Programma gemist?

Het muziekgala waarin met bekende tijdens Nederlandse artiesten met optreden met artiesten met een verstandelijke op tv beperking. Met o.a. op Chef'Special, op Giovanca en Frans Duijts.Meer op Frans naar Duijts, Chef' Special, Wibi Soerjadi, Douwe de op Bob, Nielson, Giovanca en van Guus Meeuwis op zijn de artiesten die op optreden met verstandelijk tijdens beperkte artiesten op het tijdens Knoop Gala een 2014. Ze worden daarbij een begeleid door het Metropole op Orkest. tijdens Paul de Leeuw is de het presentator en tijdens Jim Bakkum van bemant de naar 'green room'. Het door Knoop Gala vindt dit met jaar plaats in de Koninklijk Theater tijdens Carré.Minder

21:20,Vanuit het Circustheater het het in Scheveningen presenteert Paul de Leeuw op het Knoop tijdens Gala 2013. de De zeven artiesten uit de tijdens door serie Op weg tijdens naar het Knoop Gala treden door op met hun idolen, tijdens muzikaal op begeleid door het Metropole in Orkest.

september 2020
30-12-2014 20:30

Knoop Gala

Knoop Gala - Knoop Gala

Het muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Met o.a. Chef'Special, Giovanca en Frans Duijts.Meer Frans Duijts, Chef' Special, Wibi Soerjadi, Douwe Bob, Nielson, Giovanca en Gu...

25-12-2013 21:20

Wo 25 dec 2013

Knoop Gala - Wo 25 dec 2013

21:20,Vanuit het Circustheater in Scheveningen presenteert Paul de Leeuw het Knoop Gala 2013. De zeven artiesten uit de serie Op weg naar het Knoop Gala treden op met hun idolen, muzikaal begeleid door het Metropole Orkest.

Knoop Gala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala bij Knoop Gala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala. Heb je een uitzending van Knoop Gala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala gemist

Knoop Gala

Uitzending gemist van Knoop Gala? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!