Programma gemist?

Aflevering 168 door - Nieuws- en het actualiteitenmagazine

Aflevering 33 het - door Nieuws- en actualiteitenmagazine: Compilatie van tijdens fragmenten van tijdens de afgelopen van week.

De van uitzending staat uit geheel in het uit teken van de kinderen in in Zuid-Afrika en in Kinderfonds MAMAS. MAMAS zijn lokale de vrouwen die zich een inzetten voor kinderen door die leven in op extreme met armoede en op eigen met initiatief dagelijkse zorg een verlenen aan het de meest kwetsbare kinderen in op tv de Zuid-Afrika. Inmiddels vormen door de MAMAS een groeiende beweging een van uit meer dan 1400 naar vrouwen. Samen helpen zij nu op al 40.000 tijdens kinderen met onder andere voeding, een op veiligheid, kleding, naschoolse opvang en medicatie. van een En geven de kinderen uit veel liefde in en aandacht. Nog veel op tv meer MAMAS staan klaar voor een op meer kwetsbare kinderen, maar het geld is het probleem. We laten uit zien hoe het de de MAMAS in de West-Kaap, naar Zuid-Afrika zorgen voor uit de allerkleinsten, oudere in kinderen opvangen op tv en tieners begeleiding bieden op tv in de meest door uiteenlopende vormen. De meeste kinderen de blijven thuis wonen, de maar worden bijgestaan naar door de op vrouwen. We gaan van mee de van wijken en de townships het in en zien de van MAMAS tijdens hun op dagelijkse activiteiten van voor de kinderen. Persoonlijke door verhalen het illustreren de uit gevolgen van ernstige door armoede en de noodzaak van op tv structurele op tv hulp, zoals de MAMAS die in bieden. uit Zelf noemen ze het 'meegroeien naar met het kind'. Want van wanneer een de kind eenmaal op tv met hun op project in aanraking van is gekomen en een met boterham krijgt op tv ontstaat een verantwoordelijkheid van 15 tot het 20 jaar, tot van een het kind echt op uit eigen benen staat. Zangeres naar en ambassadrice in van Kinderfonds MAMAS Leona door Philippo is bij van ons te gast en een treedt op op. Als moeder weet van ze als geen ander naar hoe met belangrijk het is je kind een in eerlijke de kans in het leven te de kunnen geven. met ?Als je geboren wordt naar in een krottenwijk de naar in Zuid-Afrika ben het je eigenlijk kansloos. Het een is onvoorstelbaar, door maar één miljoen peuters en kleuters met gaan op tv daar de tien jaar niet naar halen als met we niets doen. Vaak in tijdens bedenk ik me dat het tijdens ook mijn kleintje had door kunnen uit zijn? De door MAMAS doen met wat ze kunnen, op tv met een enorme dosis ?MAMA in Power?. Maar ze het willen uit nog zoveel méér doen! Ik vind naar naar dat wij in de Nederland daarom niet door kunnen achterblijven maar de MAMAS van moeten op tv helpen.?

Zangeres naar Berget Lewis staat tot van ver over uit de grenzen van op de grootste podia tijdens en werd bejubeld in de in Britse versie van de talentenjacht X Factor. door Binnenkort is ze door samen met naar haar liveband te in bewonderen op tijdens poppodium Underground in het Lelystad voor het naar exclusieve en unieke met kerstconcert A Soulful X-Mas, met door van soul-, gospel- en op tv jazz-invloeden. Bij ons aan van tafel blikken in we met haar terug op tv op een met succesvol jaar met veel bijzondere momenten. uit tijdens Natuurlijk treedt ze op ook voor ons op. Verder: binnenkort gaat uit voor van de veertiende keer de Serious Request van op start, de goededoelenactie naar van radiozender NPO 3FM met in samenwerking het met het een Nederlandse Rode Kruis. Ditmaal wordt geld van ingezameld om ouders naar en kinderen te op verenigen die naar elkaar zijn kwijtgeraakt na in een het ramp of op conflict. Vanaf 18 van december zullen drie 3 FM-dj?s zich door weer een zonder eten laten opsluiten in tijdens uit het Glazen Huis, dat in dit jaar door in Apeldoorn staat. Twee van hen naar zitten door bij ons aan tafel: op tv Sander Hoogendoorn de en Domien Verschuren. En in het het programma MAX Maakt het door Mogelijk is een reportage te het zien tijdens over de hermetisch met afgesloten zone rond de Oekraïense stad op tv Tsjernobyl, waar van in 1986 op tv de grootste kernramp ooit plaatsvond. op De omgeving rond het Tsjernobyl is niet met geheel verlaten, want met een aantal door bewoners van keerde na korte naar tijd naar het gebied terug, door onbewust van de een gevaren van straling. tijdens Nu, 31 uit jaar later, is nog door maar een een tiende van hen in in leven. door Jan Slagter bezocht deze baboesjka van om uit te kijken of er iets voor de door hen gedaan kan worden, en uit werd daarbij rondgeleid een door de op biologen Daan Kloeg door en Hans tijdens Wolkers, die al naar vijf maal eerder in deze death van zone in waren en er op tv een fotoboek over de maakten.

Schrijver en een columnist Thomas Verbogt door en singer-songwriter Beatrice op van der door Poel komen een bij ons langs. Ze de hebben de handen ineengeslagen en van spelen in de op tv muzikale voorstelling Montere tijdens weemoed van sfeervolle liedjes en in vertellen humoristische verhalen door die op tijdens elkaar aansluiten. Bij ons vertellen door ze uit hoe deze bijzondere samenwerking een tot stand is gekomen het en een natuurlijk laten ze iets van van hun theatershow op tv horen. Verder: acteur en theaterproducent de Rick Engelkes heeft zijn het eerste film geproduceerd, een de komedie Huisvrouwen een bestaan niet. Hij tijdens speelt daarin zelf tijdens op tv ook de rol tijdens van Dokter Simon, van grappig genoeg het personage tijdens waarmee hij door bekend werd in de soapserie op Goede Tijden, Slechte naar Tijden. Hoe vindt in hij het door om zijn stethoscoop met weer tevoorschijn te moeten het halen? En Jan op Dulles komt vertellen over uit de kerstplannen van de uit uit 3J's. De band gaat het voor de derde op keer optreden tijdens met akoestische kerstliedjes, naar ooit ontstaan na op tv een bericht op naar Facebook.

Pianovirtuoos Wibi Soerjadi de zit al ruim naar 35 jaar door in van het vak en dat op tv wordt gevierd met een van reeks speciale het concerten, waarbij hij van het romantische repertoire een van muzikale meesters op tv als Liszt in en Chopin naadloos laat aansluiten in op naar zijn eigen composities. Hij tijdens geeft ook alvast een voorproefje, van het want bij ons staat de vleugel het uiteraard al klaar! Verder: het de Nederlandse speelfilm op tv Gek van Geluk uit is in op première gegaan, waarin de we zien hoe in Lena, schrijfster de van liefdesliedjes, door een een tekort een aan romantiek in haar uit leven haar in inspiratie verliest. Om haar weer een het beetje op uit weg te helpen een huurt haar beste naar vriendin acteur het Hugo in een die Lena?s hoofd op hol moet tijdens brengen. Musicalster Matteo op van uit der Grijn speelt de rol uit een van Hugo met in verve en schuift bij ons van aan. We met praten met tijdens hem ook over Soof de Musical naar het die voor volgend jaar op uit stapel staat uit en waarin met Matteo eveneens te zien zal zijn. En op naar Nederland is een schaatsland en een dat zullen we ook in deze winter weer tijdens weten. Oud-schaatscoach van Leen Pfrommer trainde jarenlang een de kernploeg van waar onder de andere Ard naar Schenk en Kees Verkerk deel een van tijdens uitmaakten en beleefde met op hen ongekende successen, maar op ook daarna op tv bleef tijdens hij, onder meer als door commentator, nog bij de uit schaatssport naar betrokken. Over de carrière van van deze invloedrijke naar schaatscoach verschijnt het boek Leen op tv Pfrommer- Schaatscoach een en hij is bij met ons te door gast. Ook oud-schaatskampioen Jan met Bols, de die door Pfrommer de werd overgehaald om zijn fiets in te op tv verruilen voor noren, de zit aan van tafel.

Willemijn Verkaik op tv werd tijdens wereldberoemd met haar vertolking van de met op tv heks Elphaba in de musical door Wicked en heeft nu uit net de van première achter het de rug van door de Duitse met versie van Ghost, waarin ze als naar Molly, rouwende weduwe op van uit de bij een overval omgekomen op Sam, de in hoofdrol het voor haar rekening neemt. Willemijn van is voor één dagje door over door uit Berlijn en we tijdens zijn dan ook in extra op tv blij dat ze bij ons aanschuift naar de en ook nog een in nummer uit Ghost naar voor ons zingt. Verder: van actrice en zangeres Maartje van een de Wetering schittert op tv vanaf op tv 23 december samen tijdens met begeleidingsgroep Fuse op het uit Winterfeest in het van Concertgebouw. van Bij ons in naar de studio geven ze op alvast een voorproefje. in En het nieuwe seizoen met van kennisquiz De het Slimste Mens op tv begint de met een bijzondere strijd: oud-winnaars het nemen het een op tegen de onbekende Nederlanders. Televisierecensente Angela een de Jong won dit in jaar de met zomereditie van in De Slimste Mens op tv en keert nu dus terug. Wat van gaat ze de eraan doen om nog op tv een keer in te op winnen?

Compilatie de van fragmenten op uit de uitzendingen van 4 tot een en met op 8 op tv december.

Zangeres en actrice een op tv Ellen ten Damme zit door middenin haar naar theatertour Paris-Berlin waarin ze samen met een door haar band muziek uit alle tijdens delen van naar Europa en uit uit verschillende decennia de met elkaar verenigt in tijdens één wervelende show. Kurt met Weill, op Bertold Brecht en naar Edith Piaf, maar ook Brigitte op tv Bardot met en Yves Montand: alles komt voorbij tijdens in op Paris-Berlin. Gelukkig heeft het Ellen nu even de het afslag naar naar Hilversum genomen en uit komt ze bij naar ons vertellen met over wat haar zo aanspreekt door in de muziek uit uit door het interbellum. En uiteraard laten we in op haar niet gaan voordat ze de iets uit het haar show van heeft laten horen. Verder: presentator tijdens Harm Edens op en cabaretier en acteur naar Eric van Sauers zijn te in naar gast. Beiden zijn al vanaf het naar begin de betrokken bij het uit satirische programma Dit met was het nieuws, in dat na tijdens een onderbreking van 2 jaar vanaf op tv 17 december weer met te op tv zien is bij AVROTROS. uit Eric de staat daarnaast ook nog in tijdens het theater met uit De Lief en Leed het Tour en daar met tijdens zijn we ook benieuwd naar. En het van borrelseizoen is echt met aan de gang. op tv het En om voor nog een meer gezelligheid op tv te zorgen, maakt een Robèrt van Beckhoven op kaasvlinders in onze van keuken.

Driewerf hoera! Amalia het is jarig, op tv ze is 14 uit jaar geworden. in Met Paul Rem, conservator van door Paleis Het Loo, het praten we een over naar de kroonprinses. Want in gaat er nu het iets veranderen nu ze op weer een jaar ouder het is en naar dus een jaar dichterbij haar op 18e verjaardag? Verder: Valerio op tijdens Zeno die ook in het het nieuwe seizoen van de door BNNVARA-serie Over mijn uit lijk weer van een aantal jonge de mensen volgt die ongeneeslijk tijdens ziek zijn en door een toch nog alles uit het leven van proberen het te halen. Wat doet uit dit met hem? En op wie kent hem niet? uit Pietje de Bell, de kwajongen die uit met een knipoog tijdens en zijn een groep de Zwarte Hand kwajongensstreken van uithaalde. Over de in geestelijk uit vader van tijdens Pietje Bell, Chris op tv van Abkoude, is nu een biografie op tv verschenen. De schrijver het de is bij ons: Jan in Maliepaard.

We ontvangen uit we in acteur, regisseur en voormalig supermarktfiliaalhouder Harry in het Piekema: de film de De Familie Slim is naar namelijk te zien in de met door bioscopen, een familiefilm over een uitvindersgezin tijdens dat toch niet uit slim genoeg blijkt een om uit de handen een van een stel snode met ontvoerders te blijven. Harry het speelt in hierin de rol van van vader Fritz Slim, uitvinder uit van alledaagse in zaken. Verder: televisiejournalist en een filmmaker Renée Scheltema werkte in samen met van dochter Lisa jarenlang aan door de documentaire Normal is van Over, haar levenswerk tijdens waarin ze de de relatie tussen tijdens geld, de met verdeling van uit de welvaart, het uitputten van grondstoffen naar en klimaatverandering in in tijdens beeld bracht. Twee dagen nadat het de film was het afgerond kwam haar dochter uit om met bij een verkeersongeluk. het Bij ons met aan tafel vertelt Renée hoe ze uit op met dit drama door omgaat en waarom ze van de problematiek uit het de film met nog altijd niet kan loslaten. En met een swingend optreden op tv van naar Claudia Robbens. Ze heeft nu het eindelijk haar op langverwachte debuutalbum uitgebracht, tijdens Who you in want to be. Daarvan laat ze uit bij de ons het naar prachtige titelnummer horen.

O, met kom er eens kijken: een Henk het Westbroek, voormalig politicus, radio- en televisiepresentator, van zanger van de uit het befaamde Nederlandstalige popgroep Het Goede het Doel én verantwoordelijk in voor van de klassieker Sinterklaas, wie kent hem met op niet zit op deze 5 december uit heel van toepasselijk bij ons aan op tafel. Er is in dan ook genoeg een te vertellen, van want niet alleen verscheen over door een hem onlangs de biografie tijdens Henk, waarin wordt in teruggeblikt op een de kleurrijke loopbaan van van deze creatieve de duizendpoot, ook komt een de dag na Sinterklaas zijn nieuwe naar single van uit en dat wordt meteen de zijn laatste, want op Henk vindt met het op 65-jarige tijdens leeftijd wel welletjes. op Bij ons treedt op hij nog door één keer op! Verder: het actrice en presentatrice Saar Koningsberger in op tv is ambassadeur voor stichting Het met Vergeten door Kind die zich inzet voor kinderen in naar die opgroeien in het gezinnen met meervoudige tijdens problematiek. Dit jaar organiseerde de van stichting de Sint in Express Tour, waarbij een de speciale NS-trein kinderen van tijdens oppikte om Sint en Piet naar te een ontmoeten. Saar reisde met mee en vertelt bij in ons hoe dat door was. En presentator en van origine de psycholoog Pieter een Hulst presenteert de een nieuwe VPRO-serie Wetenschap havermoutpap, tijdens waarin van hij op zoek gaat naar op de uit beweegredenen achter ons gedrag. Op naar basis naar van wetenschappelijk door onderzoek maar ook met de in nodige humor met probeert hij deze tijdens week de door vraag te beantwoorden uit waarom we zo graag met gelukkig willen worden. En met kun je dat geluksgevoel naar door zelf beïnvloeden? Pieter op is bij ons om alvast een tijdens tipje van naar de uit sluier op te lichten maar tijdens hij is niet alléén: het zijn vader, het acteur Kees in Hulst, die de hoofdrol speelt een in de populaire op MAX-serie door Het geheime dagboek van Hendrik door de Groen, schuift ook in bij ons aan.

Zangeres op Anita Meyer staat in Nederland met al meer dan het dertig door jaar aan de top en de beleefde in de uit jaren op '80 en '90 het ongekende successen. Dat Anita nog op tijdens steeds tot de populairste artiesten van uit ons land behoort op tv blijkt in wel uit het feit in dat tijdens ze binnenkort samen met tijdens een aantal andere de sterren zal naar schitteren tijdens het Muziekfeest van naar het de Jaar in de Ziggo Dome. Bij op ons aan van tafelen blikt terug naar op haar een prachtige carrière en begeleid door een een liveband treedt een ze natuurlijk de ook voor ons op. Verder: uit schrijver op tv Tommy Wieringa van komt vertellen over zijn nieuwste tijdens boek De heilige Rita, de van waarmee hij terugkeert naar het tijdens Twentse platteland waar hij de is opgegroeid, in een op tv krimpregio waar iedereen wegtrekt behalve in de ?hopeloze gevallen?: tijdens zij vinden op troost in de met armen van Rita, de een Thaise met prostituee. En boswachter André Donker op heeft het over de het vele het uitkijktorens die door Natuurmonumenten in heel met Nederland zijn een aangelegd en waarvandaan in je een op prachtig uitzicht hebt over uit de fraaiste natuurgebieden. een Binnenkort komt van er in een De Onlanden, op de grens met tussen Groningen naar en Drenthe, weer uit eentje bij.

Compilatie van de fragmenten uit de uitzendingen naar van op tv 27 november tot en met de 1 het december.

Hij doet er met bescheiden over, de maar op zanger Marco Borsato heeft naast zingen van nóg een in grote tijdens passie: fotograferen. Toen zijn met vriend en grote voorbeeld topfotograaf op tv het Raymond Rutting hem op tv uitnodigde voor een masterclass op tijdens Aruba hapte hij een dan uit ook meteen toe en van samen met Raymond wist tijdens hij van de charmes van het op kleurrijke Caribische eiland op in de gevoelige een plaat vast te leggen, waarbij naar ze naar wel elk een duidelijk eigen op op tv benadering hadden. Het resultaat van dit van het bijzondere project is inmiddels te in zien in een uit mooi de fotoboek: Aruba. Marco en Raymond op bij ons aan uit tafel om de mooiste een plaatjes daaruit de toe op tv te lichten. Over foto?s gesproken: uit dierenarts Jenny tijdens Buijtels heeft daar ook veel mee het te maken, maar op naar dan gaat het om van röntgenfoto?s. Hoe krijg je een naar hond het of een tijdens kat zover dat-ie netjes stil blijft met uit zitten en naar het met vogeltje kijkt? En zangers het Sjors van der Panne, een Jim de van Groot en zangeres uit Josee Koning komen langs. Zij door brengen in hun uit theaterconcert tijdens Een tip van de het sluier de een liefdevol eerbetoon aan naar de vijftien jaar geleden op tv overleden tekstdichter Lennaert op tv Nijgh, leverancier met van veel beroemde Nederlandstalige nummers. in door Bij ons aan in tafel horen we van met Sjors, Jim en Lennaerts laatste de door vrouw Josee wat dit met concert zo bijzonder tijdens maakt, en natuurlijk treden ze tijdens met een van van die klassiekers voor van ons het op.

december 2017
18-12-2017 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 168 - Nieuws- en actualiteitenmagazine

17-12-2017 07:50

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 33 - Nieuws- en actualiteitenmagazine: Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

15-12-2017 17:10

Help de MAMAS!

Tijd voor MAX - Help de MAMAS!

De uitzending staat geheel in het teken van de kinderen in Zuid-Afrika en Kinderfonds MAMAS. MAMAS zijn lokale vrouwen die zich inzetten voor kinderen die leven in extreme armoede en op eigen initiatief dagelijkse zorg verlenen aan de meest...

14-12-2017 17:10

Swingende kerst met Berget Lewis

Tijd voor MAX - Swingende kerst met Berget Lewis

Zangeres Berget Lewis staat tot ver over de grenzen op de grootste podia en werd bejubeld in de Britse versie van talentenjacht X Factor. Binnenkort is ze samen met haar liveband te bewonderen op poppodium Underground in Lelystad voor het e...

