Programma gemist?

Documentaire over de het geschiedenis het van de Nederlandse op band Doe Maar. Na achtentwintig jaar de geven de de leden van door Doe Maar uit eindelijk toestemming om een documentaire de te maken over de op het roemruchte geschiedenis van een met razend populaire popband. op Omlijst door een in schat aan archiefbeelden en tijdens uiteraard veel muziek op vertellen Ernst Jansz, Henny uit tijdens Vrienten en Jan Hendriks alles tijdens wat je op over Doe Maar zou willen van weten. van De bandleden praten door over hun van muziek, de beginjaren, de tijdens onderlinge verhoudingen, de hysterie en een het afscheid. De in documentaire met wordt verteld vanuit het perspectief met van van de band ten tijde van door hun allerlaatste uit tour door Nederland. Een met het film over een band en uit een tijdperk. Een op tv groep die zijn stempel naar drukte tijdens op een hele op tv generatie.

Na achtentwintig jaar uit geven het de leden van naar Doe Maar uit eindelijk toestemming om op een documentaire te maken op over de uit roemruchte geschiedenis van een razend populaire het popband. het Met archiefbeelden en muziek.Meer van Na achtentwintig jaar het geven de door leden van Doe het Maar eindelijk op tv toestemming om een van documentaire te maken over de tijdens roemruchte geschiedenis van een van op razend populaire popband. Omlijst door een door schat aan een archiefbeelden en uiteraard veel het op tv muziek vertellen Ernst op Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks een alles tijdens wat je in over Doe Maar zou willen de weten. de De bandleden praten over hun uit muziek, de beginjaren, de uit onderlinge verhoudingen, de naar hysterie de en het van afscheid. De documentaire wordt uit verteld vanuit het perspectief op van van de band ten de tijde van hun allerlaatste naar tour door Nederland. Een film naar uit over een band en een tijdperk. met Een groep die het met zijn stempel drukte op een hele op generatie. door Met medewerking van Jan in Hendriks, Ernst Jansz, Henny van Vrienten, tijdens Joost Belinfante, Rene van Collem, de op tv Carel Copier, Piet op tv Dekker, Bert Nienhuis, op Peter Vincent en Adri Jan een Hoes.Minder

20:25,Omlijst tijdens door een van schat aan archiefbeelden door en veel muziek vertellen Ernst Jansz, op tv Henny Vrienten een en Jan een Hendriks alles wat je in over het Doe Maar zou willen weten. op Een film over op tv een band én op tv een naar tijdperk.

januari 2021
07-07-2018 22:15

Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Documentaire over de geschiedenis van de Nederlandse band Doe Maar. Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Om...

15-06-2016 20:30

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertel...

10-01-2015 22:45

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Met archiefbeelden en muziek.Meer Na achtentwintig jaar geven de leden va...

28-12-2013 20:25

za 28 dec 2013

Doe Maar: Dit Is Alles - za 28 dec 2013

20:25,Omlijst door een schat aan archiefbeelden en veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. Een film over een band én een tijdperk.

Doe Maar: Dit Is Alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe Maar: Dit Is Alles bij Doe Maar: Dit Is Alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe Maar: Dit Is Alles. Heb je een uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe Maar: Dit Is Alles gemist

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. De bandleden praten over hun muziek, de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, de hysterie en het afscheid. De documentaire wordt verteld vanuit het perspectief van de band ten tijde van hun allerlaatste tour door Nederland. Een film over een band én een tijdperk. Een groep die zijn stempel drukte op een hele generatie. Met medewerking van Jan Hendriks, Ernst Jansz, Henny Vrienten, Joost Belinfante, René van Collem, Carel Copier, Piet Dekker, Bert Nienhuis, Peter Vincent en Adri Jan Hoes.

Uitzending gemist van Doe Maar: Dit Is Alles? Hier kun je alle uitzendingen van Doe Maar: Dit Is Alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!