Programma gemist?

Documentaire over in de geschiedenis van een de Nederlandse uit band Doe Maar. Na naar achtentwintig jaar geven de leden het van tijdens Doe Maar uit eindelijk toestemming om een uit documentaire te maken over de de roemruchte geschiedenis door van uit een razend populaire popband. Omlijst door het een schat een aan archiefbeelden een en uiteraard veel naar muziek vertellen Ernst in Jansz, Henny Vrienten en Jan van Hendriks alles wat een je in over Doe tijdens Maar zou willen weten. De bandleden door praten door over hun muziek, de een beginjaren, de op onderlinge verhoudingen, de hysterie door en het afscheid. De naar van documentaire wordt verteld vanuit het perspectief door van een de band in ten tijde van hun allerlaatste tour met op door Nederland. Een film over met een band en een door door tijdperk. Een groep die zijn stempel in drukte op naar een hele in generatie.

Na achtentwintig van jaar geven de tijdens leden van door Doe Maar eindelijk toestemming om op tv een documentaire te een in maken over de van roemruchte geschiedenis van een razend de populaire popband. Met archiefbeelden uit en op tv muziek.Meer Na achtentwintig jaar met geven door de leden van in Doe Maar eindelijk toestemming van om een uit documentaire te maken over uit de roemruchte op tv geschiedenis van een tijdens razend populaire popband. Omlijst de door een een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel tijdens muziek vertellen Ernst de Jansz, Henny tijdens Vrienten en Jan Hendriks naar alles wat de je over naar Doe Maar zou willen weten. van het De bandleden praten over een hun muziek, naar de beginjaren, de tijdens onderlinge verhoudingen, de hysterie de en het afscheid. De uit documentaire op tv wordt verteld vanuit het door perspectief van de door band ten tijde van hun naar door allerlaatste tour door Nederland. Een film in over een naar band en het een tijdperk. Een groep naar die zijn stempel tijdens drukte op een in hele op tv generatie. Met medewerking op van Jan Hendriks, Ernst Jansz, Henny op tijdens Vrienten, Joost Belinfante, op tv Rene van Collem, de Carel Copier, Piet Dekker, door Bert Nienhuis, Peter door Vincent en Adri Jan een Hoes.Minder

20:25,Omlijst door een op schat aan archiefbeelden van en uit veel muziek vertellen door Ernst Jansz, Henny Vrienten en op Jan de Hendriks alles wat met je over Doe op tv Maar zou willen weten. Een tijdens film over een een band van én een naar tijdperk.

december 2019
07-07-2018 22:15

Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Docu: Doe Maar: Dit Is Alles

Documentaire over de geschiedenis van de Nederlandse band Doe Maar. Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Om...

15-06-2016 20:30

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertel...

10-01-2015 22:45

Doe Maar: Dit Is Alles

Doe Maar: Dit Is Alles - Doe Maar: Dit Is Alles

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Met archiefbeelden en muziek.Meer Na achtentwintig jaar geven de leden va...

28-12-2013 20:25

za 28 dec 2013

Doe Maar: Dit Is Alles - za 28 dec 2013

20:25,Omlijst door een schat aan archiefbeelden en veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. Een film over een band én een tijdperk.

Doe Maar: Dit Is Alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe Maar: Dit Is Alles bij Doe Maar: Dit Is Alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe Maar: Dit Is Alles. Heb je een uitzending van Doe Maar: Dit Is Alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe Maar: Dit Is Alles gemist

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van een razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertellen Ernst Jansz, Henny Vrienten en Jan Hendriks alles wat je over Doe Maar zou willen weten. De bandleden praten over hun muziek, de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, de hysterie en het afscheid. De documentaire wordt verteld vanuit het perspectief van de band ten tijde van hun allerlaatste tour door Nederland. Een film over een band én een tijdperk. Een groep die zijn stempel drukte op een hele generatie. Met medewerking van Jan Hendriks, Ernst Jansz, Henny Vrienten, Joost Belinfante, René van Collem, Carel Copier, Piet Dekker, Bert Nienhuis, Peter Vincent en Adri Jan Hoes.

Uitzending gemist van Doe Maar: Dit Is Alles? Hier kun je alle uitzendingen van Doe Maar: Dit Is Alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!