Programma gemist?

Aflevering van 57 - Nieuws- en de actualiteitenmagazine, tijdens met Martine van Os het en Sybrand een Niessen

Aflevering 56 - uit Nieuws- en actualiteitenmagazine, op tv met met Martine van op tv Os en Sybrand Niessen. Programmamaker Frans een Bromet is te van gast. Hij maakte met speciaal de ter gelegenheid van op tv de Boekenweek de serie van 'Woorden en tijdens daden' die deze hele week wordt naar uitgezonden. Daarin bezoekt op tv hij tijdens acht bibliotheken de in ons land en interviewt op op tv zijn op karakteristieke wijze op bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. van Is de bibliotheek inderdaad op tv zo'n tijdens saaie plek als we weleens de denken? het * Ook topkok Herman den Blijker met en modeontwerpster Olcay naar Gulsen schuiven aan. het Dinsdag tijdens is de eerste het aflevering van hun programma het 'Zelfbouwers uit Rotterdam' te zien waarin de naar twee uit flink buiten hun comfortzone treden. met Ze gaan zes op stellen volgen die een uit eigen huis bouwen door op tv in een oude van school in de Rotterdamse op tv Afrikaanderwijk. Aan tafel ook een met van de de klussende koppels. * In op tv de keuken met Janny de van der Heijden. Ze kookt de zoals elke week voor uit minder dan 2,50 een euro per het persoon.

Compilatie van het fragmenten uit de tijdens uitzendingen van 18 tot in en met 22 de naar maart.

Hoogleraar neurowetenschappen van Erik Scherder heeft op tv samen een met journalist Fred Diks een met kinderboek geschreven: 'Professor S. op tv en op de verslaafde koning'. Daarin uit wordt van op speelse en avontuurlijke een wijze een reis door uit het menselijk een brein gemaakt. Erik een Scherder vertelt naar waarom hij het belangrijk het vindt dat kinderen op tv al op jonge uit leeftijd kennis maken met de met werking naar van onze hersenen. Ook Mariëlla een van de naar Beek met is te gast. Zij maakte de door prachtige illustraties van voor het met boek. Musicalactrice Renée van Wegberg komt van door naar de studio om een leuk tijdens nieuwtje met ons tijdens te tijdens delen. En als ze er op toch tijdens is willen we natuurlijk met ook met wel graag iets van Renée horen, naar dus ze treedt uit de op. Met Saskia Belleman hebben we het het over het op hoger beroep in uit de uit zaak Koen Everink, de zakenman die uit thuis in Bilthoven een tijdens werd doodgestoken. Mark de J., coach uit van op tennisser Robin Haase werd tijdens voor door de moord tot 18 jaar de cel veroordeeld, maar ging op in hoger naar beroep en op tv de rechtbankverslaggever De van Telegraaf was daar bij. Deze week op tv waarschuwden verschillende media op voor een een dodelijke dierziekte op tv vlak over grens in van Duitsland. Het gaat door om de ziekte op van Carré. Inmiddels zijn in er uit bij dierenartspraktijken al de vele vragen over met deze ziekte binnengekomen. met Zo ook tijdens bij onze eigen dierenarts Jenny met Buijtels. Ze legt op uit wat het voor tijdens ziekte is. In op tv de tijdens keuken vandaag Meester door Patissier Robèrt van Beckhoven. Hij maakt door een het focaccia, maar dan wel op in zijn eigen manier. En tijdens uit om steden gezond het en leefbaar te houden, zouden veel tijdens meer op mensen en bedrijven wat tijdens met hun van dak moeten doen. Om het de nut van daken het nog meer onder het op tv de aandacht te brengen, wordt tijdens vanavond tijdens Het Dak van uit het Jaar bekendgemaakt. Ook wordt in bekend wie de Dakenman op tv of -vrouw uit van het uit Jaar is! En met van de genomineerden is met schrijfster en in gids Esther Wienese van en zij de zit bij ons aan van tafel.

De Boekenweek een begint komend op weekend en auteur Murat Isik, naar naar bekend van de roman 'Wees onzichtbaar' een waarvoor naar hij de Libris Literatuur Prijs uit 2018 van én de Inktaap 2019 de ontving, heeft dit uit jaar het Boekenweekessay geschreven: met 'Mijn moeders strijd'. met Murat Isik een is te gast om naar te vertellen over een de emancipatiestrijd naar van zijn moeder Aynur. Tijs door het van den Brink schuift ook aan. uit Het twaalfde op tv seizoen van met zijn programma 'Adieu een God?' gaat komende zondag in van op tv start en de de presentator vertelt wat we kunnen met verwachten. En we kennen Esmée op tv uit de la Bretonière als fotomodel en door actrice, maar ze door debuteert op nu ook als het chansonnière. Onlangs bracht ze een tijdens EP op uit en 'Frederic', de single door daarvan de zingt ze live door in onze studio. In de de keuken topkok Sandra het Ysbrandy. Nu de lente op weer begonnen is, met verklaart ze met het aspergeseizoen uit voor geopend met een naar heerlijk gerecht waarin het het witte goud de een hoofdrol speelt. Met door politiek commentator op Kees Boonman blikken we door terug door op de Provinciale van Statenverkiezingen. Wie zijn de winnaars, door wie in de verliezers en wat het zijn de op tv gevolgen? En ondanks dat de hun toneelstuk 'Je kunt op het me naar rekenen' later op op tv de avond in première naar gaat, zijn Lieneke Le op tv Roux, Margo Dames en de Wivineke van Groningen op naar bij ons te van gast. Ze vertellen naar over de komendie die op tv ook tragisch met is.

Op deze verkiezingsdag een is op tv politiek commentator Kees Boonman een natuurlijk present om het de laatste op stand van zaken met het ons uit door te nemen. Filosoof en programmamaker Stine de Jensen schreef onlangs naar het in essay bij de Week door van de Spiritualiteit uit en ook haar tijdens nieuwste boek naar 'Goeroes' heeft als onderwerp spiritualiteit. op En dan met vooral de op vraag hoe ver je moet tijdens willen gaan in naar de zoektocht naar met spiritualiteit. uit Hoe afhankelijk wil je bijvoorbeeld op worden van een van geestelijk leider en uit ligt het gevaar van van een sekte een daarbij van niet op van de loer? Stine licht tijdens toe hoe zij hier de in in staat. Cabaretier Eric van op Sauers is ook te gast. Komende van donderdag is hij van te zien als tijdens presentator van van de de nieuwe spelshow 'Timeline'. In een Timeline moeten de door gasten intrigerende het vraagstukken proberen op te tijdens lossen door ze in de de juiste chronologische op tv volgorde het te plaatsen. Wij ruimen er alvast op tv tijd uit voor in. Verder: het een had maar een haartje van gescheeld of zangeres Glennis in Grace had van 'The Voice met of America' gewonnen. naar Inmiddels is door ze weer terug in naar eigen land en naar timmert ze tijdens ook hier hard aan de weg. een naar Binnenkort is er haar clubtour uit 'Meer van tijdens mij' en op het 6 en 8 in september staat tijdens ze in Ahoy? met in een tribute aan haar op tv grote voorbeeld Whitney Houston. de tijdens Aan onze tafel een gesprek uit met Glennis over uit haar vele plannen en door natuurlijk de treedt ze ook op tv voor ons op. In de de keuken Anna Yilmaz uit en Liesbeth Willemars. in Ze leerden elkaar op tv kennen bij uit Heel Holland Bakt en bakken in nu samen. En met het boswachter met Mathiska Lont hebben met we het de over natuurgebied De Wieden. In het met bijzonder een over de tijdens libelle.

Politiek het commentator Kees Boonman praat uit ons bij van over de Provinciale van Statenverkiezingen van door morgen. Presentatrice Leonie ter Braak zit tijdens aan tafel. de Het nieuwe programma Mars tegen uit Venus het staat namelijk op met het punt van beginnen. Daarin van draait het op tv om wie het andere tijdens in geslacht het beste kent: de met mannen in of de vrouwen? in Leonie is een van de het twee teamcaptains door en neemt een het in de show op de tegen in Jan Versteegh. En beide teams tijdens moeten inschatten hoe op tv het op studiopubliek, bestaande uit 100 mannen een en 100 vrouwen, uiteindelijk op tv zal antwoorden. Verder: Koos met van het Plateringen, bekend als tijdens deskundige bij op het programma Shownieuws, heeft nu op tv ook een eigen programma: met De dag van in je in leven. Daarin het gaat hij met Bekende de Nederlanders terug naar naar een bijzondere door plek en verrast hen het met persoonlijke boodschappen een van mensen die een belangrijke naar tijdens rol in hun op tv leven hebben gespeeld. Bij ons vertelt een Koos waarom dit door in voor hem een droom is een die uitkomt. Ook te de gast is dichteres en de romanschrijfster uit Vrouwkje Tuinman. Zij tijdens was de op geliefde van dichter en met schrijver F. Starik, die van een jaar geleden overleed. op tv Postuum is op tv nu 'Klaar' verschenen, zijn uit laatste boek op waarin F. Stariks verhalen door over de zijn dementerende moeder zijn het gecombineerd op tv met zijn eigen een ervaringen als hartpatiënt. door Vrouwkje heeft het boek tijdens geredigeerd en op vertelt hoe dat voor haar was. Ted tijdens naar van Essen schuift ook aan. Met van op tv hem hebben we het over aandoeningen in die nog een weleens op tv tot een foute diagnose leiden. het Zo wordt bij uit een uitstralende tijdens pijn vanuit de bil door naar de het been nogal eens aan een naar hernia gedacht, op terwijl het soms om uit van iets heel anders blijkt te gaan: door om het het piriformis in syndroom bijvoorbeeld. Onze uit huisarts legt uit wat naar het is. Tenslotte een optreden van in de band Mell tijdens uit & Vintage Future, met onder met andere een de kleindochter van Cats-zanger het Piet Veerman. Ze een zingen 'Forever', hun nieuwste uit single.

Sportpresentator Toine van tijdens Peperstraten is naar te een gast. hij is ambassadeur naar van de Special Olympics met World Summer Games tijdens die met op dit moment op tv plaatsvinden in de Verenigde uit Arabische Emiraten en vertrekt tijdens daarom direct na uit de uitzending naar Abu door Dhabi, maar hij naar met heeft nog even tijd voor tijdens ons. Wat verwacht het hij van de door prestaties van de Nederlandse een tijdens deelnemers? Dan: politiek verslaggever Marleen de tijdens Rooy volgt voor het de NOS de ontwikkelingen door rond een de verkiezingen voor de Provinciale op tv Staten op van de voet. Ze praat op ons bij. En televisiepresentator naar Johnny de naar Mol schuift van aan om te vertellen over op naar het nieuwe seizoen van 'Down van met Johnny'. Daarin op tv maakt uit hij opnieuw de dromen waar in van mensen met door het van syndroom van Down, maar tijdens ook andere van syndromen worden niet naar vergeten. De insteek op dit jaar is wél een tikje de anders en hoe op tv dat zit in horen we van Johnny. Verder op een op tv gesprek met de het Nederlandse troubadour Lucky door Fonz III. 'Multimens', zijn op zevende album, is uit op en op tv datzelfde geldt op voor zijn allernieuwste single: van App me. En die van laatste laat hij in horen! Janny van der op tv Heijden tijdens staat in de keuken en uit kook weer uit voor minder dan in 2,50 euro per door persoon. Tot slot: de zusjes Natasja de en Mariëlle Lucas op tv groeiden op op in een evangelische de geloofsgemeenschap: de van City Life Church. Naarmate ze uit tijdens ouder werden kunnen ze zich steeds een minder vinden uit in de strenge op tv regels de van de kerk. tijdens Daarover schreven ze een in boek.

Compilatie van op fragmenten op uit de uitzendingen van met 11 tot en met uit 15 uit maart.

Oud-politicus en schrijver naar Jan Terlouw en in zijn op tv dochter Sanne Terlouw met schuiven aan. Samen schreven op tv ze al naar meerdere boeken en hun nieuwste op boek in is 'De 90ste naar verjaardag van Louis van tijdens Roosgaarde'. Een spannende op roman over een door feest dat lang verzwegen een familiegeheimen op tv naar boven haalt. in Verder: natuurfotograaf Ruurd-Jelle van der naar de Leij werkte als cameraman mee aan op tv de film op 'Wad' van Ruben van Smit. een Nu verschijnt binnenkort naar 'De Nederlandse Meeuwengids' die hij samen op met het Merijn Loeve samenstelde door en waarin het alle twaalf meeuwensoorten die ons land het rijk is uit in een kaart worden gebracht. Ruurd-Jelle is met helemaal gek van van meeuwen en bij ons op vertelt hij waarom. In het de een keuken Robèrt van door Beckhoven. Hij de gaat bakken met tulpenbeslag. Wat heeft tijdens uit dat met tulpen op tv te maken? De uit Meester Patissier legt het de uit. Ze begonnen ooit samen met als FeEl, op maar toen Elske door vol voor de muziek in ging, studeerde Femke af in als journalist. Toch van zorgen de het familiebanden op tv bij hen er voor op dat ze nog met uit grote regelmaat samen op in het op tv podium staan. En het de zussen het De Walle zijn nu op ook samen bij ons. Patrick een van het Veen is net terug uit Tanzania, in onder meer uit om op tv onderzoek te doen een naar Bavianen en Chimpansees. De apendeskundige op tv vertelt aan onze uit tafel wat hij met heeft op tv meegemaakt.

Springruiter uit Jeroen Dubbeldam is te tijdens gast. Deze week zijn door in de naar Brabanthallen uit in ?s-Hertogenbosch The Dutch het Masters, één van van de topevenementen in de in paardensport. Jeroen het neemt daar tijdens een door bijzondere ceremonie afscheid van het naar zijn paard Zenith, de vijftienjarige ruin op met wie van hij zowel Europees- als door door wereldkampioen werd. Bij door ons vertelt hij wat Zenith voor door hem betekent. Ook te van gast: schrijfster en door journalist Annemarie naar Haverkamp. van Annemarie publiceerde jarenlang een serie indrukwekkende uit columns op over het een dagelijks leven met in haar zwaar gehandicapte zoon Job. de Nu verschijnt met haar fictiedebuut 'De achtste dag'. Dan: op het vanaf komende zaterdag naar 16 maart zendt MAX naar het gloednieuwe programma op 'Wat een verhaal' uit, waarin een de waargebeurde verhalen worden van verteld die haast te bizar zijn met om een te geloven. Bekende acteurs tijdens brengen de verhalen vervolgens op tv een in een gedramatiseerde filmversie tot leven. met Wat een op verhaal wordt de gepresenteerd door een André van Duin op en Anne-Marie Jung, zij zitten aan in tafel om met alvast een tipje de van de sluier op door te lichten. In op tv de keuken Isabel de Boerdam, foodblogger en het initiatiefnemer naar van de Week zonder de Vlees. En Peter Brusse is door van de Brexit in een de met geschiedenis van een Engeland gedoken. Hij wil aantonen dat op tv Nederland met en Engeland met uit elkaar verbonden zijn. naar In onze studio geeft hij op tv een voorbeelden.

De een uitzending staat in met het teken op van metabole ziekten. Vrijwel niemand van weet wat dit zijn, het toch vormen met ze een van van de door belangrijkste doodsoorzaken onder van kinderen in Nederland. Er zijn naar ruim van 10.000 gezinnen met één of de meerdere kinderen met een een metabole naar ziekte. De impact van tijdens een metabole ziekte is uit enorm. op tv Veel kinderen halen de hun eerste verjaardag niet eens. op tv van Onder meer Metakids ambassadeur Dieuwertje tijdens Blok is te op tv gast. Bij van haar komt een metabole het ziekte voor op tv in de met familie. Ook kinderarts door dr. Sabine Fuchs en in schrijfster Suzan Hilhorst schuiven aan van in op tv de studio. naar Suzan verloor twee dochtertjes tijdens aan een metabole ziekte. Metabole in ziekten vormen een op tv grote groep een van meer dan 1000 tijdens verschillende ziektevarianten. Wat met ze allemaal gemeen hebben: naar op tv bij alle kinderen op tv is er iets van mis in de de ?chemische fabriek? van hun de lichaam. Meestal naar missen ze een eiwit of van werkt deze niet het goed, waardoor de het lichaam in voedingsstoffen onvoldoende opneemt of afvalstoffen onvoldoende naar afbreekt. het In beide gevallen wordt het op kind ziek. uit In het plaats van opgroeien, begint op tv een proces van onomkeerbare aftakeling, het op zowel lichamelijk als verstandelijk. Metabole ziekten zijn op slopers. Ze hebben tijdens een een verwoestende uitwerking de op het leven van op de kinderen. Veelvoorkomende gevolgen met zijn een extreme vermoeidheid, hartfalen, doofheid en in blindheid. Maar ook tijdens epilepsie en met verlies van in spierkracht komen voor. De meeste kinderen de overlijden jong. uit De ziekte is erfelijk op tv naar en dat leidt het ertoe dat in sommige gezinnen meerdere de kinderen een de metabole aandoening door hebben. We laten uit een portret van de op 13-jarige Vera Poos op zien. Haar ouders de kregen, al toen ze een in tijdens baby was, te horen van dat ze een door metabole ziekte heeft. uit Eerst kon Vera nog lopen, het bewegen een en plezier maken, inmiddels van is ze doof, bijna de blind en kan door ze nauwelijks nog van bewegen. "Mijn op tv kleine meisje heeft door zo veel het op moeten naar geven. Haar beetje zelfstandigheid, haar vermogen met om een duidelijk te maken wat naar ze wil: ze is naar tijdens het allemaal kwijt. het Het verscheurt me van verdriet", op tv vertelt Anja Poos, uit Vera's moeder. de Ook in in de uitzending een portret van door Charo op en Djavi, met de twee jongste kinderen met van Cisca van van der Sloot. Zij hebben beiden in een metabole ziekte de en zijn inmiddels in lichamelijk van en verstandelijk gehandicapt. uit Er bestaat geen enkele het behandeling voor hun uit aandoening. Pasgeboren kinderen uit worden via de hielprik tijdens op, inmiddels 14, metabole door uit ziekten gescreend. Maar dat zouden tijdens er veel meer op moeten zijn. Hier een is op nog veel onderzoek voor met nodig. Levensbelangrijk want: hoe tijdens eerder de ziekte op tv wordt ontdekt, de hoe beter de door behandelingsmogelijkheden.

Bij ons aan op tv tafel vertellen door acteurs Ferry Doedens en het William Spaaij over tijdens de nieuwe door musical uit 'Stil in mij' het waaraan ze beiden meewerken. Ferry als naar het lid van de cast en door William ditmaal als een regisseur. Stil in naar mij uit gaat over twintigers op die elkaar op de naar middelbare school hebben door leren kennen en een elkaar enkele jaren later weer in tegenkomen. van Hoe gaan ze met om met vriendschap, toekomstverwachtingen en op tv teleurstellingen, in vooral wanneer blijkt dat één het van het groepje op tv inmiddels een is overleden? Verder: dit de jaar bestaat de KLM op tv precies 100 jaar. op tv Thrillerschrijver Ron Wunderink naar werkte 43 van jaar bij de uit luchtvaartmaatschappij en maakte het 8 van de 12 de president-directeuren van nabij door mee. Over door 100 jaar met KLM schreef hij het met boek 'Met KLM de het wereld rond' en tijdens geeft bij uit ons een inkijkje in het naar reilen en zeilen op tv een van de koninklijke. Journaliste tijdens Angela Wals ontdekte dat haar op inmiddels succesvolle vriend ooit in deel uitmaakte in van een jeugdbende. Ze op tv deed onderzoek het naar een zijn verleden en schreef er de 'De jongen die wilde van op mislukken' over, haar in literaire debuut. In de keuken op tv topkok Antoine een Hermans. Hij is net terug uit van een uit culinaire reis door Japan op tv en vertelt met wat hij heeft de meegemaakt. En door tenslotte een bijzonder optreden: René naar Froger en The uit Voice of op tv Holland-deelneemster Samantha Steenwijk van hebben een duet naar opgenomen en dat laten ze de bij een ons horen. Een tijdens primeur!

We ontvangen op Jan Philipsen, een ex-bassist van de band Rowwen de Hèze. Hij ging een op zoek het naar het ware uit verhaal een achter de naamgever van deze Limburgse op tijdens band, de raadselachtige kluizenaar Christiaan Hesen het oftewel Rowwen Hèze in die zich ophield uit met aan de rand van de het Peeldorpje America. met Over deze tijdens zoektocht schreef hij de door roman 'Icoon'. Ook met aan tafel schrijfster op Esther Verhoef, haar de nieuwste boek 'Facade' naar verschijnt deze week en het haar thriller 'Lieve door Mama', waarmee de ze een Gouden Strop in door de wacht sleepte, door wordt verfilmd. uit Genoeg om op tv over te praten dus. En over Limburg met en muziek gesproken: van de met organisator van Pinkpop, Jan van Smeets, is een te gast. Deze van week vindt de op perspresentatie van de Pinkpop plaats en uit daar blikken we met hem alvast het op het vooruit. Politiek commentator op tv Kees Boonman praat ons bij de over de perikelen rond op tv de tijdens Brexit. In de op tv keuken vandaag Janny van der Heijden. met op Ze besteedt aandacht naar aan de Week zonder op Vlees die de vandaag van start gaat. En tenslotte naar een gesprek met het en een optreden van in muzikant Danny met Vera uit die bekend staat om zijn met Americana-nummers. Hij is op net van begonnen met zijn nieuwe het theatertournee 'Pressure makes diamonds' in en daaruit de brengt hij met zijn laatste single 'Pompadour in Hippie'.

Compilatie van fragmenten de uit naar de uitzendingen van 4 tot door en in met 8 op maart.

maart 2019
26-03-2019 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 57 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

25-03-2019 17:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Aflevering 56 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Programmamaker Frans Bromet is te gast. Hij maakte speciaal ter gelegenheid van de Boekenweek de serie 'Woorden en daden' die deze hele week wordt uit...

23-03-2019 07:55

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 18 tot en met 22 maart.

22-03-2019 17:10

Het kinderboek van Erik Scherder

Tijd voor MAX - Het kinderboek van Erik Scherder

Hoogleraar neurowetenschappen Erik Scherder heeft samen met journalist Fred Diks een kinderboek geschreven: 'Professor S. en de verslaafde koning'. Daarin wordt op speelse en avontuurlijke wijze een reis door het menselijk brein gemaakt. Er...

21-03-2019 17:10

Opwarmen voor de Boekenweek

Tijd voor MAX - Opwarmen voor de Boekenweek

De Boekenweek begint komend weekend en auteur Murat Isik, bekend van de roman 'Wees onzichtbaar' waarvoor hij de Libris Literatuur Prijs 2018 én de Inktaap 2019 ontving, heeft dit jaar het Boekenweekessay geschreven: 'Mijn moeders strijd'. ...

20-03-2019 17:10

Verkiezingsdag

Tijd voor MAX - Verkiezingsdag

Op deze verkiezingsdag is politiek commentator Kees Boonman natuurlijk present om de laatste stand van zaken met ons door te nemen. Filosoof en programmamaker Stine Jensen schreef onlangs het essay bij de Week van de Spiritualiteit en ook ...

19-03-2019 17:10

Een dag voor de Provinciale Statenverkiezingen

Tijd voor MAX - Een dag voor de Provinciale Statenverkiezingen

Politiek commentator Kees Boonman praat ons bij over de Provinciale Statenverkiezingen van morgen. Presentatrice Leonie ter Braak zit aan tafel. Het nieuwe programma Mars tegen Venus staat namelijk op het punt van beginnen. Daarin draait h...

18-03-2019 17:05

Toine van Peperstraten op weg naar de Special Olympics

Tijd voor MAX - Toine van Peperstraten op weg naar de Special Olympics

Sportpresentator Toine van Peperstraten is te gast. hij is ambassadeur van de Special Olympics World Summer Games die op dit moment plaatsvinden in de Verenigde Arabische Emiraten en vertrekt daarom direct na de uitzending naar Abu Dhabi, m...

16-03-2019 08:10

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 11 tot en met 15 maart.

15-03-2019 17:10

Familie-uitzending

Tijd voor MAX - Familie-uitzending

Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw en zijn dochter Sanne Terlouw schuiven aan. Samen schreven ze al meerdere boeken en hun nieuwste boek is 'De 90ste verjaardag van Louis van Roosgaarde'. Een spannende roman over een feest dat lang verz...

14-03-2019 17:10

Afscheid van paard Zenith

Tijd voor MAX - Afscheid van paard Zenith

Springruiter Jeroen Dubbeldam is te gast. Deze week zijn in de Brabanthallen in ?s-Hertogenbosch The Dutch Masters, één van de topevenementen in de paardensport. Jeroen neemt daar tijdens een bijzondere ceremonie afscheid van zijn paard Zen...

13-03-2019 17:10

Metabole ziekten zijn slopers, meer onderzoek nodig

Tijd voor MAX - Metabole ziekten zijn slopers, meer onderzoek nodig

De uitzending staat in het teken van metabole ziekten. Vrijwel niemand weet wat dit zijn, toch vormen ze een van de belangrijkste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Er zijn ruim 10.000 gezinnen met één of meerdere kinderen met een m...

12-03-2019 17:10

Primeur van René Froger en Samantha Steenwijk

Tijd voor MAX - Primeur van René Froger en Samantha Steenwijk

Bij ons aan tafel vertellen acteurs Ferry Doedens en William Spaaij over de nieuwe musical 'Stil in mij' waaraan ze beiden meewerken. Ferry als lid van de cast en William ditmaal als regisseur. Stil in mij gaat over twintigers die elkaar op...

11-03-2019 17:10

Het ware verhaal van Rowwen Hèze

Tijd voor MAX - Het ware verhaal van Rowwen Hèze

We ontvangen Jan Philipsen, ex-bassist van de band Rowwen Hèze. Hij ging op zoek naar het ware verhaal achter de naamgever van deze Limburgse band, de raadselachtige kluizenaar Christiaan Hesen oftewel Rowwen Hèze die zich ophield aan de ra...

09-03-2019 07:55

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 4 tot en met 8 maart.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 36. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 533
  • Laatste uitzending op 26-03-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord