Programma gemist?

Jarenlang door speelt Caroline door de Bruijn een hoofdrol in 'Goede op tv Tijden, Slechte met Tijden'. In op tv gesprek met Özcan de Akyol vertelt Caroline in hoe ze voelt dat veel naar op tv mensen neerkijken op de van serie. De drie kunstenaars staan naar dit keer op voor een lastige taak: tijdens Caroline de vindt het onprettig op tv naar zichzelf te kijken van op televisie. Een op uitdaging dus voor op de naar portretschilders om een niet de al te confronterend werk te met van maken.

Na een een roerig rock-'n-roll-leven voelt zanger het Waylon zich nu tijdens beter dan de ooit. van Een mooi moment tijdens om door 3 getalenteerde kunstenaars van te worden vereeuwigd. op tv In een persoonlijk gesprek in met Özcan Akyol van vertelt Waylon in over zijn van behoefte om in naar de spotlights te in staan. Ook spreekt hij in met op hem over zijn prille door gezinsgeluk.

De reislustige Floortje de Dessing gaat op in gesprek in met Özcan Akyol. Over de de ongemakkelijkheid het van naar zichzelf kijken en de over van de altijd uit aanwezige onrust in haar het leven. Aan de kunstenaars de door schone uit taak om een portret met te op maken waar Floortje zichzelf in gaat de op herkennen.

Özcan Akyol heeft in een gesprek met het Aart een Staartjes, de acteur waar generaties van mee zijn op tv opgegroeid. Dit allemaal van onder het een toeziend oog van 3 getalenteerde met kunstenaars, in die de acteur portretteren. Welk met kunstwerk neemt Aart door Staartjes mee naar van door huis en welke het portretten worden geveild voor het goede in naar doel?

Matthijs van door Nieuwkerk geeft weinig van tot nooit interviews. Nu naar een spreekt hij openhartig met Özcan de Akyol over zijn wensen op tv en in dromen. De 3 kunstenaars krijgen uit een op tv zware taak om van de man met een nog op tv altijd jongensachtige flair van te het portretteren.

Serie reportages Hanneke op verlaat naar Nederlandse bodem voor met België: ze in gaat naar Antwerpen en ontmoet met daar Joost in Prinsen.

Serie op reportages Ilse tijdens DeLange is een van uit de populairste zangeressen van dit op moment. Hanneke uit Groenteman tijdens praatte met haar het terwijl haar portret werd het geschilderd.

Serie reportages Hanneke met ontvangt acteur, door regisseur naar én kunstschilder Jeroen Krabbé in de het museumzaal een van de Amsterdamse dierentuin door Artis.

Serie reportages van Europe’s First een Lady of de Jazz, Rita Reys op wordt geportretteerd op een plek op tv waar zijn vele malen met naar schitterde.

Serie reportages een Hanneke spreekt met op Job Cohen in in De Beurs tijdens van Berlage.

Serie naar reportages Hanneke in ontvangt André van de Duin op een met vertrouwde plek: het nieuwe De uit La een Mar theater in naar Amsterdam.

Serie op reportages Hanneke van Groenteman heeft in Hilversum een gesprek naar een met multi-talent Jeroen tijdens van Koningsbrugge

Serie reportages Hanneke met Groenteman ontmoet Caroline met uit Tensen in het Arsenaal in naar Naarden-Vesting

Serie reportages naar In zijn uit tweede huis, op de theatervloer met met van Stadschouwburg Haarlem, spreekt Hanneke op met Freek een de Jonge. op Al jaren houdt hij ons een een spiegel voor op tv en is daardoor tijdens niet bij iedereen een geliefd.

Serie reportages met Hanneke Groenteman spreekt met in Jenny Arean op tv in het met theater

januari 2020
01-10-2019 19:25

Caroline de Bruijn

Sterren op het doek - Caroline de Bruijn

Jarenlang speelt Caroline de Bruijn een hoofdrol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In gesprek met Özcan Akyol vertelt Caroline hoe ze voelt dat veel mensen neerkijken op de serie. De drie kunstenaars staan dit keer voor een lastige taak: C...

24-09-2019 19:30

Waylon

Sterren op het doek - Waylon

Na een roerig rock-'n-roll-leven voelt zanger Waylon zich nu beter dan ooit. Een mooi moment om door 3 getalenteerde kunstenaars te worden vereeuwigd. In een persoonlijk gesprek met Özcan Akyol vertelt Waylon over zijn behoefte om in de s...

17-09-2019 19:35

Floortje Dessing

Sterren op het doek - Floortje Dessing

De reislustige Floortje Dessing gaat in gesprek met Özcan Akyol. Over de ongemakkelijkheid van naar zichzelf kijken en over de altijd aanwezige onrust in haar leven. Aan de kunstenaars de schone taak om een portret te maken waar Floortje ...

10-09-2019 19:30

Aart Staartjes

Sterren op het doek - Aart Staartjes

Özcan Akyol heeft een gesprek met Aart Staartjes, de acteur waar generaties mee zijn opgegroeid. Dit allemaal onder het toeziend oog van 3 getalenteerde kunstenaars, die de acteur portretteren. Welk kunstwerk neemt Aart Staartjes mee naar...

03-09-2019 19:30

Matthijs van Nieuwkerk

Sterren op het doek - Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk geeft weinig tot nooit interviews. Nu spreekt hij openhartig met Özcan Akyol over zijn wensen en dromen. De 3 kunstenaars krijgen een zware taak om de man met een nog altijd jongensachtige flair te portretteren.

16-10-2012 20:25

Joost Prinsen

Sterren op het doek - Joost Prinsen

Serie reportages Hanneke verlaat Nederlandse bodem voor België: ze gaat naar Antwerpen en ontmoet daar Joost Prinsen.

02-10-2012 20:25

Ilse DeLange

Sterren op het doek - Ilse DeLange

Serie reportages Ilse DeLange is een van de populairste zangeressen van dit moment. Hanneke Groenteman praatte met haar terwijl haar portret werd geschilderd.

25-09-2012 20:25

Jeroen Krabbé

Sterren op het doek - Jeroen Krabbé

Serie reportages Hanneke ontvangt acteur, regisseur én kunstschilder Jeroen Krabbé in de museumzaal van de Amsterdamse dierentuin Artis.

18-09-2012 20:25

Rita Reys

Sterren op het doek - Rita Reys

Serie reportages Europe’s First Lady of Jazz, Rita Reys wordt geportretteerd op een plek waar zijn vele malen schitterde.

11-09-2012 21:20

Job Cohen

Sterren op het doek - Job Cohen

Serie reportages Hanneke spreekt met Job Cohen in De Beurs van Berlage.

04-09-2012 20:30

André van Duin

Sterren op het doek - André van Duin

Serie reportages Hanneke ontvangt André van Duin op een vertrouwde plek: het nieuwe De La Mar theater in Amsterdam.

28-02-2012 20:25

Jeroen van Koningsbrugge

Sterren op het doek - Jeroen van Koningsbrugge

Serie reportages Hanneke Groenteman heeft in Hilversum een gesprek met multi-talent Jeroen van Koningsbrugge

21-02-2012 20:25

Caroline Tensen

Sterren op het doek - Caroline Tensen

Serie reportages Hanneke Groenteman ontmoet Caroline Tensen in het Arsenaal in Naarden-Vesting

15-02-2012 13:15

Freek de Jonge

Sterren op het doek - Freek de Jonge

Serie reportages In zijn tweede huis, op de theatervloer van Stadschouwburg Haarlem, spreekt Hanneke met Freek de Jonge. Al jaren houdt hij ons een spiegel voor en is daardoor niet bij iedereen geliefd.

07-02-2012 20:25

Jenny Arean

Sterren op het doek - Jenny Arean

Serie reportages Hanneke Groenteman spreekt met Jenny Arean in het theater

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren op het doek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren op het doek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren op het doek bij Sterren op het doek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren op het doek. Heb je een uitzending van Sterren op het doek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren op het doek gemist

Sterren op het Doek is een televisieprogramma van de oproep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Hanneke Groenteman. In 2007 start MAX met het eerste seizoen van Sterren op het Doek. In dit televisieprogramma schilderen bekende kunstenaars enkele Bekende Nederlanders op verschillende doeken. De Bekende Nederlanders morgen het kunstwerk niet zien tot het af is, op het eind mogen ze een van de geschilderde doeken meenemen. De overige doeken worden geveild.

Uitzending gemist van Sterren op het doek? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren op het doek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!