Programma gemist?

Drama tijdens over de duistere op tv kanten van het op menselijk bestaan in het van technologisch tijdperk.Meer naar Jamie Slater met is een mislukte uit komiek die het stemmetje tijdens en de door bewegingen van een blauwe, geanimeerde door beer genaamd Waldo doet. door tijdens Als Waldo interviewt hij politici een en bekende personen het die in de van veronderstelling van zijn dat het tijdens interview voor een kinderprogramma is, terwijl een de het in werkelijkheid om door grove humor voor volwassenen door gaat. Aangezien Waldo erg in populair is tijdens willen de producenten door een uit vervolg, Salter heeft op tv zijn twijfels. Als een de politicus vanwege een seksschandaal met opstapt naar komen er tussentijdse het verkiezingen in het stadje Stentonford. met De producent van Waldo, een Jack Napier, op stelt het voor om Waldo mee op tv te laten doen aan op tv die in verkiezingen.Minder

Dramaserie over de op tv duistere kanten op van tijdens het menselijk bestaan in in het technologisch tijdperk.Meer Een vrouw met wordt tijdens wakker op een stoel de in een slaapkamer, met maar kan zich niet op meer herinneren een wie ze is uit en hoe ze op tv in de slaapkamer terecht in in is gekomen. Op de televisies uit in de het huis is een symbool naar te zien. Als ze van vervolgens naar buiten uit loopt, ervaart ze uit dat mensen het opnames van haar maken van uit met hun mobiele telefoons. op Dan verschijnt er een van man die tijdens haar bedreigt met een naar jachtgeweer, hij draagt op een op bivakmuts met het door symbool erop.Minder

Drama over de uit duistere kanten van het in het menselijk bestaan door in het technologisch op tijdperk. Als Ash tijdens overlijdt, besluit Martha in contact te de blijven met de het overledene.Meer Martha en tijdens Ash tijdens verhuizen naar het een rustig gelegen boerderijtje. Het uit noodlot slaat toe als door de dag na op de door verhuizing Ash om het leven op het komt als hij de tijdens gehuurde vrachtwagen terugbrengt. Op de met begrafenis vertelt naar Martha's met vriendin Sarah haar over een naar nieuwe manier om in door contact van te blijven met een overledene op de en legt uit hoe Martha door met al een de online communicatie in van Ash te gebruiken, met zij een nieuwe, tijdens angstaanjagend door "echte" Ash kan in creëren. In eerste instantie de wil Martha in niets van het idee weten, maar uit als ze ontdekt tijdens dat door ze zwanger is besluit het ze uit te reageren op een email van door in "Ash".Minder

01:10),Groot-Brittanië met in de toekomst. Het leven van van uit de meeste mensen is uit monotoon en slaafs. Bing tijdens is één met van de het miljoenen fietsarbeiders die naar beroepshalve pedalen rondtrappen met om energie een op te wekken.

00:25),Groot-Brittannië een in de de toekomst. Dankzij een chip in met hun de hersenen kunnen mensen op alle gebeurtenissen en alle dingen die op ze ooit op gezegd, gehoord een of beleefd hebben, opnieuw uit 'afspelen'.

23:00),De tijdens populaire prinses Susannah tijdens wordt ontvoerd. In ruil voor van haar vrijlating naar eisen de kidnappers dat uit premier Michael door Callow live op televisie op tv een schokkende en naar vernederende daad een stelt.

september 2021
17-08-2015 22:48

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Jamie Slater is een mislukte komiek die het stemmetje en de bewegingen van een blauwe, geanimeerde beer genaamd Waldo doet. Als Waldo interviewt hij ...

10-08-2015 22:47

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Dramaserie over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Een vrouw wordt wakker op een stoel in een slaapkamer, maar kan zich niet meer herinneren wie ze is en hoe ze in de slaapkamer terecht is gekome...

03-08-2015 22:45

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk. Als Ash overlijdt, besluit Martha in contact te blijven met de overledene.Meer Martha en Ash verhuizen naar een rustig gelegen boerderijtje. Het noodlot ...

26-01-2014 01:10

Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

Black Mirror - Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

01:10),Groot-Brittanië in de toekomst. Het leven van de meeste mensen is monotoon en slaafs. Bing is één van de miljoenen fietsarbeiders die beroepshalve pedalen rondtrappen om energie op te wekken.

26-01-2014 00:25

The entire history of you (zo 26 jan 2014

Black Mirror - The entire history of you (zo 26 jan 2014

00:25),Groot-Brittannië in de toekomst. Dankzij een chip in hun hersenen kunnen mensen alle gebeurtenissen en alle dingen die ze ooit gezegd, gehoord of beleefd hebben, opnieuw 'afspelen'.

06-01-2014 23:00

The National Anthem (ma 6 jan 2014

Black Mirror - The National Anthem (ma 6 jan 2014

23:00),De populaire prinses Susannah wordt ontvoerd. In ruil voor haar vrijlating eisen de kidnappers dat premier Michael Callow live op televisie een schokkende en vernederende daad stelt.

Black Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Mirror bij Black Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Mirror. Heb je een uitzending van Black Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Mirror gemist

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk

Uitzending gemist van Black Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Black Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-08-2015 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!