Programma gemist?

Drama over uit de duistere kanten van uit het uit menselijk bestaan in op het technologisch tijdperk.Meer Jamie Slater op uit is een mislukte komiek die op tv het stemmetje en van de bewegingen van naar een blauwe, een geanimeerde beer genaamd naar Waldo doet. uit Als Waldo interviewt hij politici in en bekende personen het die op in de veronderstelling zijn naar dat het interview tijdens voor een kinderprogramma is, terwijl een het in op werkelijkheid om grove humor in tijdens voor volwassenen gaat. tijdens Aangezien Waldo erg populair is willen het de producenten met een vervolg, Salter op heeft zijn twijfels. Als een op een politicus vanwege een seksschandaal het opstapt komen naar er tussentijdse uit verkiezingen in het naar stadje Stentonford. De producent van Waldo, met Jack een Napier, stelt voor om Waldo het mee te op tv laten op doen aan die met verkiezingen.Minder

Dramaserie in over de de duistere kanten van het menselijk bestaan in door in het technologisch tijdperk.Meer Een naar vrouw wordt wakker op de een een stoel in een slaapkamer, van maar kan op tv zich niet meer op herinneren wie het ze is en hoe ze in een de op slaapkamer terecht is gekomen. op tv Op met de televisies in op het huis is een in symbool te zien. door Als ze vervolgens naar buiten het loopt, ervaart tijdens ze dat mensen door opnames van van haar maken met in hun mobiele telefoons. Dan op tv verschijnt er een een man een die haar bedreigt op tv met een jachtgeweer, hij draagt tijdens een uit bivakmuts met het symbool tijdens erop.Minder

Drama het over de duistere kanten van door het uit menselijk bestaan in het technologisch tijdens met tijdperk. Als Ash overlijdt, een besluit Martha in contact uit te blijven met met de overledene.Meer Martha en op Ash verhuizen een naar uit een rustig gelegen boerderijtje. Het noodlot met slaat toe als uit de dag op tv na de op verhuizing Ash om het leven uit komt op als hij in de gehuurde vrachtwagen terugbrengt. door Op de begrafenis vertelt Martha's de de vriendin Sarah haar over een nieuwe in manier om een in contact te op tv blijven met een overledene naar en legt in uit hoe Martha in door uit al de online communicatie een van Ash te naar gebruiken, zij naar een nieuwe, angstaanjagend "echte" Ash uit kan creëren. In op eerste instantie wil Martha een niets in van het idee weten, op tv maar het als ze ontdekt dat ze zwanger tijdens is in besluit ze naar te reageren op een email van op tv de "Ash".Minder

01:10),Groot-Brittanië in de op tv toekomst. op tv Het leven van naar de meeste uit mensen is monotoon en op slaafs. Bing is op tv één van de naar miljoenen fietsarbeiders die een beroepshalve pedalen rondtrappen om uit energie op te een wekken.

00:25),Groot-Brittannië in de met toekomst. op tv Dankzij een chip in op hun hersenen op tv kunnen mensen de alle gebeurtenissen en alle dingen die naar ze ooit uit gezegd, van gehoord of beleefd met hebben, opnieuw 'afspelen'.

23:00),De met populaire prinses Susannah wordt uit ontvoerd. In ruil de voor haar op tv vrijlating eisen de kidnappers dat tijdens premier Michael uit Callow live op televisie uit een een schokkende en vernederende daad een stelt.

juni 2021
17-08-2015 22:48

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Jamie Slater is een mislukte komiek die het stemmetje en de bewegingen van een blauwe, geanimeerde beer genaamd Waldo doet. Als Waldo interviewt hij ...

10-08-2015 22:47

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Dramaserie over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Een vrouw wordt wakker op een stoel in een slaapkamer, maar kan zich niet meer herinneren wie ze is en hoe ze in de slaapkamer terecht is gekome...

03-08-2015 22:45

Black Mirror

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk. Als Ash overlijdt, besluit Martha in contact te blijven met de overledene.Meer Martha en Ash verhuizen naar een rustig gelegen boerderijtje. Het noodlot ...

26-01-2014 01:10

Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

Black Mirror - Fifteen Million Merits (zo 26 jan 2014

01:10),Groot-Brittanië in de toekomst. Het leven van de meeste mensen is monotoon en slaafs. Bing is één van de miljoenen fietsarbeiders die beroepshalve pedalen rondtrappen om energie op te wekken.

26-01-2014 00:25

The entire history of you (zo 26 jan 2014

Black Mirror - The entire history of you (zo 26 jan 2014

00:25),Groot-Brittannië in de toekomst. Dankzij een chip in hun hersenen kunnen mensen alle gebeurtenissen en alle dingen die ze ooit gezegd, gehoord of beleefd hebben, opnieuw 'afspelen'.

06-01-2014 23:00

The National Anthem (ma 6 jan 2014

Black Mirror - The National Anthem (ma 6 jan 2014

23:00),De populaire prinses Susannah wordt ontvoerd. In ruil voor haar vrijlating eisen de kidnappers dat premier Michael Callow live op televisie een schokkende en vernederende daad stelt.

Black Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Mirror bij Black Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Mirror. Heb je een uitzending van Black Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Mirror gemist

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk

Uitzending gemist van Black Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Black Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-08-2015 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!