Programma gemist?

De op tv enige race van in Zuid-Amerika van het in WTCC wordt gehouden het op het circuit Termas uit de Rio Hondo in in de Argentinië. Lokale held Jose Maria op tv Lopez heeft van hier vijf van de de acht races gewonnen, de maar in 2017 is in hij geen vaste een waarde meer van in het op tv kampioenschap.

De enige race naar in Zuid-Amerika de van het de WTCC wordt uit gehouden op het circuit Termas de in naar Rio Hondo in met Argentinië. Lokale held Jose door Maria Lopez naar heeft hier vijf van de door acht races gewonnen, maar door de in 2017 is hij van geen vaste door waarde meer in het op kampioenschap.

In door 2016 pakte de Nederlander Tom met Coronel het de pole naar position voor de openingsrace de op het met circuit Vila Real in in Portugal. Destijds kon hij naar daar niet van op tv profiteren, maar misschien vergaat de het hem dit uit jaar op beter.

De WTCC-races in uit Duitsland bestaan uit met de slechts drie rondes, bij elkaar goed uit voor de bijna tachtig kilometer. op tv Het strijdtoneel op is de legendarische Nordschleife van uit de het Nurburgring, bijgenaamd 'de groene naar hel'.

De derde naar ronde op tv van het WTCC wordt gehouden tijdens op de Hungaroring, even uit de buiten Budapest. In 2015 en op 2016 werden alle naar races gewonnen door Citroën, een maar een dat team is er dit tijdens jaar niet meer op bij. tijdens De weg op tv ligt dus open voor Tom Coronel uit en Nick op tv Catsburg.

Dertig op jaar geleden met werd de allereerste race van het het WTCC van verreden op het circuit Monza. op tv Na een afwezigheid naar van vier jaar in keert het het kampioenschap terug naar de het snelle Italiaanse naar circuit.

De in aftrap voor het nieuwe in seizoen van uit het WTCC wordt gegeven op met de straten van de Marrakech. Het op tv dominante fabrieksteam het van Citroën is er in op tv 2017 niet op tv meer door bij, dus het kampioenschap tijdens ligt helemaal naar open. Nederland wordt vertegenwoordigd op tv door Nick Catsburg en uit Tom naar Coronel.

De finale van door het WTCC-seizoen 2016 door wordt gehouden op tv in op tv Qatar. Het is de laatste de race voor de uit fabrieksteams van Lada de en Citroën. Tom Coronel door tijdens en Nicky Catsburg gaan op voor de laatste op tv keer dit jaar voor door de met winst.

Verslag van de een op tv zevende ronde van het WTCC. Het in raceweekend staat voor een de op tv zesde keer naar op rij in China op tijdens de kalender tijdens van het WTCC. Historisch gezien het heeft met Chevrolet de grootste in successen behaald met zes een overwinningen, maar tijdens de laatste drie races het zijn de gewonnen door Citroën.

Verslag in van de negende ronde van van het WTCC. Tom op tv in Coronel keert terug naar uit zijn geliefde Japan waar gestreden de tijdens wordt op de Twin tijdens Ring Motegi. Op dit circuit op pakte Coronel in in 2013 op tv zijn laatste door overwinning voor BMW.

Verslag van uit het achtste raceweekend van een het wereldkampioenschap toerwagens. tijdens Hiervoor reizen tijdens de teams af naar in het Argentinië, het thuisland van kampioenschapsleider in Jose Maria Lopez. Tom uit Coronel van kent het met land ook goed, uit want hij heeft de in Argentinië drie keer meegedaan met aan de Dakar met Rally.

Verslag in van het zevende raceweekend. In uit Portugal wordt uit de laatste Europese ronde in verreden, met waarna nog vijf overzeese circuits met naar volgen. Portugal is een het thuisland van Tiago een Monteiro, die al aan de de leiding heeft gestaan een in de uit tussenstand.

Verslag van van het zesde raceweekend. naar Het strijdtoneel is de naar Russische Moscow naar Raceway. Lada tijdens rijdt dus een thuisrace, voor naar de het Nederlander Tom de Coronel is het verder op reizen.

Verslag van het in van wereldkampioenschap toerwagens dat afreist naar de Duitsland voor tijdens een race op een heel met uit bijzonder circuit: de Nordschleife van tijdens de Nürburgring, ook de wel bekend als de naar Groene Hel. de Tom Coronel in is een specialist op dit met circuit en een misschien kan hij op een vervolg geven het aan zijn naar zege in uit Marokko.

Verslag van met de vierde ronde van een het tijdens wereldkampioenschap voor toerwagens. Deze uit wordt verreden het in Afrika, op het grondig uit vernieuwde circuit tijdens van uit Marrakech. Lokale held Mehdi Bennani door heeft bij de vorige met ronde al van een race in gewonnen. Datzelfde de weekend zette Tom op tv Coronel de tweede tijd neer in op de kwalificatie door en de beiden zullen hun goede uit prestaties graag willen op herhalen.

september 2017
29-07-2017 16:25

Argentinië

RTL Gp: Wtcc - Argentinië

De enige race in Zuid-Amerika van het WTCC wordt gehouden op het circuit Termas de Rio Hondo in Argentinië. Lokale held Jose Maria Lopez heeft hier vijf van de acht races gewonnen, maar in 2017 is hij geen vaste waarde meer in het kampioens...

23-07-2017 16:31

Argentinië

RTL Gp: Wtcc - Argentinië

De enige race in Zuid-Amerika van het WTCC wordt gehouden op het circuit Termas de Rio Hondo in Argentinië. Lokale held Jose Maria Lopez heeft hier vijf van de acht races gewonnen, maar in 2017 is hij geen vaste waarde meer in het kampioens...

08-07-2017 16:30

Portugal

RTL Gp: Wtcc - Portugal

In 2016 pakte de Nederlander Tom Coronel de pole position voor de openingsrace op het circuit Vila Real in Portugal. Destijds kon hij daar niet van profiteren, maar misschien vergaat het hem dit jaar beter.

10-06-2017 16:34

Duitsland

RTL Gp: Wtcc - Duitsland

De WTCC-races in Duitsland bestaan uit slechts drie rondes, bij elkaar goed voor bijna tachtig kilometer. Het strijdtoneel is de legendarische Nordschleife van de Nurburgring, bijgenaamd 'de groene hel'.

21-05-2017 16:31

Hongarije

RTL Gp: Wtcc - Hongarije

De derde ronde van het WTCC wordt gehouden op de Hungaroring, even buiten Budapest. In 2015 en 2016 werden alle races gewonnen door Citroën, maar dat team is er dit jaar niet meer bij. De weg ligt dus open voor Tom Coronel en Nick Catsburg.

07-05-2017 16:27

Italië

RTL Gp: Wtcc - Italië

Dertig jaar geleden werd de allereerste race van het WTCC verreden op het circuit Monza. Na een afwezigheid van vier jaar keert het kampioenschap terug naar het snelle Italiaanse circuit.

16-04-2017 16:27

Marokko

RTL Gp: Wtcc - Marokko

De aftrap voor het nieuwe seizoen van het WTCC wordt gegeven op de straten van Marrakech. Het dominante fabrieksteam van Citroën is er in 2017 niet meer bij, dus het kampioenschap ligt helemaal open. Nederland wordt vertegenwoordigd door Ni...

04-12-2016 16:29

Qatar

RTL Gp: Wtcc - Qatar

De finale van het WTCC-seizoen 2016 wordt gehouden in Qatar. Het is de laatste race voor de fabrieksteams van Lada en Citroën. Tom Coronel en Nicky Catsburg gaan voor de laatste keer dit jaar voor de winst.

02-10-2016 15:39

China

RTL Gp: Wtcc - China

Verslag van de zevende ronde van het WTCC. Het raceweekend staat voor de zesde keer op rij in China op de kalender van het WTCC. Historisch gezien heeft Chevrolet de grootste successen behaald met zes overwinningen, maar de laatste drie rac...

11-09-2016 16:29

Japan

RTL Gp: Wtcc - Japan

Verslag van de negende ronde van het WTCC. Tom Coronel keert terug naar zijn geliefde Japan waar gestreden wordt op de Twin Ring Motegi. Op dit circuit pakte Coronel in 2013 zijn laatste overwinning voor BMW.

14-08-2016 16:39

Argentinië

RTL Gp: Wtcc - Argentinië

Verslag van het achtste raceweekend van het wereldkampioenschap toerwagens. Hiervoor reizen de teams af naar Argentinië, het thuisland van kampioenschapsleider Jose Maria Lopez. Tom Coronel kent het land ook goed, want hij heeft in Argentin...

03-07-2016 15:36

Portugal

RTL Gp: Wtcc - Portugal

Verslag van het zevende raceweekend. In Portugal wordt de laatste Europese ronde verreden, waarna nog vijf overzeese circuits volgen. Portugal is het thuisland van Tiago Monteiro, die al aan de leiding heeft gestaan in de tussenstand.

19-06-2016 16:26

Rusland

RTL Gp: Wtcc - Rusland

Verslag van het zesde raceweekend. Het strijdtoneel is de Russische Moscow Raceway. Lada rijdt dus een thuisrace, voor de Nederlander Tom Coronel is het verder reizen.

05-06-2016 16:26

Duitsland

RTL Gp: Wtcc - Duitsland

Verslag van het wereldkampioenschap toerwagens dat afreist naar Duitsland voor een race op een heel bijzonder circuit: de Nordschleife van de Nürburgring, ook wel bekend als de Groene Hel. Tom Coronel is een specialist op dit circuit en mis...

22-05-2016 16:32

Marokko

RTL Gp: Wtcc - Marokko

Verslag van de vierde ronde van het wereldkampioenschap voor toerwagens. Deze wordt verreden in Afrika, op het grondig vernieuwde circuit van Marrakech. Lokale held Mehdi Bennani heeft bij de vorige ronde al een race gewonnen. Datzelfde wee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Gp: Wtcc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Gp: Wtcc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Gp: Wtcc bij RTL Gp: Wtcc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Gp: Wtcc. Heb je een uitzending van RTL Gp: Wtcc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Gp: Wtcc gemist

RTL GP is een Nederlands sportprogramma op RTL 7. RTL GP houdt zich voornamelijk bezig met met de auto- en motorsport waaronder Formule 1, MotoGP, WTCC, SBK en A1GP.

Uitzending gemist van RTL Gp: Wtcc? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Gp: Wtcc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 29-07-2017 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord