Programma gemist?

Floortje Dessing reist een naar het in Schotse eiland Canna, een uit klein de afgelegen eiland waar op slechts negentien mensen wonen. in Hier bezoekt ze Gordon van en Denise Guthrie, naar die met hun tijdens vier op tv kinderen hun drukke stadsleven hebben door verruild naar voor een rustig het bestaan op uit dit verlaten eiland.

Floortje Dessing reist door naar uit Ecuador voor een ontmoeting een met de het Engelse Mari. naar Jaren geleden runde op ze een kartbaan in London, op maar toen ze verliefd naar door werd op een stamhoofd uit op tv het regenwoud liet op tv ze alles tijdens achter zich door en verhuisde naar de Amazone. in Hier woont met ze nu in in een hut uit ver van de bewoonde wereld, samen met met door haar geliefde en hun 3-jarige van het dochter.

Floortje reist met naar Kabul, tijdens de hoofdstad van Afghanistan, een het plek de die te uit beschouwen is als het van figuurlijke einde met van de wereld. op tv Ze bezoekt de Deense op tv David die de alles achter zich heeft op tv gelaten om hier de een circusschool op te richten op voor kinderen in die niets in hebben.

Floortje reist van vanuit de hoofdstad met Lusaka op in Zambia naar het op tv uitgestrekte en verlaten Kafue National uit Park, waar ze tijdens de de Engelse Rachael bezoekt, een die hier uit een olifantenweeshuis runt. Om dag en het nacht de voor de van dieren te kunnen zorgen naar leeft ze op tv het grootste deel van het jaar een in een door eenvoudige tent een bij het weeshuis, door midden in het in park.

In het van uiterste noordoosten van van Australië bezoekt Floortje de de 68-jarige David Glasheen door die hier tijdens al uit ruim twintig jaar in z'n eentje naar op in een verder onbewoond eiland een woont. de Ze reist van van Sydney via Cairns in naar het noordoosten naar het naar plaatsje Lockhhart een River, en van het daar via het auto en boot naar tijdens Restoration Island.

Floortje bezoekt de het topografische naar einde van de wereld. in In het uiterste het zuiden van Chili, in in een met baai aan het op tv Beaglekanaal, ver van door de bewoonde wereld, zonder naar elektriciteit uit en stromend water, woont de Belgische van Annemie. Zij het kwam hier zeven jaar een van geleden terecht en werd door op slag tijdens verliefd op de Chileense gaucho José een en tijdens besloot te met blijven.

Floortje bezoekt de de 19-jarige Sara. Zij door leidt tijdens een traditioneel sami-bestaan de in het hoge door noorden van Noorwegen. Floortje naar reist met met Sara en naar haar familie mee tijdens de naar halfjaarlijkse het rendierenmigratie.

Floortje reist in naar de in familie Long, die al dertig de jaar op in de totaal verlaten tijdens wildernis aan de uit ruige westkust van het de Zuidereiland van tijdens Nieuw-Zeeland in woont. Floortje draait een het paar dagen met mee in hun het unieke bestaan. Om er van te komen is met een avontuur naar op zich, want op tv de bewoonde wereld naar ligt op twee dagen met lopen.

september 2021
15-01-2019 13:55

Canna Island en Schotland

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canna Island en Schotland

Floortje Dessing reist naar het Schotse eiland Canna, een klein afgelegen eiland waar slechts negentien mensen wonen. Hier bezoekt ze Gordon en Denise Guthrie, die met hun vier kinderen hun drukke stadsleven hebben verruild voor een rustig ...

18-12-2018 14:50

Ecuador

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Ecuador

Floortje Dessing reist naar Ecuador voor een ontmoeting met de Engelse Mari. Jaren geleden runde ze een kartbaan in London, maar toen ze verliefd werd op een stamhoofd uit het regenwoud liet ze alles achter zich en verhuisde naar de Amazone...

04-12-2018 14:45

Afghanistan

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Afghanistan

Floortje reist naar Kabul, de hoofdstad van Afghanistan, een plek die te beschouwen is als het figuurlijke einde van de wereld. Ze bezoekt de Deense David die alles achter zich heeft gelaten om hier een circusschool op te richten voor kinde...

29-11-2018 11:15

Zambia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Zambia

Floortje reist vanuit de hoofdstad Lusaka in Zambia naar het uitgestrekte en verlaten Kafue National Park, waar ze de Engelse Rachael bezoekt, die hier een olifantenweeshuis runt. Om dag en nacht voor de dieren te kunnen zorgen leeft ze het...

20-11-2018 14:50

Australië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Australië

In het uiterste noordoosten van Australië bezoekt Floortje de 68-jarige David Glasheen die hier al ruim twintig jaar in z'n eentje op een verder onbewoond eiland woont. Ze reist van Sydney via Cairns in het noordoosten naar het plaatsje Loc...

13-11-2018 14:50

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje bezoekt het topografische einde van de wereld. In het uiterste zuiden van Chili, in een baai aan het Beaglekanaal, ver van de bewoonde wereld, zonder elektriciteit en stromend water, woont de Belgische Annemie. Zij kwam hier zeven ...

06-11-2018 14:45

Noorwegen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Noorwegen

Floortje bezoekt de 19-jarige Sara. Zij leidt een traditioneel sami-bestaan in het hoge noorden van Noorwegen. Floortje reist met Sara en haar familie mee tijdens de halfjaarlijkse rendierenmigratie.

30-10-2018 11:10

Nieuw-Zeeland

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Nieuw-Zeeland

Floortje reist naar de familie Long, die al dertig jaar in de totaal verlaten wildernis aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland woont. Floortje draait een paar dagen mee in hun unieke bestaan. Om er te komen is een avon...

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!