Programma gemist?

Floortje naar Dessing reist naar het Schotse een eiland Canna, door een klein afgelegen met eiland waar in slechts negentien mensen wonen. uit Hier bezoekt ze de Gordon en Denise Guthrie, op tv die met met hun vier op kinderen hun drukke door stadsleven hebben verruild tijdens voor een rustig bestaan de op dit verlaten een eiland.

Floortje Dessing reist in naar een Ecuador voor met een ontmoeting met de Engelse Mari. door Jaren geleden door runde uit ze een kartbaan in London, maar het toen ze verliefd het de werd op een met stamhoofd uit het naar regenwoud liet ze alles achter zich van en verhuisde tijdens naar de een Amazone. Hier woont ze op nu op tv in een hut ver van uit de bewoonde op tv wereld, samen met het haar geliefde en tijdens hun 3-jarige het dochter.

Floortje reist van naar het Kabul, de hoofdstad van Afghanistan, een met plek met die te uit beschouwen is als het figuurlijke einde van van tijdens de wereld. Ze uit bezoekt de Deense David op tv die alles naar achter zich heeft gelaten om de hier een circusschool een op te richten op voor door kinderen die niets de hebben.

Floortje reist met vanuit de hoofdstad Lusaka in op in Zambia naar het uitgestrekte en naar verlaten met Kafue National Park, waar ze naar de Engelse uit Rachael bezoekt, het die hier een naar olifantenweeshuis runt. Om van dag en naar nacht voor de dieren te kunnen het zorgen uit leeft ze het grootste deel naar van het het jaar naar in een eenvoudige tent bij het van weeshuis, midden op tv in het met park.

In het uiterste een noordoosten van Australië de een bezoekt Floortje de 68-jarige met David Glasheen de die hier al ruim twintig jaar door in z'n tijdens eentje op een verder tijdens onbewoond eiland een woont. Ze reist op van Sydney via Cairns met in in het noordoosten naar tijdens het plaatsje Lockhhart River, het en van het daar via auto en op tv boot naar Restoration in Island.

Floortje bezoekt op tv het topografische einde tijdens van de wereld. In tijdens op tv het uiterste zuiden van uit Chili, in een baai op tv aan het Beaglekanaal, ver met met van de bewoonde wereld, zonder elektriciteit in en stromend water, op woont de op Belgische Annemie. Zij in kwam hier op tv zeven jaar geleden terecht de en met werd op slag een verliefd op de op Chileense gaucho José en tijdens besloot te in blijven.

Floortje naar bezoekt de 19-jarige Sara. van Zij leidt een traditioneel op tv sami-bestaan in de het hoge noorden van een naar Noorwegen. Floortje reist met Sara en op haar familie mee naar een tijdens de halfjaarlijkse in rendierenmigratie.

Floortje een reist naar naar de familie Long, die door al dertig jaar in naar de totaal verlaten wildernis op door aan de ruige westkust van een het Zuidereiland van uit Nieuw-Zeeland woont. Floortje van draait een paar dagen in mee in hun de unieke bestaan. Om uit er te een komen naar is een avontuur op zich, met want een de bewoonde wereld ligt een op twee dagen een lopen.

mei 2021
15-01-2019 13:55

Canna Island en Schotland

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canna Island en Schotland

Floortje Dessing reist naar het Schotse eiland Canna, een klein afgelegen eiland waar slechts negentien mensen wonen. Hier bezoekt ze Gordon en Denise Guthrie, die met hun vier kinderen hun drukke stadsleven hebben verruild voor een rustig ...

18-12-2018 14:50

Ecuador

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Ecuador

Floortje Dessing reist naar Ecuador voor een ontmoeting met de Engelse Mari. Jaren geleden runde ze een kartbaan in London, maar toen ze verliefd werd op een stamhoofd uit het regenwoud liet ze alles achter zich en verhuisde naar de Amazone...

04-12-2018 14:45

Afghanistan

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Afghanistan

Floortje reist naar Kabul, de hoofdstad van Afghanistan, een plek die te beschouwen is als het figuurlijke einde van de wereld. Ze bezoekt de Deense David die alles achter zich heeft gelaten om hier een circusschool op te richten voor kinde...

29-11-2018 11:15

Zambia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Zambia

Floortje reist vanuit de hoofdstad Lusaka in Zambia naar het uitgestrekte en verlaten Kafue National Park, waar ze de Engelse Rachael bezoekt, die hier een olifantenweeshuis runt. Om dag en nacht voor de dieren te kunnen zorgen leeft ze het...

20-11-2018 14:50

Australië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Australië

In het uiterste noordoosten van Australië bezoekt Floortje de 68-jarige David Glasheen die hier al ruim twintig jaar in z'n eentje op een verder onbewoond eiland woont. Ze reist van Sydney via Cairns in het noordoosten naar het plaatsje Loc...

13-11-2018 14:50

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje bezoekt het topografische einde van de wereld. In het uiterste zuiden van Chili, in een baai aan het Beaglekanaal, ver van de bewoonde wereld, zonder elektriciteit en stromend water, woont de Belgische Annemie. Zij kwam hier zeven ...

06-11-2018 14:45

Noorwegen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Noorwegen

Floortje bezoekt de 19-jarige Sara. Zij leidt een traditioneel sami-bestaan in het hoge noorden van Noorwegen. Floortje reist met Sara en haar familie mee tijdens de halfjaarlijkse rendierenmigratie.

30-10-2018 11:10

Nieuw-Zeeland

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Nieuw-Zeeland

Floortje reist naar de familie Long, die al dertig jaar in de totaal verlaten wildernis aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland woont. Floortje draait een paar dagen mee in hun unieke bestaan. Om er te komen is een avon...

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!