Programma gemist?
september 2021
30-12-2013 09:42

Great Minds Live in de Melkweg

Great Minds live in de Melkweg - Great Minds Live in de Melkweg

Sticks, Winne en Jiggy Djé behoren alle drie tot de top van de Nederlandse hiphop. Samen met producer Dokter Moon brachten zij onder de naam Great Minds 't gelijknamige album uit. Ze speelden de hele zomer alle festivals plat, waaronder een...

Great Minds live in de Melkweg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great Minds live in de Melkweg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great Minds live in de Melkweg bij Great Minds live in de Melkweg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great Minds live in de Melkweg. Heb je een uitzending van Great Minds live in de Melkweg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great Minds live in de Melkweg gemist

Sticks, Winne en Jiggy Djé behoren alle drie tot de top van de Nederlandse hiphop. Samen met producer Dokter Moon brachten zij onder de naam Great Minds 't gelijknamige album uit. Ze speelden de hele zomer alle festivals plat, waaronder een bijzondere show op Lowlands. In de intiemere Melkweg-setting komen de tracks en verhalen van dit illustere viertal pas echt tot zijn recht.

Uitzending gemist van Great Minds live in de Melkweg? Hier kun je alle uitzendingen van Great Minds live in de Melkweg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2013 om 09:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!