Programma gemist?

Historisch misdaaddrama, met gebaseerd op in waargebeurde feiten over de bende de met van Oss die heel Nederland jarenlang op tv in zijn greep de hield en uit de het val van het een laatste vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer tijdens Johanna, een jonge en levenslustige uit op vrouw, is via haar man Ties uit verzeild geraakt in in de zogeheten door 'Ossche de Bende' die bijna dagelijks samenkomt in uit haar café in in de industriestad. Onder naar leiding door van de gewelddadige Wim de op tv Kuiper met zorgt de door bende voor een golf door van misdaad en moord. Johanna naar wil breken naar met de misdaad door en de krijgt hulp uit onverwachte hoek van uit op de corrupte verzekeringsagent Harry. Maar hoe uit harder ze probeert tijdens los te een komen van van Oss, hoe verder ze wegzakt op tv in uit oplichting, prostitutie en zelfs moord. door Ondertussen is van de marechaussee, die op de machteloze uit politie te op hulp is geschoten, vastbesloten met om met de het bende af te rekenen. door Door hun harde met optreden escaleert de door situatie nog meer. De met bende van in Oss op hield heel Nederland jarenlang van in zijn greep de en veroorzaakte de val in van het van laatste vooroorlogse kabinet. De film met toont een met strijd over de goed en in fout, macht en machteloosheid, liefde van en in verraad.Minder

22:45,De jonge Johanna van is via haar met man van Ties verzeild geraakt in de de Ossche Bende in die samenkomt uit in haar café. Ze door wil breken met uit de misdaad en tijdens krijgt onverwachte op hulp van met de corrupte verzekeringsagent in Harry.

januari 2020
26-12-2014 22:37

De bende van Oss

De bende van Oss  - De bende van Oss

Historisch misdaaddrama, gebaseerd op waargebeurde feiten over de bende van Oss die heel Nederland jarenlang in zijn greep hield en de val van het laatste vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer Johanna, een jonge en levenslustige vrouw, is ...

25-12-2013 22:45

Wo 25 dec 2013

De bende van Oss  - Wo 25 dec 2013

22:45,De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

De bende van Oss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bende van Oss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bende van Oss bij De bende van Oss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bende van Oss . Heb je een uitzending van De bende van Oss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bende van Oss gemist

De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

Uitzending gemist van De bende van Oss ? Hier kun je alle uitzendingen van De bende van Oss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2014 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!