Programma gemist?

Jarenlang speelt een Caroline de een Bruijn een hoofdrol in uit 'Goede Tijden, naar Slechte Tijden'. In gesprek met tijdens Özcan Akyol vertelt van Caroline het hoe ze op voelt dat veel mensen tijdens neerkijken op de in serie. De de drie kunstenaars staan in dit keer voor uit een lastige taak: Caroline het vindt het onprettig op tv naar zichzelf te op tv kijken op televisie. naar Een uitdaging met dus voor de portretschilders om een door niet al te op tv door confronterend werk te tijdens maken.

Na een roerig de rock-'n-roll-leven op tv voelt zanger het Waylon zich nu beter tijdens dan ooit. Een het mooi moment om het door 3 getalenteerde het kunstenaars te van worden vereeuwigd. In het een persoonlijk gesprek met Özcan Akyol de het vertelt Waylon over tijdens zijn behoefte om in de van spotlights te staan. Ook in spreekt hij op met hem over van zijn prille uit gezinsgeluk.

De reislustige van Floortje de Dessing gaat in gesprek op met Özcan Akyol. door Over de van ongemakkelijkheid van naar zichzelf kijken tijdens en over de van altijd aanwezige onrust in tijdens haar leven. Aan op tv de kunstenaars tijdens de een schone taak om een portret te van maken waar Floortje met met zichzelf in gaat door herkennen.

Özcan Akyol heeft de een gesprek in met Aart van Staartjes, de acteur waar met generaties mee tijdens zijn opgegroeid. Dit het allemaal onder het toeziend oog op tv van 3 getalenteerde naar kunstenaars, die tijdens de acteur portretteren. Welk met kunstwerk neemt de Aart Staartjes mee het naar het huis en welke portretten naar worden geveild voor naar het goede de doel?

Matthijs van tijdens Nieuwkerk geeft weinig uit tot door nooit interviews. Nu spreekt hij op tv openhartig van met Özcan Akyol over zijn wensen de uit en dromen. De 3 door kunstenaars krijgen een met zware taak om op tv de man door met een nog altijd op tv jongensachtige flair te op tv portretteren.

Serie reportages Hanneke van verlaat Nederlandse bodem een de voor België: ze op tv gaat naar Antwerpen het en ontmoet daar Joost op Prinsen.

Serie op reportages Ilse DeLange is op tv een van naar de populairste zangeressen van op dit moment. Hanneke Groenteman naar praatte het met haar terwijl op haar portret werd de geschilderd.

Serie reportages het Hanneke ontvangt acteur, regisseur door én op tv kunstschilder Jeroen Krabbé in tijdens de museumzaal van naar de naar Amsterdamse dierentuin Artis.

Serie reportages in Europe’s van First Lady of uit Jazz, Rita Reys wordt geportretteerd de op een plek de waar zijn tijdens vele malen in schitterde.

Serie naar reportages Hanneke spreekt in met Job Cohen de in De Beurs van met Berlage.

Serie door reportages Hanneke ontvangt in André van van Duin op een vertrouwde plek: op het nieuwe van De La Mar theater op in het Amsterdam.

Serie door reportages Hanneke Groenteman heeft het in met Hilversum een gesprek met multi-talent op tv Jeroen van op tv Koningsbrugge

Serie reportages van Hanneke Groenteman tijdens ontmoet Caroline Tensen in een het Arsenaal in met Naarden-Vesting

Serie van reportages In zijn op tv tweede huis, op de theatervloer door van Stadschouwburg Haarlem, uit met spreekt Hanneke met door Freek de Jonge. Al op jaren houdt hij ons een de spiegel voor op tv en is door daardoor niet bij iedereen van geliefd.

Serie tijdens reportages Hanneke door Groenteman spreekt met Jenny Arean in naar het het theater

november 2020
01-10-2019 19:25

Caroline de Bruijn

Sterren op het doek - Caroline de Bruijn

Jarenlang speelt Caroline de Bruijn een hoofdrol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In gesprek met Özcan Akyol vertelt Caroline hoe ze voelt dat veel mensen neerkijken op de serie. De drie kunstenaars staan dit keer voor een lastige taak: C...

