Programma gemist?

Historisch misdaaddrama, door gebaseerd op waargebeurde van feiten over de door bende van tijdens Oss die met heel Nederland jarenlang in zijn greep uit door hield en de val van de het uit laatste vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer Johanna, een het naar jonge en levenslustige vrouw, is via naar haar tijdens man Ties verzeild geraakt een in de zogeheten uit 'Ossche Bende' die op tv bijna dagelijks samenkomt in in haar café in door uit de industriestad. Onder leiding van de van gewelddadige Wim de de Kuiper zorgt door de een bende voor een golf in van misdaad van en moord. Johanna wil breken met met tijdens de misdaad en krijgt hulp uit uit in onverwachte hoek van het de corrupte verzekeringsagent Harry. van Maar hoe op tv harder ze probeert los te komen een van Oss, hoe de verder ze van wegzakt in oplichting, prostitutie de en een zelfs moord. Ondertussen de is de marechaussee, het die de machteloze politie te de de hulp is geschoten, een vastbesloten om met op de bende af te rekenen. Door het hun harde in optreden door escaleert de situatie nog meer. een De bende van door Oss hield op heel Nederland jarenlang naar in zijn greep met en veroorzaakte uit de val van het laatste in vooroorlogse kabinet. De film op uit toont een strijd over goed op en op fout, macht en machteloosheid, liefde uit en tijdens verraad.Minder

22:45,De op tv jonge Johanna door is via haar man een Ties verzeild geraakt in tijdens de het Ossche Bende die samenkomt in van haar café. op Ze wil breken uit met de van misdaad en krijgt onverwachte naar hulp van uit de corrupte verzekeringsagent tijdens Harry.

maart 2021
26-12-2014 22:37

De bende van Oss

De bende van Oss  - De bende van Oss

Historisch misdaaddrama, gebaseerd op waargebeurde feiten over de bende van Oss die heel Nederland jarenlang in zijn greep hield en de val van het laatste vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer Johanna, een jonge en levenslustige vrouw, is ...

25-12-2013 22:45

Wo 25 dec 2013

De bende van Oss  - Wo 25 dec 2013

22:45,De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

De bende van Oss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bende van Oss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bende van Oss bij De bende van Oss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bende van Oss . Heb je een uitzending van De bende van Oss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bende van Oss gemist

De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

Uitzending gemist van De bende van Oss ? Hier kun je alle uitzendingen van De bende van Oss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2014 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!