Programma gemist?

Het muziekgala waarin van bekende een Nederlandse artiesten optreden met op tv artiesten van met een verstandelijke beperking. Met o.a. van Chef'Special, op Giovanca en Frans Duijts.Meer door Frans Duijts, Chef' Special, de Wibi Soerjadi, Douwe op tv Bob, Nielson, Giovanca van met en Guus Meeuwis zijn het de artiesten die optreden met in door verstandelijk beperkte artiesten op van het Knoop het Gala 2014. Ze tijdens worden daarbij begeleid door het Metropole op Orkest. op tv Paul de op tv Leeuw is de presentator en Jim in Bakkum het bemant de 'green room'. Het van Knoop Gala op vindt op tv dit jaar plaats in de Koninklijk Theater in Carré.Minder

21:20,Vanuit het naar Circustheater uit in Scheveningen presenteert Paul de Leeuw van het Knoop Gala de 2013. De naar zeven artiesten in uit de serie in Op weg naar het op Knoop een Gala treden op met hun de idolen, tijdens muzikaal begeleid door het Metropole van Orkest.

januari 2020
30-12-2014 20:30

Knoop Gala

Knoop Gala - Knoop Gala

Het muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Met o.a. Chef'Special, Giovanca en Frans Duijts.Meer Frans Duijts, Chef' Special, Wibi Soerjadi, Douwe Bob, Nielson, Giovanca en Gu...

25-12-2013 21:20

Wo 25 dec 2013

Knoop Gala - Wo 25 dec 2013

21:20,Vanuit het Circustheater in Scheveningen presenteert Paul de Leeuw het Knoop Gala 2013. De zeven artiesten uit de serie Op weg naar het Knoop Gala treden op met hun idolen, muzikaal begeleid door het Metropole Orkest.

Knoop Gala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala bij Knoop Gala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala. Heb je een uitzending van Knoop Gala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala gemist

Knoop Gala

Uitzending gemist van Knoop Gala? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!