Programma gemist?

Het van is Ivo's (11) in laatste schooldag als brugklasser. op tv Na een bewogen jaar van sluit door Ivo het jaar af op met zijn uit klasgenootjes. Ruben (20) en zijn uit vriend Kelvin door geven een naar feestje omdat hun van zoon Ties één jaar is. op tv in En deze dag is op tv extra bijzonder, want het op is ook hun naar eerste vaderdag. Kess op tv (19) voelt zich helemaal in het mannetje met een het zijn platte borstkas. een Samen met zijn tweelingzus tijdens Mae neemt hij voorgoed van afscheid van zijn binder door die een jarenlang zijn borsten op platdrukte. Na de borstoperatie voelt tijdens Jody (24) zich van vrouwelijker dan tijdens ooit. naar Ze loopt mee als tijdens model op de catwalk met van in een groot mode-event. Haar moeder komt met met voor de eerste keer op kijken. Ivan (18) en Luna tijdens (16) geven samen in een presentatie van over gender bij naar een door kamp voor LHBT+ jongeren. uit Het is de in plek waar ze met vorig jaar verliefd werden op de elkaar. Elise (29) uit is tijdens herstellende van twee aangezichtsoperaties. op Het begin van haar met medische transitie. met Elise kijkt uit van naar de toekomst waarin tijdens ze ook in lichamelijk uit steeds meer de vrouw wordt naar waar op ze al zo het lang naar uitkijkt.

Dé tijdens dag voor Kess een (19): na maanden wachten tijdens worden zijn in borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt van hij op tv een telefoontje dat hij met uit spoed naar het met ziekenhuis moet komen. op met De klas van Ivo (11) reageert op tv met goed op zijn coming-out, maar naar toch een blijft hij bang om op gepest te worden. Ivo's tijdens angst wordt naar zo groot dat hij van professionele door hulp nodig heeft. Jody (24) is het heel blij met het haar nieuwe met borsten. Zó blij met dat ze een een feest organiseert op tv om haar vrouwelijkheid te vieren. de En daar van hoort de natuurlijk een bijzondere naar jurk bij! Luna (16) is geboren een als jongen, Ivan met (16) als meisje. het Ze uit zijn allebei transgender en uit stapelverliefd op op tv elkaar. Samen gaan ze de naar een speciale winkel uit voor corrigerende onderkleding. door Voor de wet tijdens door is Maria (21) nu op tv officieel vrouw. Ze maakt daarom naar de een naamswijzigingskaartje. Jan Kooijman helpt haar door met van bezorgen van de in kaartjes waar haar nieuwe uit namen op staan. een En dat zijn naar er nogal tijdens wat.

Ruben met (20) is bevallen van uit een tijdens zoon. Hij kan nu eindelijk de starten met tijdens mannelijke hormonen dus hoogste een tijd om zijn geboorteakte een ook officieel van te wijzigen. Bij met een op tv nieuwe naam hoort ook een op tv nieuwe de handtekening, maar daar is Ruben niet op op voorbereid. Kess de naar (19) wil zo snel mogelijk een op tv platte torso. Maar tijdens door de op lange wachttijden wordt zijn op door geduld flink op de proef gesteld. een tijdens Samen met tweelingzus Mae op tv heeft hij een in afspraak in het ziekenhuis waar op hij meer met hoopt te horen over op de operatie. in Ivan (18) wordt het op sommige met plekken nog aangesproken met in Ivanka. Na een naar periode van twijfel kiest tijdens hij ervoor naar uit de kast van te komen op op school om zo op een einde naar te maken aan zijn dubbelleven. de Vriendinnetje Luna uit (16) naar is ook transgender en gaat uit mee voor een de support. uit Maria (21) woont weer in tijdens Drenthe, ze is naar terug op de plek naar waar ze door ooit vertrok van als man. Maria van is blij met dat ze terug is, maar ze naar blijft de bang voor naar reacties van mensen het op straat. Als tijdens Elise (29) in de spiegel kijkt, op tv op tv ziet ze vooral haar mannelijke trekken. met in Ze wordt opgenomen in het het ziekenhuis voor door de eerste operatie aan door haar gezicht. Samen met van Jan van Kooijman pakt in Elise haar tas op tv in.

Brugpieper Ivo op (11) gaat zijn door nieuwe klas vertellen dat in hij van geboren is als tijdens meisje. Hij in is op van de zenuwen, omdat van hij in bang is voor de met reacties van door zijn nieuwe klasgenootjes. een Ruben (20) op is bevallen van in zoon Ties. Jan Kooijman uit gaat bij de twee tijdens vaders langs op tv op kraamvisite. Jody (24) het is klaar voor haar het eerste in operatie. Met een de vrouwelijke hormonen kwam op tv haar borstgroei nauwelijks op het gang, daarom krijgt naar ze door borstprotheses. Jody ziet zichzelf volledig als op tv het vrouw. Als ze straks borsten op heeft, hoopt ze de ook dat met de buitenwereld dat ook uit ziet. uit Maria (21) vertrok door uit Drenthe als man en tijdens ze verhuist nu met terug van als vrouw. Maria wil tijdens haar transitie namelijk dichtbij haar uit van familie en vrienden voortzetten. door De eerste stap is het op tv laseren van haar met tijdens stoppels.

Kess (19) het en zijn in zus Mae komen als in eeneiige tweeling ter wereld. van In tegenstelling tot uit zijn zus, voelt met Kess zich een nooit een meisje. de Hij gaat in van transitie naar man in en staat op in de wachtlijst voor in de borstverwijderende operatie. Maar een als op tv deze weer wordt uitgesteld, komt tijdens de hij in een mentale in dip. Luna (16) in en Ivan (18) zijn naar beide transgender en stapelverliefd het met op elkaar. Waar Luna door nooit twijfelt over haar tijdens transitie, vindt Ivan op alles rondom uit zijn gender heel ingewikkeld. De met naar transitie van Elise (29) valt door haar zwaar: door ze is gestrest, op emotioneel en het ze voelt zich eenzaam. Maar stoppen uit is voor Elise op ook tijdens geen optie. Voor Ivo naar (11) met is het zijn laatste in dag in groep 8 voordat naar hij de na de zomervakantie naar met de middelbare school naar gaat. Hij neemt naar afscheid van op tv zijn klasgenootjes die van hem volledig accepteren een als jongen. Jan Kooijman gaat de met hem op mee.

Jan Kooijman op tv presenteert vanaf een vanavond het uit vierde seizoen van Hij is een van Zij. In zes op afleveringen uit volgt hij acht jonge transgenders de in naar hun dagelijks leven en tijdens op tv de transitie. een En het dat is vaak een uit lange weg met veel ups met en downs. Kooijman het gaat langs een bij Ruben op tv (20), transman én zwanger. met Voordat hij zijn medische op transitie gaat starten wil op tv naar hij samen met zijn vriend op Kelvin op tv eerst heel graag een tijdens kindje. De hoogzwangere Ruben staat het op punt van van bevallen. Aan met de make-uptafel komt in Jody (24) met erachter dat ze voorgoed door op tv het leven wil een gaan de als vrouw. Tijdens met de intense zoektocht naar op zichzelf beseft ze het dat vrouw-zijn meer is op dan make-up, het op zit op tv diep van binnen. Maria door (21) de groeit op in een kleine op tv veenkolonie in Drenthe. met In in haar puberteit werkt ze als naar knecht van op een boerderij. in Het is de enige plek waar met naar ze zichzelf kan zijn, in want als jongen met opvallend op tv op vrouwelijk gedrag werd ze enorm op gepest.

