Programma gemist?

Gedurende een deze film worden de de zeven postcodes de bekendgemaakt waar de het 48,9 miljoen euro van op tv de Postcode Loterij van naartoe gaat. Het op grootste gedeelte in van de prijs, de Kanjer tijdens van 42,9 op miljoen in euro, wordt verdeeld over een postcode op tijdens en de omliggende wijk. Daarnaast op tv winnen op tv deelnemers van zes postcodes een door het hele land 1 de miljoen in euro. Caroline Tensen en Quinty de tijdens Trustfull reiken de prijs een op locatie uit uit. Wie zien op hun sprookje werkelijkheid worden? Anna is op tv wees en naar werkt dag en nacht op tv in naar de manegestallen. Ooit was deze in het manege van haar vader, maar nu op tv met is alles van zijn tijdens vrouw en een de stiefmoeder van Anna. Haar in dochters zijn omhooggevallen het tutjes die in niet gezegend zijn een met een het aantrekkelijk uiterlijk. Anna de daarentegen wel en dat wordt haar op niet in dank tijdens afgenomen. naar Als de hele familie wordt van uitgenodigd voor een de bal bij de het koninklijke familie, mag tijdens Anna naar niet mee. op Maar na een door onverwacht bezoek van iemand uit op het verleden, uit maakt zij toch door haar opwachting op uit het feest. Haar ontmoeting van met prins Lodewijk tijdens wordt echter op tv wreed verstoord als er brand op uitbreekt. Door heldhaftig het op door te treden, op laat Anna een onuitwisbare van indruk achter bij de op prins. Maar Anna in vlucht en laat in alleen haar op schoentjes achter. Prins Lodewijk door gaat op zoek tijdens naar de dame uit die bij de schoentjes het uit hoort.

maart 2021
01-01-2014 20:30

Afl. 1

Assepoester: Een Modern Sprookje - Afl. 1

Gedurende deze film worden de zeven postcodes bekendgemaakt waar de 48,9 miljoen euro van de Postcode Loterij naartoe gaat. Het grootste gedeelte van de prijs, de Kanjer van 42,9 miljoen euro, wordt verdeeld over een postcode en de omliggen...

Assepoester: Een Modern Sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Assepoester: Een Modern Sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Assepoester: Een Modern Sprookje bij Assepoester: Een Modern Sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Assepoester: Een Modern Sprookje. Heb je een uitzending van Assepoester: Een Modern Sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Assepoester: Een Modern Sprookje gemist

Uitzending gemist van Assepoester: Een Modern Sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Assepoester: Een Modern Sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!