Programma gemist?

Het op is Ivo's (11) in laatste schooldag als brugklasser. het Na het een bewogen jaar sluit tijdens Ivo het jaar naar af met zijn klasgenootjes. Ruben de (20) en op zijn vriend Kelvin geven van een feestje omdat met hun het zoon Ties de één jaar is. op tv En deze dag een is extra bijzonder, want tijdens het is ook hun uit eerste vaderdag. Kess (19) van een voelt zich helemaal het mannetje met door zijn van platte borstkas. Samen met zijn het tweelingzus Mae neemt van van hij voorgoed afscheid van zijn binder tijdens die jarenlang zijn in borsten platdrukte. naar Na op tv de borstoperatie voelt van Jody (24) zich tijdens vrouwelijker dan ooit. Ze op tv loopt mee als model op op tv de op tv catwalk van een in groot mode-event. Haar een moeder komt voor de met eerste keer een kijken. Ivan (18) met en Luna (16) geven samen op tv op tv een presentatie over gender bij een een kamp voor LHBT+ uit op jongeren. Het is de plek het waar ze vorig het jaar verliefd werden op door elkaar. Elise in (29) is herstellende in van twee aangezichtsoperaties. Het het begin naar van haar met medische transitie. Elise kijkt uit naar naar de toekomst met waarin ze in ook lichamelijk steeds meer uit de naar vrouw wordt waar ze op tv al zo lang met naar uitkijkt.

Dé op dag voor Kess (19): het na op tv maanden wachten worden tijdens zijn borsten verwijderd. Maar tijdens onderweg krijgt hij op een telefoontje op dat hij met spoed naar het van ziekenhuis de moet komen. een De klas van Ivo (11) op reageert goed met op zijn uit coming-out, maar toch blijft met hij bang om gepest uit te worden. Ivo's angst uit wordt de zo groot dat hij in professionele hulp nodig tijdens heeft. Jody (24) op tv is heel blij van met met haar nieuwe borsten. Zó blij dat de ze een feest de organiseert om haar op vrouwelijkheid te vieren. in En daar hoort in natuurlijk een de bijzondere jurk bij! op tv Luna (16) is geboren naar als jongen, de Ivan (16) als meisje. in Ze zijn allebei tijdens de transgender en stapelverliefd op uit elkaar. Samen gaan ze uit naar een op tv speciale winkel voor corrigerende onderkleding. uit Voor de door wet is Maria in (21) het nu officieel vrouw. Ze maakt daarom naar in een naamswijzigingskaartje. Jan Kooijman helpt haar het met door bezorgen van de het kaartjes waar van haar nieuwe namen tijdens op staan. En dat zijn er tijdens een nogal wat.

Ruben (20) van is bevallen van uit een zoon. het Hij kan nu eindelijk starten op met mannelijke hormonen naar met dus hoogste tijd om door zijn geboorteakte ook officieel van te wijzigen. Bij op tv een nieuwe naam hoort de ook op een nieuwe op handtekening, maar daar is de Ruben niet door op voorbereid. Kess (19) het wil zo snel mogelijk door een platte torso. een Maar door de op lange van wachttijden wordt zijn geduld uit flink op de proef gesteld. tijdens Samen met de tweelingzus Mae heeft hij naar een afspraak op in uit het ziekenhuis waar hij meer tijdens hoopt te horen over naar uit de operatie. Ivan (18) wordt een op sommige plekken tijdens nog aangesproken met Ivanka. het Na het een periode door van twijfel kiest hij ervoor naar uit de kast te op een komen op school om zo een op einde te maken met aan zijn dubbelleven. door Vriendinnetje Luna (16) uit is een ook transgender en gaat mee uit voor een de support. de Maria (21) woont weer in Drenthe, de ze tijdens is terug op de een plek tijdens waar ze ooit vertrok het als man. Maria naar is blij dat ze terug de is, een maar ze blijft een bang voor reacties van op mensen op straat. Als door met Elise (29) in op tv de spiegel kijkt, ziet ze vooral door haar mannelijke trekken. een Ze wordt opgenomen een in in het ziekenhuis voor de het eerste de operatie aan haar een gezicht. Samen met Jan een Kooijman pakt Elise uit haar tas op in.

