Programma gemist?

Documentaire over de met naar geschiedenis van de in Nederlandse band Doe Maar. Na het achtentwintig jaar de geven de leden in van Doe Maar eindelijk toestemming om in het een documentaire te maken over met de van roemruchte geschiedenis van een in razend populaire popband. Omlijst in door door een schat aan archiefbeelden en naar uiteraard veel uit muziek vertellen Ernst Jansz, in Henny Vrienten met en Jan tijdens Hendriks alles wat in je over Doe op Maar zou willen weten. naar De bandleden praten over naar hun muziek, naar de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, op tv de hysterie op tv en het afscheid. in De documentaire uit wordt verteld in vanuit het perspectief van de band een ten op tv tijde van met hun allerlaatste tour door door Nederland. Een tijdens film over een band van en een tijdperk. uit Een groep die zijn stempel in met drukte op een tijdens hele generatie.

Na achtentwintig jaar door geven de leden naar van naar Doe Maar eindelijk toestemming met om een documentaire door te de maken over de roemruchte door geschiedenis van een razend populaire op tv popband. Met in archiefbeelden en muziek.Meer tijdens Na achtentwintig het jaar geven de in leden van Doe Maar eindelijk tijdens toestemming om het een documentaire te maken op tv over de roemruchte tijdens geschiedenis van een het razend populaire popband. naar Omlijst uit door een schat aan naar archiefbeelden en het uiteraard veel muziek vertellen naar Ernst naar Jansz, Henny Vrienten en de Jan Hendriks tijdens alles wat je op over Doe Maar zou het willen weten. De bandleden praten door over door hun muziek, de beginjaren, de de onderlinge verhoudingen, op tv de hysterie en het uit op afscheid. De documentaire wordt verteld vanuit in met het perspectief van op tv de band ten van tijde van hun door allerlaatste tour door Nederland. een Een film over een uit band en een tijdperk. naar tijdens Een groep die tijdens zijn stempel drukte op een hele naar generatie. in Met medewerking van Jan van Hendriks, Ernst in Jansz, Henny met Vrienten, Joost Belinfante, tijdens Rene van Collem, Carel Copier, Piet de Dekker, tijdens Bert Nienhuis, Peter uit Vincent en tijdens Adri Jan Hoes.Minder

20:25,Omlijst uit door een schat aan archiefbeelden op tv en veel tijdens muziek uit vertellen Ernst Jansz, door Henny Vrienten en tijdens Jan Hendriks alles wat je een over Doe Maar zou met willen weten. met Een film over van een band én een tijdens op tijdperk.

september 2020
07-07-2018 22:15

Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Documentaire over de geschiedenis van de Nederlandse band Doe Maar. Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Om...

15-06-2016 20:30

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertel...

10-01-2015 22:45

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Met archiefbeelden en muziek.Meer Na achtentwintig jaar geven de leden va...

28-12-2013 20:25

za 28 dec 2013

Doe Maar: Dit Is Alles - za 28 dec 2013

20:25,Omlijst door een schat aan archiefbeelden en veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. Een film over een band én een tijdperk.

Doe Maar: Dit Is Alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe Maar: Dit Is Alles bij Doe Maar: Dit Is Alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe Maar: Dit Is Alles. Heb je een uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe Maar: Dit Is Alles gemist

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. De bandleden praten over hun muziek, de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, de hysterie en het afscheid. De documentaire wordt verteld vanuit het perspectief van de band ten tijde van hun allerlaatste tour door Nederland. Een film over een band én een tijdperk. Een groep die zijn stempel drukte op een hele generatie. Met medewerking van Jan Hendriks, Ernst Jansz, Henny Vrienten, Joost Belinfante, René van Collem, Carel Copier, Piet Dekker, Bert Nienhuis, Peter Vincent en Adri Jan Hoes.

Uitzending gemist van Doe Maar: Dit Is Alles? Hier kun je alle uitzendingen van Doe Maar: Dit Is Alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!