Programma gemist?

Het een is Ivo's (11) naar laatste schooldag als brugklasser. op Na een bewogen tijdens jaar sluit Ivo het uit jaar af het met zijn door klasgenootjes. Ruben (20) en van zijn in vriend Kelvin geven een naar feestje omdat hun zoon op tv Ties van één jaar is. En deze dag in is extra uit bijzonder, van want het is ook hun eerste uit naar vaderdag. Kess (19) tijdens voelt zich helemaal het mannetje met uit zijn platte naar borstkas. Samen met zijn van uit tweelingzus Mae neemt hij voorgoed afscheid de van zijn binder op met die jarenlang zijn uit borsten platdrukte. Na de borstoperatie voelt naar Jody op tv (24) zich vrouwelijker dan ooit. een Ze tijdens loopt mee als uit model op de op catwalk van een groot een mode-event. Haar moeder door komt een voor de eerste keer tijdens kijken. Ivan (18) en een Luna (16) de geven samen de een presentatie over gender bij een door kamp voor het LHBT+ jongeren. Het in is door de plek waar ze vorig op jaar uit verliefd werden op elkaar. Elise in (29) is herstellende naar van twee aangezichtsoperaties. Het op tv door begin van haar medische transitie. op tv Elise kijkt uit naar een de toekomst waarin de ze ook de lichamelijk uit steeds meer de vrouw wordt op tv waar ze al van zo lang naar van uitkijkt.

Dé dag van voor uit Kess (19): na maanden het wachten worden uit zijn borsten verwijderd. het Maar onderweg krijgt hij een naar telefoontje dat hij met met spoed met naar het met ziekenhuis moet komen. De een klas van Ivo (11) op reageert goed op zijn op tv coming-out, maar door toch blijft hij bang door om gepest een te worden. de Ivo's angst tijdens wordt zo groot dat hij een professionele hulp nodig heeft. met de Jody (24) is heel blij de met haar nieuwe met borsten. Zó blij tijdens dat ze een op feest uit organiseert om haar vrouwelijkheid te de vieren. En de daar hoort natuurlijk een bijzondere tijdens een jurk bij! Luna (16) uit is geboren als in jongen, Ivan (16) als met meisje. Ze zijn het allebei van transgender en stapelverliefd naar op elkaar. Samen gaan ze op naar een speciale winkel de een voor corrigerende onderkleding. in Voor de wet uit is Maria (21) nu op tv officieel vrouw. de Ze maakt daarom een naamswijzigingskaartje. Jan door in Kooijman helpt haar met bezorgen op van de kaartjes waar een in haar nieuwe namen op met staan. En naar dat zijn er nogal op wat.

Ruben (20) door is bevallen van de een zoon. Hij op kan nu uit eindelijk starten met mannelijke de hormonen dus hoogste tijd op tv op om zijn geboorteakte ook officieel naar te wijzigen. de Bij een nieuwe naam hoort het ook tijdens een nieuwe het handtekening, maar daar is op Ruben niet op voorbereid. Kess de (19) tijdens wil zo op tv snel mogelijk een tijdens platte torso. Maar door tijdens de lange wachttijden wordt naar zijn met geduld flink op de proef gesteld. met Samen de met tweelingzus Mae een heeft hij een het afspraak in het ziekenhuis op tv waar hij meer hoopt op te het horen over door de operatie. Ivan (18) wordt met op sommige op tv plekken nog aangesproken met de Ivanka. Na een op periode van door twijfel kiest hij ervoor uit het de naar kast te komen op school het om naar zo een einde te uit maken in aan zijn dubbelleven. Vriendinnetje Luna op (16) van is ook transgender en naar gaat mee de voor de support. Maria (21) woont in weer in Drenthe, naar tijdens ze is terug op de de plek waar ze ooit in vertrok als man. tijdens Maria door is blij dat ze terug tijdens op is, maar ze blijft naar bang voor reacties uit van mensen op straat. Als naar op tv Elise (29) in de spiegel de kijkt, uit ziet ze vooral haar mannelijke trekken. op Ze op tv wordt opgenomen in het ziekenhuis in voor tijdens de eerste operatie tijdens aan haar gezicht. met Samen met Jan op Kooijman pakt Elise haar op tas uit in.

Brugpieper op tv Ivo (11) gaat van zijn nieuwe tijdens klas vertellen dat hij geboren is met uit als meisje. Hij is op een van met de zenuwen, omdat hij bang op tv is de voor de reacties van zijn het nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) een is bevallen van door zoon Ties. het Jan op Kooijman gaat bij de twee vaders op langs in op kraamvisite. Jody in (24) is klaar voor haar tijdens eerste operatie. Met van de vrouwelijke door hormonen het kwam haar borstgroei nauwelijks naar op gang, daarom krijgt ze met borstprotheses. Jody ziet uit zichzelf volledig tijdens als het vrouw. Als ze straks op borsten heeft, hoopt ze ook naar dat de een buitenwereld dat ook de ziet. Maria (21) van vertrok uit naar Drenthe als man en ze een verhuist nu terug het als vrouw. op Maria wil haar het transitie namelijk met dichtbij haar in familie en vrienden voortzetten. De eerste de stap is uit het laseren van haar van naar stoppels.

Kess (19) en met zijn in zus Mae het komen als eeneiige tweeling met ter wereld. In tegenstelling tot een zijn zus, voelt een Kess zich de nooit een door meisje. Hij gaat in op transitie naar man en in staat op de op wachtlijst door voor de borstverwijderende met operatie. Maar als deze uit weer wordt uitgesteld, door komt hij uit in een mentale dip. op Luna (16) van en Ivan (18) een zijn beide transgender op tv en stapelverliefd op op tv elkaar. Waar uit Luna nooit twijfelt op over haar transitie, vindt in Ivan alles rondom zijn de gender in heel ingewikkeld. De transitie naar van Elise (29) de valt haar zwaar: ze met is gestrest, emotioneel het en ze een voelt zich eenzaam. Maar op stoppen is voor Elise tijdens door ook geen optie. Voor tijdens Ivo (11) is op tv het zijn de laatste dag in groep het 8 voordat tijdens hij na de op zomervakantie naar de middelbare met school gaat. Hij op neemt afscheid van zijn een klasgenootjes die naar hem volledig uit accepteren als jongen. Jan Kooijman het gaat met hem naar mee.

Jan Kooijman presenteert van vanaf vanavond naar het vierde seizoen van de op Hij is een Zij. In naar zes uit afleveringen volgt hij acht jonge door transgenders een in hun dagelijks leven en tijdens op de transitie. En van dat door is vaak op tv een lange weg met veel door ups en downs. Kooijman gaat in het langs bij Ruben (20), transman én de zwanger. Voordat hij het de zijn medische transitie gaat starten op tv wil het hij samen met zijn vriend uit Kelvin eerst heel graag naar een naar kindje. De hoogzwangere van Ruben staat op punt op van bevallen. Aan de de make-uptafel komt Jody met (24) erachter door dat uit ze voorgoed door het leven tijdens wil gaan het als vrouw. Tijdens met de intense zoektocht in naar zichzelf beseft op ze dat vrouw-zijn meer tijdens is dan make-up, het het zit diep met van binnen. op tv Maria (21) tijdens groeit op in een kleine uit veenkolonie in het Drenthe. In het haar puberteit werkt ze als tijdens knecht met op een boerderij. Het is de de met enige plek waar ze zichzelf naar kan het zijn, want als jongen met opvallend met vrouwelijk gedrag werd de ze enorm op gepest.

Jan Kooijman in presenteert vanaf tijdens vanavond het derde seizoen van uit een Hij is een Zij. In dit een programma van volgt Jan met zeven jonge transgenders tijdens op tv hun transitie. Hij is een door een Zij laat de door lange weg zien vol onbegrip en uit teleurstelling, het maar ook met op opluchting en blijdschap van omdat ze eindelijk zichzelf tijdens zijn. Dit seizoen maken we tijdens kennis met tijdens Nick (20). van Hij is door student, houdt van sporten en tijdens uitgaan. Zij van studiegenoten weten van niet dat hij een is geboren als meisje. Nick in doet een de coming-out omdat uit hij komende tijd naar veel afwezig is door het de operaties. het De 9-jarige Storm is door de jongste uit transgender van dit seizoen. Hij in gaat naar naar school als jongen, maar in thuis door het op leven het als meisje. Elise (27) gaat sinds het 2016 op als vrouw door door het leven. De tijdens coming-out veranderde haar leven drastisch. in van Ze was getrouwd een en vader van twee jonge kinderen. het Elise mag in na lang wachten eindelijk in beginnen met door hormonen. Davin (27) wacht uit op zijn van voorlopig laatste operatie. Zijn op baarmoeder en eierstokken het worden door verwijderd. Omdat Davin in de op tv toekomst graag door kinderen wil, denkt hij tijdens er de over na zijn eierstokken te tijdens laten van invriezen. Mik op (23) is a-gender, identificeert zich niet tijdens als vrouw naar en niet als man. het op tv Dit zorgt voor problemen in door het met dagelijks leven omdat Mik uit zich gedwongen voelt te van kiezen tussen mannelijk of uit vrouwelijk. Ook keren door Eveline (34) en uit op tv Loena (19) terug. het Beiden bereiden zich voor in op de geslachtsveranderende een operatie. Waar Loena die ondergaat in in door Nederland vertrekt een Eveline naar Thailand. Presentator Jan Kooijman: "Ik naar vind het een tijdens eer om op in een Hij is een Zij te op tv stappen. Met plezier heb op met ik de eerste twee tijdens seizoenen bekeken. Nu ik op zelf het de gesprekken mag voeren, ben naar ik op tv nog meer onder de indruk tijdens van de het doorzettingsvermogen, de openheid en het de uit incasseringsvermogen van mijn gesprekspartners. Zij op hebben regelmatig te maken op tv tijdens met vooroordelen en tegenslagen. Toch het blijven ze naar positief en gestaag doorwerken naar op tv hun doel: volledig uit zichzelf met worden. Ik voel me het bevoorrecht het dat ze mij genoeg naar vertrouwen om met mee te mogen door kijken tijdens dat traject." Genderdysforie is de geen van keuze, het zit van binnen. op Jan volgt Eveline, op tv Loena, Nick, Storm, in Davin, uit Mik en Elise naar in hun zoektocht naar tijdens zichzelf.

Arie Boomsma volgt op een jaar naar lang jonge transgenders het in de hun dagelijks leven. Het op programma laat zien hoe het op op is om transgender te zijn door en wat tijdens de jongeren moeten het doormaken.Meer Arie Boomsma in volgt Loena, Eveline, van Ryan, Suus, Bo en Rens. van Loena met (18) is hersteld naar van haar tijdens borstoperatie en gaat samen met een het vriendin haar eerste van bh een kopen. Eveline (34) is van door de de hormonen lichamelijk met steeds vrouwelijker geworden. Om tijdens als geloofwaardig van vrouw door het leven de te gaan, het wil Eveline heel graag tijdens iets veranderen door aan haar stem. de Ze ondergaat daarom tijdens een stemoperatie. Arie een Boomsma is erbij met als Eveline na de van operatie voor het van eerst weer haar een stem mag gebruiken. Ryan het (22) heeft van de geslachtsveranderende van operatie ondergaan. Hij de heeft een penis. Arie bezoekt Ryan in om te tijdens horen naar hoe het met hem uit gaat. Na de kerstvakantie gaat op door Suus (7) ook het op school aangesproken worden met haar naar meisjesnaam. de Samen met Arie maakt het ze een met traktatie voor de de klas om het dit heugelijke feit met te vieren. Bo van (20) heeft de langverwachte geslachtsveranderende het operatie ondergaan. Ze is uit nu lichamelijk helemaal het vrouw. Betekent dit op tv dan ook dat op tv het transgender zijn met vanaf nu geen op enkele in rol meer een in haar leven zal tijdens spelen? Een uit aantal maanden geleden heeft Rens (12) de aan zijn nieuwe op tijdens klas op de in middelbare school verteld dat hij transgender de op tv is. Arie bezoekt Rens met en zijn klas om te op horen hoe de op tv reacties zijn op tv op uit dit grote nieuws.Minder

Arie Boomsma het volgt een jaar een lang van jonge transgenders in hun dagelijks uit leven. Het programma laat de een zien hoe het is om transgender door te zijn op tv en in wat de jongeren moeten met doormaken.Meer Arie van Boomsma volgt Loena, in Eveline, Martin, Ryan op en Bo. Loena naar (17) ontdekt al heel van jong dat ze transgender is. in Toch het besluit ze dit aan het niemand te vertellen. Pas in op haar veertiende tijdens deelt ze het haar diepste geheim met de haar ouders. Inmiddels een staat op tv Loena op de wachtlijst door voor de tijdens geslachtsveranderende operatie. Maar een voordat het zover naar is, heeft op ze nog een andere het wens: grotere borsten. Eveline (34) van heeft een eigen in vliegtuig. In door de periode met dat ze niet goed in tijdens haar vel zat, uit de vond Eveline het door heerlijk om te gaan vliegen. Aan de het Arie Boomsma vertelt Eveline op wat het op tv vliegen met haar doet. Voor Martin op de (28) en Linda op tv is de grote dag het daar. Ze gaan uit trouwen. Familie en vrienden zijn in tijdens bij dit grote moment van aanwezig. Iedereen is uit blij dat het Martin na een hele moeilijke periode op tv met in zijn leven, op tv nu dolgelukkig het door ja-woord geeft aan in zijn Linda. Ryan (22) de is opgenomen in de het ziekenhuis. het De operatie waar hij al zo door lang naar uitkijkt, naar is eindelijk naar een feit. tijdens Ryan krijgt in een penis. In het begin van naar de van transitie van Bo (20) sprak op in Arie met de ouders van Bo. op tv uit Vooral Bo's vader tijdens moest wel even slikken toen hij uit destijds hoorde uit dat zijn de enige zoon een vrouw het wilde worden. Nu bezoekt op tv Arie Bo's ouders van op weer. Hoe hebben zij de afgelopen op jaren tijdens beleefd?Minder

Arie Boomsma van volgt een jaar de lang jonge transgenders het in hun dagelijks naar leven. het Het programma laat naar zien hoe het is tijdens om transgender het te zijn en wat op de jongeren met moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt een Rens, door Bo en Martin. Rens (12) op is het begonnen op de middelbare school. op tv Een nieuwe omgeving op waar niemand uit weet dat het hij een transgender is. Rens heeft op tv besloten een meteen open kaart te in spelen in zijn tijdens klas. In het met eerste een mentoruur van het uit schooljaar beleeft hij zijn coming-out. tijdens Arie Boomsma bezoekt het Rens 's ochtends een voordat hij van naar school gaat. met Bo (20) is inmiddels tijdens een jaar aan de de van hormonen en bezig met naar laserbehandelingen. Deze zijn ter voorbereiding naar op de naar operatie waar uit Bo al jaren naar uitkijkt. uit De geslachtsveranderende uit operatie door die haar eindelijk lichamelijk vrouw zal in met maken. Martin (28) is bijna het twee in jaar dolgelukkig met zijn vriendin Linda. van Na op tv alle turbulente jaren wil hij met op graag vooruit kijken en aan zijn met toekomst bouwen. met En daar met hoort Linda bij. uit Met een smoes lokt hij met op tv Linda naar het strand om een haar te verrassen uit met een op aanzoek.Minder

oktober 2021
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!