Programma gemist?

Floortje op bezoekt de Amerikaanse Ben en op tv zijn Australische vrouw met Sharyn in de naar jungle van Cambodja. door Samen met hun van twee dochters naar wonen op tv ze op een van uit de laatste naar plekken van de jungle die nog met niet naar volledig is leeggekapt en gestroopt. uit in Samen nemen ze het op van tegen de de rijke houtindustrie en de lucratieve stroperij, om met ervoor te zorgen dat dit uit laatste beetje ongerepte naar van natuur bewaard blijft voor een met volgende naar generatie. Floortje bezoekt door het gezin om te kijken hoe van deze in nobele strijd ze op vergaat.

Op een met besneeuwde berg door op het van Canadese eiland Cape Breton ontmoet uit Floortje de 39-jarige Sam. met Hij uit is na een tijdens nomadenbestaan neergestreken uit in complete eenzaamheid op met de berg waar hij van negen jaar geleden, met met niet meer van dan op twee tassen vol gereedschap, werd een gedropt door op tv een vriend. Floortje naar ontdekt hoe hij in het zijn eentje een bestaan van heeft weten met op te bouwen op in zijn koude het berg.

Op met de grassige vlakten tijdens van Uruguay het wonen Magnus en Virginia, een in Zweeds-Argentijns koppel door met tot voor kort op tv een vaste aanstelling aan door de Universiteit door van het Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun met tweeling buiten tijdens Oslo op te door voeden en het zijn compleet off-grid een gegaan in Zuid-Amerika. Floortje praat het het met ze over de mooie het en de moeilijke van kanten naar van deze rigoureuze door switch.

In door de Amerikaanse van Staat Wyoming bezoekt Floortje naar de van oorsprong Nederlandse in Carolina. Ze woont uit al meer dan met dertig naar jaar in de tijdens VS en trekt nu het grootste tijdens door gedeelte van het jaar met in haar huifkar achter met haar in kudde geiten aan. Zonder enige op luxe begraast ze van met haar geiten een het van enorm natuurgebied in midden van het op op tv Amerikaanse heartland.

In een tijdens baai in naar het uiterste noorden van Australië in ligt Vanderlin op Island. De naar Smith's zijn de enige met bewoners van deze paradijselijke op tv plek. door Floortje maakt de uit lange tocht naar dit op tv bijzondere gezin op en maakt op tv kennis met moeder Amanda, een een Aboriginal die al haar van hele leven op uit het eiland van woont, vader van Chris uit Melbourne en naar hun drie kinderen. in Terwijl ze een een aantal dagen met door ze doorbrengt leert met ze ook over de met problemen op in de Aboriginal gemeenschap op tv in uit Australië.

In de tweede de aflevering van met Floortje naar in het einde van de wereld naar is het tweede op tv deel uit van Floortje Dessings het reis naar het zeer afgelegen met South Georgia te met op tv zien. Floortje is na de een wekenlange reis, die vorige van week werd met uitgezonden, op South Georgia aangekomen naar bij Sarah, de door enige naar persoon die al decennia doorbrengt naar in dit door unieke natuurgebied. op Ze runt op daar een museum en op tv vertelt Floortje over de tijdens bijzondere geschiedenis van tijdens het naar eiland en haar speciale een band met het prachtige het gebied. Lees meer over op tv deze reis uit op gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond start uit een nieuw seizoen door van het het programma Floortje uit naar het einde in van de wereld, tijdens waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden op reist. Het nieuwe seizoen naar opent op tv met twee afleveringen uit over de langste een reis die Floortje ooit het voor dit met programma heeft gemaakt. Ze was naar tijdens bijna een maand onderweg voor van een ontmoeting van slechts het zes met uur met de Britse Sarah een op South Georgia, naar die daar het in meest afgelegen op tv museum ter van wereld runt. Vanaf de afgelegen van Falklandeilanden stapt van Floortje op een van boot naar dit eiland op tv in in het zuidpoolgebied, een van de het moeilijkst bereikbare plekken door ter wereld. tijdens Hier runt Sarah naar het meest afgelegen naar museum ter in wereld. Het gebied, in bestaande uit in indrukwekkende gletsjers en unieke landschappen, is in het domein van de tijdens miljoenen pinguins, albatrossen en met zeehonden.

Floortje uit Dessing reist in af naar Sint-Helena: een een Brits eiland door midden in de Atlantische Oceaan dat de een op van de meest het geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld met is. Vooral tijdens bekend als plek waar naar Napoleon de laatste tijdens jaren van leven van in ballingschap een doorbracht. De enige manier naar de om het eiland te op tv bereiken is over uit zee. Per postboot vaart Floortje met in in vijf dagen een naar Sint-Helena voor de een ontmoeting met de op tv Engelse Joe naar Hollins die hier al door vier jaar een een bijzonder bestaan leidt uit als enige van dierenarts op het op tv eiland.

Floortje de reist naar de Faeroër: een naar Deense eilandengroep het in met de Atlantische Oceaan, ergens op tv tussen Schotland, Noorwegen en op tv IJsland. Vanuit de hoofdstad uit Tórshavn reist ze de verder met naar het in eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok op tv van in niet meer dan 2,5 km2 de wonen slechts met twee gezinnen: het de 36-jarige uit Eva Dímun en haar gezin en naar haar broer in met zijn naar gezin. Vier volwassenen de en drie kinderen een in totaal. Met z'n uit vieren houden ze een van schapenboerderij door draaiende. Het eiland ligt totaal tijdens geïsoleerd van de naar bewoonde wereld. De op tv enige manier om het van er te komen is per door helikopter. De kinderen krijgen een les op tv van een leerkracht met die elke met zondagavond voor een week op tv wordt ingevlogen. Floortje draait een in paar dagen in mee door in hun unieke het leven op dit eiland met en ervaart het hoe het is om zelfs in in Europa in the met middle uit of nowhere te van wonen.

In het Peru bezoekt het Floortje de Nederlandse Douwe door en Olivia in die diep in de op jungle een dierenopvangcentrum naar hebben opgezet. Met hun de twee jonge kinderen naar wonen ze hier ver op van de uit bewoonde op tv wereld, zonder telefoon, de zonder internet en zorgen zij naar met door hart en ziel voor apen, tijdens luiaards en tropische van vogels.

Vanaf naar vanavond herhaalt NPO 1 seizoen op 5 van uit Floortje naar het einde tijdens van de de wereld. In deze door reisreportagereeks reist Floortje Dessing van naar afgelegen gebieden een uit en bezoekt ze de mensen van die er wonen. In aflevering in 1: Alaska. Floortje van op gaat op bezoek bij de Atchleys, in een gezin van dat al 18 tijdens jaar in complete isolatie naar leeft tijdens aan een rivier in Alaska. op van Ouders Romey en David en uit hun naar 14-jarige zoon Sky tijdens zijn net onderweg een naar huis van met hun jaarlijkse boodschappen-trip in de in stad als Floortje van met ze mee reist het terug naar huis, een uit het enige bewoonde plekje aan de op tv van 450 kilometer lange op Nowita-rivier.

Vanaf vanavond een herhaalt NPO het 1 de derde de reeks van Floortje naar de het einde van de door een wereld, de documentaireserie waarin de Floortje Dessing mensen bezoekt op tv die een bijzonder bestaan uit leiden in op afgelegen plekken. In uit de eerste aflevering de reist Floortje naar het piepkleine op eilandje Palmerston, tijdens midden in de Stille de Oceaan. de De enige door manier om er te van komen is per boot, een maar van er vaart slechts in een paar keer per jaar een op tv de naar dit extreem afgelegen paradijselijk tijdens atol. het Na een reis van door zeven dagen in bezoekt Floortje de Engelse onderwijzeres het Rose Clark, naar die hier naar is terechtgekomen nadat haar vader in in de jaren door vijftig schipbreuk leed op voor een de kust van het van eiland.

Floortje van vertrekt naar in het verre Papoea Nieuw Guinea. van Hier van werken Floris van den Berg en met zijn vriendin op tv Jorieke door in een ziekenhuis in het met plaatsje Kikori. met Onder primitieve omstandigheden proberen een deze van Nederlandse expeditie- en het tropenartsen alle mensen uit op tv de omgeving de medische op zorg te op geven die de ze nodig hebben.

Floortje gaat op het bezoek uit bij Mike in Californië. met Mike woont helemaal met alleen met op zijn eigen tijdens berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, naar een weg van alle luxe die hij een gewend naar was. Bovenop zijn besneeuwde berg de neemt Mike naar Floortje mee langs zijn op tv de bijzondere bouwsels en samen tijdens snowboarden ze weer naar met beneden. Mike vertelt uit over zijn bijzondere jeugd, door in imposante carrière en hoe hij zich het afkeerde een van dat door alles om op zoek te gaan uit naar een ultiem de gevoel van met vrijheid.

Midden in met het Wakatobi een National Park in Sulawesi woont op Geertje, een een 62-jarige in Nederlandse die al 22 jaar vertoeft naar op een klein de uit paradijselijk eilandje, omringd door prachtige wateren naar door en koraalriffen. In die 22 jaar tijdens naar heeft ze veel het gedaan voor de van lokale bevolking en uit is ze opgenomen door door een hele bijzondere groep mensen, de de uit zeenomaden.

april 2019
11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

07-08-2018 20:35

Peru

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Peru

In Peru bezoekt Floortje de Nederlandse Douwe en Olivia die diep in de jungle een dierenopvangcentrum hebben opgezet. Met hun twee jonge kinderen wonen ze hier ver van de bewoonde wereld, zonder telefoon, zonder internet en zorgen zij met h...

31-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 seizoen 5 van Floortje naar het einde van de wereld. In deze reisreportagereeks reist Floortje Dessing naar afgelegen gebieden en bezoekt ze de mensen die er wonen. In aflevering 1: Alaska. Floortje gaat op be...

24-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 de derde reeks van Floortje naar het einde van de wereld, de documentaireserie waarin Floortje Dessing mensen bezoekt die een bijzonder bestaan leiden op afgelegen plekken. In de eerste aflevering reist Floort...

08-02-2018 22:20

Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje vertrekt naar het verre Papoea Nieuw Guinea. Hier werken Floris van den Berg en zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in het plaatsje Kikori. Onder primitieve omstandigheden proberen deze Nederlandse expeditie- en tropenartsen al...

01-02-2018 21:30

Aflevering 6 - Californië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 6 - Californië

Floortje gaat op bezoek bij Mike in Californië. Mike woont helemaal alleen op zijn eigen berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, weg van alle luxe die hij gewend was. Bovenop zijn besneeuwde berg neemt Mike Floortje mee langs zijn bijzond...

25-01-2018 21:35

Aflevering 5 - Indonesië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 5 - Indonesië

Midden in het Wakatobi National Park in Sulawesi woont Geertje, een 62-jarige Nederlandse die al 22 jaar vertoeft op een klein paradijselijk eilandje, omringd door prachtige wateren en koraalriffen. In die 22 jaar heeft ze veel gedaan voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord