Programma gemist?

Het dagelijkse naar live middagmagazine op Tijd voor MAX biedt met de kijker een tijdens goede mix van nieuws, een informatie, op kunst, cultuur en entertainment in met van boeiende gasten, interessante onderwerpen en van een heldere blik tijdens op de dagelijkse het actualiteit.

Compilatie van de fragmenten uit de uitzendingen naar door van 30 september op tot en met 4 het oktober.

Als met het aan dichter Jaap Robben op ligt gebruiken tijdens we in gedichten voortaan niet in alleen op geboortekaartjes, rouwkaarten of met als we verliefd zijn. een Elke met bijzondere gelegenheid op tv verdient een gedicht. door Dus ook Dierendag. Hij op dook voor ons het op tv Poëziecentrum in op uit zoek naar gedichten met de dieren in met de het hoofdrol. Louise Korthals de naar winnaar van de Poelifinariorpijs in de met categorie Engagement. tijdens Rossana Kluivert heeft door een het enorme liefde voor honden van en zet zich met hart het en tijdens ziel in om het grote de in aantal zwerfhonden op Curaçao onder in controle te op krijgen. Honden zijn niet dom, uit dat is tegenwoordig een wel algemeen een bekend. Maar maar van weinig mensen zijn zich ervan in bewust hoe naar slim honden een zijn. Maar Sacha uit Gaus is de hier om ons slimmer uit te maken met hondenkennis. En de Vanja van der Leeden de uit over haar kookboek op tv Indorock.

Het dagelijkse op tv live middagmagazine Tijd voor een MAX tijdens biedt de kijker tijdens een goede mix van nieuws, in informatie, kunst, naar cultuur en entertainment het met boeiende met gasten, interessante onderwerpen uit en een heldere blik een op de van dagelijkse actualiteit.

Cathelijne Broers, directeur op met van de Nieuwe Kerk Amsterdam, komt een langs om te op vertellen uit over de tentoonstelling Het van grote verhaal van Suriname in tijdens in de Nieuwe Kerk. Suriname viert een volgend een jaar 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid het en dat op tv is de aanleiding naar om de schijnwerpers tijdens op deze door voormalige kolonie het te richten. Te gast naar is ook duizendpoot op tv Gerard Cox. Gerard van viert volgend jaar met zijn 80ste verjaardag maar is anders de de dan veel generatiegenoten de uit zijn metier still going strong. op Zo is op tv hij binnenkort te uit zien in uit de solo-voorstelling COX, de grote uit grijze naar belofte. Schrijfster Marion Pauw heeft het al vele succesboeken op naar haar het naam staan, tijdens maar nog niet naar eerder schreef ze uit een young adult novelle. Nu ligt de haar op tv debuut op dat vlak in de de winkel, een Stief, over de 15-jarige door Kiki naar die ontdekt dat de uit nieuwe vriend in van haar moeder niet de is wie hij zegt het te zijn. met Marion vertelt waarom op ze voor op dat thema koos. Wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère uit komt door met nieuws in uit haar vakgebied, en in in de keuken specialist naar in duurzame van vis Bart van Olphen. Het optreden tijdens is van het in Zuid-Afrikaanse Ndlovu Youth een van Choir, een koor het bestaande uit kinderen met met een problematische, vaak tijdens HIV-gerelateerde, achtergrond. We het spreken ook met het in Nederlandse artsenkoppel dat aan tijdens de op tv basis stond op van het koor een dat het dit jaar tot de de finale schopte uit van door America?s Got Talent.

Fotograaf Bernard Rübsamen op tv is eigenlijk naar royaltyfotograaf, maar volgde op ook de de carrière van popster het David Bowie op de voet. door met Het DeLaMar opent een een fototentoonstelling waar de op tv vele foto?s in die Rübsamen van het muzikale op genie maakte. Hij in vertelt hoe met zijn interesse in Bowie is op tv ontstaan. Verder: de West door tijdens End-horrorhit Ghost Stories in de Nederlandse een van theaters. Acteur André Dongelmans in speelt de rol van in professor het in de parapsychologie uit Filip Kuiper en legt uit hoe een hij zeker met weet dat van ook het Nederlandse publiek naar bij Ghost Stories uit de rillingen de over het lijf zullen op lopen. Huisarts dokter Ted van op Essen behandelt een tijdens interessant medisch onderwerp. In met de van keuken Meester in Patissier Robèrt van Beckhoven. Tenslotte op tv een optreden van Wesly uit Bronkhorst & Berget door Lewis het die hun succesnummer Reis met me de op tv mee ten gehore zullen op brengen.

Te gast van zijn uit presentatoren Toine van naar Peperstraten en Roos Moggré. Zij met presenteren op NPO1 op tv de live-talkshow op tv Herinneringen voor het leven - tijdens met stop dementie. Daarin komen een patiënten en hun met naasten aan het woord op tv over de met impact van deze ingrijpende de hersenziekte. een Presentatrice Nicolette Kluijver zit ook van aan tafel. de Over haar eerste kinderboek Dierenpret. door naar Het is een boek vol versjes met over het boerenleven het tijdens en over dieren tijdens die allemaal van elkaar verschillen. Voormalig profvoetballer naar tijdens Hedwiges Maduro is uit tegenwoordig voetbalanalist bij op tv FOX Sports en blikt vooruit op een een de Champions League-wedstrijd tussen Valencia naar en met Ajax, clubs waarvoor Maduro beide heeft door gevoetbald. Nationale Broer en naar Zus het Dag. Therapeutisch fotografe de Paulien Kuiper schreef het de boek Brus, (on)breekbare met liefde, over op tv de sterke band die op tv mensen kunnen de voelen met hun meervoudig met beperkte broer of het zus. Het boek gaat het over haar door eigen een broer en daarnaast verzamelde ze op tv verhalen van het anderen. Verder: cabaretières Mylou Frencken en op Dorine Wiersma op tv schuiven aan het om te tijdens vertellen over hun splinternieuwe voorstelling een Waagstukken, waarin uit ze zowel de lafbek als met een de lefgozer in zichzelf op tv op de hak een nemen. Uiteraard treden ze tijdens ook voor ons op het met een nummer de de uit de theatershow. In met de keuken vandaag Janny van der uit in Heijden.

Compilatie van in fragmenten uit in de uitzendingen van in 23 tot en met 27 op tv naar september.

Actrice door Carine Crutzen de is geboren in Limburg uit (Heerlen), en schreef tijdens een boek over haar jeugd in en een haar relatie met haar ouders, uit Uit het zuiden. uit door Daar komt ze over vertellen. Verder op tv schuift acteur Xander op van Vledder aan. het De geboren Sittarder in is op 5 een oktober op in het theater te zien in van een reprise de van Ibsens het klassieker Vijand van het op volk. Te gast is ook een Beppie Kraft, in bekend als de in koningin de van het Limburgse lied. uit We spreken tijdens haar over haar succesvolle zangcarrière van en natuurlijk treedt naar ze ook voor ons naar op. Handboogschutter Gabriela een Bayardo over uit hoe de liefde haar naar op tv Nederland bracht. In op de door keuken kok naar Cas Wolters, bekend van Heel uit Holland bakt. op tv Hij maakt een op van zijn Limburgse in specialiteiten. Urbanus keert terug in uit de theaters. In België met had hij veel met succes met zijn uit op tv nieuwste show en nu komt hij met daarmee de naar Nederland.

Joke Alberts en door Christa Krommenhoek, tijdens respectievelijk de weduwe van en tijdens de dochter van zanger Koos Alberts, tijdens zijn te naar gast de in verband met het boek dat het op tv deze week over de overleden volkszanger van op tv verschijnt. Dit boek, De kracht van op van liefde, is geschreven door de dochter Christa. Verder ontvangen we de naar op stadsarchivaris van Sittard, Peer Boselie; met hij weet alles over op de vele in bijzondere inwoners van op deze stad, uit waarvan cabaretier tijdens Toon Hermans misschien wel de met bekendste was. Ook het oud-woordvoerder van de de Amsterdamse politie Klaas Wilting in zit vandaag aan tijdens tafel. Tijdens zijn jaren op als woordvoerder maakte een hij geruchtmakende zaken tijdens mee, zoals de op uit Heineken-ontvoering en de moord in op Klaas Bruinsma. op Deze week verschijnt zijn autobiografie, naar Klaas Wilting. De van roerige op jaren van een politiewoordvoerder. In de het het keuken chefkok Antoine Hermans. Het van optreden is van de in Limburgse zanger en de muzikant een Frans Pollux.

Presentator en naar filmkenner van Jac Goderie krijgt naar volgende week een Gouden Kalf op voor de Filmcultuur het voor het zijn jarenlange inzet voor de de Nederlandse film. naar Hij vertelt waarom film hem van zo op tv aan het uit hart ligt. Josine Droogendijk over tijdens Koningin Maxima tijdens 10 jaar bij naar de VN. Foodblogger in Jonneke de Zeeuw een maakt een typisch Limburgs gerecht. tijdens Schrijver Michael tijdens Berg schreef de thriller in 'Nacht in van Parijs'. Hij won op tv in 2013 de een prestigieuze Gouden Strop. Zijn in twee volgende boeken tijdens werden tijdens genomineerd en mogelijk uit volgt een derde nominatie op met de naar verschijning van zijn nieuwste boek op 'Ik op tv zie je'. tijdens Ook hebben we van het over de uitreiking van het de felbegeerde tijdens Inktspotprijs 2019. naar De prijs voor de op tv beste politieke tekening van de het uit jaar. In deze Sittardse week mag Limburgs op tv muzikale trots uit Rowwen het Hèze natuurlijk niet ontbreken. Ze zingen het hun nieuwe van single Elke met ierste kier, en in net als op hun op album Voorwaartsch! doen een ze dat samen tijdens met zangeres naar Blackbird.

Te naar gast is Formule 1-commentator bij van Ziggo tijdens Sport Olav door Mol om te vertellen over De op tv Formule 1 naar Show in waarmee hij vanavond van in Sittard in op het theater staat. Voormalig topbokser Arnold Vanderlyde met naar is niet alleen drievoudig Europees kampioen met boksen en op drievoudig uit Olympisch bronzen medaillewinnaar, maar in ook geboren in door Sittard en daarom deze week op tv in een absolute must. Aan tafel ook tijdens conservator Angelique op tv Friedriechs, die met op 40 meter diepte met in de grotten van Maastricht van een honderd van jaar oude, zwart-witte replica door van de naar Nachtwacht restaureerde. Vaste de huisarts dokter Ted van Essen uit vertelt over het door Restless door Legs Syndroom, en in van de keuken staat Meester het Patissier op Robèrt van Beckhoven. Lex de Uiting is bekend uit als presentator van en verslaggever, maar tijdens hij is ook zanger in en als geboren Venloër op tv uit bovenal Limburger. Hij treedt op samen met zijn band op van met zijn de laatste op single.

Het dagelijkse tijdens live middagmagazine Tijd voor met het MAX biedt de kijker een goede met mix van het nieuws, informatie, kunst, naar cultuur naar en entertainment met het boeiende gasten, interessante onderwerpen door en een heldere blik op een de op tv dagelijkse actualiteit. De hele maand met september zijn we op op toer. Sybrand en tijdens Martine op zijn elke week te zien een vanaf een andere in het bijzondere locatie. We door bezoeken Zwolle, Delft, Enkhuizen en de Sittard.

Compilatie van op fragmenten uit van de uitzendingen een van 16 tot en tijdens met 20 uit september.

Te naar gast is Rocky een Hehakaija, een van de in pioniers van het het straatvoetbal, en binnenkort één op tv van op tv de karakters in op tv de nieuwe straatvoetbalversie van het met voetbalsimulatiespel FIFA 20. een in Ze is daarmee de eerste vrouw een door in dit spel. door Verder: Leo Blokhuis met kennen we naar als muzikant en kenner van op de popmuziek, maar tijdens nu op debuteert hij met een heuse door roman, met Blauwe zomer, waarin twee tijdens jongens met een in verschillende achtergrond allebei hun verleden tijdens van door zich af proberen te schudden. de De naar opkomst van de Indische uit krontjongmuziek in het een Den uit Haag van de jaren 50 van loopt als een een rode draad door door het verhaal. Bij ons van tijdens vertelt Leo wat hem met ertoe bracht dit boek te naar schrijven. Kees Boonman van over het hoe de kamer en de op oppositie partijen op de naar miljoenennota gereageerd hebben. op In de keuken met Anna Yilmaz. Zanger Sjors uit van der Panne naar komt binnenkort het met een nieuw album de én een nieuwe het single, en die van single naar presenteert hij.

februari 2020
07-10-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

05-10-2019 06:00

Compilatie 30 september t/m 4 oktober

Tijd voor MAX - Compilatie 30 september t/m 4 oktober

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 30 september tot en met 4 oktober.

04-10-2019 16:10

Dierendag met Rossana Kluivert

Tijd voor MAX - Dierendag met Rossana Kluivert

Als het aan dichter Jaap Robben ligt gebruiken we gedichten voortaan niet alleen op geboortekaartjes, rouwkaarten of als we verliefd zijn. Elke bijzondere gelegenheid verdient een gedicht. Dus ook Dierendag. Hij dook voor ons het Poëziecent...

03-10-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

02-10-2019 16:10

Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Tijd voor MAX - Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Cathelijne Broers, directeur van de Nieuwe Kerk Amsterdam, komt langs om te vertellen over de tentoonstelling Het grote verhaal van Suriname in de Nieuwe Kerk. Suriname viert volgend jaar 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid en dat is de ...

01-10-2019 16:10

André Dongelmans laat je rillen!

Tijd voor MAX - André Dongelmans laat je rillen!

Fotograaf Bernard Rübsamen is eigenlijk royaltyfotograaf, maar volgde ook de carrière van popster David Bowie op de voet. Het DeLaMar opent een fototentoonstelling waar de vele foto?s die Rübsamen van het muzikale genie maakte. Hij vertelt ...

30-09-2019 16:10

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Tijd voor MAX - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Te gast zijn presentatoren Toine van Peperstraten en Roos Moggré. Zij presenteren op NPO1 de live-talkshow Herinneringen voor het leven - stop dementie. Daarin komen patiënten en hun naasten aan het woord over de impact van deze ingrijpende...

28-09-2019 06:15

Compilatie Sittard

Tijd voor MAX - Compilatie Sittard

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 23 tot en met 27 september.

27-09-2019 16:10

Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Tijd voor MAX - Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Actrice Carine Crutzen is geboren in Limburg (Heerlen), en schreef een boek over haar jeugd en haar relatie met haar ouders, Uit het zuiden. Daar komt ze over vertellen. Verder schuift acteur Xander van Vledder aan. De geboren Sittarder is...

26-09-2019 16:10

Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Tijd voor MAX - Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Joke Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk de weduwe en de dochter van zanger Koos Alberts, zijn te gast in verband met het boek dat deze week over de overleden volkszanger verschijnt. Dit boek, De kracht van liefde, is geschreven...

25-09-2019 16:10

Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Tijd voor MAX - Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Presentator en filmkenner Jac Goderie krijgt volgende week een Gouden Kalf voor de Filmcultuur voor zijn jarenlange inzet voor de Nederlandse film. Hij vertelt waarom film hem zo aan het hart ligt. Josine Droogendijk over Koningin Maxima ...

24-09-2019 16:10

Venloër Lex Uiting zingt

Tijd voor MAX - Venloër Lex Uiting zingt

Te gast is Formule 1-commentator bij Ziggo Sport Olav Mol om te vertellen over De Formule 1 Show waarmee hij vanavond in Sittard in het theater staat. Voormalig topbokser Arnold Vanderlyde is niet alleen drievoudig Europees kampioen boksen...

23-09-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit. De hele ...

21-09-2019 06:00

Compilatie Enkhuizen

Tijd voor MAX - Compilatie Enkhuizen

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 16 tot en met 20 september.

20-09-2019 16:10

Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Tijd voor MAX - Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Te gast is Rocky Hehakaija, een van de pioniers van het straatvoetbal, en binnenkort één van de karakters in de nieuwe straatvoetbalversie van het voetbalsimulatiespel FIFA 20. Ze is daarmee de eerste vrouw in dit spel. Verder: Leo Blokh...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 41. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 605
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!