Programma gemist?

Dennis gaat de trouwen met naar zijn Annemieke en Thomas en een Jelka zijn uit verantwoordelijk voor de vrijgezellenfeestjes. uit Met uit als gastacteurs: Chava voor uit in 't in Holt, Eelco Smits, Dennis naar van der op tv Geest, Domien naar Verschuuren, Charlotte Quanjel, Jasper Pfeifer, van Thijmen Visee, Hugo op Haenen en Annemieke een Bakker.

Thomas en het Jelka doen naar een poging tijdens tot adoptie, maar moeten daarvoor een eerst 'logeren' bij Diederik tijdens en Jacqueline. de Met als in gastacteurs: Diederik Ebbinge, met Jacqueline Boot, op tv Ruud van Overdijk en een Eva Marie de door Waal.

Thomas en naar Jelka gaan collecteren de voor uit Darfur, maar het lukt de maar niet om geld bij uit een elkaar te krijgen. Met als gastacteurs: van Victoria van Koblenko, Noortje Herlaar, Zouhair tijdens Mtazi, Illias Ojja, het Ali een Sultan, Lionel Graves en Marisa van met door Eyle.

Thomas, Jelka, Peter tijdens en Rosa op tv willen een de huisje kopen op Terschelling, maar op een de fout oestertje gooit met roet in het uit eten. Met naar als gastacteurs: Ingrid van Wender, Julie Herfst, Susanne het Buncherk, Jochum ten tijdens Haaf, Joop het Wittermans en Tjibbe uit Bonnema.

Thomas wil eigenlijk uit niks doen aan naar de uit zilveren bruiloft van zijn schoonouders, door in maar krijgt door zijn in eigen toedoen naar de volledige organisatie toebedeeld. Met met als gastacteurs: Jan in van Eijndthoven, Cecile uit Heuer, Daniel door Cornellissen, Peter Bolhuis, Glenn de Durfort en Dennis uit Willekens.

Thomas uit denkt een prijs te ontvangen, van een maar daar moet hij de eerst een dagje de Gandalf voor spelen. door Peter mag gebruikmaken van een uit ware mancave, op maar dan tijdens moet Thomas dat niet in aan op Filemon Wesselink vertellen. Met het als gastacteurs: Diederik Ebbinge, op Jacqueline Boot, Jip Smit, een Chiem het Vreeken, Justus van met Dillen, Ferdi Stofmeel, een Monique van van Welzen en Roel uit Dirven.

Thomas in wordt geteisterd door zweetvoeten, terwijl uit de door vader van Jelka zich verkiesbaar op tv stelt voor door de gemeenteraad. Peter, met vergezeld door in Kees Tol, Simon van met Nick met en Diederik van Ebbinge, heeft tijdens meer interesse van in bier.

Thomas en Peter door hebben bijna hun door musicalidee verkocht het aan China, maar Thomas naar moet nog het wel even tijdens met ze eten tijdens en dat terwijl Frits met Huffnagel hem bijna aan tijdens een soa helpt. tijdens Met als gastacteurs: de Vivian naar Verkooy, Jan Willem Jurg, Thomas door Cammaert, Wanting een Li, Kok-Hwa Lie en door Alex met Cheung.

Waarin Jelka en op tv Rosa op tv een masturbatiecursus van krijgen van Goedele het Liekens en Diederik van een weelderige uit haardos blijkt door te houden. Dit het hitst op tv Thomas en Peter natuurlijk op. tijdens Met o.a. Goedele Liekens, met op tv Jacqueline Boot en Diederik naar Ebbinge.

Thomas en de Jelka verrassen uit elkaar met een een cadeau. Thomas koopt met een camera en met Jelka neemt een hem uit skaten, maar door komt in de het cel terecht, terwijl ze eigenlijk het op een gezellig spijbeldagje op tv had met Thomas. Met een o.a. Diederik Ebbinge, Kees Tol een en Yannick op tv Noomen.

Thomas op tv en Peter moeten zowel tijdens Giel Beelen als Herman met uit den Blijker te op vriend houden, ondanks het probleem van naar Ellen. naar En Jelka maakt kans door om op met haar theewinkel hofleverancier te worden, op ondanks een Thomas. Met onder het anderen Herman den uit Blijker, Rosa da Silva en tijdens Giel een Beelen.

Waarin uit Thomas zicht niet populair uit maakt in de judoles met en van na een ongelukje naar op zoek moet het naar een voet de die lijkt op die van van met Kenneth Perez. En Jelka gaat op tijdens tangoles, naar maar krijgt in last van haar Oei. Met van onder anderen Kenneth Perez, in Joey Ferre en een Geza tijdens Weisz.

Waarin de Thomas kaartjes voor uit Ajax veilig moet stellen, door het een een koekje van de dochter een van Ronald de de Boer te het eten. Daarnaast van valt Thomas tijdens van het badminton op met de mooie Melissa maar wanneer naar ze langs komt van laat hij een wind uit die geen door wind met is. Met onder andere Ronald de met op tv Boer, Johan Kenkhuis en Melissa uit Drost.

Thomas naar en Jelka hebben door hetzelfde vakantiehuis op het uit oog als Diederik van en Jacqueline. De vader het de van Jelka probeert bonnetjes de van de van seksshop te begrijpen, terwijl de smurfen-CD naar van de de accountant zorgt voor een door in arrestatie.

Thomas en tijdens Peter gaan kleiduifschieten en op Thomas maakt het op proef gebruik van de de vermoeide, maar naar o zo van geliefde werkster van de het bierclub. Lone van het het Roosendaal doet haar best van voor de rol van van Rosa in van JEUK de van musical.

december 2019
27-09-2019 21:20

Supervet is superirritant

Jeuk - Supervet is superirritant

Dennis gaat trouwen met zijn Annemieke en Thomas en Jelka zijn verantwoordelijk voor de vrijgezellenfeestjes. Met als gastacteurs: Chava voor in 't Holt, Eelco Smits, Dennis van der Geest, Domien Verschuuren, Charlotte Quanjel, Jasper Pfeif...

20-09-2019 22:30

Willen jullie met ons neuken

Jeuk - Willen jullie met ons neuken

Thomas en Jelka doen een poging tot adoptie, maar moeten daarvoor eerst 'logeren' bij Diederik en Jacqueline. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, Jacqueline Boot, Ruud van Overdijk en Eva Marie de Waal.

13-09-2019 22:20

Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Jeuk - Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Thomas en Jelka gaan collecteren voor Darfur, maar het lukt maar niet om geld bij elkaar te krijgen. Met als gastacteurs: Victoria Koblenko, Noortje Herlaar, Zouhair Mtazi, Illias Ojja, Ali Sultan, Lionel Graves en Marisa van Eyle.

06-09-2019 21:55

Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Jeuk - Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Thomas, Jelka, Peter en Rosa willen een huisje kopen op Terschelling, maar een fout oestertje gooit roet in het eten. Met als gastacteurs: Ingrid Wender, Julie Herfst, Susanne Buncherk, Jochum ten Haaf, Joop Wittermans en Tjibbe Bonnema.

30-08-2019 22:05

Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Jeuk - Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Thomas wil eigenlijk niks doen aan de zilveren bruiloft van zijn schoonouders, maar krijgt door zijn eigen toedoen de volledige organisatie toebedeeld. Met als gastacteurs: Jan van Eijndthoven, Cecile Heuer, Daniel Cornellissen, Peter Bolhu...

23-08-2019 21:45

Met je mannengrot in midden aarde

Jeuk - Met je mannengrot in midden aarde

Thomas denkt een prijs te ontvangen, maar daar moet hij eerst een dagje Gandalf voor spelen. Peter mag gebruikmaken van een ware mancave, maar dan moet Thomas dat niet aan Filemon Wesselink vertellen. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, ...

16-08-2019 21:40

Oude mensen mogen niet rijden

Jeuk - Oude mensen mogen niet rijden

Thomas wordt geteisterd door zweetvoeten, terwijl de vader van Jelka zich verkiesbaar stelt voor de gemeenteraad. Peter, vergezeld door Kees Tol, Simon van Nick en Diederik van Ebbinge, heeft meer interesse in bier.

09-08-2019 22:15

De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Jeuk - De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Thomas en Peter hebben bijna hun musicalidee verkocht aan China, maar Thomas moet nog wel even met ze eten en dat terwijl Frits Huffnagel hem bijna aan een soa helpt. Met als gastacteurs: Vivian Verkooy, Jan Willem Jurg, Thomas Cammaert, Wa...

26-07-2019 20:55

It's a Jungle down there

Jeuk - It's a Jungle down there

Waarin Jelka en Rosa een masturbatiecursus krijgen van Goedele Liekens en Diederik van een weelderige haardos blijkt te houden. Dit hitst Thomas en Peter natuurlijk op. Met o.a. Goedele Liekens, Jacqueline Boot en Diederik Ebbinge.

19-07-2019 21:10

Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Jeuk - Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Thomas en Jelka verrassen elkaar met een cadeau. Thomas koopt een camera en Jelka neemt hem uit skaten, maar komt in de cel terecht, terwijl ze eigenlijk een gezellig spijbeldagje had met Thomas. Met o.a. Diederik Ebbinge, Kees Tol en Yanni...

12-07-2019 21:20

Schaamstreken

Jeuk - Schaamstreken

Thomas en Peter moeten zowel Giel Beelen als Herman den Blijker te vriend houden, ondanks het probleem van Ellen. En Jelka maakt kans om met haar theewinkel hofleverancier te worden, ondanks Thomas. Met onder anderen Herman den Blijker, Ros...

05-07-2019 20:50

Oei

Jeuk - Oei

Waarin Thomas zicht niet populair maakt in de judoles en na een ongelukje op zoek moet naar een voet die lijkt op die van Kenneth Perez. En Jelka gaat op tangoles, maar krijgt last van haar Oei. Met onder anderen Kenneth Perez, Joey Ferre e...

21-06-2019 20:45

Een wind die geen wind was

Jeuk - Een wind die geen wind was

Waarin Thomas kaartjes voor Ajax veilig moet stellen, door een koekje van de dochter van Ronald de Boer te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens het badminton op de mooie Melissa maar wanneer ze langs komt laat hij een wind die geen wind is. ...

31-05-2019 21:15

Henk Jan en de dildo

Jeuk - Henk Jan en de dildo

Thomas en Jelka hebben hetzelfde vakantiehuis op het oog als Diederik en Jacqueline. De vader van Jelka probeert bonnetjes van de seksshop te begrijpen, terwijl de smurfen-CD van de accountant zorgt voor een arrestatie.

24-05-2019 21:15

Pief Paf Poef

Jeuk - Pief Paf Poef

Thomas en Peter gaan kleiduifschieten en Thomas maakt op proef gebruik van de vermoeide, maar o zo geliefde werkster van de bierclub. Lone van Roosendaal doet haar best voor de rol van Rosa in JEUK de musical.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jeuk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeuk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeuk bij Jeuk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeuk. Heb je een uitzending van Jeuk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeuk gemist

Jeuk

Uitzending gemist van Jeuk? Hier kun je alle uitzendingen van Jeuk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!