Programma gemist?

Gedurende de deze film worden de de zeven postcodes door bekendgemaakt waar de 48,9 miljoen met een euro van de in Postcode Loterij naartoe gaat. Het grootste een gedeelte van van de prijs, de Kanjer uit van 42,9 naar miljoen euro, wordt verdeeld op een over een postcode en de omliggende op tv het wijk. Daarnaast winnen deelnemers van op zes postcodes op tv door het hele land 1 een uit miljoen euro. Caroline Tensen het en Quinty in Trustfull reiken de prijs op uit locatie uit. op tv Wie zien hun sprookje werkelijkheid op tv worden? Anna is het wees en werkt op tv op tv dag en nacht in in de manegestallen. Ooit was in deze tijdens manege van haar de vader, maar nu is alles tijdens van een zijn vrouw en de stiefmoeder tijdens van Anna. Haar dochters het in zijn omhooggevallen tutjes die niet gezegend op tv zijn met naar een aantrekkelijk op uiterlijk. Anna daarentegen wel en van dat wordt naar haar het niet in dank afgenomen. Als in de hele in familie wordt uitgenodigd voor een op tv op bal bij de koninklijke familie, in mag Anna niet mee. op tv Maar na in een onverwacht bezoek tijdens van iemand uit het naar verleden, maakt zij op toch haar van opwachting op het feest. naar het Haar ontmoeting met prins op Lodewijk wordt echter wreed een verstoord als er brand door uitbreekt. Door heldhaftig naar door op te treden, van laat Anna een uit onuitwisbare indruk achter bij de prins. op tv tijdens Maar Anna vlucht en een laat alleen haar schoentjes de achter. van Prins Lodewijk gaat op door zoek naar de dame een die bij de een schoentjes de hoort.

december 2019
01-01-2014 20:30

Afl. 1

Assepoester: Een Modern Sprookje - Afl. 1

Gedurende deze film worden de zeven postcodes bekendgemaakt waar de 48,9 miljoen euro van de Postcode Loterij naartoe gaat. Het grootste gedeelte van de prijs, de Kanjer van 42,9 miljoen euro, wordt verdeeld over een postcode en de omliggen...

Assepoester: Een Modern Sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Assepoester: Een Modern Sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Assepoester: Een Modern Sprookje bij Assepoester: Een Modern Sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Assepoester: Een Modern Sprookje. Heb je een uitzending van Assepoester: Een Modern Sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Assepoester: Een Modern Sprookje gemist

Uitzending gemist van Assepoester: Een Modern Sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Assepoester: Een Modern Sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!