Programma gemist?

Gedurende deze film tijdens de worden de zeven postcodes bekendgemaakt op waar de uit 48,9 miljoen op tv euro van de Postcode Loterij naartoe naar gaat. Het op tv grootste gedeelte van de het naar prijs, de Kanjer van 42,9 naar miljoen in euro, wordt verdeeld over een postcode in het en de omliggende een wijk. Daarnaast winnen deelnemers van een zes postcodes van door het door hele land 1 met miljoen euro. Caroline Tensen en Quinty op Trustfull reiken de uit in prijs op locatie het uit. Wie zien hun tijdens sprookje werkelijkheid door worden? Anna is wees en uit werkt dag en nacht door de in de manegestallen. Ooit was deze op tv manege van haar in het vader, maar nu op tv is alles van door zijn vrouw en de stiefmoeder van het Anna. Haar uit dochters zijn omhooggevallen tutjes op die van niet gezegend van zijn met een aantrekkelijk het uiterlijk. Anna de daarentegen wel en een dat wordt haar niet in door dank afgenomen. Als in de hele familie van wordt een uitgenodigd voor een tijdens bal bij de op koninklijke familie, mag Anna niet tijdens mee. Maar tijdens na een onverwacht bezoek het van iemand uit het op verleden, maakt zij op tv toch in haar opwachting op door het feest. Haar ontmoeting tijdens met uit prins Lodewijk wordt van echter wreed verstoord op als er brand uitbreekt. de Door heldhaftig op te treden, naar uit laat Anna een onuitwisbare indruk achter naar bij de prins. naar een Maar Anna vlucht van en laat alleen haar schoentjes op achter. Prins Lodewijk gaat een op op zoek naar de dame die tijdens bij tijdens de schoentjes naar hoort.

juni 2021
01-01-2014 20:30

Afl. 1

Assepoester: Een Modern Sprookje - Afl. 1

Gedurende deze film worden de zeven postcodes bekendgemaakt waar de 48,9 miljoen euro van de Postcode Loterij naartoe gaat. Het grootste gedeelte van de prijs, de Kanjer van 42,9 miljoen euro, wordt verdeeld over een postcode en de omliggen...

Assepoester: Een Modern Sprookje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Assepoester: Een Modern Sprookje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Assepoester: Een Modern Sprookje bij Assepoester: Een Modern Sprookje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Assepoester: Een Modern Sprookje. Heb je een uitzending van Assepoester: Een Modern Sprookje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Assepoester: Een Modern Sprookje gemist

Uitzending gemist van Assepoester: Een Modern Sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Assepoester: Een Modern Sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!