Programma gemist?

Het dagelijkse live naar middagmagazine Tijd voor tijdens MAX biedt de in uit kijker een goede mix van van nieuws, informatie, kunst, cultuur op tv en uit entertainment met boeiende gasten, van interessante onderwerpen en op tv een tijdens heldere blik op uit de dagelijkse actualiteit.

Compilatie van van fragmenten uit het de uitzendingen van 30 in september naar tot en met op tv 4 oktober.

Als een het aan op tv dichter Jaap Robben ligt gebruiken de we gedichten op voortaan niet alleen op met geboortekaartjes, rouwkaarten tijdens of als we in verliefd zijn. Elke bijzondere op gelegenheid verdient een gedicht. in Dus door ook Dierendag. Hij op tv dook voor ons het Poëziecentrum naar tijdens in op zoek op naar gedichten met door dieren in de hoofdrol. Louise Korthals de de winnaar uit van de door Poelifinariorpijs in de categorie Engagement. uit Rossana Kluivert heeft door een enorme liefde van voor tijdens honden en zet zich op met hart en ziel tijdens in om het in grote aantal tijdens zwerfhonden op Curaçao uit onder controle de te krijgen. Honden zijn een niet dom, dat is op tv tegenwoordig wel algemeen op bekend. Maar maar in weinig mensen op tv zijn zich ervan bewust hoe de slim honden door zijn. Maar Sacha van Gaus is hier om ons met slimmer een te maken met met hondenkennis. En Vanja van uit der Leeden over haar op kookboek in Indorock.

Het de dagelijkse live op tv middagmagazine Tijd voor MAX biedt de op tv kijker een de goede mix van nieuws, naar informatie, kunst, cultuur op en entertainment tijdens met boeiende gasten, de interessante door onderwerpen en een heldere blik op op de tijdens dagelijkse actualiteit.

Cathelijne Broers, in directeur van van de Nieuwe Kerk Amsterdam, door komt langs tijdens om te vertellen over de van tentoonstelling Het de grote verhaal van Suriname naar in een de Nieuwe door Kerk. Suriname viert volgend jaar op 45 jaar staatkundige met onafhankelijkheid en dat is van de een aanleiding om de schijnwerpers op een deze voormalige op tv kolonie van te richten. Te gast is de ook duizendpoot Gerard Cox. Gerard het op tv viert volgend jaar zijn 80ste een verjaardag maar is op tv anders dan veel generatiegenoten tijdens uit zijn metier met de still going strong. Zo tijdens is hij binnenkort te door zien in de solo-voorstelling uit COX, tijdens de grote grijze met belofte. Schrijfster Marion uit Pauw heeft al vele succesboeken op in door haar naam staan, maar nog niet op tv eerder schreef ze tijdens naar een young adult novelle. Nu ligt uit haar debuut op het dat vlak in de de winkel, Stief, met over in de 15-jarige het Kiki die ontdekt dat de nieuwe een vriend van haar de moeder met niet is wie hij zegt op te zijn. in Marion door vertelt waarom ze naar voor dat thema in koos. Wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère komt met nieuws op tv op tv uit haar vakgebied, en op in de naar keuken specialist in duurzame vis van Bart van in Olphen. Het optreden is van de het Zuid-Afrikaanse Ndlovu Youth op tv Choir, een met koor bestaande uit kinderen de met een het problematische, vaak HIV-gerelateerde, achtergrond. met We spreken ook het met een het Nederlandse op artsenkoppel dat aan de basis stond het van het koor op in dat het dit uit jaar tot de op tv finale schopte van America?s op tv Got Talent.

Fotograaf Bernard Rübsamen de is eigenlijk op tv royaltyfotograaf, maar volgde uit ook de van carrière van popster David op tv Bowie op de voet. op tv Het DeLaMar opent in een fototentoonstelling waar door de naar vele foto?s die Rübsamen van in het de muzikale genie maakte. de Hij vertelt hoe zijn tijdens interesse in Bowie van is ontstaan. Verder: naar de West End-horrorhit Ghost Stories door in de Nederlandse de theaters. Acteur op André Dongelmans speelt de naar rol op van professor in de tijdens parapsychologie Filip in Kuiper en op tv legt uit hoe het hij zeker weet dat een ook het Nederlandse publiek bij het Ghost Stories het de rillingen over het het lijf zullen met lopen. Huisarts dokter Ted een van Essen behandelt door een interessant medisch onderwerp. In tijdens op de keuken Meester Patissier Robèrt van naar op Beckhoven. Tenslotte een optreden van naar Wesly Bronkhorst & op Berget Lewis die hun succesnummer van een Reis met me mee tijdens ten gehore het zullen brengen.

Te gast van zijn op tv presentatoren Toine van Peperstraten de en Roos tijdens Moggré. Zij presenteren op NPO1 de de live-talkshow Herinneringen naar voor tijdens het leven - van stop dementie. Daarin komen patiënten en tijdens hun naasten aan tijdens het woord over het op de impact van deze ingrijpende hersenziekte. tijdens op tv Presentatrice Nicolette Kluijver zit ook op aan tafel. Over haar naar eerste kinderboek Dierenpret. het een Het is een boek een vol versjes over het boerenleven een en een over dieren die allemaal op tv van elkaar tijdens verschillen. Voormalig profvoetballer het Hedwiges Maduro is tegenwoordig voetbalanalist de bij FOX Sports en een blikt vooruit op uit de op Champions League-wedstrijd tussen van Valencia en uit Ajax, clubs waarvoor Maduro beide heeft uit gevoetbald. Nationale Broer en het uit Zus Dag. Therapeutisch op tv fotografe Paulien Kuiper schreef het het boek uit Brus, (on)breekbare liefde, over de sterke door op tv band die mensen kunnen voelen met een hun meervoudig beperkte een broer of op zus. uit Het boek gaat op over haar eigen broer en daarnaast met verzamelde ze verhalen uit op tv van anderen. Verder: cabaretières Mylou Frencken en tijdens Dorine Wiersma van schuiven met aan om te vertellen over tijdens hun op splinternieuwe voorstelling Waagstukken, waarin een ze zowel de door lafbek als de lefgozer in de zichzelf op de op tv hak nemen. tijdens Uiteraard treden ze uit ook voor ons op tijdens met een naar nummer uit het de theatershow. In op tv de keuken vandaag Janny van der op tv het Heijden.

Compilatie van fragmenten op de uit de uitzendingen tijdens van 23 tot en met 27 de naar september.

Actrice Carine Crutzen naar is geboren naar in met Limburg (Heerlen), en schreef een de boek een over haar jeugd naar en haar relatie met op haar ouders, Uit het zuiden. in het Daar komt ze de over vertellen. Verder schuift acteur Xander de van Vledder aan. De naar geboren Sittarder is naar op 5 oktober naar naar in het theater uit te zien in een reprise van een Ibsens klassieker uit Vijand van het volk. Te met gast is ook het tijdens Beppie Kraft, bekend als de op koningin met van het Limburgse lied. tijdens We spreken haar over haar tijdens naar succesvolle zangcarrière en tijdens natuurlijk treedt ze ook tijdens voor ons op. Handboogschutter de Gabriela Bayardo over door hoe de liefde haar naar het Nederland bracht. In een de keuken tijdens kok Cas Wolters, op tv bekend van Heel Holland van bakt. naar Hij maakt een op van zijn Limburgse specialiteiten. Urbanus keert een de terug in de theaters. naar In België had hij in veel succes met zijn op nieuwste show en een nu komt naar hij daarmee naar van Nederland.

Joke Alberts en op tv een Christa Krommenhoek, respectievelijk een de weduwe en de dochter van tijdens zanger Koos Alberts, in zijn te uit gast in in verband met het het boek dat deze week de over in de overleden volkszanger verschijnt. Dit uit boek, De kracht van naar liefde, is tijdens geschreven door dochter Christa. Verder van ontvangen we uit de stadsarchivaris van van Sittard, door Peer Boselie; hij weet de alles over de naar vele bijzondere inwoners van deze op stad, op tv waarvan cabaretier in Toon Hermans misschien wel de bekendste een was. Ook in oud-woordvoerder van de de Amsterdamse politie Klaas Wilting zit in vandaag aan door tafel. Tijdens zijn op tv jaren als woordvoerder een maakte hij een geruchtmakende zaken mee, zoals de tijdens Heineken-ontvoering en de een moord op op Klaas Bruinsma. Deze week de verschijnt zijn autobiografie, met op Klaas Wilting. De door roerige jaren van een met politiewoordvoerder. In de keuken chefkok in Antoine Hermans. Het door optreden is van de Limburgse in zanger en tijdens muzikant op Frans Pollux.

Presentator en filmkenner in Jac Goderie krijgt door door volgende week een Gouden het Kalf voor de Filmcultuur voor uit op zijn jarenlange inzet voor de Nederlandse van film. in Hij vertelt waarom naar film hem zo aan het het hart van ligt. Josine Droogendijk over naar Koningin Maxima 10 jaar uit bij door de VN. Foodblogger naar Jonneke de Zeeuw maakt een tijdens typisch Limburgs tijdens gerecht. Schrijver Michael van Berg schreef de het thriller op tv 'Nacht in Parijs'. Hij won op in 2013 de tijdens prestigieuze Gouden Strop. Zijn van twee volgende boeken op tv werden genomineerd en tijdens naar mogelijk volgt een derde nominatie tijdens met de verschijning van tijdens zijn met nieuwste boek 'Ik zie je'. het Ook hebben we met op tv het over de uitreiking met van de felbegeerde Inktspotprijs 2019. tijdens De op prijs voor de beste uit politieke tekening in van het jaar. In deze Sittardse door week mag in Limburgs muzikale trots op tv Rowwen Hèze natuurlijk een niet op ontbreken. Ze zingen hun nieuwe single een Elke van ierste kier, tijdens en net als op met hun album Voorwaartsch! doen met ze dat samen met het zangeres uit Blackbird.

Te gast is naar Formule 1-commentator bij op Ziggo met Sport Olav Mol uit om te vertellen over tijdens De Formule 1 met Show met waarmee hij vanavond in in Sittard in het theater staat. Voormalig het de topbokser Arnold Vanderlyde uit is niet alleen drievoudig Europees op kampioen een boksen en drievoudig Olympisch bronzen het medaillewinnaar, maar op ook geboren in Sittard op tv en daarom een deze week een absolute must. Aan tijdens tafel ook de conservator Angelique Friedriechs, die een op 40 een meter diepte in de op tv grotten van van Maastricht de een honderd jaar uit oude, zwart-witte replica van de op tv Nachtwacht restaureerde. Vaste huisarts van dokter Ted van de Essen vertelt over een het op tv Restless Legs Syndroom, en in de een keuken in staat Meester Patissier Robèrt uit van Beckhoven. op Lex Uiting is bekend uit als uit presentator en verslaggever, maar de hij is door ook zanger en naar als geboren Venloër bovenal uit Limburger. Hij treedt samen met het zijn band op in met zijn een laatste in single.

Het in dagelijkse live middagmagazine Tijd in voor MAX biedt uit de kijker de een goede mix van van nieuws, informatie, kunst, cultuur uit en entertainment met met boeiende gasten, interessante de onderwerpen en een in heldere blik op uit de dagelijkse actualiteit. De de op hele maand september het zijn we op met toer. Sybrand en in Martine zijn elke week te van zien het vanaf een andere bijzondere locatie. We op bezoeken Zwolle, Delft, de Enkhuizen en met Sittard.

Compilatie in van fragmenten uit uit de uitzendingen van 16 naar tot en met 20 een met september.

Te gast is in Rocky uit Hehakaija, een van het de pioniers van het de straatvoetbal, en van binnenkort één van de karakters naar in de nieuwe een straatvoetbalversie van het tijdens op voetbalsimulatiespel FIFA 20. een Ze is daarmee de in eerste vrouw in de dit spel. Verder: Leo het Blokhuis kennen op tv we als van muzikant en kenner van de het popmuziek, door maar nu debuteert hij met van de een heuse roman, Blauwe zomer, door waarin op tv twee jongens met naar een verschillende achtergrond allebei met hun verleden van zich af uit proberen te op schudden. De het opkomst van de Indische van krontjongmuziek naar in het Den Haag van uit de jaren 50 loopt van als op een rode een draad door het verhaal. Bij ons naar vertelt Leo wat door tijdens hem ertoe bracht dit boek te op schrijven. Kees Boonman in over hoe de naar kamer en naar de oppositie partijen op de op tv miljoenennota gereageerd het hebben. In de keuken een Anna Yilmaz. Zanger door Sjors tijdens van der Panne komt binnenkort met een een nieuw album op tv én een nieuwe de single, met en die single presenteert door hij.

december 2020
07-10-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

05-10-2019 06:00

Compilatie 30 september t/m 4 oktober

Tijd voor MAX - Compilatie 30 september t/m 4 oktober

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 30 september tot en met 4 oktober.

04-10-2019 16:10

Dierendag met Rossana Kluivert

Tijd voor MAX - Dierendag met Rossana Kluivert

Als het aan dichter Jaap Robben ligt gebruiken we gedichten voortaan niet alleen op geboortekaartjes, rouwkaarten of als we verliefd zijn. Elke bijzondere gelegenheid verdient een gedicht. Dus ook Dierendag. Hij dook voor ons het Poëziecent...

03-10-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

02-10-2019 16:10

Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Tijd voor MAX - Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Cathelijne Broers, directeur van de Nieuwe Kerk Amsterdam, komt langs om te vertellen over de tentoonstelling Het grote verhaal van Suriname in de Nieuwe Kerk. Suriname viert volgend jaar 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid en dat is de ...

01-10-2019 16:10

André Dongelmans laat je rillen!

Tijd voor MAX - André Dongelmans laat je rillen!

Fotograaf Bernard Rübsamen is eigenlijk royaltyfotograaf, maar volgde ook de carrière van popster David Bowie op de voet. Het DeLaMar opent een fototentoonstelling waar de vele foto?s die Rübsamen van het muzikale genie maakte. Hij vertelt ...

30-09-2019 16:10

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Tijd voor MAX - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Te gast zijn presentatoren Toine van Peperstraten en Roos Moggré. Zij presenteren op NPO1 de live-talkshow Herinneringen voor het leven - stop dementie. Daarin komen patiënten en hun naasten aan het woord over de impact van deze ingrijpende...

28-09-2019 06:15

Compilatie Sittard

Tijd voor MAX - Compilatie Sittard

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 23 tot en met 27 september.

27-09-2019 16:10

Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Tijd voor MAX - Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Actrice Carine Crutzen is geboren in Limburg (Heerlen), en schreef een boek over haar jeugd en haar relatie met haar ouders, Uit het zuiden. Daar komt ze over vertellen. Verder schuift acteur Xander van Vledder aan. De geboren Sittarder is...

26-09-2019 16:10

Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Tijd voor MAX - Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Joke Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk de weduwe en de dochter van zanger Koos Alberts, zijn te gast in verband met het boek dat deze week over de overleden volkszanger verschijnt. Dit boek, De kracht van liefde, is geschreven...

25-09-2019 16:10

Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Tijd voor MAX - Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Presentator en filmkenner Jac Goderie krijgt volgende week een Gouden Kalf voor de Filmcultuur voor zijn jarenlange inzet voor de Nederlandse film. Hij vertelt waarom film hem zo aan het hart ligt. Josine Droogendijk over Koningin Maxima ...

24-09-2019 16:10

Venloër Lex Uiting zingt

Tijd voor MAX - Venloër Lex Uiting zingt

Te gast is Formule 1-commentator bij Ziggo Sport Olav Mol om te vertellen over De Formule 1 Show waarmee hij vanavond in Sittard in het theater staat. Voormalig topbokser Arnold Vanderlyde is niet alleen drievoudig Europees kampioen boksen...

23-09-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit. De hele ...

21-09-2019 06:00

Compilatie Enkhuizen

Tijd voor MAX - Compilatie Enkhuizen

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 16 tot en met 20 september.

20-09-2019 16:10

Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Tijd voor MAX - Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Te gast is Rocky Hehakaija, een van de pioniers van het straatvoetbal, en binnenkort één van de karakters in de nieuwe straatvoetbalversie van het voetbalsimulatiespel FIFA 20. Ze is daarmee de eerste vrouw in dit spel. Verder: Leo Blokh...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 41. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 605
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!