Programma gemist?

Documentaire over de uit geschiedenis van tijdens de Nederlandse band Doe uit naar Maar. Na achtentwintig jaar geven de leden op tv van Doe Maar een eindelijk toestemming om op een documentaire het te tijdens maken over de roemruchte geschiedenis van uit een naar razend populaire popband. Omlijst door op een een schat aan archiefbeelden en de uiteraard veel muziek vertellen uit Ernst Jansz, door Henny Vrienten van en Jan Hendriks alles met wat je over in Doe in Maar zou willen weten. naar De bandleden praten over het hun tijdens muziek, de beginjaren, door de onderlinge verhoudingen, de hysterie uit en van het afscheid. De documentaire wordt verteld van vanuit het perspectief van een van de band een ten tijde van tijdens hun allerlaatste tour door Nederland. Een van uit film over een de band en een tijdperk. Een groep in van die zijn stempel de drukte op een hele in generatie.

Na achtentwintig jaar naar geven de in leden van Doe het Maar eindelijk het toestemming om een documentaire door te maken over de de roemruchte het geschiedenis van tijdens een razend populaire popband. Met een archiefbeelden en naar muziek.Meer Na achtentwintig met jaar geven de leden van van Doe Maar door eindelijk toestemming door om een documentaire te tijdens maken over de roemruchte een op tv geschiedenis van een een razend populaire popband. Omlijst door op een een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel door muziek vertellen met Ernst Jansz, Henny het Vrienten en op tv Jan Hendriks op alles wat je tijdens over Doe Maar zou willen een weten. De bandleden de praten over hun muziek, in de beginjaren, met de onderlinge verhoudingen, op tv de van hysterie en het afscheid. De documentaire van wordt op verteld vanuit het perspectief van een de de band ten tijde van een hun allerlaatste tour naar door Nederland. Een film uit over een band in en een tijdperk. met het Een groep die in zijn stempel drukte tijdens op een hele generatie. van Met medewerking van Jan Hendriks, tijdens met Ernst Jansz, Henny Vrienten, met Joost Belinfante, Rene van door Collem, een Carel Copier, Piet Dekker, naar Bert Nienhuis, Peter Vincent op en Adri de Jan Hoes.Minder

20:25,Omlijst door op tv een van schat aan archiefbeelden en het veel muziek vertellen Ernst op Jansz, tijdens Henny Vrienten en Jan Hendriks alles op tv wat je over naar Doe Maar zou het willen weten. uit Een film over naar een band én van een op tv tijdperk.

november 2019
07-07-2018 22:15

Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Documentaire over de geschiedenis van de Nederlandse band Doe Maar. Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Om...

15-06-2016 20:30

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertel...

10-01-2015 22:45

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Met archiefbeelden en muziek.Meer Na achtentwintig jaar geven de leden va...

28-12-2013 20:25

za 28 dec 2013

Doe Maar: Dit Is Alles - za 28 dec 2013

20:25,Omlijst door een schat aan archiefbeelden en veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. Een film over een band én een tijdperk.

Doe Maar: Dit Is Alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe Maar: Dit Is Alles bij Doe Maar: Dit Is Alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe Maar: Dit Is Alles. Heb je een uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe Maar: Dit Is Alles gemist

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. De bandleden praten over hun muziek, de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, de hysterie en het afscheid. De documentaire wordt verteld vanuit het perspectief van de band ten tijde van hun allerlaatste tour door Nederland. Een film over een band én een tijdperk. Een groep die zijn stempel drukte op een hele generatie. Met medewerking van Jan Hendriks, Ernst Jansz, Henny Vrienten, Joost Belinfante, René van Collem, Carel Copier, Piet Dekker, Bert Nienhuis, Peter Vincent en Adri Jan Hoes.

Uitzending gemist van Doe Maar: Dit Is Alles? Hier kun je alle uitzendingen van Doe Maar: Dit Is Alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!