Programma gemist?

Tijd het voor MAX uit compilatie van fragmenten van de door afgelopen week. Compilatie van op tv fragmenten uit de het uitzendingen van 8 tijdens tot van en met 12 een mei 2017.

Dennis het van der Geest, in Hugo Borst, Olga Commandeur, naar Ruud Dirkse, André tijdens Donker, het Robèrt van Beckhoven de en Liptease. In de laatste op tv uitzending van in dit tv-seizoen het bezoekt Dennis van der Geest uit de studio. In het door nieuwe in SBS6-programma 'De wereld een rond met 80-jarigen', trekt een Dennis met acht uit ouderen van het ene op naar het andere op tv continent. het Ook te gast het is sportjournalist in en schrijver Hugo tijdens Borst. Hij vertelt bij ons over tijdens zijn nieuwe boek door 'Ach, moedertje', tijdens het vervolg van op 'Ma'. Ziet Hugo, na een het door met hemzelf een en Carin Gaemers opgestelde Manifest over door verbeteringen in uit de door gezondheidszorg inmiddels al verschil? Verder praten we van het met Olga Commandeur en zorginnovator Ruud met door Dirkse over het boek 'Wat uit beweegt jou'. naar Hierin benadrukken ze het op belang van het bewegen voor met met name zestigplussers. Het boek op bevat naar onder andere de persoonlijke verhalen naar over actief ouder uit worden een van zeven bekende Nederlanders zoals Willeke het Alberti, uit Job Cohen en Sjoukje Hooymaayer. Daarnaast tijdens schuift de boswachter André Donker de ook aan. Hij bezocht de tijdens aalscholverkolonie. In de in keuken staat Meester op Patissier Robèrt van tijdens Beckhoven op tv en die komt ook met flink in beweging om in als altijd op tv weer iets van heerlijks uit de oven een te toveren! Tot slot wordt het het swingen met op Liptease uit die het nummer 'Blurred Lines' zullen op tv op spelen.

De met opa’s en oma’s uit van OG3NE, in Getty Kaspers, Sandra Reemer, Bill van in Dijk, Heddy op Lester, met Rosina Louwaars, Esther Hart, Sieneke uit en Sandra uit Ysbrandy. Donderdag 11 mei 2017 met vindt de de 2e van halve finale van het uit Eurovisie Songfestival plaats, tijdens met natuurlijk OG3NE. Onze uitzending de staat geheel in uit het teken een van dit op tv muziekfestijn. De opa’s in en oma’s van OG3NE uit zijn te gast. Hoe met beleven zij deze uit een spannende avond? Ook worden er van herinneringen opgehaald uit aan eerdere door edities. Met Getty Kaspers, de Sandra Reemer, het Bill van Dijk, door Heddy Lester, Rosina Louwaars, tijdens Esther Hart en Sieneke. Natuurlijk de kijken we uit naar oude door beelden van onze gasten destijds op de het Eurovisie tijdens Songfestival. Heddy, Rosina, van Esther en Sieneke brengen door hun tijdens songfestivalnummers onder begeleiding van een een band nog met eenmaal ten gehore! Sandra Ysbrandy uit het staat tijdens deze muzikale uitzending in op tv de in keuken.

Sanne een Schippers, Anna door Gimbere, Arthur Jussen het Lucas Jussen, tijdens Francis Kuijk en een deelnemers 'Hoe word ik uit 100'. Foodblogger Sanne Schippers is door te gast. op Samen met op tv haar zus, door atlete Dafne Schippers, van schreef ze een op tv kookboek vol gezonde recepten. Gezonde voeding in speelde door ook een belangrijke rol in naar het MAX-programma tijdens 'Hoe word ik met 100'. op Hierin gingen zes deelnemers de het strijd aan van met hun tijdens overgewicht, diabetes, hart- en op tv vaatziekten. Hoe gaat het nu het een met hen? Wetenschapsjournaliste Anna op tv Gimbere verbaast zich over in een wetenschappelijk nieuwtje. Want in volgens kosmoloog van en natuurkundige Stephen Hawking moet het de in mens binnen honderd jaar naar een andere de planeet vinden om te naar bewonen, wil onze soort in overleven. Verder is er op tv aandacht voor de op tv uit musical ' On Your Feet'. een Wij mogen bekend maken van wie op de grootmoeder en met wie de moeder van Gloria door Estefan daarin uit gaat spelen. Francis Kuijk staat op tv in de keuken tijdens van en maakt een typisch Australische de date op & nut loaf. De muzikale door pianobroers Arthur en in Lucas Jussen treden op in het in de studio. Zij de hebben een nieuwe CD een uitgebracht.

André van der een het Toorn, Erik Kamphorst, Ted van Essen, tijdens de Antoine Hermans en René Shuman in & Angel-Eye. We ontvangen naar ditmaal onder de andere tv-maker André van het naar der Toorn. Vanaf 10 mei 2017 een is een hij te zien in op tv het door nieuwe SBS6-programma 'Van onze in centen'. Daarin het stelt hij de financiële blunders aan in de kaak die tijdens tijdens de overheid regelmatig begaat door met ons belastinggeld, met als uit op tv gevolg een verspilling de van miljoenen euro’s. Erik Kamphorst hoorde tijdens 2 jaar geleden een dat hij aan tijdens het de ongeneeslijke aandoening ALS naar lijdt. Zijn in zoon Daan Kamphorst op tv besloot de onvermijdelijke op tv aftakeling van Erik van vast te leggen met in een documentaire. door Zowel Erik als Daan zijn de bij door ons te gast. Vaste huisarts een dokter Ted naar van Essen van heeft het nu de het vakantieseizoen nadert over de de verschillende vormen op van reisziekte en wat je op daartegen kunt naar doen. van Helpen pilletjes echt? van In de keuken een zwaait topkok Antoine Hermans in vandaag de scepter, en dat het tijdens belooft als altijd weer iets lekkers. van uit Tenslotte: komende augustus naar is het precies op tv 40 jaar geleden dat tijdens rock ‘n van roll-legende Elvis Presley door overleed. Elvis-adepten René met Shuman & Angel-Eye zetten op de studio op z’n kop uit met het één van door Elvis’ bekendste klassiekers!

Gijs Wanders, Arjan het van Egmond, uit Inez Weski, in Liesbeth Staats, Pierre in van Hooijdonk, Janny op tv van der tijdens Heijden en The Analogues. In op tv het op tv nieuwe MAX programma 'Mijn het missie' worden veteranen die ooit op tv voor op tv onze vrijheid vochten, maar op tv nu in uit anonimiteit leven, uit de van schaduw gehaald. Documentairemaker Gijs het Wanders een en oud-marinier op tv Arjan van Egmond zijn het te gast. Verder een schuift Inez Weski tijdens aan. Op 12 en het 13 mei 2017 houdt ze tijdens tijdens een lezing met in het Concertgebouw over de interactie een tussen tijdens kunst een rechtsspraak. Ook door Liesbeth Staats naar is te van gast. Zij maakte de documentaire met 'Het een land van Marine' over de Franse op partij op tv Front National van en Marine Le Pen. Op zondag de naar 7 mei 2017 is de tijdens tweede ronde van op de Franse op tv presidentsverkiezingen, wie zal in de nieuwe president worden? Daarnaast het zit op tv ook Pierre van Hooijdonk aan tafel. tijdens Hij speelde op lang voor Feyenoord de en is door nu ambassadeur van het op tv EK voetbal voor vrouwen. een Janny naar van der Heijden staat in een de keuken. Ze het maakt op tv dit keer weer met een heerlijk gerecht klaar. op tv Het op tv optreden wordt verzorgd door The de Analogues.

Tijd tijdens voor MAX compilatie van fragmenten de van de afgelopen naar week. Compilatie een van fragmenten tijdens uit de uitzendingen van 1 uit tot en met tijdens 5 mei van 2017.

Plien met van Bennekom, Bianca Krijgsman, Peter naar van tijdens de Witte, Bas Hoeflaak, uit Sandra Ysbrandy, Jim het Jansen, Iris Sommer en met Guido’s Orchestra. de De uit gehele cast van de Nederlandse versie door van een de theaterhit 'Slippers' tijdens is te gast. naar Plien van Bennekom, Bianca op Krijgsman (Plien de & Bianca), Peter van de uit Witte en op Bas Hoeflaak uit (Droog Brood) vertellen naar over dit stuk. Trendwatcher tijdens Lieke Lamb is ook van tijdens de partij. op tv Zij licht van toe hoe het vieren een van de de vrijheid is veranderd tijdens in de tijdens loop van de jaren. In de naar keuken met staat Sandra Ysbrandy. Sandra op tv is gespecialiseerd in de vintage cooking. Ze maakt van zalm met door rozemarijn en geroosterde groene van asperges. Ook Jim door Jansen, hoofdredacteur in New Scientist, en op tv Iris Sommer, hoogleraar psychologie, zijn op te gast. de Ze vertellen ons over het het naar boek 'Ideeën die de uit wereld naar veranderen'. Tenslotte een fantastisch optreden van de Guido’s Orchestra. Het tijdens beroemde symfonie-poporkest het waarover MAX vanaf 13 door mei 2017 een van tweetal op tv-specials uitzendt. naar Samen met hun de vaste sopraansoliste Wendy Kokkelkoren zingen het ze het op deze Bevrijdingsdag onder meer door het een meeslepende 'We’ll meet uit again'!

Op 4 van mei met 2017 staat de op tv uitzending volledig in het teken van op tv een vluchtelingen. Meer dan 65 naar miljoen mensen wereldwijd zijn door op de vlucht met voor oorlog, op tv geweld en in onderdrukking. Voor deze mensen met zet Stichting Vluchteling zich naar in, door het een verlenen van onderdak, medische op tv zorg, tijdens hulpgoederen, voedsel, met schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. Herman van met Veen is te van gast, in hij werd geboren in tijdens de door oorlog. Ook acteur Waldemar Torenstra naar schuift uit aan. Hij zet zich al van jarenlang in voor Stichting naar Vluchteling. Hij met bezocht een de vluchtelingenkamp bij de door IS naar belegerde op tv stad Mosul, in Irak. In tijdens deze de uitzending ook het naar verhaal van Abdi, een ondernemer het in Mosul. Hij het had twee winkels, een op goed inkomen van en naar een fijn huis. Door op de strijd en de in bombardementen in naar Mosul is hij in alles kwijt en leeft het hij door nu met zijn gezin in de een uit tent. Het 8-jarige door jongetje Hashem is gevlucht op uit Syrië en woont al in de tijdens helft van zijn leven in de een tijdens vluchtelingenkamp in tijdens Irak. Hij weet niet beter, uit maar de oorlog het die nu in al 6 jaar een duurt zit in zijn hoofd. Deze op tv uitzending het is mede mogelijk gemaakt van door Stichting met Vluchteling.

Sonja de Barend, Max Westerman, Michaël Laterveer, van Annemarie Pronk en een Flip Noorman. van Sonja Barend is te op gast! Onlangs op tv verscheen van het haar hand 'Je van ziet mij nooit meer naar terug', het een serie indringende memoires waar ze van door ingaat op het lot van haar door vader en moeder in gedurende naar de Tweede Wereldoorlog. Voormalig Amerika-correspondent Max van Westerman in schuift ook aan in de een studio. Momenteel met loopt zijn nieuwe televisiereeks het 'Max naar Zoekt Rust', waarin we zien op tv hoe hij zich uit uit verdiept in de kracht van tijdens hindoeïstische naar yoga en een ayurvedische levenswijze. Marien bioloog in Michaël de Laterveer kweekt in zijn door aquarium in Utrecht de haaien en roggen met om ze later in uit te tijdens zetten in de Noordzee. Annemarie op tv Pronk staat in door de keuken op en we worden van muzikaal verwend door zanger de Flip het Noorman.

Kim Feenstra, Bénine tijdens van Bijleveld, Pauline van Berkel, Gerdi het Verbeet, Ted van naar Essen met en Albert Hammond. Topmodel Kim op tv Feenstra en foodblogger in Bénine Bijleveld op zijn te op tv gast. Kim is niet in alleen een van het Nederlands bekendste modellen, op tv ze staat ook op graag aan de andere kant naar van de van camera. Zo heeft ze door de prachtige foto’s de gemaakt voor van het kookboek 'Food Talk' een dat ze tijdens samen met Bénine met heeft van geschreven. Bij ons in de uit keuken maakt de Bénine natuurlijk een lekker gerecht met klaar. naar Ook geboortefotografe Pauline van Berkel in schuift in aan. Ze is op tv draagmoeder van een baby die op de bestemd is voor twee uit wensvaders. Ook op deze twee toekomstige vaders zijn tijdens te gast. Verder komt voormalig van door voorzitter van de Tweede naar Kamer, Gerdi uit Verbeet langs. Ze is van voorzitter van het op tv Nationaal Comité 4 tijdens en 5 mei. Ze vindt in de het belangrijk dat de herinnering de aan de tijdens gebeurtenissen in de naar Tweede Wereldoorlog levend wordt gehouden. het Vaste op tv huisarts dokter Ted in van Essen in heeft het over met wat je wel en niet door moet het doen bij een het ziekenhuisopname. Tenslotte een fantastisch optreden van wereldster een Albert met Hammond. Bij ons zingt op tv hij een medley van tijdens het zijn grootste hits!

Gerard het en Xander het van der Wulp, Sigrid Muusse, Robert met Wisse, Marjolijn Touw, een André een Donker en van Bart van Olphen. We met ontvangen dit keer politiek uit verslaggever bij de een NOS Xander het van der Wulp. een Hij kreeg de het vak met de het paplepel ingegoten, want zijn een vader Gerard van der een Wulp was naar in de op jaren 80 en 90 van van de van vorige eeuw natuurlijk een op tv bekend Journaal-gezicht. Ook Gerard uit is van te gast. Verder het verhaal van naar Sigrid uit Muusse. Haar rechteroog raakte geïnfecteerd het door een uit zeer agressieve parasiet die op zich in een ons kraanwater met bevindt en moest het uiteindelijk worden verwijderd. Sigrid van wil contactlenzendragers door bewust maken van van de risico’s die ze lopen van wanneer ze door hun lenzen tijdens niet op uit de juiste manier het desinfecteren. Ook de oogarts die tijdens haar behandelde, dr. Robert tijdens Wisse van een het door UMC Utrecht, is een bij ons te met gast. Actrice en zangeres Marjolijn op Touw komt vertellen het over haar rol in een de musical 'Was naar Getekend, naar Annie M.G. een Schmidt' die na de door zomer van uit 2017 in première gaat en in die vol zit door met van muzikale Annie M.G.-klassiekers. Boswachter André uit Donker naar is een kijkje gaan uit nemen bij de het aalscholverkolonie in uit de Lepelaarsplassen. En ging ook uit op zoek naar op tv de op tv adder! In de keuken naar tenslotte topkok en specialist in op duurzame de vis Bart van in Olphen, die naar zó uit zee weer met iets heerlijks op tafel een tovert.

Tijd voor MAX op tv compilatie in van fragmenten van de van afgelopen de week. Compilatie van fragmenten door uit de tijdens uitzendingen van 24 de tot en met 28 april in 2017.

Lizet Kruyff, Elske op tv DeWall, Micky van Hoogendijk, Michiel de Zeeuw, een Emile Bode en naar Robèrt van Beckhoven. door Op tijdens vrijdag 28 april van 2017 is het in de dag waarop op tv 150 uitverkoren Nederlanders samen de met koning uit Willem-Alexander en koningin een Máxima genieten van een feestelijk op tv naar diner. Lizet Kruyff door vertelt alles over koninklijke diners. Ook de hebben het we nog een optreden van tijdens singer-songwriter Elske DeWall, die op tv tijdens de The Passion dit jaar een de rol het van Maria speelde. van Bij ons naar zingt ze, net als tijdens dat een paasevenement, de het prachtige 'Heb het van leven het lief'! Micky Hoogendijk is ook van te gast. Haar het foto's zijn te zien op in een nieuwe museale de met overzichtstentoonstelling ‘Through the Eyes of naar Others’. Hierin tijdens is een overzicht een van portretten te zien op tv die de kwetsbaarheid tijdens en verborgen schoonheid op tv van met mensen weerspiegelen. Verder schuift ook van Michiel de Zeeuw aan. door Deze op interieurarchitect en presentator is op tv te zien in het een nieuw tijdens televisieprogramma 'Bekende huizen' en vertelt ons een daar alles over. Schoonmaakgoeroe de door Emile Bode heeft weer een door handige huishoudtip waar in u uw voordeel op tv mee kunt uit doen. In de keuken staat op Meester Patissier Robèrt van het Beckhoven. Hij maakt een van voor ons dit keer weer iets met heerlijks de klaar.

Het tijdens is Koningsdag! Wij zenden live een door uit vanaf Paleis Soestdijk. In een op éxtra lange met uitzending ontvangen we gezellige naar gasten. in Zanger én Oranjefan Frans Bauer uit schuift aan en in komt uiteraard ook uit uit optreden. Koen Willekes is te gast, de hij is op een van de 150 van van uitverkorenen die te een gast mag zijn bij het met diner van tijdens de koning. Hoe bereidt een hij zich voor op uit in deze dag? Paul Rem mag ook in naar niet ontbreken, hij heeft een het aantal mooie anekdotes over op Paleis Soestdijk. Koningshuisdeskundige tijdens Jeroen Snel uit was aanwezig bij het de feestelijkheden in Tilburg. van een En vertelt alles over naar deze koninklijke dag. De Vlaamse het door Marlène de Wouters stond deze Koningsdag uit in langs de koninklijke route in op Tilburg en brengt op tv verslag uit bij het ons. Ook haar NOS-collega door Siham Raijoul is het te gast. Modejournaliste op Josine Droogendijk geeft met een deskundig commentaar bij de in kledingkeuzes van Máxima, Laurentien tijdens en Marilène. Justine Marcella, op tv hoofdredacteur van de het tijdschrift Vorsten tijdens schuift op ook graag een op aan. Zowel Janny van van der Heijden als Robèrt uit van Beckhoven maken een een gerecht met van een koninklijke twist. Dan in met is er ook uit nog een optreden door van de Fanfare ‘Bereden Wapens’ een van op de Koninklijke Landmacht: een zij spelen onder meer de het Emma uit Fanfare.

juni 2017
14-05-2017 07:30

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 8 tot en met 12 mei 2017.

12-05-2017 17:10

Het belang van bewegen

Tijd voor MAX - Het belang van bewegen

Dennis van der Geest, Hugo Borst, Olga Commandeur, Ruud Dirkse, André Donker, Robèrt van Beckhoven en Liptease. In de laatste uitzending van dit tv-seizoen bezoekt Dennis van der Geest de studio. In het nieuwe SBS6-programma 'De wereld rond...

11-05-2017 17:10

Het Eurovisie Songfestival

Tijd voor MAX - Het Eurovisie Songfestival

De opa’s en oma’s van OG3NE, Getty Kaspers, Sandra Reemer, Bill van Dijk, Heddy Lester, Rosina Louwaars, Esther Hart, Sieneke en Sandra Ysbrandy. Donderdag 11 mei 2017 vindt de 2e halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats, met natu...

10-05-2017 17:10

Wat eet een atleet?

Tijd voor MAX - Wat eet een atleet?

Sanne Schippers, Anna Gimbere, Arthur Jussen Lucas Jussen, Francis Kuijk en deelnemers 'Hoe word ik 100'. Foodblogger Sanne Schippers is te gast. Samen met haar zus, atlete Dafne Schippers, schreef ze een kookboek vol gezonde recepten. G...

09-05-2017 17:10

André van der Toorn over financiële blunders

Tijd voor MAX - André van der Toorn over financiële blunders

André van der Toorn, Erik Kamphorst, Ted van Essen, Antoine Hermans en René Shuman & Angel-Eye. We ontvangen ditmaal onder andere tv-maker André van der Toorn. Vanaf 10 mei 2017 is hij te zien in het nieuwe SBS6-programma 'Van onze centen'....

08-05-2017 17:10

Mijn missie

Tijd voor MAX - Mijn missie

Gijs Wanders, Arjan van Egmond, Inez Weski, Liesbeth Staats, Pierre van Hooijdonk, Janny van der Heijden en The Analogues. In het nieuwe MAX programma 'Mijn missie' worden veteranen die ooit voor onze vrijheid vochten, maar nu in anonimitei...

07-05-2017 07:50

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Tijd voor MAX compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 1 tot en met 5 mei 2017.

05-05-2017 17:10

Voorstelling: Slippers

Tijd voor MAX - Voorstelling: Slippers

Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Peter van de Witte, Bas Hoeflaak, Sandra Ysbrandy, Jim Jansen, Iris Sommer en Guido’s Orchestra. De gehele cast van de Nederlandse versie van de theaterhit 'Slippers' is te gast. Plien van Bennekom, Bia...

04-05-2017 17:10

Stichting Vluchteling

Tijd voor MAX - Stichting Vluchteling

Op 4 mei 2017 staat de uitzending volledig in het teken van vluchtelingen. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd zijn op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking. Voor deze mensen zet Stichting Vluchteling zich in, door het verlenen v...

03-05-2017 17:10

Sonja Barend

Tijd voor MAX - Sonja Barend

Sonja Barend, Max Westerman, Michaël Laterveer, Annemarie Pronk en Flip Noorman. Sonja Barend is te gast! Onlangs verscheen van haar hand 'Je ziet mij nooit meer terug', een serie indringende memoires waar ze ingaat op het lot van haar vade...

02-05-2017 17:10

Nationaal Comité 4 en 5 mei

Tijd voor MAX - Nationaal Comité 4 en 5 mei

Kim Feenstra, Bénine Bijleveld, Pauline van Berkel, Gerdi Verbeet, Ted van Essen en Albert Hammond. Topmodel Kim Feenstra en foodblogger Bénine Bijleveld zijn te gast. Kim is niet alleen een van Nederlands bekendste modellen, ze staat ook g...

01-05-2017 17:10

Gerard en Xander van der Wulp

Tijd voor MAX - Gerard en Xander van der Wulp

Gerard en Xander van der Wulp, Sigrid Muusse, Robert Wisse, Marjolijn Touw, André Donker en Bart van Olphen. We ontvangen dit keer politiek verslaggever bij de NOS Xander van der Wulp. Hij kreeg het vak met de paplepel ingegoten, want zijn ...

30-04-2017 07:40

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 24 tot en met 28 april 2017.

28-04-2017 17:10

Diner met het koningspaar

Tijd voor MAX - Diner met het koningspaar

Lizet Kruyff, Elske DeWall, Micky Hoogendijk, Michiel de Zeeuw, Emile Bode en Robèrt van Beckhoven. Op vrijdag 28 april 2017 is het de dag waarop 150 uitverkoren Nederlanders samen met koning Willem-Alexander en koningin Máxima genieten van...

27-04-2017 17:10

Koningsdag bij Tijd voor MAX (deel 2)

Tijd voor MAX - Koningsdag bij Tijd voor MAX (deel 2)

Het is Koningsdag! Wij zenden live uit vanaf Paleis Soestdijk. In een éxtra lange uitzending ontvangen we gezellige gasten. Zanger én Oranjefan Frans Bauer schuift aan en komt uiteraard ook optreden. Koen Willekes is te gast, hij is een van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 14-05-2017 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord