Programma gemist?
juli 2021
31-12-2013 21:50

Veronica's internet jaaroverzicht 2013

Veronica's internet jaaroverzicht 2013 - Veronica's internet jaaroverzicht 2013

Entertainmentprogramma waarin de meest spraakmakende internetmomenten van afgelopen jaar voorbijkomen. Tess Milne en Manuel Broekman bekijken de grootste internethits van 2013, zoals de 'Harlem Shake', een rare dans die veel mensen deden op...

Veronica's internet jaaroverzicht 2013 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Veronica's internet jaaroverzicht 2013 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Veronica's internet jaaroverzicht 2013 bij Veronica's internet jaaroverzicht 2013 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Veronica's internet jaaroverzicht 2013. Heb je een uitzending van Veronica's internet jaaroverzicht 2013 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Veronica's internet jaaroverzicht 2013 gemist

Entertainmentprogramma waarin de meest spraakmakende internetmomenten van afgelopen jaar voorbijkomen. Tess Milne en Manuel Broekman bekijken de grootste internethits van 2013, zoals de 'Harlem Shake', een rare dans die veel mensen deden op het nummer van Baauer. Maar ook de twerkende Miley Cyrus komt voorbij. Onder anderen Mental Theo, Rapper Keizer, Patrick Martens en Zimra Geurts geven commentaar op de fragmenten van dit unieke jaaroverzicht. Tess en Manuel presenteren het jaaroverzicht vanuit een bruisend oudjaarsfeest waar onder anderen Girls Love DJ's en Fajah Lourens zorgen dat het een onvergetelijke New Years Eve wordt.

Uitzending gemist van Veronica's internet jaaroverzicht 2013? Hier kun je alle uitzendingen van Veronica's internet jaaroverzicht 2013 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2013 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!