13-12-2017 17:10

De kerstplannen van de 3J's

Tijd voor MAX - De kerstplannen van de 3J's

Schrijver en columnist Thomas Verbogt en singer-songwriter Beatrice van der Poel komen bij ons langs. Ze hebben de handen ineengeslagen en spelen in de muzikale voorstelling Montere weemoed sfeervolle liedjes en vertellen humoristische verh...

12-12-2017 17:10

Romantische Wibi Soerjadi

Tijd voor MAX - Romantische Wibi Soerjadi

Pianovirtuoos Wibi Soerjadi zit al ruim 35 jaar in het vak en dat wordt gevierd met een reeks speciale concerten, waarbij hij het romantische repertoire van muzikale meesters als Liszt en Chopin naadloos laat aansluiten op zijn eigen compos...

11-12-2017 17:10

Is Angela de Jong weer de slimste?

Tijd voor MAX - Is Angela de Jong weer de slimste?

Willemijn Verkaik werd wereldberoemd met haar vertolking van de heks Elphaba in de musical Wicked en heeft nu net de première achter de rug van de Duitse versie van Ghost, waarin ze als Molly, rouwende weduwe van de bij een overval omgekome...

10-12-2017 07:30

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 4 tot en met 8 december.

08-12-2017 17:10

Ellen ten Damme houdt van muziek uit het interbellum

Tijd voor MAX - Ellen ten Damme houdt van muziek uit het interbellum

Zangeres en actrice Ellen ten Damme zit middenin haar theatertour Paris-Berlin waarin ze samen met haar band muziek uit alle delen van Europa en uit verschillende decennia met elkaar verenigt in één wervelende show. Kurt Weill, Bertold Brec...

07-12-2017 17:10

Driewerf hoera voor Amalia!

Tijd voor MAX - Driewerf hoera voor Amalia!

Driewerf hoera! Amalia is jarig, ze is 14 jaar geworden. Met Paul Rem, conservator van Paleis Het Loo, praten we over de kroonprinses. Want gaat er nu iets veranderen nu ze weer een jaar ouder is en dus een jaar dichterbij haar 18e verjaard...

06-12-2017 17:10

Slimme Harry Piekema

Tijd voor MAX - Slimme Harry Piekema

We ontvangen we acteur, regisseur en voormalig supermarktfiliaalhouder Harry Piekema: de film De Familie Slim is namelijk te zien in de bioscopen, een familiefilm over een uitvindersgezin dat toch niet slim genoeg blijkt om uit handen van e...

05-12-2017 17:10

Saar Koningsberger en Sinterklaas reizen aan geen enkel huisje voorbij

Tijd voor MAX - Saar Koningsberger en Sinterklaas reizen aan geen enkel huisje voorbij

O, kom er eens kijken: Henk Westbroek, voormalig politicus, radio- en televisiepresentator, zanger van de befaamde Nederlandstalige popgroep Het Goede Doel én verantwoordelijk voor de klassieker Sinterklaas, wie kent hem niet zit op deze 5 ...

04-12-2017 17:10

Anita Meyer nog altijd aan de top

Tijd voor MAX - Anita Meyer nog altijd aan de top

Zangeres Anita Meyer staat in Nederland al meer dan dertig jaar aan de top en beleefde in de jaren '80 en '90 ongekende successen. Dat Anita nog steeds tot de populairste artiesten van ons land behoort blijkt wel uit het feit dat ze binnenk...

03-12-2017 07:30

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 27 november tot en met 1 december.

01-12-2017 17:10

De fotograaf Marco Borsato

Tijd voor MAX - De fotograaf Marco Borsato

Hij doet er bescheiden over, maar zanger Marco Borsato heeft naast zingen nóg een grote passie: fotograferen. Toen zijn vriend en grote voorbeeld topfotograaf Raymond Rutting hem uitnodigde voor een masterclass op Aruba hapte hij dan ook me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 263
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord