Programma gemist?

Jarenlang speelt tijdens Caroline de Bruijn een een hoofdrol in 'Goede van Tijden, tijdens Slechte Tijden'. In gesprek het met Özcan met Akyol vertelt Caroline door hoe ze voelt dat een veel mensen neerkijken op tijdens van de serie. De drie op kunstenaars staan de dit keer voor een het lastige taak: op Caroline vindt het op tv onprettig naar zichzelf door te kijken op in televisie. Een uitdaging dus voor de uit portretschilders om een een niet naar al te confronterend op werk te door maken.

Na een naar roerig rock-'n-roll-leven op tv voelt zanger Waylon het zich nu beter op dan ooit. van Een mooi moment uit om door 3 getalenteerde kunstenaars de te worden vereeuwigd. van In uit een persoonlijk gesprek naar met Özcan Akyol door vertelt Waylon over zijn een behoefte om in de spotlights van te een staan. Ook spreekt hij met een hem tijdens over zijn prille naar gezinsgeluk.

De met reislustige Floortje Dessing gaat in naar gesprek uit met Özcan Akyol. Over de met van ongemakkelijkheid van naar naar zichzelf kijken en naar over de altijd aanwezige het onrust in op tv haar leven. Aan de uit kunstenaars de schone taak om tijdens een portret door te maken een waar Floortje zichzelf op in gaat op tv herkennen.

Özcan Akyol naar heeft een een gesprek met Aart Staartjes, de de een acteur waar generaties mee tijdens zijn opgegroeid. Dit allemaal uit onder het het toeziend oog van 3 getalenteerde tijdens kunstenaars, in die de een acteur portretteren. Welk kunstwerk neemt Aart de Staartjes mee met naar huis tijdens en welke portretten worden tijdens geveild voor het de goede naar doel?

Matthijs naar van Nieuwkerk een geeft weinig tot nooit tijdens interviews. Nu het spreekt hij openhartig met Özcan Akyol door over zijn wensen uit en dromen. De een het 3 kunstenaars krijgen op een zware taak om het de man met op een nog altijd door jongensachtige flair op te portretteren.

Serie reportages op Hanneke verlaat Nederlandse bodem op tv het voor België: ze van gaat naar Antwerpen en door ontmoet daar Joost op tv Prinsen.

Serie het reportages Ilse DeLange is een op van de populairste op tv zangeressen een van dit moment. Hanneke naar Groenteman praatte met uit haar terwijl haar portret in de werd geschilderd.

Serie reportages naar Hanneke ontvangt naar acteur, regisseur naar én kunstschilder Jeroen op Krabbé in de museumzaal van de in Amsterdamse dierentuin op tv Artis.

Serie reportages Europe’s de First Lady op tv of Jazz, naar Rita Reys wordt geportretteerd op op een plek naar waar zijn vele malen op de schitterde.

Serie reportages van Hanneke spreekt met naar Job Cohen in De uit op Beurs van Berlage.

Serie de reportages Hanneke ontvangt uit André van Duin in op een een vertrouwde plek: het een nieuwe De La op tv Mar theater in het Amsterdam.

Serie reportages Hanneke naar Groenteman heeft op in Hilversum een een gesprek met multi-talent in Jeroen uit van Koningsbrugge

Serie reportages Hanneke tijdens Groenteman ontmoet Caroline op tv Tensen in in het Arsenaal in op tv Naarden-Vesting

Serie van reportages In zijn uit tweede huis, een op de theatervloer het van Stadschouwburg Haarlem, spreekt de Hanneke met Freek naar de Jonge. op Al jaren houdt hij ons in een spiegel naar voor en in is daardoor niet bij iedereen op tv geliefd.

Serie tijdens reportages Hanneke Groenteman van spreekt met van Jenny Arean in het het theater

juli 2020
01-10-2019 19:25

Caroline de Bruijn

Sterren op het doek - Caroline de Bruijn

Jarenlang speelt Caroline de Bruijn een hoofdrol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In gesprek met Özcan Akyol vertelt Caroline hoe ze voelt dat veel mensen neerkijken op de serie. De drie kunstenaars staan dit keer voor een lastige taak: C...

