Programma gemist?

Aflevering een 28 - Nieuws- en de actualiteitenmagazine, de met Martine van op tv Os en Sybrand in Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen de een week.

Aflevering 143 - van Nieuws- en actualiteitenmagazine, met de met Martine van Os en Sybrand in van Niessen. Gasten: Leo Blokhuis, Fenno Werkman, Jörgen het uit Raymann en Lieke door Lamb.

Aflevering op 142 - het Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine op van Os en Sybrand naar Niessen. Gasten: door Kasper van Kooten, door Kees Boonman en Natasja de Froger.

Het 1500 jaar op oude Byzantijnse Markos op tv door Mozaïek was ruim 40 tijdens jaar spoorloos totdat kunstdetective van Arthur Brand zich op tv in de op zaak vastbeet. tijdens Vorige week kon hij de mozaïek de eindelijk ophalen uit een Monaco en het de is nu hier met naar in de studio! Vandaag blaast Prins Charles door zeventig kaarsjes uit uit. met Om dit heugelijke met feit te vieren uit is Paul Rem bij ons. En Gé uit Reinders van toert door het land met uit op 'Oetbloaze', uitblazen in de het Limburgs.

Multitalent op tv Hadewych Minis staat van in het uit theater met haar uit nieuwe onewomanshow Minis Plus. Van cabaret op uit tot flamenco, van moederschap tot midlifecrisis, een op niets blijft onbesproken. Eerder op tv deze maand kondigde het Wereld met Natuur Fonds aan op tv de dat vanaf 1970 op tv het aantal wilde dieren is met teruggelopen met maar op tv liefst zestig procent. naar En in eigen land van kwam daar het tijdens bericht bij naar dat zeker tien vogelsoorten tijdens met naar uitsterven worden bedreigd. Boswachter André met de Donker geeft toelichting. En Hans met van Breukelen ging door door een naar diep dal na het zijn vertrek als algemeen een directeur bij de KNVB, maar uit met zat niet bij het de pakken neer. door Samen met businesscoach Benno Diederiks naar werkte hij door aan zichzelf met en hier schreven ze een boek tijdens over van 'Maak je op tv comeback. Vind jezelf van opnieuw uit na een in tegenslag'.

Zangeres en het actrice Anne-Marie Jung door is te het gast. Ze staat in het uit theater met haar van tweede solovoorstelling tijdens RAM, naar op haar sterrenbeeld. In RAM neemt naar door ze ons mee uit op een muzikale reis langs van excentrieke maar ook op tv herkenbare typetjes door en daarvan krijgen op we alvast een voorproefje, op tv want het Anne-Marie treedt ook voor ons op. Verder van spreken we op tv met Jeroen met Thijssen, van wiens hand met de biografie over de met vijf tijdens jaar geleden in overleden culinair journalist op Johannes van Dam naar is verschenen. En Floor van Liemt op kreeg op door haar twintigste te de horen dat ze van longkanker had. door Tijdens haar ziekte schreef ze door columns naar in de NRC. tijdens En ze vertelt tijdens haar verhaal nu ook in de het boek 'Witte raaf', het een naar uitzonderlijk verhaal.

Compilatie van fragmenten naar uit in de uitzendingen door van 5 tot en van met 9 tijdens november.

Cabaretier, schrijver en een columniste Paulien met Cornelisse schuift bij van ons aan. Om te in praten over haar in van theatervoorstelling Om mij moverende op tv redenen, over haar een nieuwe boek Taal voor de de op leuk en om in haar eigen originele kijk op de de Nederlandse met taal te geven aan de tijdens hand van de door tijdens door kijkers doorgegeven mooiste en lelijkste op op tv woorden. Verder: we gaan met met wetenschapsjournaliste Anna naar Gimbrere naar Mars, want ze een heeft meegewerkt aan de een serie van van National Geographic over op de de rode planeet. Het is de op grote droom door van Anna om daar ooit in uit naartoe te gaan. Maar waarom door eigenlijk? En een uit gesprek met dirigent naar Raymond Janssen die met het met International naar Symphony Orchestra uit een Lviv (Oekraïne) een en het New Romanian het Symphonic Choir de de wereldberoemde soundtracks van op de Star Wars-films in tijdens de Nederlandse theaters tijdens tot een leven wekt. Wat maakt The Star van Wars Suites van in zijn ogen met zo bijzonder? op tv Natuurlijk brengt op tv hij samen met van het orkest én het koor ook met een door van deze beroemde uit melodieën ten de gehore.

Culinair uit journalist Onno Kleyn van schreef samen met zijn met dochter, historica Charlotte het Kleyn, het boek naar Luilekkerland, over een 400 jaar door koken in Nederland. Vader en door dochter doken in door de rijke verzameling naar kook- van en receptenboeken van de Amsterdamse de Universiteitsbibliotheek, en op tv komen in Luilekkerland door met curieuze details, smakelijke weetjes in het en meer dan zestig recepten een uit de uit periode van 1580 tot door en met 1980. Onno van en een Charlotte zitten bij van ons aan op tv tafel om hierover tijdens te vertellen. Verder: Arie Koomen uit en Silvester door Zwaneveld stonden ruim tien jaar op in de naar planken als het het cabaretduo Arie & door Silvester. In 2007 vonden zij een het van mooi geweest en stopten ermee. van tijdens Nu zijn ze terug in het de theater op met hun show Wie?! En de een optreden van door zanger en tijdens jazztrompettist Michael Varekamp, 11 uit november wordt met zijn nieuwe album Elektra op tv gepresenteerd het en bij ons laat hij alvast in een swingend nummer in een horen.

Met tijdens hoogleraar voeding en gezondheid Jaap door Seidell hebben naar we het over het door Pioppi-dieet, dat tijdens is in ineens ontzettend populair. Maar wat uit is het van en is het terecht een dat het van Voedingscentrum er kritisch op is? met uit Jaap legt het van uit. Deze week verschijnt door Grote groet uit tijdens Zwagerland, een verzameling teksten van de uit drie op tv jaar geleden overleden schrijver Joost uit Zwagerman uit waarin hij zijn liefde tijdens voor uit de provincie Noord-Holland tot met uiting brengt. met Literair journalist Maria in Vlaar die bezig is met de op tv biografie over Zwagerman op tv met stelde het boek samen de en verzorgde de op tv inleiding. Bij ons in vertelt ze wat haar zo door tijdens fascineert aan de auteur. En musicalsterren een Brigitte Heitzer en René van van Kooten zijn op tv momenteel in de van door theaters te bewonderen in de Andrew op tv Lloyd Webber-klassieker Evita. het Ze vertellen in over de magie van op deze musical van over de Argentijnse op tv First Lady door Eva Perón die de nu al voor de in derde keer in Nederland tijdens wordt op opgevoerd en natuurlijk op tv laten ze op tv ook één van de klassieke naar nummers het horen.

In een het door Heleen op tv Ekker geschreven boek naar Gevoelstemperatuur geven de van vier weerpresentatoren van het op NOS op Journaal hun visie op de met opwarming uit van de aarde, vertellen ze op openhartig over hun door zorgen en het wat ze met in hun eigen leven uit doen om het uit tij te keren. uit Bij ons uit licht Marco Verhoef dit toe met en een hij legt ook uit welke impact een op de klimaatsverandering heeft op het dagelijkse in met weerbericht. Ook fotomodellen Tanja Kok en op Aad van door der Linden zijn bij tijdens ons te door gast. Deze van week verschijnt het boek met van Tanja 'Help! Ik ben naar model', een daarin geeft ze van door middel van interviews in met insiders uit in de modewereld een door kijkje geeft de in het werkelijke leven van het een fotomodel. En zangeres uit en actrice Ellen een naar ten Damme vertelt op tv aan onze tafel over de het speciale nachtconcert dat op tv zij op 1 december met geeft in van theater Carré. met Het is een op tv extra concert in het kader een van naar haar huidige het tour Paris-Berlin, een in muzikale ode aan de chansonniers en van entertainers van op de vorige eeuw. Ellen op tv van treedt natuurlijk ook op tv op.

De op uitzending staat op tv in het teken van het op belang van onderwijs. op tv Wereldwijd gaan in 264 miljoen kinderen uit en jongeren niet naar school tijdens of ze een stoppen voortijdig. Te tijdens gast zijn de Edukans-ambassadeurs Nick & Simon en op Daisy Mertens, de verkozen tot Leraar van met het door Jaar in op 2016. Zij bezoekt scholen in Ethiopië tijdens en uit ervaart waarom veel kinderen daar naar de met basisschool nooit afmaken. Nick Schilder en een Simon Keizer in zongen voor het van eerst door samen op de middelbare het school. Nu op tv zetten ze zich het in voor het op belang van goed in onderwijs wereldwijd als ambassadeurs van het Edukans. in "Met heel weinig geld kun uit je veel veranderen. Edukans uit van is een integere organisatie. Ze van zorgen voor in de basis van het ieder mens: onderwijs?, aldus het Nick Schilder. Daisy Mertens geeft een in Nederland in les aan groep naar 8. Als World de Teacher ging ze door met door Edukans mee naar een Ethiopie om haar ervaringen op tv en kennis een te delen. Nu, zes jaar later, op tv bezoekt Mertens door de school opnieuw en naar ziet met met eigen de ogen hoeveel verschil Edukans heeft tijdens gemaakt.

Compilatie van fragmenten uit uit de op uitzendingen van 29 oktober een tot en met op 2 op november.

Schrijfster en journaliste van Antoinnette Scheulderman op ontdekte van na de dood van haar met geliefde teckel Bubbels naar dat rouwen om de je huisdier lang niet uit door met iedereen geaccepteerd wordt. Ze uit schreef daarover het naar boek 'Dan neem je van toch gewoon in een in nieuwe'. Bij ons haar verhaal. Verder: artistiek uit tijdens directeur van Museum Voorlinden met Suzanne Swarts zit bij ons de het aan tafel, ze met vertelt over de overzichtstentoonstelling tijdens over de afgelopen zomer een overleden kunstenaar uit Armando die van 3 november wordt geopend. En de op muzikale theatervoorstelling De Gouden naar het Jaren, met presentator Jacques op Klöters en het door orkest van Cor Bakker, op tv gaat door in reprise. Jacques Klöters legt naar uit hoe deze succesformule het werkt en door de band van op tv Cor Bakker laat ons de muzikaal een genieten.

Zanger Peter in Koelewijn is te op tv gast. Onlangs op verscheen Peer, op de autobiografie van het de inmiddels 77-jarige popicoon, die hij uit schreef van in samenwerking met popjournalist een Tjerk Lammers. We praten in met op tv Peter over van het boek, zijn veelbewogen leven en het zijn plannen het voor de de toekomst. En op tv samen met zijn Rockets treedt hij naar ook voor ons tijdens op. Verder: tijdens hoogleraar neurowetenschappen Iris met Sommer, zij op tv scheef het boek De zeven zintuigen, van van waarin ze onder meer op tv uitlegt hoe tijdens we maar een deel op van de ons omringende in wereld waarnemen met onze in zintuigen en van de rest aanvullen vanuit in onze achtergrond. En in op tv van de keuken journalist Jigal op tv Krant hij maakte 'TLV: tijdens Recepten en verhalen uit een Tel Aviv', het dat zowel een kookboek, uit een leesboek en van een uit reisboek is. met Jigal maakt een een gerecht uit zijn favoriete op stad.

november 2018
17-11-2018 08:05

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 28 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

16-11-2018 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 143 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Leo Blokhuis, Fenno Werkman, Jörgen Raymann en Lieke Lamb.

15-11-2018 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 142 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Kasper van Kooten, Kees Boonman en Natasja Froger.

14-11-2018 17:10

Het mozaïek is terug

Tijd voor MAX - Het mozaïek is terug

Het 1500 jaar oude Byzantijnse Markos Mozaïek was ruim 40 jaar spoorloos totdat kunstdetective Arthur Brand zich in de zaak vastbeet. Vorige week kon hij de mozaïek eindelijk ophalen uit Monaco en het is nu hier in de studio! Vandaag blaas...

13-11-2018 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Multitalent Hadewych Minis staat in het theater met haar nieuwe onewomanshow Minis Plus. Van cabaret tot flamenco, van moederschap tot midlifecrisis, niets blijft onbesproken. Eerder deze maand kondigde het Wereld Natuur Fonds aan dat van...

12-11-2018 17:10

Anne-Marie Jung is ram

Tijd voor MAX - Anne-Marie Jung is ram

Zangeres en actrice Anne-Marie Jung is te gast. Ze staat in het theater met haar tweede solovoorstelling RAM, naar haar sterrenbeeld. In RAM neemt ze ons mee op een muzikale reis langs excentrieke maar ook herkenbare typetjes en daarvan kri...

10-11-2018 08:10

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 5 tot en met 9 november.

09-11-2018 17:10

Het Nederlands van Paulien Cornelisse

Tijd voor MAX - Het Nederlands van Paulien Cornelisse

Cabaretier, schrijver en columniste Paulien Cornelisse schuift bij ons aan. Om te praten over haar theatervoorstelling Om mij moverende redenen, over haar nieuwe boek Taal voor de leuk en om haar eigen originele kijk op de Nederlandse taal ...

08-11-2018 17:10

De kookgeschiedenis van Nederland

Tijd voor MAX - De kookgeschiedenis van Nederland

Culinair journalist Onno Kleyn schreef samen met zijn dochter, historica Charlotte Kleyn, het boek Luilekkerland, over 400 jaar koken in Nederland. Vader en dochter doken in de rijke verzameling kook- en receptenboeken van de Amsterdamse Un...

07-11-2018 17:10

De zin en onzin van het Pioppi-dieet

Tijd voor MAX - De zin en onzin van het Pioppi-dieet

Met hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell hebben we het over het Pioppi-dieet, dat is ineens ontzettend populair. Maar wat is het en is het terecht dat het Voedingscentrum er kritisch op is? Jaap legt het uit. Deze week verschijnt ...

06-11-2018 17:10

De gevoelstemperatuur van weermannen en -vrouwen

Tijd voor MAX - De gevoelstemperatuur van weermannen en -vrouwen

In het door Heleen Ekker geschreven boek Gevoelstemperatuur geven de vier weerpresentatoren van het NOS Journaal hun visie op de opwarming van de aarde, vertellen ze openhartig over hun zorgen en wat ze in hun eigen leven doen om het tij te...

05-11-2018 17:10

Onderwijs, de kans van je leven

Tijd voor MAX - Onderwijs, de kans van je leven

De uitzending staat in het teken van het belang van onderwijs. Wereldwijd gaan 264 miljoen kinderen en jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Te gast zijn Edukans-ambassadeurs Nick & Simon en Daisy Mertens, verkozen tot Leraar ...

03-11-2018 08:00

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 29 oktober tot en met 2 november.

02-11-2018 17:10

Rouwen om je huisdier

Tijd voor MAX - Rouwen om je huisdier

Schrijfster en journaliste Antoinnette Scheulderman ontdekte na de dood van haar geliefde teckel Bubbels dat rouwen om je huisdier lang niet door iedereen geaccepteerd wordt. Ze schreef daarover het boek 'Dan neem je toch gewoon een nieuwe'...

01-11-2018 17:10

Het veelbewogen leven van Peter Koelewijn

Tijd voor MAX - Het veelbewogen leven van Peter Koelewijn

Zanger Peter Koelewijn is te gast. Onlangs verscheen Peer, de autobiografie van het inmiddels 77-jarige popicoon, die hij schreef in samenwerking met popjournalist Tjerk Lammers. We praten met Peter over het boek, zijn veelbewogen leven en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 435
  • Laatste uitzending op 17-11-2018 om 08:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord