Programma gemist?

Floortje vertrekt naar met het uit verre Papoea Nieuw Guinea. Hier door werken Floris naar van den Berg tijdens en het zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis met in het op tv plaatsje Kikori. op tv Onder primitieve de omstandigheden proberen deze Nederlandse expeditie- op en tropenartsen alle naar mensen uit een de omgeving in de medische zorg door te geven die ze nodig op hebben.

Floortje gaat door op bezoek bij op Mike in Californië. Mike met woont helemaal in alleen op de zijn eigen berg in een in op tv piepklein zelfgebouwd huisje, een weg van alle luxe die de hij op tv gewend was. Bovenop tijdens zijn besneeuwde berg op tv neemt Mike Floortje mee langs zijn op bijzondere op tv bouwsels en samen snowboarden ze uit met weer naar beneden. door Mike vertelt over in zijn bijzondere jeugd, door imposante carrière en hoe hij zich op afkeerde met van dat alles om op het tijdens zoek te gaan naar een op ultiem gevoel door van vrijheid.

Midden in het door in Wakatobi National Park in Sulawesi woont op tv Geertje, een tijdens 62-jarige Nederlandse op die al 22 in jaar vertoeft op een een klein paradijselijk op eilandje, omringd de door prachtige wateren uit en koraalriffen. In die 22 het jaar heeft ze op veel gedaan op voor de lokale bevolking van en is ze opgenomen op door de een hele bijzondere groep de mensen, naar de zeenomaden.

In Zuid-Afrika in mag naar Floortje meekijken in het leven van door een de 23-jarige Jamie, van een Zuid-Afrikaanse die haar met leven volledig in naar het teken stelt van het op tv helpen van uit dieren. Ze woont van op een rhino naar orphanage, een geheime plek op tv waar uit de weesjes door van gestroopte neushoorns worden opgevangen tijdens en een beschermd.

Floortje door gaat op van bezoek bij de 75-jarige Britse tijdens Jenny. Ze woont door al meer dan 30 door jaar uit op een door ecologische commune, die ze zelf een stichtte, op een berg naar met in Colombia. Floortje het reist samen met Jenny's de dochter uit Bogota af door naar deze bijzondere, gepassioneerde door vrouw met op een op tv ongelofelijk en bewogen van levensverhaal.

Floortje uit bezoekt het door tijdens de oorlog de verscheurde Jemen. In de naar hoofdstad Sana'a ontmoet ze de op op Mexicaanse Gizelle. Voor het Rode Kruis door bezoekt op tv zij daar de gevangenen.

Vanavond naar start het nieuwe seizoen van met de reisreportagereeks waarin met Floortje in Dessing naar afgelegen gebieden reist. tijdens De naar komende donderdagen zijn in de afleveringen om 21:30 van uur op NPO 1 naar te zien. In op tv de eerste aflevering tijdens gaat Floortje in op bezoek in bij de Atchleys, uit een gezin dat al een 18 jaar in complete van isolatie leeft op tv aan een rivier in Alaska. het op tv Ouders Romey en David de en hun 14-jarige een zoon Sky zijn net het onderweg naar in huis van hun jaarlijkse boodschappen-trip op tv in de stad een als tijdens Floortje met ze mee door reist terug de naar huis, het enige bewoonde met op plekje aan de 450-Km lange Nowitna een met rivier.

In Thailand in bezoekt Floortje de 32-jarige tijdens Amerikaanse tijdens Cara Boccieri die uit als kind al droomde naar van een leven in van naar de jungle. Zo eenvoudig naar mogelijk, midden in uit de natuur en zonder materiële het een zaken. In Thailand bezoekt Floortje de met 32-jarige Amerikaanse Cara naar Boccieri met die als tijdens kind al droomde met van een leven van in de jungle. Zo eenvoudig het mogelijk, op tv midden in de op tv natuur, zonder materiële zaken en het tijdens liefst met enige naar betekenis. Dat leven het naar vond ze in het verre noorden de van in Thailand, aan de grens met het Birma. Hier op tv woont ze met in een klein naar hutje van bamboe op tv en zet op tv ze zich in voor in de vele Birmese vluchtelingen een die in in dit gebied op wonen.

Floortje uit reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. naar In een vallei in aan op de voet van van de Andes bezoekt van ze de Duitse de Ingmar en Veronika. Zeven jaar op geleden besloten van zij hun droom waar op tv op te maken. Floortje reis naar het door Zuid-Amerikaanse Chili. met In een de vallei aan de het voet van uit de Andes bezoekt ze de naar Duitse Ingmar op tv en Veronika. Zeven jaar op geleden besloten zij op tv hun in droom waar te maken met en verhuisden ze van op Duitsland met naar een boerderij in naar de wildernis van Chileens van Patagonië. Hier op leven ze uit nu helemaal zelfvoorzienend midden in het de natuur. Samen het met hun negen de kinderen.

Floortje reist naar door tijdens het uiterste zuiden uit van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze van naar tijdens een klein stipje in de naar oceaan: in het eilandje tijdens Maatsuyker waar de meest zuidelijke door vuurtoren van Australië tijdens staat. Floortje reist naar uit het in uiterste zuiden van Australië. Vanaf tijdens Tasmanië vliegt met ze in naar een klein stipje het in de oceaan: het van eilandje Maatsuyker waar de een meest zuidelijke vuurtoren uit van Australië staat. met het De enige bewoners naar op dit eiland zijn door de Australische Robyn Mundy en op haar de man Gary Miller die voor door van een periode van een half jaar met tijdens als vrijwilliger het eiland op tv beheren. Floortje logeert bij op hen om te uit horen hoe het een is om op uit zo'n ruige plek, zo op door afgesloten van de de buitenwereld te wonen. Zonder naar winkels, zonder internet tijdens en zonder andere een mensen om je in heen.

Floortje uit reist naar een piepklein naar eilandje in de Stille met Oceaan: op tv Nomuka. Een paradijselijke van plek die op deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. met Ze logeert bij door de Australische uit David en naar Tristin Sheen in die hier samen met hun een twee kinderen met een droombestaan leiden. Meer dan twintig in jaar de geleden besloten de voormalig professioneel op tv windsurfer op tv en zijn vrouw voor onbepaalde met tijd de wereld een over te zeilen. tijdens Onderweg uit kregen ze het twee kinderen, die grotendeels met op het water zijn de opgegroeid. Na lange omzwervingen van door vonden ze een paar jaar geleden met hun droomplek de in door de Polynesische archipel het Tonga waar ze een nu helemaal zelfvoorzienend wonen tijdens in een eenvoudig huisje van op uit het strand.

Floortje naar is in het West-Afrikaanse het Guinee; een land dat het maar zelden het bezocht wordt door reizigers. een Het is naar een naar zeer arm land met met weinig voorzieningen. Floortje naar is in het uit West-Afrikaanse Guinee: een land dat door maar zelden met bezocht in wordt door reizigers. Het is een tijdens tijdens zeer arm land uit met weinig voorzieningen, het ligt op tv in een van de in heftigste malaria-gebieden ter met wereld en kortgeleden met werd het ook het nog eens geteisterd in door het het Ebola-virus. Toch zijn er tijdens ook mensen met die zich daar door op geen de enkele manier door laten de afschrikken en in hier gaan uit wonen, omdat ze hun hart van volgen. Zoals de uit Franse dierenarts Christelle de Collin. Uit het liefde voor dieren, woont van zij tijdens in een lemen hut het diep in de op binnenlanden van Guinee waar zij naar een opvangcentrum van voor chimpansees runt'. het En Floortje zoekt haar het daar door op.

Floortje reist met naar een van op de meest afgelegen plekken tijdens van het uit Russische Siberië: uit het eiland uit Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in op tv de Noordelijke IJszee in waar op tv amper mensen wonen. Floortje reist in naar een in van de een meest afgelegen plekken een van het Russische Siberië: het eiland van Wrangel. Een uit geïsoleerde uithoek in van de Noordelijke IJszee op tv waar amper mensen wonen, door alleen al omdat van hier het grootste op een deel van het jaar een extreem in poolklimaat heerst. Toch de heeft het eiland het op sommige mensen met een grote van aantrekkingskracht, vooral vanwege de de dieren tijdens die hier op tv leven. Zo zijn er tijdens muskusossen, sneeuwuilen het en vind je hier tijdens de grootste van populatie ijsberen ter uit wereld. De 27-jarige Rus Gennadiy Fedorov door droomde er door al jaren de van om hier als ranger van te door kunnen werken en dit jaar naar ging zijn droom het in de vervulling. Floortje zoekt van hem op om te op zien hoe met het is om op zo'n op door plek te wonen.

Dit is de een herhaling. naar Floortje in reist naar de het afgelegen wateren van Zuidoost-Alaska. Hier draait van ze door een paar dagen mee de in het leven op van de Amerikaan met Jerry Ryggs en zijn van Australische vrouw in Jo.Meer op Dit is een herhaling. Floortje het reist naar de afgelegen uit een wateren van Zuidoost-Alaska. Hier draait ze op tv een paar op tv dagen door mee in het leven uit van de een Amerikaan Jerry Ryggs en zijn op Australische vrouw Jo. op Jarenlang had de Jerry een gejaagd bestaan als het makelaar in met Michigan en nu het runt hij een oesterkwekerij op in uit de prachtige op natuur van Alaska.Minder

februari 2018
08-02-2018 22:20

Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje vertrekt naar het verre Papoea Nieuw Guinea. Hier werken Floris van den Berg en zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in het plaatsje Kikori. Onder primitieve omstandigheden proberen deze Nederlandse expeditie- en tropenartsen al...

01-02-2018 21:30

Aflevering 6 - Californië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 6 - Californië

Floortje gaat op bezoek bij Mike in Californië. Mike woont helemaal alleen op zijn eigen berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, weg van alle luxe die hij gewend was. Bovenop zijn besneeuwde berg neemt Mike Floortje mee langs zijn bijzond...

25-01-2018 21:35

Aflevering 5 - Indonesië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 5 - Indonesië

Midden in het Wakatobi National Park in Sulawesi woont Geertje, een 62-jarige Nederlandse die al 22 jaar vertoeft op een klein paradijselijk eilandje, omringd door prachtige wateren en koraalriffen. In die 22 jaar heeft ze veel gedaan voor ...

18-01-2018 21:35

Aflevering 4 - Zuid-Afrika

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 4 - Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika mag Floortje meekijken in het leven van de 23-jarige Jamie, een Zuid-Afrikaanse die haar leven volledig in het teken stelt van het helpen van dieren. Ze woont op een rhino orphanage, een geheime plek waar de weesjes van gestr...

11-01-2018 21:30

Aflevering 3 - Colombia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 3 - Colombia

Floortje gaat op bezoek bij de 75-jarige Britse Jenny. Ze woont al meer dan 30 jaar op een ecologische commune, die ze zelf stichtte, op een berg in Colombia. Floortje reist samen met Jenny's dochter uit Bogota af naar deze bijzondere, gepa...

04-01-2018 21:30

Aflevering 2 - Jemen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 2 - Jemen

Floortje bezoekt het door de oorlog verscheurde Jemen. In de hoofdstad Sana'a ontmoet ze de Mexicaanse Gizelle. Voor het Rode Kruis bezoekt zij daar gevangenen.

28-12-2017 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start het nieuwe seizoen van de reisreportagereeks waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. De komende donderdagen zijn de afleveringen om 21:30 uur op NPO 1 te zien. In de eerste aflevering gaat Floortje op bezoek b...

26-03-2017 21:25

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur en zonder materiële zaken. In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaa...

19-03-2017 21:25

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken. Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een va...

12-03-2017 21:25

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. Floortje reist naar het uiterste zuiden van ...

05-03-2017 21:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

26-02-2017 21:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee; een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen. Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reiz...

19-02-2017 21:30

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen. Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het R...

24-08-2016 22:15

Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje naar het einde van de wereld

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

13-07-2016 21:25

Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje naar het einde van de wereld

Dit is een herhaling. Floortje reist naar de afgelegen wateren van Zuidoost-Alaska. Hier draait ze een paar dagen mee in het leven van de Amerikaan Jerry Ryggs en zijn Australische vrouw Jo.Meer Dit is een herhaling. Floortje reist naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 08-02-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord