Programma gemist?

Floortje Dessing reist naar naar in het Schotse eiland Canna, een op tv klein afgelegen naar eiland waar tijdens slechts negentien op mensen wonen. Hier bezoekt ze op tv Gordon en Denise Guthrie, tijdens van die met hun vier kinderen hun het drukke het stadsleven hebben verruild voor een het rustig tijdens bestaan op dit verlaten de eiland.

Floortje het Dessing reist naar naar Ecuador voor een ontmoeting een met de Engelse Mari. met in Jaren geleden runde ze een naar kartbaan op in London, maar toen op tv ze verliefd werd op tijdens een stamhoofd naar uit het regenwoud liet naar ze op tv alles achter zich op tv en verhuisde naar uit de Amazone. Hier woont ze nu uit in van een hut ver van met de bewoonde wereld, samen van met haar geliefde een en hun de 3-jarige met dochter.

Floortje reist naar van Kabul, de hoofdstad met van naar Afghanistan, een de plek die te beschouwen is tijdens als het een figuurlijke einde het van de wereld. de Ze bezoekt de naar Deense David die alles uit achter zich door heeft gelaten om hier een circusschool naar tijdens op te richten voor kinderen die op niets uit hebben.

Floortje door reist vanuit de hoofdstad de Lusaka in Zambia naar door het uitgestrekte op tv en verlaten Kafue National door in Park, waar ze de op tv Engelse Rachael bezoekt, die uit hier in een olifantenweeshuis runt. uit Om dag en nacht voor in de op tv dieren te kunnen zorgen de leeft ze het grootste in deel van met het jaar in een eenvoudige op tv tent naar bij het weeshuis, midden door in het van park.

In uit het uiterste noordoosten van een Australië bezoekt uit Floortje de 68-jarige David Glasheen op tv die hier naar al ruim twintig van jaar tijdens in z'n eentje tijdens op een verder naar onbewoond eiland woont. Ze reist uit van Sydney in via Cairns door in het noordoosten naar de het plaatsje Lockhhart een River, en van daar het via auto tijdens en boot naar op tv Restoration Island.

Floortje met bezoekt het topografische einde van van de de wereld. In het uiterste zuiden het van Chili, in op een baai aan tijdens het Beaglekanaal, ver met het van de bewoonde uit wereld, zonder elektriciteit en stromend van water, woont van de Belgische Annemie. Zij tijdens kwam hier zeven van jaar geleden terecht en op tv werd op op tv slag verliefd op de op de Chileense gaucho José en besloot te op een blijven.

Floortje in bezoekt de 19-jarige Sara. Zij van leidt een tijdens traditioneel het sami-bestaan in het hoge noorden uit van met Noorwegen. Floortje reist met Sara met en haar uit familie mee tijdens de halfjaarlijkse uit van rendierenmigratie.

Floortje reist in naar de familie Long, een de die al dertig jaar in de de totaal het verlaten wildernis aan de de ruige westkust van het op van Zuidereiland van Nieuw-Zeeland op tv woont. Floortje draait een paar tijdens dagen mee in de hun op unieke bestaan. Om op tv er te komen is een naar avontuur op zich, in want de in bewoonde wereld ligt op twee met dagen een lopen.

januari 2021
15-01-2019 13:55

Canna Island en Schotland

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Canna Island en Schotland

Floortje Dessing reist naar het Schotse eiland Canna, een klein afgelegen eiland waar slechts negentien mensen wonen. Hier bezoekt ze Gordon en Denise Guthrie, die met hun vier kinderen hun drukke stadsleven hebben verruild voor een rustig ...

18-12-2018 14:50

Ecuador

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Ecuador

Floortje Dessing reist naar Ecuador voor een ontmoeting met de Engelse Mari. Jaren geleden runde ze een kartbaan in London, maar toen ze verliefd werd op een stamhoofd uit het regenwoud liet ze alles achter zich en verhuisde naar de Amazone...

04-12-2018 14:45

Afghanistan

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Afghanistan

Floortje reist naar Kabul, de hoofdstad van Afghanistan, een plek die te beschouwen is als het figuurlijke einde van de wereld. Ze bezoekt de Deense David die alles achter zich heeft gelaten om hier een circusschool op te richten voor kinde...

29-11-2018 11:15

Zambia

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Zambia

Floortje reist vanuit de hoofdstad Lusaka in Zambia naar het uitgestrekte en verlaten Kafue National Park, waar ze de Engelse Rachael bezoekt, die hier een olifantenweeshuis runt. Om dag en nacht voor de dieren te kunnen zorgen leeft ze het...

20-11-2018 14:50

Australië

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Australië

In het uiterste noordoosten van Australië bezoekt Floortje de 68-jarige David Glasheen die hier al ruim twintig jaar in z'n eentje op een verder onbewoond eiland woont. Ze reist van Sydney via Cairns in het noordoosten naar het plaatsje Loc...

13-11-2018 14:50

Chili

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Chili

Floortje bezoekt het topografische einde van de wereld. In het uiterste zuiden van Chili, in een baai aan het Beaglekanaal, ver van de bewoonde wereld, zonder elektriciteit en stromend water, woont de Belgische Annemie. Zij kwam hier zeven ...

06-11-2018 14:45

Noorwegen

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Noorwegen

Floortje bezoekt de 19-jarige Sara. Zij leidt een traditioneel sami-bestaan in het hoge noorden van Noorwegen. Floortje reist met Sara en haar familie mee tijdens de halfjaarlijkse rendierenmigratie.

30-10-2018 11:10

Nieuw-Zeeland

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld - Nieuw-Zeeland

Floortje reist naar de familie Long, die al dertig jaar in de totaal verlaten wildernis aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland woont. Floortje draait een paar dagen mee in hun unieke bestaan. Om er te komen is een avon...

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bij Floortje Naar Het Einde Van De Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Heb je een uitzending van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist

In de nieuwe serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde.

Uitzending gemist van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!