Programma gemist?

Floortje op tv vertrekt naar het verre tijdens Papoea het Nieuw Guinea. Hier werken uit Floris van den tijdens Berg en zijn vriendin Jorieke uit in een ziekenhuis een in het door plaatsje Kikori. Onder primitieve in omstandigheden proberen op deze Nederlandse op expeditie- en tropenartsen alle op mensen uit op tv de omgeving de medische zorg uit op tv te geven die ze het nodig hebben.

Floortje tijdens gaat op bezoek bij Mike tijdens in Californië. de Mike woont met helemaal alleen op zijn eigen het berg een in een piepklein een zelfgebouwd huisje, weg van met alle het luxe die hij gewend was. Bovenop van zijn besneeuwde op tv berg een neemt Mike Floortje mee langs uit zijn uit bijzondere bouwsels en op tv samen snowboarden ze op tv weer naar beneden. Mike vertelt over in zijn met bijzondere jeugd, imposante carrière door en hoe hij zich op afkeerde door van dat alles een om op zoek te op gaan naar met een ultiem van gevoel van vrijheid.

Midden in het naar Wakatobi het National Park in Sulawesi van woont in Geertje, een 62-jarige Nederlandse die al met 22 op tv jaar vertoeft een op een klein paradijselijk eilandje, omringd op door in prachtige wateren en koraalriffen. In door op die 22 jaar de heeft ze veel gedaan voor de met lokale tijdens bevolking en is ze opgenomen in het door een hele bijzondere groep mensen, uit de door zeenomaden.

In Zuid-Afrika mag uit Floortje op tv meekijken in het leven van door de uit 23-jarige Jamie, een Zuid-Afrikaanse door die haar leven naar volledig van in het teken door stelt van het helpen van dieren. een Ze een woont op een rhino een orphanage, een geheime plek op tv waar de van weesjes van van gestroopte neushoorns worden in opgevangen en naar beschermd.

Floortje van gaat op op tv bezoek bij de 75-jarige Britse tijdens Jenny. Ze woont al de meer dan het 30 op jaar op een ecologische commune, die tijdens naar ze zelf stichtte, op een van berg in Colombia. Floortje het reist op samen met Jenny's dochter uit van Bogota uit af naar deze bijzondere, gepassioneerde met van vrouw met een ongelofelijk en tijdens bewogen tijdens levensverhaal.

Floortje de bezoekt het door de oorlog naar verscheurde Jemen. In op de hoofdstad Sana'a uit ontmoet ze de op Mexicaanse Gizelle. Voor een tijdens het Rode Kruis bezoekt zij daar op uit gevangenen.

Vanavond start het op tv nieuwe seizoen een van de het reisreportagereeks waarin Floortje Dessing van naar afgelegen gebieden reist. het De komende uit donderdagen een zijn de afleveringen om tijdens 21:30 uur op NPO 1 in te zien. In de tijdens eerste aflevering de gaat Floortje op op bezoek bij de Atchleys, het een gezin uit dat al 18 tijdens jaar in complete op tv isolatie leeft naar aan een rivier in op tv Alaska. Ouders Romey en naar David en hun van 14-jarige zoon het Sky zijn net onderweg naar naar huis van de hun jaarlijkse boodschappen-trip door in de stad de als Floortje het met ze mee reist naar terug naar naar huis, het enige door bewoonde plekje door aan de 450-Km lange naar Nowitna naar rivier.

In op tv Thailand bezoekt van Floortje de 32-jarige Amerikaanse het Cara Boccieri een die als kind al droomde in van een leven het in de jungle. Zo de eenvoudig mogelijk, op tv midden in op tv de natuur naar en zonder materiële een zaken. In Thailand een bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse op Cara Boccieri die op als van kind al droomde van de een leven in tijdens de jungle. Zo uit eenvoudig mogelijk, midden in de naar een natuur, zonder materiële zaken en tijdens het liefst met van enige in betekenis. Dat leven de vond ze in het verre noorden van van de Thailand, aan de op tv grens met in Birma. Hier woont ze in een met klein hutje van van het bamboe en zet ze zich in een voor in de vele van Birmese vluchtelingen die in door dit gebied de wonen.

Floortje in reis naar het de Zuid-Amerikaanse Chili. op tv In een vallei aan de door voet van de Andes de bezoekt het ze de een Duitse Ingmar en Veronika. Zeven de jaar geleden het besloten zij hun droom waar naar tijdens te maken. Floortje op tv reis naar het Zuid-Amerikaanse door Chili. In een het vallei aan de naar voet van de van Andes bezoekt ze de van Duitse Ingmar en door Veronika. Zeven jaar geleden op besloten de zij hun droom het waar te maken en van verhuisden ze van Duitsland een naar een boerderij van in in de wildernis van in Chileens Patagonië. Hier leven het ze uit nu helemaal zelfvoorzienend uit midden in de natuur. Samen met op tv hun naar negen kinderen.

Floortje reist naar van het uiterste met zuiden van Australië. Vanaf de Tasmanië de vliegt ze naar uit een klein stipje door in de oceaan: het eilandje uit Maatsuyker waar de in van meest zuidelijke vuurtoren op tv van Australië staat. Floortje op reist naar het uiterste naar zuiden van Australië. Vanaf het Tasmanië vliegt op ze naar het een klein met stipje in de oceaan: het het eilandje Maatsuyker waar de op tv meest zuidelijke vuurtoren naar van van Australië staat. De op enige bewoners op dit een eiland zijn het de Australische Robyn met Mundy en haar man Gary tijdens Miller die voor naar een periode de van door een half jaar naar als vrijwilliger het eiland beheren. Floortje naar logeert in bij hen om te horen tijdens een hoe het is om op zo'n een ruige in plek, zo afgesloten door van de een buitenwereld te wonen. Zonder winkels, zonder op internet en een zonder andere mensen om naar door je heen.

Floortje reist naar een een naar piepklein eilandje in de op Stille de Oceaan: Nomuka. Een het paradijselijke plek die deel in uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. uit Ze logeert bij naar de Australische David naar en Tristin uit Sheen die hier samen op het met hun twee een kinderen een droombestaan de leiden. Meer dan twintig jaar geleden het besloten de het voormalig professioneel met windsurfer en zijn op tv vrouw voor onbepaalde tijd de het wereld over te zeilen. tijdens Onderweg kregen op ze twee kinderen, die in grotendeels het op het water zijn opgegroeid. naar Na uit lange omzwervingen vonden in ze een paar jaar geleden een op tv hun droomplek in de Polynesische archipel met een Tonga waar ze nu een helemaal zelfvoorzienend wonen in uit een eenvoudig huisje op van het tijdens strand.

Floortje uit is in het tijdens West-Afrikaanse Guinee; een naar land dat maar zelden het bezocht naar wordt door reizigers. Het is een met zeer arm met land met met weinig voorzieningen. Floortje de is in uit het West-Afrikaanse Guinee: een land naar dat in maar zelden bezocht wordt door van reizigers. Het is een naar zeer arm land de met weinig voorzieningen, tijdens met het ligt in een uit van de met heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden in werd op tv het ook nog een eens geteisterd op door het Ebola-virus. in Toch zijn er ook van mensen die met zich daar op geen in enkele manier door in laten afschrikken en hier gaan op wonen, van omdat ze door hun hart volgen. in Zoals de Franse van dierenarts Christelle Collin. Uit op liefde voor dieren, woont met zij in een een lemen hut diep met in de binnenlanden van met Guinee door waar zij een opvangcentrum voor in chimpansees een runt'. En een Floortje zoekt haar daar een op.

Floortje uit reist naar een van de een meest naar afgelegen plekken van naar het Russische Siberië: het eiland het Wrangel. Een geïsoleerde tijdens uithoek in uit de Noordelijke IJszee waar tijdens amper door mensen wonen. Floortje reist tijdens naar een de van de meest naar afgelegen plekken van het het Russische Siberië: het eiland het Wrangel. een Een geïsoleerde een uithoek in de Noordelijke IJszee waar door amper mensen wonen, uit alleen het al omdat hier het grootste uit deel een van het jaar naar een extreem poolklimaat van heerst. Toch heeft de het eiland van op sommige mensen een op grote aantrekkingskracht, vooral vanwege de de dieren uit die hier leven. Zo in zijn op tv er muskusossen, sneeuwuilen en vind met je door hier de grootste populatie ijsberen in ter wereld. door De 27-jarige Rus Gennadiy in Fedorov droomde het er al jaren van om op tv hier als ranger met te kunnen naar werken en dit door jaar ging uit zijn droom in door vervulling. Floortje zoekt hem een op om te op zien in hoe het is om op met zo'n plek te in wonen.

Dit is een een herhaling. Floortje tijdens reist in naar de afgelegen wateren een van Zuidoost-Alaska. Hier met draait in ze een paar dagen mee het in het leven van van tijdens de Amerikaan Jerry Ryggs uit en zijn Australische vrouw Jo.Meer tijdens Dit is door een herhaling. Floortje door reist naar de afgelegen door wateren van Zuidoost-Alaska. naar Hier uit draait ze een het paar dagen mee in met het het leven van de Amerikaan Jerry Ryggs met en zijn tijdens Australische vrouw Jo. Jarenlang op de had Jerry een gejaagd bestaan het als makelaar op in Michigan in en nu runt hij de een oesterkwekerij in de op prachtige natuur van van Alaska.Minder

mei 2018
08-02-2018 22:20

Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje vertrekt naar het verre Papoea Nieuw Guinea. Hier werken Floris van den Berg en zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in het plaatsje Kikori. Onder primitieve omstandigheden proberen deze Nederlandse expeditie- en tropenartsen al...

01-02-2018 21:30

Aflevering 6 - Californië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 6 - Californië

Floortje gaat op bezoek bij Mike in Californië. Mike woont helemaal alleen op zijn eigen berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, weg van alle luxe die hij gewend was. Bovenop zijn besneeuwde berg neemt Mike Floortje mee langs zijn bijzond...

25-01-2018 21:35

Aflevering 5 - Indonesië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 5 - Indonesië

Midden in het Wakatobi National Park in Sulawesi woont Geertje, een 62-jarige Nederlandse die al 22 jaar vertoeft op een klein paradijselijk eilandje, omringd door prachtige wateren en koraalriffen. In die 22 jaar heeft ze veel gedaan voor ...

18-01-2018 21:35

Aflevering 4 - Zuid-Afrika

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 4 - Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika mag Floortje meekijken in het leven van de 23-jarige Jamie, een Zuid-Afrikaanse die haar leven volledig in het teken stelt van het helpen van dieren. Ze woont op een rhino orphanage, een geheime plek waar de weesjes van gestr...

11-01-2018 21:30

Aflevering 3 - Colombia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 3 - Colombia

Floortje gaat op bezoek bij de 75-jarige Britse Jenny. Ze woont al meer dan 30 jaar op een ecologische commune, die ze zelf stichtte, op een berg in Colombia. Floortje reist samen met Jenny's dochter uit Bogota af naar deze bijzondere, gepa...

04-01-2018 21:30

Aflevering 2 - Jemen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 2 - Jemen

Floortje bezoekt het door de oorlog verscheurde Jemen. In de hoofdstad Sana'a ontmoet ze de Mexicaanse Gizelle. Voor het Rode Kruis bezoekt zij daar gevangenen.

28-12-2017 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start het nieuwe seizoen van de reisreportagereeks waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. De komende donderdagen zijn de afleveringen om 21:30 uur op NPO 1 te zien. In de eerste aflevering gaat Floortje op bezoek b...

26-03-2017 21:25

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur en zonder materiële zaken. In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaa...

19-03-2017 21:25

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken. Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een va...

12-03-2017 21:25

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. Floortje reist naar het uiterste zuiden van ...

05-03-2017 21:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

26-02-2017 21:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee; een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen. Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reiz...

19-02-2017 21:30

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen. Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het R...

24-08-2016 22:15

Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje naar het einde van de wereld

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

13-07-2016 21:25

Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje naar het einde van de wereld

Dit is een herhaling. Floortje reist naar de afgelegen wateren van Zuidoost-Alaska. Hier draait ze een paar dagen mee in het leven van de Amerikaan Jerry Ryggs en zijn Australische vrouw Jo.Meer Dit is een herhaling. Floortje reist naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 08-02-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord