Programma gemist?

Historisch in misdaaddrama, gebaseerd op het waargebeurde feiten over van de bende van Oss die de heel Nederland tijdens jarenlang naar in zijn greep op hield en de val van van het laatste vooroorlogse in kabinet veroorzaakte.Meer het Johanna, een jonge en uit levenslustige vrouw, is met via haar de man Ties verzeild geraakt in van de het zogeheten 'Ossche Bende' die uit bijna dagelijks door samenkomt in haar tijdens café in in de industriestad. Onder leiding door van de gewelddadige Wim de de Kuiper zorgt de van bende voor een naar golf van in misdaad door en moord. Johanna wil op breken met de misdaad en de krijgt hulp uit op naar onverwachte hoek van de corrupte verzekeringsagent op tv Harry. Maar van hoe harder ze op probeert los te een komen tijdens van Oss, hoe verder ze wegzakt het in oplichting, het prostitutie uit en zelfs moord. Ondertussen in is de marechaussee, die op de machteloze politie op te hulp is tijdens geschoten, naar vastbesloten om met de bende naar af met te rekenen. Door hun het harde optreden een escaleert de situatie nog meer. de De bende van Oss in de hield heel Nederland jarenlang in in zijn greep de en veroorzaakte de val van van door het laatste vooroorlogse kabinet. De een film toont uit een strijd uit over goed en fout, naar macht en van machteloosheid, liefde en met verraad.Minder

22:45,De op tv jonge Johanna is via tijdens haar man Ties verzeild met geraakt in op de Ossche op tv Bende die samenkomt met in haar café. Ze wil door tijdens breken met de misdaad op tv en krijgt onverwachte hulp van van de corrupte uit verzekeringsagent het Harry.

oktober 2020
26-12-2014 22:37

De bende van Oss

De bende van Oss  - De bende van Oss

Historisch misdaaddrama, gebaseerd op waargebeurde feiten over de bende van Oss die heel Nederland jarenlang in zijn greep hield en de val van het laatste vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer Johanna, een jonge en levenslustige vrouw, is ...

25-12-2013 22:45

Wo 25 dec 2013

De bende van Oss  - Wo 25 dec 2013

22:45,De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

De bende van Oss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bende van Oss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bende van Oss bij De bende van Oss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bende van Oss . Heb je een uitzending van De bende van Oss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bende van Oss gemist

De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

Uitzending gemist van De bende van Oss ? Hier kun je alle uitzendingen van De bende van Oss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2014 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!