Programma gemist?

Drama het over de duistere naar kanten van het menselijk door bestaan de in het technologisch het tijdperk.Meer Jamie Slater is de een mislukte komiek die op tv het stemmetje naar en de bewegingen van een op op blauwe, geanimeerde beer genaamd op Waldo doet. naar Als Waldo interviewt tijdens hij politici en bekende een personen die in de veronderstelling een zijn het dat het uit interview voor een kinderprogramma een is, terwijl het in de werkelijkheid om grove humor de voor een volwassenen gaat. Aangezien met Waldo erg populair is van willen op tv de producenten een vervolg, op Salter heeft zijn twijfels. op tv Als een politicus op tv vanwege een seksschandaal door opstapt komen er tussentijdse naar verkiezingen in uit het een stadje Stentonford. De naar producent van Waldo, het Jack Napier, stelt tijdens voor om Waldo mee uit te laten doen aan die in op verkiezingen.Minder

Dramaserie door over de duistere op kanten van uit het menselijk bestaan op tv in het technologisch tijdperk.Meer met Een vrouw wordt wakker op door een stoel tijdens in van een slaapkamer, maar kan uit zich niet meer de herinneren wie ze is en een hoe door ze in met de slaapkamer terecht is met gekomen. Op tijdens de televisies in het huis is een een symbool te de zien. uit Als ze vervolgens de naar buiten loopt, ervaart het ze dat mensen opnames naar van haar het maken met op tv hun mobiele tijdens telefoons. Dan verschijnt er met een man die haar bedreigt naar met naar een jachtgeweer, van hij draagt een bivakmuts een met het symbool door erop.Minder

Drama naar over de duistere kanten van op het het menselijk bestaan op in het technologisch door tijdperk. Als Ash overlijdt, het besluit Martha in contact de te blijven met de uit een overledene.Meer Martha en Ash verhuizen met naar een een rustig gelegen van boerderijtje. Het noodlot het slaat toe als de dag op tv na de verhuizing met Ash om in het leven tijdens komt als hij de naar gehuurde vrachtwagen terugbrengt. Op tijdens de de begrafenis vertelt Martha's vriendin Sarah haar tijdens over een nieuwe naar in manier om in contact te blijven van met een overledene op tv en legt uit in hoe Martha in door al de tijdens online communicatie door van Ash te gebruiken, zij met een nieuwe, op tv angstaanjagend "echte" Ash kan de uit creëren. In eerste instantie wil de Martha niets tijdens van het idee op weten, maar als ze in ontdekt dat ze in zwanger is van besluit ze te in reageren op een email met van een "Ash".Minder

01:10),Groot-Brittanië in in de toekomst. Het op tv leven van de tijdens meeste mensen is monotoon op tv en slaafs. de Bing is één door van het de miljoenen fietsarbeiders die het beroepshalve pedalen het rondtrappen om energie op te een wekken.

00:25),Groot-Brittannië in de in toekomst. Dankzij een op tv chip in in hun door hersenen kunnen mensen uit alle gebeurtenissen en alle dingen die in ze het ooit gezegd, uit gehoord of beleefd hebben, opnieuw tijdens 'afspelen'.

23:00),De het populaire prinses Susannah wordt het ontvoerd. op tv In ruil voor haar vrijlating eisen op de kidnappers dat de premier Michael Callow uit live in op televisie een schokkende en uit met vernederende daad stelt.

mei 2021
17-08-2015 22:48

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Jamie Slater is een mislukte komiek die het stemmetje en de bewegingen van een blauwe, geanimeerde beer genaamd Waldo doet. Als Waldo interviewt hij ...

10-08-2015 22:47

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Dramaserie over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Een vrouw wordt wakker op een stoel in een slaapkamer, maar kan zich niet meer herinneren wie ze is en hoe ze in de slaapkamer terecht is gekome...

03-08-2015 22:45

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk. Als Ash overlijdt, besluit Martha in contact te blijven met de overledene.Meer Martha en Ash verhuizen naar een rustig gelegen boerderijtje. Het noodlot ...

26-01-2014 01:10

Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

Black Mirror - Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

01:10),Groot-Brittanië in de toekomst. Het leven van de meeste mensen is monotoon en slaafs. Bing is één van de miljoenen fietsarbeiders die beroepshalve pedalen rondtrappen om energie op te wekken.

26-01-2014 00:25

The entire history of you (zo 26 jan 2014

Black Mirror - The entire history of you (zo 26 jan 2014

00:25),Groot-Brittannië in de toekomst. Dankzij een chip in hun hersenen kunnen mensen alle gebeurtenissen en alle dingen die ze ooit gezegd, gehoord of beleefd hebben, opnieuw 'afspelen'.

06-01-2014 23:00

The National Anthem (ma 6 jan 2014

Black Mirror - The National Anthem (ma 6 jan 2014

23:00),De populaire prinses Susannah wordt ontvoerd. In ruil voor haar vrijlating eisen de kidnappers dat premier Michael Callow live op televisie een schokkende en vernederende daad stelt.

Black Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Mirror bij Black Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Mirror. Heb je een uitzending van Black Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Mirror gemist

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk

Uitzending gemist van Black Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Black Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-08-2015 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!