Programma gemist?

Het muziekgala waarin op bekende Nederlandse artiesten de optreden met artiesten op met een door verstandelijke beperking. Met in o.a. Chef'Special, Giovanca en met Frans Duijts.Meer Frans op Duijts, Chef' Special, naar met Wibi Soerjadi, Douwe Bob, Nielson, het Giovanca de en Guus Meeuwis zijn de artiesten door die tijdens optreden met het verstandelijk beperkte artiesten op tijdens het Knoop Gala 2014. uit Ze worden door daarbij begeleid door door het Metropole het Orkest. Paul de Leeuw een is de in presentator en Jim Bakkum tijdens bemant de 'green room'. Het op Knoop met Gala vindt in dit jaar plaats in Koninklijk Theater tijdens naar Carré.Minder

21:20,Vanuit met het Circustheater in van Scheveningen presenteert Paul de van Leeuw het de Knoop Gala met 2013. De zeven artiesten naar uit de uit serie Op weg naar het door Knoop tijdens Gala treden op met hun van idolen, muzikaal begeleid uit door het Metropole het Orkest.

juni 2021
30-12-2014 20:30

Knoop Gala

Knoop Gala - Knoop Gala

Het muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Met o.a. Chef'Special, Giovanca en Frans Duijts.Meer Frans Duijts, Chef' Special, Wibi Soerjadi, Douwe Bob, Nielson, Giovanca en Gu...

25-12-2013 21:20

Wo 25 dec 2013

Knoop Gala - Wo 25 dec 2013

21:20,Vanuit het Circustheater in Scheveningen presenteert Paul de Leeuw het Knoop Gala 2013. De zeven artiesten uit de serie Op weg naar het Knoop Gala treden op met hun idolen, muzikaal begeleid door het Metropole Orkest.

Knoop Gala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala bij Knoop Gala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala. Heb je een uitzending van Knoop Gala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala gemist

Knoop Gala

Uitzending gemist van Knoop Gala? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!