Programma gemist?

Historisch misdaaddrama, in gebaseerd op de waargebeurde feiten over het de bende op tv van Oss die de heel Nederland jarenlang op tv in zijn greep een hield en de op val van het naar laatste vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer van Johanna, een jonge op en levenslustige vrouw, is uit via het haar man Ties verzeild door geraakt in de zogeheten 'Ossche op tv Bende' naar die bijna dagelijks samenkomt op in haar café in de de industriestad. op tv Onder leiding op tv van de gewelddadige tijdens Wim de Kuiper zorgt op de de bende voor een golf op tv van misdaad en een moord. Johanna het wil breken met de misdaad en uit uit krijgt hulp uit onverwachte met hoek van de corrupte verzekeringsagent de Harry. Maar hoe tijdens harder op tv ze probeert de los te komen van Oss, de hoe verder op ze wegzakt in van oplichting, prostitutie en zelfs moord. van Ondertussen is de de marechaussee, uit die de machteloze op politie te hulp naar is geschoten, vastbesloten om met een de bende af van van te rekenen. Door hun harde optreden uit escaleert de een situatie nog meer. De een bende van Oss op tv hield met heel Nederland jarenlang in zijn de greep en van veroorzaakte de een val van het laatste vooroorlogse naar kabinet. met De film toont een strijd van tijdens over goed en fout, macht en de machteloosheid, liefde en naar met verraad.Minder

22:45,De op tv jonge Johanna is via haar van man door Ties verzeild geraakt in de het Ossche Bende naar die samenkomt een in haar café. Ze de wil breken uit met de misdaad en krijgt naar onverwachte de hulp van door de corrupte verzekeringsagent door Harry.

juni 2021
26-12-2014 22:37

De bende van Oss

De bende van Oss  - De bende van Oss

Historisch misdaaddrama, gebaseerd op waargebeurde feiten over de bende van Oss die heel Nederland jarenlang in zijn greep hield en de val van het laatste vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer Johanna, een jonge en levenslustige vrouw, is ...

25-12-2013 22:45

Wo 25 dec 2013

De bende van Oss  - Wo 25 dec 2013

22:45,De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

De bende van Oss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bende van Oss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bende van Oss bij De bende van Oss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bende van Oss . Heb je een uitzending van De bende van Oss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bende van Oss gemist

De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

Uitzending gemist van De bende van Oss ? Hier kun je alle uitzendingen van De bende van Oss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2014 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!