Brugpieper Ivo (11) in gaat zijn nieuwe op tv klas vertellen dat het het hij geboren is op als meisje. Hij tijdens is op van de zenuwen, met omdat hij bang op is voor de in reacties van zijn nieuwe in klasgenootjes. op tv Ruben (20) op tv is bevallen van zoon Ties. op Jan op Kooijman gaat bij de twee de vaders langs op kraamvisite. door van Jody (24) is klaar voor het haar van eerste operatie. Met de vrouwelijke hormonen een tijdens kwam haar borstgroei nauwelijks op gang, uit op daarom krijgt ze borstprotheses. Jody in ziet zichzelf volledig als op tv vrouw. Als de ze door straks borsten heeft, hoopt met ze ook dat de buitenwereld naar dat ook ziet. tijdens met Maria (21) vertrok uit Drenthe een als het man en ze verhuist in nu terug als vrouw. op tv Maria wil met haar transitie namelijk dichtbij haar op tv familie en vrienden de voortzetten. De eerste in stap het is het naar laseren van haar een stoppels.

Kess (19) uit en zijn zus Mae met komen als op tv eeneiige tweeling ter wereld. uit In in tegenstelling tot zijn zus, voelt op Kess zich nooit in van een meisje. Hij in gaat in transitie naar man en uit in staat op de het wachtlijst voor de borstverwijderende in operatie. Maar op als deze weer wordt uitgesteld, een komt hij de in een mentale het dip. Luna (16) met en Ivan (18) zijn beide een uit transgender en stapelverliefd op de elkaar. Waar Luna nooit twijfelt tijdens over haar het transitie, een vindt Ivan alles rondom zijn gender de uit heel ingewikkeld. De transitie van de Elise (29) een valt haar van zwaar: ze is gestrest, een emotioneel en ze voelt zich het eenzaam. van Maar stoppen is voor met Elise ook geen naar optie. Voor de Ivo (11) is het uit zijn laatste dag in een groep 8 de voordat hij uit na de zomervakantie met naar de middelbare school gaat. met de Hij neemt afscheid het van zijn klasgenootjes die hem volledig in accepteren als jongen. het Jan Kooijman in gaat met hem uit mee.

Jan tijdens Kooijman presenteert vanaf vanavond het uit vierde seizoen op tv van Hij is een naar Zij. In zes op afleveringen het volgt hij het acht jonge transgenders in hun uit dagelijks leven en tijdens tijdens de transitie. En op tv dat uit is vaak een lange op tv weg met veel op ups en downs. Kooijman gaat naar langs bij Ruben een (20), transman op tv én zwanger. op Voordat hij zijn medische op tv transitie gaat door starten wil hij samen met het zijn vriend op Kelvin eerst heel naar graag een kindje. de De hoogzwangere Ruben tijdens staat op punt van uit uit bevallen. Aan de make-uptafel naar komt Jody (24) erachter dat op tv ze voorgoed door uit het de leven wil gaan als vrouw. van Tijdens in de intense in zoektocht naar zichzelf het beseft ze dat vrouw-zijn meer is in met dan make-up, het zit tijdens diep van binnen. Maria naar (21) groeit uit op in een op kleine veenkolonie in Drenthe. een In haar puberteit werkt uit ze als de knecht op een boerderij. tijdens Het tijdens is de de enige plek waar ze zichzelf op kan zijn, want door als jongen met het opvallend vrouwelijk gedrag werd een ze op enorm gepest.

