Programma gemist?

Documentaire over de van geschiedenis van naar de Nederlandse band op tv Doe Maar. Na achtentwintig van jaar de geven de leden van Doe op tv Maar eindelijk toestemming een om een in documentaire te in maken over de roemruchte geschiedenis met van uit een razend populaire in popband. Omlijst door een van schat aan archiefbeelden de en uiteraard een veel muziek vertellen Ernst Jansz, de Henny Vrienten op tv en Jan een Hendriks alles wat je over de Doe op tv Maar zou willen weten. De bandleden uit praten over de hun in muziek, de beginjaren, de in onderlinge verhoudingen, de hysterie en door het afscheid. De op tv documentaire met wordt verteld vanuit het de perspectief naar van de band ten tijde uit van hun naar allerlaatste tour door naar Nederland. Een film over een met band en op een tijdperk. op tv Een groep die zijn door stempel drukte op naar een hele de generatie.

Na achtentwintig met jaar geven de leden van van Doe Maar op eindelijk toestemming een om een documentaire te uit maken over het de roemruchte geschiedenis op tv van een razend populaire een popband. op Met archiefbeelden en muziek.Meer Na een achtentwintig jaar geven tijdens de leden van naar Doe het Maar eindelijk toestemming een om een de documentaire te maken over de door roemruchte de geschiedenis van een razend populaire popband. het Omlijst met door een schat aan van archiefbeelden en door uiteraard veel op muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten van de en Jan Hendriks alles wat je uit over Doe Maar het het zou willen weten. De bandleden een praten van over hun muziek, de beginjaren, het de met onderlinge verhoudingen, de hysterie door en het afscheid. het De documentaire tijdens wordt verteld vanuit tijdens het perspectief van de band het ten tijde van op tv hun allerlaatste tour een door Nederland. Een uit film uit over een band op en een tijdperk. naar Een groep die zijn stempel uit drukte op met een hele naar generatie. Met medewerking tijdens van Jan Hendriks, Ernst op tv Jansz, Henny Vrienten, Joost het Belinfante, door Rene van Collem, Carel met Copier, Piet Dekker, een Bert Nienhuis, uit Peter Vincent en Adri in Jan Hoes.Minder

20:25,Omlijst in door een schat aan archiefbeelden met en veel in muziek tijdens vertellen Ernst Jansz, Henny uit Vrienten en Jan Hendriks naar alles wat je over naar Doe uit Maar zou willen weten. van Een film over een de band én door een uit tijdperk.

oktober 2021
07-07-2018 22:15

Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Documentaire over de geschiedenis van de Nederlandse band Doe Maar. Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Om...

15-06-2016 20:30

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertel...

10-01-2015 22:45

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Met archiefbeelden en muziek.Meer Na achtentwintig jaar geven de leden va...

28-12-2013 20:25

za 28 dec 2013

Doe Maar: Dit Is Alles - za 28 dec 2013

20:25,Omlijst door een schat aan archiefbeelden en veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. Een film over een band én een tijdperk.

Doe Maar: Dit Is Alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe Maar: Dit Is Alles bij Doe Maar: Dit Is Alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe Maar: Dit Is Alles. Heb je een uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe Maar: Dit Is Alles gemist

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. De bandleden praten over hun muziek, de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, de hysterie en het afscheid. De documentaire wordt verteld vanuit het perspectief van de band ten tijde van hun allerlaatste tour door Nederland. Een film over een band én een tijdperk. Een groep die zijn stempel drukte op een hele generatie. Met medewerking van Jan Hendriks, Ernst Jansz, Henny Vrienten, Joost Belinfante, René van Collem, Carel Copier, Piet Dekker, Bert Nienhuis, Peter Vincent en Adri Jan Hoes.

Uitzending gemist van Doe Maar: Dit Is Alles? Hier kun je alle uitzendingen van Doe Maar: Dit Is Alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!