Programma gemist?

Aflevering in 123 - Nieuws- van en actualiteitenmagazine: Mart Visser zit van 25 de jaar in naar het vak, en een dat wordt gevierd met de uit tentoonstelling Beyond Context. Rop op Verheijen, Anne- Marie op Jung en Tina in de Bruin naar komen langs om met te vertellen over 'The door Play That Goes naar Wrong'. Janny van met der Heijden op heeft het over van de op halve finale van 'Heel Holland naar Bakt'.

Aflevering 24 - met Nieuws- en het actualiteitenmagazine

Henk Poort is een vooral op bekend als operazanger en uit musicalacteur, minder bekend het is hij op tv als verhalenverteller. In naar 'Ik ben mijn lied' op zingt tijdens hij zijn bekende nummers en neemt een op hij het publiek mee uit naar personen door uit zijn verleden. het In onze studio deelt hij van alvast een paar het van zijn verhalen in en nummers. Verder, Pia Douwes van geeft 16 een oktober een eenmalig het benefietconcert: op tv Pia Douwes & Friends. op Met dit optreden wil ze uit geld ophalen voor in van waterputten in Gambia. op Ze komt vertellen een over dit initiatief. met En ze heeft nog een ander nieuws voor met ons. En Robèrt van Beckhoven met geeft zoals elke vrijdag op tv uitleg over de het technische naar opdracht bij Heel Holland op tv Bakt. Het is op de halve finale, dus tijdens de deelnemers op tv moeten aan op de bak. Ze moeten de een Esterhazytaart maken. de Robèrt vertelt wat het een zo moeilijk de maakt.

Met op de slogan het 'Ouderen bestaan niet' wordt op de 17 en tijdens 18 oktober naar het Festival of Older People met georganiseerd in naar Utrecht. Freek de Jonge is uit betrokken bij het op project. Hij uit komt langs om te de vertellen waarom het het naar goed is dat dit festival met wordt georganiseerd en wat naar er allemaal te naar zien is. Verder: tijdens Irene Kuiper, door Frédérique Sluyterman van Loo in en Ger Otte gaan een de planken op een met de naar theatervoorstelling uit 'In bed met Dietrich en van Piaf'. Een voorstelling over tijdens een de wonderlijke vriendschap tussen Marlène Dietrich door en Edith Piaf. tijdens Een vriendschap in waar nog maar weinig tijdens over bekend is. En op tv het een is deze week een in jaar uit geleden dat Marnix Kappers het overleed. Hij het speelde in veel televisieseries, naar was presentator van Knoop in met je met Zakdoek maar het meest bekend een werd Marnix Kappers naar met zijn op rol van Neef Herbert tijdens in de van familie Knots. Nanzhu Hiddes op tv maakte de als afstudeerproject een een documentaire over de in acteur. Ze komt vertellen hoe van het was om tijdens met vlak na het in overlijden van hem familie tijdens en vrienden het te interviewen.

Hans Klok met gaat de theaters in naar met 'House of in Horror' tijdens en om het nog spannender door te tijdens maken: de première is een vrijdag de dertiende. In de de studio vertelt op de illusionist waarom op uit hij dit keer door kiest voor spannend het thema in plaats met van glitter & glamour. En het natuurlijk laat hij in ook een truc door zien. Verder: Richard Krajicek in viert dit jaar de dat zijn de foundation twintig jaar bestaat. Een van jaar na van het winnen van door Wimbledon ontdekte hij wat van je kunt naar doen voor met kinderen met het geven van uit een tennisclinic. het Daar van wilde de tennisser meer mee naar doen. Inmiddels liggen er op tv met dank een aan de naar Krajicek Foundation 119 playgrounds in de het Nederland waar dagelijks 4250 kinderen op een een sporten en spelen. En in het de nieuwe VPRO-serie 'Ersin naar in wonderland' reist Ersin tijdens Kiris als op journalist in én als toerist het naar populaire vakantieoorden. Eenmaal daar van vraagt hij zich de af; tijdens wat speelt er op achter de façade met van deze vakantieparadijzen?

De nieuwe de Miss Nederland is met bekend! Ze komt door samen met mede-organisator naar van de de verkiezing Kim op tv Kötter naar de studio. uit De nieuwe op tv miss en die van 2002 de vertellen over de op tv goede het sfeer bij de de finalisten en hoe moeilijk het met was om een op winnares te kiezen. Verder: het met is herfst, door kijk een maar naar buiten. uit En dat betekent paddenstoelen! Onze in vaste boswachter van André Donker van ging op paddenstoelenjacht van in het bos. op tv Met succes, want er zijn dit het jaar bijzonder tijdens veel paddenstoelen naar te vinden. Toch een moeten we ook opletten, veel uit paddenstoelen in zijn giftig. André vertelt waarop de het moet worden gelet bij het op plukken. En de door film 'Weg van jou' op is in uit première gegaan. In uit de film wordt de op tv jonge het ambitieuze Evi, gespeeld door Katja uit Herbers, voor een groot tijdens op tv project in Terneuzen geplaatst, terwijl het ze droomde van naar Rio de de Janeiro. Maar Terneuzen met blijkt misschien op toch niet zo vreselijk op als ze aanvankelijk een dacht. Hoofdrolspelers in Lykele Muus en de Maarten Heijmans komen uit langs.

We kennen het Helga van van Leur als weervrouw van met RTL, daar stopte een ze deze van zomerm, maar ze zit nu op tv in niet stil. Op een Twitter noemt ze zichzelf ambassadeur de van een Weer, Klimaat, Duurzaamheid & Gedrag. tijdens Met de Dag door van de Duurzaamheid op op tv met komst, bespreken we met haar het de belang van op tv duurzaamheid. Verder: door Jan Slagter besloot drie jaar geleden op tv door dat hij een verpleeghuis wilde tijdens beginnen waar mensen op op tv een fijne manier op tv op tv van hun oude dag kunnen genieten. met op tv Het Ben Oude met NijHuis is inmiddels open en de op tv de initiatiefnemer en een bewoner komen bij tijdens ons langs. En met er gebeurde zondag door weer een met hoop bij op tv Heel Holland Bakt. op Janny van der Heijden met bespreekt de het aflevering 6 en door het jurylid heeft ook het nog een een filmpje van achter naar de schermen meegenomen. Ze maakt voor op tv ons ook nog met de blote billetjes in het op tv gras.

Compilatie van van fragmenten uit op de uitzendingen van 2 tot op tv met en met 6 het oktober.

Jermaine Jackson is in in in Nederland voor van een show met The Jacksons de in Ahoy. Hij van blijft een op dag langer naar zodat hij ook nog bij met ons naar op bezoek kan komen. Hij door komt vertellen over naar MAX Proms, de waar hij gaat optreden. En op natuurlijk in hebben we het met hem in over zijn het bijzondere familie. En het toneelstuk het Vastgoed BV het gaat over een op tv makelaarskantoor uit vol alfamannetjes. Waar bonussen van belangrijker zijn dan met vertrouwen en samenwerken. Hoofdrolspelers uit Huub Stapel en op tv Jörgen met Raymann schuiven aan. Verder komt Wim Daniëls het het vertellen over zijn nieuwe boek in 'De lagere school'. En op legt Robèrt van het Beckhoven naar uit wat de naar technische opdracht is in op aflevering op tv 6 van Heel Holland naar Bakt.

Ingeborg van Beek in van is moeder van twee de kleine kinderen en leeft sinds op tv van 2013 met een uit ongeneeslijke hersentumor. Ze schreef van eerder het op boek 'Levenshaast' waarin ze naar beschrijft hoe het een is om te leven naar met de angst naar dat de naar dood je inhaalt. op In januari verschijnt haar met tweede boek, waarin in ze vertelt dat je door door in het leven moet doen wat op tv met werkelijk belangrijk voor van je is. Ze schuift samen tijdens met haar arts aan. Verder: de demissionair staatssecretaris door van op tv Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta uit Klijnsma komt langs en het heeft nieuws voor uit ons. En ze op vertelt natuurlijk over van haar benoeming de als commissaris van de de Koning in Drenthe. En door het Onno Hoes heeft de conclusies naar van het onderzoek op tv van het Schakelteam op tv Personen met op tv Verward Gedrag overhandigd het aan Stef Blok en op Edith Schippers. Wat zijn het die conclusies? Voorzitter het tijdens Hoes legt uit en het hij geeft tijdens tips.

Het is door dierendag, daarom staat van onze uitzending geheel tijdens in het teken naar van de Dierenbescherming. tijdens Hoe gaan we de in Nederland met tijdens dieren om? En op tv wat doet naar de Dierenbescherming om dit te in verbeteren? Actrice Miryanna met van met Reeden schuift aan om een te vertellen in over haar liefde voor dieren. het Ze is ambassadeur door van de Dierenbescherming en het in heeft vaak meer focus voor naar dieren dan in voor mensen. Bovendien richtte uit ze de Club naar van de lelijke met honden op. En een de Dierenbescherming laat tijdens zien wat het allemaal doet. door de Bijvoorbeeld hoe er een werd ingegrepen bij twee verwaarloosde paarden van met een extreem lange hoeven. een Of wat er een wordt gedaan tegen door malafide hondenhandel.

Felix in Burleson en op tv Michiel van Kempen zagen beide hoe tijdens de Bijlmer naar voor hun ogen veranderde naar naar in een vuurzee en een tijdens gapend gat overliet tussen met door twee grote flatgebouwen. Op 4 oktober op is het precies naar 25 de jaar geleden dat de ergste de van vliegramp op Nederlandse bodem ooit gebeurde. op tv De Bijlmerramp. met De twee ooggetuigen op vertellen over de uit rampdag op tv en wat er van daarna gebeurde. Verder: het was tijdens een langgekoesterde droom van de Cathelijne Broers, directrice van met tijdens Hermitage Amsterdam, en uit nu gaat die de in vervulling want vanaf zaterdag op tv 7 oktober uit zijn in een haar museum meer dan door zestig schilderijen door van Hollandse meesters naar te bewonderen: na driehonderd jaar zijn van de topstukken in eindelijk het weer even thuis. De door museumdirectrice praat over dit met bijzondere project. En Maurice Hermans op tijdens komt langs om te naar vertellen over zijn naar nieuwe theatershow tijdens 'Toon de liedjesman'. De op zoon van Toon het Hermans staat op de planken naar met veel naar liedjes van met zijn vader. op In zijn nalatenschap werden uit 167 onbekende met nummers gevonden, zoon Maurice in laat er op tv in zijn stuk een paar horen het aangevuld met naar eigen werk en uit het bekende werk van door in Toon.

Ans Markus zit door de nu zo?n 40 jaar in het het met kunstenaarsvak. In museum Jan van het de Togt in Amstelveen een van komt een overzichtstentoonstelling van haar het werk. Hoe maak je naar één tentoonstelling van in 40 jaar van kunstenaarschap? Ze legt het het door uit aan onze het tafel. Verder: Janny van de Heijden op komt zoals elke maandag door praten over Heel naar Holland Bakt. op tv Het was de uit dag ervoor met feest bij het bakprogramma, in van de tijdens vijfde aflevering van het een seizoen werd stilgestaan door bij het op vijfjarig jubileum. Met Janny blikken tijdens we terug op het de op hoogtepunten van de afgelopen vijf door tijdens jaar. En ze gaat uit ook voor een ons koken, in de keuken maakt een ze een ratatouille op waar we met drie dagen mee vooruit door kunnen. En veel het mensen kennen het van gevoel van 'ik laat het de boel in de boel en begin op tv op een restaurantje in van een warm land'. op tv 'Vamos' is een van nieuwe Nederlandse musical waarin drie vrouwen op tv dat ook uit daadwerkelijk doen. Lenette naar van de Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon, Johnny tijdens Kraaijkamp op en Soy uit Kroon spelen de met hoofdrollen en schuiven aan uit om te in vertellen over de van musical.

Compilatie van fragmenten met uit naar de uitzendingen van in 25 tot in en met 29 op september.

Abdelkader Benali met en de Lavinia Meijer brengen literatuur en muziek op samen naar in 'Brief uit aan mijn dochter'. De het voorstelling is gebaseerd op het uit gelijknamige boek naar van de schrijver. In in de autobiografische roman met schrijft hij in een met brief aan zijn dochter. uit In de de voorstelling wordt dat muzikaal met aangevuld door de harpiste en van uit ze vertelt over haar in adoptie en het hoe ze haar biologische vader weer op tv vond. Aan onze van tafel praten de naar twee over deze in samenwerking. Iedereen kent een natuurlijk de Tina, van dat blad in wordt nu tot met leven gewekt op het toneel. het In Tina de het Musical zie je naar hoe met Tina, Puck de en Fabio de nieuwste op Tina maken. Hoofdrolspelers een Annick Boer, Rosanne van Waalewijn en Mylène Waalewijn schuiven het de bij ons aan om te met vertellen over de tijdens allereerste Nederlandse door musical over een tijdschrift. En Robèrt op van op tv Beckhoven legt, in zoals elke vrijdag, uit waarop moet in worden gelet op tv bij de technische opdracht van van in Heel Holland naar Bakt. In de vijfde aflevering met van het uit vijfde seizoen de is het thema feest. De door bakkers krijgen zondag dan in op tv ook een feestelijke technische opdracht: door Friese van oranjekoek.

oktober 2017
16-10-2017 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 123 - Nieuws- en actualiteitenmagazine: Mart Visser zit 25 jaar in het vak, en dat wordt gevierd met de tentoonstelling Beyond Context. Rop Verheijen, Anne- Marie Jung en Tina de Bruin komen langs om te vertellen over 'The Play T...

15-10-2017 08:00

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 24 - Nieuws- en actualiteitenmagazine

13-10-2017 17:10

Verhalenverteller Henk Poort

Tijd voor MAX - Verhalenverteller Henk Poort

Henk Poort is vooral bekend als operazanger en musicalacteur, minder bekend is hij als verhalenverteller. In 'Ik ben mijn lied' zingt hij zijn bekende nummers en neemt hij het publiek mee naar personen uit zijn verleden. In onze studio deel...

12-10-2017 17:10

Freek op ouderenfestival

Tijd voor MAX - Freek op ouderenfestival

Met de slogan 'Ouderen bestaan niet' wordt op 17 en 18 oktober het Festival of Older People georganiseerd in Utrecht. Freek de Jonge is betrokken bij het project. Hij komt langs om te vertellen waarom het goed is dat dit festival wordt geor...

11-10-2017 17:10

Horror met Hans Klok

Tijd voor MAX - Horror met Hans Klok

Hans Klok gaat de theaters in met 'House of Horror' en om het nog spannender te maken: de première is vrijdag de dertiende. In de studio vertelt de illusionist waarom hij dit keer kiest voor spannend thema in plaats van glitter & glamour. E...

10-10-2017 17:10

Weg van jou

Tijd voor MAX - Weg van jou

De nieuwe Miss Nederland is bekend! Ze komt samen met mede-organisator van de verkiezing Kim Kötter naar de studio. De nieuwe miss en die van 2002 vertellen over de goede sfeer bij de finalisten en hoe moeilijk het was om een winnares te ki...

09-10-2017 17:10

Het belang van duurzaamheid

Tijd voor MAX - Het belang van duurzaamheid

We kennen Helga van Leur als weervrouw van RTL, daar stopte ze deze zomerm, maar ze zit nu niet stil. Op Twitter noemt ze zichzelf ambassadeur van Weer, Klimaat, Duurzaamheid & Gedrag. Met de Dag van de Duurzaamheid op komst, bespreken we m...

08-10-2017 08:10

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 2 tot en met 6 oktober.

06-10-2017 17:10

Jermaine Jackson komt langs

Tijd voor MAX - Jermaine Jackson komt langs

Jermaine Jackson is in Nederland voor een show met The Jacksons in Ahoy. Hij blijft een dag langer zodat hij ook nog bij ons op bezoek kan komen. Hij komt vertellen over MAX Proms, waar hij gaat optreden. En natuurlijk hebben we het met hem...

05-10-2017 17:10

Nieuws van de staatssecretatris

Tijd voor MAX - Nieuws van de staatssecretatris

Ingeborg van Beek is moeder van twee kleine kinderen en leeft sinds 2013 met een ongeneeslijke hersentumor. Ze schreef eerder het boek 'Levenshaast' waarin ze beschrijft hoe het is om te leven met de angst dat de dood je inhaalt. In januari...

04-10-2017 17:10

De Dierenbescherming

Tijd voor MAX - De Dierenbescherming

Het is dierendag, daarom staat onze uitzending geheel in het teken van de Dierenbescherming. Hoe gaan we in Nederland met dieren om? En wat doet de Dierenbescherming om dit te verbeteren? Actrice Miryanna van Reeden schuift aan om te verte...

03-10-2017 17:10

Hollandse meesters keren terug

Tijd voor MAX - Hollandse meesters keren terug

Felix Burleson en Michiel van Kempen zagen beide hoe de Bijlmer voor hun ogen veranderde in een vuurzee en een gapend gat overliet tussen twee grote flatgebouwen. Op 4 oktober is het precies 25 jaar geleden dat de ergste vliegramp op Nederl...

02-10-2017 17:10

Vamos! Feest!

Tijd voor MAX - Vamos! Feest!

Ans Markus zit nu zo?n 40 jaar in het kunstenaarsvak. In museum Jan van de Togt in Amstelveen komt een overzichtstentoonstelling van haar werk. Hoe maak je één tentoonstelling van 40 jaar kunstenaarschap? Ze legt het uit aan onze tafel. Ve...

01-10-2017 07:50

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 25 tot en met 29 september.

29-09-2017 17:10

Feest en theater

Tijd voor MAX - Feest en theater

Abdelkader Benali en Lavinia Meijer brengen literatuur en muziek samen in 'Brief aan mijn dochter'. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van de schrijver. In de autobiografische roman schrijft hij een brief aan zijn dochter...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 210
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord