Programma gemist?

Het muziekgala uit waarin bekende de Nederlandse artiesten optreden tijdens met artiesten met een de verstandelijke beperking. Met tijdens o.a. Chef'Special, Giovanca het en Frans op tv Duijts.Meer Frans Duijts, een Chef' Special, Wibi Soerjadi, naar Douwe Bob, Nielson, de Giovanca op tv en Guus Meeuwis zijn een de artiesten die met optreden met met verstandelijk beperkte artiesten in op het Knoop Gala 2014. Ze in worden door daarbij begeleid door het op Metropole Orkest. Paul de naar van Leeuw is de presentator en tijdens Jim Bakkum tijdens bemant de 'green room'. Het op tv Knoop Gala vindt een het dit jaar plaats in op tv Koninklijk Theater tijdens Carré.Minder

21:20,Vanuit uit het Circustheater door in Scheveningen presenteert Paul de Leeuw op tv het Knoop Gala naar 2013. met De zeven artiesten uit de een serie Op met weg naar een het Knoop Gala het treden op met hun idolen, tijdens muzikaal begeleid op tv door het Metropole het Orkest.

mei 2020
30-12-2014 20:30

Knoop Gala

Knoop Gala - Knoop Gala

Het muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Met o.a. Chef'Special, Giovanca en Frans Duijts.Meer Frans Duijts, Chef' Special, Wibi Soerjadi, Douwe Bob, Nielson, Giovanca en Gu...

25-12-2013 21:20

Wo 25 dec 2013

Knoop Gala - Wo 25 dec 2013

21:20,Vanuit het Circustheater in Scheveningen presenteert Paul de Leeuw het Knoop Gala 2013. De zeven artiesten uit de serie Op weg naar het Knoop Gala treden op met hun idolen, muzikaal begeleid door het Metropole Orkest.

Knoop Gala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala bij Knoop Gala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala. Heb je een uitzending van Knoop Gala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala gemist

Knoop Gala

Uitzending gemist van Knoop Gala? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!