Programma gemist?

Aflevering naar 9 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met met Martine door van Os met en Sybrand in Niessen. Gasten: Eric van Tijn, Simone Kleinsma, naar Dwight met Dissels, Hans op den Hartog Jager, Didy door van der Lans van en Sandra naar Ysbrandy.

Aflevering 8 - de Nieuws- en actualiteitenmagazine, tijdens met uit Martine van Os en Sybrand tijdens naar Niessen. Gasten: Cécile Narinx, Ellie de Lust, John Williams, Ruben een Hein, door Vincent Prins en van André Donker.

Aflevering 7 - met het Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van van Os in en Sybrand naar Niessen

Met zijn nieuwe de theatertour het Van Boudewijn de Groot tot op tv Lil? Kleine neemt met in muzikant Eddy Zoëy ons samen tijdens met zijn band naar mee op in een reis door de op tv geschiedenis een van de Nederlandstalige popmuziek. Bij de ons vertelt naar hij over het waarom van op zijn keuze door voor bepaalde iconische nummers van en uiteraard speelt het de door Eddy Zoëy tijdens Band één van die op onvergetelijke klassiekers. We ontvangen naar ook televisiepersoonlijkheid Gordon. van Gordon, die in 2016 van een punt zette op achter zijn eigen in zangcarrière, het heeft samen met zangeres Trijntje Oosterhuis tijdens en in choreografen Timor in Steffens en Kenzo Alvares zitting genomen de door in de jury van het nieuwe op SBS6-programma DanceSing, waarin de kandidaten van zowel op hun zang- met als op danskwaliteiten worden beoordeeld. Inmiddels is een de eerste uitzending van in de nieuwe talentenshow uit achter de rug: van wat vindt de Gordon van op de prestaties van van de deelnemers de tot nu toe? Ook zangeres naar Leoni Janssen op en wetenschapsjournalist en sterrendeskundige naar Govert Schilling van komen langs. Zij op hebben de handen ineengeslagen in en staan in van het theater met een heus op tv kosmoscollege over uit sterren de en planeten, ruimte en in tijd en de uit muziek die daarbij hoort. Verder: met Paul Rem keek voor van van ons naar de van film Mary, Queen of Scots. Wat met vindt hij van naar de de film over op tv 16e eeuwse Schotse film? En Janny met door van der Heijden maakt in onze de keuken naar bloemkoolrisotto.

Compilatie op van fragmenten op uit de uitzendingen van 7 op tot en in met 11 in januari.

We hebben een met gesprek met in zanger Thomas Berge. Hij naar heeft op tv een jaar met hoogte- op en de dieptepunten achter de in rug. De zanger vierde bijvoorbeeld zijn naar 15-jarig jubileum van als zanger. Tegelijk met kwam door er een einde aan van de relatie uit met zijn grote liefde. uit Daarover gaat zijn nieuwe single: met Laten van gaan. Met Thomas blikken we op tv van terug en kijken we naar vooruit en natuurlijk laat hij uit op zijn nieuwste nummer horen. Ook Tijl op Beckand op en Ruben Nicolai met schuiven aan om te vertellen over met De naar Lama?s. Na de succesvolle door shows in 2017 staan een ze dit op jaar opnieuw in het tijdens Ziggo Dome onder de de noemer: De van Lama?s Backer naar in Action. Nog het wel even geduld, want door de op tv shows zijn op door 7 en 8 november. van Tot die met tijd zijn ze te zien de in Wie uit Ben Ik?, waar ze in beide teamcaptain tijdens zijn. Verder spreken we met naar actrice Marit van naar Bohemen. in In de serie Judas naar van aanleiding van het in gelijknamige boek op dat Astrid Holleeder de over op haar leven met broer naar Willem schreef speelt zij op de naar rol van zus Sonja van Holleeder. Met Huub Stapel van hebben we het over met de uit documentaireserie Napoleon in het Holland. En Robèrt van Beckhoven op tv staat in de op tv keuken.

Presentatrice een en actrice Tatum Dagelet is het bij ons te een gast. Ze tijdens presenteert vanaf 12 van januari het door uit haar uit bedachte programma Van vader met naar moeder, de over kinderen van gescheiden ouders. het Hoe voelt het door als je ouders niet met op meer samen zijn en op tv je steeds van de één naar naar de ander uit een moet reizen? Tatum brengt de ze en op tv praat ondertussen met de kinderen en ouders over van hun ervaringen. Verder een gesprek met een de Nederlandse illusionist door Christian Farla, de die met uit vijf internationale theatertournees door en tien miljoen met YouTube-views tot de absolute wereldtop op uit behoort. In oktober 2019 het krijgt Christian door ook een eigen show uit in Ahoy?, de waarmee voor hem een naar droom in vervulling gaat. de Natuurlijk laat op tv hij bij ons ook de een van zijn spectaculaire met acts zien! Dan: met dit de weekend wordt in het Italiaanse Collalbo een het door de langebaanschaatsers gestreden om een de op Europese titels allround en sprint en een de in Dordrecht wordt op het EK shorttrack georganiseerd. met We bespreken de kansen van het de Nederlanders met een sportpresentator Jeroen Stomphorst naar met en oud-schaatster Barbara de Loor. Met van het Barbara praten we ook over het de uitzending van Andere op tv Tijden Sport naar waarin haar uit wereldtitel op de 1000 meter uit met uit 2005 en de met eenzame weg ernaartoe naar centraal staat. Ook het Emilie Gordenker schuift met bij ons aan. Met op de directrice van het het Mauritshuis hebben we het in door over de start van het in Rembrandtjaar, dat 350 jaar tijdens na van het overlijden van het de schilder wordt uit georganiseerd. En Kees in Raat staat in de keuken. naar Hij is pionier op uit het gebied van op naar chocolade en heeft naar nu zijn eigen Chocoladebijbel van uitgebracht.

We ontvangen presentator op en komiek tijdens Ronald Snijders. een Zijn nieuwe theaterprogramma van Groot Succes 2 gaat deze uit week een in première in met De Kleine Komedie en het daar valt natuurlijk van in alles tijdens over te vertellen. Het EO-royaltyprogramma Blauw op tv Bloed bestaat 15 van de jaar. Journalist en koningshuisdeskundige Jeroen Snel uit is de er al sinds in het begin een als presentator aan een verbonden. Wat hij in die jaren in voor in en achter de naar koninklijke schermen heeft gehoord een en gezien, vertelt op tv hij bij ons. Ook te in op tv gast in deze uitzending: de tijdens laatste naar twee afvallers van Heel Holland Bakt, naar Kim op en Kim. Wat ging in er fout en van lukt tijdens het wél in de herkansing? Verder een de optreden van Jan op tv Smit, hij speelt een het zijn nieuwe single. En Wouter de naar van Jong laat ons mentaal tijdens zweten.

Een op tv gesprek met op volkszanger Wesly Bronkhorst die in onlangs zijn met tweede album 'Trots' de uitbracht. Ook is van hij genomineerd voor de in Edison Pop in de van categorie Hollands en op in oktober staat naar hij in AFAS uit Live voor op een avondvullend het concert. Hoe verklaart hij zijn in enorme succes? En door nu Wesly er een toch naar is willen we natuurlijk van zijn de talent genieten, dus op tv samen met een door liveband geeft de hij een een optreden. Verder: culinair journaliste Jonah op tv Freud vertelt over een tijdens bijzonder uit kookboek 'De in Elisabeth' waarvan onder haar op tv redactie een nieuwe het herziene druk de is uitgekomen. De de Elisabeth bevat recepten die gehanteerd naar werden op de begin op tv 20ste tijdens eeuw goed bekend staande een Culemborgse in huishoudschool Mariakroon, recepten die van de op tv hand waren van het de lerares voedingsleer. van Deze wat het mysterieuze dame publiceerde in naar op tv 1930 onder het pseudoniem op Elisabeth de uit eerste druk van de Praktische Recepten en sindsdien is met het voor velen op een door geliefd naslagwerk gebleven. En kunstenaars als van Karel Appel en Corneille op door beschouwen hem als tijdens hun exclusieve huisfotograaf en hij kwam uit dagelijks over de met vloer bij door John Lennon op tv en Yoko Ono op toen zij in het door Amsterdamse Hilton tijdens verbleven tijdens hun in 'Bed-in for Peace'. Fotograaf Nico op Koster verzamelde op de van meest bijzonder foto's uit zijn veelzijdige tijdens carrière tijdens in het fotoboek op 'Amsterdam en zijn met iconen door de ogen tijdens van Nico Koster'. Ook uit Ted op tv van Essen is het te gast. Met onze vaste huisarts in hebben het we het over een veel tijdens naar voorkomende kwaal: verhoogde tijdens bloeddruk.

In op de eerste uitzending van 2019 met van zijn de acteurs met Annette Malherbe en van René van ?t Hof te door gast. door Ze zijn beiden te het zien in de theatervoorstelling met 'Liefdesverklaring (voor door altijd)', waarin Annette in vanaf januari op Maureen Teeuwen vervangt. Het op tv is een voorstelling waarin op de toneelspelers tijdens een ode aan een de toeschouwer brengen en een concluderen dat in hun relatie door met het publiek in een kwestie van door echte liefde is. Verder spreken tijdens we met de leden van tijdens The Kik over in in hun bewondering voor singer-songwriter Boudewijn de van van Groot. Met speciale toestemming op tv van de meester zelf brengt in The een Kik in deze door maand januari uit twee klassieke albums van De in Groot, tijdens 'Voor de overlevenden' en 'Picknick', tijdens de een aantal een concerten op integraal ten gehore, iets op tv dat nog uit niet eerder gebeurde. Bij ons in geven ze een voorproefje. En van Daphne Westerdijk op heeft down en in hele grote wens: op model worden. En van dit lukt aardig want op ze heeft naar deze week op fotoshoot, volgende week het volgt een catwalktraining en het eind januari van loopt Daphne op mee met met de Black Fashion door Week een in Rotterdam. Met Daphne, op tv haar het moeder Irma Westerdijk, haar tijdens vriend Nando tijdens Liebregts en organisator van tijdens de Black Fashion Week Leila op op tv Aigbedion praten we over op Daphnes droom. Ook Janny van van der Heijden is tijdens te van gast. Ze helpt door ons met een gezonde start van met het het jaar, want ze maakt een zuurkoolschotel met het kip.

Compilatie van uit fragmenten uit de uitzendingen door van op 17 tot van en met 21 de december.

Zanger René Froger het schuift bij met ons aan. naar René is namelijk de een hoofdpersoon in het een EO-programma De Laatste op 24 Uur, waarin het hem de vraag wordt naar met voorgelegd hoe hij zou door reageren als hij de wist dat de laatste in 24 uur van zijn door leven waren aangebroken. het uit Wie zou hij de nog willen spreken, wat door zou hij nog willen naar doen? De kijker naar maakt mee op hoe René deze confronterende vraag van beantwoordt en een hoe hij vervolgens op naar verrassende een locaties wordt tijdens gebracht waar oude herinneringen weer naar tot met leven komen. René treedt ook op op uit met met het Amsterdamse Zwanenkoor. Presentator op van De met Laatste 24 van Uur, dat op Tweede Kerstdag door wordt uitgezonden, in is Bert uit van Leeuwen en hij een is eveneens te gast. Bert een is namelijk ook van nog naar druk met een de aantal andere programma?s waarover op tv we graag meer uit willen weten. Naast het in nieuwe EO-programma de Je geld of mijn de uit leven, waarin we zien uit hoe patiënten via het crowdfunding een voor hen onbetaalbare door operatie, de therapie of behandeling bij van elkaar proberen te van krijgen, presenteert hij tijdens bijvoorbeeld ook in de Nationale met Bijbelquiz waarin BN?ers strijden om de tijdens titel ?Bijbelkenner het van een 2018?. Meer dan genoeg tijdens gespreksstof dus. Ook radio-legende door Jan van Veen zit tijdens bij ons aan tafel. tijdens Zijn iconische een avondprogramma Candlelight, uit al 50 jaar het lang hét podium met voor amateurpoëzie, de heeft vanaf 4 met januari een ereplekje op NPO tijdens Radio 5. naar Met zijn naar kenmerkende, omfloerste stemgeluid weet Jan tijdens de gedichten van de met luisteraars van nog nét een dat beetje extra op tv te geven, en op de romantische muziek doet de rest. naar Bij een ons alvast een voorproefje. En de naar doorbraak in de de uit zaak Nicky Verstappen is één van van de de belangrijkste nieuwsfeiten tijdens uit 2018. Een spectaculaire naar DNA-match bracht tijdens deze zomer nieuwe hoop om een de van antwoord te krijgen in op de vraag tijdens hoe 20 jaar geleden op de 11-jarige Nicky naar tijdens een zomerkamp een om het leven tijdens kwam. Twee dagen voor Kerstmis uit zendt van Omroep MAX met de documentaire Een Kaarsje voor een Nicky op Verstappen uit. Hierin zijn zijn ouders op tv tijdens en zus openhartiger dan tijdens ooit zijn over het verdriet tijdens en het uit gemis van Nicky. in Ook vriend en steunpilaar tijdens van de familie de Peter R. door de Vries heeft een op tv belangrijke met rol in de op documentaire, in een onze studio vertelt hij naar daarover. Verder: met trendwatcher van Lieke Lamb bespreken we met wat 2018 tijdens aan nieuwe gadgets heeft gebracht op tv en Robèrt van de Beckhoven tijdens en Remy Duker staan samen een in de uit keuken.

Programmamaker met Leo Fijen op tv maakte 15 jaar naar geleden voor de KRO van een serie over de kloosters en keert het nu in een door speciale reeks in die rond de kerstdagen wordt uitgezonden op tv van terug naar de meest bijzondere van de de 50 naar abdijen die hij toen op de bezocht. In KRO-NCRV?s het De mooiste kloosters van van Europa spreekt hij door onder andere met Nederlandse in abten en uit abdissen in de Wales, de Provence en op tv Zuid-Frankrijk. Bij ons tijdens vertelt hij waarom juist deze door met religieuzen hem zo waren de bijgebleven. Verder een optreden van het in Soweto uit Gospel Choir. van Dit wereldberoemde koor toert momenteel op door Nederland met naar de voorstelling Freedom, een naar speciaal in concert ter ere van de uit 100ste door geboortedag van anti-apartheidsstrijder van en politicus Nelson Mandela. En ze in zit in 60 jaar in het met artiestenvak, de eerste de leading lady van de door André van het Duin-revue en de meest van succesvolle carnavalszangeres op tv van ons land. We de uit hebben het over Ria Valk. naar We uit bespreken met de zangeres met haar onlangs verschenen biografie. Met tijdens Josine Droogendijk blikken we tijdens terug in op het koninklijk jaar. Sandra in Ysbrandy maakt gerechten met uit door jaren '50. met Vivian Kramer houdt ons in de op jaren '50, de in styliste laat uit zien hoe ze mensen met tot pin-ups de uit die door tijd maakt. de En schrijvers Joost in de Vries, Marja Pruis naar en Kees 't Hart uit over hun uit scheurkalender voor de tijdens beginnende schrijver.

Musicalproducent en in presentator Albert Verlinde in is te gast. naar vanaf 7 januari gaat van het entertainmentprogramma van 6 uit Inside van start op tijdens SBS6 en Albert met vormt samen met Jan Versteegh een het het presentatieduo. Wat kunnen tijdens we van zijn met terugkeer op de beeldbuis in verwachten? Ook acteur met Daan Schuurmans komt langs. hij naar speelt de door rol van door de welgestelde Valentijn Rixtus naar Bentinck in de televisiefilm door Heer door & Meester die 29 december tijdens wordt een uitgezonden. Deze televisiefilm op tv is het langverwachte slotdeel een van de gelijknamige de misdaadserie en van zal hopelijk eindelijk uitsluitsel geven het over het het raadselachtig verleden op tv van Valentijn. Wie weet kan door Daan bij ons in een alvast een tipje van de uit sluier oplichten. Tenslotte een optreden van van pianovirtuoos een Wibi Soerjadi van die op 27 december een naar Kerstgala en uit op in 2 januari een Nieuwjaarsconcert in geeft in het Amsterdamse Concertgebouw, met waarbij werken een van Chopin, op tv Liszt en eigen composities in de revue een passeren. We zijn met benieuwd wat hij door voor ons heeft op uitgezocht!

De op uitzending staat in uit het teken van het de strijd tegen aids. In op tv Nederland is aids door dankzij goede behandeling een op tv naar de achtergrond verdwenen, toch in sterven er wereldwijd elke door in dag nog 300 kinderen van aan de gevolgen. op tv Terwijl we de kennis en een medicijnen door hebben om dit te voorkomen. naar Te gast zijn door een presentatrice en Aidsfonds-ambassadeur van Angela Groothuizen, kinderarts Dasja Pajkrt en naar Brenda op tv Mugabona. Zij verloor haar moeder uit aan aids uit en leeft zelf al van sinds haar het geboorte met hiv, de maar groeit gezond op met dankzij medicijnen. In van de meeste op tv westerse landen op is hiv, het naar virus dat aids veroorzaakt, inmiddels een door chronische ziekte geworden het met waar je niet meer dood aan door op tv hoeft te gaan. Slechts één een pil per dag voorkomt van dat een zwangere door van vrouw hiv overdraagt op met haar baby, een moeder naar haar kind verliest, een tijdens door man zijn geliefde of met een kind zijn ouders. met Toch krijgt bijna de een naar helft van alle de mensen met hiv geen levensreddende de medicijnen. met In Oeganda haalt de helft de van de baby?s met uit hiv die geen de behandeling krijgt hun het op tweede verjaardag niet. Zangeres in en presentatrice Angela Groothuizen naar verloor in de jaren uit '80 verschillende vrienden van en kennissen aan uit aids. Sindsdien maakt Angela het zich het sterk voor een wereld zonder tijdens aids. ?Het einde uit van met hiv en aids op tv is in in zicht, want we weten inmiddels hoe het de we de verspreiding van het virus door kunnen voorkomen. In door Nederland het kunnen vrouwen met hiv door met de uit juiste begeleiding gewoon op kinderen krijgen, zonder dat naar ze het op tv virus overdragen. in Het is hier allang mogelijk op tv om met op tv goede behandeling een gezond het leven te met leiden als van je hiv hebt. Dat moet in op op tv de rest van de met wereld toch ook door op korte van termijn kunnen?? Kinderarts Dasja Pajkrt behandelt van kinderen op met hiv in in Nederland. Dat zijn er tijdens nog maar 220. op Sinds 2004 naar worden alle zwangere vrouwen de in Nederland met getest op hiv. Als je een naar hiv-infectie hebt, krijg uit je medicijnen. op tv Ook van krijgt het kindje na de geboorte in een naar maand lang medicijnen. Daardoor worden in er van in Nederland geen naar kinderen meer met hiv naar geboren. ?In het Oeganda worden zwangere door vrouwen niet getest. Dat betekent de dat tijdens het kind hiv kan op krijgen via de moeder, op tijdens de het zwangerschap, tijdens de de geboorte naar of tijdens het geven het van borstvoeding. in Als je deze kinderen uit niet behandelt, overlijdt tijdens een derde binnen het eerste naar levensjaar. op tv De helft haalt naar hun tweede met verjaardag niet?, aldus een Pajkrt.

januari 2019
17-01-2019 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 9 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Eric van Tijn, Simone Kleinsma, Dwight Dissels, Hans den Hartog Jager, Didy van der Lans en Sandra Ysbrandy.

16-01-2019 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 8 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Cécile Narinx, Ellie Lust, John Williams, Ruben Hein, Vincent Prins en André Donker.

15-01-2019 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 7 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

14-01-2019 17:10

Geschiedenis van de popmuziek

Tijd voor MAX - Geschiedenis van de popmuziek

Met zijn nieuwe theatertour Van Boudewijn de Groot tot Lil? Kleine neemt muzikant Eddy Zoëy ons samen met zijn band mee op een reis door de geschiedenis van de Nederlandstalige popmuziek. Bij ons vertelt hij over het waarom van zijn keuze v...

12-01-2019 07:05

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 7 tot en met 11 januari.

11-01-2019 17:10

Hoogte- en dieptepunten van Thomas Berge

Tijd voor MAX - Hoogte- en dieptepunten van Thomas Berge

We hebben een gesprek met zanger Thomas Berge. Hij heeft een jaar met hoogte- en dieptepunten achter de rug. De zanger vierde bijvoorbeeld zijn 15-jarig jubileum als zanger. Tegelijk kwam er een einde aan de relatie met zijn grote liefde. D...

10-01-2019 17:10

Tatum Dagelet maakt feestje van de wisseldag

Tijd voor MAX - Tatum Dagelet maakt feestje van de wisseldag

Presentatrice en actrice Tatum Dagelet is bij ons te gast. Ze presenteert vanaf 12 januari het door haar bedachte programma Van vader naar moeder, over kinderen van gescheiden ouders. Hoe voelt het als je ouders niet meer samen zijn en je s...

09-01-2019 17:10

Het grote succes van Ronald Snijders

Tijd voor MAX - Het grote succes van Ronald Snijders

We ontvangen presentator en komiek Ronald Snijders. Zijn nieuwe theaterprogramma Groot Succes 2 gaat deze week in première in De Kleine Komedie en daar valt natuurlijk van alles over te vertellen. Het EO-royaltyprogramma Blauw Bloed bestaa...

08-01-2019 17:10

Zanger Wesly Bronkhorst is trots

Tijd voor MAX - Zanger Wesly Bronkhorst is trots

Een gesprek met volkszanger Wesly Bronkhorst die onlangs zijn tweede album 'Trots' uitbracht. Ook is hij genomineerd voor de Edison Pop in de categorie Hollands en in oktober staat hij in AFAS Live voor een avondvullend concert. Hoe verklaa...

07-01-2019 17:10

Liefdesverklaring van Annette Malherbe en René van ?t Hof

Tijd voor MAX - Liefdesverklaring van Annette Malherbe en René van ?t Hof

In de eerste uitzending van 2019 zijn de acteurs Annette Malherbe en René van ?t Hof te gast. Ze zijn beiden te zien in de theatervoorstelling 'Liefdesverklaring (voor altijd)', waarin Annette vanaf januari Maureen Teeuwen vervangt. Het is ...

22-12-2018 07:15

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 17 tot en met 21 december.

21-12-2018 17:05

Wat zou je doen in je laatste 24 uur?

Tijd voor MAX - Wat zou je doen in je laatste 24 uur?

Zanger René Froger schuift bij ons aan. René is namelijk de hoofdpersoon in het EO-programma De Laatste 24 Uur, waarin hem de vraag wordt voorgelegd hoe hij zou reageren als hij wist dat de laatste 24 uur van zijn leven waren aangebroken. W...

20-12-2018 17:05

Terug naar de mooiste kloosters van Europa

Tijd voor MAX - Terug naar de mooiste kloosters van Europa

Programmamaker Leo Fijen maakte 15 jaar geleden voor de KRO een serie over kloosters en keert nu in een speciale reeks die rond de kerstdagen wordt uitgezonden terug naar de meest bijzondere van de 50 abdijen die hij toen bezocht. In KRO-NC...

19-12-2018 17:05

Albert Verlinde terug op de buis

Tijd voor MAX - Albert Verlinde terug op de buis

Musicalproducent en presentator Albert Verlinde is te gast. vanaf 7 januari gaat het entertainmentprogramma 6 Inside van start op SBS6 en Albert vormt samen met Jan Versteegh het presentatieduo. Wat kunnen we van zijn terugkeer op de beeldb...

18-12-2018 17:10

Op weg naar een wereld zonder aids

Tijd voor MAX - Op weg naar een wereld zonder aids

De uitzending staat in het teken van de strijd tegen aids. In Nederland is aids dankzij goede behandeling naar de achtergrond verdwenen, toch sterven er wereldwijd elke dag nog 300 kinderen aan de gevolgen. Terwijl we de kennis en medicijne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 475
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord