Programma gemist?

In de Thailand bezoekt Floortje van de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri in op die als kind al droomde van op tv naar een leven in de jungle. met Zo eenvoudig mogelijk, midden de in de natuur, in zonder materiële naar zaken en het liefst van tijdens met enige betekenis. tijdens Dat leven vond op ze in het verre noorden op tv van Thailand, aan tijdens de grens met Birma. op tv Hier op woont ze in tijdens een klein met hutje van bamboe en zet ze in met zich in voor in de vele Birmese tijdens vluchtelingen die in dit gebied met wonen.

Floortje door reis naar het het Zuid-Amerikaanse Chili. op In een vallei naar aan de voet van de Andes door bezoekt met ze de Duitse Ingmar en een Veronika. Zeven op jaar geleden besloten zij tijdens op hun droom waar te maken uit en op verhuisden ze van uit Duitsland naar een boerderij in de met het wildernis van Chileens Patagonië. Hier in leven met ze nu helemaal een zelfvoorzienend midden in de natuur. Samen van met hun naar negen in kinderen.

Floortje reist naar de het op uiterste zuiden met van Australië. Vanaf door Tasmanië vliegt ze naar een klein het stipje in de op oceaan: het eilandje een Maatsuyker de waar de meest zuidelijke in vuurtoren van Australië staat. de naar De enige bewoners in op dit eiland zijn de Australische een op tv Robyn Mundy en haar man Gary tijdens Miller die op tv voor een periode van in een half op jaar als tijdens vrijwilliger het de eiland beheren. Floortje logeert bij hen met om te een horen hoe in het is om op zo'n het ruige naar plek, zo afgesloten van de op tv buitenwereld te wonen. de Zonder winkels, tijdens zonder naar internet en zonder andere mensen met om je door heen.

Floortje reist naar uit een piepklein de eilandje in van de Stille Oceaan: Nomuka. de Een paradijselijke plek uit die een deel uitmaakt van het Koninkrijk de Tonga. door Ze logeert bij de Australische David van en een Tristin Sheen die hier met samen door met hun twee kinderen een droombestaan naar leiden. Meer dan door twintig op tv jaar geleden besloten de voormalig uit de professioneel windsurfer en zijn van vrouw voor onbepaalde tijd de de met wereld over te naar zeilen. Onderweg kregen ze door twee kinderen, die grotendeels tijdens op het water zijn een opgegroeid. tijdens Na lange omzwervingen vonden ze op een paar tijdens jaar geleden hun op droomplek uit in de Polynesische archipel Tonga een waar ze nu door helemaal zelfvoorzienend wonen uit in naar een eenvoudig huisje door op het strand.

Floortje is de in het de West-Afrikaanse Guinee: een in land dat maar zelden bezocht door wordt van door reizigers. uit Het is een tijdens zeer arm land met weinig naar voorzieningen, het ligt van in een door van de heftigste in malaria-gebieden ter op tv wereld en kortgeleden werd het ook de nog eens geteisterd het door het Ebola-virus. op tv Toch zijn met er tijdens ook mensen die op tv zich daar op een geen enkele manier door laten afschrikken op tv en hier van gaan wonen, omdat ze op tv hun hart op tv volgen. van Zoals de Franse dierenarts in Christelle Collin. Uit het liefde voor dieren, woont tijdens zij in een lemen met hut diep in uit de binnenlanden tijdens van door Guinee waar zij van een opvangcentrum voor chimpansees runt. door En Floortje zoekt haar het daar naar op.

Floortje op reist naar in een van de naar meest afgelegen plekken van op tv het Russische Siberië: uit het eiland Wrangel. Een op geïsoleerde het uithoek in de het Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, het alleen al een omdat de hier het grootste deel op tv van het jaar een extreem met door poolklimaat heerst. Toch heeft het eiland tijdens op sommige naar mensen naar een grote aantrekkingskracht, vooral vanwege in de dieren die hier de leven. Zo in zijn er een muskusossen, sneeuwuilen uit en vind je hier een de grootste populatie naar ijsberen ter wereld. De 27-jarige van naar Rus Gennadiy Fedorov op tv droomde er al jaren van in om hier als ranger uit op tv te kunnen werken en met dit jaar ging uit zijn droom in het vervulling. Floortje zoekt hem op met om te tijdens zien hoe in het is door om op zo'n plek met te wonen.

Floortje bezoekt de de Amerikaanse Ben en door zijn Australische vrouw naar Sharyn in de de op jungle van Cambodja. Samen in met hun een twee dochters wonen in ze op een naar van de laatste in plekken van de jungle in die nog niet volledig is door leeggekapt en het gestroopt. Samen nemen ze in uit het op tegen een de rijke houtindustrie en lucratieve met stroperij, met om ervoor te op tv zorgen dat dit een laatste beetje ongerepte natuur tijdens bewaard blijft in voor een volgende generatie. op Floortje bezoekt het naar gezin om in te kijken hoe deze nobele het strijd ze op tv vergaat.

Op de een besneeuwde berg op tv op het Canadese tijdens eiland Cape Breton ontmoet de Floortje de 39-jarige de Sam. Hij is uit na de een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op tv op uit de berg waar een hij negen op tv jaar geleden, met niet het meer dan twee tassen door vol een gereedschap, werd gedropt door een vriend. een naar Floortje ontdekt hoe hij in zijn in eentje een door bestaan heeft weten op naar te op tv bouwen op met zijn koude berg.

Op op de grassige tijdens vlakten van Uruguay wonen Magnus en het in Virginia, een Zweeds-Argentijns op tv koppel met tot het voor kort een vaste op tv aanstelling aan op de Universiteit van Noorwegen. De twee met wetenschappers besloten de hun tweeling buiten Oslo door in op te voeden en zijn compleet de off-grid gegaan in van Zuid-Amerika. Floortje praat een met ze tijdens over de mooie en naar de door moeilijke kanten van in deze rigoureuze uit switch.

In de op Amerikaanse Staat Wyoming op tv bezoekt Floortje de van uit oorsprong Nederlandse uit Carolina. Ze woont al op tv meer dan dertig een jaar een in de een VS en trekt de nu het grootste gedeelte van het het in jaar in haar huifkar achter haar op tv kudde op tv geiten aan. Zonder op enige luxe begraast ze met in haar uit geiten een enorm door natuurgebied in midden door van het Amerikaanse door heartland.

In een baai in in het tijdens uiterste een noorden van Australië ligt Vanderlin op Island. in De Smith's zijn de de enige bewoners van deze uit paradijselijke een plek. Floortje maakt door de lange tocht naar dit bijzondere het het gezin en maakt kennis met de moeder Amanda, tijdens een Aboriginal die al haar uit hele de leven op het op eiland woont, vader Chris uit van Melbourne door en hun drie kinderen. Terwijl op van ze een aantal dagen met ze met doorbrengt met leert ze op ook over de problemen in uit de door Aboriginal gemeenschap in uit Australië.

In de op tv tweede aflevering van Floortje een een naar het einde van de de wereld is het tweede door deel van Floortje het Dessings reis op naar het zeer het afgelegen een South Georgia te zien. Floortje op is na door een wekenlange reis, die de vorige week werd uitgezonden, op tv op South Georgia aangekomen op tv bij Sarah, de tijdens enige persoon die de al decennia doorbrengt naar in dit door unieke natuurgebied. naar Ze runt een daar een museum en vertelt op tv Floortje over door de bijzondere geschiedenis van de het eiland en haar naar speciale band met uit het prachtige gebied. Lees door meer op tv over deze reis op van gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond start een de nieuw seizoen op tv van met het programma Floortje naar met het einde van tijdens de wereld, waarin Floortje op Dessing naar de afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen op opent met in twee afleveringen over naar de langste in reis die Floortje ooit op tv voor naar dit programma heeft gemaakt. Ze was een bijna in een maand het onderweg voor een tijdens ontmoeting van slechts zes door uur met de Britse Sarah op tv tijdens op South Georgia, die daar het in meest met afgelegen museum met ter wereld runt. Vanaf de van afgelegen door Falklandeilanden stapt Floortje op op een boot de naar dit eiland in het uit zuidpoolgebied, een van de uit moeilijkst bereikbare door plekken het ter wereld. Hier runt Sarah het op tv meest afgelegen museum naar ter uit wereld. Het gebied, de bestaande uit indrukwekkende gletsjers en tijdens door unieke landschappen, is het domein op tv van miljoenen het pinguins, albatrossen en met zeehonden.

Floortje het Dessing reist af naar Sint-Helena: van met een Brits eiland midden in de naar Atlantische het Oceaan dat tijdens een van de meest op geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld met is. Vooral bekend het als op plek waar Napoleon de laatste tijdens op jaren van leven in ballingschap doorbracht. het De enige de manier om het tijdens eiland te bereiken is op tv over zee. Per met een postboot vaart Floortje met in vijf dagen de naar Sint-Helena voor een een ontmoeting met de een Engelse Joe Hollins die hier van al door vier jaar een van bijzonder bestaan tijdens leidt als enige dierenarts op tv op het de eiland.

Floortje tijdens reist naar de Faeroër: in een Deense op eilandengroep in de de Atlantische Oceaan, ergens tussen met Schotland, Noorwegen en op tv IJsland. op Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze met naar verder naar het eilandje naar Stóra Dímun. Op tijdens dit rotsblok van niet meer een dan 2,5 km2 op een wonen slechts twee gezinnen: naar de 36-jarige Eva tijdens Dímun en haar gezin van en uit haar broer met zijn gezin. Vier de volwassenen uit en drie tijdens kinderen in totaal. Met z'n door vieren in houden ze een schapenboerderij met draaiende. Het eiland ligt uit totaal geïsoleerd van de op bewoonde uit wereld. De enige manier in om er te het komen is in per helikopter. De op kinderen krijgen les van met een leerkracht die op elke het zondagavond voor een de week wordt ingevlogen. Floortje draait een naar paar op dagen mee in hun een unieke leven met op dit eiland de en ervaart hoe het in is om zelfs het in in Europa in the middle of uit nowhere te met wonen.

mei 2021
13-07-2019 19:30

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, zonder materiële zaken en het liefst met enige betekenis. Dat leven vond ze ...

06-07-2019 19:30

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken en verhuisden ze van Duitsland naar een boerderij in de w...

29-06-2019 19:30

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Aust...

22-06-2019 19:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

15-06-2019 19:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen, het ligt in een van de heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden werd het ook no...

08-06-2019 19:35

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, alleen al omdat hier het grootste deel van het jaar een extreem ...

11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!