Programma gemist?

In Thailand bezoekt een met Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara naar Boccieri de die als kind al droomde een van een van leven in de jungle. het Zo eenvoudig mogelijk, naar midden in de in natuur, zonder op materiële zaken en van het liefst met enige op betekenis. Dat leven vond door ze in het tijdens het verre noorden van op Thailand, aan de in grens met Birma. Hier in woont ze het in een klein hutje van bamboe naar en naar zet ze naar zich in voor de vele Birmese met vluchtelingen op tv die in dit gebied op wonen.

Floortje op reis naar het de Zuid-Amerikaanse Chili. In een op tv vallei aan de uit voet van met de Andes bezoekt ze de uit naar Duitse Ingmar en Veronika. naar Zeven jaar van geleden besloten zij hun droom een waar te maken met en verhuisden ze met van Duitsland een naar een boerderij in de op tv wildernis van op tv Chileens Patagonië. het Hier leven ze nu helemaal tijdens tijdens zelfvoorzienend midden in op de natuur. Samen met het hun negen tijdens kinderen.

Floortje in reist naar het uiterste de zuiden van Australië. Vanaf van Tasmanië vliegt ze het op naar een klein stipje in met de van oceaan: het eilandje Maatsuyker door waar de op meest zuidelijke vuurtoren van op tv Australië staat. op tv De enige bewoners op met dit eiland zijn met de Australische op tv Robyn Mundy en haar man uit Gary Miller die voor een een tijdens periode van een half jaar op de als vrijwilliger het een eiland beheren. Floortje logeert bij hen op om te horen tijdens in hoe het is op tv om op zo'n ruige plek, van zo op afgesloten van de door buitenwereld te wonen. Zonder winkels, in zonder internet en met zonder op tv andere mensen om je van heen.

Floortje tijdens reist naar het een piepklein eilandje op in de Stille van Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke met plek die deel met uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. op tijdens Ze logeert bij de Australische David met en Tristin het Sheen die het hier samen met hun twee door kinderen een uit droombestaan leiden. Meer een dan twintig jaar geleden door uit besloten de voormalig professioneel windsurfer en op tv zijn vrouw voor in onbepaalde uit tijd de wereld over te met naar zeilen. Onderweg kregen ze twee kinderen, uit die grotendeels op van het water zijn het opgegroeid. op Na lange omzwervingen vonden tijdens ze een paar jaar een geleden in hun droomplek in de Polynesische op tv archipel Tonga de waar ze nu helemaal naar zelfvoorzienend wonen in door een eenvoudig tijdens huisje op het op tv strand.

Floortje van is in in het West-Afrikaanse Guinee: een land de dat maar op zelden bezocht wordt op tv door reizigers. een Het is een zeer arm uit land met weinig door voorzieningen, het ligt in door een van de naar van heftigste malaria-gebieden ter wereld en naar kortgeleden werd in het ook nog eens geteisterd in door het uit Ebola-virus. naar Toch zijn er ook met mensen die zich in daar op geen door enkele manier door laten afschrikken op en van hier gaan wonen, omdat de ze hun hart op volgen. Zoals de het Franse dierenarts Christelle Collin. op tv Uit liefde de voor dieren, uit woont zij in een lemen met met hut diep in de binnenlanden van uit uit Guinee waar zij een opvangcentrum door voor chimpansees runt. En door Floortje in zoekt haar uit daar op.

Floortje op tv reist naar een door van de met meest afgelegen plekken van het met Russische Siberië: het eiland in een Wrangel. Een geïsoleerde door uithoek in de Noordelijke IJszee waar de tijdens amper mensen wonen, alleen al van omdat hier het grootste een deel uit van het jaar uit een extreem poolklimaat heerst. Toch van heeft tijdens het eiland op sommige uit mensen een grote met aantrekkingskracht, vooral een vanwege de dieren die een hier leven. Zo een zijn er muskusossen, sneeuwuilen met en van vind je hier op de grootste populatie ijsberen ter op tijdens wereld. De 27-jarige Rus Gennadiy tijdens Fedorov droomde tijdens er al jaren uit van om op hier als ranger te kunnen door werken en dit een jaar van ging zijn droom in vervulling. Floortje op tv zoekt tijdens hem op om tijdens te zien hoe het van is om op op zo'n plek met te wonen.

Floortje met bezoekt de op Amerikaanse Ben en zijn de Australische vrouw Sharyn in de met jungle van naar Cambodja. Samen met een hun twee in dochters wonen ze op naar een van de op laatste plekken van de het jungle de die nog niet volledig is tijdens leeggekapt en gestroopt. op Samen nemen uit ze het het op tegen de uit rijke houtindustrie en het lucratieve stroperij, de om ervoor te zorgen dat de dit laatste beetje ongerepte door natuur bewaard blijft naar in voor een volgende generatie. op Floortje bezoekt op tv het gezin om te kijken hoe naar deze op nobele strijd ze tijdens vergaat.

Op in een besneeuwde berg op het met Canadese eiland tijdens Cape Breton uit ontmoet Floortje door de 39-jarige Sam. Hij is een na een een nomadenbestaan neergestreken in uit complete eenzaamheid op de berg naar waar hij negen tijdens jaar geleden, met op niet meer de dan twee tassen in vol gereedschap, werd in gedropt door tijdens een vriend. Floortje ontdekt hoe tijdens op hij in zijn eentje een bestaan een heeft weten op een te bouwen in op zijn op tv koude berg.

Op met de grassige vlakten van Uruguay op tv wonen uit Magnus en door Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel in met tot voor kort een van tijdens vaste aanstelling aan de naar Universiteit van Noorwegen. De een twee van wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo een op te de voeden en tijdens zijn compleet off-grid gegaan in een Zuid-Amerika. uit Floortje praat met ze over door de mooie en tijdens de moeilijke kanten in op van deze rigoureuze door switch.

In het de Amerikaanse Staat in Wyoming bezoekt Floortje de door van oorsprong een Nederlandse Carolina. met Ze woont al van meer dan dertig jaar in een de op tv VS en trekt het nu het grootste gedeelte van in het jaar in haar van huifkar uit achter haar naar kudde geiten aan. Zonder enige op tv luxe begraast ze met met haar geiten met een in enorm natuurgebied in midden van het met Amerikaanse de heartland.

In een baai het in het uiterste op tv noorden de van Australië ligt Vanderlin Island. het De Smith's zijn op tv de enige bewoners met van de deze paradijselijke plek. in Floortje maakt de lange tocht van op naar dit bijzondere gezin en maakt door kennis een met moeder Amanda, de een Aboriginal op tv die al haar hele leven op een van het eiland woont, vader Chris uit de van Melbourne en hun drie tijdens kinderen. Terwijl in ze een aantal op dagen met ze doorbrengt leert een ze het ook over de het problemen in de Aboriginal gemeenschap in in uit Australië.

In de tweede uit aflevering met van Floortje naar het einde naar van door de wereld is het tweede op tv deel het van Floortje Dessings in reis naar het door zeer afgelegen South Georgia van te zien. Floortje van is na een een wekenlange reis, die de vorige week werd van uitgezonden, op South van Georgia aangekomen bij Sarah, een de enige naar persoon die al naar decennia doorbrengt tijdens in dit unieke natuurgebied. Ze uit runt uit daar een museum en van vertelt Floortje een over de bijzondere het geschiedenis van het in eiland en haar speciale naar band met het prachtige van gebied. Lees meer over deze een reis op tv op gids.tv/3719/langste-reis-ooit.

Vanavond met start een nieuw seizoen in van de het programma Floortje van naar het einde een van de wereld, waarin Floortje Dessing de naar afgelegen het gebieden reist. Het nieuwe de seizoen opent met twee op tv afleveringen over de het langste van reis die Floortje van ooit voor dit programma een heeft gemaakt. Ze was uit in bijna een maand onderweg voor een een ontmoeting van op slechts op zes uur met de het Britse Sarah op South Georgia, uit die op tv daar het het meest afgelegen museum het ter wereld runt. Vanaf de afgelegen de van Falklandeilanden stapt Floortje op een boot op naar dit eiland van in in het zuidpoolgebied, op tv een van de moeilijkst bereikbare het plekken ter wereld. van Hier runt Sarah het de meest afgelegen van museum ter wereld. Het de gebied, bestaande uit door indrukwekkende gletsjers en in unieke tijdens landschappen, is het domein uit van miljoenen door pinguins, albatrossen van en zeehonden.

Floortje uit Dessing reist af naar Sint-Helena: uit een Brits de eiland midden in de naar Atlantische naar Oceaan dat een van van de meest op geïsoleerde bewoonde plekken ter op wereld is. Vooral een bekend de als plek waar Napoleon de laatste tijdens het jaren van leven de in ballingschap doorbracht. in De enige manier om het op eiland te bereiken is in over een zee. Per van postboot vaart Floortje in vijf dagen door naar tijdens Sint-Helena voor een op ontmoeting met de Engelse Joe naar uit Hollins die hier uit al vier jaar door een bijzonder bestaan leidt als enige van een dierenarts op het op eiland.

Floortje met reist naar tijdens de Faeroër: een Deense eilandengroep van in de Atlantische op Oceaan, ergens tussen Schotland, van op tv Noorwegen en IJsland. Vanuit het de hoofdstad Tórshavn van reist ze verder naar het een eilandje Stóra Dímun. door Op op dit rotsblok van niet in meer in dan 2,5 km2 wonen slechts twee met uit gezinnen: de 36-jarige Eva Dímun de en haar gezin en uit haar broer met een zijn gezin. Vier een volwassenen tijdens en drie kinderen in uit totaal. een Met z'n vieren houden ze van een de schapenboerderij draaiende. Het eiland het ligt totaal uit geïsoleerd van de in bewoonde wereld. De enige manier uit om er te komen in tijdens is per helikopter. in De kinderen krijgen les op tv van een in leerkracht die elke zondagavond een voor een een week wordt ingevlogen. Floortje draait in een met paar dagen mee een in hun unieke leven een op dit eiland en op ervaart hoe uit het is om uit zelfs in Europa van in the op tv middle of nowhere te in wonen.

augustus 2020
13-07-2019 19:30

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, zonder materiële zaken en het liefst met enige betekenis. Dat leven vond ze ...

06-07-2019 19:30

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken en verhuisden ze van Duitsland naar een boerderij in de w...

29-06-2019 19:30

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. De enige bewoners op dit eiland zijn de Aust...

22-06-2019 19:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

15-06-2019 19:30

Guinee

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Guinee

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen, het ligt in een van de heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden werd het ook no...

08-06-2019 19:35

Wrangel

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wrangel

Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen, alleen al omdat hier het grootste deel van het jaar een extreem ...

11-04-2019 20:30

Cambodja

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Cambodja

Floortje bezoekt de Amerikaanse Ben en zijn Australische vrouw Sharyn in de jungle van Cambodja. Samen met hun twee dochters wonen ze op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en gestroopt. Samen nemen ...

04-04-2019 20:30

Canada

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canada

Op een besneeuwde berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. Hij is na een nomadenbestaan neergestreken in complete eenzaamheid op de berg waar hij negen jaar geleden, met niet meer dan twee tassen vol gereed...

28-03-2019 21:30

Uruguay

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Uruguay

Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen. De twee wetenschappers besloten hun tweeling buiten Oslo op te voeden en zi...

21-03-2019 21:30

Wyoming

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Wyoming

In de Amerikaanse Staat Wyoming bezoekt Floortje de van oorsprong Nederlandse Carolina. Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu het grootste gedeelte van het jaar in haar huifkar achter haar kudde geiten aan. Zonder enige luxe...

14-03-2019 21:30

Vanderlin Island

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Vanderlin Island

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek. Floortje maakt de lange tocht naar dit bijzondere gezin en maakt kennis met moeder Amanda, een Aborigin...

07-03-2019 21:30

Floortje: deel 2 in South Georgia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje: deel 2 in South Georgia

In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. Floortje is na een wekenlange reis, die vorige week werd uitgezonden, op South G...

28-02-2019 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Floortje naar het einde van de wereld, waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. Het nieuwe seizoen opent met twee afleveringen over de langste reis die Floortje ooit voor dit...

21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!