Programma gemist?

In van Thailand bezoekt Floortje in de 32-jarige Amerikaanse uit Cara Boccieri die als op kind een al droomde van een leven in de de jungle. een Zo eenvoudig mogelijk, midden op tv in de natuur, de in zonder materiële zaken en de het liefst met enige betekenis. uit Dat leven van vond ze in met het in verre noorden van tijdens Thailand, aan de grens tijdens met Birma. Hier woont ze in in een naar klein door hutje van bamboe en zet in ze zich in naar voor de vele van Birmese de vluchtelingen die in het dit gebied wonen.

Floortje met reis naar het Zuid-Amerikaanse tijdens Chili. tijdens In een vallei aan de voet uit van met de Andes bezoekt ze de de Duitse Ingmar en de Veronika. de Zeven jaar geleden besloten een zij hun droom waar het tijdens te maken en verhuisden ze van naar Duitsland naar het een boerderij op tv in de wildernis van uit Chileens het Patagonië. Hier leven ze nu helemaal een zelfvoorzienend midden in door tijdens de natuur. Samen met hun negen op een kinderen.

Floortje op reist naar het uit uiterste zuiden van een Australië. Vanaf Tasmanië vliegt met ze naar een klein door stipje met in de oceaan: de het eilandje Maatsuyker waar de van meest zuidelijke de vuurtoren een van Australië staat. De enige tijdens bewoners op dit eiland op tv zijn de Australische een Robyn Mundy en de haar man Gary uit Miller die voor op tv naar een periode van de een half jaar als vrijwilliger met het eiland beheren. het Floortje logeert bij hen een om te uit horen hoe het de is om op tv op zo'n ruige plek, zo een op afgesloten van de buitenwereld te wonen. de Zonder winkels, zonder uit internet en zonder het andere op tv mensen om je in heen.

Floortje met reist naar het een piepklein eilandje in door de Stille Oceaan: het Nomuka. Een paradijselijke met plek die deel uitmaakt van de in het Koninkrijk Tonga. door Ze logeert bij van de Australische David tijdens en Tristin Sheen die uit hier samen met met hun twee kinderen een naar droombestaan leiden. op Meer dan twintig jaar geleden naar besloten de op voormalig op tv professioneel windsurfer en zijn het vrouw voor tijdens onbepaalde tijd de op tv wereld over te zeilen. Onderweg het kregen ze twee kinderen, van die uit grotendeels op het het water zijn opgegroeid. Na uit lange omzwervingen vonden met ze een paar jaar in geleden hun de droomplek op tv in de Polynesische archipel in Tonga waar ze tijdens nu helemaal zelfvoorzienend wonen van in van een eenvoudig huisje naar op het strand.

Floortje een is in het uit West-Afrikaanse Guinee: een land dat in op maar zelden bezocht tijdens wordt door reizigers. Het uit is een zeer uit arm land met weinig voorzieningen, het het ligt tijdens in een van van de heftigste malaria-gebieden de ter wereld en van kortgeleden werd het ook de nog eens naar geteisterd door een het Ebola-virus. Toch zijn de er ook mensen naar die zich daar een op geen door enkele manier door uit laten afschrikken door en hier gaan wonen, tijdens omdat ze hun hart volgen. de Zoals de de Franse dierenarts Christelle Collin. uit Uit op tv liefde voor dieren, in woont zij in een lemen het hut diep in het de binnenlanden door van Guinee waar zij van een op tv opvangcentrum voor chimpansees een runt. En Floortje zoekt haar het daar in op.

Floortje reist naar een een van het de meest op afgelegen plekken door van het Russische Siberië: het op tv eiland Wrangel. Een geïsoleerde van uithoek in op tv de met Noordelijke IJszee waar met amper mensen wonen, het alleen al omdat hier het het grootste deel van op het jaar van een extreem poolklimaat heerst. Toch naar heeft het het eiland op sommige mensen in op een grote aantrekkingskracht, in vooral vanwege de op tv dieren die hier leven. Zo zijn met er muskusossen, sneeuwuilen naar naar en vind je hier de grootste in populatie ijsberen op tv ter wereld. uit De 27-jarige in Rus Gennadiy Fedorov droomde er al op tv tijdens jaren van om hier als ranger met te kunnen tijdens werken met en dit jaar ging door zijn droom in van vervulling. Floortje zoekt hem op het om op tv te zien hoe het is door de om op zo'n plek te in wonen.

Floortje op tv bezoekt de Amerikaanse Ben en uit zijn een Australische vrouw Sharyn uit in de jungle van Cambodja. van Samen tijdens met hun twee dochters wonen op naar ze op een van de van laatste plekken in van de jungle die nog een niet volledig is met leeggekapt en een gestroopt. de Samen nemen ze het op uit tegen de rijke houtindustrie met en lucratieve op tv stroperij, om tijdens ervoor te in zorgen dat dit laatste beetje ongerepte in natuur door bewaard blijft voor een de volgende een generatie. Floortje bezoekt het gezin om door te kijken hoe tijdens deze het nobele strijd ze de vergaat.

Op een het besneeuwde berg op het het tijdens Canadese eiland Cape op tv Breton ontmoet Floortje de de 39-jarige Sam. Hij is na met van een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid de op de op tv berg waar hij het negen jaar geleden, met met niet meer uit dan twee naar tassen vol gereedschap, werd gedropt op door een uit vriend. Floortje ontdekt hoe een naar hij in zijn op tv eentje een bestaan op heeft weten op te bouwen uit op zijn koude een berg.

Op op de grassige vlakten van Uruguay de wonen een Magnus en Virginia, een in Zweeds-Argentijns koppel met op tv tot in voor kort een uit vaste aanstelling aan de naar Universiteit van Noorwegen. De het twee wetenschappers op besloten hun tweeling buiten uit Oslo op te in voeden en zijn compleet met een off-grid gegaan in door Zuid-Amerika. Floortje praat op met ze over naar de mooie en op de moeilijke kanten van deze rigoureuze in een switch.

In de Amerikaanse op door Staat Wyoming bezoekt Floortje van de van oorsprong het Nederlandse Carolina. Ze woont naar al meer dan een dertig jaar in de een VS een en trekt nu het het grootste gedeelte van het het jaar in haar tijdens huifkar achter in haar naar kudde geiten aan. Zonder enige luxe een begraast ze met tijdens haar geiten een door enorm natuurgebied in op midden het van het Amerikaanse uit heartland.

In een de baai in het uiterste met noorden van Australië het de ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn naar de op enige bewoners op tv van deze paradijselijke plek. op tv Floortje maakt tijdens de lange tocht naar van dit bijzondere gezin en tijdens maakt kennis met in moeder Amanda, een van Aboriginal die al het haar hele in leven op het met eiland woont, vader Chris in uit Melbourne en op tv hun drie een kinderen. Terwijl ze een aantal het dagen met ze op tv doorbrengt leert met ze naar ook over de problemen in de van Aboriginal in gemeenschap in tijdens Australië.

In met de tweede aflevering van Floortje op tv naar tijdens het einde van de door wereld is het tweede op tv deel van Floortje door Dessings reis naar naar door het zeer afgelegen South Georgia te door zien. Floortje het is na een wekenlange reis, door die door vorige week het werd uitgezonden, op South op Georgia aangekomen op bij Sarah, de in enige persoon die al door decennia doorbrengt in dit unieke op tv door natuurgebied. Ze runt door daar een museum en vertelt Floortje door over de op bijzondere geschiedenis van op het eiland en een haar speciale band van met van het prachtige gebied. Lees meer het over deze reis door op gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond in start een nieuw seizoen van uit een het programma Floortje de naar het einde een van de wereld, waarin Floortje een Dessing naar de afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen naar opent met twee tijdens afleveringen over de de langste reis van die Floortje tijdens ooit voor het dit programma heeft gemaakt. Ze door was bijna een naar maand onderweg een voor een door ontmoeting van slechts zes van uur met de Britse naar Sarah op de South Georgia, door die daar het meest afgelegen tijdens museum ter wereld runt. het Vanaf de op afgelegen Falklandeilanden naar stapt Floortje naar op een boot van naar dit eiland in het tijdens zuidpoolgebied, een het van de van moeilijkst bereikbare plekken ter van wereld. Hier een runt Sarah het meest afgelegen het museum ter wereld. uit Het van gebied, bestaande uit indrukwekkende gletsjers en met unieke landschappen, tijdens is tijdens het domein van van miljoenen pinguins, albatrossen en tijdens zeehonden.

Floortje een Dessing reist af op naar Sint-Helena: een Brits eiland in in midden in de Atlantische Oceaan dat tijdens een uit van de meest geïsoleerde met bewoonde plekken in ter wereld is. op tv Vooral bekend als plek waar tijdens door Napoleon de laatste jaren van van leven in van ballingschap doorbracht. De enige uit manier om op tv het eiland te van bereiken is over van zee. Per postboot vaart in Floortje in vijf een dagen naar naar Sint-Helena voor in een ontmoeting met de tijdens Engelse Joe Hollins van die hier op tv al vier jaar een bijzonder bestaan in leidt als op tv enige dierenarts op het op op eiland.

Floortje reist met naar de Faeroër: uit een Deense tijdens eilandengroep in de Atlantische de Oceaan, van ergens tussen Schotland, tijdens Noorwegen en IJsland. Vanuit door de hoofdstad Tórshavn het reist ze verder de naar het eilandje Stóra Dímun. van Op dit rotsblok in van niet meer uit het dan 2,5 km2 in wonen slechts twee gezinnen: de in 36-jarige Eva Dímun uit en haar gezin op tv en haar uit broer met zijn gezin. uit Vier volwassenen en drie met kinderen in uit totaal. Met z'n vieren uit houden ze uit een in schapenboerderij draaiende. Het eiland ligt totaal naar geïsoleerd van tijdens de bewoonde wereld. op tv De een enige manier om er te van komen is op per helikopter. De kinderen van krijgen les van naar een leerkracht die tijdens elke zondagavond voor een van tijdens week wordt ingevlogen. uit Floortje draait een paar dagen naar mee in hun op tv unieke leven door op dit eiland en op tv ervaart hoe het is van met om zelfs in Europa een in the op middle of nowhere door te wonen.

juni 2020
13-07-2019 19:30

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, zonder materiële zaken en het liefst met enige betekenis. Dat leven vond ze ...

06-07-2019 19:30

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken en verhuisden ze van Duitsland naar een boerderij in de w...

29-06-2019 19:30

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Aust...

22-06-2019 19:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

15-06-2019 19:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen, het ligt in een van de heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden werd het ook no...

08-06-2019 19:35

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, alleen al omdat hier het grootste deel van het jaar een extreem ...

11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!