Programma gemist?

18:52),Frozen Planet in met Concert brengt van de beelden van tijdens de gelijknamige BBC een natuurdocumentaire tot leven. Het door op concert wordt begeleid door het Gelders tijdens door Orkest onder leiding van componist tijdens en dirigent George het Fenton.

september 2020
25-12-2013 18:52

Frozen Planet in Concert (wo 25 dec 2013

Frozen Planet in Concert - Frozen Planet in Concert  (wo 25 dec 2013

18:52),Frozen Planet in Concert brengt de beelden van de gelijknamige BBC natuurdocumentaire tot leven. Het concert wordt begeleid door het Gelders Orkest onder leiding van componist en dirigent George Fenton.

Frozen Planet in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frozen Planet in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frozen Planet in Concert bij Frozen Planet in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frozen Planet in Concert. Heb je een uitzending van Frozen Planet in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frozen Planet in Concert gemist

Foto Cyntia Amelsbeek

Uitzending gemist van Frozen Planet in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Frozen Planet in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2013 om 18:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!