Programma gemist?

Compilatie van op tv fragmenten uit de uitzendingen de van op 6 tot tijdens en met 10 een mei.

In tijdens de laatste uitzending in van dit in seizoen praat rechtbankverslaggever Saskia Belleman ons een uit bij over belangrijke van rechtszaken die deze door zomer gaan spelen. Met Studio een Sport-presentatrice Dione de het Graaff blikken we vooruit het op de komende sportzomer, met waarin door we ons behalve op de een Tour uit de France de ook kunnen verheugen op het het WK Vrouwenvoetbal met uiteraard tijdens de Oranje van Leeuwinnen. Komende zondag is het uit natuurlijk Moederdag. Singer-songwriter uit Alain Clark komt tijdens langs naar om een van de vele het door bijzondere moeders van uit ons land in het naar zonnetje te zetten met op tv een speciaal voor door haar op geschreven lied. Ook Robèrt van Beckhoven door staat stil bij van Moederdag. Hij het maakt in een onze keuken appelbloemen. En we met sluiten het seizoen naar af met in een primeur van O'G3NE. Voor naar het eerst zingen met de drie zussen in op televisie hun de nieuwe door single.

Schrijver, uit essayist en columnist Bert Wagendorp een had van enkele jaren geleden veel succes de uit met zijn roman 'Ventoux', waarin uit vijf vrienden terugkeren naar door de met berg waar 30 jaar geleden met een vreselijk ongeluk op tv op is gebeurd. Deze week verschijnt het het vervolg op deze van tijdens bestseller, Ferrara, waarin een de vrienden na naar vijf jaar opnieuw bijeenkomen in de door stad waar door één van hen een van vervallen stadspaleis wil door ombouwen tot een op tv designhotel. de Bert vertelt waarom met thema?s als mannenvriendschap met en loyaliteit hem blijven de bezighouden. De witte naar dolfijn die vorige week in een met de Noorse wateren van opdook blijkt waarschijnlijk toch geen spion met van naar de Russen te door zijn. Het vermoeden het is nu van dat het om de een therapiedier voor kinderen gaat. naar Dat in er in eerste de instantie aan de Russische marine de werd tijdens gedacht is niet in vreemd, dieren inzetten ten tijde van in oorlog door is iets wat de al eeuwen een gebeurd. Met Anna Gimbrere bespreken we de een paar uit voorbeelden. Verder: door de film 'Singel 39' gaat naar vanavond een in première. Hoofdrolspeler Lies Visschedijk komt op tv langs op tv in onze studio om te op vertellen van over deze romantische komedie. Ook actrice de Bracha van door Doesburgh schuift aan om een te vertellen op over het vierde seizoen door op tv van de serie 'Nieuwe Buren' dat naar deze week van tijdens start gaat en op waarin zij met opnieuw een de rol speelt van naar Eva. Eva probeert een nieuw naar bestaan op naar te bouwen, naar maar problemen met uit het verleden blijven haar achtervolgen. Culinair door door journalist Onno Kleyn staat naar in de van keuken. Hij kookt tijdens uit zijn nieuwe boek door 'Italië', een kookboek en door tegelijkertijd een op boek over door de cultuur, de tradities van tijdens culinair Italië. En Rahma een el tijdens Mouden is te gast. Ze met was door 16 jaar oud het toen ze van Marokko naar Nederland door kwam, met begon als uit schoonmaakster, maar werd in 1999 Nederlandse uit Zakenvrouw van het het Jaar, kreeg meerdere uit onderscheidingen in Marokko van tijdens en als kers tijdens op de taart werd ze vorig op de jaar geridderd in de de Orde van Oranje-Nassau. Hoe in ze die weg op tv heeft bewandeld beschrijft ze van in in haar boek door 'De weg naar mijn tijdens vrijheid'.

De Tour tijdens du ALS vindt dit naar door jaar op 29 mei naar plaats, een indrukwekkend sportief evenement door het waarbij heel veel op vrijwilligers geld bij elkaar proberen de te krijgen uit voor onderzoek naar een medicijn met tegen een de ziekte ALS door te in proberen de met Franse berg de de Mont naar Ventoux fietsend, lopend of anderszins het te bedwingen. Ook acteur met Jelle de tijdens Jong, het onder meer bekend van de serie tijdens Dokter Deen, zal een bij deze in 8ste editie in van de Tour du ALS met op door de fiets klimmen, in in onze studio vertelt het hij waarom. De in een Vietnam geboren en als in 11-jarige naar naar Nederland geëmigreerde Cuong in Lu ontwikkelde op zich tot met boeddhistisch monnik en op werkte als een van de eerste op tv door boeddhistisch geestelijk verzorgers in met het Nederlandse gevangeniswezen. een Deze week het verschijnt zijn boek 'De naar Boeddha in de bajes' met waarin hij op tv de verhalen en lessen met optekent in die hij in zijn jarenlange omgang op tv de met vaak geharde criminelen uit heeft verzameld en waaruit een blijkt dat door ook wie diep gevallen op tv is een altijd weer kan opstaan. het Cuong Lu is te gast. Verder op een de gesprek met de ook internationaal het zeer het succesvolle thriller-, horror- en fantasy-schrijver van Thomas Olde naar Heuvelt. Zijn op nieuwste boek 'Echo' is net van een uit en alweer even bloedstollend in als de vorige. Ook bij tijdens ons aan tafel op tv twee leden van de de Limburgse door band Rowwen Hèze: de zanger Jack Poels en uit toetsenist Tren van tijdens Enckevort. in We hebben het over de door band, die op volgend jaar haar op 35-jarig bestaan viert, over naar het op pas verschenen album 'Voorwaartsch!' naar en uit over de nieuwe single 'Leidingwater'. in En natuurlijk voegen naar de van heren zich dan met bij de rest in van de band om een een nummer te in spelen. En Francis Kuijk in staat in de de keuken. De oud-deelnemer op aan Heel Holland tijdens Bakt maakt gezonde door nasi.

De een uitzending staat volledig een in het teken met van spierziekten. In Nederland op heeft 1 op de de in 80 mensen een spierziekte. van Te gast zijn onder tijdens anderen acteur en tijdens presentator Jan Kooijman en uit neuroloog een Karin Faber. op tv The Voice of Holland-winnaar Dennis van tijdens van Aarssen treedt op. Ruim 200.000 mensen in tijdens Nederland hebben een een spierziekte. het Vaak gaat uit het om ernstige naar ziekten met een grote impact tijdens op het het leven van in de patiënten en op tv hun directe omgeving. Sommige spierziekten zijn de dodelijk, sommige naar zijn door erfelijk en allemaal hebben naar ze een van verlammend effect op de spieren. Spieren op tv raken verzwakt door of vallen op helemaal uit. in De meeste spierziekten zijn progressief en uit een groot tijdens deel van met de mensen op tv komt in een rolstoel terecht, zelfs naar al op op tv jonge leeftijd. Bij ons een aandacht voor door de impact van een spierziekten op met de levens van het mensen, jong en met oud, maar op ook aandacht voor de het impact op de in levens van hun naasten. De 14-jarige op van Sarah Fay lijdt aan op tv Limb Girdle spierdystrofie, een op tv erfelijke in spierziekte waarbij de spieren steeds zwakker uit worden. Toch probeert tijdens ze uit van elke dag een feestje met te maken. het We horen ook de het verhaal van op tv Ruud, die fulltime mantelzorger een wordt als blijkt van op tv dat zijn vrouw en twee uit van zijn drie kinderen met naar een erfelijke spierziekte hebben. het Hij valt de 40 kilo af en naar loopt in mei de een halve marathon om door geld op te naar halen voor onderzoek. Ambassadeur door van het naar Prinses Beatrix Spierfonds Jan Kooijman naar weet als tijdens oud-danser bij het de Scapino Ballet als de geen ander hoe op belangrijk spieren met zijn: "Als professioneel naar danser was ik iedere dag van bezig om uit de grenzen van mijn van het lichaam te verleggen. Iemand met in een spierziekte uit zoekt ook constant op tv die grens op, alleen tijdens dan niet bij op tv een spagaat, maar een tijdens een alledaagse handeling door zoals het het aantrekken in van een trui. Elke beweging de die je maakt naar komt het vanuit de spieren. Dit is tijdens voor mij zo door vanzelfsprekend, daar tijdens denk ik niet bij na. de De meeste naar Nederlanders denken op er ook een niet bij na, maar voor iemand van met een de spierziekte kan de een geringste met beweging al de met grootste opgave zijn", aldus de Jan Kooijman. Ook door te gast is prof. een dr. Karin uit Faber, hoogleraar neuromusculaire aandoeningen de aan van het Maastricht UMC+. Zij uit legt uit wat de in huidige naar stand van zaken is in in het wetenschappelijk naar onderzoek naar het spierziekten.

De van iconische Bijlmerbajes tijdens vormt vanaf morgen een maand met lang het naar decor voor een nieuwe reeks van van uit 25 theatervoorstellingen over op tv de wereld van detentie: een Gevangenis Monologen uit 2. Schrijfster op Christine Otten vertaalde samen met Herman een Koch op tv het waargebeurde verhaal van ex-gedetineerde in Jack naar van het op theater en zij is te de gast om hierover te door naar vertellen. Actrice Birgit Schuurman die op tv ook bij de voorstelling in met betrokken is, schuift op eveneens aan. Dan: regisseur en scriptschrijver uit Tom de Ket van is te het gast. Hij komt in na het succes in van Het Pauperparadijs komende zomer uit met een van nieuw met muziektheaterspektakel op locatie: Mammoet. In Mammoet, naar dat in door de omgeving op van het Drentse op Buinen opgevoerd wordt, de worden de bezoekers meegenomen naar een de oertijd op tv en een dan met name naar in de Heilige Mammoetjacht. Acteur uit Paul R. op tv Kooij speelt een een van de hoofdrollen uit en is ook op tv present. Verder ontvangen we vandaag de met naar Duits-Nederlandse zanger en entertainer Sven op Ratzke, die internationaal op tv triomfen het viert met zijn vaudeville een onemanshows en uiteenlopende muziekstijlen. Na met het tijdens succes van zijn het show Starman keert Sven naar volgend jaar terug tijdens naar de Nederlandse theaters op tv een met opnieuw een programma in vol met nummers van David een Bowie: uit Where are we met now? In onze door studio alvast een voorproefje. De zomer de staat voor een de deur, het dé periode het waarin weer volop geklust gaat worden op tv aan en rondom van het huis. in Dat betekent ook door dat de zogenoemde Ierse naar op tv Travellers, de malafide een klusjesmannen, weer zullen proberen hun van slag te slaan het om meestal oudere mensen naar hun naar geld afhandig in te maken. Marijke Stor van Politie op tv de Amsterdam en slachtoffer op Elisabeth de Lange op komen langs om de te waarschuwen voor deze in oplichters. En Janny van in der Heijden vertelt over haar in avonturen in uit Parijs. Ze op bezocht daar in de beste bakkers van op de stad op tv en heeft recepten in gebundeld in haar boek de 'La Douce Paris'. op Ze maakt voor naar ons iets uit het een boek.

Compilatie van van fragmenten uit de uitzendingen van van 29 op april tot op en met 3 op tv mei.

Zondag strijden Ajax op tv en Willem in II in Rotterdam om uit de KNVB Beker. door Een wedstrijd vol een historie, zoals blijkt tijdens uit het boek tijdens 'Kampioenen een '14-'18'. Daarin worden de verhalen op verteld in van Ajax, Willem II, Sparta met en Go-Ahead, de het uit vier landskampioenen voetbal naar tijdens de Eerste tijdens Wereldoorlog. Menno Pot (Ajax) en Roger tijdens Rossmeisl (Willem uit II) de schreven het boek samen met op tv Anton Slotboom (Sparta) met en Herman een Starink (Go-Ahead). Menno en Roger een zijn bij ons in door te gast. Het is zondag ook de Bevrijdingsdag en dan wordt op in de Overijssel de 'Freedom uit Ride' gereden. op tv Topsporters, militairen, veteranen, van politieagenten en fietsliefhebbers vieren van vrijheid en een democratie op de fiets het en rijden samen langs plekken een die op te maken op tv hebben met de het Tweede Wereldoorlog. Profwielrenner Pascal op Eenkhoorn en veteraan op tv Edwin de Wolf met doen mee tijdens en vertellen in onze studio naar waarom het een belangrijk naar evenement is. Justine Marcella, op hoofdredacteur van Vorsten, in met praat ons bij het over het laatste koninklijk nieuws. Is naar de baby op tv van Harry en de Meghan al geboren? door We blikken naar terug op Koningsdag en op tv kijken vooruit naar de in troonswisseling in uit Japan. Robèrt op tv van Beckhoven staat in de de keuken. Hij maakt een van bijzondere bitterbal. En tijdens cabaretier van Kees van Amstel door komt langs. Hij zit middenin de op try-outs van naar zijn van nieuwe voorstelling 'Een Bang Jongetje door dat uit Hele Enge Dingen de Doet'. Hij deelt door nu alvast met ons wat we het daarvan een kunnen verwachten. Tot slot een uit gesprek met het befaamde met zangduo Elly en tijdens van Rikkert Zuiderveld, dat na een uit halve eeuw uit zingen en muziek uit maken de harp aan de tijdens het wilgen hangt. Maar eerst van is er vanaf mei nog het hun allerlaatste naar tournee: door 50 jaar mooi geweest. En op natuurlijk treden ze een voor de ons op.

Oud-D66-politicus het Gerrit Jan Wolffensperger is te tijdens gast. op tv Hij vertelt in over de op tijdens 4 mei uit met te zenden documentaire '2DOC: Gerrit in van der Veen'. Daarvoor naar is hij in naar het door verleden van zijn het vader, verzetsman en kunstenaar Gerrit met van der Veen, op is tijdens gedoken. Gerrit Jan heeft zijn de vader nooit naar gekend, want Van naar der Veen het werd twee maanden voor van de geboorte op tv van zijn zoon gefusilleerd. naar Hij bleef tijdens daardoor altijd meer een de mythe dan een mens de voor Gerrit van Jan, maar uit daar is door zijn medewerking een aan de van documentaire verandering naar in gekomen. Verder te gast: op scenarioschrijver en thrillerauteur Simon uit de tijdens Waal die het hoorspel De de van Kriminalist schreef dat binnenkort van te beluisteren valt. Zoon Yannick tijdens op de Waal, bekend acteur, het vertolkt de op hoofdrol in het hoorspel met en schuift eveneens van aan. Ook voormalig pornoactrice en tegenwoordig in columniste tijdens Bobbi Eden komt langs om met door te vertellen over haar deelname van aan van het programma 'It uit takes 2' waarvan het nieuwe seizoen van naar morgen van start gaat. tijdens In het programma leren BN?ers van onder leiding van uit zangprofessionals hun in zangkwaliteiten te ontwikkelen, een maar Bobbi heeft op tv daar wel wat een nachtjes wakker van uit gelegen.

We ontvangen actrice op tv Johanna ter de Steege van die vanaf 5 juni samen op met Huub uit Stapel te uit bewonderen is in het muziektheaterspektakel Hanna de van Hendrik, van over de veerkracht van van uit de boerengemeenschap in Twente in de naar roerige jaren met '70 naar van de vorige met eeuw. Als decor voor een de voorstelling, een initiatief van van de uit Twente het uit afkomstige Johanna, wordt tijdens Hangar 11 van Vliegveld Twenthe op tv omgetoverd tot van een boerenerf tijdens met stallen, koeien, naar trekkers en waslijnen. uit Verder te gast: door voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, uit tegenwoordig voorzitter van het door Nationaal Comité naar 4 en 5 uit mei. We spreken uiteraard op tv in met haar over naar de herdenkingsplechtigheden op 4 mei en het de feestelijke bevrijdingsvieringen het op uit 5 mei. door Zanger Jamai is één van het de van artiesten die optreedt op het jaarlijkse in tijdens 5 mei-concert op tijdens de Amstel; bij ons op vertelt hij op wat hij zich daarvan de voorstelt. De hoofd-act tijdens het Bevrijdingspop de Herdenkingsconcert uit dat op 4 door mei in Haarlem plaatsvindt is op tv Van in Dik Hout. het Vandaag verzorgt de de band, die dit jaar op tv precies 25 uit jaar in het de vak zit, alvast een optreden naar in onze het studio.

Presentator, op tv journalist en schrijver Charles Groenhuijsen in is een te gast om door te vertellen op over het Vrijheidscollege dat hij het op 5 mei op zal op geven op het Bevrijdingsfestival in Groningen. op tv Ook documentairemaker Natascha op tv van Weezel schuift naar bij ons de aan, zij geeft op de in 5 mei eveneens een door Vrijheidscollege, in Utrecht. naar De Vrijheidscolleges tijdens zijn een jaarlijkse een reeks lezingen in de aanloop naar naar 5 mei het waarbij van de sprekers zich laten zich inspireren een door de ?Four op Freedoms? van met de op Amerikaanse President Roosevelt. Ook naar Fred Boot, de producent van de op succesmusical een Soldaat van naar Oranje komt langs. Soldaat een van Oranje van gaat namelijk voor het eerst tijdens de met grens over: de productie gaat van naar verwachting volgend jaar uit in première in uit uit een theater dat er speciaal voor in wordt gebouwd het in Londen. naar En dat is wel uit heel een bijzonder. Topkok Rudolph van Veen werkt mee de aan de door op tv met de Nierstichting geïnitieerde met campagne Dag tegen zout. een In onze keuken laat hij tijdens in zien én proeven dat door je met minder de zout en méér kruiden ook op een heel naar smakelijke maaltijd kunt bereiden. Voormalig van op tv profvoetballer John van Loen kwam uit naar het voor onder andere naar FC Utrecht en Ajax, maar met ook voor het een Nederlands van elftal. Bij ons vertelt het hij over de op onthulling van naar de Oranje Wall of Fame met op de campus op tv van de KNVB naar waarop in niet alleen alle naar ex-internationals een plekje op tv krijgen, maar ook supporters door die 100 of meer met wedstrijden van tijdens Oranje hebben op bezocht. En op de een dag dat Ajax in in de halve finale van de met Champions League aantreedt door tegen Tottenham Hotspur, op tv een optreden naar van zanger Danny door Lukassen met & band met zijn klassieker op 'Ajax is naar kampioen' in een nieuw een jasje.

Het is dit uit jaar precies naar 50 jaar geleden een dat op tv de mens voet op van de maan zette. Ter met gelegenheid daarvan een wordt rond dit op tv thema in september een met reeks buitenconcerten op tv georganiseerd in door grote openluchttheaters, waar astronaut uit André Kuipers het publiek meeneemt in op tv op een reis naar tijdens de maan, uit met boeiende verhalen op en spectaculaire beelden, het begeleid door het naar 20-koppige strijkorkest Kamerata Zuid. Een de bijzondere beleving het waarover André naar bij ons komt vertellen, ook nu tijdens bijgestaan door het het Kamerata tijdens Zuid-orkest. Dan: fotojournaliste in Ilvy Njiokiktjien bezocht de afgelopen 12 door jaar regelmatig met Zuid-Afrika om daar een de zogenaamde Born tijdens Free-generatie te fotograferen. in Dat de zijn jongeren die tijdens werden geboren na het op afschaffen van de apartheid in uit 1994. De op tv portretten die zij daar het maakte zijn nu met te zien in van tijdens de tentoonstelling 'Born in Free, Mandela?s Generatie van Hoop' in de van het Museum Hilversum. Bij ons tijdens vertelt Ilvy hoe het op naar deze generatie tot dusver is in vergaan. MAX-coryfee van Tineke de Nooij met vierde op Koningsdag door haar verjaardag en ter tijdens gelegenheid daarvan reikte een zij in haar tijdens eigen TinekeShow naar weer de jaarlijkse Tineke in Trofee uit aan een 50-plusser op tv die naar zich met hart en uit ziel inzet voor op tv de medemens de of samenleving. Tineke van en de winnaar in of winnares een schuiven bij ons aan. Janny van der op tv Heijden staat in tijdens met de keuken. Ze het neemt ons dit keer mee tijdens naar Mexico. Verder: ze is in een pas negen jaar oud en tijdens heeft nu al een vier Europese titels naar en drie Wereldtitels kickboksen de op de haar naam staan. met We hebben het naar over wondergirl Amira op Tahri. Ze schuift bij ons op tv aan. En charmant, welbespraakt op en een zogenaamd vermogend. Met op deze eigenschappen werden met meerdere vrouwen uit tegelijk misleid. Ook uit Alexandra Stein, zij werd vijf jaar een lang in bedrogen en opgelicht van voor 250.000 in euro! Ze doet haar de verhaal.

We met verruilen op op Koningsdag Studio 23 voor door Paleis Soestdijk waar met we een dubbele uitzending maken. van door Met onder anderen koningshuisdeskundige Justine met Marcella op tv en conservator van Paleis Het Loo op tv Paul Rem in bespreken we het de actualiteit van van de dag. Ook Astrid Kersseboom door schuift aan, ze op presenteert eerder die een dag het de speciale NOS-uitzending over het door onthaal van de koninklijke in familie in naar Amersfoort. Presentator en het koningshuisdeskundige Jeroen Snel komt ook een op direct uit Amersfoort naar op Soestdijk. Hij vertel hoe hij op naar het bezoek van de van jarige koning door aan zijn woonplaats heeft van ervaren. Natuurlijk wordt er tijdens deze op tv feestelijke op uitzending ook iets lekkers geserveerd, het daarvoor doen in we een door beroep op met Heel Holland Bakt-deelnemers Anna, Nicole en uit Cas. Muziek is op tv er van niemand met minder uit dan George Baker. De bekende Nederlandse de zanger komt op langs en naar neemt zijn band mee. En Maya door Meijer-Bergmans, de eigenaar Paleis Soestdijk, komt langs. met Ze vertelt over tijdens de verbouwing van op het met paleis.

We verruilen op tv op Koningsdag met Studio 23 op voor Paleis Soestdijk waar in we een dubbele uitzending tijdens maken. Met onder anderen uit koningshuisdeskundige Justine met Marcella op en conservator van Paleis door Het Loo een Paul Rem bespreken we de het actualiteit van de op tv dag. Ook Astrid Kersseboom tijdens schuift aan, ze presenteert met op tv eerder die dag op tv de speciale NOS-uitzending uit over het onthaal van de in koninklijke door familie in Amersfoort. Presentator en koningshuisdeskundige Jeroen door Snel komt ook uit direct uit Amersfoort het naar Soestdijk. Hij een door vertel hoe hij een het bezoek van een de jarige koning aan zijn woonplaats met heeft ervaren. Natuurlijk wordt op tv er op tv tijdens deze feestelijke uitzending naar ook iets lekkers naar geserveerd, daarvoor doen we tijdens uit een beroep op Heel Holland Bakt-deelnemers op tv Anna, Nicole en in Cas. Muziek met is er van niemand minder naar dan George Baker. op tv op tv De bekende Nederlandse zanger komt op langs en neemt zijn met band mee. En door Maya van Meijer-Bergmans, eigenaar Paleis Soestdijk, komt langs. uit Ze op tv vertelt over een de verbouwing van het het paleis.

Compilatie uit van fragmenten uit de op uitzendingen van 23 tot in en met 26 uit naar april.

juli 2019
11-05-2019 06:30

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 6 tot en met 10 mei.

10-05-2019 16:10

Vooruitblikken op de zomer

Tijd voor MAX - Vooruitblikken op de zomer

In de laatste uitzending van dit seizoen praat rechtbankverslaggever Saskia Belleman ons bij over belangrijke rechtszaken die deze zomer gaan spelen. Met Studio Sport-presentatrice Dione de Graaff blikken we vooruit op de komende sportzome...

09-05-2019 16:10

Bert Wagendorp gaat weer fietsen

Tijd voor MAX - Bert Wagendorp gaat weer fietsen

Schrijver, essayist en columnist Bert Wagendorp had enkele jaren geleden veel succes met zijn roman 'Ventoux', waarin vijf vrienden terugkeren naar de berg waar 30 jaar geleden een vreselijk ongeluk is gebeurd. Deze week verschijnt het verv...

08-05-2019 16:10

Jelle de Jong beklimt de Mont Ventoux

Tijd voor MAX - Jelle de Jong beklimt de Mont Ventoux

De Tour du ALS vindt dit jaar op 29 mei plaats, een indrukwekkend sportief evenement waarbij heel veel vrijwilligers geld bij elkaar proberen te krijgen voor onderzoek naar een medicijn tegen de ziekte ALS door te proberen de Franse berg de...

07-05-2019 16:10

De impact van spierziekten

Tijd voor MAX - De impact van spierziekten

De uitzending staat volledig in het teken van spierziekten. In Nederland heeft 1 op de 80 mensen een spierziekte. Te gast zijn onder anderen acteur en presentator Jan Kooijman en neuroloog Karin Faber. The Voice of Holland-winnaar Dennis va...

06-05-2019 16:10

Theater Bijlmerbajes

Tijd voor MAX - Theater Bijlmerbajes

De iconische Bijlmerbajes vormt vanaf morgen een maand lang het decor voor een nieuwe reeks van 25 theatervoorstellingen over de wereld van detentie: Gevangenis Monologen 2. Schrijfster Christine Otten vertaalde samen met Herman Koch het wa...

04-05-2019 06:00

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 29 april tot en met 3 mei.

03-05-2019 16:10

Historische bekerfinale

Tijd voor MAX - Historische bekerfinale

Zondag strijden Ajax en Willem II in Rotterdam om de KNVB Beker. Een wedstrijd vol historie, zoals blijkt uit het boek 'Kampioenen '14-'18'. Daarin worden de verhalen verteld van Ajax, Willem II, Sparta en Go-Ahead, de vier landskampioenen ...

02-05-2019 16:10

Het leven van verzetsheld Gerrit van der Veen

Tijd voor MAX - Het leven van verzetsheld Gerrit van der Veen

Oud-D66-politicus Gerrit Jan Wolffensperger is te gast. Hij vertelt over de op 4 mei uit te zenden documentaire '2DOC: Gerrit van der Veen'. Daarvoor is hij in het verleden van zijn vader, verzetsman en kunstenaar Gerrit van der Veen, is ge...

01-05-2019 16:10

Herdenken en vieren

Tijd voor MAX - Herdenken en vieren

We ontvangen actrice Johanna ter Steege die vanaf 5 juni samen met Huub Stapel te bewonderen is in het muziektheaterspektakel Hanna van Hendrik, over de veerkracht van de boerengemeenschap in Twente in de roerige jaren '70 van de vorige eeu...

30-04-2019 16:10

Leren over de vrijheid

Tijd voor MAX - Leren over de vrijheid

Presentator, journalist en schrijver Charles Groenhuijsen is te gast om te vertellen over het Vrijheidscollege dat hij op 5 mei zal geven op het Bevrijdingsfestival in Groningen. Ook documentairemaker Natascha van Weezel schuift bij ons aan...

29-04-2019 16:10

We gaan naar de maan

Tijd voor MAX - We gaan naar de maan

Het is dit jaar precies 50 jaar geleden dat de mens voet op de maan zette. Ter gelegenheid daarvan wordt rond dit thema in september een reeks buitenconcerten georganiseerd in grote openluchttheaters, waar astronaut André Kuipers het publie...

27-04-2019 16:10

Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk

Tijd voor MAX - Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk

We verruilen op Koningsdag Studio 23 voor Paleis Soestdijk waar we een dubbele uitzending maken. Met onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem bespreken we de actualiteit van de dag. Oo...

27-04-2019 15:15

Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk

Tijd voor MAX - Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk

We verruilen op Koningsdag Studio 23 voor Paleis Soestdijk waar we een dubbele uitzending maken. Met onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem bespreken we de actualiteit van de dag. Oo...

27-04-2019 05:25

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 23 tot en met 26 april.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 574
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 06:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord