Programma gemist?

Het met dagelijkse live middagmagazine Tijd op voor MAX biedt de op tv kijker een uit goede mix van nieuws, door tijdens informatie, kunst, cultuur en entertainment met met boeiende gasten, door interessante onderwerpen en op een heldere blik een op de een dagelijkse actualiteit.

Compilatie van fragmenten op tv op uit de uitzendingen van 30 met september tot en met met tijdens 4 oktober.

Als uit het aan dichter Jaap het Robben ligt gebruiken we uit gedichten op voortaan niet door alleen op geboortekaartjes, rouwkaarten of als in met we verliefd zijn. het Elke bijzondere gelegenheid verdient een gedicht. het Dus met ook Dierendag. Hij dook voor tijdens ons naar het Poëziecentrum uit in op zoek naar gedichten met een dieren het in de met hoofdrol. Louise Korthals de winnaar van de op de Poelifinariorpijs in de categorie Engagement. Rossana het Kluivert op heeft een naar enorme liefde voor de honden en zet zich met door hart en ziel in de om het grote in aantal zwerfhonden op uit door Curaçao onder controle te op tv krijgen. Honden zijn niet het dom, dat is tegenwoordig wel het algemeen het bekend. Maar maar weinig mensen uit zijn zich door ervan bewust een hoe slim honden zijn. Maar uit Sacha Gaus is een hier om naar ons slimmer te maken in met van hondenkennis. En Vanja van der door Leeden over een haar kookboek met Indorock.

Het de dagelijkse live het middagmagazine Tijd voor MAX biedt de een kijker van een goede de mix van nieuws, informatie, kunst, tijdens cultuur en entertainment op tv met boeiende gasten, het interessante tijdens onderwerpen en een uit heldere blik op naar de dagelijkse actualiteit.

Cathelijne naar Broers, directeur van de Nieuwe tijdens Kerk Amsterdam, door komt langs op tv om te uit vertellen over de tentoonstelling Het tijdens grote verhaal van Suriname op tv in de Nieuwe tijdens met Kerk. Suriname viert volgend uit jaar 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid met en een dat is de aanleiding tijdens om de schijnwerpers op in deze een voormalige kolonie te richten. Te gast uit is ook duizendpoot de Gerard Cox. door Gerard viert volgend op tv jaar zijn 80ste in verjaardag maar is van anders dan op tv veel generatiegenoten de uit zijn metier still going tijdens strong. Zo is hij een binnenkort te naar zien het in de solo-voorstelling naar COX, de grote grijze belofte. Schrijfster Marion de de Pauw heeft al met vele succesboeken op op tv haar naam staan, maar nog niet in eerder schreef in ze een young door adult novelle. van Nu ligt haar naar debuut op dat vlak door in de in winkel, Stief, over de 15-jarige tijdens Kiki die ontdekt uit dat van de nieuwe vriend van haar tijdens moeder in niet is door wie hij zegt te van zijn. Marion vertelt van waarom ze door voor dat thema tijdens koos. Wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère komt met tijdens nieuws uit haar vakgebied, op tv en in de van keuken van specialist in uit duurzame vis Bart naar van Olphen. Het optreden is van het in van Zuid-Afrikaanse Ndlovu Youth Choir, een koor op tv bestaande het uit kinderen in met een problematische, vaak naar HIV-gerelateerde, achtergrond. We spreken ook door de met het Nederlandse artsenkoppel tijdens dat aan de naar basis stond van het van koor dat het door dit jaar tot de van met finale schopte van America?s Got tijdens Talent.

Fotograaf Bernard in Rübsamen op tv is eigenlijk royaltyfotograaf, door maar volgde ook met de carrière van popster David op Bowie op de met voet. Het DeLaMar uit opent een fototentoonstelling in waar uit de vele foto?s op tv die Rübsamen van het muzikale op tv genie maakte. Hij vertelt van hoe zijn uit interesse in Bowie is op ontstaan. Verder: van de West End-horrorhit een Ghost Stories in de de Nederlandse theaters. op tv Acteur André Dongelmans de speelt de rol van professor uit in de door parapsychologie door Filip Kuiper en legt op uit hoe hij zeker weet een dat ook met het Nederlandse publiek bij op tv Ghost tijdens Stories de rillingen over in het lijf zullen lopen. Huisarts met dokter Ted in van Essen behandelt door een interessant medisch met onderwerp. In op de keuken Meester Patissier van Robèrt van Beckhoven. Tenslotte een optreden in van Wesly van Bronkhorst de & Berget Lewis die hun succesnummer tijdens Reis met uit me mee ten van gehore zullen met brengen.

Te gast het zijn presentatoren Toine van van door Peperstraten en Roos Moggré. door Zij presenteren op tv op NPO1 de live-talkshow op Herinneringen voor het leven op - naar stop dementie. Daarin komen patiënten en een hun tijdens naasten aan het woord op tv over de impact van tijdens uit deze ingrijpende hersenziekte. Presentatrice Nicolette Kluijver op zit ook aan een tafel. Over door haar een eerste kinderboek Dierenpret. met Het is een boek vol versjes het over het op boerenleven en over dieren tijdens die allemaal van het op tv elkaar verschillen. Voormalig profvoetballer Hedwiges Maduro naar is tegenwoordig voetbalanalist bij in FOX tijdens Sports en blikt vooruit van op de Champions League-wedstrijd met een tussen Valencia en Ajax, tijdens clubs waarvoor in Maduro beide heeft gevoetbald. Nationale van Broer en uit Zus Dag. Therapeutisch door fotografe Paulien Kuiper schreef met het boek Brus, (on)breekbare liefde, in over de uit sterke band die uit mensen kunnen van voelen met hun meervoudig in beperkte broer of zus. uit Het boek een gaat over uit haar eigen broer van en daarnaast verzamelde ze verhalen het van op tv anderen. Verder: cabaretières Mylou Frencken en een Dorine uit Wiersma schuiven van aan om te vertellen over uit hun naar splinternieuwe voorstelling Waagstukken, waarin ze van zowel de door lafbek als de op lefgozer in het zichzelf op de hak nemen. Uiteraard een treden ze uit ook voor tijdens ons op met door een nummer uit met de theatershow. In de het keuken vandaag Janny van uit der een Heijden.

Compilatie van met fragmenten met uit de uitzendingen van 23 tot de de en met 27 het september.

Actrice naar Carine Crutzen door is geboren in in Limburg (Heerlen), en schreef een op boek over haar jeugd de en haar door relatie met haar op tv ouders, Uit het zuiden. in Daar komt ze op tv over vertellen. Verder schuift op tv acteur Xander van een Vledder aan. een De geboren met Sittarder is op naar 5 oktober in in het theater te op zien in met een reprise van Ibsens klassieker Vijand met van het naar volk. Te gast is ook de Beppie Kraft, met bekend als in de koningin van naar het Limburgse lied. op tv We spreken haar naar over haar in succesvolle zangcarrière en in natuurlijk treedt ze van ook voor ons op. Handboogschutter met Gabriela Bayardo over hoe met de liefde op tv haar naar Nederland bracht. In naar de in keuken kok Cas Wolters, de bekend van van Heel Holland tijdens bakt. Hij maakt een een van zijn de Limburgse specialiteiten. Urbanus keert terug in de de theaters. In België de had uit hij veel succes met van zijn nieuwste show met en nu op komt hij daarmee naar tijdens Nederland.

Joke Alberts en naar Christa het Krommenhoek, respectievelijk uit de weduwe en een de dochter van zanger Koos naar Alberts, zijn te gast uit in verband uit met het het boek dat deze week tijdens over de overleden op tv volkszanger verschijnt. naar Dit boek, De van kracht van liefde, is uit geschreven door dochter Christa. Verder met ontvangen we op tv de stadsarchivaris van tijdens Sittard, een Peer Boselie; hij tijdens weet alles over uit de vele bijzondere inwoners het van deze stad, waarvan tijdens cabaretier Toon op Hermans misschien wel de bekendste een was. Ook oud-woordvoerder op tv van de Amsterdamse door politie op tv Klaas Wilting zit vandaag aan tafel. tijdens Tijdens met zijn jaren op tv als woordvoerder maakte met hij geruchtmakende zaken mee, zoals het de Heineken-ontvoering en de de moord op naar Klaas Bruinsma. Deze op tv week verschijnt zijn op tv autobiografie, Klaas op Wilting. De het roerige jaren van een politiewoordvoerder. In de naar keuken chefkok Antoine op tv Hermans. Het optreden van is van de het Limburgse zanger tijdens en muzikant door Frans Pollux.

Presentator naar en filmkenner Jac uit Goderie krijgt het volgende week een van Gouden Kalf voor de uit Filmcultuur voor in zijn jarenlange inzet voor het de Nederlandse film. met Hij vertelt van waarom film hem zo aan het het hart ligt. met Josine Droogendijk een over Koningin Maxima door 10 jaar bij de VN. de Foodblogger Jonneke tijdens de naar Zeeuw maakt een de typisch Limburgs gerecht. Schrijver Michael het Berg schreef de de thriller tijdens 'Nacht in Parijs'. Hij op won in van 2013 de prestigieuze Gouden in Strop. Zijn twee volgende boeken tijdens door werden genomineerd en mogelijk volgt een door in derde nominatie met de naar verschijning van zijn nieuwste het boek 'Ik zie van je'. op Ook hebben we het over in de uitreiking van op tv de op tv felbegeerde Inktspotprijs 2019. De op prijs voor de tijdens beste politieke met tekening van het jaar. In deze Sittardse een week mag Limburgs op muzikale trots op Rowwen Hèze natuurlijk niet het ontbreken. Ze zingen in uit hun nieuwe single Elke in ierste kier, en net op als op hun de album Voorwaartsch! doen het ze dat samen met in een zangeres Blackbird.

Te uit gast is Formule het 1-commentator bij naar Ziggo Sport Olav Mol om te de vertellen tijdens over De Formule 1 door Show waarmee hij vanavond tijdens de in Sittard in het op theater staat. Voormalig topbokser door Arnold Vanderlyde is niet alleen tijdens het drievoudig Europees kampioen boksen en drievoudig het op Olympisch bronzen medaillewinnaar, maar ook op tv geboren in op tv Sittard en daarom op tv deze week een absolute must. Aan de de tafel ook conservator Angelique Friedriechs, die in op uit 40 meter diepte in de op tv grotten met van Maastricht een honderd het jaar oude, op zwart-witte replica van de Nachtwacht door de restaureerde. Vaste huisarts dokter Ted van Essen uit vertelt tijdens over het Restless Legs Syndroom, in de en in de keuken staat het Meester Patissier uit Robèrt van Beckhoven. een Lex Uiting op tv is bekend als naar presentator en verslaggever, maar met hij is ook tijdens zanger en als een geboren Venloër bovenal Limburger. Hij tijdens door treedt samen met op zijn band op met zijn op laatste door single.

Het dagelijkse live uit middagmagazine naar Tijd voor MAX biedt de in kijker een van goede mix van van nieuws, informatie, uit kunst, cultuur een en entertainment met de boeiende gasten, interessante onderwerpen en een tijdens heldere op tv blik op de door dagelijkse actualiteit. De naar hele maand september zijn we door op de toer. Sybrand en Martine zijn op tv elke week te met zien vanaf door een andere bijzondere door locatie. We bezoeken Zwolle, de Delft, Enkhuizen en door Sittard.

Compilatie tijdens van fragmenten uit de in uitzendingen van de 16 tot door en met 20 uit september.

Te in gast is Rocky Hehakaija, een op tv van uit de pioniers van het op straatvoetbal, en binnenkort het één van het de karakters in de nieuwe uit op straatvoetbalversie van het voetbalsimulatiespel door FIFA 20. Ze is het daarmee de van eerste vrouw in dit in spel. Verder: uit Leo uit Blokhuis kennen we als met muzikant en een kenner van de popmuziek, maar het nu debuteert hij door met een heuse roman, op tv Blauwe zomer, de waarin de twee jongens met een verschillende uit achtergrond allebei door hun verleden van zich af in proberen te met schudden. De opkomst van met de Indische krontjongmuziek door in het Den van Haag van de door jaren van 50 loopt de als een rode draad door van het verhaal. Bij ons tijdens met vertelt Leo wat tijdens hem ertoe bracht in dit boek te schrijven. Kees Boonman op tv over hoe de de kamer en de op tv oppositie partijen op de van tijdens miljoenennota gereageerd hebben. In het de keuken op Anna Yilmaz. Zanger Sjors van der een Panne komt binnenkort door met de een nieuw album én een op tv nieuwe single, en die tijdens in single presenteert hij.

april 2021
07-10-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

05-10-2019 06:00

Compilatie 30 september t/m 4 oktober

Tijd voor MAX - Compilatie 30 september t/m 4 oktober

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 30 september tot en met 4 oktober.

04-10-2019 16:10

Dierendag met Rossana Kluivert

Tijd voor MAX - Dierendag met Rossana Kluivert

Als het aan dichter Jaap Robben ligt gebruiken we gedichten voortaan niet alleen op geboortekaartjes, rouwkaarten of als we verliefd zijn. Elke bijzondere gelegenheid verdient een gedicht. Dus ook Dierendag. Hij dook voor ons het Poëziecent...

03-10-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

02-10-2019 16:10

Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Tijd voor MAX - Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Cathelijne Broers, directeur van de Nieuwe Kerk Amsterdam, komt langs om te vertellen over de tentoonstelling Het grote verhaal van Suriname in de Nieuwe Kerk. Suriname viert volgend jaar 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid en dat is de ...

01-10-2019 16:10

André Dongelmans laat je rillen!

Tijd voor MAX - André Dongelmans laat je rillen!

Fotograaf Bernard Rübsamen is eigenlijk royaltyfotograaf, maar volgde ook de carrière van popster David Bowie op de voet. Het DeLaMar opent een fototentoonstelling waar de vele foto?s die Rübsamen van het muzikale genie maakte. Hij vertelt ...

30-09-2019 16:10

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Tijd voor MAX - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Te gast zijn presentatoren Toine van Peperstraten en Roos Moggré. Zij presenteren op NPO1 de live-talkshow Herinneringen voor het leven - stop dementie. Daarin komen patiënten en hun naasten aan het woord over de impact van deze ingrijpende...

28-09-2019 06:15

Compilatie Sittard

Tijd voor MAX - Compilatie Sittard

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 23 tot en met 27 september.

27-09-2019 16:10

Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Tijd voor MAX - Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Actrice Carine Crutzen is geboren in Limburg (Heerlen), en schreef een boek over haar jeugd en haar relatie met haar ouders, Uit het zuiden. Daar komt ze over vertellen. Verder schuift acteur Xander van Vledder aan. De geboren Sittarder is...

26-09-2019 16:10

Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Tijd voor MAX - Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Joke Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk de weduwe en de dochter van zanger Koos Alberts, zijn te gast in verband met het boek dat deze week over de overleden volkszanger verschijnt. Dit boek, De kracht van liefde, is geschreven...

25-09-2019 16:10

Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Tijd voor MAX - Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Presentator en filmkenner Jac Goderie krijgt volgende week een Gouden Kalf voor de Filmcultuur voor zijn jarenlange inzet voor de Nederlandse film. Hij vertelt waarom film hem zo aan het hart ligt. Josine Droogendijk over Koningin Maxima ...

24-09-2019 16:10

Venloër Lex Uiting zingt

Tijd voor MAX - Venloër Lex Uiting zingt

Te gast is Formule 1-commentator bij Ziggo Sport Olav Mol om te vertellen over De Formule 1 Show waarmee hij vanavond in Sittard in het theater staat. Voormalig topbokser Arnold Vanderlyde is niet alleen drievoudig Europees kampioen boksen...

23-09-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit. De hele ...

21-09-2019 06:00

Compilatie Enkhuizen

Tijd voor MAX - Compilatie Enkhuizen

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 16 tot en met 20 september.

20-09-2019 16:10

Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Tijd voor MAX - Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Te gast is Rocky Hehakaija, een van de pioniers van het straatvoetbal, en binnenkort één van de karakters in de nieuwe straatvoetbalversie van het voetbalsimulatiespel FIFA 20. Ze is daarmee de eerste vrouw in dit spel. Verder: Leo Blokh...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 41. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 605
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!