Programma gemist?

In de Thailand bezoekt Floortje de de 32-jarige naar Amerikaanse Cara Boccieri met die als kind naar al droomde van met een leven in de jungle. Zo het de eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, in zonder naar materiële zaken en het liefst een een met enige betekenis. Dat leven uit vond ze in het het verre noorden van op Thailand, aan de in grens met een Birma. Hier woont ze door in een op tv klein hutje op tv van bamboe en zet ze op zich in voor uit van de vele Birmese vluchtelingen een die in dit de gebied wonen.

Floortje reis naar op tijdens het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei door aan de op tv voet van de Andes in bezoekt ze de uit Duitse Ingmar en op tv Veronika. naar Zeven jaar geleden besloten in zij hun droom waar het te maken met en verhuisden ze de van op Duitsland naar een boerderij in van de op wildernis van Chileens Patagonië. Hier leven door ze met nu helemaal zelfvoorzienend midden op in de van natuur. Samen naar met hun negen het kinderen.

Floortje een reist naar het uiterste naar zuiden van Australië. Vanaf op tv Tasmanië vliegt tijdens ze naar een klein door stipje in in de op oceaan: het eilandje Maatsuyker waar van de meest tijdens zuidelijke vuurtoren van Australië uit staat. De het enige bewoners op dit eiland op tv zijn de Australische naar Robyn Mundy en een haar man Gary een tijdens Miller die voor een tijdens periode van een half jaar door als vrijwilliger de het eiland beheren. de Floortje logeert het bij hen om te horen uit hoe naar het is om naar op zo'n ruige de plek, zo afgesloten van de van buitenwereld te wonen. naar op tv Zonder winkels, zonder tijdens internet en zonder andere mensen om op tv in je heen.

Floortje reist op tv naar een piepklein eilandje het in de Stille een met Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke met plek die deel uitmaakt met van de het Koninkrijk Tonga. Ze naar logeert bij de Australische een David en Tristin Sheen met die de hier samen met hun twee op tv kinderen op tv een droombestaan naar leiden. Meer dan twintig jaar geleden de uit besloten de voormalig professioneel tijdens windsurfer en zijn vrouw op tv voor onbepaalde tijd door de wereld met over te in zeilen. Onderweg kregen ze de twee kinderen, die met grotendeels op het water tijdens zijn opgegroeid. Na een lange het omzwervingen vonden ze een paar jaar de geleden een hun droomplek in de met Polynesische archipel de Tonga waar ze naar nu helemaal het zelfvoorzienend wonen in een eenvoudig huisje de tijdens op het strand.

Floortje is van in het West-Afrikaanse Guinee: op tv een land dat op door maar zelden bezocht het wordt door reizigers. Het is van een zeer arm met land met op tv weinig voorzieningen, tijdens het ligt in een van uit de heftigste malaria-gebieden het ter wereld en kortgeleden door werd het op ook nog tijdens eens geteisterd door het Ebola-virus. in Toch zijn er het ook mensen die op tv zich daar op een met geen enkele manier door laten uit afschrikken en naar hier gaan het wonen, omdat ze hun hart volgen. op Zoals tijdens de Franse dierenarts Christelle Collin. van Uit liefde voor tijdens dieren, het woont zij in een lemen uit hut diep uit in de tijdens binnenlanden van de Guinee waar zij een een opvangcentrum voor chimpansees runt. En het Floortje zoekt haar tijdens daar door op.

Floortje reist uit naar een de van de meest van afgelegen plekken van het het Russische Siberië: het op tv eiland Wrangel. van Een geïsoleerde uithoek in de in Noordelijke van IJszee waar naar amper mensen wonen, in alleen al omdat uit hier het grootste deel van het het jaar op tv een extreem poolklimaat heerst. Toch met heeft door het eiland op sommige naar mensen tijdens een grote aantrekkingskracht, vooral door vanwege de tijdens dieren die hier leven. met Zo zijn er muskusossen, in sneeuwuilen en met vind je hier de grootste het populatie in ijsberen ter wereld. De op 27-jarige Rus op tv Gennadiy Fedorov door droomde er al naar jaren van om een hier als ranger het te kunnen werken en door dit jaar ging tijdens zijn droom in vervulling. de Floortje zoekt hem op tijdens op tv om te zien hoe het het is met om op zo'n plek te op tv wonen.

Floortje bezoekt de op tv Amerikaanse Ben en van met zijn Australische vrouw door Sharyn in de jungle met van Cambodja. Samen met met hun twee dochters wonen met ze op met een van de laatste op tv plekken van de op op tv jungle die nog niet volledig is van van leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ze tijdens het op een tegen in de rijke houtindustrie op tv en lucratieve stroperij, om op ervoor te zorgen dat tijdens dit laatste beetje ongerepte op tv natuur bewaard blijft op voor een een volgende generatie. uit Floortje bezoekt het gezin om op te kijken in hoe uit deze nobele strijd ze op tv vergaat.

Op een een besneeuwde op berg op het Canadese uit eiland Cape Breton ontmoet met Floortje de 39-jarige Sam. tijdens Hij is na op een nomadenbestaan op neergestreken in de complete eenzaamheid op de op tv berg waar hij het negen jaar het geleden, met niet meer naar dan twee tassen een vol gereedschap, werd uit gedropt de door een vriend. Floortje ontdekt hoe door hij in op zijn eentje een het bestaan heeft weten op op tv te de bouwen op zijn koude door berg.

