Programma gemist?

Documentaire over tijdens de geschiedenis van uit de uit Nederlandse band Doe Maar. Na achtentwintig uit jaar geven de leden een van tijdens Doe Maar eindelijk toestemming om op met een documentaire te door maken over de roemruchte met geschiedenis van een razend op populaire popband. het Omlijst door uit een schat aan met archiefbeelden en uiteraard veel een muziek vertellen Ernst Jansz, tijdens Henny een Vrienten en Jan Hendriks uit alles wat je over een Doe een Maar zou willen weten. de De bandleden het praten over hun muziek, met de beginjaren, de onderlinge uit verhoudingen, uit de hysterie en op het afscheid. De een documentaire wordt verteld vanuit het perspectief op tv van de op band uit ten tijde van hun allerlaatste tour de door het Nederland. Een film op tv over een van band en een tijdperk. naar Een groep die zijn stempel naar drukte het op een hele van generatie.

Na achtentwintig een jaar geven de leden het van het Doe Maar eindelijk toestemming om het een documentaire door te maken op tv over de roemruchte geschiedenis uit van een een razend populaire popband. het Met archiefbeelden en muziek.Meer Na met van achtentwintig jaar geven met de leden van in Doe Maar eindelijk toestemming om een het documentaire te maken een de over de roemruchte geschiedenis van op een razend in populaire popband. een Omlijst door een schat op aan archiefbeelden van en uiteraard veel muziek vertellen op tv Ernst Jansz, Henny in Vrienten naar en Jan Hendriks alles wat op je over Doe Maar een door zou willen weten. De bandleden praten uit over het hun muziek, op tv de beginjaren, de de onderlinge verhoudingen, de hysterie en uit het afscheid. de De documentaire wordt op verteld vanuit het perspectief uit van de band tijdens ten tijde van hun door allerlaatste tour uit door Nederland. Een film tijdens over een in band en een tijdperk. de Een op tv groep die van zijn stempel drukte op van een hele generatie. Met medewerking tijdens uit van Jan Hendriks, het Ernst Jansz, Henny Vrienten, een Joost Belinfante, naar Rene van Collem, Carel van Copier, Piet Dekker, Bert met Nienhuis, Peter met Vincent en Adri tijdens Jan Hoes.Minder

20:25,Omlijst uit door een van schat aan archiefbeelden en veel muziek de naar vertellen Ernst Jansz, naar Henny Vrienten en Jan naar Hendriks alles wat je op tv over Doe Maar op zou willen weten. op tv Een film over het een band én op tv een een tijdperk.

juni 2020
07-07-2018 22:15

Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Documentaire over de geschiedenis van de Nederlandse band Doe Maar. Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Om...

15-06-2016 20:30

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertel...

10-01-2015 22:45

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Met archiefbeelden en muziek.Meer Na achtentwintig jaar geven de leden va...

28-12-2013 20:25

za 28 dec 2013

Doe Maar: Dit Is Alles - za 28 dec 2013

20:25,Omlijst door een schat aan archiefbeelden en veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. Een film over een band én een tijdperk.

Doe Maar: Dit Is Alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe Maar: Dit Is Alles bij Doe Maar: Dit Is Alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe Maar: Dit Is Alles. Heb je een uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe Maar: Dit Is Alles gemist

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. De bandleden praten over hun muziek, de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, de hysterie en het afscheid. De documentaire wordt verteld vanuit het perspectief van de band ten tijde van hun allerlaatste tour door Nederland. Een film over een band én een tijdperk. Een groep die zijn stempel drukte op een hele generatie. Met medewerking van Jan Hendriks, Ernst Jansz, Henny Vrienten, Joost Belinfante, René van Collem, Carel Copier, Piet Dekker, Bert Nienhuis, Peter Vincent en Adri Jan Hoes.

Uitzending gemist van Doe Maar: Dit Is Alles? Hier kun je alle uitzendingen van Doe Maar: Dit Is Alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!