Programma gemist?
februari 2017
27-02-2017 17:10

The Simon & Garfunkel Story

Tijd voor MAX - The Simon & Garfunkel Story

Lineke Rijxman, Micha de Winter, Roos Haase, The Simon & Garfunkel Story, Yorick van Norden, Ferry Mingelen en Janny van der Heijden. Lineke Rijxman is bij ons te gast! Komende woensdag speelt ze in 'De Balie' in Amsterdam, een verkorte versie van de solo-voorstelling 'The Gentle Woman'. Hierin komen de gevolgen van schelden en intimidatie op de sociale media aan de orde komen. We praten ook met hoogleraar maatschappelijke opvoedingsvraagstukken Micha de Winter. Hij is voorzitter van een commissie die op verzoek van het kabinet onderzoek doet naar misstanden en geweld in jeugdinrichtingen en pleeggezinnen vanaf 1945. Eveneens bij ons aan tafel Roos Haase. Zij kwam vlak na haar geboorte terecht bij een pleeggezin. Vanaf dat moment werd haar leven getekend door vernedering en geweld. Toch is zij zelf nu ook pleegmoeder. Verder hebben we aandacht voor The Simon & Garfunkel Story. Dat is een voorstelling waarin een eerbetoon wordt gebracht aan Paul Simon en Art Garfunkel. De cast van The Simon & Garfunkel Story treedt ook voor ons op met onder meer het wonderschone 'Homeward Bound'. Aan tafel zit ook singer-songwriter Yorick van Norden. Wie er ook is: parlementair commentator Ferry Mingelen. Hij bespreekt de actuele politieke ontwikkelingen met het oog op de komende Tweede Kamerverkiezingen. In de keuken treffen we culinair expert Janny van der Heijden aan. Zij verrast ons weer met iets superlekkers!

26-02-2017 07:10

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 20 tot en met 24 februari 2017.

24-02-2017 17:10

Live vanaf de Huishoudbeurs (2)

Tijd voor MAX - Live vanaf de Huishoudbeurs (2)

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os live vanaf de Huishoudbeurs! Janneke Brinkman-Salentijn is te gast. Op zondag 26 februari 2017 opent in Slot Zeist de jubileumtentoonstelling 25 jaar 'Passie voor Bloemen'. Daar wordt een overzicht getoond van de mooiste bloemen- en plantenaquarellen die Janneke de afgelopen kwart eeuw schilderde. Ook trendwatcher Lieke Lamb schuift aan, zij deelt haar bevindingen op het gebied van trends. Vanaf 3 maart 2017 is het indringende liefdesverhaal 'Gare de Lyon' in de Nederlandse theaters te zien. Bartho Braat en Jette van der Meij spelen de hoofdrollen in dit stuk en zijn bij ons te gast. Meester Patissier Robèrt van Beckhoven staat in de keuken, hij maakt een smaakvolle ananas anglaise. De Engelse popgroep Londonbeat is te gast én treedt op met hun hit 'I’ve been thinking about you'.

23-02-2017 17:10

Live vanaf de Huishoudbeurs

Tijd voor MAX - Live vanaf de Huishoudbeurs

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os live vanaf de Huishoudbeurs! Deze uitzending zenden wij live uit vanaf de Huishoudbeurs in Amsterdam. Daar ontvangen we Patty Brard en haar echtgenoot Antoine van de Vijver. Patty heeft namelijk ook een stand op de beurs. Ook te gast is schoonmaakgoeroe Emile Bode. Hij brengt verslag uit van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied. Martin Gaus schuift ook aan. Hij is samen met vlogger Dionne Slagter een YouTube-kanaal gestart met de naam 'Fikkie TV'. Het gaat over de opvoeding van honden. Rene Dings schreef het boek 'Over straatnamen met name'. Waarin hij alles vertelt over hoe straatnamen tot stand komen. Waar komt zijn interesse in straatnamen vandaan? Janny van der Heijden staat in de keuken en maakt voor de mensen in het publiek een lekker hapje. Tenslotte treedt het beroemde Amerikaanse duo The Weather Girlsop, dit duo werd beroemd met hun hit It’s raining men.

22-02-2017 17:10

Fractievoorzitter Groen Links Jesse Klaver

Tijd voor MAX - Fractievoorzitter Groen Links Jesse Klaver

Jesse Klaver, André Donker, Dutch Swing College Band, Sue Moreno en Annemarie Pronk. GroenLinks-voorman Jesse Klaver is te gast! We vragen hem wat de plannen zijn van GroenLinks op het gebied van ouderenzorg. Deze maand is het 75 jaar geleden dat de slag in de Javazee plaatsvond. Daarom zendt MAX zondag 26 februari 2017 de documentaire 'Slag in de Javazee' uit. Hierin gaat Theo Doorman op expeditie naar de plek van de zeeslag, waar zijn vader om het leven kwam. We blikken in deze uitzending vooruit op deze documentaire met Theo Doorman. Boswachter André Donker schuift ook aan. Hij ging voor ons naar het Dwingelerveld om naar het eerste lammetje te kijken! Ook geeft hij een nieuwtje over de Markerwadden. De Dutch Swing College Band en Sue Moreno staan op het podium! Zij spelen voor ons het nummer 'Goody Goody' Annemarie Pronk staat in de keuken en maakt spekkoek! Ook vertelt ze over haar nieuwe kookboek.

21-02-2017 17:10

Sprookjesmusical 'Into the Woods'

Tijd voor MAX - Sprookjesmusical 'Into the Woods'

Wart Kamp, Esther Maas, Wil Seegelken, Ted van Essen, Antoine Hermans en Steffen Morrison. De musicalacteurs Wart Kamps en Esther Maas zitten bij ons aan tafel. Alle twee spelen ze een belangrijke rol in de sprookjesmusical 'Into the Woods' die wereldwijd vele awards heeft gewonnen. Nu is de musical voor het eerst in Nederland in de originele orkestbezetting te zien. Het bestaan van Wil Seegelken werd totaal op z’n kop gezet toen haar vrolijke zoon veranderde in een agressieve tiran. Inmiddels werd schizofrenie bij hem vastgesteld en is hij opgenomen in een TBS-kliniek. Bij ons vertelt Wil hoe ze haar leven langzaam maar zeker weer aan het oppakken is. Vaste huisarts dokter Ted van Essen heeft het over een van onze belangrijkste organen: de lever. De lever heeft een opmerkelijk herstellend vermogen, maar daar moet je wel wat voor doen. Of laten! In de keuken maakt topkok Antoine Hermans maakt canneloni van paling en schaaldier met oosterse tapioca. Soulzanger Steffen Morrison treedt samen met zijn liveband op! Ze brengen de nieuwe single 'All for you' ten gehore!

20-02-2017 17:10

Minister-president Mark Rutte

Tijd voor MAX - Minister-president Mark Rutte

Minister-president Mark Rutte, Elisah Baijens, Bart Chabot, Jeroen van den Boom en Janny van der Heijden. Minister-president Mark Rutte is te gast! We weten inmiddels dat onze premier van Bach, de Toppers én zijn moeder houdt, maar waarvan gaat zijn hart nog meer sneller kloppen? Ook vragen we hem hoe de VVD denkt over de toekomst van de ouderenzorg. Wat doen bekende mensen met hun prachtige kleding nadat ze ermee over de rode loper hebben geparadeerd? Theaterwetenschapper én dochter van zangeres Liesbeth List Elisah Baijens weet het antwoord. Zij opende Second Stage Vintage. Daarnaast schuift Bart Chabot ook aan. Hij komt vertellen over het boek 'De zon en de maan en The Rolling Stones'. Ook te gast: zanger Jeroen van den Boom. Voor wie hem altijd al beter wilde leren kennen, is er nu zijn nieuwste album en gelijknamige theatertour 'Dit ben ik'. In de keuken tenslotte culinair wonder Janny van der Heijden. Zij maakt speciaal voor Mark Rutte een Indonesische maaltijd met veel kroepoek!

19-02-2017 07:35

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 13 tot en met 17 februari 2017.

17-02-2017 17:10

Muzikale uitzending met KLUBBB3 en meer!

Tijd voor MAX - Muzikale uitzending met KLUBBB3 en meer!

Tim Welvaars, Shirma Rouse, Frank Ketelaar, Patrick van Veen en Robèrt van Beckhoven. Jazzmuzikant en mondharmonika-virtuoos Tim Welvaars én The Voice of Holland-deelneemster Shirma Rouse komen langs! We praten over hun gezamenlijke liefde voor de muziek van Stevie Wonder. Ook het schlagertrio KLUBBB3 is te gast. Dit trio bestaat uit Jan Smit, Christoff De Bolle en Florian Silbereisen. Samen treden ze op met hun nieuwste Nederlandstalige feestnummer 'Het leven danst Sirtaki'. Ook scenarioschrijver Frank Ketelaar schuift aan. Met hem praten we over de nieuwe dramaserie KLEM en de net verschenen biografie van Al Capone. Verder komt bioloog en apendeskundige Patrick van Veen langs. Vanuit zijn specialisme werpt hij een verhelderende blik op de actualiteit. En in de keuken staat Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

16-02-2017 17:10

CDA-lijsttrekker Sybrand Buma

Tijd voor MAX - CDA-lijsttrekker Sybrand Buma

Sybrand Buma, Paul Rem, Brace, Sandra Ysbrandy en The Tribue To The Cats Band. CDA-lijsttrekker Sybrand Buma is te gast! Met welke idealen gaat zijn partij de verkiezingen in? En natuurlijk stellen we hem de vraag wat het CDA gaat doen aan de problematiek rondom de ouderenzorg. Ook cultuurhistoricus en conservator van Paleis Het Loo, Paul Rem schuift aan. Hij vertelt over prinses Christina die aanstaande zaterdag 18 februari haar 70ste verjaardag viert. De zanger Brace komt ook langs. Hij vertelt over een speciaal concert van het Nationaal Studenten Orkest. Brace zal daar ook een nummer ten gehore brengen. Verder praten we over de tentoonstelling 'Vrouwen van Rotterdam' in Het Rotterdam Museum. Hierin laat het museum de vrouwen van de wederopbouw zien. In de keuken bereidt Sandra Ysbrandy een vitaminerijke maaltijd. En The Tribue To The Cats Band treedt voor ons op!

15-02-2017 17:10

Nieuw boek Kluun

Tijd voor MAX - Nieuw boek Kluun

Kluun, Anne Marie van Veen, Wanda de Kanter, Willemijn Kappers, Francis Kuijk en Frank Boeijen. Schrijver Raymond van de Klundert, oftewel Kluun is te gast. Na het succes van zijn debuut Komt een vrouw bij de dokter, komt Kluun praten over zijn nieuwste boek: 'DJ'. Ook Anne Marie van Veen en longarts Wanda de Kanter zijn te gast. Anne Marie begon al jong met roken en heeft nu longkanker. Onlangs zette zij een unieke stap: ze deed aangifte tegen de tabaksindustrie. Wanda heeft de Vereniging Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde weten te overtuigen deze aanklacht tegen de tabaksfabrikanten financieel te steunen. Fotograaf Willemijn Kappers schuift ook aan. Met de expositie 'There Is No Difference' wil ze de overeenkomsten laten zien tussen Nederlanders en vluchtelingen. Francis Kuijk staat in de keuken. Zij laat zien hoe je komkommers kunt inmaken met diverse kruiden en smaken. Tenslotte treedt singer-songwriter Frank Boeijen voor ons op! Zijn nieuwe theatertour is net van start gegaan en binnenkort komt zijn verzamelalbum uit.

14-02-2017 17:10

Valentijnsdag

Tijd voor MAX - Valentijnsdag

Willeke van Ammelrooy, zanger Marco Bakker, Tiny, Gerrit, Marc de Hond, Remona Fransen en Ted van Essen. Het is Valentijnsdag dus hebben we ook de liefde hoog in het vaandel. En dat liefde geen leeftijd kent bewijzen onze hoogbejaarde gasten Tiny en Gerrit. Hun prille liefde trok de aandacht en zo werden Tiny en Gerrit onderwerp van een heus fotoproject. Verder te gast zijn actrice Willeke van Ammelrooy en zanger Marco Bakker. Een stel dat al vele jaren lief en leed met elkaar deelt. We spreken natuurlijk over de MAX-serie Gouden Jaren, waarin Willeke figureert. En over Marco’s muzikale plannen met De 3 Baritons. Maar we zijn ook benieuwd naar het geheim van hun liefde. Ook ontvangen we presentator en theatermaker Marc de Hond en zijn partner, oud-atlete Remona Fransen. Beiden hebben pasgeleden een dochtertje gekregen, dus met de liefde zit het wel goed. Maar wat bedoelt Marc met de titel van zijn nieuwste theatershow, 'Wie bang is, krijgt ook klappen'? Hij legt het uit! Verder schuift vaste huisarts dokter Ted van Essen bij ons aan. Speciaal voor deze Valentijnsdag heeft Ted zich verdiept in de rol die geurstoffen spelen bij verliefde gevoelens. Om het helemaal af te maken treedt Marco Bakker voor ons op met een lied dat helemaal past bij deze Valentijnsdag: 'Perhaps love'.

13-02-2017 17:10

André van Duin heeft nieuws

Tijd voor MAX - André van Duin heeft nieuws

André van Duin, Nina Blom, André Donker, Rachida Kharbouch en Najima Kharbouch en Van Dik Hout. André van Duin komt deze keer weer bij ons langs. En niet zomaar want hij heeft nieuws! Verder spreken we met Nina Blom. Haar moeder leed aan het syndroom 'Münchhausen by Proxy', een stoornis waarbij de moeder het kind opzettelijk ziek maakt om zo aandacht voor zichzelf te creëren. Nina bracht haar jeugd daardoor grotendeels door in ziekenhuizen en ze vertelt wat dat met haar gedaan heeft. Boswachter André Donker is gaan varen in natuurgebied De Wieden in Overijssel en laat mooie beelden zien. Van de rietvelden, het trilveen en alles wat zich daar in deze tijd van het jaar afspeelt. In de keuken staan de zusjes Rachida Kharbouch en Najima Kharbouch. Zij hebben samen 'Healthy Sisters' bedacht. Ze maken video's over gezonde Marokkaanse gerechten. De Nederlandstalige rockband Van Dik Hout brak meer dan 20 jaar geleden door. Komende maand begint hun nieuwste theatertoer onder de veelzeggende titel 'Het Beste Van'. Deze uitzending laten ze horen hoe goed Van Dik Hout op z’n best is!

12-02-2017 07:20

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 6 tot en met 10 februari.

10-02-2017 17:10

Fractievoorzitter SGP Kees van der Staaij

Tijd voor MAX - Fractievoorzitter SGP Kees van der Staaij

Kees van der Staaij, Leonie van der Grinten, Gijsbert en Femke, Kees Veldboer, Marlayne Sahupala en Esmee Scholte. SGP-voorman Kees van der Staaij schuift vandaag aan. Wat beweegt hem, wat wil hij nog bereiken en hoe ziet hij de toekomst van de ouderenzorg in Nederland? Ook strafrechtadvocate Leonie van der Grinten is te gast. Als 'Meester Leonie' blogt ze erop los, met als missie het strafrecht toegankelijk en begrijpelijk te maken voor de gewone burger. Zondag gaat de nieuwe editie van 'Boer Zoekt Vrouw Internationaal' van start. Ditmaal worden vijf Nederlandse boeren gevolgd die in Roemenië, Frankrijk, Zambia, de Verenigde Staten en Canada wonen en werken. Bij ons zijn boer Gijsbert en Femke te gast. Zij kozen voor elkaar in de serie 'Boer Zoekt Vrouw 2010' en zijn inmiddels gelukkig getrouwd. Stichting Ambulance Wens viert op 3 april haar 10-jarig jubileum. Kees Veldboer is oprichter van de stichting en komt er bij ons over vertellen. Marlayne Sahupala is vandaag ook bij ons. Ze presenteert 'Hart van Nederland' maar zingt ook. Voor ons zal ze een nummer van Whitney Houston zingen. Binnenkort is het vijf jaar geleden dat Whitney overleed. In de keuken staat Esmee Scholte. Zij maakt gerechten met yoghurt. Hoe ze dit precies doet laat ze zien in de uitzending.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 106
  • Laatste uitzending op 27-02-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord