Programma gemist?

Het uit is Ivo's (11) laatste op tv schooldag als brugklasser. Na van een bewogen jaar met een sluit Ivo het jaar af met een zijn klasgenootjes. op Ruben (20) en op zijn tijdens vriend Kelvin geven een feestje omdat de hun het zoon Ties door één jaar is. En deze in dag is met extra bijzonder, want uit het is ook hun het eerste vaderdag. tijdens Kess (19) voelt zich helemaal de het met mannetje met zijn een platte borstkas. Samen met zijn uit tweelingzus Mae het neemt hij voorgoed het afscheid op van zijn binder door die jarenlang zijn borsten platdrukte. op Na de borstoperatie op tv voelt Jody op tv (24) zich naar vrouwelijker dan ooit. Ze loopt mee met als model met op op de catwalk van een groot mode-event. een Haar moeder komt uit voor uit de eerste keer kijken. Ivan het (18) tijdens en Luna (16) geven samen de de een presentatie over uit gender bij een kamp voor LHBT+ tijdens jongeren. naar Het is de van plek waar ze vorig jaar de verliefd werden op een elkaar. door Elise (29) is herstellende door van twee door aangezichtsoperaties. Het begin van haar de medische transitie. Elise een kijkt uit tijdens naar door de toekomst waarin ze ook de lichamelijk de steeds meer de vrouw een wordt waar een ze al zo lang in naar uitkijkt.

Dé het dag voor Kess (19): na uit maanden op wachten worden zijn naar borsten verwijderd. het Maar onderweg krijgt hij een het telefoontje op tv dat hij met spoed naar het met ziekenhuis moet komen. op tv in De klas van Ivo (11) reageert het goed op zijn een coming-out, maar toch uit blijft hij bang in om gepest in te worden. door Ivo's angst wordt zo groot in dat op hij professionele hulp uit nodig heeft. Jody van (24) is heel het blij met haar nieuwe uit borsten. van Zó blij dat naar ze een feest van organiseert om haar een vrouwelijkheid te vieren. En daar hoort op natuurlijk een van bijzondere jurk bij! van Luna (16) een is geboren de als jongen, Ivan (16) van als meisje. Ze van zijn allebei transgender en stapelverliefd op op van elkaar. Samen op tv gaan ze naar een de speciale winkel voor corrigerende onderkleding. naar een Voor de wet in is Maria (21) van nu officieel vrouw. Ze het maakt daarom met een naamswijzigingskaartje. Jan Kooijman in helpt haar met bezorgen van in de uit kaartjes waar haar nieuwe naar namen op staan. naar En dat zijn op tv er nogal naar wat.

Ruben (20) uit is bevallen door van een zoon. Hij kan op nu de eindelijk starten met mannelijke met hormonen dus naar hoogste tijd het om zijn geboorteakte ook officieel op te wijzigen. door Bij een nieuwe het naam hoort ook een nieuwe de het handtekening, maar daar is Ruben op niet op op voorbereid. Kess (19) wil zo met snel tijdens mogelijk een platte torso. Maar uit door door de lange wachttijden op tv wordt zijn geduld flink op van de proef een gesteld. Samen op met tweelingzus van Mae heeft hij een afspraak met in het ziekenhuis waar uit hij meer op tv hoopt te naar horen over de operatie. Ivan in (18) de wordt op sommige plekken op tv nog aangesproken de met Ivanka. Na met een periode van twijfel een kiest hij uit ervoor uit de kast te tijdens een komen op school om zo een uit einde op tv te maken in aan zijn dubbelleven. Vriendinnetje Luna tijdens (16) is het ook transgender en gaat mee op voor van de support. Maria van (21) woont weer in een Drenthe, ze tijdens is terug naar op de plek waar ze van ooit vertrok naar als man. Maria is een blij door dat ze terug is, in maar ze blijft bang een voor reacties van mensen op tv in op straat. Als Elise (29) de in de uit spiegel kijkt, ziet ze vooral naar uit haar mannelijke trekken. Ze uit wordt opgenomen in het ziekenhuis door voor van de eerste het operatie aan haar gezicht. Samen naar met op tv Jan Kooijman pakt Elise op haar tas uit in.

Brugpieper Ivo (11) van gaat zijn het nieuwe klas vertellen dat tijdens hij geboren is naar op als meisje. Hij de is op van uit de zenuwen, omdat hij bang is een voor op tv de reacties door van zijn nieuwe tijdens klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen het van zoon een Ties. Jan Kooijman gaat op bij de twee naar vaders langs op uit kraamvisite. Jody tijdens (24) is klaar voor haar naar eerste operatie. de Met de vrouwelijke hormonen van kwam haar in borstgroei nauwelijks van op gang, op tv daarom krijgt ze tijdens borstprotheses. Jody ziet zichzelf volledig het als vrouw. op Als ze straks borsten met heeft, hoopt ze ook de dat de de buitenwereld dat ook met ziet. Maria naar (21) vertrok uit op tv Drenthe als op man en ze van verhuist nu terug als vrouw. Maria tijdens wil op tv haar transitie namelijk dichtbij in haar familie uit en vrienden voortzetten. De op tv eerste het stap is het laseren van op tv haar op stoppels.

Kess in (19) en zijn zus Mae de naar komen als eeneiige tweeling ter op wereld. In tijdens tegenstelling tot zijn zus, met voelt Kess zich nooit een een meisje. van Hij gaat in in transitie naar een man en staat op op de wachtlijst voor naar de borstverwijderende operatie. Maar van als in deze weer wordt uitgesteld, op tv komt hij in een het mentale een dip. Luna (16) tijdens en Ivan (18) zijn naar beide transgender en in stapelverliefd op elkaar. op tv Waar Luna nooit met twijfelt door over haar transitie, vindt Ivan alles een rondom zijn van gender naar heel ingewikkeld. De transitie tijdens van Elise (29) op tv valt haar met zwaar: ze is gestrest, emotioneel en de op ze voelt zich eenzaam. Maar de stoppen is uit voor Elise ook het geen optie. Voor Ivo van (11) is het tijdens zijn laatste dag in op tv van groep 8 voordat tijdens hij na de met zomervakantie naar de middelbare school op gaat. Hij in neemt afscheid van zijn klasgenootjes op tijdens die hem volledig accepteren als een jongen. in Jan Kooijman gaat met tijdens hem mee.

Jan naar Kooijman presenteert vanaf vanavond naar het in vierde seizoen van Hij is een met Zij. In zes in afleveringen door volgt hij acht jonge transgenders op tv in de hun dagelijks leven de en tijdens op de transitie. En dat is op vaak op tv een lange weg met veel door ups en downs. Kooijman gaat in langs bij Ruben in (20), transman én de zwanger. Voordat een hij door zijn medische transitie gaat de starten wil hij in samen met in zijn vriend Kelvin eerst heel door graag een kindje. een De hoogzwangere Ruben staat van uit op punt van tijdens bevallen. Aan de tijdens make-uptafel komt Jody (24) naar erachter dat ze voorgoed door een het leven naar wil gaan als vrouw. van Tijdens tijdens de intense zoektocht door naar zichzelf beseft tijdens ze dat uit vrouw-zijn meer is dan make-up, het op zit diep van de met binnen. Maria (21) groeit op naar in een van kleine veenkolonie een in Drenthe. In op tv haar puberteit werkt ze op tv als knecht op tijdens een boerderij. Het is op de enige plek door waar ze door zichzelf kan zijn, want als naar jongen van met opvallend vrouwelijk gedrag werd op ze enorm uit gepest.

Jan in Kooijman presenteert door vanaf vanavond het derde seizoen van in Hij is op een Zij. In dit door naar programma volgt Jan zeven naar jonge transgenders naar tijdens hun transitie. Hij uit is een Zij laat de een lange weg van zien vol onbegrip en een door teleurstelling, maar ook met opluchting en een blijdschap naar omdat ze eindelijk zichzelf door zijn. Dit seizoen maken we van een kennis met Nick het (20). Hij is student, houdt met van sporten en uitgaan. in Zij studiegenoten weten uit niet dat in hij naar is geboren als meisje. Nick een doet een coming-out omdat met hij tijdens komende tijd op tv veel afwezig is door de tijdens operaties. De de 9-jarige Storm het is de jongste transgender van uit dit door seizoen. Hij gaat naar school een als jongen, maar thuis tijdens door op tv het leven als met meisje. Elise van (27) gaat sinds 2016 als van vrouw door het op leven. De coming-out veranderde met haar leven drastisch. met Ze was getrouwd uit de en vader van tijdens twee jonge kinderen. van Elise mag na lang naar wachten eindelijk beginnen op met hormonen. Davin (27) wacht met op van zijn voorlopig laatste met operatie. Zijn baarmoeder en eierstokken van worden verwijderd. het Omdat Davin tijdens in de uit toekomst graag kinderen wil, naar denkt hij er over een na zijn eierstokken te van tijdens laten invriezen. Mik (23) is a-gender, uit identificeert zich niet het als vrouw het en niet door als man. Dit zorgt de voor uit problemen in het dagelijks in leven omdat Mik het zich gedwongen voelt te kiezen op de tussen mannelijk of op vrouwelijk. Ook keren naar Eveline (34) en Loena de (19) terug. Beiden bereiden zich op voor op tijdens de geslachtsveranderende operatie. Waar uit Loena die ondergaat op in een Nederland vertrekt een Eveline naar Thailand. Presentator Jan door Kooijman: "Ik vind het een de eer om in op Hij naar is een Zij een te stappen. naar Met plezier heb een ik de eerste twee seizoenen bekeken. de Nu ik van zelf de een gesprekken mag het voeren, ben ik nog meer onder door de naar indruk van het doorzettingsvermogen, naar de openheid in en het een incasseringsvermogen van mijn tijdens gesprekspartners. Zij hebben regelmatig het te maken met op vooroordelen en op tegenslagen. Toch blijven ze van positief en door gestaag doorwerken naar hun uit doel: volledig zichzelf op tv worden. Ik voel me bevoorrecht met de dat ze mij genoeg door vertrouwen om mee tijdens te mogen uit kijken tijdens dat traject." Genderdysforie is geen uit de keuze, het zit op van binnen. Jan volgt tijdens Eveline, Loena, Nick, Storm, Davin, een Mik en op Elise met in hun zoektocht naar op zichzelf.

Arie van Boomsma volgt een jaar lang van jonge transgenders in met in hun dagelijks leven. Het programma tijdens laat zien hoe de het is om naar transgender te van zijn en wat de jongeren een moeten doormaken.Meer het Arie Boomsma de volgt Loena, de Eveline, Ryan, Suus, Bo en op tv Rens. Loena (18) het is hersteld van op haar borstoperatie en gaat met samen met de een vriendin haar eerste in de bh kopen. Eveline (34) is met door de hormonen lichamelijk op steeds vrouwelijker geworden. op Om als geloofwaardig op op tv vrouw door het leven te door gaan, wil Eveline heel naar graag een iets veranderen aan haar naar stem. Ze ondergaat uit daarom een met stemoperatie. Arie Boomsma is tijdens erbij als Eveline na het de naar operatie voor het eerst weer op tv het haar stem mag gebruiken. op tv Ryan (22) heeft de de geslachtsveranderende operatie ondergaan. Hij het heeft een penis. met naar Arie bezoekt Ryan om te horen naar hoe het met van hem gaat. op Na in de kerstvakantie gaat door Suus (7) ook op school aangesproken op worden een met haar de meisjesnaam. Samen met op tv Arie maakt ze een de traktatie voor de naar klas om van dit heugelijke feit te vieren. Bo tijdens (20) heeft de uit langverwachte geslachtsveranderende operatie door op ondergaan. Ze is nu lichamelijk helemaal op uit vrouw. Betekent dit naar dan ook dat het een transgender zijn vanaf nu geen met enkele rol in meer door in haar leven zal spelen? Een in aantal maanden door geleden heeft Rens (12) het aan in zijn nieuwe klas in op de middelbare school verteld met uit dat hij transgender is. Arie bezoekt met Rens de en zijn klas om te een horen op tv hoe de reacties zijn op door dit de grote nieuws.Minder

Arie uit Boomsma volgt een jaar lang door jonge transgenders in in hun dagelijks leven. het Het uit programma laat door zien hoe het is om een transgender in te zijn en wat het de jongeren moeten doormaken.Meer Arie uit Boomsma tijdens volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan uit en Bo. door Loena (17) op tv ontdekt al een heel jong dat door ze transgender is. Toch naar besluit ze dit aan op tv niemand te vertellen. in Pas op haar met veertiende deelt ze door haar diepste op tv geheim met haar ouders. uit Inmiddels staat Loena de op de wachtlijst voor uit in de geslachtsveranderende operatie. uit Maar voordat het met zover is, heeft naar ze nog een andere door wens: grotere borsten. in Eveline (34) heeft een eigen tijdens van vliegtuig. In de uit periode dat ze niet met goed in haar vel zat, op vond Eveline het de heerlijk om te de gaan vliegen. naar Aan Arie Boomsma vertelt tijdens Eveline het wat het vliegen op tv met haar doet. Voor Martin op tv met (28) en Linda is de grote door een dag daar. Ze gaan van trouwen. Familie en vrienden een zijn het bij dit grote moment aanwezig. Iedereen in is blij de dat Martin na een een hele tijdens moeilijke periode in zijn leven, met op tv nu dolgelukkig het ja-woord geeft aan naar zijn Linda. Ryan tijdens op (22) is opgenomen een in het ziekenhuis. De operatie waar een op tv hij al zo lang naar in uitkijkt, is eindelijk een uit het feit. Ryan krijgt het een penis. In het een begin van de transitie van het Bo (20) sprak naar Arie met de op ouders van in Bo. in Vooral Bo's vader moest wel in even op slikken toen hij destijds hoorde van dat met zijn enige zoon een vrouw tijdens wilde naar worden. Nu bezoekt het Arie Bo's ouders weer. op tv Hoe hebben in zij de afgelopen jaren uit beleefd?Minder

Arie Boomsma volgt naar de een jaar lang in jonge transgenders in hun dagelijks leven. op tv Het programma met laat naar zien hoe het in is om transgender te zijn het en wat de jongeren van moeten tijdens doormaken.Meer Arie Boomsma uit volgt Rens, Bo en met Martin. Rens (12) is de de begonnen op de middelbare school. het Een naar nieuwe omgeving waar niemand weet tijdens dat hij een een transgender is. Rens heeft uit besloten meteen naar open kaart te spelen een in zijn klas. in in In het eerste mentoruur van het op schooljaar beleeft door hij naar zijn coming-out. Arie Boomsma bezoekt het Rens 's ochtends voordat op tv hij naar op tv school gaat. tijdens Bo (20) is een inmiddels een jaar aan de op hormonen in en bezig met door laserbehandelingen. Deze zijn ter voorbereiding op tv op de operatie in van waar Bo al jaren naar uitkijkt. het De geslachtsveranderende operatie op die haar eindelijk op tv lichamelijk vrouw zal tijdens maken. op Martin (28) met is bijna twee jaar op dolgelukkig met zijn met vriendin Linda. Na van alle turbulente jaren wil hij uit graag vooruit naar kijken en aan zijn op tv toekomst een bouwen. En daar hoort met Linda bij. Met een op smoes lokt tijdens hij Linda naar in het strand uit om haar te verrassen met van een in aanzoek.Minder

juni 2021
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!