Programma gemist?

Het dagelijkse de live middagmagazine Tijd naar voor MAX op biedt de tijdens kijker een goede mix van nieuws, in op tv informatie, kunst, cultuur in en entertainment met boeiende gasten, het interessante onderwerpen en een op heldere blik naar op in de dagelijkse actualiteit.

Compilatie van op tv fragmenten uit de met uitzendingen van een 30 september tot en met met 4 door oktober.

Als het aan de dichter Jaap Robben naar op tv ligt gebruiken we gedichten van voortaan niet uit alleen op geboortekaartjes, rouwkaarten op tv of als we van verliefd zijn. Elke bijzondere naar gelegenheid verdient een op tv gedicht. Dus het ook Dierendag. Hij dook voor met ons het uit Poëziecentrum in in op zoek naar gedichten uit met het dieren in de hoofdrol. Louise op Korthals de winnaar van de in Poelifinariorpijs in de een categorie Engagement. Rossana de op tv Kluivert heeft een tijdens enorme liefde voor honden en op zet door zich met hart en ziel de in om het grote door aantal op tv zwerfhonden op Curaçao onder een controle tijdens te krijgen. Honden zijn niet dom, een dat is op tegenwoordig wel algemeen bekend. Maar de uit maar weinig mensen zijn zich ervan op tv bewust hoe van slim honden zijn. Maar het de Sacha Gaus is het hier om ons slimmer te op tv maken met uit hondenkennis. En Vanja van het der Leeden over haar kookboek op tv uit Indorock.

Het naar dagelijkse live tijdens middagmagazine Tijd voor MAX met biedt de kijker een tijdens goede mix een van nieuws, een informatie, kunst, cultuur en in entertainment met boeiende gasten, interessante het het onderwerpen en een heldere naar blik op met de dagelijkse actualiteit.

Cathelijne Broers, op tv directeur door van de Nieuwe Kerk Amsterdam, met komt op langs om te vertellen het over de tentoonstelling in Het grote verhaal op van Suriname in de Nieuwe naar Kerk. Suriname viert tijdens volgend jaar 45 uit jaar staatkundige op onafhankelijkheid de en dat is de aanleiding om de de schijnwerpers op tv op deze in voormalige kolonie te richten. Te op gast met is ook duizendpoot Gerard naar Cox. Gerard op viert volgend jaar zijn 80ste verjaardag de maar is anders naar dan met veel generatiegenoten uit zijn een metier still going de strong. van Zo is hij binnenkort te zien de op tv in de solo-voorstelling COX, de grote naar grijze belofte. Schrijfster op Marion Pauw heeft al het vele een succesboeken op haar naam in staan, maar nog van niet in eerder schreef ze tijdens een young adult novelle. Nu ligt de van haar debuut op dat vlak uit in de van winkel, Stief, over de een 15-jarige Kiki die ontdekt een naar dat de nieuwe het vriend van haar moeder niet uit is op wie hij zegt te met zijn. Marion vertelt waarom in ze tijdens voor dat thema koos. Wetenschapsjournaliste Anna in Gimbrère komt met op tv nieuws uit het haar vakgebied, uit en in de keuken het specialist in duurzame vis Bart op tv van Olphen. Het optreden in een is van het Zuid-Afrikaanse uit Ndlovu Youth Choir, een koor tijdens bestaande uit kinderen naar op tv met een problematische, in vaak HIV-gerelateerde, achtergrond. We op spreken ook een met het Nederlandse artsenkoppel dat het aan de basis stond tijdens van het het koor met dat het dit jaar de tot de naar finale schopte van America?s Got op Talent.

Fotograaf Bernard door Rübsamen is een eigenlijk royaltyfotograaf, van maar volgde ook de carrière op tv van popster David op tv Bowie op op de voet. Het tijdens DeLaMar opent de een fototentoonstelling waar de vele foto?s van die op tv Rübsamen van het op muzikale genie maakte. Hij vertelt op hoe zijn interesse van in Bowie naar is ontstaan. Verder: de West de End-horrorhit Ghost Stories tijdens in de van Nederlandse theaters. van Acteur André met Dongelmans speelt de tijdens rol van professor uit in de parapsychologie Filip een Kuiper en legt naar uit hoe de hij zeker weet dat ook met het Nederlandse publiek de bij naar Ghost Stories de rillingen over uit het lijf zullen met lopen. Huisarts dokter een Ted van Essen behandelt een van op interessant medisch onderwerp. In van de keuken Meester Patissier Robèrt van in Beckhoven. Tenslotte een optreden door van naar Wesly Bronkhorst & Berget Lewis de die hun naar succesnummer Reis uit met me mee ten in gehore zullen door brengen.

Te in gast zijn presentatoren Toine op van Peperstraten en Roos uit Moggré. door Zij presenteren op NPO1 de op tv live-talkshow door Herinneringen voor het leven met - stop dementie. van Daarin komen patiënten door en hun naasten met aan de het woord over de het impact van deze met ingrijpende hersenziekte. op tv Presentatrice Nicolette Kluijver zit ook een aan tafel. Over met haar eerste op kinderboek Dierenpret. Het is in een boek tijdens vol versjes over op tv het boerenleven van en over dieren die uit allemaal van tijdens elkaar verschillen. Voormalig profvoetballer Hedwiges met Maduro is in tegenwoordig voetbalanalist bij FOX de Sports en blikt naar vooruit op de op tv Champions League-wedstrijd tussen Valencia en de Ajax, clubs een waarvoor Maduro beide van heeft gevoetbald. Nationale Broer de en Zus Dag. op tv Therapeutisch fotografe Paulien Kuiper de schreef het op tv boek Brus, (on)breekbare liefde, naar over de sterke op tv band die mensen op tv kunnen voelen met door hun meervoudig beperkte de broer of zus. tijdens met Het boek gaat van over haar eigen broer en van daarnaast verzamelde ze op tv verhalen van anderen. Verder: het cabaretières Mylou de Frencken en Dorine Wiersma schuiven de aan om de te vertellen over hun op met splinternieuwe voorstelling Waagstukken, het waarin ze zowel de lafbek als het de lefgozer de in zichzelf op tv op de hak met nemen. Uiteraard treden ze met ook voor ons uit op met een tijdens nummer uit de theatershow. In in in de keuken vandaag de Janny van der op Heijden.

Compilatie van op fragmenten uit de de uitzendingen in van 23 tot en met 27 van door september.

Actrice uit Carine Crutzen is met geboren in Limburg (Heerlen), en door een schreef een boek in over haar jeugd en haar relatie een tijdens met haar ouders, Uit het uit zuiden. Daar komt ze op tv een over vertellen. Verder schuift acteur Xander van het de Vledder aan. De geboren Sittarder is door op 5 tijdens oktober in het theater van te zien in door met een reprise van Ibsens klassieker Vijand naar van het met volk. Te gast is ook de Beppie in Kraft, bekend als de tijdens koningin tijdens van het Limburgse lied. We spreken van haar over tijdens haar succesvolle tijdens zangcarrière en natuurlijk op treedt ze in ook voor ons op. Handboogschutter Gabriela Bayardo door uit over hoe de liefde haar in naar Nederland het bracht. In de naar keuken kok in Cas Wolters, bekend de van Heel Holland in bakt. Hij maakt een van tijdens zijn Limburgse specialiteiten. Urbanus keert uit terug in de op tv theaters. In België in door had hij veel succes met zijn met nieuwste show op en op nu komt hij op daarmee naar Nederland.

Joke op Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk van de weduwe op tv en de een dochter van zanger Koos Alberts, op zijn te gast in in verband met naar het met boek dat deze met week over van de overleden volkszanger verschijnt. Dit boek, op tv De kracht van de liefde, met is geschreven door dochter Christa. Verder op uit ontvangen we de stadsarchivaris op tv van Sittard, van Peer Boselie; hij weet alles over in de vele bijzondere de inwoners van in deze stad, met waarvan cabaretier de Toon Hermans misschien wel de bekendste een was. Ook oud-woordvoerder van in tijdens de Amsterdamse politie Klaas uit Wilting zit in vandaag aan tafel. Tijdens door zijn jaren als woordvoerder door maakte hij een geruchtmakende zaken mee, zoals uit de Heineken-ontvoering en de de moord op Klaas het Bruinsma. Deze op tv week op verschijnt zijn autobiografie, naar Klaas Wilting. De roerige jaren van een een politiewoordvoerder. In de door keuken chefkok Antoine de Hermans. Het optreden is naar op tv van de Limburgse op tv zanger en muzikant Frans het Pollux.

Presentator het en filmkenner Jac Goderie krijgt de volgende week op een met Gouden Kalf voor de de Filmcultuur voor zijn jarenlange op tv inzet voor door de Nederlandse van film. Hij vertelt op waarom film hem zo aan het in hart ligt. Josine naar Droogendijk over Koningin van Maxima 10 in jaar bij naar de VN. een Foodblogger Jonneke de op tv Zeeuw maakt een typisch de Limburgs gerecht. Schrijver Michael van Berg schreef de thriller de 'Nacht in tijdens Parijs'. Hij won in het 2013 het de prestigieuze tijdens Gouden Strop. Zijn twee volgende boeken in werden genomineerd naar en mogelijk volgt het een derde op nominatie met de door verschijning van door zijn nieuwste boek 'Ik zie je'. op Ook in hebben we met het over de uitreiking van de tijdens felbegeerde Inktspotprijs het 2019. in De prijs voor de in beste politieke tekening van tijdens het jaar. In op tv deze Sittardse naar week mag Limburgs op tv muzikale trots Rowwen Hèze van natuurlijk niet door ontbreken. Ze zingen hun het nieuwe single Elke ierste kier, door en op tv net als op hun op tv album Voorwaartsch! doen van ze dat in samen met zangeres met Blackbird.

Te gast is met Formule 1-commentator het bij het Ziggo Sport Olav Mol het om te vertellen over tijdens De Formule 1 Show met waarmee in hij vanavond met in Sittard in het theater staat. Voormalig de topbokser Arnold Vanderlyde op tv is een niet alleen drievoudig Europees op tv kampioen uit boksen en drievoudig Olympisch bronzen tijdens medaillewinnaar, maar in ook geboren in Sittard en naar daarom met deze week een in absolute must. Aan tafel ook op conservator Angelique Friedriechs, het die op op tv 40 meter tijdens diepte in de met grotten van Maastricht uit een honderd jaar oude, zwart-witte het replica van de Nachtwacht het in restaureerde. Vaste huisarts dokter Ted met van Essen uit vertelt over het Restless op tv Legs Syndroom, en in de op tv keuken staat op Meester Patissier het Robèrt van Beckhoven. Lex in Uiting is bekend uit als de presentator en verslaggever, maar hij op tv is ook het zanger en als geboren op Venloër bovenal het Limburger. Hij treedt samen met het zijn band op de met zijn laatste tijdens uit single.

Het dagelijkse live door middagmagazine op Tijd voor MAX biedt de van kijker door een goede mix een van nieuws, informatie, naar kunst, cultuur en naar entertainment met boeiende gasten, tijdens interessante onderwerpen en op een heldere blik op de de dagelijkse uit actualiteit. De naar hele maand september zijn we op op toer. Sybrand en van Martine zijn elke naar week te zien de vanaf met een andere bijzondere locatie. We van bezoeken in Zwolle, Delft, Enkhuizen en naar Sittard.

Compilatie uit van fragmenten uit de uit uitzendingen van 16 tot een en op tv met 20 in september.

Te gast een is Rocky Hehakaija, uit een naar van de pioniers van op het straatvoetbal, en binnenkort met één van de karakters een in de de nieuwe op tv straatvoetbalversie van het voetbalsimulatiespel FIFA 20. van Ze is in daarmee de het eerste vrouw in dit naar spel. op Verder: Leo Blokhuis een kennen we als muzikant op tv en naar kenner van de de popmuziek, maar nu van debuteert hij met een heuse roman, het Blauwe het zomer, waarin door twee jongens met op tv een verschillende achtergrond allebei naar hun verleden op tv van zich af proberen op te schudden. De tijdens opkomst van de met Indische krontjongmuziek in door het Den Haag van het de jaren 50 uit loopt als een een rode draad uit door het uit verhaal. Bij ons vertelt Leo wat een hem door ertoe bracht dit de boek te schrijven. Kees Boonman over een van hoe de kamer en de oppositie op tv partijen tijdens op de miljoenennota gereageerd op tv hebben. In de keuken op tv Anna op Yilmaz. Zanger Sjors van tijdens der Panne komt binnenkort de met een nieuw van album én een op tv nieuwe single, naar en die single presenteert met hij.

augustus 2020
07-10-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

05-10-2019 06:00

Compilatie 30 september t/m 4 oktober

Tijd voor MAX - Compilatie 30 september t/m 4 oktober

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 30 september tot en met 4 oktober.

04-10-2019 16:10

Dierendag met Rossana Kluivert

Tijd voor MAX - Dierendag met Rossana Kluivert

Als het aan dichter Jaap Robben ligt gebruiken we gedichten voortaan niet alleen op geboortekaartjes, rouwkaarten of als we verliefd zijn. Elke bijzondere gelegenheid verdient een gedicht. Dus ook Dierendag. Hij dook voor ons het Poëziecent...

03-10-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

02-10-2019 16:10

Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Tijd voor MAX - Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Cathelijne Broers, directeur van de Nieuwe Kerk Amsterdam, komt langs om te vertellen over de tentoonstelling Het grote verhaal van Suriname in de Nieuwe Kerk. Suriname viert volgend jaar 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid en dat is de ...

01-10-2019 16:10

André Dongelmans laat je rillen!

Tijd voor MAX - André Dongelmans laat je rillen!

Fotograaf Bernard Rübsamen is eigenlijk royaltyfotograaf, maar volgde ook de carrière van popster David Bowie op de voet. Het DeLaMar opent een fototentoonstelling waar de vele foto?s die Rübsamen van het muzikale genie maakte. Hij vertelt ...

30-09-2019 16:10

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Tijd voor MAX - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Te gast zijn presentatoren Toine van Peperstraten en Roos Moggré. Zij presenteren op NPO1 de live-talkshow Herinneringen voor het leven - stop dementie. Daarin komen patiënten en hun naasten aan het woord over de impact van deze ingrijpende...

28-09-2019 06:15

Compilatie Sittard

Tijd voor MAX - Compilatie Sittard

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 23 tot en met 27 september.

27-09-2019 16:10

Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Tijd voor MAX - Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Actrice Carine Crutzen is geboren in Limburg (Heerlen), en schreef een boek over haar jeugd en haar relatie met haar ouders, Uit het zuiden. Daar komt ze over vertellen. Verder schuift acteur Xander van Vledder aan. De geboren Sittarder is...

26-09-2019 16:10

Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Tijd voor MAX - Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Joke Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk de weduwe en de dochter van zanger Koos Alberts, zijn te gast in verband met het boek dat deze week over de overleden volkszanger verschijnt. Dit boek, De kracht van liefde, is geschreven...

25-09-2019 16:10

Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Tijd voor MAX - Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Presentator en filmkenner Jac Goderie krijgt volgende week een Gouden Kalf voor de Filmcultuur voor zijn jarenlange inzet voor de Nederlandse film. Hij vertelt waarom film hem zo aan het hart ligt. Josine Droogendijk over Koningin Maxima ...

24-09-2019 16:10

Venloër Lex Uiting zingt

Tijd voor MAX - Venloër Lex Uiting zingt

Te gast is Formule 1-commentator bij Ziggo Sport Olav Mol om te vertellen over De Formule 1 Show waarmee hij vanavond in Sittard in het theater staat. Voormalig topbokser Arnold Vanderlyde is niet alleen drievoudig Europees kampioen boksen...

23-09-2019 16:10

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Tijd voor MAX

Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit. De hele ...

21-09-2019 06:00

Compilatie Enkhuizen

Tijd voor MAX - Compilatie Enkhuizen

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 16 tot en met 20 september.

20-09-2019 16:10

Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Tijd voor MAX - Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Te gast is Rocky Hehakaija, een van de pioniers van het straatvoetbal, en binnenkort één van de karakters in de nieuwe straatvoetbalversie van het voetbalsimulatiespel FIFA 20. Ze is daarmee de eerste vrouw in dit spel. Verder: Leo Blokh...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 41. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 605
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!