Programma gemist?

Floortje Dessing met reist naar het Schotse door eiland Canna, een tijdens klein afgelegen door eiland waar slechts negentien van mensen wonen. uit Hier bezoekt een ze Gordon en Denise tijdens Guthrie, naar die met hun vier kinderen hun een drukke stadsleven hebben door verruild in voor een op rustig bestaan op dit verlaten tijdens eiland.

Floortje het Dessing reist naar Ecuador het voor een ontmoeting met op de tijdens Engelse Mari. Jaren door geleden runde een ze een kartbaan in London, op tv maar toen naar ze verliefd werd het op een naar stamhoofd uit het uit regenwoud liet ze alles achter tijdens zich en door verhuisde naar de Amazone. het Hier woont op ze nu uit in een hut ver van de door uit bewoonde wereld, samen met haar geliefde met uit en hun 3-jarige op tv dochter.

Floortje van reist naar Kabul, de hoofdstad een van op Afghanistan, een plek die te het beschouwen is als met het figuurlijke van einde het van de wereld. Ze uit bezoekt de Deense David met die alles tijdens achter zich heeft gelaten om in hier een circusschool een op te op tv richten voor in kinderen die niets naar hebben.

Floortje naar reist vanuit de op tv hoofdstad Lusaka op tv in Zambia naar het uitgestrekte en het met verlaten Kafue National Park, waar ze de de Engelse Rachael van bezoekt, die hier tijdens een olifantenweeshuis runt. van van Om dag en van nacht voor de dieren op tv te kunnen zorgen leeft ze het het grootste deel tijdens tijdens van het jaar in met een eenvoudige tijdens tent bij het weeshuis, midden van in het op tv park.

In het uiterste door in noordoosten van Australië bezoekt Floortje de de 68-jarige David Glasheen naar die de hier al een ruim twintig jaar in z'n op eentje op een verder een onbewoond eiland met woont. Ze reist in van op Sydney via Cairns in het noordoosten met naar het uit plaatsje van Lockhhart River, en van daar via een in auto en boot naar Restoration de Island.

Floortje met bezoekt het topografische einde een van de wereld. In tijdens naar het uiterste zuiden van Chili, van in een van baai aan in het Beaglekanaal, ver van de bewoonde naar wereld, met zonder elektriciteit en op tv stromend water, in woont de Belgische Annemie. Zij kwam op hier zeven het jaar geleden het terecht en werd op een slag van verliefd op de naar Chileense gaucho José en met besloot te de blijven.

Floortje bezoekt op de 19-jarige Sara. Zij de leidt tijdens een traditioneel sami-bestaan in het tijdens hoge noorden een van Noorwegen. met Floortje reist op met Sara en haar op tv familie mee tijdens de een halfjaarlijkse een rendierenmigratie.

Floortje reist naar een de met familie Long, die op al dertig door jaar in de totaal verlaten de wildernis aan op tv de ruige westkust van het tijdens Zuidereiland van Nieuw-Zeeland op woont. Floortje draait een een paar dagen tijdens mee met in hun unieke door bestaan. Om er te van komen is een avontuur tijdens op de zich, want de bewoonde het wereld ligt op twee uit dagen in lopen.

oktober 2020
15-01-2019 13:55

Canna Island en Schotland

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canna Island en Schotland

Floortje Dessing reist naar het Schotse eiland Canna, een klein afgelegen eiland waar slechts negentien mensen wonen. Hier bezoekt ze Gordon en Denise Guthrie, die met hun vier kinderen hun drukke stadsleven hebben verruild voor een rustig ...

18-12-2018 14:50

Ecuador

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Ecuador

Floortje Dessing reist naar Ecuador voor een ontmoeting met de Engelse Mari. Jaren geleden runde ze een kartbaan in London, maar toen ze verliefd werd op een stamhoofd uit het regenwoud liet ze alles achter zich en verhuisde naar de Amazone...

04-12-2018 14:45

Afghanistan

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Afghanistan

Floortje reist naar Kabul, de hoofdstad van Afghanistan, een plek die te beschouwen is als het figuurlijke einde van de wereld. Ze bezoekt de Deense David die alles achter zich heeft gelaten om hier een circusschool op te richten voor kinde...

29-11-2018 11:15

Zambia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Zambia

Floortje reist vanuit de hoofdstad Lusaka in Zambia naar het uitgestrekte en verlaten Kafue National Park, waar ze de Engelse Rachael bezoekt, die hier een olifantenweeshuis runt. Om dag en nacht voor de dieren te kunnen zorgen leeft ze het...

20-11-2018 14:50

Australië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Australië

In het uiterste noordoosten van Australië bezoekt Floortje de 68-jarige David Glasheen die hier al ruim twintig jaar in z'n eentje op een verder onbewoond eiland woont. Ze reist van Sydney via Cairns in het noordoosten naar het plaatsje Loc...

13-11-2018 14:50

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje bezoekt het topografische einde van de wereld. In het uiterste zuiden van Chili, in een baai aan het Beaglekanaal, ver van de bewoonde wereld, zonder elektriciteit en stromend water, woont de Belgische Annemie. Zij kwam hier zeven ...

06-11-2018 14:45

Noorwegen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Noorwegen

Floortje bezoekt de 19-jarige Sara. Zij leidt een traditioneel sami-bestaan in het hoge noorden van Noorwegen. Floortje reist met Sara en haar familie mee tijdens de halfjaarlijkse rendierenmigratie.

30-10-2018 11:10

Nieuw-Zeeland

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Nieuw-Zeeland

Floortje reist naar de familie Long, die al dertig jaar in de totaal verlaten wildernis aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland woont. Floortje draait een paar dagen mee in hun unieke bestaan. Om er te komen is een avon...

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!