Programma gemist?

Het van is Ivo's (11) laatste uit schooldag op als brugklasser. Na door een bewogen jaar door sluit Ivo het jaar af tijdens met naar zijn klasgenootjes. Ruben (20) door en zijn vriend Kelvin geven uit in een feestje omdat hun het zoon Ties één een jaar is. door En deze dag is extra uit bijzonder, want het uit is ook het hun eerste van vaderdag. Kess (19) voelt tijdens zich helemaal het mannetje met op tv zijn platte van borstkas. Samen met met zijn tweelingzus een Mae neemt het hij voorgoed afscheid door van zijn binder een die jarenlang zijn borsten door platdrukte. Na met de borstoperatie voelt Jody (24) zich op vrouwelijker dan ooit. van Ze tijdens loopt mee als van model op de catwalk op tv van door een groot mode-event. Haar moeder komt op tv het voor de eerste keer kijken. de Ivan (18) en Luna tijdens (16) op tv geven samen een een presentatie over gender van bij een van kamp voor LHBT+ jongeren. Het een is een de plek waar ze door vorig jaar verliefd in werden op elkaar. Elise (29) op is op herstellende van door twee aangezichtsoperaties. Het begin van haar van met medische transitie. Elise kijkt uit naar het de toekomst tijdens waarin ze uit ook lichamelijk door steeds meer de door vrouw wordt waar ze al zo naar lang naar de uitkijkt.

Dé dag voor de de Kess (19): na maanden wachten tijdens worden zijn met borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt met hij op tv een telefoontje van dat hij met spoed door naar het een ziekenhuis moet komen. met De klas van Ivo (11) in reageert in goed op zijn coming-out, maar toch een blijft door hij bang om op tv gepest te worden. Ivo's angst op wordt zo uit groot dat hij de professionele hulp nodig heeft. met Jody een (24) is door heel blij met haar nieuwe op borsten. Zó in blij dat ze op tv een feest organiseert op tv om haar vrouwelijkheid te vieren. tijdens op tv En daar hoort natuurlijk uit een bijzondere jurk bij! Luna door (16) een is geboren als jongen, Ivan tijdens (16) als meisje. uit door Ze zijn allebei transgender op tv en stapelverliefd op naar elkaar. Samen gaan ze naar naar met een speciale winkel de voor corrigerende onderkleding. van Voor de wet is Maria (21) uit uit nu officieel vrouw. Ze maakt de daarom het een naamswijzigingskaartje. Jan Kooijman helpt haar op met bezorgen van van de kaartjes waar met haar het nieuwe namen op staan. het En met dat zijn er nogal op wat.

Ruben met (20) is bevallen van een een zoon. tijdens Hij kan nu eindelijk naar starten met in mannelijke hormonen dus een hoogste tijd uit om zijn geboorteakte ook officieel tijdens te de wijzigen. Bij een nieuwe naam naar hoort ook door een nieuwe tijdens handtekening, maar daar is Ruben in niet op tijdens voorbereid. Kess (19) wil zo van snel mogelijk een naar door platte torso. Maar een door de lange wachttijden wordt zijn de uit geduld flink op de proef gesteld. op Samen met tweelingzus uit uit Mae heeft hij een afspraak op tv in het ziekenhuis waar de hij meer door hoopt te met horen over de de operatie. Ivan (18) uit wordt op sommige plekken op nog aangesproken met Ivanka. op tv op tv Na een periode van twijfel door kiest op tv hij ervoor uit de kast te door komen op school tijdens om zo op tv een van einde te maken aan op zijn dubbelleven. Vriendinnetje Luna (16) naar is ook transgender naar en van gaat mee voor de support. van Maria (21) woont door weer in op tv Drenthe, ze is terug naar in op de plek waar ze ooit tijdens vertrok als man. door door Maria is blij dat ze terug een in is, maar ze blijft het bang voor reacties van van mensen door op straat. Als naar Elise (29) in de uit spiegel kijkt, tijdens ziet ze vooral haar mannelijke trekken. van Ze op wordt opgenomen op in het ziekenhuis voor de de eerste operatie aan haar een het gezicht. Samen met Jan Kooijman van pakt Elise haar tas met het in.

Brugpieper een Ivo (11) met gaat zijn nieuwe klas uit vertellen dat naar hij geboren is als op tv meisje. Hij is een op van de zenuwen, omdat de hij bang op tv is voor de door reacties van zijn met nieuwe door klasgenootjes. Ruben (20) uit is bevallen van zoon Ties. Jan met Kooijman gaat bij de in de twee vaders langs op kraamvisite. met op tv Jody (24) is klaar voor uit haar eerste in operatie. Met naar de vrouwelijke hormonen kwam haar borstgroei uit een nauwelijks op gang, daarom krijgt uit ze van borstprotheses. Jody ziet zichzelf volledig als het met vrouw. Als ze door straks borsten heeft, hoopt het ze ook dat de buitenwereld het dat door ook ziet. Maria (21) vertrok de uit het Drenthe als man uit en ze verhuist de nu terug als vrouw. op Maria door wil haar transitie namelijk dichtbij haar door familie en vrienden door op voortzetten. De eerste stap is het met laseren van haar door het stoppels.

Kess in (19) en zijn met zus Mae komen als eeneiige van tweeling ter van wereld. In in tegenstelling tot de zijn zus, voelt Kess zich met nooit een meisje. naar Hij gaat in transitie door in naar man en staat op de met met wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar met als deze van weer de wordt uitgesteld, komt hij in een naar mentale dip. Luna tijdens (16) en door Ivan (18) zijn beide op tv transgender en de stapelverliefd op elkaar. het Waar Luna nooit twijfelt op tv over haar transitie, door vindt Ivan alles in rondom zijn naar gender heel uit ingewikkeld. De transitie van Elise het (29) met valt haar zwaar: ze is tijdens gestrest, emotioneel en door ze voelt uit zich eenzaam. in Maar stoppen is voor een Elise ook geen optie. het Voor Ivo op tv (11) uit is het zijn met laatste dag in groep 8 voordat naar hij na op de met zomervakantie naar de van middelbare school gaat. Hij neemt door afscheid van zijn klasgenootjes in die de hem volledig het accepteren als jongen. met Jan Kooijman gaat met hem het mee.

Jan van Kooijman presenteert vanaf op vanavond het vierde het seizoen van Hij het is een Zij. In zes de afleveringen volgt hij de met acht jonge transgenders in hun dagelijks in de leven en tijdens de transitie. En in dat is van vaak een naar lange weg met veel het ups en naar downs. Kooijman gaat langs bij Ruben van (20), transman én tijdens zwanger. Voordat hij in zijn medische transitie de gaat starten wil uit hij een samen met zijn in vriend Kelvin eerst heel door graag een naar kindje. De hoogzwangere Ruben uit staat op punt in van bevallen. een Aan de make-uptafel komt op Jody (24) erachter met dat ze met voorgoed door het leven met wil gaan als het vrouw. tijdens Tijdens de intense zoektocht naar zichzelf tijdens beseft ze dat tijdens vrouw-zijn meer van is dan op make-up, het zit diep op tv van binnen. Maria (21) met groeit op in in een kleine naar veenkolonie in door Drenthe. In haar puberteit met werkt ze als knecht naar op op tv een boerderij. Het de is de op tv enige plek waar ze zichzelf kan de van zijn, want als jongen met een opvallend vrouwelijk naar gedrag werd ze enorm uit gepest.

Jan in Kooijman presenteert vanaf vanavond op tv het derde seizoen van in door Hij is een Zij. In dit op tv programma volgt met Jan het zeven jonge transgenders tijdens hun het transitie. Hij is met een Zij laat een de lange weg zien het vol uit onbegrip en een teleurstelling, maar ook op tv met opluchting en blijdschap omdat het ze eindelijk zichzelf op tv zijn. Dit seizoen maken we een kennis de met Nick (20). Hij naar is student, houdt van op sporten en uitgaan. met Zij studiegenoten op tv weten niet dat een hij het is geboren als meisje. naar Nick doet een coming-out door omdat hij komende tijd het veel afwezig is op tv door de operaties. de De 9-jarige op Storm is uit de jongste transgender het van dit seizoen. Hij op tv gaat naar school tijdens als jongen, maar in thuis door in het leven van als meisje. Elise (27) de gaat sinds 2016 van als vrouw door het uit leven. De uit coming-out veranderde met haar leven drastisch. Ze was getrouwd met door en vader van twee het jonge kinderen. Elise mag na met een lang wachten eindelijk het beginnen met hormonen. Davin (27) op wacht van op zijn voorlopig laatste operatie. het Zijn een baarmoeder en eierstokken worden verwijderd. Omdat op tv Davin de in de toekomst graag een kinderen wil, denkt het hij de er over na zijn een eierstokken te laten invriezen. Mik op (23) is naar a-gender, identificeert zich op niet op als vrouw en uit niet als man. Dit zorgt een voor problemen in de het door dagelijks leven omdat Mik zich door gedwongen voelt op tv te kiezen tussen mannelijk of op vrouwelijk. Ook de keren Eveline (34) in en Loena (19) door terug. Beiden bereiden met zich tijdens voor op de geslachtsveranderende het operatie. Waar Loena die ondergaat van in in Nederland vertrekt Eveline naar Thailand. Presentator op tv uit Jan Kooijman: "Ik met vind het een eer om in op tv Hij is een tijdens een Zij te stappen. Met plezier uit heb ik in de eerste twee seizoenen een bekeken. Nu ik zelf uit de de gesprekken mag voeren, ben ik op nog meer onder een op tv de indruk van op tv het doorzettingsvermogen, de op openheid en het door incasseringsvermogen van mijn gesprekspartners. Zij hebben de regelmatig te maken het met vooroordelen een en tegenslagen. in Toch blijven ze positief in en gestaag doorwerken het naar hun doel: volledig de zichzelf worden. Ik door voel me een bevoorrecht tijdens dat ze mij op genoeg vertrouwen om mee te van mogen het kijken tijdens dat traject." Genderdysforie naar is geen de keuze, het zit op tv van binnen. Jan volgt Eveline, van Loena, op tv Nick, Storm, Davin, de Mik en Elise in tijdens hun zoektocht naar van zichzelf.

Arie van Boomsma volgt een door jaar lang jonge tijdens transgenders in hun dagelijks tijdens leven. Het programma laat met tijdens zien hoe het het is om transgender te zijn en op wat de de jongeren moeten het doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, tijdens Eveline, naar Ryan, Suus, Bo op tv en Rens. Loena (18) naar is hersteld van in haar borstoperatie en gaat door samen met door een de vriendin haar eerste bh kopen. de Eveline (34) uit is door de met hormonen lichamelijk steeds vrouwelijker geworden. door Om het als geloofwaardig naar vrouw door het leven te op gaan, wil de Eveline heel graag iets op tv veranderen door aan haar stem. Ze door ondergaat daarom een stemoperatie. Arie naar door Boomsma is erbij het als Eveline na de operatie op tv voor met het eerst weer haar stem mag uit de gebruiken. Ryan (22) heeft de op tv geslachtsveranderende operatie met ondergaan. Hij heeft een door penis. Arie bezoekt tijdens Ryan om naar te horen hoe het met de hem gaat. Na op de in kerstvakantie gaat Suus het (7) ook op school met aangesproken worden met haar tijdens meisjesnaam. Samen met tijdens Arie maakt uit ze op tv een traktatie voor de klas tijdens om dit uit heugelijke feit te vieren. in Bo (20) heeft de de langverwachte geslachtsveranderende van operatie ondergaan. op Ze is op tv nu lichamelijk helemaal vrouw. Betekent dit op tv in dan ook dat het transgender zijn in vanaf het nu geen op enkele rol meer in haar het leven zal spelen? door Een aantal op tv maanden geleden heeft Rens (12) tijdens aan zijn een nieuwe klas op naar de uit middelbare school verteld dat hij transgender van op tv is. Arie bezoekt Rens door en zijn tijdens klas om te tijdens horen hoe de in reacties zijn op dit grote tijdens nieuws.Minder

Arie de Boomsma volgt een jaar tijdens lang jonge transgenders in het de hun dagelijks leven. Het programma uit laat het zien hoe het is om transgender het te zijn van en wat uit de jongeren moeten een doormaken.Meer Arie tijdens Boomsma volgt Loena, op tv Eveline, Martin, Ryan het en Bo. Loena (17) een ontdekt al heel jong dat op tv ze transgender op tv is. Toch besluit naar ze dit van aan niemand te vertellen. Pas in op haar van veertiende op tv deelt ze haar uit diepste geheim met de haar ouders. Inmiddels staat Loena op een de het wachtlijst voor naar de geslachtsveranderende operatie. op tv Maar voordat het zover is, heeft een ze nog van een andere wens: grotere uit uit borsten. Eveline (34) op heeft een eigen een vliegtuig. In de periode dat ze de niet naar goed in haar vel zat, in vond van Eveline het op heerlijk om te met gaan vliegen. Aan Arie Boomsma vertelt op Eveline wat het op vliegen met met haar doet. Voor van Martin (28) en de Linda is het de grote tijdens dag daar. Ze gaan trouwen. Familie het en vrienden op tv zijn van bij dit grote moment tijdens aanwezig. Iedereen is uit blij dat Martin na een van hele het moeilijke periode het in zijn leven, nu naar dolgelukkig het een ja-woord geeft aan zijn Linda. van Ryan een (22) is opgenomen in het ziekenhuis. in door De operatie waar hij met al zo lang naar uitkijkt, van een is eindelijk een feit. Ryan krijgt op naar een penis. In een het begin van de tijdens transitie van Bo (20) de sprak Arie met het de tijdens ouders van Bo. Vooral Bo's vader naar moest met wel even slikken de toen hij destijds hoorde de dat door zijn enige zoon een vrouw wilde naar worden. Nu naar bezoekt Arie Bo's ouders met het weer. Hoe hebben zij de een afgelopen jaren de beleefd?Minder

Arie Boomsma op tv volgt een jaar lang van jonge transgenders op tv in hun op dagelijks leven. Het programma met laat zien hoe van het van is om transgender te in zijn en wat de jongeren naar moeten doormaken.Meer Arie een op tv Boomsma volgt Rens, van Bo en Martin. Rens (12) met is begonnen op de de middelbare door school. Een nieuwe een omgeving waar op tv niemand weet dat hij in een transgender is. Rens heeft tijdens besloten meteen open tijdens kaart te van spelen in zijn een klas. In het in eerste mentoruur van het van schooljaar beleeft op tv hij zijn coming-out. uit Arie Boomsma uit bezoekt Rens 's ochtends voordat op tv hij met naar school gaat. door Bo (20) is inmiddels met een jaar op aan de hormonen en met bezig met in laserbehandelingen. Deze het zijn ter voorbereiding op de de operatie de waar Bo al op jaren naar uitkijkt. De geslachtsveranderende een operatie die haar eindelijk de lichamelijk op vrouw zal maken. Martin op (28) is bijna door twee jaar dolgelukkig tijdens met uit zijn vriendin Linda. op tv Na alle turbulente jaren door wil hij graag naar vooruit kijken en aan op zijn toekomst bouwen. En de daar hoort uit Linda bij. van Met een smoes lokt door hij Linda naar het tijdens strand om haar op te verrassen met op een naar aanzoek.Minder

maart 2021
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!