Programma gemist?

Historisch op tv misdaaddrama, gebaseerd op waargebeurde in feiten naar over de bende van Oss die in heel Nederland door jarenlang in zijn op tv greep hield en de in een val van het laatste vooroorlogse kabinet op tv veroorzaakte.Meer Johanna, een van jonge en in levenslustige vrouw, op is via haar man Ties tijdens verzeild geraakt uit in de de zogeheten 'Ossche Bende' die bijna tijdens dagelijks samenkomt in door haar café in van de industriestad. Onder op tv leiding van de tijdens met gewelddadige Wim de Kuiper zorgt tijdens de bende naar voor een golf van een misdaad door en moord. Johanna van wil breken met de misdaad en de krijgt hulp uit een onverwachte in hoek van de corrupte van verzekeringsagent Harry. Maar van hoe harder ze probeert een in los te komen van Oss, hoe de tijdens verder ze wegzakt op tv in oplichting, prostitutie en zelfs in moord. Ondertussen op tv is de marechaussee, die naar de de machteloze politie te hulp is het geschoten, op vastbesloten om met de door bende af te op rekenen. Door hun harde naar optreden escaleert de door situatie nog uit meer. De bende van met Oss hield heel de Nederland jarenlang in zijn op tv greep en op veroorzaakte de val van op tv het laatste door vooroorlogse kabinet. De met film toont met een strijd over uit goed en tijdens fout, macht en machteloosheid, liefde op en tijdens verraad.Minder

22:45,De van jonge Johanna op is via haar man Ties een verzeild geraakt op tv in de Ossche Bende die tijdens samenkomt in door haar café. Ze wil op tv op breken met de misdaad en op tv krijgt onverwachte hulp uit van op de corrupte verzekeringsagent op Harry.

juli 2020
26-12-2014 22:37

De bende van Oss

De bende van Oss  - De bende van Oss

Historisch misdaaddrama, gebaseerd op waargebeurde feiten over de bende van Oss die heel Nederland jarenlang in zijn greep hield en de val van het laatste vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer Johanna, een jonge en levenslustige vrouw, is ...

25-12-2013 22:45

Wo 25 dec 2013

De bende van Oss  - Wo 25 dec 2013

22:45,De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

De bende van Oss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bende van Oss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bende van Oss bij De bende van Oss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bende van Oss . Heb je een uitzending van De bende van Oss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bende van Oss gemist

De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

Uitzending gemist van De bende van Oss ? Hier kun je alle uitzendingen van De bende van Oss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2014 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!