Jan de Kooijman presenteert vanaf vanavond op tv het derde seizoen een van Hij is door een Zij. door In dit programma tijdens volgt Jan zeven naar jonge transgenders tijdens op tv hun transitie. Hij op tv is een Zij met laat de lange weg zien in in vol onbegrip en teleurstelling, maar ook in met tijdens opluchting en blijdschap met omdat ze eindelijk zichzelf uit zijn. Dit seizoen van maken we kennis met Nick van (20). uit Hij is student, houdt door van sporten en uitgaan. van Zij uit studiegenoten weten niet dat op hij is geboren als uit meisje. Nick op doet een coming-out omdat in hij komende tijd een het veel afwezig is door de met operaties. De door 9-jarige Storm is de jongste op tv transgender op van dit in seizoen. Hij gaat naar school met als jongen, in maar thuis door het door leven als meisje. met Elise (27) de gaat sinds 2016 als vrouw op door het een leven. De van coming-out veranderde haar leven drastisch. uit Ze was getrouwd door en vader naar van twee jonge de kinderen. op tv Elise mag na lang wachten eindelijk op in beginnen met hormonen. met Davin (27) wacht op zijn uit voorlopig laatste operatie. door Zijn baarmoeder en eierstokken door worden van verwijderd. Omdat Davin in tijdens de door toekomst graag kinderen wil, het denkt hij er door over na de zijn eierstokken te laten invriezen. op tv Mik van (23) is a-gender, identificeert een zich niet als vrouw en uit niet tijdens als man. Dit zorgt de voor problemen in het van dagelijks de leven omdat met Mik zich gedwongen in voelt te kiezen tussen van mannelijk of vrouwelijk. Ook keren van op tv Eveline (34) en Loena (19) met terug. Beiden bereiden zich op voor op de van geslachtsveranderende operatie. een Waar Loena die ondergaat van in een Nederland vertrekt met Eveline naar Thailand. Presentator Jan op Kooijman: "Ik op tv vind het een eer om van in uit Hij is een Zij te van stappen. Met op tv plezier heb ik de eerste in de twee seizoenen bekeken. Nu een ik zelf de gesprekken door mag op tv voeren, ben ik op tv nog meer onder de indruk in van het doorzettingsvermogen, van de openheid van en het uit incasseringsvermogen van mijn gesprekspartners. Zij hebben naar regelmatig te op maken met vooroordelen met en tegenslagen. Toch blijven in ze positief en in gestaag doorwerken naar naar hun doel: volledig naar zichzelf worden. Ik de met voel me bevoorrecht op tv dat ze mij genoeg tijdens vertrouwen om mee te mogen naar kijken tijdens dat het traject." Genderdysforie op tv is geen keuze, het met zit door van binnen. Jan volgt Eveline, Loena, de uit Nick, Storm, Davin, Mik en het Elise in hun in zoektocht de naar zichzelf.

Arie Boomsma volgt tijdens een jaar lang de jonge transgenders naar in door hun dagelijks leven. in Het programma laat zien hoe uit het is om transgender uit te zijn de en wat de een jongeren moeten op tv doormaken.Meer Arie op Boomsma volgt Loena, Eveline, van Ryan, Suus, op Bo en Rens. Loena (18) is het hersteld tijdens van haar borstoperatie en naar gaat samen door met een vriendin haar eerste tijdens van bh kopen. Eveline (34) is door de de hormonen lichamelijk op tv steeds vrouwelijker geworden. de Om als geloofwaardig in vrouw door door het naar leven te gaan, wil met Eveline heel graag naar iets veranderen aan haar stem. de Ze ondergaat op tv daarom op een stemoperatie. Arie met Boomsma is erbij als op Eveline na de operatie voor een het de eerst weer in haar stem mag gebruiken. Ryan (22) tijdens heeft een de geslachtsveranderende operatie ondergaan. van Hij heeft een penis. de Arie bezoekt uit Ryan om te uit horen hoe het met een op tv hem gaat. Na op tv de kerstvakantie gaat door Suus (7) ook naar op school aangesproken worden uit met haar in meisjesnaam. Samen met Arie tijdens maakt ze een traktatie het voor op de klas om dit heugelijke feit de een te vieren. Bo (20) heeft in de langverwachte geslachtsveranderende de operatie uit ondergaan. Ze is nu lichamelijk helemaal het een vrouw. Betekent dit dan ook door dat in het transgender zijn vanaf nu door geen enkele rol meer de in haar uit leven zal de spelen? Een aantal de maanden geleden heeft van Rens (12) aan zijn door nieuwe klas op op de middelbare een school verteld dat uit hij transgender is. Arie bezoekt in Rens en zijn op tv klas om de te horen hoe met de tijdens reacties zijn op dit grote met nieuws.Minder

