Programma gemist?

Dennis gaat trouwen in met zijn op Annemieke en Thomas en een Jelka zijn het verantwoordelijk met voor de vrijgezellenfeestjes. Met als gastacteurs: een Chava voor een in 't Holt, door Eelco Smits, Dennis uit van der Geest, een Domien Verschuuren, Charlotte Quanjel, in Jasper Pfeifer, Thijmen op Visee, Hugo Haenen door op tv en Annemieke Bakker.

Thomas en uit Jelka uit doen een poging tot adoptie, door maar moeten daarvoor eerst met 'logeren' bij een Diederik en tijdens Jacqueline. Met als met gastacteurs: Diederik tijdens Ebbinge, Jacqueline Boot, Ruud van Overdijk de en Eva op tv Marie de op tv Waal.

Thomas en in Jelka gaan collecteren voor van Darfur, door maar het lukt maar een niet om geld in bij elkaar te in krijgen. Met een als gastacteurs: Victoria Koblenko, tijdens Noortje Herlaar, Zouhair Mtazi, door Illias Ojja, Ali de Sultan, door Lionel Graves naar en Marisa van met Eyle.

Thomas, Jelka, Peter van en Rosa willen op tv een huisje het kopen op Terschelling, een maar een fout oestertje uit gooit in roet in uit het eten. Met als gastacteurs: Ingrid op Wender, Julie Herfst, een met Susanne Buncherk, Jochum ten Haaf, naar Joop een Wittermans en Tjibbe de Bonnema.

Thomas wil eigenlijk het niks het doen aan de zilveren bruiloft naar van zijn door schoonouders, maar krijgt door naar zijn eigen op toedoen een de volledige organisatie toebedeeld. Met op als gastacteurs: Jan van op Eijndthoven, Cecile met Heuer, op tv Daniel Cornellissen, Peter Bolhuis, Glenn Durfort de en Dennis op Willekens.

Thomas denkt een met prijs te ontvangen, in het maar daar moet hij eerst een naar naar dagje Gandalf voor spelen. Peter mag met gebruikmaken van een een ware tijdens mancave, maar dan moet Thomas naar dat niet aan met Filemon met Wesselink vertellen. Met het als gastacteurs: het Diederik Ebbinge, Jacqueline Boot, Jip op Smit, Chiem een Vreeken, Justus van Dillen, met Ferdi op Stofmeel, Monique van Welzen en Roel de de Dirven.

Thomas wordt geteisterd naar door zweetvoeten, het terwijl de in vader van Jelka uit zich verkiesbaar stelt voor de de gemeenteraad. Peter, vergezeld een door Kees Tol, in Simon van met Nick en tijdens Diederik van de Ebbinge, heeft meer interesse in naar bier.

Thomas uit en Peter hebben bijna hun op musicalidee de verkocht aan China, maar Thomas op moet nog de wel even met van ze uit eten en dat terwijl Frits in Huffnagel de hem bijna aan een soa naar helpt. Met als gastacteurs: het op tv Vivian Verkooy, Jan het Willem Jurg, Thomas Cammaert, Wanting Li, op tv Kok-Hwa tijdens Lie en Alex met Cheung.

Waarin naar Jelka en Rosa met een masturbatiecursus uit krijgen van Goedele Liekens en Diederik door van naar een weelderige haardos uit blijkt te houden. Dit hitst tijdens Thomas en Peter op natuurlijk op. Met met o.a. Goedele Liekens, een Jacqueline Boot op tv en Diederik een Ebbinge.

Thomas naar en Jelka verrassen elkaar met tijdens tijdens een cadeau. Thomas koopt een van camera door en Jelka neemt op hem uit skaten, door maar komt in de in cel terecht, terwijl uit ze eigenlijk een gezellig van spijbeldagje had met een Thomas. Met uit o.a. Diederik Ebbinge, uit Kees Tol en Yannick een Noomen.

Thomas door en Peter moeten zowel Giel het Beelen op tv als Herman met den Blijker te vriend houden, ondanks door het probleem door van op tv Ellen. En Jelka maakt een kans om met haar in theewinkel een hofleverancier te worden, naar ondanks Thomas. Met met onder anderen Herman uit den Blijker, Rosa da Silva en het Giel op tv Beelen.

Waarin van Thomas zicht niet populair met maakt in met de judoles en na een op tv ongelukje op op zoek moet van naar een voet door die lijkt op die van op Kenneth Perez. En tijdens Jelka gaat op tijdens tangoles, maar met krijgt last op van haar Oei. Met op onder anderen met Kenneth Perez, Joey Ferre op en Geza uit Weisz.

Waarin Thomas op kaartjes voor met Ajax veilig moet stellen, door van een op koekje van de dochter van door Ronald de Boer in van te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens uit het op tv badminton op de mooie van Melissa maar wanneer ze op langs komt laat door het hij een wind die geen het wind is. Met in onder andere Ronald de naar Boer, Johan Kenkhuis een tijdens en Melissa Drost.

Thomas en Jelka in van hebben hetzelfde vakantiehuis door op het oog op als Diederik en Jacqueline. De vader tijdens van het Jelka probeert bonnetjes van de de seksshop te het begrijpen, terwijl de smurfen-CD tijdens van de tijdens accountant zorgt het voor een een arrestatie.

Thomas en door Peter gaan in kleiduifschieten en de Thomas maakt op proef in gebruik van de vermoeide, met maar o zo geliefde door werkster van de op bierclub. Lone van door Roosendaal doet haar op best voor op de de rol van Rosa in JEUK tijdens de van musical.

juni 2021
27-09-2019 21:20

Supervet is superirritant

Jeuk - Supervet is superirritant

Dennis gaat trouwen met zijn Annemieke en Thomas en Jelka zijn verantwoordelijk voor de vrijgezellenfeestjes. Met als gastacteurs: Chava voor in 't Holt, Eelco Smits, Dennis van der Geest, Domien Verschuuren, Charlotte Quanjel, Jasper Pfeif...

20-09-2019 22:30

Willen jullie met ons neuken

Jeuk - Willen jullie met ons neuken

Thomas en Jelka doen een poging tot adoptie, maar moeten daarvoor eerst 'logeren' bij Diederik en Jacqueline. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, Jacqueline Boot, Ruud van Overdijk en Eva Marie de Waal.

13-09-2019 22:20

Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Jeuk - Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Thomas en Jelka gaan collecteren voor Darfur, maar het lukt maar niet om geld bij elkaar te krijgen. Met als gastacteurs: Victoria Koblenko, Noortje Herlaar, Zouhair Mtazi, Illias Ojja, Ali Sultan, Lionel Graves en Marisa van Eyle.

06-09-2019 21:55

Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Jeuk - Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Thomas, Jelka, Peter en Rosa willen een huisje kopen op Terschelling, maar een fout oestertje gooit roet in het eten. Met als gastacteurs: Ingrid Wender, Julie Herfst, Susanne Buncherk, Jochum ten Haaf, Joop Wittermans en Tjibbe Bonnema.

30-08-2019 22:05

Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Jeuk - Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Thomas wil eigenlijk niks doen aan de zilveren bruiloft van zijn schoonouders, maar krijgt door zijn eigen toedoen de volledige organisatie toebedeeld. Met als gastacteurs: Jan van Eijndthoven, Cecile Heuer, Daniel Cornellissen, Peter Bolhu...

23-08-2019 21:45

Met je mannengrot in midden aarde

Jeuk - Met je mannengrot in midden aarde

Thomas denkt een prijs te ontvangen, maar daar moet hij eerst een dagje Gandalf voor spelen. Peter mag gebruikmaken van een ware mancave, maar dan moet Thomas dat niet aan Filemon Wesselink vertellen. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, ...

16-08-2019 21:40

Oude mensen mogen niet rijden

Jeuk - Oude mensen mogen niet rijden

Thomas wordt geteisterd door zweetvoeten, terwijl de vader van Jelka zich verkiesbaar stelt voor de gemeenteraad. Peter, vergezeld door Kees Tol, Simon van Nick en Diederik van Ebbinge, heeft meer interesse in bier.

09-08-2019 22:15

De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Jeuk - De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Thomas en Peter hebben bijna hun musicalidee verkocht aan China, maar Thomas moet nog wel even met ze eten en dat terwijl Frits Huffnagel hem bijna aan een soa helpt. Met als gastacteurs: Vivian Verkooy, Jan Willem Jurg, Thomas Cammaert, Wa...

26-07-2019 20:55

It's a Jungle down there

Jeuk - It's a Jungle down there

Waarin Jelka en Rosa een masturbatiecursus krijgen van Goedele Liekens en Diederik van een weelderige haardos blijkt te houden. Dit hitst Thomas en Peter natuurlijk op. Met o.a. Goedele Liekens, Jacqueline Boot en Diederik Ebbinge.

19-07-2019 21:10

Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Jeuk - Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Thomas en Jelka verrassen elkaar met een cadeau. Thomas koopt een camera en Jelka neemt hem uit skaten, maar komt in de cel terecht, terwijl ze eigenlijk een gezellig spijbeldagje had met Thomas. Met o.a. Diederik Ebbinge, Kees Tol en Yanni...

12-07-2019 21:20

Schaamstreken

Jeuk - Schaamstreken

Thomas en Peter moeten zowel Giel Beelen als Herman den Blijker te vriend houden, ondanks het probleem van Ellen. En Jelka maakt kans om met haar theewinkel hofleverancier te worden, ondanks Thomas. Met onder anderen Herman den Blijker, Ros...

05-07-2019 20:50

Oei

Jeuk - Oei

Waarin Thomas zicht niet populair maakt in de judoles en na een ongelukje op zoek moet naar een voet die lijkt op die van Kenneth Perez. En Jelka gaat op tangoles, maar krijgt last van haar Oei. Met onder anderen Kenneth Perez, Joey Ferre e...

21-06-2019 20:45

Een wind die geen wind was

Jeuk - Een wind die geen wind was

Waarin Thomas kaartjes voor Ajax veilig moet stellen, door een koekje van de dochter van Ronald de Boer te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens het badminton op de mooie Melissa maar wanneer ze langs komt laat hij een wind die geen wind is. ...

31-05-2019 21:15

Henk Jan en de dildo

Jeuk - Henk Jan en de dildo

Thomas en Jelka hebben hetzelfde vakantiehuis op het oog als Diederik en Jacqueline. De vader van Jelka probeert bonnetjes van de seksshop te begrijpen, terwijl de smurfen-CD van de accountant zorgt voor een arrestatie.

24-05-2019 21:15

Pief Paf Poef

Jeuk - Pief Paf Poef

Thomas en Peter gaan kleiduifschieten en Thomas maakt op proef gebruik van de vermoeide, maar o zo geliefde werkster van de bierclub. Lone van Roosendaal doet haar best voor de rol van Rosa in JEUK de musical.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jeuk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeuk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeuk bij Jeuk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeuk. Heb je een uitzending van Jeuk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeuk gemist

Jeuk

Uitzending gemist van Jeuk? Hier kun je alle uitzendingen van Jeuk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!