24-09-2019 19:30

Waylon

Sterren op het doek - Waylon

Na een roerig rock-'n-roll-leven voelt zanger Waylon zich nu beter dan ooit. Een mooi moment om door 3 getalenteerde kunstenaars te worden vereeuwigd. In een persoonlijk gesprek met Özcan Akyol vertelt Waylon over zijn behoefte om in de s...

17-09-2019 19:35

Floortje Dessing

Sterren op het doek - Floortje Dessing

De reislustige Floortje Dessing gaat in gesprek met Özcan Akyol. Over de ongemakkelijkheid van naar zichzelf kijken en over de altijd aanwezige onrust in haar leven. Aan de kunstenaars de schone taak om een portret te maken waar Floortje ...

10-09-2019 19:30

Aart Staartjes

Sterren op het doek - Aart Staartjes

Özcan Akyol heeft een gesprek met Aart Staartjes, de acteur waar generaties mee zijn opgegroeid. Dit allemaal onder het toeziend oog van 3 getalenteerde kunstenaars, die de acteur portretteren. Welk kunstwerk neemt Aart Staartjes mee naar...

03-09-2019 19:30

Matthijs van Nieuwkerk

Sterren op het doek - Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk geeft weinig tot nooit interviews. Nu spreekt hij openhartig met Özcan Akyol over zijn wensen en dromen. De 3 kunstenaars krijgen een zware taak om de man met een nog altijd jongensachtige flair te portretteren.

16-10-2012 20:25

Joost Prinsen

Sterren op het doek - Joost Prinsen

Serie reportages Hanneke verlaat Nederlandse bodem voor België: ze gaat naar Antwerpen en ontmoet daar Joost Prinsen.

02-10-2012 20:25

Ilse DeLange

Sterren op het doek - Ilse DeLange

Serie reportages Ilse DeLange is een van de populairste zangeressen van dit moment. Hanneke Groenteman praatte met haar terwijl haar portret werd geschilderd.

25-09-2012 20:25

Jeroen Krabbé

Sterren op het doek - Jeroen Krabbé

Serie reportages Hanneke ontvangt acteur, regisseur én kunstschilder Jeroen Krabbé in de museumzaal van de Amsterdamse dierentuin Artis.

18-09-2012 20:25

Rita Reys

Sterren op het doek - Rita Reys

Serie reportages Europe’s First Lady of Jazz, Rita Reys wordt geportretteerd op een plek waar zijn vele malen schitterde.

11-09-2012 21:20

Job Cohen

Sterren op het doek - Job Cohen

Serie reportages Hanneke spreekt met Job Cohen in De Beurs van Berlage.

04-09-2012 20:30

André van Duin

Sterren op het doek - André van Duin

Serie reportages Hanneke ontvangt André van Duin op een vertrouwde plek: het nieuwe De La Mar theater in Amsterdam.

28-02-2012 20:25

Jeroen van Koningsbrugge

Sterren op het doek - Jeroen van Koningsbrugge

Serie reportages Hanneke Groenteman heeft in Hilversum een gesprek met multi-talent Jeroen van Koningsbrugge

21-02-2012 20:25

Caroline Tensen

Sterren op het doek - Caroline Tensen

Serie reportages Hanneke Groenteman ontmoet Caroline Tensen in het Arsenaal in Naarden-Vesting

15-02-2012 13:15

Freek de Jonge

Sterren op het doek - Freek de Jonge

Serie reportages In zijn tweede huis, op de theatervloer van Stadschouwburg Haarlem, spreekt Hanneke met Freek de Jonge. Al jaren houdt hij ons een spiegel voor en is daardoor niet bij iedereen geliefd.

07-02-2012 20:25

Jenny Arean

Sterren op het doek - Jenny Arean

Serie reportages Hanneke Groenteman spreekt met Jenny Arean in het theater

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren op het doek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren op het doek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren op het doek bij Sterren op het doek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren op het doek. Heb je een uitzending van Sterren op het doek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren op het doek gemist

Sterren op het Doek is een televisieprogramma van de oproep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Hanneke Groenteman. In 2007 start MAX met het eerste seizoen van Sterren op het Doek. In dit televisieprogramma schilderen bekende kunstenaars enkele Bekende Nederlanders op verschillende doeken. De Bekende Nederlanders morgen het kunstwerk niet zien tot het af is, op het eind mogen ze een van de geschilderde doeken meenemen. De overige doeken worden geveild.

Uitzending gemist van Sterren op het doek? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren op het doek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!