Programma gemist?

In met Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige uit Amerikaanse Cara een Boccieri op tv die als kind tijdens al droomde van een leven in met op de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden de in de het natuur, zonder op materiële zaken en de het liefst met op tv enige betekenis. Dat leven vond naar naar ze in het verre noorden van in de Thailand, aan de tijdens grens met Birma. Hier woont naar ze in een met klein de hutje van bamboe en van zet ze zich op tv in voor de vele Birmese uit vluchtelingen die in naar op dit gebied wonen.

Floortje met reis naar met het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei de aan de voet in van de uit Andes bezoekt ze de op tv Duitse van Ingmar en Veronika. Zeven naar jaar geleden besloten zij tijdens hun droom waar tijdens te het maken en verhuisden het ze van Duitsland de naar een naar boerderij in de wildernis van Chileens uit van Patagonië. Hier leven ze door nu helemaal op zelfvoorzienend midden in de natuur. naar Samen met hun uit negen op kinderen.

Floortje in reist naar het uiterste tijdens zuiden van Australië. naar Vanaf Tasmanië uit vliegt ze naar een klein uit stipje in de van oceaan: het een eilandje naar Maatsuyker waar de door meest zuidelijke vuurtoren van op Australië staat. De enige met bewoners op van dit eiland door zijn de Australische het Robyn Mundy en haar man Gary met Miller die voor in het een periode van op tv een half jaar op tv als vrijwilliger het eiland beheren. Floortje in logeert bij hen in om op tv te horen hoe het is door om op in zo'n op tv ruige plek, zo afgesloten van in de buitenwereld te een wonen. Zonder winkels, zonder uit tijdens internet en zonder op tv andere mensen om uit je heen.

Floortje reist naar in een van piepklein eilandje de in de Stille Oceaan: Nomuka. Een door paradijselijke in plek die deel in uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. uit in Ze logeert bij de Australische David op tv en Tristin Sheen van op die hier samen met hun twee van kinderen een droombestaan het leiden. Meer de dan twintig op tv jaar geleden besloten door de voormalig op tv professioneel windsurfer en zijn het vrouw voor onbepaalde tijd de het wereld naar over te zeilen. Onderweg van kregen ze twee kinderen, met die grotendeels op op het water zijn met opgegroeid. Na lange op uit omzwervingen vonden ze door een paar jaar geleden uit hun droomplek in een de Polynesische archipel Tonga de waar ze op nu helemaal zelfvoorzienend door wonen in een eenvoudig huisje het op het van strand.

Floortje is het in het West-Afrikaanse Guinee: het tijdens een land dat maar in zelden bezocht wordt door reizigers. uit Het is een in zeer arm land uit met weinig de voorzieningen, het van ligt in een op tv van de heftigste malaria-gebieden ter naar wereld en naar kortgeleden werd het ook op tv nog eens geteisterd door door het Ebola-virus. in Toch zijn er de ook mensen die door zich daar een op geen enkele tijdens manier op tv door laten afschrikken op tv en hier gaan wonen, de omdat ze hun hart uit volgen. Zoals uit de Franse dierenarts Christelle Collin. het Uit in liefde voor dieren, woont zij het in de een lemen door hut diep in de binnenlanden van van Guinee waar zij uit een opvangcentrum voor de chimpansees op runt. En in Floortje zoekt haar een daar op.

Floortje op reist naar naar een van de meest afgelegen tijdens plekken van uit het Russische Siberië: het eiland van het Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de het Noordelijke IJszee door waar amper mensen wonen, op tv alleen een al omdat hier het uit grootste deel van tijdens het jaar met een extreem poolklimaat door heerst. Toch heeft het het eiland uit op sommige mensen een grote het aantrekkingskracht, vooral vanwege de in op tv dieren die hier leven. met Zo zijn er de muskusossen, sneeuwuilen en vind je naar hier met de grootste in populatie ijsberen ter in wereld. De 27-jarige Rus Gennadiy Fedorov door droomde van er al jaren van van om hier als ranger door de te kunnen werken naar en dit jaar van ging zijn droom in de vervulling. Floortje het zoekt hem op om in te zien hoe in het is om op tv op zo'n plek naar te wonen.

Floortje naar bezoekt de Amerikaanse Ben en naar met zijn Australische vrouw op Sharyn in de jungle van Cambodja. een Samen met hun uit de twee dochters wonen ze op een tijdens van op de laatste plekken van van de jungle een die nog niet volledig de is leeggekapt op en gestroopt. op Samen nemen ze de het op tegen de rijke houtindustrie op en lucratieve stroperij, de om van ervoor te zorgen dat een dit uit laatste beetje ongerepte het natuur bewaard blijft voor een tijdens volgende generatie. Floortje van bezoekt het de gezin om te door kijken hoe deze nobele op tv strijd het ze vergaat.

Op uit een besneeuwde berg op tv op het met Canadese eiland Cape de Breton ontmoet Floortje de 39-jarige op Sam. Hij is na op tv een nomadenbestaan neergestreken op tv in complete eenzaamheid tijdens het op de berg waar hij in negen jaar geleden, met door niet meer dan in twee in tassen vol gereedschap, werd gedropt op door een tijdens vriend. de Floortje ontdekt hoe hij in uit zijn eentje een in bestaan door heeft weten op te bouwen op op tv uit zijn koude berg.

Op de van grassige vlakten van een Uruguay met wonen Magnus en Virginia, een uit Zweeds-Argentijns koppel met tot een voor kort een door door vaste aanstelling aan de Universiteit door van Noorwegen. De op tv twee wetenschappers besloten met hun tweeling buiten tijdens Oslo op te met voeden en het zijn compleet off-grid gegaan in tijdens een Zuid-Amerika. Floortje praat met van ze over de mooie en de de moeilijke kanten de van deze rigoureuze in uit switch.

In de Amerikaanse een Staat het Wyoming bezoekt Floortje de van in oorsprong Nederlandse Carolina. met Ze woont op tv al meer dan met dertig jaar het in de VS en trekt het het nu het grootste gedeelte op van het het jaar in haar huifkar door achter haar kudde geiten aan. naar Zonder op tv enige luxe begraast het ze met haar geiten een een enorm natuurgebied van in midden van het naar Amerikaanse naar heartland.

In het een baai in het uit uiterste de noorden van Australië van ligt Vanderlin Island. van De Smith's zijn de enige van bewoners door van deze paradijselijke plek. Floortje maakt tijdens de lange tocht op tv naar dit bijzondere in gezin in en maakt kennis van met moeder op tv Amanda, een Aboriginal van die al haar hele leven in op het de eiland woont, op vader Chris uit Melbourne met en hun drie kinderen. tijdens Terwijl ze een in aantal op dagen met ze een doorbrengt leert ze in ook over de problemen de in de Aboriginal gemeenschap op tv in de Australië.

In het de tweede aflevering van Floortje in naar naar het einde van de een wereld is het tweede door deel van van Floortje Dessings reis naar naar het zeer afgelegen van South Georgia te in uit zien. Floortje is na een wekenlange reis, door naar die vorige week een werd uitgezonden, op South uit Georgia aangekomen door bij Sarah, de enige persoon een die al decennia op tv doorbrengt in dit op tv unieke natuurgebied. Ze de runt de daar een museum en vertelt Floortje door naar over de bijzondere geschiedenis van naar het eiland en door haar speciale op band met het prachtige gebied. Lees in meer naar over deze reis op met gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond start met een nieuw seizoen van van het naar programma Floortje naar het einde op van de wereld, in waarin met Floortje Dessing naar afgelegen gebieden het op tv reist. Het nieuwe seizoen tijdens opent met twee afleveringen door over de met langste reis die Floortje ooit tijdens voor een dit programma heeft met gemaakt. Ze was bijna een het maand onderweg voor tijdens een ontmoeting van het slechts zes uur met met de Britse met Sarah op van South Georgia, die op tv daar het uit meest afgelegen museum ter de wereld runt. Vanaf de de afgelegen Falklandeilanden op tv stapt Floortje op een boot van naar dit uit eiland in het een zuidpoolgebied, een van de op tv moeilijkst bereikbare plekken van naar ter wereld. Hier van runt Sarah het met meest afgelegen museum ter wereld. Het met gebied, bestaande door uit indrukwekkende naar gletsjers en het unieke landschappen, is tijdens het domein van miljoenen pinguins, albatrossen van en op zeehonden.

Floortje op tv Dessing reist af naar van Sint-Helena: een door Brits eiland naar midden in de Atlantische Oceaan dat op tv een een van de meest geïsoleerde uit bewoonde plekken ter wereld uit is. een Vooral bekend tijdens als plek waar op Napoleon de laatste jaren met van leven in ballingschap doorbracht. op De enige tijdens manier een om het eiland de te bereiken is over zee. de Per postboot een vaart Floortje in vijf op dagen naar Sint-Helena voor op een ontmoeting met op tv de Engelse de Joe Hollins die hier uit al vier in jaar een in bijzonder bestaan leidt als van enige dierenarts een op het tijdens eiland.

Floortje reist naar uit de Faeroër: tijdens een Deense naar eilandengroep in de Atlantische naar Oceaan, naar ergens tussen Schotland, door Noorwegen en IJsland. Vanuit de een hoofdstad Tórshavn tijdens reist ze op verder naar het eilandje het Stóra Dímun. op Op dit rotsblok van niet meer een dan 2,5 km2 een met wonen slechts twee gezinnen: een de 36-jarige Eva van Dímun en haar gezin naar en haar broer een met zijn gezin. op tv Vier op tv volwassenen en drie kinderen in een totaal. Met z'n een vieren houden ze een door schapenboerderij draaiende. van Het eiland ligt tijdens totaal geïsoleerd van op de bewoonde wereld. De het enige het manier om er te een komen is per uit helikopter. De kinderen naar krijgen les van een de leerkracht door die elke het zondagavond voor een week wordt ingevlogen. door Floortje draait de een paar van dagen mee in in hun unieke leven het op dit eiland en ervaart tijdens hoe het uit is om op zelfs in Europa in tijdens the middle of nowhere op tv op tv te wonen.

augustus 2019
13-07-2019 19:30

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, zonder materiële zaken en het liefst met enige betekenis. Dat leven vond ze ...

06-07-2019 19:30

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken en verhuisden ze van Duitsland naar een boerderij in de w...

29-06-2019 19:30

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Aust...

22-06-2019 19:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

15-06-2019 19:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen, het ligt in een van de heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden werd het ook no...

08-06-2019 19:35

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, alleen al omdat hier het grootste deel van het jaar een extreem ...

11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord