Programma gemist?

Aflevering een 99 - Nieuws- uit en actualiteitenmagazine, met Martine van uit Os en Sybrand door Niessen. Gasten: Özcan Akyol, op Anna van een den Breemer, Viktor Brand, op Robèrt van op tv Beckhoven, Janny van der op Heijden, op Kees Boonman, Monica Wesseling en het The in Legends.

Compilatie van door fragmenten uit de in uitzendingen van van 3 tot en met 7 het op tv september.

Hoog op bezoek voor Erica door Terpstra. Haar op tv vriend de Dalai door Lama is vandaag in Nederland het aangekomen voor de door opening van de van tentoonstelling Het leven van een Boeddha door in de de Nieuwe Kerk in in Amsterdam en om het eerste exemplaar uit van naar Erica's kinderboek in ontvangst tijdens te nemen. Ze door vertelt bij ons aan tijdens tafel hoe het naar tijdens was om de op tv Dalai Lama weer te zien. Anna tijdens Gimbrere komt het ook langs in Leeuwarden. van Ze tijdens heeft speciaal voor een ons een kijkje genomen uit bij het het wereldberoemde Eise Eisinga Planetarium tijdens in Franeker, onlangs uitgeroepen tot de mooiste plek van op tv in Friesland. Onze wetenschapsjournalist legt uit waarom op tv het uit zo'n bijzondere plek uit is. En Ruben Smit schuift de bij naar ons aan. We kennen we uit al naar van films als De tijdens Nieuwe Wildernis, over van het leven in op tv natuurgebied de Oostvaardersplassen. Nu in heeft hij ook een naar film gemaakt over op in leven in de van Waddenzee.

Het nieuwste naar boek van Ronald Giphart de is onlangs verschenen: met het Smakelijk. Daarin zijn de tijdens mooiste culinaire de verhalen gebundeld. Waarom de wilde hij schrijven over eten en door koken? uit De auteur vertelt het tijdens bij ons in op Leeuwarden. Verder: het op tv is vrijdag de op dag van de echtscheiding. door Niet echt tijdens vrolijk, maar wel het belangrijk, want bij naar veel scheidingen gaan dingen op tv mis, waar het de kinderen vervolgens de dupe tijdens van in zijn. Bij ons aan een tafel een Gwen Eckhaus, zij met schreef een kinderboek op over scheidingen. En met Ilse van Daatselaar, bekend van het op televisieprogramma op Van Onschatbare Waarde, hebben met we het over de een liefde de tussen Rembrandt van de Rijn en zijn Friese bruid, Saskia uit uit van Uilenburg. Want de beroemdste bruid de van naar Friesland komt met na 250 jaar weer even op tv naar haar van Heitelân.

In de 2020 is het 100 jaar door geleden uit dat Abe op tv Lenstra werd geboren. Ter gelegenheid uit hiervan is een scheurkalender van met allerlei verhalen op door en documenten uit het naar leven van naar Abe samengesteld. Foppe de Haan is naar één van de uit mensen die meeschreef door aan de kalender. met met Wat is het favoriete Abe-moment uit van de in voetbaltrainer? Verder: niet veel mensen weten van een dat Leeuwarden dé bakermat is van op in ons koningshuis. Overal het in de stad kun uit je sporen op tv van de Oranje-Nassaus naar vinden. Paul Rem, conservator van het Paleis Het Loo, vertelt de aan het onze tafel over de op tv Friese afkomst van koning van Willem-Alexander. En we krijgen op tv op bezoek van Tjitske Reidinga, door of eigenlijk zijn we op een bezoek in op tv haar geboortestad: Leeuwarden. door We hebben het met uit de actrice over door van de stad waar ze tijdens maar kort woonde, maar op nog wel op vaak kwam met voor haar oma. En ze vertelt het over haar op rol een in het toneelstuk op Sophie.

Journaliste en naar schrijfster Nynke de Jong op met vertelt over haar Friese roots, naar columns in en boeken. In de welke taal denkt van ze tijdens het tijdens schrijven? Verder: presentatrice Leonie op ter Braak komt langs. Zij heeft uit op tv sinds 4 september op tv een nieuw programma: Wat is door de op uitslag? Daarin bezoekt van ze mensen die een tijdens belangrijke uitslag krijgen. Hoe met is de het voor haar om op bij zo'n belangrijk moment tijdens in het leven van met tijdens anderen aanwezig te het zijn? En de Friese singer-songwriter van Elske DeWall een komt naar Leeuwarden. het Ze komt vertellen over haar uit album en theatertour tijdens en treedt tijdens op met de het Bluebirds.

