Programma gemist?

Het met dagelijkse live middagmagazine Tijd uit voor MAX door biedt de kijker een tijdens goede tijdens mix van nieuws, door informatie, kunst, cultuur en entertainment een met tijdens boeiende gasten, interessante met onderwerpen en een heldere blik een op de dagelijkse in actualiteit.

Compilatie van de fragmenten uit de in uitzendingen van de 30 september tot de en met 4 het oktober.

Als het een aan dichter door Jaap Robben ligt tijdens gebruiken we gedichten voortaan uit niet alleen op geboortekaartjes, met de rouwkaarten of als we het verliefd zijn. Elke bijzondere de gelegenheid verdient een gedicht. een Dus ook de Dierendag. Hij dook de voor ons het een Poëziecentrum in met op zoek naar naar gedichten met dieren het in de hoofdrol. Louise Korthals de het met winnaar van de Poelifinariorpijs in de de categorie Engagement. Rossana naar Kluivert door heeft een in enorme liefde voor honden op tv en zet het zich met hart uit en ziel in om het naar grote aantal zwerfhonden op tv op Curaçao onder controle door te krijgen. Honden zijn van niet dom, door dat tijdens is tegenwoordig wel algemeen bekend. Maar door maar tijdens weinig mensen zijn door zich ervan bewust hoe slim een honden zijn. Maar uit uit Sacha Gaus is hier het om ons slimmer te maken uit met hondenkennis. En naar Vanja door van der Leeden over haar kookboek het uit Indorock.

Het dagelijkse live een middagmagazine op tv Tijd voor MAX uit biedt de kijker een op goede met mix van nieuws, door informatie, kunst, cultuur en entertainment met op tv boeiende door gasten, interessante onderwerpen op tv en een heldere blik op het de dagelijkse van actualiteit.

Cathelijne Broers, tijdens directeur van de Nieuwe de door Kerk Amsterdam, komt door langs om te vertellen over de op tv tentoonstelling van Het grote verhaal van Suriname van in de door Nieuwe naar Kerk. Suriname viert volgend jaar tijdens 45 door jaar staatkundige onafhankelijkheid in en dat is de naar aanleiding om de een schijnwerpers op in deze voormalige kolonie te een richten. Te gast is ook duizendpoot door door Gerard Cox. Gerard van viert volgend jaar naar zijn 80ste verjaardag met maar is anders dan veel generatiegenoten het uit zijn een metier still going strong. de het Zo is hij de binnenkort te zien in de solo-voorstelling op COX, van de grote grijze belofte. Schrijfster de Marion Pauw uit heeft al vele succesboeken van op naar haar naam staan, maar op nog niet het eerder schreef ze een young adult op novelle. door Nu ligt haar van debuut op dat vlak een in de winkel, op Stief, over de met 15-jarige Kiki die ontdekt door dat de door nieuwe vriend van haar in moeder niet is het wie hij zegt met te met zijn. Marion vertelt waarom ze door een voor dat thema koos. Wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère de komt met nieuws op uit haar vakgebied, een en op tv in de keuken een specialist in duurzame vis Bart door van Olphen. Het door optreden uit is van het Zuid-Afrikaanse Ndlovu Youth het de Choir, een koor uit bestaande uit kinderen met een naar problematische, het vaak HIV-gerelateerde, achtergrond. We een spreken ook met het Nederlandse naar op tv artsenkoppel dat aan op tv de basis stond van met het koor dat het dit op jaar de tot de het finale schopte van door America?s Got Talent.

Fotograaf Bernard tijdens Rübsamen is eigenlijk op tv royaltyfotograaf, uit maar volgde ook de uit carrière van popster David van Bowie op de tijdens voet. tijdens Het DeLaMar opent een op fototentoonstelling waar het de vele foto?s die Rübsamen op van het op tv muzikale genie maakte. Hij van vertelt hoe de zijn interesse in Bowie is door ontstaan. Verder: de West het van End-horrorhit Ghost Stories in de door Nederlandse theaters. uit Acteur André Dongelmans tijdens speelt de rol van op tv professor een in de parapsychologie Filip Kuiper met en legt het uit hoe hij zeker het weet uit dat ook het Nederlandse een publiek bij Ghost Stories de tijdens rillingen in over het lijf zullen tijdens lopen. Huisarts dokter Ted uit van Essen behandelt op tv een interessant medisch onderwerp. In uit de keuken Meester door Patissier Robèrt van een Beckhoven. Tenslotte naar een optreden van Wesly Bronkhorst met & Berget Lewis een die hun door succesnummer Reis met me met in mee ten gehore uit zullen brengen.

Te op tv gast zijn naar presentatoren Toine van met Peperstraten en Roos Moggré. Zij in presenteren op NPO1 tijdens de live-talkshow Herinneringen voor het het leven - van stop dementie. met Daarin komen patiënten de en het hun naasten aan het door woord over een de impact van deze ingrijpende het hersenziekte. Presentatrice Nicolette van Kluijver zit ook aan in in tafel. Over haar eerste kinderboek naar Dierenpret. Het is een op tv boek een vol versjes over het met boerenleven door en over dieren met die allemaal van elkaar verschillen. Voormalig profvoetballer op tv een Hedwiges Maduro is tegenwoordig naar voetbalanalist bij in FOX Sports en blikt vooruit op door een de Champions League-wedstrijd tussen Valencia een en Ajax, clubs van waarvoor Maduro met beide heeft gevoetbald. Nationale Broer en op Zus Dag. Therapeutisch van fotografe Paulien door Kuiper schreef uit het boek Brus, (on)breekbare tijdens liefde, over de sterke door band die de mensen kunnen voelen met uit hun meervoudig beperkte in broer of zus. van Het boek gaat op tv door over haar eigen broer uit en daarnaast tijdens verzamelde ze verhalen van het anderen. Verder: cabaretières Mylou uit Frencken en Dorine Wiersma schuiven door aan tijdens om te vertellen over tijdens hun met splinternieuwe voorstelling Waagstukken, waarin ze naar zowel de lafbek als een de op lefgozer in zichzelf op tv op de hak op tv nemen. Uiteraard treden ze tijdens ook het voor ons op op met een nummer uit de theatershow. In door de keuken op tv vandaag Janny van der door op Heijden.

Compilatie van een fragmenten uit de de uitzendingen van 23 tot in een en met 27 in september.

Actrice Carine uit Crutzen is geboren naar in Limburg (Heerlen), op en schreef van een boek uit over haar jeugd en in haar relatie met van haar ouders, Uit op het zuiden. Daar komt met ze over vertellen. Verder schuift tijdens acteur het Xander van Vledder de aan. De naar geboren Sittarder is op naar 5 oktober in de het theater tijdens te zien in een reprise van het Ibsens klassieker door Vijand van het volk. Te op gast is ook een Beppie Kraft, van bekend als de naar koningin van het op Limburgse uit lied. We spreken haar van over haar succesvolle zangcarrière een en natuurlijk de treedt ze ook voor in ons op. Handboogschutter op Gabriela Bayardo over hoe de in uit liefde haar naar door Nederland bracht. In de keuken kok tijdens Cas Wolters, bekend van met van Heel Holland bakt. Hij maakt door met een van zijn Limburgse specialiteiten. Urbanus een keert terug in met de theaters. In uit België had hij veel naar succes met naar zijn nieuwste show uit en nu komt uit hij op daarmee naar Nederland.

Joke tijdens Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk uit uit de weduwe en de dochter naar van zanger Koos door Alberts, een zijn te gast in verband naar met het boek op tv dat deze week over het de uit overleden volkszanger verschijnt. Dit van boek, De kracht van met op liefde, is geschreven door dochter met Christa. Verder de ontvangen we de naar stadsarchivaris van Sittard, Peer Boselie; hij op op weet alles over de vele van bijzondere door inwoners van deze naar stad, waarvan cabaretier Toon Hermans misschien in wel de bekendste uit was. Ook van oud-woordvoerder van de uit Amsterdamse politie een Klaas Wilting zit vandaag aan tafel. met Tijdens zijn jaren door als woordvoerder uit maakte hij tijdens geruchtmakende zaken mee, zoals de van een Heineken-ontvoering en de moord op met Klaas Bruinsma. van Deze week in verschijnt zijn autobiografie, Klaas een Wilting. De roerige op jaren van een politiewoordvoerder. In tijdens de uit keuken chefkok Antoine Hermans. Het optreden een is naar van de Limburgse zanger en het muzikant Frans tijdens Pollux.

Presentator naar en filmkenner Jac Goderie met krijgt volgende de week een Gouden Kalf tijdens voor de op Filmcultuur voor zijn jarenlange inzet een door voor de Nederlandse film. Hij vertelt met waarom film op tv hem zo aan een het hart het ligt. Josine Droogendijk over het Koningin de Maxima 10 jaar door bij de VN. het Foodblogger Jonneke de Zeeuw maakt naar een typisch uit Limburgs gerecht. Schrijver Michael Berg op tijdens schreef de thriller 'Nacht in Parijs'. naar een Hij won in 2013 de de prestigieuze Gouden de Strop. Zijn twee volgende boeken door werden een genomineerd en mogelijk van volgt een derde nominatie de met de naar verschijning van zijn van nieuwste boek 'Ik zie je'. de Ook hebben we het het naar over de uitreiking van de tijdens felbegeerde Inktspotprijs op 2019. een De prijs voor de beste politieke door tekening van het tijdens jaar. In deze Sittardse in week van mag Limburgs door muzikale trots Rowwen Hèze natuurlijk niet op tv ontbreken. Ze zingen door door hun nieuwe single Elke van ierste kier, een en net als door op hun album Voorwaartsch! van doen ze dat samen met door zangeres met Blackbird.

Te door gast is Formule in 1-commentator bij Ziggo Sport Olav op tv Mol met om te vertellen over De het het Formule 1 Show waarmee hij vanavond van in door Sittard in het theater uit staat. Voormalig met topbokser Arnold Vanderlyde is het niet alleen met drievoudig Europees kampioen boksen en drievoudig door Olympisch bronzen naar medaillewinnaar, maar ook uit geboren in Sittard en naar daarom deze in week een absolute tijdens must. Aan tafel ook conservator met uit Angelique Friedriechs, die op 40 de meter diepte van in de in grotten van Maastricht een honderd met jaar op oude, zwart-witte replica van de Nachtwacht de restaureerde. Vaste huisarts dokter uit Ted in van Essen vertelt naar over het Restless Legs naar Syndroom, en in door de keuken in staat Meester de Patissier Robèrt van een Beckhoven. Lex Uiting is bekend als door presentator en de verslaggever, het maar hij is ook zanger en naar als geboren de Venloër bovenal met Limburger. Hij treedt samen met op zijn band op van met zijn van laatste met single.

Het dagelijkse live van middagmagazine Tijd met voor MAX biedt de met kijker een goede de van mix van nieuws, de informatie, kunst, cultuur en entertainment met van tijdens boeiende gasten, interessante onderwerpen en een tijdens uit heldere blik op tijdens de dagelijkse actualiteit. De hele maand in september zijn naar we op toer. Sybrand en in Martine zijn de elke met week te zien de vanaf een andere van bijzondere locatie. We bezoeken Zwolle, Delft, op naar Enkhuizen en Sittard.

Compilatie van van fragmenten uit de in uitzendingen van 16 tot het en met 20 uit door september.

Te gast de is Rocky Hehakaija, tijdens een van de in pioniers van van het straatvoetbal, met en binnenkort één van op tv de karakters in van de nieuwe straatvoetbalversie van een het met voetbalsimulatiespel FIFA 20. Ze is daarmee het de eerste een vrouw in dit spel. tijdens Verder: Leo uit Blokhuis een kennen we als op tv muzikant en kenner van op tv de op popmuziek, maar nu naar debuteert hij met op tv een heuse roman, Blauwe zomer, de waarin twee jongens met het een op tv verschillende achtergrond allebei hun de verleden van op tv zich af proberen door te schudden. De opkomst van een de Indische uit krontjongmuziek in van het Den Haag tijdens van de jaren 50 in loopt de als een rode naar draad door het verhaal. Bij ons tijdens uit vertelt Leo wat naar hem ertoe bracht dit boek te de schrijven. Kees in Boonman over hoe met de kamer en de naar oppositie partijen op de de een miljoenennota gereageerd hebben. In de keuken met een Anna Yilmaz. Zanger Sjors het van der Panne komt het binnenkort met een nieuw album de én een nieuwe met in single, en die single presenteert op tv hij.

november 2019
07-10-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

05-10-2019 06:00

Compilatie 30 september t/m 4 oktober

Tijd voor MAX - Compilatie 30 september t/m 4 oktober

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 30 september tot en met 4 oktober.

04-10-2019 16:10

Dierendag met Rossana Kluivert

Tijd voor MAX - Dierendag met Rossana Kluivert

Als het aan dichter Jaap Robben ligt gebruiken we gedichten voortaan niet alleen op geboortekaartjes, rouwkaarten of als we verliefd zijn. Elke bijzondere gelegenheid verdient een gedicht. Dus ook Dierendag. Hij dook voor ons het Poëziecent...

03-10-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

02-10-2019 16:10

Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Tijd voor MAX - Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Cathelijne Broers, directeur van de Nieuwe Kerk Amsterdam, komt langs om te vertellen over de tentoonstelling Het grote verhaal van Suriname in de Nieuwe Kerk. Suriname viert volgend jaar 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid en dat is de ...

01-10-2019 16:10

André Dongelmans laat je rillen!

Tijd voor MAX - André Dongelmans laat je rillen!

Fotograaf Bernard Rübsamen is eigenlijk royaltyfotograaf, maar volgde ook de carrière van popster David Bowie op de voet. Het DeLaMar opent een fototentoonstelling waar de vele foto?s die Rübsamen van het muzikale genie maakte. Hij vertelt ...

30-09-2019 16:10

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Tijd voor MAX - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Te gast zijn presentatoren Toine van Peperstraten en Roos Moggré. Zij presenteren op NPO1 de live-talkshow Herinneringen voor het leven - stop dementie. Daarin komen patiënten en hun naasten aan het woord over de impact van deze ingrijpende...

28-09-2019 06:15

Compilatie Sittard

Tijd voor MAX - Compilatie Sittard

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 23 tot en met 27 september.

27-09-2019 16:10

Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Tijd voor MAX - Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Actrice Carine Crutzen is geboren in Limburg (Heerlen), en schreef een boek over haar jeugd en haar relatie met haar ouders, Uit het zuiden. Daar komt ze over vertellen. Verder schuift acteur Xander van Vledder aan. De geboren Sittarder is...

26-09-2019 16:10

Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Tijd voor MAX - Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Joke Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk de weduwe en de dochter van zanger Koos Alberts, zijn te gast in verband met het boek dat deze week over de overleden volkszanger verschijnt. Dit boek, De kracht van liefde, is geschreven...

25-09-2019 16:10

Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Tijd voor MAX - Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Presentator en filmkenner Jac Goderie krijgt volgende week een Gouden Kalf voor de Filmcultuur voor zijn jarenlange inzet voor de Nederlandse film. Hij vertelt waarom film hem zo aan het hart ligt. Josine Droogendijk over Koningin Maxima ...

24-09-2019 16:10

Venloër Lex Uiting zingt

Tijd voor MAX - Venloër Lex Uiting zingt

Te gast is Formule 1-commentator bij Ziggo Sport Olav Mol om te vertellen over De Formule 1 Show waarmee hij vanavond in Sittard in het theater staat. Voormalig topbokser Arnold Vanderlyde is niet alleen drievoudig Europees kampioen boksen...

23-09-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit. De hele ...

21-09-2019 06:00

Compilatie Enkhuizen

Tijd voor MAX - Compilatie Enkhuizen

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 16 tot en met 20 september.

20-09-2019 16:10

Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Tijd voor MAX - Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Te gast is Rocky Hehakaija, een van de pioniers van het straatvoetbal, en binnenkort één van de karakters in de nieuwe straatvoetbalversie van het voetbalsimulatiespel FIFA 20. Ze is daarmee de eerste vrouw in dit spel. Verder: Leo Blokh...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 41. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 605
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!