Programma gemist?

In Thailand bezoekt het Floortje de 32-jarige tijdens een Amerikaanse Cara Boccieri die het als kind al door droomde van een leven in in het de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden op tv in de naar natuur, zonder materiële het zaken en het liefst tijdens met enige betekenis. tijdens uit Dat leven vond met ze in het verre noorden tijdens van Thailand, in aan de met grens met Birma. Hier woont ze van in een klein door hutje op tv van bamboe en het zet ze zich tijdens in voor de naar vele Birmese vluchtelingen die in van dit een gebied wonen.

Floortje in reis naar uit het Zuid-Amerikaanse Chili. In naar een vallei aan de de voet van de de Andes bezoekt door ze de Duitse naar Ingmar en Veronika. Zeven jaar op tv geleden besloten zij de hun droom waar door te maken het en verhuisden ze door van Duitsland naar een door boerderij in de door wildernis van op tv Chileens door Patagonië. Hier leven in ze nu helemaal naar zelfvoorzienend midden in de natuur. Samen op tv met de hun negen van kinderen.

Floortje reist naar naar het door uiterste zuiden van Australië. Vanaf de Tasmanië vliegt ze tijdens naar een op klein stipje uit in de oceaan: tijdens het eilandje Maatsuyker waar de door meest naar zuidelijke vuurtoren van Australië staat. uit tijdens De enige bewoners op dit met eiland zijn de de Australische Robyn het Mundy en van haar man Gary Miller die voor in een periode van tijdens een half jaar in als vrijwilliger het naar eiland op tv beheren. Floortje logeert uit bij hen om te op tv horen hoe het door is om naar op zo'n ruige plek, zo op afgesloten het van de buitenwereld een te wonen. uit Zonder winkels, zonder door internet en zonder andere op mensen om je van heen.

Floortje reist door naar een op piepklein eilandje een in de Stille uit Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek van die deel uitmaakt op tv van het Koninkrijk van Tonga. Ze logeert van bij de Australische David op uit en Tristin Sheen die hier in samen met hun in twee kinderen een een droombestaan leiden. tijdens Meer dan twintig jaar het geleden besloten de voormalig op tv professioneel windsurfer door en zijn vrouw naar voor onbepaalde tijd de uit wereld over te het zeilen. Onderweg tijdens kregen ze twee kinderen, in die de grotendeels op het op tv water zijn opgegroeid. het Na lange van omzwervingen vonden ze een paar jaar in het geleden hun droomplek in in de Polynesische archipel Tonga waar in ze een nu helemaal zelfvoorzienend wonen tijdens in een uit eenvoudig huisje een op het strand.

Floortje een is in naar het West-Afrikaanse Guinee: een land dat in een maar zelden bezocht wordt door reizigers. in Het met is een een zeer arm land met weinig op voorzieningen, het ligt in naar een van de met uit heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden tijdens door werd het ook nog eens geteisterd in door het op Ebola-virus. Toch zijn er tijdens ook mensen in die zich daar op tv op geen met enkele manier door door laten afschrikken en tijdens hier gaan wonen, door omdat ze hun op hart volgen. de Zoals de Franse dierenarts in Christelle Collin. Uit liefde naar voor naar dieren, woont zij in een door lemen hut diep in naar de binnenlanden op tv van Guinee tijdens waar zij een uit opvangcentrum voor chimpansees runt. in En een Floortje zoekt haar daar uit op.

Floortje van reist naar een van de van met meest afgelegen plekken van het Russische tijdens Siberië: het van eiland Wrangel. uit Een geïsoleerde uithoek in uit de de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, een alleen al naar omdat hier het grootste tijdens deel van de het jaar een van extreem poolklimaat heerst. Toch uit tijdens heeft het eiland op sommige in mensen uit een grote aantrekkingskracht, vooral tijdens vanwege de dieren die door hier naar leven. Zo zijn in er muskusossen, sneeuwuilen en vind van je op hier de grootste populatie ijsberen ter een wereld. De op 27-jarige Rus op tv Gennadiy Fedorov droomde er het al jaren van om met hier als op tv ranger te kunnen werken tijdens op en dit jaar ging zijn de droom in vervulling. Floortje van in zoekt hem op om in te zien hoe van het is om op zo'n in op tv plek te wonen.

Floortje bezoekt de de Amerikaanse Ben en uit zijn Australische het vrouw Sharyn in naar de een jungle van Cambodja. Samen met hun het twee in dochters wonen ze op een in van de laatste tijdens plekken in van de jungle naar die nog niet volledig is de leeggekapt en gestroopt. uit Samen nemen ze tijdens het op tegen uit een de rijke houtindustrie naar en lucratieve stroperij, door om ervoor te zorgen het dat dit laatste beetje ongerepte op natuur uit bewaard blijft voor een volgende naar generatie. Floortje bezoekt tijdens het gezin om de te naar kijken hoe deze nobele strijd met ze in vergaat.

Op naar een besneeuwde berg de op het uit Canadese eiland Cape het Breton ontmoet Floortje naar de 39-jarige Sam. Hij is uit na een nomadenbestaan neergestreken tijdens het in complete eenzaamheid tijdens op de berg waar hij een negen jaar geleden, met met niet naar meer dan twee tassen vol met van gereedschap, werd gedropt naar door een vriend. Floortje ontdekt uit hoe hij door in zijn in eentje een bestaan heeft weten met op met te bouwen op tijdens zijn koude berg.

Op de op grassige vlakten van Uruguay in wonen met Magnus en Virginia, op een Zweeds-Argentijns op tv koppel met tot voor kort een het vaste aanstelling aan door de op Universiteit van Noorwegen. De uit twee wetenschappers besloten hun op tv tweeling buiten Oslo tijdens op het te voeden en met zijn compleet in off-grid gegaan in Zuid-Amerika. Floortje de praat met ze op tv over de mooie op en op tv de moeilijke kanten op tv van deze rigoureuze de switch.

In de Amerikaanse op tv Staat uit Wyoming bezoekt Floortje op de van oorsprong het Nederlandse Carolina. Ze in woont al meer op dan dertig jaar in een de VS en een trekt nu het een grootste door gedeelte van het jaar op in haar huifkar achter een haar met kudde geiten aan. van Zonder enige luxe begraast ze met met op haar geiten een enorm natuurgebied in in midden van van het met Amerikaanse heartland.

In op een baai in het uiterste met noorden van Australië tijdens in ligt Vanderlin Island. De met Smith's zijn de enige op bewoners van deze door paradijselijke plek. van Floortje maakt tijdens de lange tocht naar dit met bijzondere gezin met en maakt kennis uit met moeder Amanda, een Aboriginal op tv die op tv al haar hele leven op uit het eiland woont, van vader Chris uit tijdens op tv Melbourne en hun drie kinderen. Terwijl de ze een tijdens aantal dagen van met ze doorbrengt op leert ze ook over de de problemen in de met Aboriginal gemeenschap in op tv naar Australië.

In de tweede een aflevering van Floortje uit naar een het einde met van de wereld is het naar tweede deel van Floortje tijdens Dessings reis naar uit het zeer tijdens afgelegen South Georgia in te zien. Floortje is na op een wekenlange de reis, die op tv vorige week werd de uitgezonden, op South Georgia aangekomen door bij Sarah, op de de enige persoon die naar al decennia doorbrengt van in dit unieke tijdens natuurgebied. Ze runt daar een museum met door en vertelt Floortje over naar de bijzondere geschiedenis in van het eiland en van haar speciale band met het het prachtige gebied. Lees van met meer over deze reis op van gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond met start een het nieuw seizoen van het programma op Floortje naar het einde naar van de wereld, van waarin op Floortje Dessing naar uit afgelegen gebieden reist. Het van nieuwe seizoen het opent met twee afleveringen over de op tv een langste reis die door Floortje ooit voor dit met programma heeft gemaakt. Ze op was bijna een maand naar door onderweg voor een ontmoeting door van slechts zes door uur met de de Britse Sarah op South op Georgia, die in daar het meest het afgelegen museum naar ter wereld runt. Vanaf door de afgelegen Falklandeilanden stapt met Floortje van op een boot van naar dit eiland in het van zuidpoolgebied, door een van de door moeilijkst bereikbare plekken ter tijdens wereld. Hier op runt Sarah het tijdens meest afgelegen museum met ter wereld. Het gebied, naar bestaande uit indrukwekkende gletsjers tijdens en unieke het landschappen, is tijdens het domein van een miljoenen pinguins, albatrossen en op tv zeehonden.

Floortje Dessing het reist af naar de Sint-Helena: een naar Brits eiland midden in de in Atlantische tijdens Oceaan dat een van op de meest geïsoleerde het bewoonde plekken met ter wereld is. Vooral bekend in als plek waar in Napoleon op tv de laatste op tv jaren van leven in tijdens ballingschap doorbracht. De met enige manier om het de eiland te bereiken is een uit over zee. Per naar postboot vaart Floortje in vijf dagen de tijdens naar Sint-Helena voor een op tv ontmoeting met uit de Engelse Joe Hollins een die hier het al vier jaar een naar bijzonder bestaan leidt als door enige dierenarts van op het op eiland.

Floortje reist op tv naar de Faeroër: een het op tv Deense eilandengroep in de Atlantische tijdens Oceaan, ergens naar tussen Schotland, Noorwegen en van IJsland. Vanuit de hoofdstad in tijdens Tórshavn reist ze door verder naar het eilandje door Stóra Dímun. Op dit uit rotsblok van niet meer een dan 2,5 km2 op wonen van slechts twee een gezinnen: de 36-jarige Eva Dímun en een een haar gezin en haar broer met op tv zijn gezin. tijdens Vier volwassenen van en drie op kinderen in totaal. Met op tv z'n vieren houden ze een naar schapenboerderij de draaiende. Het eiland de ligt totaal geïsoleerd van de door bewoonde wereld. door De naar enige manier om er te uit komen is per helikopter. naar De kinderen een krijgen op les van een van leerkracht die elke zondagavond op tv voor een week wordt ingevlogen. van Floortje draait de een paar dagen het mee in door hun unieke leven op door dit eiland en ervaart tijdens met hoe het is om in zelfs in de Europa in the middle of de nowhere te op wonen.

januari 2021
13-07-2019 19:30

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, zonder materiële zaken en het liefst met enige betekenis. Dat leven vond ze ...

06-07-2019 19:30

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken en verhuisden ze van Duitsland naar een boerderij in de w...

29-06-2019 19:30

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Aust...

22-06-2019 19:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

15-06-2019 19:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen, het ligt in een van de heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden werd het ook no...

08-06-2019 19:35

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, alleen al omdat hier het grootste deel van het jaar een extreem ...

11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!