Programma gemist?

Dennis gaat trouwen op met op tv zijn Annemieke met en Thomas en Jelka zijn verantwoordelijk uit voor de vrijgezellenfeestjes. op tv Met als van gastacteurs: een Chava voor in op tv 't Holt, Eelco de Smits, Dennis van der Geest, Domien met Verschuuren, Charlotte Quanjel, op tv Jasper Pfeifer, in Thijmen Visee, het Hugo Haenen en Annemieke een Bakker.

Thomas naar en Jelka tijdens doen een poging door tot adoptie, maar de moeten daarvoor eerst 'logeren' bij uit Diederik en door Jacqueline. Met als gastacteurs: in Diederik Ebbinge, Jacqueline uit Boot, Ruud van Overdijk de en Eva Marie de de tijdens Waal.

Thomas en Jelka van gaan collecteren voor naar Darfur, maar het de lukt de maar niet om geld met bij elkaar te krijgen. met uit Met als gastacteurs: Victoria Koblenko, Noortje naar de Herlaar, Zouhair Mtazi, Illias Ojja, Ali een Sultan, een Lionel Graves en in Marisa van de Eyle.

Thomas, Jelka, Peter uit en naar Rosa willen een huisje op tv kopen op Terschelling, maar het een fout oestertje het gooit roet met in het eten. van Met het als gastacteurs: Ingrid Wender, Julie Herfst, de Susanne Buncherk, met Jochum het ten Haaf, Joop op Wittermans en Tjibbe op tv Bonnema.

Thomas naar wil eigenlijk niks doen aan een van de zilveren bruiloft van zijn het schoonouders, maar krijgt door het een zijn eigen toedoen de volledige uit organisatie door toebedeeld. Met als op tv gastacteurs: Jan van Eijndthoven, Cecile in Heuer, uit Daniel Cornellissen, Peter Bolhuis, Glenn van Durfort en de Dennis Willekens.

Thomas denkt het een met prijs te ontvangen, maar de daar moet hij eerst een naar dagje Gandalf in voor de spelen. Peter mag gebruikmaken van een uit ware mancave, de maar door dan moet Thomas dat niet aan op Filemon Wesselink vertellen. tijdens op tv Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, Jacqueline op tv Boot, Jip Smit, naar de Chiem Vreeken, Justus van Dillen, Ferdi op door Stofmeel, Monique van Welzen en Roel tijdens op Dirven.

Thomas uit wordt geteisterd door zweetvoeten, een terwijl op tv de vader van Jelka zich naar verkiesbaar stelt voor uit de gemeenteraad. de Peter, vergezeld door Kees van Tol, van Simon van Nick en Diederik van een Ebbinge, heeft meer uit interesse in uit bier.

Thomas een en Peter het hebben bijna hun van musicalidee verkocht aan met China, maar Thomas moet nog op wel even in met ze eten en met dat terwijl in Frits Huffnagel hem bijna aan op van een soa helpt. Met het als gastacteurs: naar Vivian Verkooy, Jan een Willem Jurg, Thomas Cammaert, met Wanting Li, op Kok-Hwa Lie en Alex in Cheung.

Waarin uit Jelka en Rosa een masturbatiecursus het krijgen naar van Goedele Liekens naar en Diederik van de een weelderige haardos blijkt te de houden. Dit het hitst in Thomas en Peter natuurlijk op tv op. Met o.a. Goedele Liekens, in tijdens Jacqueline Boot en Diederik tijdens Ebbinge.

Thomas en uit Jelka op tv verrassen elkaar met een cadeau. Thomas de koopt een op camera en op Jelka neemt hem tijdens uit skaten, maar komt op in de de cel terecht, terwijl ze eigenlijk de een gezellig spijbeldagje naar had tijdens met Thomas. Met in o.a. Diederik op tv Ebbinge, Kees Tol en Yannick door Noomen.

Thomas tijdens en Peter moeten een zowel Giel Beelen naar als Herman door den Blijker te vriend houden, in ondanks het het probleem van Ellen. op tv En Jelka maakt kans van om met op haar theewinkel met hofleverancier te worden, een ondanks Thomas. Met onder anderen Herman een den het Blijker, Rosa met da Silva en naar Giel Beelen.

Waarin naar Thomas zicht niet populair met maakt in op tv de judoles en na een de ongelukje op naar zoek moet naar het een in voet die lijkt op die van in Kenneth uit Perez. En de Jelka gaat op het tangoles, maar krijgt last van op tv haar Oei. op Met onder anderen Kenneth in Perez, Joey naar Ferre en Geza met Weisz.

Waarin Thomas tijdens kaartjes voor Ajax veilig op tv op tv moet stellen, door een koekje van in de met dochter van Ronald de Boer op tv uit te eten. Daarnaast in valt Thomas tijdens het badminton op tv op de de mooie Melissa maar wanneer op tv ze langs een komt laat uit hij een wind een die geen wind is. Met onder met andere Ronald de een Boer, Johan tijdens Kenkhuis en met Melissa Drost.

Thomas en Jelka uit naar hebben hetzelfde vakantiehuis een op het oog als Diederik en op tv Jacqueline. de De vader van Jelka van probeert naar bonnetjes van de uit seksshop te begrijpen, terwijl het de smurfen-CD van de uit accountant met zorgt voor een een arrestatie.

Thomas met en Peter uit gaan kleiduifschieten en uit Thomas maakt op proef met gebruik van op tv de vermoeide, maar o naar zo geliefde werkster van tijdens de bierclub. Lone uit van Roosendaal doet in haar best voor naar de rol van naar Rosa van in JEUK de door musical.

juli 2020
27-09-2019 21:20

Supervet is superirritant

Jeuk - Supervet is superirritant

Dennis gaat trouwen met zijn Annemieke en Thomas en Jelka zijn verantwoordelijk voor de vrijgezellenfeestjes. Met als gastacteurs: Chava voor in 't Holt, Eelco Smits, Dennis van der Geest, Domien Verschuuren, Charlotte Quanjel, Jasper Pfeif...

20-09-2019 22:30

Willen jullie met ons neuken

Jeuk - Willen jullie met ons neuken

Thomas en Jelka doen een poging tot adoptie, maar moeten daarvoor eerst 'logeren' bij Diederik en Jacqueline. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, Jacqueline Boot, Ruud van Overdijk en Eva Marie de Waal.

13-09-2019 22:20

Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Jeuk - Een Marokkaan is ook maar een Nederlander

Thomas en Jelka gaan collecteren voor Darfur, maar het lukt maar niet om geld bij elkaar te krijgen. Met als gastacteurs: Victoria Koblenko, Noortje Herlaar, Zouhair Mtazi, Illias Ojja, Ali Sultan, Lionel Graves en Marisa van Eyle.

06-09-2019 21:55

Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Jeuk - Stoute Stefan en de oesters van Terschelling

Thomas, Jelka, Peter en Rosa willen een huisje kopen op Terschelling, maar een fout oestertje gooit roet in het eten. Met als gastacteurs: Ingrid Wender, Julie Herfst, Susanne Buncherk, Jochum ten Haaf, Joop Wittermans en Tjibbe Bonnema.

30-08-2019 22:05

Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Jeuk - Hé kiloknaller, heb je even voor mij?

Thomas wil eigenlijk niks doen aan de zilveren bruiloft van zijn schoonouders, maar krijgt door zijn eigen toedoen de volledige organisatie toebedeeld. Met als gastacteurs: Jan van Eijndthoven, Cecile Heuer, Daniel Cornellissen, Peter Bolhu...

23-08-2019 21:45

Met je mannengrot in midden aarde

Jeuk - Met je mannengrot in midden aarde

Thomas denkt een prijs te ontvangen, maar daar moet hij eerst een dagje Gandalf voor spelen. Peter mag gebruikmaken van een ware mancave, maar dan moet Thomas dat niet aan Filemon Wesselink vertellen. Met als gastacteurs: Diederik Ebbinge, ...

16-08-2019 21:40

Oude mensen mogen niet rijden

Jeuk - Oude mensen mogen niet rijden

Thomas wordt geteisterd door zweetvoeten, terwijl de vader van Jelka zich verkiesbaar stelt voor de gemeenteraad. Peter, vergezeld door Kees Tol, Simon van Nick en Diederik van Ebbinge, heeft meer interesse in bier.

09-08-2019 22:15

De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Jeuk - De glappige afleveling met Flits Huffnagel en de stille stlaat

Thomas en Peter hebben bijna hun musicalidee verkocht aan China, maar Thomas moet nog wel even met ze eten en dat terwijl Frits Huffnagel hem bijna aan een soa helpt. Met als gastacteurs: Vivian Verkooy, Jan Willem Jurg, Thomas Cammaert, Wa...

26-07-2019 20:55

It's a Jungle down there

Jeuk - It's a Jungle down there

Waarin Jelka en Rosa een masturbatiecursus krijgen van Goedele Liekens en Diederik van een weelderige haardos blijkt te houden. Dit hitst Thomas en Peter natuurlijk op. Met o.a. Goedele Liekens, Jacqueline Boot en Diederik Ebbinge.

19-07-2019 21:10

Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Jeuk - Seks, Drugs & Rock 'n Rollschaatsen

Thomas en Jelka verrassen elkaar met een cadeau. Thomas koopt een camera en Jelka neemt hem uit skaten, maar komt in de cel terecht, terwijl ze eigenlijk een gezellig spijbeldagje had met Thomas. Met o.a. Diederik Ebbinge, Kees Tol en Yanni...

12-07-2019 21:20

Schaamstreken

Jeuk - Schaamstreken

Thomas en Peter moeten zowel Giel Beelen als Herman den Blijker te vriend houden, ondanks het probleem van Ellen. En Jelka maakt kans om met haar theewinkel hofleverancier te worden, ondanks Thomas. Met onder anderen Herman den Blijker, Ros...

05-07-2019 20:50

Oei

Jeuk - Oei

Waarin Thomas zicht niet populair maakt in de judoles en na een ongelukje op zoek moet naar een voet die lijkt op die van Kenneth Perez. En Jelka gaat op tangoles, maar krijgt last van haar Oei. Met onder anderen Kenneth Perez, Joey Ferre e...

21-06-2019 20:45

Een wind die geen wind was

Jeuk - Een wind die geen wind was

Waarin Thomas kaartjes voor Ajax veilig moet stellen, door een koekje van de dochter van Ronald de Boer te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens het badminton op de mooie Melissa maar wanneer ze langs komt laat hij een wind die geen wind is. ...

31-05-2019 21:15

Henk Jan en de dildo

Jeuk - Henk Jan en de dildo

Thomas en Jelka hebben hetzelfde vakantiehuis op het oog als Diederik en Jacqueline. De vader van Jelka probeert bonnetjes van de seksshop te begrijpen, terwijl de smurfen-CD van de accountant zorgt voor een arrestatie.

24-05-2019 21:15

Pief Paf Poef

Jeuk - Pief Paf Poef

Thomas en Peter gaan kleiduifschieten en Thomas maakt op proef gebruik van de vermoeide, maar o zo geliefde werkster van de bierclub. Lone van Roosendaal doet haar best voor de rol van Rosa in JEUK de musical.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jeuk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeuk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeuk bij Jeuk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeuk. Heb je een uitzending van Jeuk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeuk gemist

Jeuk

Uitzending gemist van Jeuk? Hier kun je alle uitzendingen van Jeuk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!