Programma gemist?

Dennis op tv gaat trouwen door met zijn Annemieke en Thomas tijdens en Jelka zijn verantwoordelijk het in voor de vrijgezellenfeestjes. Met met als gastacteurs: tijdens Chava voor in 't Holt, Eelco een de Smits, Dennis van der Geest, Domien in uit Verschuuren, Charlotte Quanjel, door Jasper Pfeifer, Thijmen op Visee, Hugo Haenen in en Annemieke Bakker.

Thomas met en Jelka doen een op poging tot met adoptie, maar moeten daarvoor eerst het 'logeren' bij Diederik een en op tv Jacqueline. Met als het gastacteurs: Diederik Ebbinge, Jacqueline van Boot, van Ruud van Overdijk van en Eva Marie de naar Waal.

Thomas de en Jelka gaan collecteren door voor Darfur, de maar het van lukt maar niet om geld bij uit elkaar met te krijgen. Met met als gastacteurs: op Victoria Koblenko, Noortje Herlaar, door Zouhair Mtazi, van Illias Ojja, Ali Sultan, Lionel in Graves en Marisa van van met Eyle.

Thomas, uit Jelka, Peter en uit Rosa willen een met huisje kopen op Terschelling, maar door een fout oestertje het gooit roet door in het een eten. Met als op gastacteurs: Ingrid naar Wender, Julie Herfst, van Susanne Buncherk, Jochum ten met Haaf, Joop Wittermans het en Tjibbe door Bonnema.

Thomas wil eigenlijk met niks met doen aan de zilveren bruiloft op van een zijn schoonouders, maar krijgt met door zijn de eigen toedoen een de volledige organisatie van toebedeeld. Met als gastacteurs: tijdens Jan van Eijndthoven, van Cecile Heuer, Daniel Cornellissen, door Peter Bolhuis, van Glenn Durfort en met Dennis Willekens.

Thomas op denkt een prijs uit te ontvangen, maar een daar moet tijdens hij eerst een dagje Gandalf voor in spelen. Peter mag naar een gebruikmaken van een met ware mancave, maar op dan moet Thomas de dat niet aan Filemon Wesselink vertellen. tijdens Met als gastacteurs: op tv Diederik Ebbinge, Jacqueline van Boot, door Jip Smit, door Chiem Vreeken, Justus van in Dillen, Ferdi uit Stofmeel, Monique van in Welzen en Roel uit Dirven.

Thomas wordt geteisterd op tv door zweetvoeten, terwijl de de met vader van Jelka de zich verkiesbaar stelt voor op de tijdens gemeenteraad. Peter, vergezeld door Kees de Tol, van Simon van Nick en Diederik van tijdens Ebbinge, heeft meer tijdens op interesse in bier.

Thomas op en Peter door hebben bijna hun op musicalidee verkocht aan in China, maar Thomas moet nog wel op door even met ze door eten en dat terwijl Frits Huffnagel tijdens hem op bijna aan een soa helpt. door Met als uit gastacteurs: Vivian in Verkooy, Jan Willem Jurg, Thomas op tv Cammaert, Wanting Li, tijdens Kok-Hwa Lie naar en Alex op Cheung.

Waarin door Jelka en met Rosa een masturbatiecursus krijgen van van Goedele Liekens en Diederik door van een weelderige de door haardos blijkt te houden. met Dit hitst Thomas en Peter door natuurlijk op. een Met op o.a. Goedele Liekens, tijdens Jacqueline Boot en met Diederik Ebbinge.

Thomas en in Jelka verrassen elkaar met in een cadeau. Thomas op koopt een het camera naar en Jelka neemt hem uit met skaten, maar komt in met de cel op tv terecht, terwijl ze eigenlijk in met een gezellig spijbeldagje had met door Thomas. Met o.a. door Diederik in Ebbinge, Kees Tol en Yannick naar Noomen.

Thomas en op tv Peter op moeten zowel Giel Beelen als Herman op tv den Blijker te het op vriend houden, ondanks het uit probleem van tijdens Ellen. En Jelka maakt kans met om met haar het theewinkel het hofleverancier te worden, ondanks de Thomas. Met onder tijdens anderen Herman den Blijker, met Rosa in da Silva en Giel de Beelen.

Waarin Thomas op zicht op tv niet populair maakt in de judoles uit en het na een ongelukje op zoek op tv moet naar een door voet met die lijkt op tv op die van Kenneth van Perez. En Jelka gaat op uit tangoles, maar krijgt het last van haar op Oei. in Met onder anderen Kenneth Perez, uit Joey Ferre op tv en Geza op tv Weisz.

Waarin in Thomas kaartjes uit voor Ajax veilig een moet stellen, door het een koekje van de dochter van op met Ronald de Boer in te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens door het badminton op tijdens door de mooie Melissa maar in wanneer ze langs komt laat met tijdens hij een wind die geen in wind is. het Met onder andere Ronald in de Boer, Johan op Kenkhuis en Melissa op Drost.

Thomas en Jelka door hebben hetzelfde door vakantiehuis op het oog met als op Diederik en Jacqueline. De tijdens vader van uit Jelka probeert bonnetjes van de op seksshop te van begrijpen, terwijl de smurfen-CD uit van de het accountant zorgt voor een van het arrestatie.

Thomas naar en Peter een gaan kleiduifschieten en Thomas tijdens maakt op met proef gebruik van de vermoeide, van maar een o zo geliefde werkster in van de bierclub. de Lone van Roosendaal het doet haar best tijdens voor de rol van Rosa het in tijdens JEUK de uit musical.

februari 2020
27-09-2019 21:20

Supervet is superirritant

Jeuk - Supervet is superirritant

Dennis gaat trouwen met zijn Annemieke en Thomas en Jelka zijn verantwoordelijk voor de vrijgezellenfeestjes. Met als gastacteurs: Chava voor in 't Holt, Eelco Smits, Dennis van der Geest, Domien Verschuuren, Charlotte Quanjel, Jasper Pfeif...

20-09-2019 22:30

Willen jullie met ons neuken

Jeuk - Willen jullie met ons neuken

Thomas en Jelka doen een poging tot adoptie, maar moeten daarvoor eerst 'logeren' bij Diederik en Jacqueline. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, Jacqueline Boot, Ruud van Overdijk en Eva Marie de Waal.

13-09-2019 22:20

Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Jeuk - Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Thomas en Jelka gaan collecteren voor Darfur, maar het lukt maar niet om geld bij elkaar te krijgen. Met als gastacteurs: Victoria Koblenko, Noortje Herlaar, Zouhair Mtazi, Illias Ojja, Ali Sultan, Lionel Graves en Marisa van Eyle.

06-09-2019 21:55

Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Jeuk - Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Thomas, Jelka, Peter en Rosa willen een huisje kopen op Terschelling, maar een fout oestertje gooit roet in het eten. Met als gastacteurs: Ingrid Wender, Julie Herfst, Susanne Buncherk, Jochum ten Haaf, Joop Wittermans en Tjibbe Bonnema.

30-08-2019 22:05

Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Jeuk - Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Thomas wil eigenlijk niks doen aan de zilveren bruiloft van zijn schoonouders, maar krijgt door zijn eigen toedoen de volledige organisatie toebedeeld. Met als gastacteurs: Jan van Eijndthoven, Cecile Heuer, Daniel Cornellissen, Peter Bolhu...

23-08-2019 21:45

Met je mannengrot in midden aarde

Jeuk - Met je mannengrot in midden aarde

Thomas denkt een prijs te ontvangen, maar daar moet hij eerst een dagje Gandalf voor spelen. Peter mag gebruikmaken van een ware mancave, maar dan moet Thomas dat niet aan Filemon Wesselink vertellen. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, ...

16-08-2019 21:40

Oude mensen mogen niet rijden

Jeuk - Oude mensen mogen niet rijden

Thomas wordt geteisterd door zweetvoeten, terwijl de vader van Jelka zich verkiesbaar stelt voor de gemeenteraad. Peter, vergezeld door Kees Tol, Simon van Nick en Diederik van Ebbinge, heeft meer interesse in bier.

09-08-2019 22:15

De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Jeuk - De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Thomas en Peter hebben bijna hun musicalidee verkocht aan China, maar Thomas moet nog wel even met ze eten en dat terwijl Frits Huffnagel hem bijna aan een soa helpt. Met als gastacteurs: Vivian Verkooy, Jan Willem Jurg, Thomas Cammaert, Wa...

26-07-2019 20:55

It's a Jungle down there

Jeuk - It's a Jungle down there

Waarin Jelka en Rosa een masturbatiecursus krijgen van Goedele Liekens en Diederik van een weelderige haardos blijkt te houden. Dit hitst Thomas en Peter natuurlijk op. Met o.a. Goedele Liekens, Jacqueline Boot en Diederik Ebbinge.

19-07-2019 21:10

Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Jeuk - Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Thomas en Jelka verrassen elkaar met een cadeau. Thomas koopt een camera en Jelka neemt hem uit skaten, maar komt in de cel terecht, terwijl ze eigenlijk een gezellig spijbeldagje had met Thomas. Met o.a. Diederik Ebbinge, Kees Tol en Yanni...

12-07-2019 21:20

Schaamstreken

Jeuk - Schaamstreken

Thomas en Peter moeten zowel Giel Beelen als Herman den Blijker te vriend houden, ondanks het probleem van Ellen. En Jelka maakt kans om met haar theewinkel hofleverancier te worden, ondanks Thomas. Met onder anderen Herman den Blijker, Ros...

05-07-2019 20:50

Oei

Jeuk - Oei

Waarin Thomas zicht niet populair maakt in de judoles en na een ongelukje op zoek moet naar een voet die lijkt op die van Kenneth Perez. En Jelka gaat op tangoles, maar krijgt last van haar Oei. Met onder anderen Kenneth Perez, Joey Ferre e...

21-06-2019 20:45

Een wind die geen wind was

Jeuk - Een wind die geen wind was

Waarin Thomas kaartjes voor Ajax veilig moet stellen, door een koekje van de dochter van Ronald de Boer te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens het badminton op de mooie Melissa maar wanneer ze langs komt laat hij een wind die geen wind is. ...

31-05-2019 21:15

Henk Jan en de dildo

Jeuk - Henk Jan en de dildo

Thomas en Jelka hebben hetzelfde vakantiehuis op het oog als Diederik en Jacqueline. De vader van Jelka probeert bonnetjes van de seksshop te begrijpen, terwijl de smurfen-CD van de accountant zorgt voor een arrestatie.

24-05-2019 21:15

Pief Paf Poef

Jeuk - Pief Paf Poef

Thomas en Peter gaan kleiduifschieten en Thomas maakt op proef gebruik van de vermoeide, maar o zo geliefde werkster van de bierclub. Lone van Roosendaal doet haar best voor de rol van Rosa in JEUK de musical.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jeuk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeuk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeuk bij Jeuk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeuk. Heb je een uitzending van Jeuk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeuk gemist

Jeuk

Uitzending gemist van Jeuk? Hier kun je alle uitzendingen van Jeuk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!