Programma gemist?

Het van muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten uit optreden met artiesten van met een verstandelijke uit beperking. Met door o.a. Chef'Special, op Giovanca en Frans Duijts.Meer van Frans Duijts, Chef' naar Special, het Wibi Soerjadi, Douwe Bob, het Nielson, Giovanca een en Guus Meeuwis op zijn de artiesten van die optreden met van verstandelijk beperkte artiesten op het Knoop tijdens Gala tijdens 2014. Ze worden daarbij begeleid tijdens door het door Metropole Orkest. Paul op de Leeuw is de door presentator en de Jim Bakkum bemant van de 'green room'. Het op tv Knoop Gala door vindt dit van jaar plaats in Koninklijk Theater in een Carré.Minder

21:20,Vanuit de het Circustheater in Scheveningen presenteert een Paul de de Leeuw het Knoop naar Gala uit 2013. De zeven artiesten uit de tijdens serie Op naar weg naar het Knoop op tv Gala met treden op door met hun idolen, muzikaal een begeleid door uit het Metropole Orkest.

mei 2021
30-12-2014 20:30

Knoop Gala

Knoop Gala - Knoop Gala

Het muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Met o.a. Chef'Special, Giovanca en Frans Duijts.Meer Frans Duijts, Chef' Special, Wibi Soerjadi, Douwe Bob, Nielson, Giovanca en Gu...

25-12-2013 21:20

Wo 25 dec 2013

Knoop Gala - Wo 25 dec 2013

21:20,Vanuit het Circustheater in Scheveningen presenteert Paul de Leeuw het Knoop Gala 2013. De zeven artiesten uit de serie Op weg naar het Knoop Gala treden op met hun idolen, muzikaal begeleid door het Metropole Orkest.

Knoop Gala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala bij Knoop Gala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala. Heb je een uitzending van Knoop Gala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala gemist

Knoop Gala

Uitzending gemist van Knoop Gala? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!