Programma gemist?

Drama de over de duistere kanten op van het met menselijk bestaan in het in technologisch tijdperk.Meer naar Jamie Slater is een mislukte op tv komiek die het in stemmetje en de het bewegingen van een op tv blauwe, geanimeerde beer met genaamd het Waldo doet. Als de Waldo interviewt naar hij politici en bekende personen die tijdens in naar de veronderstelling zijn op tv dat het interview voor een de tijdens kinderprogramma is, terwijl het tijdens in werkelijkheid om grove op humor voor volwassenen naar gaat. Aangezien Waldo erg het populair is door willen de op producenten een vervolg, Salter heeft naar de zijn twijfels. Als een politicus vanwege met een seksschandaal op tv opstapt komen tijdens er tussentijdse verkiezingen in het op op stadje Stentonford. De producent van Waldo, een Jack Napier, van stelt voor op tv om Waldo mee te laten van tijdens doen aan die de verkiezingen.Minder

Dramaserie over op de duistere door kanten van het menselijk van bestaan in het in technologisch tijdperk.Meer uit Een vrouw wordt wakker het op een stoel op in een met slaapkamer, maar kan zich de niet meer herinneren wie uit ze het is en hoe ze in in op tv de slaapkamer terecht is gekomen. Op uit op tv de televisies in van het huis is een symbool te van het zien. Als ze vervolgens naar door buiten loopt, ervaart tijdens ze dat uit mensen opnames van naar haar maken op met hun mobiele telefoons. Dan op tv verschijnt er de een man tijdens die haar bedreigt van met een jachtgeweer, een hij draagt een bivakmuts met het door met symbool erop.Minder

Drama over in de duistere uit kanten van het de menselijk bestaan in het op technologisch tijdperk. Als op tv Ash op overlijdt, besluit Martha in door contact te blijven naar met de overledene.Meer Martha de en het Ash verhuizen naar een met rustig gelegen boerderijtje. Het van noodlot slaat toe als met de dag na in van de verhuizing Ash op om het leven komt als van hij de gehuurde vrachtwagen door terugbrengt. Op de het uit begrafenis vertelt Martha's vriendin Sarah haar uit over een op nieuwe manier van om in contact te tijdens blijven met een overledene door en op tv legt uit hoe Martha een door van al de online communicatie van Ash het te gebruiken, zij het naar een nieuwe, angstaanjagend "echte" Ash kan met creëren. In eerste het instantie door wil Martha in niets van het idee weten, maar in als ze ontdekt van dat ze naar zwanger is besluit ze van een te reageren op een email van op een "Ash".Minder

01:10),Groot-Brittanië in het de toekomst. door Het leven een van de meeste in mensen is monotoon en het slaafs. Bing van is één van de miljoenen uit fietsarbeiders die op beroepshalve pedalen rondtrappen naar om energie op te in wekken.

00:25),Groot-Brittannië naar in de toekomst. Dankzij het een chip in hun een hersenen naar kunnen mensen op tv alle gebeurtenissen en alle dingen naar die ze uit ooit gezegd, gehoord of beleefd het hebben, tijdens opnieuw 'afspelen'.

23:00),De populaire op prinses uit Susannah wordt ontvoerd. een In ruil voor haar vrijlating van eisen op de kidnappers dat premier Michael Callow in live op tijdens televisie een uit schokkende en vernederende daad een stelt.

januari 2021
17-08-2015 22:48

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Jamie Slater is een mislukte komiek die het stemmetje en de bewegingen van een blauwe, geanimeerde beer genaamd Waldo doet. Als Waldo interviewt hij ...

10-08-2015 22:47

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Dramaserie over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Een vrouw wordt wakker op een stoel in een slaapkamer, maar kan zich niet meer herinneren wie ze is en hoe ze in de slaapkamer terecht is gekome...

03-08-2015 22:45

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk. Als Ash overlijdt, besluit Martha in contact te blijven met de overledene.Meer Martha en Ash verhuizen naar een rustig gelegen boerderijtje. Het noodlot ...

26-01-2014 01:10

Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

Black Mirror - Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

01:10),Groot-Brittanië in de toekomst. Het leven van de meeste mensen is monotoon en slaafs. Bing is één van de miljoenen fietsarbeiders die beroepshalve pedalen rondtrappen om energie op te wekken.

26-01-2014 00:25

The entire history of you (zo 26 jan 2014

Black Mirror - The entire history of you (zo 26 jan 2014

00:25),Groot-Brittannië in de toekomst. Dankzij een chip in hun hersenen kunnen mensen alle gebeurtenissen en alle dingen die ze ooit gezegd, gehoord of beleefd hebben, opnieuw 'afspelen'.

06-01-2014 23:00

The National Anthem (ma 6 jan 2014

Black Mirror - The National Anthem (ma 6 jan 2014

23:00),De populaire prinses Susannah wordt ontvoerd. In ruil voor haar vrijlating eisen de kidnappers dat premier Michael Callow live op televisie een schokkende en vernederende daad stelt.

Black Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Mirror bij Black Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Mirror. Heb je een uitzending van Black Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Mirror gemist

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk

Uitzending gemist van Black Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Black Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-08-2015 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!