Arie Boomsma volgt van een jaar lang in jonge transgenders in door hun dagelijks leven. tijdens Het programma de laat in zien hoe het is om in transgender te naar zijn en wat de jongeren een door moeten doormaken.Meer Arie Boomsma op volgt Loena, Eveline, een Martin, Ryan in en Bo. Loena (17) ontdekt al tijdens met heel jong dat uit ze transgender is. Toch besluit ze met dit aan het niemand te vertellen. een Pas op uit haar veertiende het deelt ze haar diepste naar geheim met haar ouders. uit Inmiddels staat Loena in op de wachtlijst voor door de geslachtsveranderende operatie. het Maar voordat het op zover is, het heeft ze nog op tv een andere door wens: grotere naar borsten. Eveline (34) heeft een naar eigen vliegtuig. In de uit periode in dat ze niet op tv goed in haar vel zat, het vond Eveline in het heerlijk om de te gaan vliegen. tijdens Aan Arie Boomsma vertelt de Eveline wat met het vliegen met op haar doet. Voor op tv Martin met (28) en Linda uit is de grote dag daar. in Ze gaan trouwen. Familie het en vrienden zijn naar bij dit de grote moment aanwezig. Iedereen in is de blij dat Martin na met een hele moeilijke met periode in uit zijn leven, nu dolgelukkig op tv het ja-woord geeft door aan zijn Linda. Ryan in (22) is opgenomen uit in het op tv ziekenhuis. De operatie een waar hij al uit zo lang naar uit uitkijkt, naar is eindelijk een feit. Ryan door krijgt een penis. een In het in begin van de de transitie van Bo tijdens (20) sprak Arie met de uit ouders de van Bo. Vooral op Bo's vader moest wel naar even slikken van toen hij op destijds hoorde dat zijn enige de zoon een vrouw wilde in worden. Nu in bezoekt Arie Bo's van ouders weer. Hoe hebben in zij de afgelopen op jaren op tv beleefd?Minder

Arie uit Boomsma volgt een jaar door lang in jonge transgenders in met hun dagelijks leven. Het tijdens programma laat zien hoe het het is om transgender uit te een zijn en wat de in jongeren op moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt een Rens, Bo en Martin. van Rens uit (12) is begonnen naar op de middelbare naar school. Een nieuwe omgeving door waar niemand weet op tv dat tijdens hij een transgender door is. Rens heeft het besloten meteen open kaart met te spelen in zijn het klas. op tv In het eerste mentoruur van het door schooljaar beleeft hij van zijn coming-out. Arie in Boomsma op tv bezoekt Rens 's op tv ochtends voordat hij naar uit school op tv gaat. Bo (20) is inmiddels een uit jaar aan de op tv in hormonen en bezig met op laserbehandelingen. Deze zijn het ter voorbereiding op een de operatie waar Bo in al jaren naar naar uitkijkt. De geslachtsveranderende operatie op die haar in eindelijk lichamelijk vrouw de zal maken. een Martin (28) is uit bijna twee van jaar dolgelukkig met zijn vriendin Linda. van Na het alle turbulente tijdens jaren wil hij graag vooruit in kijken met en aan zijn toekomst bouwen. in En daar hoort Linda met bij. Met een tijdens smoes lokt naar hij Linda naar de het strand om haar van te verrassen van met een de aanzoek.Minder

juli 2020
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!