24-09-2019 19:30

Waylon

Sterren op het doek - Waylon

Na een roerig rock-'n-roll-leven voelt zanger Waylon zich nu beter dan ooit. Een mooi moment om door 3 getalenteerde kunstenaars te worden vereeuwigd. In een persoonlijk gesprek met Özcan Akyol vertelt Waylon over zijn behoefte om in de s...

17-09-2019 19:35

Floortje Dessing

Sterren op het doek - Floortje Dessing

De reislustige Floortje Dessing gaat in gesprek met Özcan Akyol. Over de ongemakkelijkheid van naar zichzelf kijken en over de altijd aanwezige onrust in haar leven. Aan de kunstenaars de schone taak om een portret te maken waar Floortje ...

10-09-2019 19:30

Aart Staartjes

Sterren op het doek - Aart Staartjes

Özcan Akyol heeft een gesprek met Aart Staartjes, de acteur waar generaties mee zijn opgegroeid. Dit allemaal onder het toeziend oog van 3 getalenteerde kunstenaars, die de acteur portretteren. Welk kunstwerk neemt Aart Staartjes mee naar...

03-09-2019 19:30

Matthijs van Nieuwkerk

Sterren op het doek - Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk geeft weinig tot nooit interviews. Nu spreekt hij openhartig met Özcan Akyol over zijn wensen en dromen. De 3 kunstenaars krijgen een zware taak om de man met een nog altijd jongensachtige flair te portretteren.

16-10-2012 20:25

Joost Prinsen

Sterren op het doek - Joost Prinsen

Serie reportages Hanneke verlaat Nederlandse bodem voor België: ze gaat naar Antwerpen en ontmoet daar Joost Prinsen.

02-10-2012 20:25

Ilse DeLange

Sterren op het doek - Ilse DeLange

Serie reportages Ilse DeLange is een van de populairste zangeressen van dit moment. Hanneke Groenteman praatte met haar terwijl haar portret werd geschilderd.

25-09-2012 20:25

Jeroen Krabbé

Sterren op het doek - Jeroen Krabbé

Serie reportages Hanneke ontvangt acteur, regisseur én kunstschilder Jeroen Krabbé in de museumzaal van de Amsterdamse dierentuin Artis.

18-09-2012 20:25

Rita Reys

Sterren op het doek - Rita Reys

Serie reportages Europe’s First Lady of Jazz, Rita Reys wordt geportretteerd op een plek waar zijn vele malen schitterde.

11-09-2012 21:20

Job Cohen

Sterren op het doek - Job Cohen

Serie reportages Hanneke spreekt met Job Cohen in De Beurs van Berlage.

04-09-2012 20:30

André van Duin

Sterren op het doek - André van Duin

Serie reportages Hanneke ontvangt André van Duin op een vertrouwde plek: het nieuwe De La Mar theater in Amsterdam.

28-02-2012 20:25

Jeroen van Koningsbrugge

Sterren op het doek - Jeroen van Koningsbrugge

Serie reportages Hanneke Groenteman heeft in Hilversum een gesprek met multi-talent Jeroen van Koningsbrugge

21-02-2012 20:25

Caroline Tensen

Sterren op het doek - Caroline Tensen

Serie reportages Hanneke Groenteman ontmoet Caroline Tensen in het Arsenaal in Naarden-Vesting

15-02-2012 13:15

Freek de Jonge

Sterren op het doek - Freek de Jonge

Serie reportages In zijn tweede huis, op de theatervloer van Stadschouwburg Haarlem, spreekt Hanneke met Freek de Jonge. Al jaren houdt hij ons een spiegel voor en is daardoor niet bij iedereen geliefd.

07-02-2012 20:25

Jenny Arean

Sterren op het doek - Jenny Arean

Serie reportages Hanneke Groenteman spreekt met Jenny Arean in het theater

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren op het doek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren op het doek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren op het doek bij Sterren op het doek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren op het doek. Heb je een uitzending van Sterren op het doek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren op het doek gemist

Sterren op het Doek is een televisieprogramma van de oproep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Hanneke Groenteman. In 2007 start MAX met het eerste seizoen van Sterren op het Doek. In dit televisieprogramma schilderen bekende kunstenaars enkele Bekende Nederlanders op verschillende doeken. De Bekende Nederlanders morgen het kunstwerk niet zien tot het af is, op het eind mogen ze een van de geschilderde doeken meenemen. De overige doeken worden geveild.

Uitzending gemist van Sterren op het doek? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren op het doek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!