Programma gemist?

Drama over tijdens de duistere kanten de van het menselijk de bestaan in het technologisch op van tijdperk.Meer Jamie Slater in is een mislukte komiek met die het stemmetje een en de door bewegingen van een door blauwe, geanimeerde beer genaamd een Waldo doet. Als op tv Waldo interviewt hij politici en tijdens bekende door personen die in de veronderstelling de zijn op tv dat het interview van voor een kinderprogramma is, terwijl een een het in werkelijkheid om grove tijdens humor voor volwassenen op tv gaat. Aangezien Waldo van erg tijdens populair is willen de producenten een in vervolg, Salter heeft door zijn van twijfels. Als in een politicus vanwege een de seksschandaal opstapt komen in er tussentijdse een verkiezingen in het stadje Stentonford. De met producent van op Waldo, Jack Napier, naar stelt voor om Waldo door mee te door laten op tv doen aan die een verkiezingen.Minder

Dramaserie een over de duistere kanten door van het menselijk bestaan op tv in naar het technologisch tijdperk.Meer op tv Een vrouw wordt wakker de op het een stoel in een een slaapkamer, maar kan in zich niet meer het herinneren wie ze is naar en hoe ze in met de slaapkamer terecht uit is gekomen. Op naar de televisies in op tv door het huis is het een symbool te zien. Als naar ze vervolgens van naar buiten loopt, een ervaart ze tijdens dat mensen opnames met van haar maken met hun op tv mobiele telefoons. Dan uit verschijnt de er een man die haar bedreigt de met een jachtgeweer, van hij de draagt een bivakmuts met het naar symbool van erop.Minder

Drama door over de duistere een kanten van het menselijk bestaan op tv in het technologisch in tijdperk. Als op tv Ash overlijdt, besluit naar Martha in contact te op blijven de met de een overledene.Meer Martha en Ash verhuizen naar van een rustig door gelegen boerderijtje. de Het noodlot slaat een toe als de uit dag na de verhuizing in Ash naar om het leven komt als hij naar de de gehuurde vrachtwagen het terugbrengt. Op de begrafenis door vertelt Martha's naar vriendin Sarah haar over naar een nieuwe manier om in met contact te op blijven met een overledene op de en legt uit op tv hoe Martha door van al de online tijdens communicatie van Ash te van gebruiken, zij door een nieuwe, angstaanjagend uit "echte" Ash kan creëren. In eerste in op instantie wil Martha niets van het een door idee weten, maar als naar ze ontdekt dat ze het zwanger naar is besluit ze te reageren op op een email uit van op tv "Ash".Minder

01:10),Groot-Brittanië in uit de toekomst. Het door leven van de meeste het mensen met is monotoon en door slaafs. Bing is één van uit de uit miljoenen fietsarbeiders die op beroepshalve pedalen rondtrappen om het energie op te het wekken.

00:25),Groot-Brittannië met in de toekomst. Dankzij een het chip in de hun hersenen in kunnen mensen alle gebeurtenissen en van een alle dingen die ze ooit op tv gezegd, gehoord of van beleefd hebben, opnieuw op 'afspelen'.

23:00),De populaire prinses in Susannah wordt ontvoerd. in In ruil voor tijdens haar vrijlating de eisen van de kidnappers dat van premier Michael Callow live op op televisie een schokkende een en op tv vernederende daad stelt.

mei 2020
17-08-2015 22:48

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Jamie Slater is een mislukte komiek die het stemmetje en de bewegingen van een blauwe, geanimeerde beer genaamd Waldo doet. Als Waldo interviewt hij ...

10-08-2015 22:47

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Dramaserie over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Een vrouw wordt wakker op een stoel in een slaapkamer, maar kan zich niet meer herinneren wie ze is en hoe ze in de slaapkamer terecht is gekome...

03-08-2015 22:45

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk. Als Ash overlijdt, besluit Martha in contact te blijven met de overledene.Meer Martha en Ash verhuizen naar een rustig gelegen boerderijtje. Het noodlot ...

26-01-2014 01:10

Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

Black Mirror - Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

01:10),Groot-Brittanië in de toekomst. Het leven van de meeste mensen is monotoon en slaafs. Bing is één van de miljoenen fietsarbeiders die beroepshalve pedalen rondtrappen om energie op te wekken.

26-01-2014 00:25

The entire history of you (zo 26 jan 2014

Black Mirror - The entire history of you (zo 26 jan 2014

00:25),Groot-Brittannië in de toekomst. Dankzij een chip in hun hersenen kunnen mensen alle gebeurtenissen en alle dingen die ze ooit gezegd, gehoord of beleefd hebben, opnieuw 'afspelen'.

06-01-2014 23:00

The National Anthem (ma 6 jan 2014

Black Mirror - The National Anthem (ma 6 jan 2014

23:00),De populaire prinses Susannah wordt ontvoerd. In ruil voor haar vrijlating eisen de kidnappers dat premier Michael Callow live op televisie een schokkende en vernederende daad stelt.

Black Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Mirror bij Black Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Mirror. Heb je een uitzending van Black Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Mirror gemist

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk

Uitzending gemist van Black Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Black Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-08-2015 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!