Jan Kooijman uit presenteert van vanaf vanavond het derde het seizoen van Hij is naar een Zij. In dit naar programma volgt Jan een zeven jonge naar transgenders van tijdens hun transitie. Hij met is een Zij laat de de lange weg een zien vol onbegrip en tijdens teleurstelling, uit maar ook met van opluchting en de blijdschap omdat ze het eindelijk zichzelf zijn. Dit seizoen maken we naar kennis van met Nick (20). Hij een is student, houdt uit van sporten en de uitgaan. Zij op tv studiegenoten weten niet uit dat hij is geboren als door meisje. Nick doet een een coming-out naar omdat hij komende van tijd veel afwezig is het door de naar operaties. De 9-jarige Storm de is een de jongste transgender van het dit seizoen. Hij gaat van naar school de als jongen, naar maar thuis door het tijdens leven van als meisje. Elise (27) gaat het sinds 2016 het als vrouw naar door het leven. De in coming-out veranderde haar op leven drastisch. Ze door was getrouwd op tv en vader van door twee jonge kinderen. Elise met mag na lang wachten eindelijk uit beginnen het met hormonen. van Davin (27) wacht in op zijn voorlopig uit laatste operatie. Zijn baarmoeder en een eierstokken worden verwijderd. Omdat met Davin in de op toekomst het graag kinderen wil, denkt hij door er over op tv na zijn eierstokken te op laten invriezen. Mik door (23) is a-gender, het identificeert zich een niet als vrouw en in op tv niet als man. Dit zorgt de voor problemen van in het dagelijks van leven omdat Mik zich met gedwongen voelt te naar kiezen tussen op mannelijk of uit vrouwelijk. Ook keren Eveline (34) en van Loena naar (19) terug. Beiden bereiden zich de voor tijdens op de geslachtsveranderende operatie. Waar de Loena die ondergaat de in het Nederland vertrekt Eveline naar Thailand. Presentator door Jan naar Kooijman: "Ik vind het een de eer om in naar Hij is door een Zij het te stappen. Met plezier door heb ik de in eerste twee seizoenen bekeken. het Nu ik met zelf van de gesprekken mag voeren, ben ik van nog meer onder het de indruk van uit op het doorzettingsvermogen, de openheid uit en het incasseringsvermogen van mijn de gesprekspartners. Zij op tv hebben op tv regelmatig te maken met de vooroordelen en tegenslagen. Toch blijven van ze met positief en een gestaag doorwerken naar hun doel: volledig naar zichzelf op tv worden. Ik van voel me bevoorrecht de dat ze mij genoeg vertrouwen de om tijdens mee te mogen kijken tijdens uit dat traject." Genderdysforie is geen een keuze, het op tv zit van binnen. Jan van volgt Eveline, Loena, door Nick, Storm, Davin, tijdens Mik en Elise op tv in op tv hun zoektocht naar in zichzelf.

Arie Boomsma volgt naar een in jaar lang in jonge transgenders in met hun dagelijks leven. Het op tv programma laat zien door hoe het is in om transgender met te zijn en wat de tijdens jongeren moeten doormaken.Meer Arie het Boomsma volgt met Loena, Eveline, een Ryan, Suus, Bo uit en Rens. Loena (18) in is hersteld van op haar borstoperatie en gaat een samen met een naar vriendin naar haar eerste bh kopen. door Eveline (34) is door door de de hormonen lichamelijk steeds vrouwelijker uit geworden. Om als naar geloofwaardig met vrouw door het een leven te gaan, wil naar Eveline heel graag het iets veranderen aan haar uit stem. Ze ondergaat daarom naar een een stemoperatie. Arie Boomsma is erbij van in als Eveline na de operatie voor op het uit eerst weer op tv haar stem mag gebruiken. Ryan (22) uit heeft tijdens de geslachtsveranderende operatie ondergaan. de Hij heeft met een penis. Arie bezoekt Ryan een op om te horen hoe het met in hem in gaat. Na de in kerstvakantie gaat Suus (7) met ook op school met aangesproken worden met haar de meisjesnaam. Samen met door Arie van maakt ze een traktatie voor een van de klas om dit naar heugelijke feit te vieren. uit Bo (20) heeft een de op langverwachte geslachtsveranderende operatie ondergaan. tijdens Ze is nu lichamelijk met helemaal vrouw. Betekent dit uit dan ook dat de naar het transgender zijn vanaf nu op tv geen met enkele rol meer in het haar leven zal spelen? op Een aantal maanden geleden de van heeft Rens (12) aan van zijn nieuwe klas op op de middelbare school verteld met dat hij transgender op een is. Arie bezoekt Rens en in zijn klas om te met horen hoe de de uit reacties zijn op naar dit grote nieuws.Minder

Arie Boomsma volgt uit een een jaar lang het jonge transgenders in hun dagelijks het leven. in Het programma laat zien hoe door het is uit om transgender te zijn en met wat tijdens de jongeren het moeten doormaken.Meer Arie Boomsma de volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan naar door en Bo. Loena (17) ontdekt uit al heel jong dat van ze transgender op is. Toch uit besluit ze dit aan de niemand te vertellen. uit Pas op de haar veertiende deelt in ze haar diepste geheim met uit haar ouders. Inmiddels een op tv staat Loena op de tijdens wachtlijst voor het de geslachtsveranderende operatie. Maar voordat het op tv zover is, heeft het ze in nog een andere van wens: grotere in borsten. Eveline (34) heeft een op eigen vliegtuig. In de op periode dat door ze niet goed een in naar haar vel zat, vond met Eveline het heerlijk om met te gaan vliegen. Aan van van Arie Boomsma vertelt Eveline door wat het vliegen met door haar de doet. Voor Martin tijdens (28) en Linda op is de grote op tv dag daar. Ze tijdens gaan trouwen. Familie en vrienden zijn op tv bij dit grote naar uit moment aanwezig. Iedereen is een blij dat Martin na een met hele met moeilijke periode in zijn leven, in nu dolgelukkig het in door ja-woord geeft aan zijn het Linda. Ryan (22) is opgenomen naar in het naar ziekenhuis. De met operatie waar uit hij al zo lang naar het uitkijkt, is eindelijk door een feit. tijdens Ryan krijgt een penis. op tv In het begin met van de transitie van tijdens Bo (20) sprak naar door Arie met de ouders van de Bo. Vooral Bo's het vader het moest wel even tijdens slikken toen hij een destijds hoorde dat zijn door enige zoon door een vrouw wilde worden. Nu bezoekt op Arie van Bo's ouders weer. Hoe hebben de zij het de afgelopen jaren het beleefd?Minder

Arie Boomsma volgt op tv een jaar op lang jonge transgenders in met hun dagelijks leven. op tv Het tijdens programma laat uit zien hoe het is uit om transgender in te zijn en wat naar de jongeren moeten doormaken.Meer Arie op door Boomsma volgt Rens, Bo van en Martin. Rens (12) door is begonnen op de de middelbare school. Een tijdens tijdens nieuwe omgeving waar niemand weet een dat hij een transgender op op tv is. Rens heeft besloten meteen naar open naar kaart te spelen in van zijn klas. de In het eerste mentoruur van het naar schooljaar beleeft hij met zijn coming-out. Arie een Boomsma de bezoekt Rens 's tijdens ochtends voordat hij naar school met gaat. in Bo (20) het is inmiddels een jaar aan de het hormonen het en bezig met laserbehandelingen. in Deze zijn op tv ter voorbereiding op de een operatie waar Bo al tijdens in jaren naar uitkijkt. de De geslachtsveranderende operatie die haar eindelijk op tv een lichamelijk vrouw zal op tv maken. Martin (28) is bijna twee op tv jaar dolgelukkig van met zijn vriendin met Linda. Na alle op turbulente uit jaren wil hij graag van vooruit kijken en aan zijn op toekomst bouwen. het En daar een hoort Linda het bij. Met een smoes lokt een hij door Linda naar het strand naar om haar te verrassen met tijdens een een aanzoek.Minder

april 2019
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord