Programma gemist?

Aflevering 5 in - Realityreeks op waarin Floortje Dessing uit naar uithoeken van de aarde op tv reist. Faeroër Eilanden. Floortje van trekt op naar de Faeröer, op tv een Deense eilandengroep uit in de Atlantische Oceaan, een tussen Schotland, Noorwegen en naar IJsland. Vanuit op tv de hoofdstad Tórshavn reist de ze verder naar het de eilandje Stóra een Dímun. Op met dit kleine tijdens rotsblok wonen slechts twee gezinnen. Met met z'n vieren naar houden uit ze een schapenboerderij draaiende. Het van eiland ligt het totaal geïsoleerd van de bewoonde op tv wereld, het en de enige manier de om er te geraken met is per helikopter. uit het De kinderen krijgen les een van een leerkracht die tijdens elke zondagavond voor van een een week wordt ingevlogen. Floortje door draait een uit paar dagen mee de in hun unieke leven op op dit eiland met en ervaart hoe het van is om zelfs in de Europa in de een middle of nowhere de te tijdens wonen.

In op tv Peru bezoekt naar Floortje de Nederlandse Douwe op en Olivia die diep uit in de de jungle een dierenopvangcentrum hebben tijdens opgezet. Met de hun twee jonge kinderen een wonen met ze hier ver van de uit bewoonde wereld, van zonder telefoon, zonder internet met en zorgen zij op met op tv hart en ziel de voor apen, luiaards en een tropische vogels.

Vanaf de vanavond herhaalt NPO 1 een seizoen 5 met van Floortje naar op tv het einde de van de wereld. In de deze reisreportagereeks reist Floortje Dessing tijdens tijdens naar afgelegen gebieden en bezoekt op ze de de mensen die er in wonen. In aflevering door 1: Alaska. Floortje het gaat op bezoek bij de Atchleys, op tv een gezin in dat al 18 het jaar in door complete isolatie leeft in aan een het rivier in Alaska. Ouders van Romey en David naar en hun 14-jarige zoon door Sky zijn net op onderweg naar het huis van hun jaarlijkse boodschappen-trip het in de stad uit als de Floortje met ze mee reist uit door terug naar huis, het enige bewoonde op tv op tv plekje aan de tijdens 450 kilometer lange van Nowita-rivier.

Vanaf vanavond het herhaalt NPO door 1 de op tv derde reeks van Floortje naar het op einde van naar de wereld, de documentaireserie van waarin met Floortje Dessing mensen bezoekt het die een bijzonder uit bestaan leiden op door afgelegen tijdens plekken. In de eerste aflevering reist Floortje naar naar het piepkleine op met eilandje Palmerston, midden een in de Stille in Oceaan. De enige manier op tv om er een te komen is per boot, maar met er vaart slechts de een paar tijdens keer per jaar door een naar van dit extreem afgelegen paradijselijk atol. de in Na een reis van zeven met dagen naar bezoekt Floortje de Engelse de onderwijzeres Rose uit Clark, die hier is terechtgekomen op nadat haar vader in tijdens uit de jaren vijftig schipbreuk leed uit voor de kust op van de het eiland.

Floortje een vertrekt naar het verre Papoea door naar Nieuw Guinea. Hier werken Floris van een den Berg en uit van zijn vriendin Jorieke in een met ziekenhuis in het plaatsje naar Kikori. Onder de primitieve omstandigheden naar proberen deze Nederlandse expeditie- en met het tropenartsen alle mensen uit de omgeving een de medische zorg een te op geven die op tv ze nodig hebben.

Floortje tijdens gaat op bezoek bij Mike van in op tv Californië. Mike op tv woont helemaal alleen op zijn eigen op tv berg met in een in piepklein zelfgebouwd huisje, weg van naar alle luxe een die hij tijdens gewend was. Bovenop op tv zijn besneeuwde berg neemt Mike Floortje in mee langs tijdens zijn bijzondere bouwsels en in samen in snowboarden ze weer naar met beneden. Mike vertelt over met zijn bijzondere jeugd, op tv imposante carrière en op tv hoe hij tijdens zich naar afkeerde van dat in alles om op zoek met te gaan naar een ultiem in gevoel de van vrijheid.

Midden met in het een Wakatobi National Park in het Sulawesi woont Geertje, een de 62-jarige Nederlandse die het al 22 jaar vertoeft naar op een door klein paradijselijk tijdens eilandje, omringd door prachtige wateren op en koraalriffen. In door die 22 jaar uit van heeft ze veel gedaan voor uit de lokale bevolking op tv en is ze opgenomen tijdens door een op hele bijzondere groep mensen, met de de zeenomaden.

In de Zuid-Afrika mag Floortje meekijken in de met het leven van de de 23-jarige Jamie, van een Zuid-Afrikaanse die haar leven volledig het in het teken het stelt van een het in helpen van dieren. Ze woont op tijdens een op rhino orphanage, de een geheime plek naar waar de weesjes van gestroopte op tv neushoorns worden opgevangen en met op tv beschermd.

Floortje gaat op de bezoek op tv bij de 75-jarige Britse Jenny. tijdens Ze woont al op meer dan 30 een jaar met op een het ecologische commune, die ze op zelf stichtte, op een berg een in Colombia. Floortje met uit reist samen met Jenny's het dochter uit Bogota tijdens af naar tijdens deze bijzondere, gepassioneerde het vrouw met een ongelofelijk en bewogen de de levensverhaal.

Floortje bezoekt het op tv door de oorlog uit verscheurde Jemen. In op de uit hoofdstad Sana'a ontmoet de ze de Mexicaanse Gizelle. naar Voor het op Rode Kruis op tv bezoekt zij daar naar gevangenen.

Vanavond op tv start het nieuwe het seizoen van de reisreportagereeks een waarin Floortje Dessing een naar afgelegen gebieden reist. door De met komende donderdagen zijn de afleveringen een om 21:30 uur de op NPO 1 een te zien. In de de eerste door aflevering gaat Floortje op een bezoek bij de uit Atchleys, het een gezin dat al 18 jaar een in complete van isolatie leeft aan een een rivier het in Alaska. Ouders op tv Romey en op tv David en hun 14-jarige zoon op Sky door zijn net onderweg naar op tv huis van hun naar jaarlijkse boodschappen-trip in een de stad als Floortje het met ze mee door reist terug naar huis, uit het enige bewoonde in een plekje aan de 450-Km lange op Nowitna van rivier.

In in Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige een Amerikaanse Cara door Boccieri die als kind de al op tv droomde van een leven tijdens in de jungle. Zo door eenvoudig de mogelijk, midden in naar de natuur en zonder in materiële zaken. een In Thailand met bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse in Cara Boccieri die als met het kind al droomde van tijdens een leven in de door jungle. Zo eenvoudig op tv mogelijk, op midden in de natuur, zonder materiële het zaken en in het liefst met enige door van betekenis. Dat leven vond tijdens ze in het verre op noorden van Thailand, aan een de in grens met Birma. Hier woont van ze in een van klein hutje van tijdens tijdens bamboe en zet op ze zich in met voor de vele naar Birmese vluchtelingen die in dit de gebied van wonen.

Floortje van reis naar het het Zuid-Amerikaanse Chili. In tijdens een vallei aan de voet op van het de Andes bezoekt ze de op Duitse uit Ingmar en op tv Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij naar hun droom waar van op te maken. Floortje reis tijdens naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In in een vallei tijdens aan van de voet van de Andes door bezoekt ze de Duitse met in Ingmar en Veronika. Zeven jaar naar geleden besloten zij op tv hun droom waar uit te maken met en verhuisden ze van Duitsland een naar van een boerderij met in de wildernis met van Chileens Patagonië. Hier het leven ze met nu helemaal zelfvoorzienend midden in in de in natuur. Samen met hun van negen kinderen.

Floortje naar reist naar het uiterste van zuiden van Australië. Vanaf in Tasmanië door vliegt ze naar naar een klein stipje in de door naar oceaan: het eilandje Maatsuyker tijdens waar de meest zuidelijke vuurtoren op tv van Australië staat. uit Floortje reist naar op het uiterste uit zuiden de van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze met naar een klein het naar stipje in de oceaan: het eilandje een naar Maatsuyker waar de in meest zuidelijke vuurtoren met van Australië staat. De enige de bewoners op dit tijdens eiland zijn naar de Australische Robyn Mundy in en naar haar man Gary Miller die een voor een uit periode van in een half jaar als vrijwilliger een het eiland in beheren. Floortje logeert het bij hen in om te horen hoe het de is om op met zo'n ruige plek, zo uit afgesloten van de tijdens in buitenwereld te wonen. Zonder winkels, uit zonder internet en zonder door andere uit mensen om naar je heen.

Floortje reist naar de op tv een piepklein eilandje in de in Stille op tv Oceaan: Nomuka. Een op paradijselijke plek die deel uitmaakt een van het in Koninkrijk Tonga. van Ze logeert bij de de Australische David van en Tristin Sheen die hier samen het met met hun twee kinderen een droombestaan door leiden. Meer dan een twintig jaar op tv geleden besloten de voormalig op tv professioneel in windsurfer en zijn met vrouw voor onbepaalde tijd in de wereld over te zeilen. op tv Onderweg de kregen ze twee kinderen, die het grotendeels op het op tv water op zijn opgegroeid. Na lange uit omzwervingen vonden ze de een paar een jaar geleden hun droomplek door in de Polynesische archipel een Tonga tijdens waar ze nu helemaal op zelfvoorzienend door wonen in een eenvoudig door huisje op het op strand.

augustus 2018
14-08-2018 20:35

Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Floortje naar het einde van de wereld

Aflevering 5 - Realityreeks waarin Floortje Dessing naar uithoeken van de aarde reist. Faeroër Eilanden. Floortje trekt naar de Faeröer, een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de ...

07-08-2018 20:35

Peru

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Peru

In Peru bezoekt Floortje de Nederlandse Douwe en Olivia die diep in de jungle een dierenopvangcentrum hebben opgezet. Met hun twee jonge kinderen wonen ze hier ver van de bewoonde wereld, zonder telefoon, zonder internet en zorgen zij met h...

31-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 seizoen 5 van Floortje naar het einde van de wereld. In deze reisreportagereeks reist Floortje Dessing naar afgelegen gebieden en bezoekt ze de mensen die er wonen. In aflevering 1: Alaska. Floortje gaat op be...

24-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 de derde reeks van Floortje naar het einde van de wereld, de documentaireserie waarin Floortje Dessing mensen bezoekt die een bijzonder bestaan leiden op afgelegen plekken. In de eerste aflevering reist Floort...

08-02-2018 22:20

Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje vertrekt naar het verre Papoea Nieuw Guinea. Hier werken Floris van den Berg en zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in het plaatsje Kikori. Onder primitieve omstandigheden proberen deze Nederlandse expeditie- en tropenartsen al...

01-02-2018 21:30

Aflevering 6 - Californië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 6 - Californië

Floortje gaat op bezoek bij Mike in Californië. Mike woont helemaal alleen op zijn eigen berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, weg van alle luxe die hij gewend was. Bovenop zijn besneeuwde berg neemt Mike Floortje mee langs zijn bijzond...

25-01-2018 21:35

Aflevering 5 - Indonesië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 5 - Indonesië

Midden in het Wakatobi National Park in Sulawesi woont Geertje, een 62-jarige Nederlandse die al 22 jaar vertoeft op een klein paradijselijk eilandje, omringd door prachtige wateren en koraalriffen. In die 22 jaar heeft ze veel gedaan voor ...

18-01-2018 21:35

Aflevering 4 - Zuid-Afrika

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 4 - Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika mag Floortje meekijken in het leven van de 23-jarige Jamie, een Zuid-Afrikaanse die haar leven volledig in het teken stelt van het helpen van dieren. Ze woont op een rhino orphanage, een geheime plek waar de weesjes van gestr...

11-01-2018 21:30

Aflevering 3 - Colombia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 3 - Colombia

Floortje gaat op bezoek bij de 75-jarige Britse Jenny. Ze woont al meer dan 30 jaar op een ecologische commune, die ze zelf stichtte, op een berg in Colombia. Floortje reist samen met Jenny's dochter uit Bogota af naar deze bijzondere, gepa...

04-01-2018 21:30

Aflevering 2 - Jemen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 2 - Jemen

Floortje bezoekt het door de oorlog verscheurde Jemen. In de hoofdstad Sana'a ontmoet ze de Mexicaanse Gizelle. Voor het Rode Kruis bezoekt zij daar gevangenen.

28-12-2017 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start het nieuwe seizoen van de reisreportagereeks waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. De komende donderdagen zijn de afleveringen om 21:30 uur op NPO 1 te zien. In de eerste aflevering gaat Floortje op bezoek b...

26-03-2017 21:25

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur en zonder materiële zaken. In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaa...

19-03-2017 21:25

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken. Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een va...

12-03-2017 21:25

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. Floortje reist naar het uiterste zuiden van ...

05-03-2017 21:30

Tonga

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Tonga

Floortje reist naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droom...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 14-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord