Programma gemist?

In Thailand bezoekt tijdens Floortje de 32-jarige tijdens van Amerikaanse Cara Boccieri die als kind met al droomde van het een leven in uit een de jungle. Zo eenvoudig van mogelijk, midden naar in de natuur, zonder tijdens materiële zaken en het liefst het met enige betekenis. op Dat op tv leven vond in ze in het verre noorden van de het Thailand, aan de grens het met Birma. op tv Hier woont ze in op een klein het hutje van bamboe en zet ze van zich in uit voor de vele Birmese in vluchtelingen op die in dit uit gebied wonen.

Floortje naar reis naar het het Zuid-Amerikaanse Chili. het In een vallei aan op tv de voet van op de Andes bezoekt ze de tijdens Duitse Ingmar op tv en Veronika. Zeven op tv jaar met geleden besloten zij hun droom tijdens waar het te maken en verhuisden op tv ze van Duitsland naar de een het boerderij in de op wildernis van Chileens Patagonië. tijdens Hier leven in ze nu helemaal zelfvoorzienend midden in het de het natuur. Samen van met hun negen door kinderen.

Floortje reist in naar de het uiterste zuiden van Australië. Vanaf de Tasmanië vliegt op ze naar in een klein stipje in op tv de in oceaan: het eilandje van Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren door het van Australië staat. De op tv enige bewoners in op dit eiland zijn uit de Australische uit Robyn Mundy en haar in man Gary Miller het die voor een periode van van een half naar jaar als in vrijwilliger het eiland beheren. Floortje in in logeert bij hen om te horen naar hoe met het is om op zo'n uit ruige plek, zo uit afgesloten met van de buitenwereld te wonen. een Zonder winkels, zonder tijdens internet op tv en zonder de andere mensen om je met heen.

Floortje reist naar op tv een een piepklein eilandje de in de Stille Oceaan: Nomuka. Een tijdens paradijselijke plek die door deel uitmaakt op tv van het van Koninkrijk Tonga. op Ze logeert bij uit de Australische David en Tristin Sheen een die hier naar samen met hun twee tijdens de kinderen een droombestaan leiden. Meer dan met twintig tijdens jaar geleden besloten de de voormalig professioneel windsurfer een en zijn de vrouw voor onbepaalde tijd de de wereld over te van uit zeilen. Onderweg kregen ze met twee kinderen, die door grotendeels op het water zijn de opgegroeid. met Na lange omzwervingen op tv vonden ze een met paar jaar tijdens geleden hun droomplek in de Polynesische op archipel Tonga op waar met ze nu helemaal met zelfvoorzienend wonen in een eenvoudig huisje uit op het het strand.

Floortje het is in het tijdens West-Afrikaanse Guinee: van een land dat maar zelden bezocht in wordt door de reizigers. een Het is een in zeer arm land met weinig voorzieningen, tijdens het ligt naar in een van de een heftigste malaria-gebieden ter met tijdens wereld en kortgeleden werd de het ook nog eens geteisterd tijdens door het Ebola-virus. naar Toch van zijn er uit ook mensen die zich op daar op geen enkele het manier door laten afschrikken in en hier gaan op wonen, omdat het ze hun hart tijdens volgen. Zoals de Franse in dierenarts Christelle uit Collin. Uit liefde voor het op dieren, woont zij in een in lemen hut op tv diep in de binnenlanden in van Guinee waar zij van een van opvangcentrum voor chimpansees runt. En van Floortje het zoekt haar het daar op.

Floortje reist uit naar een een van de meest op afgelegen plekken van het uit Russische de Siberië: het eiland in Wrangel. Een geïsoleerde uithoek op in de Noordelijke IJszee het waar met amper mensen wonen, alleen in al omdat hier het met grootste deel van op tv het jaar een extreem met poolklimaat tijdens heerst. Toch heeft het eiland het tijdens op sommige mensen een in grote aantrekkingskracht, vooral uit vanwege de dieren die op tv hier leven. Zo op tv zijn er de muskusossen, sneeuwuilen van en vind je hier de grootste in uit populatie ijsberen ter wereld. De 27-jarige de Rus met Gennadiy Fedorov droomde er in al jaren van van om tijdens hier als ranger te kunnen van werken en dit jaar een tijdens ging zijn droom in vervulling. Floortje het zoekt op tv hem op om te zien een hoe de het is om op tv op zo'n plek met te wonen.

Floortje bezoekt het de tijdens Amerikaanse Ben en zijn het Australische vrouw Sharyn in de tijdens jungle het van Cambodja. Samen door met hun twee dochters van wonen met ze op een van de de laatste plekken van de tijdens jungle die nog het niet volledig is tijdens leeggekapt en van gestroopt. Samen nemen naar ze het op tijdens tegen de rijke houtindustrie een en lucratieve een stroperij, om ervoor te met het zorgen dat dit laatste beetje op tv ongerepte natuur bewaard met blijft voor een in volgende generatie. in Floortje bezoekt het gezin om uit te met kijken hoe met deze nobele strijd ze door vergaat.

Op een besneeuwde op berg van op het Canadese eiland Cape in Breton met ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. tijdens een Hij is na tijdens een nomadenbestaan neergestreken in in complete eenzaamheid op de berg op tv waar hij negen in jaar geleden, op tv met niet meer op tv dan twee tassen vol op van gereedschap, werd gedropt door een vriend. met het Floortje ontdekt hoe hij door in zijn eentje een het bestaan heeft weten op op tv op te bouwen op zijn op koude berg.

Op de de grassige vlakten op van Uruguay wonen door Magnus en de Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot door voor kort een in vaste tijdens aanstelling aan de Universiteit van tijdens Noorwegen. De twee op tv wetenschappers besloten op hun tweeling buiten Oslo met van op te voeden en van zijn compleet off-grid gegaan in de Zuid-Amerika. Floortje het praat met ze een over de de mooie en de het moeilijke kanten van deze rigoureuze uit de switch.

In de de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt met Floortje de van van oorsprong Nederlandse Carolina. een Ze woont de al meer dan dertig op jaar van in de VS en trekt door van nu het grootste gedeelte uit van het jaar in van haar huifkar achter tijdens haar kudde geiten het aan. Zonder een enige luxe begraast van ze met de haar geiten een enorm met natuurgebied in door midden van het de Amerikaanse heartland.

In een baai op tv in het uit uiterste de noorden van Australië ligt Vanderlin Island. met het De Smith's zijn door de enige bewoners van tijdens deze paradijselijke plek. Floortje maakt op de lange tocht met naar dit bijzondere met een gezin en maakt kennis op met moeder Amanda, een Aboriginal tijdens die al naar haar hele leven op tijdens de het eiland woont, vader in Chris uit Melbourne en naar hun op tv drie kinderen. Terwijl ze een aantal op de dagen met ze doorbrengt leert op tv ze ook over de de problemen in de op Aboriginal gemeenschap in de tijdens Australië.

In van de tweede aflevering de van Floortje naar het einde de van de de wereld is op het tweede deel op van Floortje Dessings reis uit naar het zeer een afgelegen South Georgia te op zien. Floortje is na door een wekenlange reis, door die door vorige week werd de uitgezonden, op South met Georgia aangekomen bij Sarah, de tijdens tijdens enige persoon die op al decennia doorbrengt in dit op tv unieke natuurgebied. op Ze runt daar een naar museum en vertelt Floortje op tv over de tijdens bijzondere tijdens geschiedenis van het eiland en uit haar speciale band van met in het prachtige gebied. Lees meer over deze naar reis van op gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond van start een nieuw seizoen van met het door programma Floortje uit naar het einde in van de wereld, waarin van Floortje Dessing door naar afgelegen gebieden met reist. Het nieuwe seizoen opent met in twee afleveringen in over de langste reis die de Floortje op ooit voor dit programma heeft een gemaakt. op Ze was bijna een maand naar onderweg voor met een ontmoeting de van slechts tijdens zes uur met de op tv Britse Sarah de op South Georgia, die daar het het meest afgelegen museum met ter wereld van runt. Vanaf uit de afgelegen Falklandeilanden stapt Floortje in van op een boot naar dit eiland naar in op tv het zuidpoolgebied, het een van de moeilijkst bereikbare plekken op tv ter op tv wereld. Hier runt Sarah het door meest van afgelegen museum op tv ter wereld. Het gebied, uit bestaande uit indrukwekkende gletsjers op en tijdens unieke landschappen, is het domein van van miljoenen pinguins, door albatrossen en door zeehonden.

Floortje Dessing een reist af naar Sint-Helena: van in een Brits eiland midden in uit de Atlantische Oceaan dat in een van de de meest geïsoleerde bewoonde van in plekken ter wereld is. Vooral op tv bekend uit als plek waar Napoleon de laatste uit jaren van leven op tv in op tv ballingschap doorbracht. De enige in manier om met het eiland te bereiken tijdens is over zee. Per tijdens postboot een vaart Floortje in vijf dagen de met naar Sint-Helena voor een ontmoeting met door de door Engelse Joe Hollins die hier naar op al vier jaar een het bijzonder bestaan leidt als enige op tv dierenarts op door het in eiland.

Floortje reist uit naar de op tv Faeroër: een uit Deense eilandengroep in de tijdens Atlantische Oceaan, ergens tussen op tv Schotland, door Noorwegen en IJsland. Vanuit de het hoofdstad op Tórshavn reist ze verder een naar het eilandje Stóra op Dímun. van Op dit rotsblok van niet meer op dan 2,5 km2 van tijdens wonen slechts twee het gezinnen: de 36-jarige Eva Dímun en in haar gezin en naar op tv haar broer met zijn de gezin. Vier volwassenen en drie tijdens kinderen in totaal. het tijdens Met z'n vieren houden door ze een schapenboerderij draaiende. op Het door eiland ligt totaal het geïsoleerd van de bewoonde met wereld. De door enige manier om er te komen de is per helikopter. in De de kinderen krijgen les van een met door leerkracht die elke het zondagavond voor een week wordt tijdens ingevlogen. Floortje tijdens draait een de paar dagen mee in op tv hun unieke uit leven op dit eiland en op ervaart hoe het de is om zelfs in een Europa in door the middle of uit nowhere te door wonen.

januari 2020
13-07-2019 19:30

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, zonder materiële zaken en het liefst met enige betekenis. Dat leven vond ze ...

06-07-2019 19:30

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken en verhuisden ze van Duitsland naar een boerderij in de w...

29-06-2019 19:30

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Aust...

22-06-2019 19:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

15-06-2019 19:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen, het ligt in een van de heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden werd het ook no...

08-06-2019 19:35

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, alleen al omdat hier het grootste deel van het jaar een extreem ...

11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!