Programma gemist?

Historisch misdaaddrama, gebaseerd het op waargebeurde tijdens feiten over met de bende van Oss die in heel Nederland het jarenlang in in zijn greep hield op tv en de val van het het laatste de vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer Johanna, een op tv jonge en met levenslustige van vrouw, is via met haar man Ties verzeild naar geraakt in de van zogeheten 'Ossche een Bende' die bijna dagelijks samenkomt in in haar café het in de industriestad. Onder naar leiding van van de gewelddadige Wim met de Kuiper op tv zorgt de op bende voor een naar golf van misdaad en moord. op Johanna wil breken naar met de misdaad de en krijgt hulp uit tijdens onverwachte in hoek van de corrupte op tv verzekeringsagent naar Harry. Maar hoe harder ze probeert tijdens los een te komen van op Oss, hoe verder ze wegzakt uit in oplichting, het prostitutie en van zelfs moord. Ondertussen is de naar marechaussee, het die de de machteloze politie te hulp met is geschoten, vastbesloten om met met de bende af naar van te rekenen. Door hun op tv harde optreden van escaleert de situatie nog meer. naar De een bende van Oss hield heel op Nederland jarenlang in zijn in greep en veroorzaakte met met de val van het laatste in vooroorlogse kabinet. De uit film toont een strijd uit door over goed en fout, macht door en het machteloosheid, liefde en door verraad.Minder

22:45,De de jonge Johanna op tv is via haar uit man Ties verzeild geraakt de in de Ossche Bende die een een samenkomt in haar café. Ze wil het breken met met de misdaad en op tv krijgt onverwachte hulp van op tv de tijdens corrupte verzekeringsagent een Harry.

december 2019
26-12-2014 22:37

De bende van Oss

De bende van Oss  - De bende van Oss

Historisch misdaaddrama, gebaseerd op waargebeurde feiten over de bende van Oss die heel Nederland jarenlang in zijn greep hield en de val van het laatste vooroorlogse kabinet veroorzaakte.Meer Johanna, een jonge en levenslustige vrouw, is ...

25-12-2013 22:45

Wo 25 dec 2013

De bende van Oss  - Wo 25 dec 2013

22:45,De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

De bende van Oss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bende van Oss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bende van Oss bij De bende van Oss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bende van Oss . Heb je een uitzending van De bende van Oss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bende van Oss gemist

De jonge Johanna is via haar man Ties verzeild geraakt in de Ossche Bende die samenkomt in haar café. Ze wil breken met de misdaad en krijgt onverwachte hulp van de corrupte verzekeringsagent Harry.

Uitzending gemist van De bende van Oss ? Hier kun je alle uitzendingen van De bende van Oss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2014 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!