Programma gemist?

Dennis gaat trouwen met met zijn op Annemieke een en Thomas en Jelka zijn verantwoordelijk een voor de in vrijgezellenfeestjes. Met op tv als gastacteurs: Chava voor in op 't het Holt, Eelco Smits, Dennis van naar der op Geest, Domien Verschuuren, Charlotte Quanjel, op Jasper Pfeifer, Thijmen op Visee, Hugo Haenen van en Annemieke door Bakker.

Thomas en tijdens Jelka doen door een poging op tv tot adoptie, maar het moeten daarvoor eerst tijdens 'logeren' bij Diederik en Jacqueline. Met van van als gastacteurs: Diederik Ebbinge, Jacqueline op Boot, Ruud van Overdijk de in en Eva Marie de uit Waal.

Thomas en van Jelka met gaan collecteren voor door Darfur, maar het lukt maar niet het om geld met bij elkaar te met krijgen. tijdens Met als gastacteurs: Victoria een Koblenko, Noortje Herlaar, een Zouhair Mtazi, van Illias Ojja, Ali de Sultan, Lionel Graves en tijdens Marisa van in Eyle.

Thomas, Jelka, Peter met en Rosa willen door een huisje een kopen een op Terschelling, maar een van fout oestertje door gooit roet in het eten. Met naar met als gastacteurs: Ingrid de Wender, Julie Herfst, Susanne een Buncherk, Jochum door ten Haaf, Joop Wittermans en Tjibbe naar een Bonnema.

Thomas uit wil eigenlijk niks doen door aan de zilveren een bruiloft van met zijn schoonouders, maar krijgt door uit zijn eigen toedoen met de volledige organisatie naar toebedeeld. Met van als gastacteurs: Jan van naar Eijndthoven, Cecile Heuer, het Daniel Cornellissen, de Peter Bolhuis, Glenn Durfort op en Dennis de Willekens.

Thomas denkt door een op tv prijs te ontvangen, maar daar op moet hij eerst de een dagje Gandalf voor naar spelen. het Peter mag gebruikmaken van een een ware mancave, maar naar de dan moet Thomas dat niet aan naar met Filemon Wesselink vertellen. het Met als gastacteurs: van Diederik Ebbinge, Jacqueline Boot, Jip de Smit, in Chiem Vreeken, Justus van Dillen, van Ferdi Stofmeel, Monique tijdens van Welzen met en Roel uit Dirven.

Thomas op tv wordt geteisterd door zweetvoeten, het terwijl de door vader van Jelka in zich verkiesbaar stelt voor de naar gemeenteraad. Peter, vergezeld uit door Kees uit Tol, Simon van Nick op tijdens en Diederik van Ebbinge, heeft uit meer interesse in van bier.

Thomas en het Peter hebben met bijna hun musicalidee verkocht aan door China, een maar Thomas moet uit nog wel even met uit ze eten in en dat terwijl op Frits Huffnagel op tv hem bijna aan een naar soa helpt. uit Met als gastacteurs: Vivian Verkooy, Jan het Willem Jurg, Thomas een Cammaert, op Wanting Li, Kok-Hwa Lie naar en Alex op Cheung.

Waarin Jelka met en op Rosa een masturbatiecursus krijgen van Goedele een Liekens naar en Diederik met van een weelderige haardos naar blijkt te houden. Dit uit hitst Thomas en door Peter het natuurlijk op. Met tijdens o.a. Goedele Liekens, het Jacqueline Boot en Diederik uit Ebbinge.

Thomas en Jelka door door verrassen elkaar met een cadeau. het Thomas koopt op een camera door en Jelka neemt hem uit skaten, van maar komt uit in de cel in terecht, het terwijl ze eigenlijk een gezellig een spijbeldagje had tijdens met Thomas. tijdens Met o.a. Diederik Ebbinge, Kees Tol uit en Yannick op tv Noomen.

Thomas en Peter op de moeten zowel Giel Beelen in als Herman den Blijker de te vriend houden, ondanks in het probleem met van naar Ellen. En Jelka maakt met kans om met haar met theewinkel hofleverancier tijdens te worden, van ondanks Thomas. Met onder door anderen Herman uit den Blijker, Rosa naar da Silva en op Giel Beelen.

Waarin Thomas zicht door tijdens niet populair maakt in de in judoles door en na een op ongelukje op zoek moet naar in een voet naar die lijkt op uit die van Kenneth met Perez. En Jelka gaat op op van tangoles, maar krijgt last van de haar Oei. Met op onder op anderen Kenneth Perez, Joey door Ferre en Geza naar Weisz.

Waarin door Thomas kaartjes voor Ajax het veilig moet de stellen, door tijdens een koekje van de in dochter van Ronald uit de Boer de te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens uit naar het badminton op de mooie Melissa uit maar tijdens wanneer ze langs komt laat op tv hij de een wind die geen in wind is. het Met onder op tv andere Ronald de Boer, Johan Kenkhuis het en Melissa met Drost.

Thomas met en Jelka hebben hetzelfde tijdens vakantiehuis op het oog van op tv als Diederik en Jacqueline. De vader naar van Jelka probeert van bonnetjes van de tijdens op tv seksshop te begrijpen, terwijl de van smurfen-CD van de accountant door zorgt voor uit een tijdens arrestatie.

Thomas en Peter tijdens gaan kleiduifschieten en in met Thomas maakt op proef naar gebruik van de vermoeide, maar naar o zo door geliefde door werkster van de een bierclub. Lone van van Roosendaal doet haar best voor de naar rol van van Rosa in JEUK de de met musical.

oktober 2020
27-09-2019 21:20

Supervet is superirritant

Jeuk - Supervet is superirritant

Dennis gaat trouwen met zijn Annemieke en Thomas en Jelka zijn verantwoordelijk voor de vrijgezellenfeestjes. Met als gastacteurs: Chava voor in 't Holt, Eelco Smits, Dennis van der Geest, Domien Verschuuren, Charlotte Quanjel, Jasper Pfeif...

20-09-2019 22:30

Willen jullie met ons neuken

Jeuk - Willen jullie met ons neuken

Thomas en Jelka doen een poging tot adoptie, maar moeten daarvoor eerst 'logeren' bij Diederik en Jacqueline. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, Jacqueline Boot, Ruud van Overdijk en Eva Marie de Waal.

13-09-2019 22:20

Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Jeuk - Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Thomas en Jelka gaan collecteren voor Darfur, maar het lukt maar niet om geld bij elkaar te krijgen. Met als gastacteurs: Victoria Koblenko, Noortje Herlaar, Zouhair Mtazi, Illias Ojja, Ali Sultan, Lionel Graves en Marisa van Eyle.

06-09-2019 21:55

Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Jeuk - Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Thomas, Jelka, Peter en Rosa willen een huisje kopen op Terschelling, maar een fout oestertje gooit roet in het eten. Met als gastacteurs: Ingrid Wender, Julie Herfst, Susanne Buncherk, Jochum ten Haaf, Joop Wittermans en Tjibbe Bonnema.

30-08-2019 22:05

Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Jeuk - Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Thomas wil eigenlijk niks doen aan de zilveren bruiloft van zijn schoonouders, maar krijgt door zijn eigen toedoen de volledige organisatie toebedeeld. Met als gastacteurs: Jan van Eijndthoven, Cecile Heuer, Daniel Cornellissen, Peter Bolhu...

23-08-2019 21:45

Met je mannengrot in midden aarde

Jeuk - Met je mannengrot in midden aarde

Thomas denkt een prijs te ontvangen, maar daar moet hij eerst een dagje Gandalf voor spelen. Peter mag gebruikmaken van een ware mancave, maar dan moet Thomas dat niet aan Filemon Wesselink vertellen. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, ...

16-08-2019 21:40

Oude mensen mogen niet rijden

Jeuk - Oude mensen mogen niet rijden

Thomas wordt geteisterd door zweetvoeten, terwijl de vader van Jelka zich verkiesbaar stelt voor de gemeenteraad. Peter, vergezeld door Kees Tol, Simon van Nick en Diederik van Ebbinge, heeft meer interesse in bier.

09-08-2019 22:15

De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Jeuk - De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Thomas en Peter hebben bijna hun musicalidee verkocht aan China, maar Thomas moet nog wel even met ze eten en dat terwijl Frits Huffnagel hem bijna aan een soa helpt. Met als gastacteurs: Vivian Verkooy, Jan Willem Jurg, Thomas Cammaert, Wa...

26-07-2019 20:55

It's a Jungle down there

Jeuk - It's a Jungle down there

Waarin Jelka en Rosa een masturbatiecursus krijgen van Goedele Liekens en Diederik van een weelderige haardos blijkt te houden. Dit hitst Thomas en Peter natuurlijk op. Met o.a. Goedele Liekens, Jacqueline Boot en Diederik Ebbinge.

19-07-2019 21:10

Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Jeuk - Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Thomas en Jelka verrassen elkaar met een cadeau. Thomas koopt een camera en Jelka neemt hem uit skaten, maar komt in de cel terecht, terwijl ze eigenlijk een gezellig spijbeldagje had met Thomas. Met o.a. Diederik Ebbinge, Kees Tol en Yanni...

12-07-2019 21:20

Schaamstreken

Jeuk - Schaamstreken

Thomas en Peter moeten zowel Giel Beelen als Herman den Blijker te vriend houden, ondanks het probleem van Ellen. En Jelka maakt kans om met haar theewinkel hofleverancier te worden, ondanks Thomas. Met onder anderen Herman den Blijker, Ros...

05-07-2019 20:50

Oei

Jeuk - Oei

Waarin Thomas zicht niet populair maakt in de judoles en na een ongelukje op zoek moet naar een voet die lijkt op die van Kenneth Perez. En Jelka gaat op tangoles, maar krijgt last van haar Oei. Met onder anderen Kenneth Perez, Joey Ferre e...

21-06-2019 20:45

Een wind die geen wind was

Jeuk - Een wind die geen wind was

Waarin Thomas kaartjes voor Ajax veilig moet stellen, door een koekje van de dochter van Ronald de Boer te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens het badminton op de mooie Melissa maar wanneer ze langs komt laat hij een wind die geen wind is. ...

31-05-2019 21:15

Henk Jan en de dildo

Jeuk - Henk Jan en de dildo

Thomas en Jelka hebben hetzelfde vakantiehuis op het oog als Diederik en Jacqueline. De vader van Jelka probeert bonnetjes van de seksshop te begrijpen, terwijl de smurfen-CD van de accountant zorgt voor een arrestatie.

24-05-2019 21:15

Pief Paf Poef

Jeuk - Pief Paf Poef

Thomas en Peter gaan kleiduifschieten en Thomas maakt op proef gebruik van de vermoeide, maar o zo geliefde werkster van de bierclub. Lone van Roosendaal doet haar best voor de rol van Rosa in JEUK de musical.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jeuk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeuk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeuk bij Jeuk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeuk. Heb je een uitzending van Jeuk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeuk gemist

Jeuk

Uitzending gemist van Jeuk? Hier kun je alle uitzendingen van Jeuk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!