Programma gemist?
maart 2017
24-03-2017 17:10

Theatervoorstelling 'Pinkpop'

Tijd voor MAX - Theatervoorstelling 'Pinkpop'

Jan Lammers, Huub Stapel, Henriëtte Tol, Mike Schloesser, mile Bode, Robèrt van Beckhoven en Invasion. Autocoureur Jan Lammers is te gast. Met hem blikken we vooruit op de Australian Grand Prix die 25 en 26 maart 2017 in Melbourne wordt verreden. Hoe denkt hij dat Max Verstappen het gaat doen? Huub Stapel en Henriëtte Tol zijn er ook bij. Zij spelen in de theatervoorstelling 'Pinkpop'. Het is een tragikomisch liefdesverhaal over een man die zijn geheugen verliest. Ook handboogschutter Mike Schloesser schuift aan. Hij is een van de beste schutters van de wereld op het onderdeel Compound. In 2013 werd hij wereldkampioen, dit jaar won hij ook de 'Olympische spelen voor de Compound schutter', de Las Vegas shoot. En hij heeft nog veel meer titels op zijn naam staan. Schoonmaakexpert Emile Bode geeft een handige huishoudtip. In de keuken staat Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, hij maakt een ovengerecht. Het Zoetermeerse koor Invasion sluit de week muzikaal bij ons af.

23-03-2017 17:10

Foppe de Haan

Tijd voor MAX - Foppe de Haan

Foppe de Haan, Cathelijne Broers, Mary Mijnlieff, Mary Mijnlieff, Sandra Ysbrandy en Swining Harlem. Oud-voetbaltrainer Foppe de Haan komt langs. Hij is adviseur bij het Nederlands vrouwenvoetbalelftal, daar is naar aanloop van het EK voor vrouwen genoeg over te vertellen. Cathelijne Broers is directrice van De Nieuwe Kerk, waar momenteel het unieke expressionistische werk Pentecostés van de 16e eeuwse kunstschilder El Greco te bezichtigen is. Mary Mijnlieff veroorzaakte als zesjarig meisje een ongeluk met dodelijke afloop. Daarna was er voor haar geen psychische begeleiding. Nu zet zij zich met hart en ziel in voor onderwerpen als traumapreventie en het kwetsbare kind. Sandra Ysbrandy staat in de keuken en maakt dit keer gekaramelliseerde kip met kousenband, cherrytomaatjes en zilvervliesrijst. En tenslotte is er een wervelend optreden uit de show Swining Harlem. Zanger Jeffrey Spalburg en een aantal fantastische muzikanten brengen ons terug naar het nachtleven van Harlem in de jaren 30 van de vorige eeuw.

22-03-2017 17:10

De hoeden van Koningin Beatrix

Tijd voor MAX - De hoeden van Koningin Beatrix

Beppie Melissen, Leny Breederveld, Raymonde de Kuyper, Joke Tjalsma, Michiel Borstlap, Airen Mylene, Paul Rem en Annemarie Pronk. Beppie Melissen, Leny Breederveld, Raymonde de Kuyper en Joke Tjalsma zijn te gast. De actrices vormen samen de cast van de voorstelling 'Zwaar Metaal' die nu in de theaters te zien is. Michiel Borstlap is ook te gast en zal ook voor ons optreden! Hij heeft net een nieuw album uit met de naam 'Velvet' en is op tournee door Nederland. Na vijf jaar afwezigheid is het programma 'Hart in Aktie' weer terug op de televisie. Airen Mylene is de nieuwe presentatrice van dit SBS-programma. En komt hier alles over vertellen. Ook kunsthistoricus en conservator van Paleis het Loo Paul Rem is te gast. Hij vertelt over de tentoonstelling: 'Chapeaux! De hoeden van Koningin Beatrix' die op Het Loo is geopend. In de keuken staat Annemarie Pronk, zij maakt een heerlijke penseetaart.

21-03-2017 17:10

Marc Meeuwis over Koningsdag

Tijd voor MAX - Marc Meeuwis over Koningsdag

Sanne Langelaar, Mandela Wee Wee, Marc Meeuwis, Sandra Reemer, Ted van Essen, Antoine Hermans en Jake Reese. In deze uitzending blikken we vooruit op de telefilm 'De terugkeer naar de wespendief'. Acteurs Sanne Langelaar en Mandela Wee Wee spelen beiden een belangrijke rol in deze psychologische thriller en zijn te gast. Marc Meeuwis is de man achter de feestelijkheden op Koningsdag in Tilburg. Wat staat de koninklijke bezoekers en het andere publiek te wachten op 27 april? Sandra Reemer is ook te gast. Op 22 maart 2017 is het Nationale Boomfeestdag. Sandra heeft een speciale band met deze feestdag en is erg begaan met de natuur. Dokter Ted van Essen praat ons bij over voorjaarsmoeheid en lentekriebels. In de keuken staat topkok Antoine Hermans die een Zwitsers gerecht klaarmaakt. En X-Factor-winnaar Jake Reese brengt zijn allernieuwste dancehit ten gehore in de studio.

20-03-2017 17:10

My Fair lady

Tijd voor MAX - My Fair lady

Cast 'My Fair lady', Mirjam Bartelsman, Cynthia Stomphorst, Marijn Rademaker en Janny van der Heijden. In het najaar van 2017 keert de musical-evergreen 'My Fair lady' terug in de Nederlandse theaters. In de uitzending mogen we bekendmaken hoe de cast eruit gaat zien. Alle zeven hoofdrolspelers van deze vernieuwde versie zijn bij ons te gast en natuurlijk treden zij ook voor ons op. Journaliste Mirjam Bartelsman is ook te gast. Ze maakte de NTR-documentaire 'Moederliefde'. Het gaat over Cynthia Stomphorst die als kind van twee zwakbegaafde ouders op vierjarig leeftijd uit huis werd geplaatst. Ook te gast is Marijn Rademaker. De eerste solist bij Het Nationale Ballet. Met hem praten we over de BBC-documentaire 'Dancer'. In de keuken tenslotte culinair expert Janny van der Heijden die zoals altijd weer iets lekkers voor ons klaarmaakt.

19-03-2017 07:55

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 13 tot en met 17 maart 2017.

17-03-2017 17:10

Hoe zwaar is licht?

Tijd voor MAX - Hoe zwaar is licht?

Beatrice de Graaf, Alexander Rinnooy Kan, Michael Claassen, Teun Kuilboer, Lieke Lamb, Robèrt van Beckhoven, Belle Perez en Jennifer Ewbank. Hoogleraar geschiedenis en terrorisme-expert Beatrice de Graaf en hoogleraar economie en Alexander Rinnooy Kan zijn te gast. Als ambassadeurs van de Nationale Wetenschapsagenda deden zij twee jaar geleden een oproep om een prangende vraag aan de wetenschap in te sturen. In het boek 'Hoe zwaar is licht' zijn 100 van de vragen beantwoord. De bekende gele praatpaal langs de snelweg gaat verdwijnen. De ANWB wil een paar exemplaren verloten onder mensen die denken echt niet zonder te kunnen. Wij ontvangen Michael Claassen van de ANWB en drie liefhebbers met een persoonlijk verhaal. Ook Teun Kuilboer is te gast. Hij vertelt over de familiefilm 'Toen mijn vader een struik werd', waarin hij een van de hoofdrollen speelt. Trendwachter Lieke Lamb vertelt over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld. Meester Patissier Robèrt van Beckhoven staat in de keuken. Tot slot treedt de Spaans-Belgische zangeres Belle Perez voor ons op! Omdat Belle tijdens haar tour begeleid wordt door haar goede vriendin zangeres Jennifer Ewbank is ook zij te gast.

16-03-2017 17:10

Terugblik op Tweede Kamerverkiezingen

Tijd voor MAX - Terugblik op Tweede Kamerverkiezingen

Ferry Mingelen, Paul Rem, Sofie van den Enk, Sandra Ysbrandy en René Froger. Samen met politiek commentator Ferry Mingelen kijken terug op de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017. Ook conservator van Paleis Het Loo Paul Rem schuift aan. Verder is presentatrice Sofie van den Enk te gast. In het nieuwe KRO-NCRV-programma 'De Medicijnenmannen' gaat Sofie op zoek naar de werkzaamheid van laagdrempelige middeltjes. Ze vertelt bij ons over haar bevindingen. In de keuken staat Sandra Ysbrandy. Ze maakt dit keer tagliatelle van koolraap met geitenkaas, walnoot en peer. René Froger zorgt dit keer voor de muziek! Hij heeft een nieuwe singel 'Leef vandaag'. En dat lied brengt hij in deze uitzending ten gehore.

15-03-2017 17:10

Dag van de Tweede Kamerverkiezingen

Tijd voor MAX - Dag van de Tweede Kamerverkiezingen

Ferry Mingelen, Lutz Jacobi, Frans Weisglas, Henkjan Smits, André Donker, Francis Kuijk en Dwight Dissels. Op verkiezingsdag, woensdag 15 maart 2017, is Lutz Jacobi te gast. De PvdA-politica maakte ruim tien jaar deel uit van de Tweede Kamer. Is haar missie volbracht? Ook voormalig Tweede Kamervoorzitter Frans Weisglas komt langs. Nog altijd volgt hij de politiek op de voet. Wat verwacht hij van de uitslag van deze verkiezingen? En ook politiek commentator Ferry Mingelen mag op deze dag ook niet ontbreken. Tijd voor MAX Radio-presentator Henkjan Smits praat ons bij over de muzikale verkiezingen. Hierbij kan op het favoriete lied van onze lijsttrekkers gestemd worden. Hij maakt bij ons de winnende plaat bekend. Boswachter André Donker riep op om zijn of haar stem uit te brengen in het stembureau op de Marker Wadden. In de keuken staat Francis Kuijk, zij maakt drie verschillende chocoladerecepten. Tenslotte treedt Dwight Dissels op. Hij is bekend van 'The Voice of Holland' en gaat de hoofdrol vertolken in de nieuwste editie van 'The Passion'.

14-03-2017 17:10

Songfestivallied O'G3NE

Tijd voor MAX - Songfestivallied O'G3NE

Renée Soutendijk, Mariëlle van Uitert, O'G3NE, Ferry Mingelen, Ted van Essen en Bart van Olphen. De actrice Renée Soutendijk is te gast. Op dit moment is ze in de theaters te bewonderen in een toneelbewerking van 'Twee Vrouwen'. Ook aan tafel: O'G3NE. In maart 2017 werd 'Lights and Shadows' aan de pers gepresenteerd. Dit is het nummer waarmee de zussen Nederland op het Eurovisie Songfestival gaan vertegenwoordigen. Ze brengen het nummer ook bij ons ten gehore. Verder is documentair fotografe Mariëlle van Uitert te gast. Ze bracht een bezoek aan de Iraakse stad Mosul die sinds 2014 in handen was van IS. Daar maakte ze een unieke fotoreportage. Met politiek commentator Ferry Mingelen praten we één dag voor de verkiezingen van 15 maart 2017 over de laatste ontwikkelingen op het Binnenhof. Hoe spannend gaat het worden? Vaste huisarts dokter Ted van Essen vertelt over het vernieuwde bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. En in de keuken topkok en specialist in duurzame vis Bart van Olphen. Hij maakt een bijzonder gerecht met garnalen.

13-03-2017 17:10

UNICEF: Een goed begin voor ieder kind

Tijd voor MAX - UNICEF: Een goed begin voor ieder kind

In deze uitzending staan we samen met UNICEF stil bij het belang van gezonde voeding bij ondervoede kinderen. Jaarlijks sterven 5,9 miljoen kinderen nog voor hun vijfde verjaardag. Bijna de helft van deze kinderen is ondervoed. Tijdens deze speciale uitzending vertelt culinair publiciste Janny van der Heijden over de ontmoetingen die ze had met ondervoede kinderen en gezinnen in Gambia. UNICEF helpt ook ouders om hun kinderen goed te voeden. Janny begeleidt in Gambia een kookcursus, waar jonge moeders voorlichting krijgen over goede voeding. Deze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door UNICEF.

12-03-2017 07:40

Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX - Compilatie Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten van de afgelopen week. Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 6 tot en met 10 maart.

10-03-2017 17:10

Huub van der Lubbe en Manoushka Zeegelaar Breeveld

Tijd voor MAX - Huub van der Lubbe en Manoushka Zeegelaar Breeveld

Huub van der Lubbe, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Minke Booij, Floor van Putten, Patrick van Veen en Robèrt van Beckhoven. Zanger en acteur Huub van der Lubbe en actrice en zangeres Manoushka Zeegelaar Breeveld zijn te gast. Ze vertellen over de theaterproductie 'We hadden liefde, we hadden wapens' waarin ze allebei spelen. Natuurlijk treden ze voor ons op met een van de vele mooie nummers uit de voorstelling. Het gaat goed met het Nederlandse vrouwenvoetbal. Olympisch hockeykampioen Minke Booij is nu Manager vrouwenvoetbal bij de KNVB. Hoe was de overgang van hockey naar voetbal voor haar? Floor van Putten is bodybuildster en zit ook bij ons aan tafel. In mei 2017 sluit ze haar carrière van 34 jaar af. Een bijzondere carrière waarin ze alles gewonnen heeft. Bioloog en primatendeskundige Patrick van Veen kijkt zoals altijd met een apenoog naar de actualiteit. Wie mag zich op dit moment het alfamannetje noemen? In de keuken is dat in ieder geval Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

09-03-2017 17:10

PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher

Tijd voor MAX - PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher

Lodewijk Asscher, Jeroen Snel, Hans Aarsman, Fockeline Ouwerkerk, Imanuelle Grives, Antoine Hermans en Stef Ekkel. Lodewijk Asscher van de Partij van de Arbeid is te gast. Hoe is het met hem nu de verkiezingen van 15 maart 2017 dichterbij komen? En natuurlijk dé vraag die we aan alle politici stellen: wat is zijn partij van plan te doen voor de ouderenzorg? Op 10 maart 2017 start de jaarlijkse vrijwilligersactie NL Doet. Een initiatief van het Oranje Fonds waaraan traditiegetrouw ook de koninklijke familie haar bijdrage levert. Royalty-verslaggever Jeroen Snel praat ons bij. Ook topfotograaf Hans Aarsman is te gast. Hij is gewend om nauwkeurig te observeren. Dan ziet hij details die anderen ontgaan en stelt hij vast dat dingen vaak niet zijn wat ze lijken. Verder zitten actrices Fockeline Ouwerkerk en Imanuelle Grives bij ons aan tafel. Beiden zijn te zien in de nieuwe romantische komedie 'Tuintje in mijn hart'. In de keuken staat Antoine Hermans. Hij maakt een heerlijk gerecht met een Surinaams tintje. Tot slot komt Stef Ekkel bij ons optreden met het nummer 'De Smokkelaar'.

08-03-2017 17:10

Frank Lammers over PSV-musical

Tijd voor MAX - Frank Lammers over PSV-musical

Frank Lammers, Tommy Wieringa, Eva van Rijnberk, Devika Partiman, Judith Kadee, Hadewych Minis en Annemarie Pronk. Acteur Frank Lammers is te gast. Hij vertelt over de PSV-musical 'Geheimen van De Herdgang' die hij gaat regisseren. Als uitgesproken fan van de Eindhovense club wil hij met deze voorstelling natuurlijk wél scoren! Met schrijver Tommy Wieringa spreken we over zijn pas verschenen boek 'De dood van Murat Idrissi'. De roman beschrijft het lot van een van de vele migranten die de overtocht van Noord-Afrika richting Europa niet overleefden. Verder is het op 8 maart 2017 Internationale Vrouwendag. Eva van Rijnberk en Devika Partiman er ook bij. Zij zijn van stichting Stem op een Vrouw en roepen op bewust te stemmen op een vrouw. Dit alles om de verhouding man-vrouw in de Tweede Kamer wat meer in balans te krijgen. Want op dit moment is die drie tegen één. Met Judith Kadee, directeur van Villa Mondriaan in Winterswijk, hebben we het over de kunstbeweging De Stijl. Deze stijl is precies 100 jaar geleden opgericht en daarom onderwerp van een grote tentoonstelling in het Gemeentemuseum Den Haag. Het is ook het Mondriaanjaar: wat maakt kunstenaar Piet Mondriaan tot hét icoon van De Stijl? Ook Hadewych Minis is te gast. Zij is in maart 2017 te zien in de nieuwe serie 'Zenith'. In de keuken tenslotte Heel Holland Bakt-winnares Annemarie Pronk: zij demonstreert hoe je rotiplaten maakt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 24-03-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord