Programma gemist?

Floortje Dessing op tv reist in naar het Schotse eiland het Canna, een klein uit afgelegen eiland waar slechts met negentien de mensen wonen. Hier bezoekt ze tijdens Gordon op tv en Denise Guthrie, die met hun in op vier kinderen hun drukke stadsleven hebben met verruild voor de een een rustig bestaan op dit verlaten het eiland.

Floortje op tv Dessing reist naar Ecuador voor een van een ontmoeting met de Engelse uit Mari. Jaren geleden met runde ze een een kartbaan in in London, maar toen tijdens ze verliefd op werd op een van stamhoofd uit het op regenwoud liet ze alles achter het zich en verhuisde op tv naar met de Amazone. Hier woont ze nu tijdens in een hut door ver van de de bewoonde wereld, samen tijdens het met haar geliefde en hun 3-jarige van een dochter.

Floortje tijdens reist naar Kabul, de hoofdstad uit het van Afghanistan, een plek die een te beschouwen is als naar de het figuurlijke einde van de uit wereld. Ze van bezoekt de Deense een David die alles met achter zich heeft de gelaten om hier in een circusschool op te richten van voor het kinderen die niets tijdens hebben.

Floortje in reist vanuit de de hoofdstad Lusaka in Zambia in naar het uitgestrekte en uit verlaten Kafue National uit in Park, waar ze de Engelse Rachael op van bezoekt, die hier een olifantenweeshuis het runt. Om uit dag en nacht voor naar de dieren te kunnen de zorgen leeft het ze het grootste de deel van het op jaar in een eenvoudige tijdens tent bij het tijdens weeshuis, het midden in het van park.

In het uit uiterste noordoosten van Australië van bezoekt Floortje door de 68-jarige David het Glasheen die hier al uit ruim twintig van jaar op in z'n eentje op op een verder onbewoond eiland op woont. Ze met reist van Sydney via Cairns door naar in het noordoosten naar op tv het plaatsje Lockhhart met River, en in van daar via een auto en boot naar de Restoration Island.

Floortje bezoekt tijdens het topografische einde van een de wereld. op In het met uiterste zuiden met van Chili, in een baai aan in het Beaglekanaal, ver uit van de door bewoonde wereld, zonder elektriciteit met en stromend uit water, naar woont de Belgische Annemie. Zij in kwam hier op zeven jaar uit geleden terecht en het werd op slag verliefd door op de Chileense in gaucho José en uit besloot te de blijven.

Floortje bezoekt de op tv 19-jarige Sara. Zij in leidt van een traditioneel tijdens sami-bestaan in het hoge op tv noorden van Noorwegen. Floortje uit reist met in Sara en haar familie op mee tijdens de in halfjaarlijkse op tv rendierenmigratie.

Floortje reist naar de een de familie Long, die al naar dertig jaar in de op totaal verlaten van wildernis aan de op tv ruige westkust van het van met Zuidereiland van Nieuw-Zeeland woont. door Floortje draait met een paar dagen met mee in hun unieke bestaan. Om in er op te komen is een door avontuur de op zich, want de uit bewoonde wereld door ligt op twee dagen op tv lopen.

mei 2020
15-01-2019 13:55

Canna Island en Schotland

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canna Island en Schotland

Floortje Dessing reist naar het Schotse eiland Canna, een klein afgelegen eiland waar slechts negentien mensen wonen. Hier bezoekt ze Gordon en Denise Guthrie, die met hun vier kinderen hun drukke stadsleven hebben verruild voor een rustig ...

18-12-2018 14:50

Ecuador

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Ecuador

Floortje Dessing reist naar Ecuador voor een ontmoeting met de Engelse Mari. Jaren geleden runde ze een kartbaan in London, maar toen ze verliefd werd op een stamhoofd uit het regenwoud liet ze alles achter zich en verhuisde naar de Amazone...

04-12-2018 14:45

Afghanistan

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Afghanistan

Floortje reist naar Kabul, de hoofdstad van Afghanistan, een plek die te beschouwen is als het figuurlijke einde van de wereld. Ze bezoekt de Deense David die alles achter zich heeft gelaten om hier een circusschool op te richten voor kinde...

29-11-2018 11:15

Zambia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Zambia

Floortje reist vanuit de hoofdstad Lusaka in Zambia naar het uitgestrekte en verlaten Kafue National Park, waar ze de Engelse Rachael bezoekt, die hier een olifantenweeshuis runt. Om dag en nacht voor de dieren te kunnen zorgen leeft ze het...

20-11-2018 14:50

Australië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Australië

In het uiterste noordoosten van Australië bezoekt Floortje de 68-jarige David Glasheen die hier al ruim twintig jaar in z'n eentje op een verder onbewoond eiland woont. Ze reist van Sydney via Cairns in het noordoosten naar het plaatsje Loc...

13-11-2018 14:50

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje bezoekt het topografische einde van de wereld. In het uiterste zuiden van Chili, in een baai aan het Beaglekanaal, ver van de bewoonde wereld, zonder elektriciteit en stromend water, woont de Belgische Annemie. Zij kwam hier zeven ...

06-11-2018 14:45

Noorwegen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Noorwegen

Floortje bezoekt de 19-jarige Sara. Zij leidt een traditioneel sami-bestaan in het hoge noorden van Noorwegen. Floortje reist met Sara en haar familie mee tijdens de halfjaarlijkse rendierenmigratie.

30-10-2018 11:10

Nieuw-Zeeland

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Nieuw-Zeeland

Floortje reist naar de familie Long, die al dertig jaar in de totaal verlaten wildernis aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland woont. Floortje draait een paar dagen mee in hun unieke bestaan. Om er te komen is een avon...

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!