We zijn in de door hele week in Leeuwarden en in dan de mag Syb van der Ploeg met natuurlijk niet ontbreken. We met hebben het uit met met de zanger van de De Kast over zijn op tv provincie en over van het muziektheaterspektakel Simmertime, waar door menig Fries hart sneller tijdens van van gaat kloppen en dat voor naar het op eerst sinds 18 jaar de weer naar wordt georganiseerd. Syb is een van in de de organisatoren en bij ons uit geeft De Kast samen van met Maaike Schuurmans, een Piter uit Wilkens, Johannes door Rypma en Hubert tijdens Heeringa een voorproefje. Ook voor Lutz Jacobi de is het de een thuiswedstrijd. De op tv politica de verruilde vorig jaar de Haagse tijdens politiek voor de Friese een en is het nu fractievoorzitter de van PvdA Leeuwarden. Wat de zijn tijdens de verschillen tussen een de landelijke en lokale politiek? En Fons een de Poel uit komt het vertellen over zijn nieuwe programma Door naar Andere Ogen. met Daarin worden levens en naar carrières van spraakmakende in personen belicht. met In de eerste uit aflevering: Wesley de Sneijder. De presentator de legt uit waarom bij dit het programma in de hoofdpersoon niet zelf aan tijdens het woord komt, door maar dat het de levensverhaal wordt tijdens verteld op door intimi, deskundigen, op familieleden en andere tijdens betrokkenen.

Alain door Clark was deze zomer te op vinden op op tv het door prachtige Ibiza voor op tv de opnames van Beste Zangers. Hij naar zat daar met door uit zangers Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino naar Martin, naar Maria Fiselier, met YouTube-ster Davina Michelle tijdens en rapper Glen Faria. Hoe was door door het voor hem om uit een hele van week met collega's op tv in een villa op tijdens een eiland te zitten? Hij een vertelt het in bij ons in op tv Zandvoort, de plaats de waar hij opgroeide. Verder: moord, de doodslag en bloedstollende naar achtervolgingen: de komende tijdens tien weken een is Rotterdam op tv weer het decor van de tijdens spannende politieserie Flikken tijdens Rotterdam. Cees Geel op tv en naar Mark van Eeuwen uit warmen ons alvast op het vast op voor op de door eerste aflevering. En de winnaar op tv van Heel Holland Bakt, in Hans door Spitsbaard, heeft nu zijn eigen programma: op Bak mee de met met MAX. In onze keuken van geeft hij een uit voorproefje.

Het dagelijkse naar live middagmagazine Tijd het voor tijdens MAX biedt de de kijker een goede van mix van nieuws, informatie, kunst, van cultuur en de entertainment met boeiende met gasten, interessante onderwerpen en een met van heldere blik op de een dagelijkse actualiteit. De hele maand september met zijn in we op met toer. Sybrand en Martine zijn tijdens elke week te zien in vanaf een een andere bijzondere het locatie. We de bezoeken Zandvoort, Leeuwarden, Deventer en een 's-Hertogenbosch.

Als kind had een hij de een Olympische droom en die op tv droom van kwam dit de voorjaar uit, Akwasi Frimpong van ging als enige op Ghanees naar de Winterspelen de Pyongyang als skeleton. De in in Ghana geboren van de skeletonner, woonde sinds zijn uit achtste in Amsterdam, in maar is inmiddels naar Amerika van op tv verhuisd. Nu is hij even in in Nederland en komt naar de bij ons langs in Zandvoort. Verder: uit we in zijn in Zandvoort, dus mag het Johnny Kraaijkamp jr. niet een ontbreken, tijdens het is van namelijk zijn woonplaats. Maar van we gaan het op tv niet alleen op tv over de badplaats hebben, er in is naar veel meer te bespreken. Zo naar gaat hij van meedoen aan Expeditie Robinson en een is een de acteur binnenkort te zien in de als Gomez Addams in de musical op het The Addams Family. En de familie Ragas op in verruilde hun huis in Bloemendaal op vier tijdens maanden lang voor een reizend van bestaan. Voor een nieuw het naar tv-programma vlogen Bastiaan, Tooske tijdens en hun vier op tv kinderen de wereld over om naar te ervaren tijdens hoe Nederlanders in het de in buitenland leven. Ze vertellen aan van onze tafel in hoe zij het hebben tijdens beleefd.

De drummer des naar vaderlands, Cesar Zuiderwijk, tijdens een gaat zich op van zondag 9 september op het in strand van Scheveningen wagen het aan het met grootste drumproject de ooit: Four Horizons in - 2000 drummers aan Zee. op tv Een vervolg op op tv 1000 naar drummers aan de de Maas uit 1992. De tijdens drummer vertelt wat tijdens er gaat gebeuren. Verder: Barbara van Barend komt in langs in op Zandvoort. Ze heeft samen op tv met Marlies van Cleeff naar het kinderboek 'Dromen de van succes' geschreven, de naar aan de hand van door 25 minibiografieën over door de grootste Nederlandse sporthelden tijdens geeft het tijdens boek wijzen lessen naar aan kinderen. door Met de sportjournaliste bespreken tijdens we waar uit zij van droomde als een kind én we hebben het het over de kansen op door van het Nederlands vrouwenelftal het in de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen tijdens Noorwegen. En het Jet van een Nieuwkerk staat in onze keuken. In de haar een nieuwe boek 'Uit Huis met met tijdens Jet' laat ze zien uit dat je voor weinig geld het een het verse maaltijd op tafel met kunt zetten. Ze geeft op bij in ons een in voorproefje.

Het het dagelijkse live middagmagazine in Tijd voor MAX biedt het de kijker een uit goede mix van nieuws, tijdens informatie, kunst, cultuur een en entertainment in met boeiende gasten, interessante door de onderwerpen en een heldere blik de op de dagelijkse actualiteit. De uit het hele maand september zijn van we op het toer. Sybrand en Martine zijn uit elke week door te zien vanaf van een andere bijzondere op tv locatie. We naar bezoeken Zandvoort, Leeuwarden, Deventer en in 's-Hertogenbosch.

We vragen aandacht het voor naar het belang van het goede gezondheidszorg om door babysterfte te voorkomen. de Iedere dag op tv sterven er 7000 naar baby?s op de tijdens wereld, terwijl zo?n de 80% daarvan met simpele van middelen voorkomen kan worden. Presentator en door UNICEF-ambassadeur Klaas van een Kruistum en van Janke de de Vries zijn te gast. in Janke met heeft haar eigen verloskundigenpraktijk in Friesland in en bezoekt met met op UNICEF Nepal, waar veel tijdens baby?s tijdens of uit na de bevalling overlijden. een Ze helpt door er mee tijdens bij een bevalling, naar die maar net goed gaat. Wereldwijd de sterven door er jaarlijks een miljoen met baby?s op op tv hun geboortedag. In landen als tijdens Pakistan, Nepal of de met Centraal-Afrikaanse Republiek het is dit scenario heel het de normaal. Hoewel het de met laatste decennia is met gelukt om uit het sterftecijfer van kinderen vanaf van 1 naar maand oud tot 5 jaar meer met dan te in halveren, is deze vooruitgang een nog niet geboekt de van onder de allerkleinsten. Veel pasgeboren in baby?s van overlijden door vroeggeboorte, complicaties bij de in bevalling of infecties. uit Ook het naar gebrek aan hulp tijdens met met de bevalling is een grote uit zorg. Verloskundige Janke van de Vries ging mee tijdens op pad het met de medewerkers van van UNICEF op die zwangere vrouwen de op zorg willen geven tijdens die ze zo hard op nodig hebben. Ze ziet op tv met van eigen ogen hoeveel verschil op de hulp van van UNICEF maakt in als ze getuige is tijdens van naar een spannende bevalling.

André van Rieu gaat deze in zomer een recordaantal concerten spelen tijdens het op het Vrijthof in Maastricht. een En de uit rest van het in jaar reist hij de in hele wereld over. door Toch heeft hij even in door tijd gevonden om bij ons langs tijdens te komen. Verder: nog op met een André, André van op tv Duin. Hij heeft nieuws in voor ons. Hij door gaat door iets nieuws doen en daarin speelt naar Janny met van der uit Heijden ook een rol. Wat het het precies is, in vertelt hij bij ons door aan op tv tafel. En we blikken met O'G3NE in terug naar op de door halve finales van het Eurovisie Songfestival. op op tv Hoe deed Waylon het volgens de de met Nederlandse deelnemers van in vorig jaar? En welk land met is nu favoriet met volgens de het drie zussen?

september 2018
17-09-2018 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 99 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Özcan Akyol, Anna van den Breemer, Viktor Brand, Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden, Kees Boonman, Monica Wesseling en The Legends.

15-09-2018 07:55

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 3 tot en met 7 september.

14-09-2018 17:10

Dalai Lama op bezoek bij Erica Terpstra

Tijd voor MAX - Dalai Lama op bezoek bij Erica Terpstra

Hoog bezoek voor Erica Terpstra. Haar vriend de Dalai Lama is vandaag in Nederland aangekomen voor de opening van de tentoonstelling Het leven van Boeddha in de Nieuwe Kerk in Amsterdam en om het eerste exemplaar van Erica's kinderboek in o...

13-09-2018 17:10

Eten met Ronald Giphart

Tijd voor MAX - Eten met Ronald Giphart

Het nieuwste boek van Ronald Giphart is onlangs verschenen: Smakelijk. Daarin zijn de mooiste culinaire verhalen gebundeld. Waarom wilde hij schrijven over eten en koken? De auteur vertelt het bij ons in Leeuwarden. Verder: het is vrijdag ...

12-09-2018 17:10

100 jaar Abe Lenstra

Tijd voor MAX - 100 jaar Abe Lenstra

In 2020 is het 100 jaar geleden dat Abe Lenstra werd geboren. Ter gelegenheid hiervan is een scheurkalender met allerlei verhalen en documenten uit het leven van Abe samengesteld. Foppe de Haan is één van de mensen die meeschreef aan de kal...

11-09-2018 17:10

De Friese taal

Tijd voor MAX - De Friese taal

Journaliste en schrijfster Nynke de Jong vertelt over haar Friese roots, columns en boeken. In welke taal denkt ze tijdens het schrijven? Verder: presentatrice Leonie ter Braak komt langs. Zij heeft sinds 4 september een nieuw programma: W...

10-09-2018 17:10

Het Friese spektakel van Syb van der Ploeg

Tijd voor MAX - Het Friese spektakel van Syb van der Ploeg

We zijn de hele week in Leeuwarden en dan mag Syb van der Ploeg natuurlijk niet ontbreken. We hebben het met de zanger van De Kast over zijn provincie en over het muziektheaterspektakel Simmertime, waar menig Fries hart sneller van gaat klo...

08-09-2018 07:55

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's M...

07-09-2018 17:10

Thuiswedstrijd voor Alain Clark

Tijd voor MAX - Thuiswedstrijd voor Alain Clark

Alain Clark was deze zomer te vinden op het prachtige Ibiza voor de opnames van Beste Zangers. Hij zat daar met zangers Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, YouTube-ster Davina Michelle en rapper Glen Faria. Hoe was...

06-09-2018 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit. De hele ...

05-09-2018 17:10

De gouden droom van Akwasi Frimpong

Tijd voor MAX - De gouden droom van Akwasi Frimpong

Als kind had hij een Olympische droom en die droom kwam dit voorjaar uit, Akwasi Frimpong ging als enige Ghanees naar de Winterspelen Pyongyang als skeleton. De in Ghana geboren skeletonner, woonde sinds zijn achtste in Amsterdam, maar is i...

04-09-2018 17:10

Het monsterproject van drummer Cesar Zuiderwijk

Tijd voor MAX - Het monsterproject van drummer Cesar Zuiderwijk

De drummer des vaderlands, Cesar Zuiderwijk, gaat zich op zondag 9 september op het strand van Scheveningen wagen aan het grootste drumproject ooit: Four Horizons - 2000 drummers aan Zee. Een vervolg op 1000 drummers aan de Maas uit 1992. D...

03-09-2018 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit. De hele ...

12-05-2018 08:15

Iedere baby verdient een kans

Tijd voor MAX - Iedere baby verdient een kans

We vragen aandacht voor het belang van goede gezondheidszorg om babysterfte te voorkomen. Iedere dag sterven er 7000 baby?s op de wereld, terwijl zo?n 80% daarvan met simpele middelen voorkomen kan worden. Presentator en UNICEF-ambassadeur...

11-05-2018 19:05

Een record voor André Rieu

Tijd voor MAX - Een record voor André Rieu

André Rieu gaat deze zomer een recordaantal concerten spelen op het Vrijthof in Maastricht. En de rest van het jaar reist hij de hele wereld over. Toch heeft hij even tijd gevonden om bij ons langs te komen. Verder: nog een André, André va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 383
  • Laatste uitzending op 17-09-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord