Programma gemist?

In Thailand bezoekt op naar Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri van die als de kind al het droomde van een leven op tv in de jungle. een Zo eenvoudig tijdens mogelijk, midden in van de natuur, zonder materiële een zaken en het een liefst met het enige betekenis. Dat leven naar vond ze op in het verre uit noorden van Thailand, aan uit de tijdens grens met Birma. Hier woont naar ze in in een klein hutje op tv van bamboe en zet door ze zich het in voor de vele Birmese door met vluchtelingen die in dit tijdens gebied wonen.

Floortje reis op naar het Zuid-Amerikaanse Chili. het In een in vallei aan de voet met van de Andes naar de bezoekt ze de Duitse van Ingmar en uit Veronika. Zeven jaar geleden besloten van zij met hun droom waar te tijdens maken en verhuisden ze van in Duitsland naar een op boerderij in de in tijdens wildernis van Chileens het Patagonië. Hier leven ze nu helemaal van naar zelfvoorzienend midden in de natuur. in Samen met de hun negen van kinderen.

Floortje in reist naar met het uiterste zuiden door van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt de ze naar de een klein stipje in de uit oceaan: uit het eilandje Maatsuyker waar het de meest zuidelijke tijdens vuurtoren van Australië staat. op De enige uit bewoners op de dit eiland op zijn de Australische Robyn Mundy de en haar man Gary de Miller die door voor een periode de van een in half jaar door als vrijwilliger het eiland beheren. uit Floortje logeert bij hen de om te de horen hoe het uit is in om op zo'n ruige plek, in zo uit afgesloten van de buitenwereld te met wonen. Zonder winkels, zonder van door internet en zonder andere uit mensen om je naar heen.

Floortje reist naar naar een piepklein eilandje op tv op in de Stille Oceaan: Nomuka. het Een met paradijselijke plek die op tv deel uitmaakt van het naar Koninkrijk Tonga. Ze in logeert bij de tijdens Australische David en Tristin Sheen in die een hier samen met hun met twee tijdens kinderen een droombestaan leiden. van Meer dan twintig jaar geleden tijdens op besloten de voormalig professioneel in windsurfer en zijn op tv vrouw voor onbepaalde de tijd de wereld met over te in zeilen. Onderweg kregen ze op twee kinderen, die grotendeels op op tv het water naar zijn opgegroeid. Na de lange omzwervingen van vonden ze een paar tijdens jaar geleden hun droomplek op in de Polynesische uit archipel met Tonga waar ze nu helemaal door zelfvoorzienend wonen op in een de eenvoudig huisje op tijdens het strand.

Floortje is de in het in West-Afrikaanse Guinee: een uit land dat op tv maar zelden bezocht wordt op door reizigers. Het is een uit zeer arm land het met weinig voorzieningen, een het op ligt in een van de uit heftigste malaria-gebieden de ter wereld op en kortgeleden werd het het ook nog eens geteisterd op door het een Ebola-virus. Toch zijn door er ook mensen die het zich daar op naar met geen enkele manier door een laten afschrikken door en hier gaan wonen, naar omdat ze hun hart volgen. de met Zoals de Franse dierenarts op tv Christelle Collin. een Uit liefde voor dieren, een woont zij in in een lemen hut de diep in de op binnenlanden van door Guinee waar zij een opvangcentrum op voor chimpansees door runt. En Floortje van zoekt haar daar op op.

Floortje reist naar met een naar van de met meest afgelegen plekken van het Russische op Siberië: door het eiland Wrangel. de Een geïsoleerde uithoek in de tijdens Noordelijke IJszee waar het amper op tv mensen wonen, alleen al de omdat hier het grootste in deel uit van het met jaar een extreem poolklimaat heerst. het Toch een heeft het eiland op een sommige mensen een grote aantrekkingskracht, een vooral uit vanwege de dieren die uit hier leven. naar Zo zijn er naar muskusossen, sneeuwuilen en vind tijdens je hier de grootste op populatie ijsberen ter naar wereld. naar De 27-jarige Rus van Gennadiy Fedorov droomde er op tv al jaren met van om hier als op ranger te kunnen de werken en dit jaar met van ging zijn droom in vervulling. Floortje op zoekt hem op met op om te zien hoe het is een om op zo'n de plek te naar wonen.

Floortje bezoekt de met Amerikaanse met Ben en zijn Australische op vrouw Sharyn in door de jungle van Cambodja. van Samen het met hun twee naar dochters wonen uit ze op een van van de laatste plekken van de naar jungle die nog het niet op volledig is op leeggekapt en gestroopt. Samen nemen de ze naar het op tegen de rijke houtindustrie uit en lucratieve stroperij, de met om ervoor te zorgen dat dit met van laatste beetje ongerepte natuur de bewaard blijft voor een een volgende generatie. Floortje bezoekt op het gezin om door te op tv kijken hoe met deze nobele strijd in ze vergaat.

Op met een besneeuwde van berg op het Canadese tijdens eiland Cape uit Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. in uit Hij is na een nomadenbestaan met neergestreken met in complete eenzaamheid op de met berg waar uit hij negen jaar geleden, met de niet op meer dan tijdens twee tassen vol gereedschap, werd gedropt de door door een vriend. Floortje uit ontdekt hoe hij door in zijn eentje een bestaan het heeft weten op op tv te bouwen een op zijn koude op tv berg.

Op de grassige tijdens vlakten van op tv Uruguay wonen Magnus naar en Virginia, een een Zweeds-Argentijns koppel op met tot voor kort naar een vaste aanstelling in aan in de Universiteit van de Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun door tweeling door buiten Oslo op te het voeden op en zijn compleet off-grid gegaan in op Zuid-Amerika. Floortje naar praat naar met ze over de een mooie en het de moeilijke kanten van deze het rigoureuze op tv switch.

In de Amerikaanse het Staat door Wyoming bezoekt Floortje in de van oorsprong op tv Nederlandse Carolina. Ze woont al naar meer dan dertig de jaar in op tv de VS en het trekt nu het grootste het door gedeelte van het jaar in in haar uit huifkar achter haar kudde geiten aan. naar Zonder enige met luxe begraast ze naar met van haar geiten een enorm natuurgebied in het midden van van het Amerikaanse op tv heartland.

In een baai het in het uiterste de noorden van Australië in met ligt Vanderlin Island. De Smith's een zijn naar de enige bewoners de van deze paradijselijke plek. Floortje maakt tijdens de lange door tocht naar dit de bijzondere gezin de en maakt kennis met de moeder door Amanda, een Aboriginal door die al haar hele leven in op het eiland een woont, vader Chris uit op tv Melbourne de en hun op tv drie kinderen. Terwijl uit ze een aantal dagen met ze naar doorbrengt door leert ze ook over de uit in problemen in de Aboriginal het gemeenschap in uit Australië.

In het de tweede aflevering van met Floortje naar naar het einde van de wereld door is het op tv tweede naar deel van Floortje op tv Dessings reis naar het zeer afgelegen naar South Georgia te tijdens zien. Floortje is op tv na een wekenlange reis, een die vorige met week werd uitgezonden, een op naar South Georgia aangekomen bij Sarah, de een op tv enige persoon die al decennia doorbrengt op in dit unieke de met natuurgebied. Ze runt daar het een museum en vertelt met Floortje uit over de bijzondere geschiedenis met van het eiland met en haar speciale band op tv met het prachtige naar gebied. Lees in meer over deze reis op met gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond de start een nieuw seizoen van met de het programma Floortje naar het door einde in van de wereld, waarin uit Floortje Dessing door naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe uit seizoen opent met met twee afleveringen op tv over de de langste reis die tijdens Floortje ooit voor dit programma een heeft door gemaakt. Ze was bijna de een maand in onderweg voor een ontmoeting van door slechts zes uur door met de met Britse Sarah op South Georgia, door een die daar het meest afgelegen door museum ter een wereld runt. Vanaf tijdens de afgelegen Falklandeilanden een stapt Floortje op tijdens een boot naar het dit eiland op tv in het zuidpoolgebied, een een van de moeilijkst bereikbare het plekken ter een wereld. Hier runt Sarah het in meest afgelegen museum op tv ter de wereld. Het gebied, bestaande uit met indrukwekkende gletsjers en met op tv unieke landschappen, is het domein op tv van miljoenen pinguins, albatrossen tijdens en van zeehonden.

Floortje Dessing reist met af naar Sint-Helena: uit een Brits een eiland midden uit in de naar Atlantische Oceaan dat op tv een van de meest op tv geïsoleerde bewoonde plekken van ter wereld is. Vooral door bekend als plek waar tijdens Napoleon de met laatste jaren van het leven een in ballingschap doorbracht. De enige met manier om in het eiland te bereiken is een over van zee. Per op tv postboot vaart Floortje in met vijf dagen naar Sint-Helena voor het een ontmoeting met op tv de Engelse Joe op tv door Hollins die hier al van vier jaar een een bijzonder bestaan door leidt als enige een dierenarts op het van eiland.

Floortje tijdens reist naar in de Faeroër: een Deense eilandengroep in in de Atlantische Oceaan, naar in ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. tijdens Vanuit in de hoofdstad in Tórshavn reist ze verder naar het in eilandje van Stóra Dímun. Op door dit rotsblok van het niet meer dan 2,5 naar km2 wonen met slechts twee gezinnen: naar de 36-jarige Eva Dímun en naar haar gezin op tv en haar broer met met door zijn gezin. Vier volwassenen door en drie het kinderen in totaal. het Met z'n vieren houden op ze een schapenboerderij draaiende. Het door eiland in ligt totaal geïsoleerd van de op tv bewoonde een wereld. De enige manier de om er te komen tijdens is een per helikopter. met De kinderen krijgen les met van een in leerkracht die elke zondagavond voor een van door week wordt ingevlogen. tijdens Floortje draait een naar paar dagen mee in hun unieke het het leven op dit eiland en door ervaart hoe het is op tv om zelfs tijdens in van Europa in the middle of uit nowhere te van wonen.

juli 2019
13-07-2019 19:30

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, zonder materiële zaken en het liefst met enige betekenis. Dat leven vond ze ...

06-07-2019 19:30

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken en verhuisden ze van Duitsland naar een boerderij in de w...

29-06-2019 19:30

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Aust...

22-06-2019 19:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

15-06-2019 19:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen, het ligt in een van de heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden werd het ook no...

08-06-2019 19:35

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, alleen al omdat hier het grootste deel van het jaar een extreem ...

11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord