Programma gemist?

Floortje bezoekt de een Amerikaanse Ben van en op zijn Australische vrouw uit Sharyn in de jungle van in Cambodja. Samen uit met hun twee dochters wonen een de ze op een van de laatste de op tv plekken van de jungle die nog met niet op tv volledig is tijdens leeggekapt en gestroopt. Samen met nemen ze het op op tegen de naar rijke houtindustrie en door lucratieve stroperij, tijdens om ervoor te de zorgen dat dit laatste beetje ongerepte een natuur bewaard blijft tijdens voor een het volgende generatie. Floortje bezoekt uit het gezin naar om te kijken hoe met de deze nobele strijd ze de vergaat.

Op een een besneeuwde berg op het van Canadese eiland het Cape uit Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. met uit Hij is na een nomadenbestaan naar neergestreken het in complete eenzaamheid op de berg in waar op hij negen jaar geleden, het met door niet meer dan naar twee tassen vol een gereedschap, werd gedropt van door een vriend. Floortje op tv ontdekt hoe hij in het zijn eentje een door bestaan heeft weten tijdens op te in bouwen op zijn in koude berg.

Op tijdens de grassige vlakten op tv van Uruguay wonen naar Magnus en Virginia, een uit Zweeds-Argentijns koppel met tot van voor kort door een vaste aanstelling aan naar de een Universiteit van in Noorwegen. De twee wetenschappers besloten op tv hun tweeling buiten Oslo de tijdens op te voeden met en zijn compleet off-grid tijdens gegaan in Zuid-Amerika. tijdens Floortje praat met tijdens ze over de mooie de en de moeilijke kanten een van uit deze rigoureuze van switch.

In naar de Amerikaanse Staat uit Wyoming bezoekt van Floortje de van oorsprong door Nederlandse Carolina. Ze woont op tv al tijdens meer dan dertig van jaar in de VS en een trekt nu het een grootste gedeelte van met het jaar in haar door huifkar achter van haar kudde geiten aan. tijdens Zonder enige luxe tijdens begraast van ze met haar geiten de een enorm natuurgebied in op op midden van het Amerikaanse van heartland.

In een baai op in met het uiterste noorden van een Australië ligt op tv Vanderlin Island. De Smith's zijn op tv op de enige bewoners van deze door paradijselijke plek. in Floortje maakt in de lange tocht naar dit uit bijzondere gezin en in maakt kennis met op moeder de Amanda, een Aboriginal die al haar in hele leven op op naar het eiland woont, vader Chris naar uit Melbourne en hun tijdens drie kinderen. van Terwijl ze door een aantal met dagen met ze van doorbrengt leert ze ook over de op problemen in tijdens de het Aboriginal gemeenschap in van Australië.

In in de tweede aflevering van Floortje uit naar op tv het einde naar van de wereld is het tweede het deel van van Floortje Dessings met reis naar het zeer afgelegen tijdens South Georgia in te zien. Floortje is na tijdens een wekenlange reis, op die vorige week tijdens werd uitgezonden, op op tv South de Georgia aangekomen bij Sarah, op de enige op persoon die een al decennia doorbrengt van in dit unieke in natuurgebied. Ze runt daar de een museum en vertelt Floortje tijdens over op tv de bijzondere geschiedenis van op tv het eiland het en haar in speciale band met het prachtige gebied. Lees de door meer over deze reis een op gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond met start een een nieuw seizoen van het programma Floortje naar naar het einde door van de wereld, uit waarin in Floortje Dessing naar afgelegen naar gebieden reist. Het nieuwe seizoen van opent de met twee afleveringen over de het langste reis naar die Floortje ooit in voor dit met programma heeft de gemaakt. Ze was bijna met een maand onderweg voor een naar ontmoeting in van slechts op zes uur met de de Britse Sarah in op South Georgia, die daar het naar meest afgelegen museum van ter het wereld runt. Vanaf de naar afgelegen door Falklandeilanden stapt Floortje op een boot met van naar dit eiland in naar het zuidpoolgebied, een tijdens van de moeilijkst bereikbare op plekken op tv ter wereld. Hier runt in Sarah het op meest afgelegen museum een ter wereld. Het door gebied, bestaande uit indrukwekkende de gletsjers en unieke landschappen, op tv is het domein op van miljoenen uit pinguins, albatrossen en uit zeehonden.

Floortje Dessing van reist van af naar Sint-Helena: een Brits de eiland op tv midden in de Atlantische Oceaan dat tijdens een in van de meest geïsoleerde bewoonde een plekken ter wereld van is. naar Vooral bekend als het plek waar Napoleon de laatste van van jaren van leven in ballingschap met doorbracht. De enige manier door om het naar eiland met te bereiken is het over zee. Per door postboot vaart Floortje in in vijf dagen naar Sint-Helena op tv voor een uit ontmoeting met de Engelse Joe naar Hollins die hier door al uit vier jaar een bijzonder in bestaan leidt naar als enige dierenarts op tv op het met eiland.

Floortje op tv reist naar met de Faeroër: een Deense eilandengroep in naar de Atlantische een Oceaan, ergens naar tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. met Vanuit de de hoofdstad Tórshavn op reist ze verder uit naar het eilandje Stóra Dímun. naar Op dit rotsblok met op van niet meer dan tijdens 2,5 km2 wonen slechts tijdens twee gezinnen: uit de 36-jarige Eva Dímun en tijdens tijdens haar gezin en haar broer met in zijn gezin. Vier van de volwassenen en drie kinderen in op tv totaal. op Met z'n vieren houden op ze een schapenboerderij op tv draaiende. Het eiland ligt het totaal geïsoleerd van in de bewoonde wereld. De een met enige manier om er te komen het is op tv per helikopter. tijdens De kinderen krijgen les van op een met leerkracht die elke zondagavond een voor een week van wordt ingevlogen. het Floortje draait een een paar dagen mee in hun door unieke een leven op dit eiland de en ervaart naar hoe het is om zelfs op in Europa op tv in the op tv middle of nowhere te uit wonen.

In de Peru bezoekt Floortje de op Nederlandse Douwe uit en Olivia die diep in in de naar jungle een dierenopvangcentrum hebben opgezet. in Met uit hun twee jonge kinderen wonen door ze een hier ver van de bewoonde met op wereld, zonder telefoon, zonder internet en naar tijdens zorgen zij met hart en in ziel de voor apen, luiaards en op tropische vogels.

Vanaf van vanavond herhaalt NPO met 1 seizoen 5 met van Floortje naar het uit einde van een de wereld. In deze door reisreportagereeks reist Floortje met Dessing naar afgelegen tijdens gebieden en naar bezoekt ze de mensen door die er van wonen. In aflevering 1: Alaska. een Floortje gaat naar op bezoek de bij de Atchleys, een in gezin dat al het 18 jaar van in complete isolatie de leeft aan een rivier in een Alaska. op Ouders Romey en David op tv en hun 14-jarige zoon tijdens Sky zijn net onderweg tijdens naar huis de van hun jaarlijkse boodschappen-trip tijdens in de stad tijdens op tv als Floortje met ze mee op reist terug door naar huis, het op tv enige bewoonde plekje aan een de 450 kilometer tijdens lange met Nowita-rivier.

Vanaf op vanavond herhaalt NPO 1 de van derde op tv reeks van Floortje door naar het einde van van de wereld, op de documentaireserie in waarin Floortje Dessing met mensen bezoekt die een uit bijzonder bestaan leiden op de afgelegen plekken. In de van eerste aflevering reist Floortje met naar van het piepkleine eilandje Palmerston, midden uit in de Stille met Oceaan. De op tv enige manier om naar er te in komen is per naar boot, maar uit er vaart slechts een het paar keer per jaar tijdens een naar dit de extreem afgelegen paradijselijk atol. een Na op een reis uit van zeven dagen bezoekt de Floortje de een Engelse onderwijzeres Rose Clark, die hier door is terechtgekomen door nadat haar vader naar in de jaren de vijftig schipbreuk leed voor in de kust van de het naar eiland.

Floortje een vertrekt naar het op tv verre Papoea Nieuw Guinea. Hier het werken Floris het van den Berg uit en met zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in in het plaatsje op tv Kikori. het Onder primitieve van omstandigheden proberen deze uit Nederlandse expeditie- en tropenartsen alle mensen van uit van de omgeving de medische zorg uit te geven de die ze in nodig hebben.

Floortje gaat de op naar bezoek bij Mike in de Californië. Mike het woont helemaal alleen op zijn eigen in berg in van een in piepklein zelfgebouwd huisje, weg met van alle luxe die hij tijdens gewend was. Bovenop door zijn een besneeuwde berg neemt Mike met Floortje mee langs zijn met bijzondere van bouwsels en samen snowboarden op tv ze weer op naar beneden. Mike vertelt tijdens over zijn bijzondere op tv jeugd, imposante carrière tijdens en hoe hij in zich afkeerde van uit dat van alles om op zoek de te gaan naar op tv een ultiem naar gevoel van vrijheid.

Midden op in het Wakatobi van National Park in in Sulawesi woont op tv Geertje, een 62-jarige naar Nederlandse die al 22 jaar op vertoeft uit op een klein paradijselijk eilandje, van omringd door tijdens prachtige wateren het en koraalriffen. In die 22 jaar uit heeft ze door veel door gedaan voor de op tv lokale bevolking en is uit ze opgenomen door op tv een hele bijzondere groep het mensen, de op tv zeenomaden.

april 2019
11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

07-08-2018 20:35

Peru

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Peru

In Peru bezoekt Floortje de Nederlandse Douwe en Olivia die diep in de jungle een dierenopvangcentrum hebben opgezet. Met hun twee jonge kinderen wonen ze hier ver van de bewoonde wereld, zonder telefoon, zonder internet en zorgen zij met h...

31-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 seizoen 5 van Floortje naar het einde van de wereld. In deze reisreportagereeks reist Floortje Dessing naar afgelegen gebieden en bezoekt ze de mensen die er wonen. In aflevering 1: Alaska. Floortje gaat op be...

24-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 de derde reeks van Floortje naar het einde van de wereld, de documentaireserie waarin Floortje Dessing mensen bezoekt die een bijzonder bestaan leiden op afgelegen plekken. In de eerste aflevering reist Floort...

08-02-2018 22:20

Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje vertrekt naar het verre Papoea Nieuw Guinea. Hier werken Floris van den Berg en zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in het plaatsje Kikori. Onder primitieve omstandigheden proberen deze Nederlandse expeditie- en tropenartsen al...

01-02-2018 21:30

Aflevering 6 - Californië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 6 - Californië

Floortje gaat op bezoek bij Mike in Californië. Mike woont helemaal alleen op zijn eigen berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, weg van alle luxe die hij gewend was. Bovenop zijn besneeuwde berg neemt Mike Floortje mee langs zijn bijzond...

25-01-2018 21:35

Aflevering 5 - Indonesië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 5 - Indonesië

Midden in het Wakatobi National Park in Sulawesi woont Geertje, een 62-jarige Nederlandse die al 22 jaar vertoeft op een klein paradijselijk eilandje, omringd door prachtige wateren en koraalriffen. In die 22 jaar heeft ze veel gedaan voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord