Programma gemist?

Floortje op Dessing reist het af naar Sint-Helena: een Brits de eiland midden in met de Atlantische Oceaan uit dat een de van de meest geïsoleerde bewoonde uit plekken ter wereld uit is. Vooral bekend in als van plek waar Napoleon naar de laatste met jaren van leven met in ballingschap doorbracht. De enige uit manier tijdens om het eiland uit te bereiken is over zee. naar Per een postboot vaart Floortje in vijf dagen op tv een naar Sint-Helena voor een ontmoeting met uit de Engelse Joe op tv Hollins die hier van tijdens al vier jaar een naar bijzonder bestaan leidt als enige op tv dierenarts op het uit op tv eiland.

Floortje reist in naar de Faeroër: een tijdens Deense eilandengroep in met de het Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, een door Noorwegen en IJsland. Vanuit op de hoofdstad Tórshavn reist door ze verder op tv naar het eilandje uit Stóra Dímun. met Op dit rotsblok van niet meer het van dan 2,5 km2 wonen slechts een twee gezinnen: de de 36-jarige Eva Dímun en door haar gezin naar en haar broer met een zijn uit gezin. Vier volwassenen van en drie kinderen in naar totaal. Met z'n vieren het houden ze op een van schapenboerderij draaiende. Het eiland naar ligt totaal geïsoleerd van uit de een bewoonde wereld. De enige manier om door er te op komen is per helikopter. naar De door kinderen krijgen les tijdens van een leerkracht een die elke zondagavond voor een de week wordt door ingevlogen. Floortje draait het een paar dagen mee op in door hun unieke van leven op dit eiland de en ervaart hoe het is met om met zelfs in door Europa in the middle met of nowhere te het wonen.

In op tv Peru bezoekt Floortje de Nederlandse van Douwe van en Olivia die diep op in de jungle het een uit dierenopvangcentrum hebben opgezet. Met hun tijdens twee de jonge kinderen wonen ze hier ver de van met de bewoonde wereld, zonder telefoon, naar naar zonder internet en naar zorgen zij met hart een en ziel uit voor apen, luiaards de en tropische vogels.

Vanaf vanavond herhaalt op tv NPO 1 van seizoen 5 van een Floortje naar in het einde op van de wereld. In de deze reisreportagereeks reist Floortje naar Dessing naar afgelegen naar gebieden en bezoekt in ze door de mensen die er in wonen. In aflevering 1: Alaska. de Floortje door gaat op bezoek bij op de Atchleys, van een gezin dat al op tv 18 jaar in complete door isolatie leeft het aan een rivier in in Alaska. Ouders Romey naar en op tv David en hun 14-jarige op tv zoon Sky zijn van net onderweg naar huis een van hun jaarlijkse het boodschappen-trip in de naar stad uit als Floortje met ze mee tijdens reist de terug naar huis, het enige bewoonde met plekje aan de in 450 uit kilometer lange van Nowita-rivier.

Vanaf vanavond een herhaalt NPO 1 de de een derde reeks van Floortje tijdens naar het einde van de op het wereld, de documentaireserie waarin van Floortje Dessing mensen bezoekt die op tv met een bijzonder bestaan in leiden op afgelegen plekken. In naar de eerste aflevering reist in Floortje naar het piepkleine tijdens eilandje uit Palmerston, midden in de Stille door Oceaan. naar De enige manier om van er te op komen is per de boot, maar naar er vaart slechts een naar paar keer per jaar een op tv naar dit extreem de afgelegen paradijselijk atol. op naar Na een reis van zeven in dagen bezoekt Floortje de tijdens Engelse de onderwijzeres Rose Clark, door die hier is terechtgekomen door nadat haar op vader in de jaren vijftig naar schipbreuk leed voor door de kust met van het uit eiland.

Floortje in vertrekt naar het op tv verre Papoea Nieuw Guinea. Hier op werken Floris met van den Berg op en zijn vriendin het Jorieke in een ziekenhuis de in het plaatsje door Kikori. uit Onder primitieve in omstandigheden proberen deze met Nederlandse expeditie- en tropenartsen alle mensen tijdens uit een de omgeving de uit medische zorg te geven die tijdens ze nodig tijdens hebben.

Floortje gaat op op tv bezoek bij Mike door in naar Californië. Mike woont helemaal alleen door op door zijn eigen berg in een de piepklein op zelfgebouwd huisje, weg van op tv alle uit luxe die hij gewend het was. Bovenop zijn besneeuwde berg de neemt Mike een Floortje mee langs zijn door bijzondere bouwsels en van samen snowboarden ze met weer door naar beneden. Mike naar vertelt over zijn het bijzondere jeugd, imposante carrière en het hoe hij in zich afkeerde van op tv dat een alles om op zoek in te gaan naar een door ultiem tijdens gevoel van vrijheid.

Midden in tijdens het Wakatobi een National Park in Sulawesi woont door de Geertje, een 62-jarige met Nederlandse die al het 22 jaar vertoeft op een met klein van paradijselijk eilandje, omringd door prachtige op tv wateren de en koraalriffen. In die 22 jaar de heeft ze het veel door gedaan voor de lokale bevolking het en is ze de opgenomen door een op tv hele bijzondere groep mensen, op de naar zeenomaden.

In uit Zuid-Afrika mag Floortje meekijken van in van het leven van de 23-jarige met Jamie, een Zuid-Afrikaanse die de haar de leven volledig in het naar teken stelt van het van met helpen van dieren. Ze het woont op een tijdens rhino orphanage, van een geheime plek waar de door weesjes van gestroopte het neushoorns de worden opgevangen en op beschermd.

Floortje een gaat op bezoek uit bij de op 75-jarige Britse Jenny. Ze de woont al naar meer dan 30 jaar op in een ecologische commune, die uit ze met zelf stichtte, op een naar berg in naar Colombia. Floortje op reist samen met Jenny's een dochter uit het Bogota af naar deze bijzondere, op gepassioneerde vrouw met een een ongelofelijk en bewogen door met levensverhaal.

Floortje het bezoekt het door het de oorlog met verscheurde Jemen. In de hoofdstad Sana'a uit ontmoet naar ze de het Mexicaanse Gizelle. Voor het op Rode Kruis bezoekt door zij daar de gevangenen.

Vanavond start in het nieuwe seizoen naar van de een reisreportagereeks waarin Floortje Dessing in naar afgelegen gebieden reist. naar De komende donderdagen van zijn met de afleveringen om 21:30 uur het op NPO een 1 te met zien. In de met eerste aflevering gaat het Floortje op bezoek bij de Atchleys, door een naar gezin dat al 18 jaar een de in complete isolatie het leeft aan een van rivier in Alaska. Ouders op Romey en David en hun op 14-jarige op zoon Sky zijn het net onderweg naar huis met van uit hun jaarlijkse boodschappen-trip in uit de stad als het Floortje met ze mee naar reist terug naar uit huis, naar het enige bewoonde plekje aan de de 450-Km tijdens lange Nowitna het rivier.

In een Thailand bezoekt Floortje de het 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri van die als met kind op tv al droomde van een een leven in de jungle. Zo uit met eenvoudig mogelijk, midden in de natuur naar en zonder materiële een zaken. In uit Thailand bezoekt Floortje de met 32-jarige op Amerikaanse Cara Boccieri die als een kind tijdens al droomde van naar een leven uit in de jungle. Zo eenvoudig een mogelijk, midden in met de natuur, zonder materiële door zaken een en het liefst met uit enige betekenis. Dat naar leven vond met ze in het in verre noorden van een Thailand, aan de grens uit met Birma. Hier woont met ze in met een door klein hutje van in bamboe en zet van ze zich in voor met de vele Birmese vluchtelingen tijdens die in dit tijdens gebied naar wonen.

Floortje reis naar op tv het Zuid-Amerikaanse Chili. een In een vallei uit aan de in voet van tijdens de Andes bezoekt ze naar de Duitse Ingmar en de Veronika. Zeven jaar in geleden een besloten zij hun droom waar naar te maken. naar Floortje reis naar op het met Zuid-Amerikaanse Chili. In in een vallei aan de tijdens voet van tijdens de Andes bezoekt ze de in Duitse Ingmar op en Veronika. naar Zeven jaar geleden besloten uit zij hun droom waar tijdens te maken op tv en verhuisden uit ze van Duitsland naar een naar boerderij tijdens in de wildernis de van Chileens Patagonië. in Hier leven ze nu naar helemaal zelfvoorzienend een midden in de natuur. Samen tijdens met hun negen op kinderen.

Floortje reist een naar het uiterste tijdens zuiden van met Australië. Vanaf Tasmanië het vliegt ze naar een door klein op stipje in de oceaan: het eilandje op Maatsuyker waar de uit meest zuidelijke vuurtoren op van Australië staat. door Floortje reist naar een het uiterste op zuiden van Australië. naar Vanaf door Tasmanië vliegt ze een naar een klein stipje in het de oceaan: het uit eilandje Maatsuyker uit waar de meest de zuidelijke vuurtoren van Australië staat. door De een enige bewoners op dit eiland in in zijn de Australische Robyn Mundy en tijdens de haar man Gary Miller die een voor een periode een van in een half jaar als een vrijwilliger het eiland beheren. Floortje uit logeert bij hen met door om te horen het hoe het is naar om op zo'n ruige plek, met zo afgesloten van van de buitenwereld door te wonen. Zonder de winkels, zonder internet een en zonder met andere mensen om je uit heen.

november 2018
21-08-2018 20:35

Sint-Helena

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Sint-Helena

Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena: een Brits eiland midden in de Atlantische Oceaan dat een van de meest geïsoleerde bewoonde plekken ter wereld is. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do...

14-08-2018 20:35

Faeroër Eilanden

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Faeroër Eilanden

Floortje reist naar de Faeroër: een Deense eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ergens tussen Schotland, Noorwegen en IJsland. Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist ze verder naar het eilandje Stóra Dímun. Op dit rotsblok van niet meer dan ...

07-08-2018 20:35

Peru

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Peru

In Peru bezoekt Floortje de Nederlandse Douwe en Olivia die diep in de jungle een dierenopvangcentrum hebben opgezet. Met hun twee jonge kinderen wonen ze hier ver van de bewoonde wereld, zonder telefoon, zonder internet en zorgen zij met h...

31-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 seizoen 5 van Floortje naar het einde van de wereld. In deze reisreportagereeks reist Floortje Dessing naar afgelegen gebieden en bezoekt ze de mensen die er wonen. In aflevering 1: Alaska. Floortje gaat op be...

24-07-2018 20:35

Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Start herhaling: Floortje naar het einde van de wereld

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 de derde reeks van Floortje naar het einde van de wereld, de documentaireserie waarin Floortje Dessing mensen bezoekt die een bijzonder bestaan leiden op afgelegen plekken. In de eerste aflevering reist Floort...

08-02-2018 22:20

Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea

Floortje vertrekt naar het verre Papoea Nieuw Guinea. Hier werken Floris van den Berg en zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in het plaatsje Kikori. Onder primitieve omstandigheden proberen deze Nederlandse expeditie- en tropenartsen al...

01-02-2018 21:30

Aflevering 6 - Californië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 6 - Californië

Floortje gaat op bezoek bij Mike in Californië. Mike woont helemaal alleen op zijn eigen berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, weg van alle luxe die hij gewend was. Bovenop zijn besneeuwde berg neemt Mike Floortje mee langs zijn bijzond...

25-01-2018 21:35

Aflevering 5 - Indonesië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 5 - Indonesië

Midden in het Wakatobi National Park in Sulawesi woont Geertje, een 62-jarige Nederlandse die al 22 jaar vertoeft op een klein paradijselijk eilandje, omringd door prachtige wateren en koraalriffen. In die 22 jaar heeft ze veel gedaan voor ...

18-01-2018 21:35

Aflevering 4 - Zuid-Afrika

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 4 - Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika mag Floortje meekijken in het leven van de 23-jarige Jamie, een Zuid-Afrikaanse die haar leven volledig in het teken stelt van het helpen van dieren. Ze woont op een rhino orphanage, een geheime plek waar de weesjes van gestr...

11-01-2018 21:30

Aflevering 3 - Colombia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 3 - Colombia

Floortje gaat op bezoek bij de 75-jarige Britse Jenny. Ze woont al meer dan 30 jaar op een ecologische commune, die ze zelf stichtte, op een berg in Colombia. Floortje reist samen met Jenny's dochter uit Bogota af naar deze bijzondere, gepa...

04-01-2018 21:30

Aflevering 2 - Jemen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Aflevering 2 - Jemen

Floortje bezoekt het door de oorlog verscheurde Jemen. In de hoofdstad Sana'a ontmoet ze de Mexicaanse Gizelle. Voor het Rode Kruis bezoekt zij daar gevangenen.

28-12-2017 21:30

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Terug: Floortje naar het einde van de wereld

Vanavond start het nieuwe seizoen van de reisreportagereeks waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist. De komende donderdagen zijn de afleveringen om 21:30 uur op NPO 1 te zien. In de eerste aflevering gaat Floortje op bezoek b...

26-03-2017 21:25

Thailand

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Thailand

In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur en zonder materiële zaken. In Thailand bezoekt Floortje de 32-jarige Amerikaa...

19-03-2017 21:25

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika. Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te maken. Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili. In een va...

12-03-2017 21:25

Maatsuyker

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Maatsuyker

Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australië. Vanaf Tasmanië vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: het eilandje Maatsuyker waar de meest zuidelijke vuurtoren van Australië staat. Floortje reist naar het uiterste zuiden van ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord