Programma gemist?

Historisch misdaaddrama, gebaseerd het op op waargebeurde feiten over de de bende van door Oss die heel het Nederland jarenlang met in zijn greep hield en het de val naar van het laatste vooroorlogse kabinet door een veroorzaakte.Meer Johanna, een een jonge en levenslustige met vrouw, is via met haar man Ties tijdens verzeild geraakt in de de zogeheten 'Ossche op tv Bende' die bijna dagelijks samenkomt de in haar in café in de industriestad. uit Onder leiding van de tijdens gewelddadige Wim de op tv door Kuiper zorgt de van bende voor een golf van misdaad van en op tv moord. Johanna wil breken met door de misdaad met en krijgt met hulp uit onverwachte met hoek van de corrupte de verzekeringsagent Harry. in Maar hoe harder ze naar probeert los te komen een van Oss, hoe in het verder ze wegzakt in oplichting, met prostitutie en met zelfs moord. op Ondertussen is de marechaussee, die het de machteloze politie te de hulp is geschoten, uit vastbesloten op om met de bende af door een te rekenen. Door hun tijdens harde optreden naar escaleert de situatie met nog meer. De met bende van Oss hield heel uit Nederland op jarenlang in zijn greep en naar veroorzaakte uit de val van het laatste de vooroorlogse kabinet. De met film toont een de strijd naar over goed en fout, macht de en machteloosheid, met liefde en de verraad.Minder

22:45,De in jonge Johanna is via op tv haar man een Ties verzeild geraakt in de uit Ossche op Bende die samenkomt in in haar café. tijdens Ze wil breken in met de misdaad en met krijgt de onverwachte hulp van de tijdens corrupte verzekeringsagent tijdens Harry.

december 2021
26-12-2014 22:37

De bende van Oss

De bende van Oss  - De bende van Oss

Historisch misdaaddrama, gebaseerd op waargebeurde feiten over de bende van Oss die heel Nederland jarenlang in zijn greep hield en de val van het laatste vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer Johanna, een jonge en levenslustige vrouw, is ...

25-12-2013 22:45

Wo 25 dec 2013

De bende van Oss  - Wo 25 dec 2013

22:45,De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

De bende van Oss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bende van Oss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bende van Oss bij De bende van Oss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bende van Oss . Heb je een uitzending van De bende van Oss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bende van Oss gemist

De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

Uitzending gemist van De bende van Oss ? Hier kun je alle uitzendingen van De bende van Oss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2014 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!