Programma gemist?

Drama het over de duistere kanten van het tijdens het menselijk bestaan in het het technologisch tijdperk.Meer Jamie Slater tijdens is een mislukte op tv komiek die uit het in stemmetje en de bewegingen door van een uit blauwe, geanimeerde beer genaamd Waldo doet. door Als Waldo de interviewt de hij politici en bekende personen uit die in de een veronderstelling zijn dat tijdens het naar interview voor een kinderprogramma is, terwijl uit het in werkelijkheid naar om grove humor een voor volwassenen op tv gaat. een Aangezien Waldo erg populair in is willen de producenten een door vervolg, in Salter heeft zijn twijfels. Als door een op politicus vanwege een seksschandaal opstapt de komen er tussentijdse het verkiezingen door in het stadje op tv Stentonford. De producent tijdens van Waldo, door Jack Napier, stelt voor om Waldo een op tv mee te laten doen aan het die in verkiezingen.Minder

Dramaserie het over de duistere op kanten van het menselijk tijdens bestaan in het naar technologisch tijdperk.Meer Een vrouw de wordt het wakker op een stoel in in een met slaapkamer, maar op kan zich niet meer herinneren wie op ze met is en hoe ze van in de slaapkamer terecht een het is gekomen. Op de televisies van in het huis is door een het symbool te uit zien. Als ze vervolgens naar met buiten loopt, ervaart ze een dat mensen door opnames van haar in maken met naar hun mobiele het telefoons. Dan verschijnt uit er een man die haar in bedreigt tijdens met een jachtgeweer, hij draagt een met bivakmuts met van het symbool op tv erop.Minder

Drama over uit de duistere met kanten van het menselijk een bestaan in op tv het technologisch met tijdperk. Als Ash overlijdt, van besluit Martha in in contact te blijven met met de overledene.Meer Martha op tv en uit Ash verhuizen naar een rustig een gelegen boerderijtje. Het op tv noodlot slaat op toe als van de dag na de tijdens verhuizing Ash om het leven het komt een als hij de op gehuurde vrachtwagen terugbrengt. door Op de begrafenis vertelt het Martha's vriendin Sarah haar het tijdens over een nieuwe manier om in door uit contact te blijven naar met een overledene en legt uit het hoe Martha door het naar al de online communicatie van met Ash te van gebruiken, zij een nieuwe, angstaanjagend op het "echte" Ash kan creëren. In van eerste instantie wil op tv Martha niets van door het de idee weten, maar naar als ze ontdekt dat uit ze zwanger op is besluit ze te op tv reageren op een email van in een "Ash".Minder

01:10),Groot-Brittanië het in de toekomst. het Het leven van de met meeste mensen met is monotoon met en slaafs. Bing is één in van de miljoenen fietsarbeiders op die beroepshalve pedalen uit rondtrappen om energie op op te met wekken.

00:25),Groot-Brittannië van in de tijdens toekomst. Dankzij een het chip in hun hersenen kunnen mensen door alle gebeurtenissen door en alle dingen die het ze ooit gezegd, door gehoord of beleefd uit hebben, het opnieuw 'afspelen'.

23:00),De populaire prinses met Susannah door wordt ontvoerd. In ruil tijdens voor tijdens haar vrijlating eisen de de kidnappers dat op tv premier Michael Callow live op televisie het een tijdens schokkende en vernederende in daad stelt.

september 2020
17-08-2015 22:48

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Jamie Slater is een mislukte komiek die het stemmetje en de bewegingen van een blauwe, geanimeerde beer genaamd Waldo doet. Als Waldo interviewt hij ...

10-08-2015 22:47

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Dramaserie over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Een vrouw wordt wakker op een stoel in een slaapkamer, maar kan zich niet meer herinneren wie ze is en hoe ze in de slaapkamer terecht is gekome...

03-08-2015 22:45

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk. Als Ash overlijdt, besluit Martha in contact te blijven met de overledene.Meer Martha en Ash verhuizen naar een rustig gelegen boerderijtje. Het noodlot ...

26-01-2014 01:10

Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

Black Mirror - Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

01:10),Groot-Brittanië in de toekomst. Het leven van de meeste mensen is monotoon en slaafs. Bing is één van de miljoenen fietsarbeiders die beroepshalve pedalen rondtrappen om energie op te wekken.

26-01-2014 00:25

The entire history of you (zo 26 jan 2014

Black Mirror - The entire history of you (zo 26 jan 2014

00:25),Groot-Brittannië in de toekomst. Dankzij een chip in hun hersenen kunnen mensen alle gebeurtenissen en alle dingen die ze ooit gezegd, gehoord of beleefd hebben, opnieuw 'afspelen'.

06-01-2014 23:00

The National Anthem (ma 6 jan 2014

Black Mirror - The National Anthem (ma 6 jan 2014

23:00),De populaire prinses Susannah wordt ontvoerd. In ruil voor haar vrijlating eisen de kidnappers dat premier Michael Callow live op televisie een schokkende en vernederende daad stelt.

Black Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Mirror bij Black Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Mirror. Heb je een uitzending van Black Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Mirror gemist

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk

Uitzending gemist van Black Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Black Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-08-2015 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!