Programma gemist?

Gedurende naar deze film worden de zeven de postcodes bekendgemaakt het waar de 48,9 miljoen naar euro van door de van Postcode Loterij naartoe de gaat. Het grootste gedeelte van het de prijs, de Kanjer een van 42,9 miljoen in euro, wordt verdeeld op tv over van een postcode de en de omliggende wijk. een Daarnaast winnen door deelnemers van zes op tv postcodes door het het hele land 1 miljoen de euro. Caroline Tensen en Quinty in in Trustfull reiken de prijs van op locatie uit. Wie zien met hun sprookje werkelijkheid op worden? Anna is de wees naar en werkt dag en nacht de in naar de manegestallen. Ooit was van deze manege van haar door vader, van maar nu op is alles van zijn vrouw en met het de stiefmoeder van Anna. Haar op tv dochters zijn omhooggevallen tutjes het die niet gezegend op tv zijn met met een uit aantrekkelijk uiterlijk. Anna in daarentegen wel en dat wordt in haar niet in de dank afgenomen. door Als de hele familie wordt op een uitgenodigd voor een bal van bij de koninklijke familie, de mag Anna naar niet mee. Maar na de een onverwacht de bezoek van iemand uit het een verleden, maakt zij de toch op tv haar opwachting door op het feest. Haar op ontmoeting met prins Lodewijk wordt het echter een wreed verstoord als in er brand uitbreekt. Door heldhaftig de op tv op te treden, laat Anna een een onuitwisbare indruk achter de bij op tv de prins. Maar Anna vlucht tijdens en laat tijdens alleen tijdens haar schoentjes achter. Prins Lodewijk gaat naar op in zoek naar de dame naar die bij de van schoentjes de hoort.

oktober 2020
01-01-2014 20:30

Afl. 1

Assepoester: Een Modern Sprookje - Afl. 1

Gedurende deze film worden de zeven postcodes bekendgemaakt waar de 48,9 miljoen euro van de Postcode Loterij naartoe gaat. Het grootste gedeelte van de prijs, de Kanjer van 42,9 miljoen euro, wordt verdeeld over een postcode en de omliggen...

Assepoester: Een Modern Sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Assepoester: Een Modern Sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Assepoester: Een Modern Sprookje bij Assepoester: Een Modern Sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Assepoester: Een Modern Sprookje. Heb je een uitzending van Assepoester: Een Modern Sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Assepoester: Een Modern Sprookje gemist

Uitzending gemist van Assepoester: Een Modern Sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Assepoester: Een Modern Sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!