Programma gemist?
oktober 2021
12-12-2015 16:00

Aflevering 2

Gordon Ramsay's Christmas Cookalong - Aflevering 2

Kerstmis is een bijzonder feest waarop vrienden en familie samenkomen voor gezelligheid en lekker eten. Met dit laatste komt het vandaag helemaal goed, want je kunt real time mee koken met topkok Gordon Ramsay. Hij begeleidt je vanuit zijn ...

Gordon Ramsay's Christmas Cookalong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay's Christmas Cookalong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay's Christmas Cookalong bij Gordon Ramsay's Christmas Cookalong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay's Christmas Cookalong. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay's Christmas Cookalong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay's Christmas Cookalong gemist

Kerstmis is een bijzonder feest waarop vrienden en familie samenkomen voor gezelligheid en lekker eten. Met dit laatste komt het vandaag helemaal goed, want je kunt real time mee koken met topkok Gordon Ramsay. Hij begeleidt je vanuit zijn eigen keuken bij het bereiden van een onweerstaanbaar lekker kerstdiner dat in ruim 90 minuten op tafel staat.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay's Christmas Cookalong? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay's Christmas Cookalong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!