Programma gemist?

Floortje Dessing reist een een af naar Sint-Helena: een Brits een eiland midden in de de van Atlantische Oceaan dat op een van de uit meest geïsoleerde bewoonde een plekken ter wereld is. met Vooral bekend op tv als plek waar van Napoleon de laatste jaren van het leven in ballingschap doorbracht. door de De enige manier om een het eiland te bereiken is het over zee. de Per van postboot vaart Floortje in in vijf dagen naar Sint-Helena voor het een ontmoeting met naar de een Engelse Joe Hollins die het hier op tv al vier jaar een van bijzonder bestaan leidt als enige met dierenarts op tijdens het in eiland.

Floortje naar reist naar in de Faeroër: een Deense eilandengroep in uit een de Atlantische Oceaan, een ergens tussen Schotland, Noorwegen tijdens en IJsland. Vanuit door de hoofdstad Tórshavn reist van ze verder naar in het eilandje Stóra door Dímun. Op op dit rotsblok van niet met meer dan 2,5 met km2 wonen naar slechts twee een gezinnen: de 36-jarige Eva Dímun op en haar het gezin en haar de broer met zijn gezin. Vier tijdens volwassenen en door drie kinderen in totaal. de Met door z'n vieren houden een ze een schapenboerderij draaiende. Het de uit eiland ligt totaal geïsoleerd een van de bewoonde met wereld. De enige manier om de er te naar komen is per naar helikopter. De kinderen met krijgen les van een een uit leerkracht die elke zondagavond uit voor een week wordt ingevlogen. uit Floortje draait naar een een paar dagen mee in het hun unieke leven op van dit eiland en naar ervaart het hoe het is om zelfs in de tijdens Europa in the middle of een nowhere te door wonen.

In door Peru bezoekt uit Floortje de Nederlandse Douwe en naar Olivia die diep in het de jungle op een dierenopvangcentrum een hebben opgezet. Met hun twee op jonge kinderen wonen naar uit ze hier ver van de naar bewoonde wereld, een zonder telefoon, zonder internet en in zorgen zij met de hart tijdens en ziel voor apen, luiaards een en tropische van vogels.

Vanaf vanavond door herhaalt met NPO 1 seizoen met 5 van Floortje door naar het einde van de uit wereld. In deze reisreportagereeks van reist naar Floortje Dessing naar afgelegen op tv gebieden en bezoekt de ze de mensen een die er wonen. In aflevering de 1: Alaska. de Floortje gaat op bezoek uit naar bij de Atchleys, een gezin dat het al in 18 jaar in complete op tv isolatie leeft aan met een rivier de in Alaska. op tv Ouders Romey en David en hun door 14-jarige van zoon Sky in zijn net onderweg naar op tv huis van hun jaarlijkse boodschappen-trip uit in met de stad als Floortje met door naar ze mee reist terug naar met huis, het enige in bewoonde een plekje aan de 450 kilometer lange tijdens naar Nowita-rivier.

Vanaf van vanavond herhaalt NPO 1 de door derde reeks van van het Floortje naar het einde van de tijdens door wereld, de documentaireserie op tv waarin Floortje Dessing mensen bezoekt die de uit een bijzonder bestaan naar leiden op afgelegen plekken. In de in eerste op aflevering reist Floortje naar het piepkleine een eilandje van Palmerston, midden een in de Stille Oceaan. De enige tijdens uit manier om er te komen in is per boot, uit maar er vaart slechts een een paar in keer per jaar een het naar naar dit extreem afgelegen paradijselijk atol. de Na in een reis van door zeven dagen bezoekt Floortje de de Engelse het onderwijzeres Rose Clark, van die hier is terechtgekomen nadat door door haar vader in de op tv jaren vijftig schipbreuk leed tijdens voor de op tv kust van het tijdens eiland.

Floortje vertrekt uit naar het verre Papoea door Nieuw Guinea. Hier met in werken Floris van den een Berg en uit zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis op tv in de het plaatsje Kikori. Onder met primitieve omstandigheden proberen deze van Nederlandse op tv expeditie- en tropenartsen tijdens alle mensen op uit de omgeving de medische zorg in te van geven die ze nodig de hebben.

Floortje gaat op van een bezoek bij Mike het in Californië. Mike woont helemaal alleen op tv op zijn eigen de berg in in een piepklein zelfgebouwd huisje, met weg tijdens van alle luxe die een hij gewend door was. Bovenop zijn besneeuwde naar berg naar neemt Mike Floortje mee langs op zijn bijzondere bouwsels in en tijdens samen snowboarden ze weer naar beneden. in Mike in vertelt over zijn bijzondere jeugd, van in imposante carrière en op hoe hij zich afkeerde tijdens van dat alles om een op zoek te met gaan naar een op ultiem gevoel van van vrijheid.

Midden in het met Wakatobi van National Park in het Sulawesi woont uit Geertje, een 62-jarige Nederlandse die al met 22 jaar vertoeft een tijdens op een klein op paradijselijk eilandje, omringd het door prachtige wateren en een koraalriffen. In van die 22 jaar het heeft ze veel in gedaan voor de lokale bevolking en op tv tijdens is ze opgenomen door een een hele bijzondere de groep mensen, de op tv zeenomaden.

In de Zuid-Afrika mag Floortje door meekijken in het leven naar van de 23-jarige tijdens Jamie, met een Zuid-Afrikaanse die haar van leven volledig in naar het teken stelt van naar het tijdens helpen van dieren. Ze door woont op een rhino orphanage, van een op geheime plek door waar de weesjes van gestroopte neushoorns naar worden opgevangen en tijdens de beschermd.

Floortje gaat de op op tv bezoek bij de 75-jarige uit Britse Jenny. Ze woont op tv al in meer dan 30 jaar op een op ecologische commune, op die ze zelf stichtte, tijdens op op een berg in Colombia. Floortje op van reist samen met Jenny's dochter van uit met Bogota af naar deze op bijzondere, gepassioneerde van vrouw met een ongelofelijk de en bewogen naar levensverhaal.

Floortje tijdens bezoekt het door de in oorlog verscheurde Jemen. de In de hoofdstad Sana'a een ontmoet ze tijdens de naar Mexicaanse Gizelle. Voor het op tv Rode Kruis bezoekt zij daar op tv uit gevangenen.

Vanavond start met het in nieuwe seizoen van de reisreportagereeks naar waarin Floortje Dessing naar op afgelegen in gebieden reist. De komende met donderdagen een zijn de afleveringen om 21:30 uur op tv tijdens op NPO 1 te zien. In naar de eerste aflevering een gaat Floortje op op bezoek bij de Atchleys, tijdens het een gezin dat al 18 jaar naar een in complete isolatie leeft aan een de rivier in met Alaska. Ouders Romey tijdens en David en op tv hun 14-jarige zoon Sky de zijn net door onderweg naar door huis van door hun jaarlijkse boodschappen-trip in naar de stad als Floortje de met ze mee in reist terug op tv naar huis, het enige bewoonde de plekje aan een de 450-Km met lange Nowitna uit rivier.

In Thailand bezoekt op tv Floortje naar de 32-jarige Amerikaanse op Cara Boccieri die als op tv kind de al droomde van een leven door in door de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden op tv door in de natuur door en zonder materiële in zaken. In Thailand bezoekt Floortje een de 32-jarige Amerikaanse Cara in op Boccieri die als kind al uit droomde van een leven in op tv in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, naar midden in op tv de natuur, op zonder materiële zaken en het het liefst met enige op betekenis. met Dat leven vond ze in op tv het verre noorden tijdens door van Thailand, aan de grens op tv met Birma. door Hier woont ze in van een klein hutje uit van op bamboe en zet ze zich in in voor de vele een Birmese op tv vluchtelingen die in dit op gebied de wonen.

Floortje een reis naar het uit Zuid-Amerikaanse Chili. In op een vallei het aan de voet van de een Andes bezoekt uit ze de Duitse Ingmar en naar Veronika. Zeven jaar met geleden van besloten zij hun van droom waar te maken. Floortje de reis van naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In op tv een de vallei aan de de voet van de Andes uit bezoekt ze de Duitse tijdens tijdens Ingmar en Veronika. Zeven jaar uit geleden besloten zij op tv hun droom waar te op maken het en verhuisden ze met van Duitsland naar een boerderij op tv in in de wildernis een van Chileens Patagonië. Hier leven ze tijdens nu in helemaal zelfvoorzienend midden in de door natuur. Samen met van hun negen door kinderen.

Floortje reist in naar het uiterste zuiden het van Australië. van Vanaf van Tasmanië vliegt ze naar een uit klein stipje in de op tv oceaan: met het eilandje in Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren door van Australië staat. door een Floortje reist naar uit het uiterste zuiden uit van Australië. Vanaf uit Tasmanië vliegt ze naar een op klein naar stipje in de oceaan: het het eilandje in Maatsuyker waar de meest het zuidelijke vuurtoren van de Australië staat. De naar enige bewoners op op dit eiland zijn de Australische uit op tv Robyn Mundy en haar man Gary naar Miller die uit voor een een periode van een half het jaar als vrijwilliger het uit eiland beheren. het Floortje logeert bij hen de om naar te horen hoe het het is om een op zo'n van ruige plek, zo afgesloten een van de buitenwereld door te wonen. Zonder met winkels, zonder internet en naar zonder andere mensen in om je tijdens heen.

januari 2019
21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

07-08-2018 20:35

Peru

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Peru

In Peru bezoekt Floortje de Nederlandse Douwe en Olivia die diep in de jungle een dierenopvangcentrum hebben opgezet. Met hun twee jonge kinderen wonen ze hier ver van de bewoonde wereld, zonder telefoon, zonder internet en zorgen zij met h...

31-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 seizoen 5 van Floortje naar het einde van de wereld. In deze reisreportagereeks reist Floortje Dessing naar afgelegen gebieden en bezoekt ze de mensen die er wonen. In aflevering 1: Alaska. Floortje gaat op be...

24-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 de derde reeks van Floortje naar het einde van de wereld, de documentaireserie waarin Floortje Dessing mensen bezoekt die een bijzonder bestaan leiden op afgelegen plekken. In de eerste aflevering reist Floort...

08-02-2018 22:20

Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje vertrekt naar het verre Papoea Nieuw Guinea. Hier werken Floris van den Berg en zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in het plaatsje Kikori. Onder primitieve omstandigheden proberen deze Nederlandse expeditie- en tropenartsen al...

01-02-2018 21:30

Aflevering 6 - Californië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 6 - Californië

Floortje gaat op bezoek bij Mike in Californië. Mike woont helemaal alleen op zijn eigen berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, weg van alle luxe die hij gewend was. Bovenop zijn besneeuwde berg neemt Mike Floortje mee langs zijn bijzond...

25-01-2018 21:35

Aflevering 5 - Indonesië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 5 - Indonesië

Midden in het Wakatobi National Park in Sulawesi woont Geertje, een 62-jarige Nederlandse die al 22 jaar vertoeft op een klein paradijselijk eilandje, omringd door prachtige wateren en koraalriffen. In die 22 jaar heeft ze veel gedaan voor ...

18-01-2018 21:35

Aflevering 4 - Zuid-Afrika

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 4 - Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika mag Floortje meekijken in het leven van de 23-jarige Jamie, een Zuid-Afrikaanse die haar leven volledig in het teken stelt van het helpen van dieren. Ze woont op een rhino orphanage, een geheime plek waar de weesjes van gestr...

11-01-2018 21:30

Aflevering 3 - Colombia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 3 - Colombia

Floortje gaat op bezoek bij de 75-jarige Britse Jenny. Ze woont al meer dan 30 jaar op een ecologische commune, die ze zelf stichtte, op een berg in Colombia. Floortje reist samen met Jenny's dochter uit Bogota af naar deze bijzondere, gepa...

04-01-2018 21:30

Aflevering 2 - Jemen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 2 - Jemen

Floortje bezoekt het door de oorlog verscheurde Jemen. In de hoofdstad Sana'a ontmoet ze de Mexicaanse Gizelle. Voor het Rode Kruis bezoekt zij daar gevangenen.

28-12-2017 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start het nieuwe seizoen van de reisreportagereeks waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. De komende donderdagen zijn de afleveringen om 21:30 uur op NPO 1 te zien. In de eerste aflevering gaat Floortje op bezoek b...

26-03-2017 21:25

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur en zonder materiële zaken. In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaa...

19-03-2017 21:25

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken. Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een va...

12-03-2017 21:25

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. Floortje reist naar het uiterste zuiden van ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord