Programma gemist?

Floortje Dessing reist tijdens het af naar Sint-Helena: een een Brits eiland midden in op de Atlantische het Oceaan dat een van de van meest geïsoleerde uit bewoonde plekken ter van wereld is. van Vooral bekend als op plek waar Napoleon de laatste van jaren met van leven in ballingschap door doorbracht. De enige op manier om het eiland in van te bereiken is over zee. Per van postboot vaart tijdens Floortje in vijf dagen een naar van Sint-Helena voor een ontmoeting door met op tv de Engelse Joe Hollins die uit hier een al vier jaar een uit bijzonder bestaan leidt als enige door naar dierenarts op het tijdens eiland.

Floortje een reist naar tijdens de Faeroër: een van Deense eilandengroep in de tijdens Atlantische Oceaan, ergens de tussen Schotland, Noorwegen en op IJsland. Vanuit de hoofdstad op Tórshavn de reist ze verder tijdens naar het eilandje Stóra Dímun. in Op naar dit rotsblok in van niet meer van dan 2,5 km2 een wonen slechts twee gezinnen: in de 36-jarige de Eva Dímun en haar gezin en het haar broer met een zijn gezin. Vier de van volwassenen en drie kinderen in totaal. van Met met z'n vieren een houden ze een schapenboerderij uit draaiende. Het eiland ligt totaal met geïsoleerd van van de bewoonde wereld. De met enige manier in om van er te komen door is per helikopter. De kinderen krijgen uit het les van een leerkracht die elke tijdens zondagavond voor naar een week wordt ingevlogen. in Floortje draait uit een het paar dagen mee met in hun unieke leven op dit een met eiland en ervaart uit hoe het is om met zelfs in tijdens Europa in the middle of nowhere uit te tijdens wonen.

In met Peru bezoekt Floortje de Nederlandse het Douwe en Olivia naar die diep in met de de jungle een dierenopvangcentrum hebben opgezet. naar in Met hun twee jonge kinderen wonen uit door ze hier ver van de bewoonde van wereld, zonder op telefoon, zonder internet de en met zorgen zij met hart en ziel in voor apen, de luiaards op en tropische vogels.

Vanaf uit vanavond herhaalt NPO 1 met seizoen op 5 van Floortje naar het met einde van de wereld. naar In deze het reisreportagereeks reist Floortje Dessing tijdens naar afgelegen in gebieden en bezoekt ze op de naar mensen die er wonen. In uit aflevering 1: met Alaska. Floortje door gaat op bezoek naar bij de Atchleys, een gezin dat tijdens al 18 jaar van uit in complete isolatie een leeft aan een rivier in Alaska. op Ouders Romey en van door David en hun 14-jarige zoon Sky op tv zijn net onderweg uit naar huis van van met hun jaarlijkse boodschappen-trip in tijdens de stad als Floortje door met naar ze mee reist in terug naar huis, uit het enige bewoonde plekje uit aan de 450 kilometer in lange in Nowita-rivier.

Vanaf vanavond herhaalt uit NPO 1 de tijdens derde de reeks van Floortje van naar het einde naar van de wereld, tijdens de documentaireserie het waarin Floortje Dessing mensen met bezoekt die met een bijzonder bestaan de leiden op afgelegen plekken. In de eerste door op tv aflevering reist Floortje naar in het piepkleine het eilandje Palmerston, midden in op tv de Stille Oceaan. De uit enige manier om op tv er te van komen is per het boot, maar uit er vaart slechts een paar keer op per door jaar een met naar dit extreem afgelegen paradijselijk atol. de Na de een reis van zeven in dagen met bezoekt Floortje de Engelse van onderwijzeres Rose Clark, op die hier is terechtgekomen een nadat haar naar vader in in de jaren vijftig door schipbreuk leed voor op tv de kust van de het eiland.

Floortje vertrekt naar naar het op tv verre Papoea Nieuw Guinea. de Hier werken in Floris van den met Berg en zijn op vriendin Jorieke in een ziekenhuis op tv in uit het plaatsje Kikori. op tv Onder primitieve op tv omstandigheden proberen deze door Nederlandse expeditie- en tropenartsen alle door mensen uit de omgeving door de medische zorg naar te geven een die ze nodig naar hebben.

Floortje op gaat op bezoek bij Mike van in Californië. met Mike woont in helemaal alleen met op zijn eigen berg van in een piepklein zelfgebouwd de huisje, weg van met alle uit luxe die hij gewend was. Bovenop op zijn besneeuwde op tv berg neemt door Mike Floortje mee op tv langs zijn bijzondere bouwsels van en samen een snowboarden ze weer tijdens naar beneden. Mike vertelt van over in zijn bijzondere jeugd, op imposante carrière en hoe hij zich in afkeerde van dat de alles om in op zoek naar te gaan naar uit een ultiem gevoel op tv van vrijheid.

Midden met in het op tv Wakatobi National Park naar in Sulawesi woont Geertje, naar een 62-jarige uit Nederlandse die al 22 naar jaar vertoeft naar op een klein naar paradijselijk eilandje, omringd door prachtige door wateren en koraalriffen. met In die 22 tijdens jaar heeft het ze veel gedaan naar voor de op tv lokale bevolking en is ze opgenomen naar door een op tv hele op bijzondere groep mensen, van de zeenomaden.

In naar Zuid-Afrika mag in Floortje meekijken in het leven het van de 23-jarige Jamie, tijdens een uit Zuid-Afrikaanse die haar leven het volledig in het teken de stelt van het de helpen de van dieren. Ze op tv woont op een rhino orphanage, op een geheime uit plek van waar de weesjes van gestroopte een neushoorns in worden opgevangen en op tv beschermd.

Floortje gaat op tv op bezoek bij de op in 75-jarige Britse Jenny. op tv Ze woont al meer naar dan 30 jaar op een met ecologische commune, die tijdens ze zelf de stichtte, op een berg op tv in Colombia. tijdens Floortje tijdens reist samen met Jenny's met dochter uit met Bogota af naar deze bijzondere, het gepassioneerde de vrouw met een ongelofelijk en uit bewogen tijdens levensverhaal.

Floortje op bezoekt het door van de oorlog verscheurde Jemen. In een de hoofdstad Sana'a een ontmoet ze de van Mexicaanse Gizelle. van Voor het tijdens Rode Kruis bezoekt zij van daar op gevangenen.

Vanavond van start het nieuwe seizoen van tijdens de in reisreportagereeks waarin Floortje Dessing naar naar uit afgelegen gebieden reist. De komende uit donderdagen zijn de afleveringen de tijdens om 21:30 uur op met NPO 1 te zien. In de naar eerste aflevering tijdens gaat Floortje naar op bezoek met bij de Atchleys, op een gezin dat tijdens al 18 jaar in complete op isolatie leeft uit aan een rivier in door Alaska. Ouders op Romey en het David en hun 14-jarige zoon tijdens Sky op zijn net onderweg naar de huis van hun met jaarlijkse boodschappen-trip in de stad met door als Floortje met ze mee een reist op tv terug naar huis, het enige bewoonde de plekje aan de een 450-Km lange Nowitna met tijdens rivier.

In Thailand op bezoekt naar Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara met Boccieri op tv die als kind met al droomde van een leven met in een de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, tijdens midden in naar de natuur en zonder materiële een zaken. een In Thailand een bezoekt Floortje de met 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die door als kind al droomde op tv van een leven een in de op jungle. Zo eenvoudig mogelijk, van in midden in de natuur, zonder materiële op zaken en door het liefst op met enige betekenis. Dat leven van vond ze in uit met het verre noorden van Thailand, de aan de grens naar met Birma. Hier woont het ze in een met klein hutje van een de bamboe en zet een ze zich in voor de uit vele Birmese in vluchtelingen die in dit uit gebied met wonen.

Floortje naar reis naar het op Zuid-Amerikaanse Chili. In een met vallei naar aan de voet van de Andes tijdens bezoekt ze tijdens de Duitse Ingmar en tijdens Veronika. Zeven in jaar in geleden besloten zij hun met droom waar door te maken. Floortje reis naar het tijdens Zuid-Amerikaanse Chili. uit In een naar vallei aan de voet van met in de Andes bezoekt ze de door Duitse Ingmar en Veronika. uit Zeven het jaar geleden besloten zij tijdens hun droom van waar te maken en verhuisden het ze van Duitsland in met naar een boerderij in de naar wildernis van Chileens het Patagonië. een Hier leven ze het nu helemaal zelfvoorzienend midden in op de natuur. met Samen met hun een negen kinderen.

Floortje reist naar een het uiterste van zuiden van Australië. van Vanaf Tasmanië vliegt ze in naar naar een klein stipje in de met oceaan: met het eilandje door Maatsuyker waar de meest een zuidelijke vuurtoren van Australië staat. van Floortje in reist naar het op uiterste zuiden naar van Australië. Vanaf naar Tasmanië vliegt ze naar een op tv klein stipje in in de oceaan: op het eilandje Maatsuyker waar de een meest zuidelijke vuurtoren op tv van Australië staat. een De enige het bewoners op dit eiland op zijn de Australische naar Robyn in Mundy en haar man naar Gary Miller die het voor een periode van naar een half jaar in als vrijwilliger het naar eiland op beheren. Floortje logeert bij hen de om te horen tijdens hoe het is tijdens naar om op zo'n ruige tijdens plek, zo afgesloten van uit de naar buitenwereld te wonen. Zonder winkels, zonder met internet en een zonder andere mensen om van je van heen.

november 2018
21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

07-08-2018 20:35

Peru

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Peru

In Peru bezoekt Floortje de Nederlandse Douwe en Olivia die diep in de jungle een dierenopvangcentrum hebben opgezet. Met hun twee jonge kinderen wonen ze hier ver van de bewoonde wereld, zonder telefoon, zonder internet en zorgen zij met h...

31-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 seizoen 5 van Floortje naar het einde van de wereld. In deze reisreportagereeks reist Floortje Dessing naar afgelegen gebieden en bezoekt ze de mensen die er wonen. In aflevering 1: Alaska. Floortje gaat op be...

24-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 de derde reeks van Floortje naar het einde van de wereld, de documentaireserie waarin Floortje Dessing mensen bezoekt die een bijzonder bestaan leiden op afgelegen plekken. In de eerste aflevering reist Floort...

08-02-2018 22:20

Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje vertrekt naar het verre Papoea Nieuw Guinea. Hier werken Floris van den Berg en zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in het plaatsje Kikori. Onder primitieve omstandigheden proberen deze Nederlandse expeditie- en tropenartsen al...

01-02-2018 21:30

Aflevering 6 - Californië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 6 - Californië

Floortje gaat op bezoek bij Mike in Californië. Mike woont helemaal alleen op zijn eigen berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, weg van alle luxe die hij gewend was. Bovenop zijn besneeuwde berg neemt Mike Floortje mee langs zijn bijzond...

25-01-2018 21:35

Aflevering 5 - Indonesië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 5 - Indonesië

Midden in het Wakatobi National Park in Sulawesi woont Geertje, een 62-jarige Nederlandse die al 22 jaar vertoeft op een klein paradijselijk eilandje, omringd door prachtige wateren en koraalriffen. In die 22 jaar heeft ze veel gedaan voor ...

18-01-2018 21:35

Aflevering 4 - Zuid-Afrika

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 4 - Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika mag Floortje meekijken in het leven van de 23-jarige Jamie, een Zuid-Afrikaanse die haar leven volledig in het teken stelt van het helpen van dieren. Ze woont op een rhino orphanage, een geheime plek waar de weesjes van gestr...

11-01-2018 21:30

Aflevering 3 - Colombia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 3 - Colombia

Floortje gaat op bezoek bij de 75-jarige Britse Jenny. Ze woont al meer dan 30 jaar op een ecologische commune, die ze zelf stichtte, op een berg in Colombia. Floortje reist samen met Jenny's dochter uit Bogota af naar deze bijzondere, gepa...

04-01-2018 21:30

Aflevering 2 - Jemen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 2 - Jemen

Floortje bezoekt het door de oorlog verscheurde Jemen. In de hoofdstad Sana'a ontmoet ze de Mexicaanse Gizelle. Voor het Rode Kruis bezoekt zij daar gevangenen.

28-12-2017 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start het nieuwe seizoen van de reisreportagereeks waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. De komende donderdagen zijn de afleveringen om 21:30 uur op NPO 1 te zien. In de eerste aflevering gaat Floortje op bezoek b...

26-03-2017 21:25

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur en zonder materiële zaken. In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaa...

19-03-2017 21:25

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken. Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een va...

12-03-2017 21:25

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. Floortje reist naar het uiterste zuiden van ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord