Programma gemist?
januari 2017
19-01-2017 17:10

Giovanca bij 'Vrije Geluiden'

Tijd voor MAX - Giovanca bij 'Vrije Geluiden'

Jack Wouterse, Giovanca, Johnny de Mol, Nicole Buch en Sandra Ysbrandy. Acteur Jack Wouterse bij ons te gast! Hij is eind dit jaar te zien in de nieuwe twaalfdelige NTR-jeugdserie 'Ik ben Nederlander'. Giovanca schuift ook bij ons aan. Zij is de nieuwe presentatrice van het VPRO-programma 'Vrije Geluiden'. Ze vertelt bij ons wat ze hiervan vindt. Daarnaast is Johnny de Mol ook bij ons. Hij komt vertellen over Stichting Het Vergeten Kind. Met een campagne hoopt hij 35.000 handtekeningen te verzamelen om daarmee de politiek op te roepen kinderen in de opvang te helpen. Nicole Buch, de weduwe van Menno Buch, is te zien in ‘Buch Buiten De Bajes’. Hierin volgt ze criminelen op weg naar en nieuw leven. In de keuken staat Sandra Ysbrandy. Deze specialist in vintage cooking gebruikt ouderwetse ingrediënten op een moderne manier en zet zo een gezonde maaltijd op tafel!

18-01-2017 17:10

Licht

Tijd voor MAX - Licht

Luna Zegers, Laurens van Rooyen, Gemma Venhuizen, Tim en Tom Coronel en Francis Kuijk. Zangeres Luna Zegers is te gast. Luna werd gegrepen door de flamenco en studeerde als eerste niet-Spaanse af in deze muziekstijl aan het conservatorium van Barcelona. Verder komt componist Laurens van Rooyen bij ons langs. Hij is betrokken bij het nieuwe MAX-programma 'Gouden Jaren: Indonesië'. Hierin reizen acht bekende landgenoten op leeftijd voor een lang verblijf naar Yogyakarta, de culturele hoofdstad van Indonesië. Ook te gast is journalist en fysisch geoloog Gemma Venhuizen. Gemma is gefascineerd door het fenomeen licht. Licht beïnvloedt onze stemming en onze gezondheid, maar hoe gaat dat in z’n werk? Aan tafel zitten ook Tim en Tom Coronel. Ze zijn net terug uit Buenos Aires, daar finishten ze als eerste en tweede in het individuele- en lichte auto's klassement van de Dakar-rally. In de keuken staat Francis Kuijk, finaliste van het vorige seizoen van Heel Holland Bakt. Francis is Australische en maakt Anzac biscuits.

17-01-2017 17:10

Theater van het Sentiment 20 jaar

Tijd voor MAX - Theater van het Sentiment 20 jaar

Marc Stakenburg, Stefan Stasse, Hans de Booij, Justine Marcella en Bart van Olphen. Het bekende KRO-NCRV-radioprogramma Theater van het Sentiment bestaat dit jaar 20 jaar. Dit wordt gevierd met een avondvullend theaterprogramma vol verhalen, filmpjes en livemuziek. Bij ons zijn presentatoren Marc Stakenburg en Stefan Stasse te gast. Ook Hans de Booij komt langs. Hij is bekend van het nummer 'Annabel' en zal het ook bij ons spelen. Hoe is het met hem vergaan in de periode na zijn bekende hit? Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben honderden gasten uit de Nederlandse samenleving ontvangen tijdens de traditionele Nieuwjaarsontvangst in het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Justine Marcella, hoofdredacteur Vorsten, praat ons bij. In de keuken staat expert-in-duurzame-vis Bart van Olphen. Hij is net terug uit New Orleans, waar hij inspiratie opdeed voor een nieuw kookboek.

16-01-2017 17:10

Depressiegala

Tijd voor MAX - Depressiegala

Bas Muijs, Mariska van Kolck, Depressiegala, Harry Klooster, Sjors van der Panne, André Donker en Janny van der Heijden. Dit keer ontvangen we de acteurs Bas Muijs en Mariska van Kolck. Binnenkort zijn zij te zien in de bekende klucht 'Boeing Boeing'. Op Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, organiseert de Mental Health Foundation voor de tweede keer het Depressiegala. Te gast zijn ambassadeur van het gala en ervaringsdeskundige Cornelie Egelie en student Elwin Goedgedrag die 10 jaar lang aan een depressie leed. Ook staan we stil bij de 80ste geboortedag van zangeres Conny Vandenbos. We spreken met castingdirector Harry Klooster, een groot bewonderaar van Conny en tevens een goede kennis. En zanger Sjors van der Panne treedt voor ons op met een van Conny’s klassiekers! Boswachter André Donker vertelt bij ons aan tafel over de wisent. Deze bedreigde diersoort is tegenwoordig weer op enkele plekken in ons land te bewonderen. In de keuken culinair expert Janny van der Heijden: zij gaat kipburgers voor ons grillen!

15-01-2017 07:20

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 9 tot en met 10 januari 2017.

13-01-2017 17:10

Jan Keizer en Anny Schilder

Tijd voor MAX - Jan Keizer en Anny Schilder

Jan Keizer en Anny Schilder, Bert Hiddema, Martin Koolhoven, Lieke Lamb en Robèrt van Beckhoven. Jan Keizer en Anny Schiler zijn te gast! Na een zware periode treden ze nu weer samen op. Ook brengen ze samen het welbekende nummer 'Mon Amour' ten gehore, maar dan in een speciale versie Bert Hiddema schuift ook aan. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe boek: 'Cruijff, zijn jonge jaren'. Zoals de titel al doet vermoeden gaat het boek over de jonge jaren van Cruijff. Verder praten we met Martin Koolhoven over zijn nieuwe film 'Brimstone'. De film gaat over een jonge vrouw die woont in een kleine Amerikaanse gemeenschap en niet kan praten. Trendwatcher Lieke Lamb is er ook bij. Zij vertelt ons alles over de laatste trends over het bezoeken van bioscopen. In keuken staat Meester Patissier Robèrt van Beckhoven die iets heerlijks uit de oven tovert.

12-01-2017 17:10

Gouden huwelijk

Tijd voor MAX - Gouden huwelijk

Marc van der Linden, Eva en Emma Muscial Awards en Jet van Nieuwkerk. Deze week is het 50 jaar geleden dat prinses Margriet in het huwelijk trad met Pieter van Vollenhoven. Te gast is koningshuisdeskundige Marc van der Linden. Hij doet verslag van het gesprek dat hij had met het paar. Verder schuiven de transgenders Eva en Emma aan. Beiden trouwden eerder als man, nu trouwen ze met elkáár als vrouw. Ook aan tafel zitten Paul groot, Brigitte Heitzer en Anne-Mieke Ruyten. Zij zijn genomineerden voor de Musical Awards. Het gala vindt plaats op 12 januari. Daarnaast is schrijfster Jet van Nieuwkerk te gast. Er is een nieuw boek: Tips van Jet. Hierin staan maar liefst 100 tips op het gebied van healthy living om het nieuwe jaar extra goed te beginnen.

11-01-2017 17:35

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os.

11-01-2017 17:10

Serie: Kiloknallers

Tijd voor MAX - Serie: Kiloknallers

Linda van Dyck, Jaap Seidell, Harry Sacksioni, VPRO-serie Kiloknallers en Annemarie Pronk. In de nieuwe VPRO-serie Kiloknallers worden vijf kinderen met obesitas een jaar lang gevolgd. Twee van hen vertellen bij ons over de worsteling met hun gewicht en hun pogingen om af te vallen. Ook spreken Martine en Sybrand met enkele ouders. Linda van Dyck is ook te gast. Ze is momenteel te zien in het tweede seizoen van de serie de 'Zwarte Tulp'. Maar ze is een periode uit de roulatie geweest in verband met een burn-out. Hoogleraar Voeding en Gezondheid Jaap Seidell komt een voedingsmisverstand de wereld uit helpen. Hij praat ons bij over goede voornemens over voeding. Lars Duursma schuift ook aan. Hij is speechexpert en vertelt ons alles over de laatste speech van Barack Obama als president. Èn over de eerste speech van Donald Trump. Harry Sacksioni verzorgt vandaag de muziek. Ook toert hij nu door Nederland met zijn nieuwe theaterprogramma 'Once upon a time'. In de keuken staat Annemarie Pronk, de winnares van het afgelopen seizoen van Heel Holland Bakt. Deze uitzending wordt even onderbroken door de NOS in verband met de speech van Donald Trump. Na de update gaat Tijd voor MAX weer verder.

10-01-2017 17:10

Ode aan de winter

Tijd voor MAX - Ode aan de winter

Pia Douwes, Pepijn Schoneveld, Moniek Hanssen, Dokter Ted van Essen, Cees Geel, Paul R. Kooij en Antoine Hermans. Pia Douwes is te gast! De zangeres en actrice is op dit moment in de theaters te bewonderen met 'A Midwinter's Tale'. Komende zomer speelt Pia bovendien de hoofdrol in de musical 'Elisabeth'. Verder zit acteur en cabaretier Pepijn Schoneveld aan tafel. Zijn nieuwste cabaretprogramma heet 'MORGEN KLAART HET OP'. Hierin maakt hij grappen over de gedachten en emoties die we het liefst diep wegstoppen. Maar die er wel degelijk zijn. Door een verkeersongeluk verloor Moniek Hanssen haar dochtertje en haar beide ouders. Nu breit zij slofjes voor zieke baby's en maakt daarmee de droom van haar moeder waar. Moniek is bij ons te gast. Dokter Ted van Essen is ook te gast. Hij legt uit wat een piekerstoornis is en hoe je er mee om kunt gaan. Daarnaast is er aandacht voor de voorstelling 'FIFA Blatter'. Acteurs Cees Geel en Paul R. Kooij spelen in de voorstelling en zijn te gast. Tot slot staat topkok Antoine Hermans in de keuken, dat belooft weer veel goeds!

09-01-2017 17:10

Jeroen Dijsselbloem

Tijd voor MAX - Jeroen Dijsselbloem

Jeroen Dijsselbloem, Elle van Rijn, Jenny Buijtels, Janny van der Heijden en The Dutch Eagles! De eerste gast van 2017 is minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem. Natuurlijk praten we met hem over zijn drukke baan in Den Haag en over zijn voorzitterschap van de Eurogroep. Maar ook zijn persoonlijk leven passeert de revue. Verder schuift actrice Elle van Rijn bij ons aan. Zij speelt de hoofdrol in de soap 'Over Eva' die vanaf 9 januari wordt uitgezonden via Libelle TV. Elle schreef ook het script voor deze serie. Onze vaste dierenarts Jenny Buijtels is er ook. En dit jaar is culinair expert Janny van der Heijden ook regelmatig te gast. Tenslotte een fantastisch optreden van de succesvolle tributeband: The Dutch Eagles!

23-12-2016 17:05

Reünie 'Nooit meer alleen'

Tijd voor MAX - Reünie 'Nooit meer alleen'

Diederik Ebbinge, Isa Hoes, reünie van 'Nooit meer alleen', Patrick van Veen, Robèrt van Beckhoven, Tiny Little Bigband met crooner Franklin Brown en Th... Met: Acteur Diederik Ebbinge is te gast. Diederik speelt de hoofdrol in de serie BABS. Dit gaat over de lotgevallen van een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand. * Actrice Isa Hoes schuift aan. Ze schreef samen met collega-actrice Medina Schuurmans 'Te lijf'. Een boek waarin beiden met open vizier de overgang tegemoet treden en met rimpels, opvliegers en de mogelijkheden van botox aan de slag gaan. * Verder is er een kleine reünie met de deelnemers van de MAX-serie Nooit meer alleen. Precies een jaar geleden ging de serie van start. Hoe is het nu met hen? * Er wordt alvast vooruitgekeken naar het speciale programma MAX ontmoet Charles Aznavour. Op 28 december wordt het uitgezonden om 23.30 uur op NPO 1. Martine van Os had in Parijs een exclusief interview met de 92-jarige zanger. * Te gast is bioloog en primatendeskundige Patrick van Veen. * In de keuken meester patissier Robèrt van Beckhoven. * Tenslotte een optreden van de Tiny Little Bigband met crooner Franklin Brown. Zij brengen samen met The Triolettes een op-en-top-kerstnummer ten gehore!

22-12-2016 17:05

Erica op reis

Tijd voor MAX - Erica op reis

Te gast: Merel Westrik, Marjan van den Berg, Marjolijn Touw, Bob Fosko, Rob van de Meeberg, Jos Benders en Sarena Solari. Met: RTL-nieuwslezeres Merel Westrik is samen met haar moeder, Marjan van den Berg, te gast. Marjan schrijft al jaren de veelgelezen column 'Sanne' in weekblad Margriet. Onlangs verscheen 'Kerst met tante Jo', een verzameling columns, bespiegelingen en verhalen rond het thema kerstfeest en de bijbehorende familieverwikkelingen. * Actrice en zangeres Marjolijn Touw, muzikant en acteur Bob Fosko en acteur en zanger Rob van de Meeberg komen langs. Zij spelen in de voorstelling 'Kerstfeest in de Jordaan'. Ze zullen ook een mooi lied ten gehore brengen. * Arts en schrijver Jos Benders schuift aan. Jos schreef het boek 'Liefde met voorbedachten rade'. Zijn boek is een ode aan de mantelzorg. * Voor haar zwangerschapsverlof nog één keer in de keuken: Sarena Solari, ze maakt weer iets lekkers met een Italiaanse slag.

21-12-2016 17:05

Kerstfeest in de Jordaan

Tijd voor MAX - Kerstfeest in de Jordaan

Merel Westrik, Marjan van den Berg, Marjolijn Touw, Bob Fosko, Rob van de Meeberg, Jos Benders en Sarena Solari. RTL-nieuwslezeres Merel Westrik is samen met haar moeder, Marjan van den Berg, te gast. Marjan schrijft al jaren de veelgelezen column 'Sanne' in weekblad Margriet. Onlangs verscheen 'Kerst met tante Jo', een verzameling columns, bespiegelingen en verhalen rond het thema kerstfeest en de bijbehorende familieverwikkelingen. Daarnaast komen ook actrice en zangeres Marjolijn Touw, muzikant en acteur Bob Fosko en acteur en zanger Rob van de Meeberg langs. Zij speelden in de voorstelling 'Kerstfeest in de Jordaan'. Ze zullen ook een mooi lied ten gehore brengen * Verder schuift arts en schrijver Jos Benders aan. Jos schreef het boek 'Liefde met voorbedachten rade'. Zijn boek is een ode aan de mantelzorg * Voor haar zwangerschapsverlof nog één keer in de keuken: Sarena Solari, ze maakt weer iets lekkers met een Italiaanse slag

20-12-2016 17:05

Marianne Timmer

Tijd voor MAX - Marianne Timmer

Marianne Timmer, André Donker, Ted van Essen, Bart Grob, Ronnie Tober en Bart van Olphen. Olympisch schaatskampioene Marianne Timmer is te gast. ze stopte dit jaar als coach. Bij ons komt ze vertellen over haar toekomstplannen * Ook is kapster Mirjam de Zinger bij ons. Mirjam knipte het haar van haar meervoudig gehandicapte zoontje altijd zelf. Na zijn overlijden, begon ze een kapsalon speciaal voor mensen met een beperking * Boswachter André Donker schuift ook aan. Hij vertelt over de lammetjes van de winter: de net geboren zeehondjes op de Wadden * Vaste huisarts Ted van Essen vertelt over hartritmestoornissen: wat is dit precies en wat is er aan te doen? Conservator Bart Grob, van Museum Boerhaave, legt aan de hand van een aantal stukken uit de collectie uit hoe men vroeger omging met hartritmestroonissen * Voor de ultieme kerstsfeer zorgt zanger Ronnie Tober. En in de keuken topkok én expert in duurzame vis, Bart van Olphen

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord