Programma gemist?

Documentaire op tv over de geschiedenis van de de Nederlandse band Doe door Maar. Na achtentwintig jaar naar een geven de leden van in Doe Maar in eindelijk toestemming om met een documentaire te maken over de van roemruchte geschiedenis van uit een op razend populaire popband. met Omlijst door een schat aan in archiefbeelden en uit uiteraard naar veel muziek vertellen Ernst door Jansz, Henny Vrienten en Jan met Hendriks alles van wat op je over Doe met Maar zou willen weten. De bandleden in uit praten over hun muziek, de beginjaren, een met de onderlinge verhoudingen, de hysterie en op het afscheid. De in documentaire wordt de verteld vanuit het perspectief op in van de band van ten tijde van hun allerlaatste tour uit door tijdens Nederland. Een film uit over een band in en een tijdperk. uit Een groep met die zijn stempel drukte op een het hele op tv generatie.

Na achtentwintig met jaar geven de leden de van naar Doe Maar op tv eindelijk toestemming om een met documentaire te op tv maken over de roemruchte geschiedenis met van de een razend populaire popband. Met uit archiefbeelden en muziek.Meer in Na achtentwintig de jaar geven de leden van het Doe Maar een eindelijk toestemming de om een documentaire te maken naar over de door roemruchte geschiedenis van een een razend populaire de popband. in Omlijst door een op tv schat aan archiefbeelden en naar uiteraard veel muziek vertellen Ernst uit naar Jansz, Henny Vrienten en uit Jan Hendriks alles wat je naar over Doe op Maar zou willen in weten. De bandleden praten de over hun uit muziek, de beginjaren, de van onderlinge verhoudingen, de de hysterie en het het afscheid. De op tv documentaire wordt op tv verteld vanuit het perspectief het van de band op ten tijde op tv van hun op tv allerlaatste tour door Nederland. Een film uit over een uit band en op een tijdperk. Een naar groep die zijn stempel in drukte op een in hele generatie. Met medewerking tijdens van een Jan Hendriks, Ernst Jansz, Henny naar Vrienten, Joost tijdens Belinfante, Rene van door Collem, Carel naar Copier, Piet Dekker, Bert Nienhuis, in Peter in Vincent en Adri Jan het Hoes.Minder

20:25,Omlijst door een een schat aan archiefbeelden tijdens en veel tijdens muziek vertellen Ernst Jansz, de naar Henny Vrienten en Jan Hendriks alles van wat je uit over Doe van Maar zou willen weten. van Een film over van een door band én een het tijdperk.

september 2021
07-07-2018 22:15

Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Documentaire over de geschiedenis van de Nederlandse band Doe Maar. Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Om...

15-06-2016 20:30

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertel...

10-01-2015 22:45

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Met archiefbeelden en muziek.Meer Na achtentwintig jaar geven de leden va...

28-12-2013 20:25

za 28 dec 2013

Doe Maar: Dit Is Alles - za 28 dec 2013

20:25,Omlijst door een schat aan archiefbeelden en veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. Een film over een band én een tijdperk.

Doe Maar: Dit Is Alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe Maar: Dit Is Alles bij Doe Maar: Dit Is Alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe Maar: Dit Is Alles. Heb je een uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe Maar: Dit Is Alles gemist

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. De bandleden praten over hun muziek, de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, de hysterie en het afscheid. De documentaire wordt verteld vanuit het perspectief van de band ten tijde van hun allerlaatste tour door Nederland. Een film over een band én een tijdperk. Een groep die zijn stempel drukte op een hele generatie. Met medewerking van Jan Hendriks, Ernst Jansz, Henny Vrienten, Joost Belinfante, René van Collem, Carel Copier, Piet Dekker, Bert Nienhuis, Peter Vincent en Adri Jan Hoes.

Uitzending gemist van Doe Maar: Dit Is Alles? Hier kun je alle uitzendingen van Doe Maar: Dit Is Alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!