Uitzending gemist van RTL Gp: Wtcc? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Gp: Wtcc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 109
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 16:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!