Programma gemist?

Thomas naar en Jelka op tv gaan collecteren voor Darfur, maar in het lukt maar van niet om geld bij uit elkaar te op tv krijgen. Met een als gastacteurs: Victoria Koblenko, door Noortje Herlaar, Zouhair Mtazi, op tv Illias Ojja, de Ali Sultan, Lionel Graves naar in en Marisa van de Eyle.

Thomas, uit Jelka, Peter en Rosa willen een naar een huisje kopen op Terschelling, de maar een fout oestertje uit gooit roet in de het eten. de Met op tv als gastacteurs: Ingrid Wender, tijdens Julie Herfst, Susanne Buncherk, Jochum van ten op Haaf, Joop op Wittermans en Tjibbe van Bonnema.

Thomas de wil eigenlijk niks uit doen aan de naar zilveren bruiloft van in zijn schoonouders, maar in krijgt door zijn op eigen toedoen de volledige organisatie de toebedeeld. Met als op naar gastacteurs: Jan van Eijndthoven, Cecile uit Heuer, Daniel Cornellissen, Peter uit Bolhuis, Glenn Durfort op tv en met Dennis Willekens.

Thomas denkt een op het prijs te ontvangen, op tv maar daar moet hij eerst de een dagje in Gandalf voor spelen. uit Peter mag gebruikmaken door van een ware mancave, op tv maar dan moet uit Thomas dat niet een aan Filemon Wesselink vertellen. in Met van als gastacteurs: Diederik van Ebbinge, Jacqueline Boot, de Jip Smit, Chiem het Vreeken, Justus van Dillen, door Ferdi Stofmeel, Monique in van Welzen en uit Roel van Dirven.

Thomas wordt geteisterd met door zweetvoeten, terwijl een de vader het van Jelka door zich verkiesbaar stelt voor met de gemeenteraad. de Peter, vergezeld door Kees op Tol, Simon van van Nick en Diederik van door de Ebbinge, heeft meer uit interesse in bier.

Thomas en op tv Peter hebben naar bijna hun musicalidee verkocht met aan China, door maar Thomas moet nog op wel even met naar ze eten van en dat uit terwijl Frits Huffnagel hem bijna de aan een soa helpt. op tv Met als op tv gastacteurs: Vivian Verkooy, met Jan Willem Jurg, Thomas uit Cammaert, Wanting Li, in Kok-Hwa Lie op tv en Alex het Cheung.

Waarin Jelka in en een Rosa een masturbatiecursus krijgen van op tv Goedele Liekens en naar Diederik van met een weelderige haardos van blijkt te houden. het Dit hitst Thomas en tijdens Peter van natuurlijk op. Met o.a. Goedele op tv Liekens, Jacqueline Boot uit en Diederik op tv Ebbinge.

Thomas en tijdens Jelka verrassen op elkaar met een uit cadeau. Thomas koopt een het camera tijdens en Jelka neemt hem uit van skaten, maar komt met in de cel een terecht, terwijl ze eigenlijk in een tijdens gezellig spijbeldagje het had met Thomas. Met o.a. van Diederik tijdens Ebbinge, Kees Tol en Yannick uit Noomen.

Thomas op tv en Peter moeten tijdens zowel Giel naar Beelen als Herman den Blijker op tv te vriend houden, ondanks in het probleem van uit naar Ellen. En Jelka maakt kans door om met haar theewinkel door hofleverancier te tijdens worden, tijdens ondanks Thomas. Met onder van anderen Herman den Blijker, Rosa een da Silva op tv en Giel de Beelen.

Waarin Thomas zicht uit niet naar populair maakt een in de judoles en op na een uit ongelukje op zoek moet naar de een voet die het lijkt op die van op tv Kenneth naar Perez. En Jelka op tv gaat op in tangoles, maar krijgt op tv last van haar Oei. Met onder in uit anderen Kenneth Perez, Joey Ferre en op Geza het Weisz.

Waarin naar Thomas kaartjes voor naar Ajax veilig een moet stellen, door uit een koekje van de op dochter van van Ronald de Boer te eten. Daarnaast het valt op Thomas tijdens het van badminton op tijdens de mooie Melissa maar uit wanneer ze langs door komt laat hij door een wind in die geen wind is. Met onder tijdens andere Ronald de de Boer, van Johan Kenkhuis en Melissa tijdens Drost.

Thomas en op tv Jelka op tv hebben hetzelfde vakantiehuis op naar het oog van als Diederik en Jacqueline. De naar vader van Jelka probeert op tv op bonnetjes van de seksshop op tv te begrijpen, terwijl de op smurfen-CD van in de accountant naar zorgt voor een uit arrestatie.

Thomas en door Peter gaan op kleiduifschieten en Thomas maakt van op proef gebruik van van de vermoeide, op tv maar o zo met geliefde werkster het van de bierclub. in Lone van Roosendaal in doet haar best voor de de rol van met Rosa in JEUK de van van musical.

Thomas op tv moet zijn zaad sparen totdat het Jelka ovuleert, in maar Eva, de nieuwe van van vriendin van Simon het Keizer, maakt dat opsparen door wel heel door erg moeilijk. Daarnaast heeft Peter naast tijdens Rosa met een projectje het lopen in de door plaatselijke drogist. Met onder andere Simon in uit Keizer, Eva Crutzen op tv en Anna Raadsveld.

Thomas een is gefascineerd door het orale de aspect van van het leven en Annemieke het vindt een nieuw een onderkomen in door een uit verzorgingstehuis.

september 2019
13-09-2019 22:20

Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Jeuk - Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Thomas en Jelka gaan collecteren voor Darfur, maar het lukt maar niet om geld bij elkaar te krijgen. Met als gastacteurs: Victoria Koblenko, Noortje Herlaar, Zouhair Mtazi, Illias Ojja, Ali Sultan, Lionel Graves en Marisa van Eyle.

06-09-2019 21:55

Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Jeuk - Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Thomas, Jelka, Peter en Rosa willen een huisje kopen op Terschelling, maar een fout oestertje gooit roet in het eten. Met als gastacteurs: Ingrid Wender, Julie Herfst, Susanne Buncherk, Jochum ten Haaf, Joop Wittermans en Tjibbe Bonnema.

30-08-2019 22:05

Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Jeuk - Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Thomas wil eigenlijk niks doen aan de zilveren bruiloft van zijn schoonouders, maar krijgt door zijn eigen toedoen de volledige organisatie toebedeeld. Met als gastacteurs: Jan van Eijndthoven, Cecile Heuer, Daniel Cornellissen, Peter Bolhu...

23-08-2019 21:45

Met je mannengrot in midden aarde

Jeuk - Met je mannengrot in midden aarde

Thomas denkt een prijs te ontvangen, maar daar moet hij eerst een dagje Gandalf voor spelen. Peter mag gebruikmaken van een ware mancave, maar dan moet Thomas dat niet aan Filemon Wesselink vertellen. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, ...

16-08-2019 21:40

Oude mensen mogen niet rijden

Jeuk - Oude mensen mogen niet rijden

Thomas wordt geteisterd door zweetvoeten, terwijl de vader van Jelka zich verkiesbaar stelt voor de gemeenteraad. Peter, vergezeld door Kees Tol, Simon van Nick en Diederik van Ebbinge, heeft meer interesse in bier.

09-08-2019 22:15

De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Jeuk - De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Thomas en Peter hebben bijna hun musicalidee verkocht aan China, maar Thomas moet nog wel even met ze eten en dat terwijl Frits Huffnagel hem bijna aan een soa helpt. Met als gastacteurs: Vivian Verkooy, Jan Willem Jurg, Thomas Cammaert, Wa...

26-07-2019 20:55

It's a Jungle down there

Jeuk - It's a Jungle down there

Waarin Jelka en Rosa een masturbatiecursus krijgen van Goedele Liekens en Diederik van een weelderige haardos blijkt te houden. Dit hitst Thomas en Peter natuurlijk op. Met o.a. Goedele Liekens, Jacqueline Boot en Diederik Ebbinge.

19-07-2019 21:10

Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Jeuk - Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Thomas en Jelka verrassen elkaar met een cadeau. Thomas koopt een camera en Jelka neemt hem uit skaten, maar komt in de cel terecht, terwijl ze eigenlijk een gezellig spijbeldagje had met Thomas. Met o.a. Diederik Ebbinge, Kees Tol en Yanni...

12-07-2019 21:20

Schaamstreken

Jeuk - Schaamstreken

Thomas en Peter moeten zowel Giel Beelen als Herman den Blijker te vriend houden, ondanks het probleem van Ellen. En Jelka maakt kans om met haar theewinkel hofleverancier te worden, ondanks Thomas. Met onder anderen Herman den Blijker, Ros...

05-07-2019 20:50

Oei

Jeuk - Oei

Waarin Thomas zicht niet populair maakt in de judoles en na een ongelukje op zoek moet naar een voet die lijkt op die van Kenneth Perez. En Jelka gaat op tangoles, maar krijgt last van haar Oei. Met onder anderen Kenneth Perez, Joey Ferre e...

21-06-2019 20:45

Een wind die geen wind was

Jeuk - Een wind die geen wind was

Waarin Thomas kaartjes voor Ajax veilig moet stellen, door een koekje van de dochter van Ronald de Boer te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens het badminton op de mooie Melissa maar wanneer ze langs komt laat hij een wind die geen wind is. ...

31-05-2019 21:15

Henk Jan en de dildo

Jeuk - Henk Jan en de dildo

Thomas en Jelka hebben hetzelfde vakantiehuis op het oog als Diederik en Jacqueline. De vader van Jelka probeert bonnetjes van de seksshop te begrijpen, terwijl de smurfen-CD van de accountant zorgt voor een arrestatie.

24-05-2019 21:15

Pief Paf Poef

Jeuk - Pief Paf Poef

Thomas en Peter gaan kleiduifschieten en Thomas maakt op proef gebruik van de vermoeide, maar o zo geliefde werkster van de bierclub. Lone van Roosendaal doet haar best voor de rol van Rosa in JEUK de musical.

17-05-2019 21:10

De vriendin van Simon van Nick & Simon

Jeuk - De vriendin van Simon van Nick & Simon

Thomas moet zijn zaad sparen totdat Jelka ovuleert, maar Eva, de nieuwe vriendin van Simon Keizer, maakt dat opsparen wel heel erg moeilijk. Daarnaast heeft Peter naast Rosa een projectje lopen in de plaatselijke drogist. Met onder andere S...

10-05-2019 21:15

Dan lik je toch het alfabet

Jeuk - Dan lik je toch het alfabet

Thomas is gefascineerd door het orale aspect van het leven en Annemieke vindt een nieuw onderkomen in een verzorgingstehuis.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jeuk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeuk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeuk bij Jeuk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeuk. Heb je een uitzending van Jeuk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeuk gemist

Jeuk

Uitzending gemist van Jeuk? Hier kun je alle uitzendingen van Jeuk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord