Programma gemist?

Het muziekgala in waarin bekende Nederlandse naar artiesten optreden met artiesten in met met een verstandelijke beperking. op tv Met o.a. Chef'Special, Giovanca en tijdens Frans Duijts.Meer het Frans Duijts, Chef' op Special, Wibi Soerjadi, Douwe het uit Bob, Nielson, Giovanca en van Guus Meeuwis zijn door de artiesten die optreden het met verstandelijk beperkte door artiesten op naar het Knoop Gala 2014. Ze uit worden daarbij begeleid tijdens door het het Metropole Orkest. Paul de van Leeuw is naar de presentator en Jim met Bakkum tijdens bemant de 'green room'. van Het Knoop Gala vindt in dit met jaar plaats op in Koninklijk Theater van Carré.Minder

21:20,Vanuit een het Circustheater in de Scheveningen presenteert Paul de uit Leeuw het Knoop op tv Gala 2013. De zeven door artiesten uit de een serie Op weg van naar het de Knoop het Gala treden op met de hun idolen, muzikaal begeleid naar door het Metropole een Orkest.

januari 2021
30-12-2014 20:30

Knoop Gala

Knoop Gala - Knoop Gala

Het muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Met o.a. Chef'Special, Giovanca en Frans Duijts.Meer Frans Duijts, Chef' Special, Wibi Soerjadi, Douwe Bob, Nielson, Giovanca en Gu...

25-12-2013 21:20

Wo 25 dec 2013

Knoop Gala - Wo 25 dec 2013

21:20,Vanuit het Circustheater in Scheveningen presenteert Paul de Leeuw het Knoop Gala 2013. De zeven artiesten uit de serie Op weg naar het Knoop Gala treden op met hun idolen, muzikaal begeleid door het Metropole Orkest.

Knoop Gala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala bij Knoop Gala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala. Heb je een uitzending van Knoop Gala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala gemist

Knoop Gala

Uitzending gemist van Knoop Gala? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!