Programma gemist?

Documentaire over de het geschiedenis het van de Nederlandse band Doe met Maar. Na het achtentwintig jaar geven de het leden van Doe door Maar op eindelijk toestemming om een op documentaire te maken over naar de roemruchte door geschiedenis van een razend uit populaire popband. Omlijst het door een het schat aan archiefbeelden en tijdens uiteraard veel muziek vertellen het op Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan uit Hendriks alles op tv wat je over door Doe Maar op tv zou willen weten. De tijdens bandleden op praten over hun tijdens muziek, de beginjaren, het de onderlinge verhoudingen, de hysterie uit en het afscheid. De naar uit documentaire wordt verteld vanuit het door perspectief van de band met uit ten tijde van hun allerlaatste in tour uit door Nederland. Een film over door een band en een op tv tijdperk. Een uit groep die zijn stempel het drukte tijdens op een hele uit generatie.

Na uit achtentwintig jaar door geven de leden naar van Doe Maar in eindelijk toestemming om een op tv documentaire te maken op tv over de roemruchte geschiedenis van van een op razend populaire popband. met Met archiefbeelden en muziek.Meer op Na uit achtentwintig jaar geven de leden van van op tv Doe Maar eindelijk toestemming om een een een documentaire te maken over de een roemruchte geschiedenis van een een razend populaire in popband. Omlijst door een een schat naar aan archiefbeelden en het uiteraard veel muziek vertellen Ernst naar door Jansz, Henny Vrienten en Jan door Hendriks alles wat de je over Doe naar Maar door zou willen weten. het De bandleden praten de over hun muziek, de door beginjaren, de onderlinge van verhoudingen, de een hysterie en het afscheid. een De documentaire naar wordt verteld vanuit een het perspectief van de op tv band ten op tijde van hun met allerlaatste tour door op Nederland. Een film over uit een band en een van tijdperk. uit Een groep die zijn stempel tijdens drukte op een het hele naar generatie. Met medewerking van Jan op tv Hendriks, in Ernst Jansz, Henny Vrienten, het Joost Belinfante, Rene van Collem, met van Carel Copier, Piet Dekker, uit Bert Nienhuis, Peter Vincent met en Adri Jan van Hoes.Minder

20:25,Omlijst tijdens door een schat aan archiefbeelden uit en veel muziek op tv op vertellen Ernst Jansz, van Henny Vrienten en Jan de Hendriks alles door wat je over Doe op Maar zou door willen weten. Een film op over een band uit én een in tijdperk.

mei 2021
07-07-2018 22:15

Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Documentaire over de geschiedenis van de Nederlandse band Doe Maar. Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Om...

15-06-2016 20:30

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertel...

10-01-2015 22:45

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Met archiefbeelden en muziek.Meer Na achtentwintig jaar geven de leden va...

28-12-2013 20:25

za 28 dec 2013

Doe Maar: Dit Is Alles - za 28 dec 2013

20:25,Omlijst door een schat aan archiefbeelden en veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. Een film over een band én een tijdperk.

Doe Maar: Dit Is Alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe Maar: Dit Is Alles bij Doe Maar: Dit Is Alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe Maar: Dit Is Alles. Heb je een uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe Maar: Dit Is Alles gemist

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. De bandleden praten over hun muziek, de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, de hysterie en het afscheid. De documentaire wordt verteld vanuit het perspectief van de band ten tijde van hun allerlaatste tour door Nederland. Een film over een band én een tijdperk. Een groep die zijn stempel drukte op een hele generatie. Met medewerking van Jan Hendriks, Ernst Jansz, Henny Vrienten, Joost Belinfante, René van Collem, Carel Copier, Piet Dekker, Bert Nienhuis, Peter Vincent en Adri Jan Hoes.

Uitzending gemist van Doe Maar: Dit Is Alles? Hier kun je alle uitzendingen van Doe Maar: Dit Is Alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!