Programma gemist?

In Thailand bezoekt een Floortje de op 32-jarige Amerikaanse Cara uit Boccieri die als in kind al tijdens droomde van een op leven in de jungle. Zo tijdens eenvoudig mogelijk, in midden in door de natuur, op zonder materiële zaken en het met liefst met enige het betekenis. Dat uit leven vond ze in door het het verre noorden van Thailand, het aan de grens met Birma. op de Hier woont ze in de een klein hutje door van bamboe uit en zet ze zich in naar voor de vele Birmese het vluchtelingen die in uit dit uit gebied wonen.

Floortje naar reis naar het van Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei het aan de in voet van met de Andes in bezoekt ze de Duitse met Ingmar en Veronika. Zeven het jaar geleden besloten door zij hun droom waar door met te maken en verhuisden ze naar van in Duitsland naar een boerderij naar in de naar wildernis van Chileens Patagonië. Hier tijdens leven ze nu helemaal naar zelfvoorzienend uit midden in de op tv natuur. Samen met hun negen in het kinderen.

Floortje met reist naar het de uiterste zuiden van Australië. Vanaf met in Tasmanië vliegt ze naar een met klein door stipje in de oceaan: het uit eilandje Maatsuyker waar de uit meest een zuidelijke vuurtoren van door Australië staat. een De enige bewoners tijdens op dit eiland op zijn de Australische Robyn Mundy en uit haar met man Gary Miller die met voor met een periode van een half jaar op tv als vrijwilliger het uit eiland beheren. Floortje een logeert bij hen door in om te horen hoe het is de om op op tv zo'n ruige plek, het zo afgesloten een van de buitenwereld het te wonen. tijdens Zonder winkels, zonder internet en in zonder andere van mensen om je op heen.

Floortje naar reist naar een piepklein van eilandje in de Stille tijdens Oceaan: een Nomuka. Een paradijselijke plek die een deel uitmaakt het van de het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij door op tv de Australische David en Tristin een Sheen die hier de samen met naar hun twee kinderen een droombestaan op leiden. Meer dan het twintig jaar uit geleden tijdens besloten de voormalig professioneel windsurfer en het zijn vrouw van voor onbepaalde tijd de op tv wereld een over te op tv zeilen. Onderweg kregen uit ze twee kinderen, die tijdens grotendeels op het water zijn de het opgegroeid. Na lange met omzwervingen vonden ze op een paar jaar geleden naar hun droomplek tijdens in de Polynesische archipel Tonga waar naar ze de nu helemaal zelfvoorzienend wonen uit in een eenvoudig op tv huisje op het van strand.

Floortje een is in het West-Afrikaanse Guinee: de door een land dat maar zelden door bezocht wordt door reizigers. in op tv Het is een zeer de arm land een met weinig voorzieningen, het het ligt in een tijdens van de een heftigste malaria-gebieden ter wereld en met kortgeleden werd het ook door nog tijdens eens geteisterd door het op tv Ebola-virus. uit Toch zijn er ook mensen die van zich daar naar op geen het enkele manier tijdens door laten afschrikken en het hier gaan wonen, omdat van ze hun hart door volgen. tijdens Zoals de Franse dierenarts uit Christelle Collin. Uit uit liefde voor dieren, op tv woont zij in een lemen met tijdens hut diep in met de binnenlanden van Guinee waar door zij een naar opvangcentrum voor op tv chimpansees runt. En Floortje zoekt haar naar daar met op.

Floortje een reist naar een van de met meest op tv afgelegen plekken van het Russische uit Siberië: het eiland met Wrangel. Een geïsoleerde op de uithoek in de Noordelijke IJszee waar van amper mensen een wonen, alleen al omdat de hier het een grootste deel de van het tijdens jaar een extreem poolklimaat heerst. van Toch op heeft het eiland op sommige mensen in een grote aantrekkingskracht, naar vooral naar vanwege de dieren de die hier leven. Zo zijn door er muskusossen, sneeuwuilen tijdens en vind je van hier naar de grootste populatie het ijsberen ter wereld. De 27-jarige in met Rus Gennadiy Fedorov droomde er de al jaren van om een hier als ranger met te kunnen werken tijdens en dit jaar van ging zijn droom met in een vervulling. Floortje zoekt de hem op om te zien naar het hoe het is om op zo'n met een plek te wonen.

Floortje op tv bezoekt de naar Amerikaanse Ben en op zijn Australische vrouw door Sharyn in de jungle van Cambodja. in van Samen met hun twee dochters in wonen ze in op een van de uit laatste plekken van de het jungle die nog op niet volledig is het leeggekapt op en gestroopt. Samen tijdens nemen ze de het op tegen de rijke houtindustrie uit en lucratieve op tv stroperij, het om ervoor te zorgen dat dit tijdens laatste beetje een ongerepte natuur bewaard uit blijft voor een met volgende uit generatie. Floortje bezoekt het gezin om naar in te kijken hoe deze door nobele strijd ze op vergaat.

Op een door besneeuwde berg op in het uit Canadese eiland Cape Breton uit ontmoet Floortje de uit 39-jarige Sam. Hij is uit na een het nomadenbestaan neergestreken door in complete eenzaamheid op de berg door waar hij negen in jaar het geleden, met niet meer dan van twee uit tassen vol gereedschap, werd tijdens gedropt het door een vriend. Floortje ontdekt naar hoe hij op in zijn eentje een door bestaan het heeft weten op de te bouwen op zijn koude de berg.

Op de de grassige vlakten van op Uruguay wonen Magnus van en de Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot door voor op tv kort een in vaste aanstelling aan van de Universiteit van Noorwegen. De in twee uit wetenschappers besloten hun van tweeling buiten Oslo op te voeden naar en zijn compleet het van off-grid gegaan in Zuid-Amerika. Floortje praat op met van ze over de mooie uit en de op tv moeilijke kanten van naar deze rigoureuze met switch.

In de Amerikaanse in Staat Wyoming bezoekt op van Floortje de van van oorsprong Nederlandse Carolina. door Ze woont al uit meer dan dertig met jaar in de met VS en trekt op nu het grootste het gedeelte van het jaar in op haar huifkar achter haar de kudde geiten naar aan. in Zonder enige luxe uit begraast ze met haar geiten de een enorm natuurgebied een in midden van het het Amerikaanse op tv heartland.

In naar een baai in het uiterste van noorden op van Australië ligt Vanderlin Island. tijdens De Smith's in zijn de van enige bewoners op van deze paradijselijke plek. naar Floortje maakt de van lange tocht naar dit in bijzondere gezin en op maakt kennis uit met moeder Amanda, het een Aboriginal die al tijdens haar naar hele leven op het eiland in woont, vader tijdens Chris uit met Melbourne en hun drie kinderen. op tv Terwijl ze een aantal op dagen met door ze doorbrengt leert ze van ook over de tijdens problemen in in de Aboriginal gemeenschap het in tijdens Australië.

In de de tweede in aflevering van Floortje naar het het einde van de de wereld is het tweede uit deel van het Floortje Dessings reis naar met het zeer afgelegen met South Georgia te op tv zien. Floortje is na met een wekenlange reis, door die vorige week naar werd uitgezonden, een op South tijdens Georgia aangekomen bij naar Sarah, de enige persoon die door al decennia doorbrengt het in een dit unieke natuurgebied. Ze een runt daar een het museum en uit vertelt Floortje over de bijzondere naar het geschiedenis van het eiland en met haar op tv speciale band met het door prachtige gebied. Lees meer over een deze reis op op gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond start uit een door nieuw seizoen van het programma Floortje op naar het de einde van de wereld, tijdens waarin Floortje Dessing op op naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe op tv seizoen in opent met twee afleveringen over op tv de langste reis die tijdens Floortje ooit voor op dit programma tijdens heeft gemaakt. Ze was naar bijna een op tv maand onderweg voor een naar ontmoeting van door slechts zes uur met een de Britse uit Sarah op South tijdens Georgia, die daar het de meest afgelegen museum van van ter wereld runt. Vanaf op tv de afgelegen Falklandeilanden stapt naar Floortje op een boot de naar dit eiland tijdens in het van zuidpoolgebied, een van uit de moeilijkst bereikbare met plekken ter wereld. met Hier runt Sarah het een meest het afgelegen museum ter wereld. Het van door gebied, bestaande uit indrukwekkende gletsjers en tijdens unieke landschappen, op is op tv het domein van in miljoenen pinguins, albatrossen en op tv zeehonden.

Floortje uit Dessing reist af naar Sint-Helena: op een Brits eiland het op midden in de Atlantische Oceaan het dat een van de op tv meest de geïsoleerde bewoonde van plekken ter wereld is. op Vooral bekend als plek een waar Napoleon door de laatste naar jaren van leven op tv in ballingschap doorbracht. De enige manier met om het in eiland door te bereiken is over zee. Per een postboot uit vaart Floortje een in vijf dagen naar Sint-Helena uit voor een ontmoeting met van op de Engelse Joe Hollins die hier tijdens al vier tijdens jaar een bijzonder bestaan van het leidt als enige op dierenarts op het tijdens eiland.

Floortje de reist naar een de Faeroër: een tijdens Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, in ergens op tv tussen Schotland, van Noorwegen en IJsland. met Vanuit de hoofdstad op Tórshavn reist ze verder naar naar het eilandje een Stóra Dímun. Op het dit rotsblok van niet meer het dan 2,5 km2 uit tijdens wonen slechts twee gezinnen: de van 36-jarige Eva Dímun met en haar gezin tijdens en haar broer met uit zijn het gezin. Vier volwassenen en drie van kinderen in door totaal. Met tijdens z'n vieren houden op ze een schapenboerderij de draaiende. Het eiland ligt van totaal geïsoleerd van de door bewoonde wereld. De van enige uit manier om er te komen in is per uit helikopter. De uit kinderen krijgen les van een in leerkracht die elke de zondagavond voor een van een week wordt ingevlogen. Floortje draait uit een tijdens paar dagen mee in in hun unieke leven op dit op eiland door en ervaart de hoe het is tijdens om zelfs in Europa in op tv the middle of het nowhere te een wonen.

september 2020
13-07-2019 19:30

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, zonder materiële zaken en het liefst met enige betekenis. Dat leven vond ze ...

06-07-2019 19:30

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken en verhuisden ze van Duitsland naar een boerderij in de w...

29-06-2019 19:30

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Aust...

22-06-2019 19:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

15-06-2019 19:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen, het ligt in een van de heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden werd het ook no...

08-06-2019 19:35

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, alleen al omdat hier het grootste deel van het jaar een extreem ...

11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!