Programma gemist?

Gedurende uit deze film worden de zeven de postcodes naar bekendgemaakt waar door de 48,9 miljoen euro een van de Postcode Loterij naartoe het met gaat. Het grootste gedeelte van de van prijs, op de Kanjer van van 42,9 miljoen euro, wordt verdeeld tijdens over een postcode de en in de omliggende tijdens wijk. Daarnaast winnen deelnemers van met zes postcodes op tv door het uit hele land 1 miljoen in euro. Caroline Tensen en Quinty op Trustfull reiken het de door prijs op locatie uit. uit Wie zien hun sprookje werkelijkheid tijdens worden? van Anna is een wees en werkt dag en nacht door op in de manegestallen. Ooit was deze op naar manege van haar vader, maar met nu is alles de van zijn op tv vrouw en de stiefmoeder tijdens van Anna. naar Haar dochters zijn omhooggevallen tutjes op tv op tv die niet gezegend zijn met de een aantrekkelijk van uiterlijk. Anna daarentegen wel en een dat wordt de haar niet in in dank afgenomen. Als de het hele familie wordt de uitgenodigd voor uit een op bal bij de koninklijke familie, op mag Anna de niet mee. Maar naar na een onverwacht van bezoek van iemand tijdens uit het verleden, de maakt zij toch haar opwachting uit tijdens op het feest. Haar ontmoeting in met prins Lodewijk op tv wordt echter wreed verstoord met als er brand naar uitbreekt. door Door heldhaftig de op te treden, laat Anna de een tijdens onuitwisbare indruk achter het bij de prins. het Maar Anna vlucht en laat alleen van haar schoentjes de achter. Prins Lodewijk naar gaat door op zoek naar de dame met die tijdens bij de schoentjes de hoort.

december 2021
01-01-2014 20:30

Afl. 1

Assepoester: Een Modern Sprookje - Afl. 1

Gedurende deze film worden de zeven postcodes bekendgemaakt waar de 48,9 miljoen euro van de Postcode Loterij naartoe gaat. Het grootste gedeelte van de prijs, de Kanjer van 42,9 miljoen euro, wordt verdeeld over een postcode en de omliggen...

Assepoester: Een Modern Sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Assepoester: Een Modern Sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Assepoester: Een Modern Sprookje bij Assepoester: Een Modern Sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Assepoester: Een Modern Sprookje. Heb je een uitzending van Assepoester: Een Modern Sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Assepoester: Een Modern Sprookje gemist

Uitzending gemist van Assepoester: Een Modern Sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Assepoester: Een Modern Sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!