Op de een grassige vlakten het van Uruguay wonen Magnus een en Virginia, naar een Zweeds-Argentijns koppel met met tot voor van kort een vaste de aanstelling aan de Universiteit van een Noorwegen. De van twee wetenschappers door besloten hun tweeling met buiten Oslo op te het voeden en zijn compleet met off-grid van gegaan in Zuid-Amerika. Floortje praat op tv met met ze over de mooie van en de door moeilijke kanten van deze op tv rigoureuze door switch.

In het de Amerikaanse Staat Wyoming door bezoekt Floortje de in van in oorsprong Nederlandse Carolina. Ze met woont al meer dan dertig van jaar in de met VS van en trekt tijdens nu het grootste gedeelte van het door jaar in met haar de huifkar achter haar kudde geiten aan. de Zonder enige luxe naar begraast ze met een haar geiten een van op enorm natuurgebied in midden door van het Amerikaanse op heartland.

In een baai de de in het uiterste noorden van naar Australië ligt Vanderlin het Island. De tijdens Smith's zijn van de enige bewoners van deze paradijselijke de plek. Floortje maakt van de lange van tocht naar naar dit bijzondere uit gezin en maakt kennis met moeder van Amanda, een op tv Aboriginal die tijdens al haar hele leven met op op het eiland woont, op tv vader Chris uit Melbourne en hun op tv drie kinderen. Terwijl met ze door een aantal dagen met ze naar naar doorbrengt leert ze in ook over de problemen uit in de met Aboriginal gemeenschap in op tv Australië.

In de tweede tijdens van aflevering van Floortje door naar het einde op tv van de wereld uit is het tweede uit deel van Floortje Dessings reis tijdens naar het zeer tijdens afgelegen van South Georgia te zien. Floortje de is na een wekenlange reis, met die vorige week tijdens werd uitgezonden, op tv op South naar Georgia aangekomen bij Sarah, de door enige persoon die naar al decennia doorbrengt op in dit unieke met natuurgebied. een Ze runt daar een museum het en vertelt Floortje een over de bijzondere uit geschiedenis van het uit op eiland en haar speciale in band met het prachtige een gebied. Lees met meer over deze reis op door gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond start door een nieuw uit seizoen van het programma tijdens Floortje naar het door einde van de naar wereld, het waarin Floortje Dessing naar afgelegen uit gebieden reist. Het nieuwe seizoen de opent met twee naar afleveringen over de op langste reis die het Floortje ooit voor een dit programma van heeft gemaakt. met Ze was op tv bijna een maand onderweg voor met een met ontmoeting van slechts zes uur met een de de Britse Sarah de op South Georgia, die daar op het door meest afgelegen museum ter wereld van runt. Vanaf de in afgelegen Falklandeilanden stapt naar Floortje op door een boot naar van dit eiland in het van zuidpoolgebied, een van de tijdens met moeilijkst bereikbare plekken ter wereld. van Hier runt Sarah het tijdens meest de afgelegen museum ter een wereld. Het gebied, bestaande tijdens uit indrukwekkende op tv gletsjers en unieke landschappen, is naar het domein van het miljoenen pinguins, albatrossen uit en het zeehonden.

Floortje Dessing reist een af naar een Sint-Helena: een Brits naar eiland tijdens midden in de Atlantische op tv Oceaan dat een van de door van meest geïsoleerde bewoonde plekken ter tijdens wereld is. Vooral bekend de als plek uit waar Napoleon de door laatste jaren van leven uit in ballingschap tijdens doorbracht. in De enige manier om in het eiland te bereiken is op over de zee. Per postboot vaart Floortje door in vijf het dagen tijdens naar Sint-Helena voor een ontmoeting met tijdens het de Engelse Joe Hollins die van hier al vier jaar uit tijdens een bijzonder bestaan leidt als in enige dierenarts op het naar op tv eiland.

Floortje reist naar door de naar Faeroër: een Deense eilandengroep uit in de Atlantische Oceaan, uit ergens tussen de Schotland, Noorwegen door en IJsland. Vanuit de hoofdstad naar Tórshavn naar reist ze verder naar tijdens het met eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok op tv van uit niet meer dan 2,5 km2 een door wonen slechts twee op tv gezinnen: de 36-jarige Eva Dímun tijdens en haar gezin en tijdens tijdens haar broer met zijn gezin. Vier de volwassenen en drie op tv kinderen uit in totaal. Met z'n de vieren op tv houden ze een met schapenboerderij draaiende. Het eiland ligt totaal naar geïsoleerd van uit de bewoonde uit wereld. De enige van manier om er tijdens te komen tijdens is per helikopter. De kinderen krijgen van les van van een leerkracht een die elke naar zondagavond voor een week op wordt ingevlogen. Floortje naar draait een paar dagen uit mee in hun het unieke op tv leven op dit naar eiland en ervaart hoe het is de om zelfs in een Europa in in the middle uit of nowhere te de wonen.

juli 2021
13-07-2019 19:30

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, zonder materiële zaken en het liefst met enige betekenis. Dat leven vond ze ...

06-07-2019 19:30

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken en verhuisden ze van Duitsland naar een boerderij in de w...

29-06-2019 19:30

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Aust...

22-06-2019 19:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

15-06-2019 19:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen, het ligt in een van de heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden werd het ook no...

08-06-2019 19:35

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, alleen al omdat hier het grootste deel van het jaar een extreem ...

11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!