Programma gemist?

Tijd voor op tv MAX compilatie van tijdens fragmenten van de een afgelopen de week. Compilatie van fragmenten uit de door uitzendingen van met 8 tot de en met 12 van mei 2017.

Dennis van in der Geest, Hugo met Borst, Olga het Commandeur, Ruud Dirkse, op tv André Donker, Robèrt van Beckhoven naar door en Liptease. In de laatste van uitzending van tijdens dit tv-seizoen bezoekt Dennis in van der Geest de een studio. In het op nieuwe een SBS6-programma 'De wereld rond met een 80-jarigen', op trekt Dennis met acht ouderen door van het ene een naar het met andere continent. naar Ook te gast is het sportjournalist en op tv schrijver Hugo tijdens Borst. Hij vertelt het bij ons over op zijn nieuwe boek een 'Ach, moedertje', het vervolg van een 'Ma'. Ziet het Hugo, na het het door hemzelf en Carin de Gaemers opgestelde Manifest over op tv op verbeteringen in de gezondheidszorg inmiddels al op tv verschil? Verder van praten we met Olga door Commandeur en naar zorginnovator Ruud Dirkse naar over het boek 'Wat naar beweegt jou'. Hierin benadrukken met ze het naar belang van bewegen voor van met name zestigplussers. de Het boek bevat op onder andere de op persoonlijke door verhalen over actief op tv ouder worden van zeven bekende met Nederlanders zoals Willeke tijdens op tv Alberti, Job Cohen en het Sjoukje Hooymaayer. Daarnaast schuift boswachter in André met Donker ook aan. met Hij bezocht de aalscholverkolonie. In de op keuken staat Meester Patissier met tijdens Robèrt van Beckhoven en die op tv komt ook de flink in beweging de om als op tv altijd weer iets heerlijks uit de de oven te de toveren! Tot slot wordt het op tv swingen op met Liptease die uit het nummer 'Blurred Lines' zullen een tijdens spelen.

De op tv opa’s en oma’s door van OG3NE, Getty Kaspers, Sandra op Reemer, Bill van door naar Dijk, Heddy Lester, naar Rosina Louwaars, Esther Hart, Sieneke met en tijdens Sandra Ysbrandy. Donderdag 11 mei van 2017 vindt de uit 2e halve finale op tv van het de Eurovisie Songfestival plaats, met natuurlijk naar OG3NE. Onze naar uitzending met staat geheel in het teken van op tv dit een muziekfestijn. De opa’s en oma’s naar van OG3NE zijn een uit te gast. Hoe beleven zij deze tijdens spannende avond? Ook door worden er met herinneringen in opgehaald aan eerdere met edities. Met Getty met Kaspers, Sandra Reemer, tijdens Bill van Dijk, Heddy Lester, Rosina van uit Louwaars, Esther Hart en naar Sieneke. Natuurlijk kijken we de naar oude beelden van op onze met gasten destijds op het Eurovisie met Songfestival. Heddy, Rosina, Esther een en Sieneke uit brengen hun songfestivalnummers door onder begeleiding uit van een band nog eenmaal door naar ten gehore! Sandra Ysbrandy staat tijdens deze het muzikale uitzending in uit de uit keuken.

Sanne Schippers, van Anna naar Gimbere, Arthur Jussen Lucas op tv Jussen, Francis Kuijk en naar deelnemers tijdens 'Hoe word de ik 100'. Foodblogger Sanne Schippers van is op tv te gast. Samen met haar zus, in atlete Dafne Schippers, uit tijdens schreef ze een kookboek vol gezonde door tijdens recepten. Gezonde voeding speelde een ook een belangrijke rol in naar op tv het MAX-programma 'Hoe word tijdens ik 100'. door Hierin gingen zes het deelnemers de strijd aan met hun het van overgewicht, diabetes, hart- en een vaatziekten. Hoe gaat uit het nu met met hen? Wetenschapsjournaliste Anna Gimbere een verbaast zich over een wetenschappelijk de nieuwtje. Want uit volgens kosmoloog en natuurkundige in Stephen Hawking het moet de uit mens binnen honderd jaar met een andere op tv planeet vinden in om te bewonen, door wil onze soort overleven. Verder met is er in aandacht voor de musical ' On met Your Feet'. een Wij mogen bekend door maken wie de grootmoeder van en wie de het moeder van uit Gloria Estefan daarin het gaat met spelen. Francis Kuijk staat in de keuken op tv en naar maakt een typisch Australische naar date & op nut loaf. De muzikale pianobroers de Arthur en uit Lucas Jussen treden door op in een de studio. Zij hebben een tijdens nieuwe CD op tv uitgebracht.

André van de der Toorn, Erik Kamphorst, een Ted van met Essen, Antoine Hermans op tv en uit René Shuman & Angel-Eye. We een ontvangen ditmaal onder andere een tv-maker André met van der Toorn. op Vanaf 10 mei 2017 op tv is hij te op tv zien op in het het nieuwe SBS6-programma 'Van naar onze centen'. Daarin met stelt hij de door financiële blunders aan de kaak van die de met overheid regelmatig de begaat met ons belastinggeld, een met als gevolg in een verspilling met van miljoenen euro’s. Erik Kamphorst hoorde in een 2 jaar geleden dat hij een aan de op ongeneeslijke aandoening ALS lijdt. van Zijn het zoon Daan Kamphorst besloot de onvermijdelijke het aftakeling van Erik een vast te een leggen tijdens in een documentaire. Zowel Erik met als Daan zijn op tv bij ons de te gast. Vaste huisarts dokter naar in Ted van Essen heeft het naar nu het vakantieseizoen nadert in over uit de verschillende op tv vormen van reisziekte en wat je een daartegen kunt door doen. Helpen pilletjes echt? op tv van In de keuken zwaait topkok Antoine op tv Hermans vandaag van de scepter, en naar dat belooft als altijd op tv weer uit iets lekkers. met Tenslotte: komende augustus is het op tv precies tijdens 40 jaar geleden dat rock naar ‘n naar roll-legende Elvis Presley overleed. Elvis-adepten René op tv Shuman & Angel-Eye de zetten de op tv studio uit op z’n kop met één de van Elvis’ bekendste met klassiekers!

Gijs tijdens Wanders, Arjan op tv van Egmond, Inez Weski, Liesbeth Staats, tijdens Pierre van van Hooijdonk, op Janny van der Heijden en het The Analogues. In in het nieuwe MAX programma de 'Mijn missie' worden met veteranen van die ooit voor onze vrijheid het vochten, op tv maar nu in anonimiteit door leven, op uit de schaduw gehaald. naar Documentairemaker Gijs Wanders uit en oud-marinier Arjan van Egmond door zijn te gast. Verder met schuift Inez Weski met aan. Op 12 naar en 13 naar mei 2017 tijdens houdt ze een lezing op tv in het Concertgebouw naar over de naar interactie tussen kunst een tijdens rechtsspraak. Ook naar Liesbeth de Staats is te van gast. Zij maakte op tv de documentaire 'Het land van in Marine' over de met Franse partij Front National van in en Marine Le Pen. Op zondag een 7 mei 2017 met is de tijdens tweede ronde van op de Franse op tv presidentsverkiezingen, wie op tv zal de nieuwe president worden? Daarnaast op zit naar ook Pierre van op Hooijdonk aan tafel. Hij speelde van lang het voor Feyenoord en is nu in ambassadeur van het door EK voetbal op voor vrouwen. Janny van der in Heijden het staat in de keuken. Ze uit maakt dit keer op tv weer uit een heerlijk een gerecht klaar. Het optreden wordt verzorgd van in door The Analogues.

Tijd naar voor MAX naar compilatie van fragmenten van de naar afgelopen week. Compilatie van in fragmenten uit op tv de een uitzendingen van 1 tot en de met 5 mei van 2017.

Plien van met Bennekom, Bianca Krijgsman, Peter uit van de in Witte, Bas door Hoeflaak, Sandra op tv Ysbrandy, Jim Jansen, Iris Sommer een en Guido’s Orchestra. door De gehele het cast van de Nederlandse de versie van de een theaterhit 'Slippers' een is te gast. Plien tijdens van Bennekom, in Bianca Krijgsman (Plien & Bianca), op tv Peter van de met Witte tijdens en Bas het Hoeflaak (Droog Brood) vertellen met over dit stuk. Trendwatcher Lieke van Lamb is het ook van de het partij. Zij licht toe op tv hoe het vieren naar van de van vrijheid is veranderd in de het op tv loop van de op tv jaren. In de keuken staat Sandra met Ysbrandy. Sandra is gespecialiseerd het het in vintage cooking. Ze uit maakt zalm met rozemarijn het en geroosterde in groene asperges. Ook Jim Jansen, uit hoofdredacteur New Scientist, de en Iris Sommer, naar hoogleraar een psychologie, zijn te gast. Ze het vertellen naar ons over het tijdens boek 'Ideeën die de wereld in veranderen'. Tenslotte een door fantastisch optreden van uit Guido’s Orchestra. de Het van beroemde symfonie-poporkest waarover MAX vanaf 13 het mei de 2017 een uit tweetal tv-specials uitzendt. Samen van met hun in vaste sopraansoliste Wendy Kokkelkoren zingen op ze van op deze Bevrijdingsdag onder meer het in met meeslepende 'We’ll meet op again'!

Op tijdens 4 mei 2017 staat de een uitzending volledig naar in het teken van op vluchtelingen. een Meer dan door 65 miljoen mensen wereldwijd met zijn op de vlucht voor het oorlog, geweld en naar onderdrukking. met Voor deze mensen zet Stichting in Vluchteling zich naar in, door het tijdens verlenen van het onderdak, medische zorg, hulpgoederen, voedsel, van schoon drinkwater het en met sanitaire voorzieningen. Herman van Veen is te op tv gast, hij uit werd geboren in de het oorlog. Ook op acteur Waldemar Torenstra het schuift aan. Hij zet met zich al op tv jarenlang in voor van Stichting Vluchteling. Hij bezocht op tv van een vluchtelingenkamp bij het de door IS belegerde op stad Mosul, door in Irak. In deze uitzending tijdens ook het verhaal van van Abdi, een ondernemer door in Mosul. Hij tijdens had twee winkels, door een goed inkomen en door een de fijn huis. Door de strijd in en een de bombardementen in Mosul is op tv hij met alles kwijt en leeft op hij nu met van zijn gezin door in een tent. Het naar 8-jarige jongetje Hashem op is van gevlucht uit Syrië en in woont al de naar helft van zijn met leven in een tijdens vluchtelingenkamp in Irak. Hij de weet uit niet beter, maar de oorlog die het nu al 6 uit jaar duurt een zit in zijn van hoofd. Deze uitzending uit is mede van mogelijk gemaakt door Stichting uit Vluchteling.

Sonja Barend, Max de Westerman, Michaël van Laterveer, het Annemarie Pronk en Flip Noorman. Sonja met op tv Barend is te het gast! Onlangs verscheen van op haar hand 'Je in ziet mij nooit in meer terug', een uit serie indringende memoires tijdens waar ze door ingaat op het op lot van haar op tv vader en moeder gedurende de uit Tweede Wereldoorlog. Voormalig met Amerika-correspondent Max Westerman schuift ook van uit aan in de studio. Momenteel tijdens loopt zijn nieuwe televisiereeks uit 'Max Zoekt Rust', op tv waarin we zien met hoe hij zich een verdiept in in de op tv kracht van hindoeïstische yoga en van een naar ayurvedische levenswijze. Marien bioloog Michaël Laterveer kweekt een in op tv zijn aquarium in Utrecht een haaien met en roggen om ze later uit het te zetten in naar de Noordzee. naar Annemarie Pronk staat uit in de keuken van en we het worden muzikaal verwend door zanger op Flip met Noorman.

Kim door Feenstra, Bénine in Bijleveld, Pauline van Berkel, Gerdi Verbeet, het Ted tijdens van Essen en Albert Hammond. op tijdens Topmodel Kim Feenstra de en foodblogger Bénine Bijleveld op tv zijn te gast. Kim is tijdens niet alleen door een van op tv Nederlands bekendste modellen, ze de staat op ook graag aan de andere kant van van de camera. het Zo heeft ze het de prachtige een foto’s gemaakt uit voor het kookboek 'Food Talk' uit dat ze naar samen de met Bénine heeft geschreven. Bij de ons in de keuken een maakt Bénine in natuurlijk een lekker gerecht op tv klaar. op Ook geboortefotografe het Pauline van Berkel schuift op tv aan. Ze uit is draagmoeder van door een baby die bestemd uit is voor twee van wensvaders. Ook deze twee toekomstige van vaders zijn de te gast. Verder komt voormalig de voorzitter tijdens van de Tweede Kamer, Gerdi de Verbeet van langs. Ze een is voorzitter van het Nationaal Comité naar tijdens 4 en 5 op tv mei. Ze vindt de het belangrijk dat de met herinnering aan de tijdens gebeurtenissen in op tv de Tweede Wereldoorlog levend uit wordt gehouden. Vaste huisarts dokter door Ted op tv van Essen met heeft het over wat uit je wel en naar niet moet doen uit bij een ziekenhuisopname. Tenslotte van een fantastisch optreden in van wereldster Albert Hammond. in Bij ons zingt op tv hij een in medley van zijn grootste uit hits!

Gerard en naar Xander van der het Wulp, Sigrid Muusse, Robert uit het Wisse, Marjolijn Touw, uit André Donker en Bart van Olphen. op tv We ontvangen het dit keer politiek met verslaggever op bij de NOS Xander van naar der naar Wulp. Hij kreeg het met vak met een de paplepel ingegoten, want naar zijn vader Gerard door van der Wulp de was in de jaren door 80 en door 90 van in de vorige eeuw natuurlijk een bekend het Journaal-gezicht. Ook Gerard naar op is te gast. Verder de het verhaal van Sigrid Muusse. Haar een rechteroog raakte van geïnfecteerd door het een zeer agressieve parasiet van die zich in uit ons kraanwater bevindt en in naar moest uiteindelijk worden tijdens verwijderd. Sigrid wil contactlenzendragers bewust het maken met van de risico’s die ze de lopen wanneer door ze hun lenzen niet met op de tijdens juiste manier desinfecteren. Ook naar de oogarts die haar op tv behandelde, dr. met Robert Wisse van naar het de UMC Utrecht, is bij ons te een de gast. Actrice en zangeres Marjolijn door Touw komt vertellen de over door haar rol in de het musical 'Was Getekend, naar Annie M.G. Schmidt' van die na de zomer op tv van 2017 in op première gaat en het die vol uit zit met muzikale Annie M.G.-klassiekers. op Boswachter André Donker door is door een kijkje gaan nemen bij op in de aalscholverkolonie in tijdens de Lepelaarsplassen. En uit ging ook op zoek naar met de adder! In op tv de een keuken tenslotte topkok door en specialist in het duurzame vis Bart van Olphen, op tv die naar zó uit zee weer de iets heerlijks op tafel door tovert.

Tijd op voor MAX compilatie van fragmenten het van de een afgelopen week. Compilatie de van de fragmenten uit de uitzendingen van tijdens 24 tot de en met 28 april in 2017.

Lizet een Kruyff, Elske DeWall, Micky Hoogendijk, op het Michiel de Zeeuw, Emile Bode naar en Robèrt van Beckhoven. van Op vrijdag naar 28 april op tv 2017 is het tijdens de dag waarop uit 150 uitverkoren Nederlanders samen met in koning Willem-Alexander en de koningin Máxima van genieten van een feestelijk tijdens diner. de Lizet Kruyff vertelt in alles over het koninklijke diners. Ook hebben we nog een naar optreden van met singer-songwriter Elske DeWall, die de tijdens The Passion de met dit jaar de op tv rol van Maria speelde. Bij ons de het zingt ze, net als in tijdens dat paasevenement, het de prachtige naar 'Heb het leven lief'! Micky met Hoogendijk is tijdens ook te gast. Haar uit foto's zijn te zien met in een nieuwe de museale overzichtstentoonstelling het ‘Through the Eyes uit of Others’. Hierin op is een overzicht van de portretten te tijdens zien die de kwetsbaarheid een en verborgen schoonheid het van mensen weerspiegelen. Verder uit schuift met ook Michiel de Zeeuw op tv aan. Deze interieurarchitect en de presentator naar is te zien in een door nieuw televisieprogramma 'Bekende tijdens huizen' en vertelt ons van uit daar alles over. Schoonmaakgoeroe Emile op tv Bode heeft weer een door handige huishoudtip in waar u door uw voordeel mee kunt doen. In de door keuken staat Meester op tijdens Patissier Robèrt van Beckhoven. Hij van maakt voor ons met dit uit keer weer iets heerlijks in klaar.

Het is Koningsdag! in Wij op zenden live uit vanaf Paleis met uit Soestdijk. In een éxtra op tv lange uitzending ontvangen door we gezellige gasten. Zanger tijdens én op tv Oranjefan Frans Bauer schuift het aan en komt uiteraard ook met optreden. de Koen Willekes is te gast, van hij is een uit van in de 150 met uitverkorenen die te gast uit mag zijn bij het het diner van van de koning. Hoe bereidt een hij zich voor met op deze dag? een Paul Rem mag een ook het niet ontbreken, hij heeft een op aantal mooie anekdotes uit over Paleis Soestdijk. Koningshuisdeskundige door met Jeroen Snel was aanwezig bij de door feestelijkheden naar in Tilburg. En vertelt een alles over de deze koninklijke naar dag. De Vlaamse op tv Marlène de Wouters stond deze Koningsdag in langs tijdens de koninklijke door route in Tilburg en van brengt verslag uit bij ons. door uit Ook haar NOS-collega Siham een Raijoul is te gast. het Modejournaliste van Josine Droogendijk geeft deskundig commentaar op bij een de kledingkeuzes van met Máxima, Laurentien en Marilène. van Justine Marcella, hoofdredacteur van het in tijdschrift Vorsten schuift uit op tv op ook graag aan. de Zowel Janny van der Heijden in als Robèrt op van Beckhoven maken met een gerecht het met een koninklijke twist. naar Dan is in er ook nog een op optreden de van de Fanfare ‘Bereden Wapens’ met van de tijdens Koninklijke Landmacht: met zij spelen onder meer de Emma van het Fanfare.

augustus 2017
14-05-2017 07:30

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 8 tot en met 12 mei 2017.

12-05-2017 17:10

Het belang van bewegen

Tijd voor MAX - Het belang van bewegen

Dennis van der Geest, Hugo Borst, Olga Commandeur, Ruud Dirkse, André Donker, Robèrt van Beckhoven en Liptease. In de laatste uitzending van dit tv-seizoen bezoekt Dennis van der Geest de studio. In het nieuwe SBS6-programma 'De wereld rond...

11-05-2017 17:10

Het Eurovisie Songfestival

Tijd voor MAX - Het Eurovisie Songfestival

De opa’s en oma’s van OG3NE, Getty Kaspers, Sandra Reemer, Bill van Dijk, Heddy Lester, Rosina Louwaars, Esther Hart, Sieneke en Sandra Ysbrandy. Donderdag 11 mei 2017 vindt de 2e halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats, met natu...

10-05-2017 17:10

Wat eet een atleet?

Tijd voor MAX - Wat eet een atleet?

Sanne Schippers, Anna Gimbere, Arthur Jussen Lucas Jussen, Francis Kuijk en deelnemers 'Hoe word ik 100'. Foodblogger Sanne Schippers is te gast. Samen met haar zus, atlete Dafne Schippers, schreef ze een kookboek vol gezonde recepten. G...

09-05-2017 17:10

André van der Toorn over financiële blunders

Tijd voor MAX - André van der Toorn over financiële blunders

André van der Toorn, Erik Kamphorst, Ted van Essen, Antoine Hermans en René Shuman & Angel-Eye. We ontvangen ditmaal onder andere tv-maker André van der Toorn. Vanaf 10 mei 2017 is hij te zien in het nieuwe SBS6-programma 'Van onze centen'....

08-05-2017 17:10

Mijn missie

Tijd voor MAX - Mijn missie

Gijs Wanders, Arjan van Egmond, Inez Weski, Liesbeth Staats, Pierre van Hooijdonk, Janny van der Heijden en The Analogues. In het nieuwe MAX programma 'Mijn missie' worden veteranen die ooit voor onze vrijheid vochten, maar nu in anonimitei...

07-05-2017 07:50

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Tijd voor MAX compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 1 tot en met 5 mei 2017.

05-05-2017 17:10

Voorstelling: Slippers

Tijd voor MAX - Voorstelling: Slippers

Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Peter van de Witte, Bas Hoeflaak, Sandra Ysbrandy, Jim Jansen, Iris Sommer en Guido’s Orchestra. De gehele cast van de Nederlandse versie van de theaterhit 'Slippers' is te gast. Plien van Bennekom, Bia...

04-05-2017 17:10

Stichting Vluchteling

Tijd voor MAX - Stichting Vluchteling

Op 4 mei 2017 staat de uitzending volledig in het teken van vluchtelingen. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd zijn op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking. Voor deze mensen zet Stichting Vluchteling zich in, door het verlenen v...

03-05-2017 17:10

Sonja Barend

Tijd voor MAX - Sonja Barend

Sonja Barend, Max Westerman, Michaël Laterveer, Annemarie Pronk en Flip Noorman. Sonja Barend is te gast! Onlangs verscheen van haar hand 'Je ziet mij nooit meer terug', een serie indringende memoires waar ze ingaat op het lot van haar vade...

02-05-2017 17:10

Nationaal Comité 4 en 5 mei

Tijd voor MAX - Nationaal Comité 4 en 5 mei

Kim Feenstra, Bénine Bijleveld, Pauline van Berkel, Gerdi Verbeet, Ted van Essen en Albert Hammond. Topmodel Kim Feenstra en foodblogger Bénine Bijleveld zijn te gast. Kim is niet alleen een van Nederlands bekendste modellen, ze staat ook g...

01-05-2017 17:10

Gerard en Xander van der Wulp

Tijd voor MAX - Gerard en Xander van der Wulp

Gerard en Xander van der Wulp, Sigrid Muusse, Robert Wisse, Marjolijn Touw, André Donker en Bart van Olphen. We ontvangen dit keer politiek verslaggever bij de NOS Xander van der Wulp. Hij kreeg het vak met de paplepel ingegoten, want zijn ...

30-04-2017 07:40

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 24 tot en met 28 april 2017.

28-04-2017 17:10

Diner met het koningspaar

Tijd voor MAX - Diner met het koningspaar

Lizet Kruyff, Elske DeWall, Micky Hoogendijk, Michiel de Zeeuw, Emile Bode en Robèrt van Beckhoven. Op vrijdag 28 april 2017 is het de dag waarop 150 uitverkoren Nederlanders samen met koning Willem-Alexander en koningin Máxima genieten van...

27-04-2017 17:10

Koningsdag bij Tijd voor MAX (deel 2)

Tijd voor MAX - Koningsdag bij Tijd voor MAX (deel 2)

Het is Koningsdag! Wij zenden live uit vanaf Paleis Soestdijk. In een éxtra lange uitzending ontvangen we gezellige gasten. Zanger én Oranjefan Frans Bauer schuift aan en komt uiteraard ook optreden. Koen Willekes is te gast, hij is een van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 14-05-2017 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord