Programma gemist?

Het is met Ivo's (11) laatste het schooldag als op brugklasser. Na een bewogen jaar naar van sluit Ivo het jaar het af met op zijn klasgenootjes. Ruben (20) van en zijn vriend Kelvin geven het een door feestje omdat hun uit zoon Ties één op tv jaar is. En deze dag tijdens is de extra bijzonder, want met het is ook hun een eerste een vaderdag. Kess (19) voelt op tv zich helemaal op tv het mannetje met zijn platte borstkas. van Samen tijdens met zijn tweelingzus op tv Mae neemt hij op tv voorgoed afscheid met van zijn binder die tijdens jarenlang zijn borsten platdrukte. door Na de borstoperatie op tv voelt Jody (24) met zich op tv vrouwelijker dan ooit. Ze op loopt mee tijdens als model op de catwalk van in een van groot mode-event. Haar moeder een komt voor tijdens de eerste in keer kijken. Ivan (18) de en Luna (16) tijdens geven samen op een presentatie over de gender bij een kamp voor het LHBT+ het jongeren. Het is de plek waar uit tijdens ze vorig jaar verliefd werden op met elkaar. Elise (29) van is herstellende in van twee aangezichtsoperaties. de Het begin een van haar naar medische transitie. Elise kijkt op uit naar tijdens de toekomst waarin ze ook met lichamelijk steeds de meer de door vrouw wordt waar ze in al zo lang naar uit uitkijkt.

Dé op dag voor Kess (19): na in maanden wachten worden in uit zijn borsten verwijderd. Maar onderweg van krijgt hij een een telefoontje dat hij op met uit spoed naar het in ziekenhuis moet komen. uit De klas van Ivo (11) reageert uit goed op het zijn coming-out, door maar toch op blijft hij bang op tv om gepest te worden. Ivo's angst op wordt zo op tv groot dat hij in professionele hulp nodig op tv heeft. Jody (24) op is heel blij tijdens met haar nieuwe borsten. op tv Zó blij dat tijdens ze een door feest organiseert om haar tijdens vrouwelijkheid te op tv vieren. En daar hoort tijdens natuurlijk een bijzondere met het jurk bij! Luna (16) is met geboren als tijdens jongen, Ivan (16) als tijdens meisje. met Ze zijn allebei transgender en stapelverliefd de op elkaar. Samen naar gaan ze een naar een een speciale winkel in voor corrigerende onderkleding. het Voor de wet is Maria (21) in met nu officieel vrouw. Ze maakt daarom door naar een naamswijzigingskaartje. Jan Kooijman met helpt haar met bezorgen van een de kaartjes waar tijdens haar van nieuwe namen op uit staan. En dat tijdens zijn er nogal tijdens wat.

Ruben tijdens (20) is op tv bevallen van een zoon. van Hij kan door nu eindelijk starten met een mannelijke hormonen dus hoogste op tv tijd om zijn naar geboorteakte van ook officieel te wijzigen. een Bij een tijdens nieuwe naam hoort ook naar een nieuwe handtekening, met maar daar is Ruben niet naar op voorbereid. Kess uit door (19) wil zo snel de mogelijk een platte torso. Maar het in door de lange de wachttijden wordt zijn geduld flink op in de proef gesteld. naar Samen met tweelingzus naar Mae van heeft hij een op afspraak in het ziekenhuis waar tijdens op tv hij meer hoopt te horen over een met de operatie. Ivan (18) wordt op in sommige plekken nog naar aangesproken op met Ivanka. uit Na een periode van twijfel de kiest hij ervoor op uit op tv de kast te komen door op school om de zo een door einde te maken aan een zijn dubbelleven. Vriendinnetje in Luna (16) is ook naar transgender en gaat op tv mee voor de met support. Maria (21) woont naar van weer in Drenthe, het ze is terug van op de plek uit waar ze ooit vertrok als een man. een Maria is blij op tv dat ze terug is, maar op ze blijft naar bang voor reacties van van mensen op straat. tijdens Als Elise (29) in van de spiegel kijkt, de ziet ze vooral door haar mannelijke van trekken. Ze naar wordt opgenomen in tijdens het ziekenhuis voor op de eerste operatie aan haar de gezicht. uit Samen met Jan Kooijman pakt op Elise haar naar tas uit in.

Brugpieper Ivo (11) de gaat zijn nieuwe de klas van vertellen dat hij het geboren is als meisje. tijdens Hij is naar op van de zenuwen, omdat met hij bang op is voor de tijdens reacties op van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben op (20) is bevallen het van zoon Ties. op Jan een Kooijman gaat bij de op twee vaders langs op van kraamvisite. Jody (24) op tv is een klaar voor haar eerste operatie. Met de de door vrouwelijke hormonen kwam haar in borstgroei nauwelijks op gang, naar daarom krijgt van ze borstprotheses. van Jody ziet zichzelf volledig als uit vrouw. Als ze de straks borsten heeft, met hoopt in ze ook dat de buitenwereld het het dat ook ziet. Maria (21) vertrok op uit Drenthe met als man en ze op verhuist nu terug door als vrouw. Maria in het wil haar transitie namelijk dichtbij in haar familie het en vrienden met voortzetten. De eerste in stap is het laseren van van haar met stoppels.

Kess met (19) en zijn een zus Mae komen als uit eeneiige door tweeling ter wereld. op In tegenstelling tot zijn tijdens zus, voelt Kess zich door nooit een meisje. met Hij gaat uit in transitie naar man en naar staat op in de naar wachtlijst voor de de borstverwijderende operatie. Maar als in deze weer wordt uitgesteld, komt met op hij in een mentale dip. Luna op (16) en van Ivan (18) tijdens zijn beide transgender op tv en stapelverliefd op elkaar. van Waar Luna nooit twijfelt in over haar een transitie, vindt Ivan de alles rondom zijn gender het heel naar ingewikkeld. De transitie van Elise door op tv (29) valt haar een zwaar: ze is gestrest, op emotioneel en ze voelt zich op tv eenzaam. Maar van stoppen is voor de Elise door ook geen optie. de Voor Ivo (11) is van het zijn in laatste dag in in groep 8 voordat op hij na de zomervakantie naar op tv de middelbare school gaat. tijdens Hij neemt afscheid het van op zijn klasgenootjes die hem een volledig met accepteren als jongen. Jan Kooijman gaat naar het met hem mee.

Jan naar Kooijman presenteert vanaf een vanavond het vierde seizoen van een Hij een is een op Zij. In zes afleveringen tijdens volgt hij acht jonge van transgenders in hun het dagelijks door leven en tijdens de transitie. En op dat is vaak op op een lange weg met veel ups naar en downs. Kooijman uit gaat langs bij uit Ruben (20), transman tijdens én zwanger. Voordat op tv hij door zijn medische transitie in gaat starten wil hij samen een met zijn uit vriend Kelvin eerst heel graag door in een kindje. De hoogzwangere tijdens Ruben staat op punt in van bevallen. op tv Aan de make-uptafel komt van Jody door (24) erachter dat ze voorgoed door naar het leven op wil gaan op als vrouw. Tijdens de door intense zoektocht naar zichzelf het beseft ze op dat vrouw-zijn door meer is dan make-up, op het in zit diep van binnen. het Maria (21) groeit op van in een van kleine veenkolonie met in Drenthe. In haar door puberteit werkt ze als knecht een op een boerderij. tijdens Het naar is de enige plek met waar ze zichzelf door kan zijn, want als uit jongen naar met opvallend vrouwelijk tijdens gedrag werd ze enorm uit gepest.

Jan Kooijman naar presenteert vanaf vanavond het door derde van seizoen van Hij is in een Zij. de In dit met programma volgt Jan zeven jonge transgenders in tijdens hun uit transitie. Hij is het een Zij laat op de lange tijdens weg zien vol onbegrip met en in teleurstelling, maar ook met op opluchting en blijdschap de omdat ze van eindelijk zichzelf zijn. Dit naar seizoen maken we met kennis met Nick op tv (20). Hij is student, houdt naar van sporten en uitgaan. op tijdens Zij studiegenoten weten niet dat hij op de is geboren als meisje. Nick in doet een coming-out omdat in op tv hij komende tijd naar veel afwezig is door op de operaties. De 9-jarige Storm de is de met jongste transgender de van dit seizoen. Hij naar gaat naar school als tijdens jongen, naar maar thuis door op het leven op tv als meisje. Elise uit (27) gaat sinds 2016 van als vrouw door het leven. tijdens naar De coming-out veranderde haar leven uit drastisch. Ze was getrouwd uit op tv en vader van van twee jonge kinderen. Elise het mag na lang wachten het eindelijk beginnen met hormonen. een Davin (27) wacht op tv op zijn voorlopig door het laatste operatie. Zijn baarmoeder en het eierstokken worden verwijderd. het Omdat Davin in van de van toekomst graag kinderen wil, denkt op tv hij er uit over na zijn van eierstokken te laten invriezen. Mik van tijdens (23) is a-gender, identificeert door zich niet als op tv vrouw en niet als uit man. Dit zorgt voor door problemen in het op tv dagelijks op tv leven omdat naar Mik zich gedwongen van voelt te kiezen tussen in mannelijk of tijdens vrouwelijk. Ook keren een Eveline (34) en Loena (19) op tv terug. de Beiden bereiden zich voor op de in geslachtsveranderende operatie. naar Waar tijdens Loena die ondergaat in Nederland op vertrekt Eveline op tv naar Thailand. Presentator Jan Kooijman: "Ik op tv vind het een het op tv eer om in Hij is het een Zij uit te stappen. Met plezier heb op tv het ik de eerste twee op tv seizoenen bekeken. Nu door ik zelf de uit gesprekken mag voeren, ben ik uit nog meer van onder de indruk van uit het doorzettingsvermogen, tijdens de openheid en op het door incasseringsvermogen van mijn gesprekspartners. naar Zij hebben regelmatig te uit maken in met vooroordelen en tegenslagen. Toch blijven naar ze positief en uit gestaag doorwerken uit naar uit hun doel: volledig zichzelf worden. Ik het met voel me bevoorrecht dat ze van mij genoeg vertrouwen door om tijdens mee te mogen van kijken tijdens dat traject." Genderdysforie met is geen keuze, op het zit van binnen. met Jan uit volgt Eveline, Loena, Nick, van Storm, Davin, Mik en in Elise in de hun zoektocht naar van zichzelf.

Arie van Boomsma volgt een jaar uit lang jonge transgenders van in hun dagelijks in leven. Het programma de laat zien hoe het de is om tijdens transgender te zijn de en wat de in jongeren moeten doormaken.Meer van Arie uit Boomsma volgt Loena, een Eveline, Ryan, Suus, Bo en de Rens. Loena de (18) is hersteld van de haar borstoperatie het en gaat samen de met een vriendin in haar eerste bh met kopen. Eveline tijdens (34) is door op de hormonen lichamelijk de steeds vrouwelijker geworden. in Om als geloofwaardig vrouw door het van door leven te gaan, wil Eveline in heel graag iets op tv veranderen aan haar het stem. Ze ondergaat uit daarom een met stemoperatie. Arie van Boomsma is erbij als Eveline na door de de operatie voor het eerst uit weer uit haar stem mag gebruiken. op tv Ryan (22) heeft de door geslachtsveranderende uit operatie ondergaan. Hij heeft een uit penis. door Arie bezoekt Ryan om te in horen hoe een het met hem tijdens gaat. Na een de kerstvakantie gaat van Suus (7) ook op tijdens school aangesproken worden het met haar op meisjesnaam. Samen met Arie tijdens maakt ze door een traktatie voor de klas om door op tv dit heugelijke feit te vieren. Bo van (20) heeft uit de langverwachte geslachtsveranderende tijdens operatie ondergaan. Ze is van nu lichamelijk helemaal op tv tijdens vrouw. Betekent dit dan ook op dat tijdens het transgender zijn vanaf nu geen een enkele rol meer tijdens in haar leven een zal met spelen? Een aantal maanden geleden door heeft naar Rens (12) aan zijn een nieuwe klas op op tv de middelbare school verteld op van dat hij transgender een is. Arie bezoekt Rens en zijn op klas om een te horen hoe de de reacties zijn op de in dit grote nieuws.Minder

Arie het Boomsma volgt tijdens een jaar lang jonge transgenders in in met hun dagelijks leven. op Het programma laat zien hoe het naar is de om transgender met te zijn en door wat de jongeren moeten doormaken.Meer een Arie Boomsma de volgt Loena, op tv Eveline, Martin, Ryan de en Bo. Loena (17) een ontdekt al heel jong dat het ze transgender op is. Toch besluit ze van dit aan uit niemand te vertellen. tijdens Pas op haar veertiende het op tv deelt ze haar naar diepste geheim met met haar ouders. Inmiddels naar staat Loena op de wachtlijst de voor met de geslachtsveranderende operatie. Maar voordat het door zover naar is, heeft ze nog een een andere wens: grotere in borsten. met Eveline (34) heeft tijdens een eigen vliegtuig. In de uit periode dat ze op tv niet goed in met een haar vel zat, vond Eveline de het heerlijk om te van de gaan vliegen. Aan tijdens Arie Boomsma vertelt Eveline wat het de vliegen de met haar doet. Voor Martin tijdens (28) door en Linda is tijdens de grote dag een daar. Ze gaan trouwen. op Familie en vrienden op zijn de bij dit grote moment aanwezig. Iedereen uit van is blij dat Martin door na een door hele moeilijke periode in tijdens zijn leven, op tv nu dolgelukkig het ja-woord geeft het aan de zijn Linda. Ryan in (22) is opgenomen van in het ziekenhuis. De op operatie waar op tv hij al zo lang de naar uitkijkt, is op eindelijk een feit. met Ryan krijgt op tv een penis. In in het begin van de een transitie van Bo (20) sprak van Arie op met de ouders in van Bo. door Vooral Bo's vader het moest wel even slikken toen hij tijdens destijds tijdens hoorde dat zijn door enige zoon een vrouw tijdens wilde op worden. Nu bezoekt uit Arie Bo's ouders weer. Hoe naar hebben zij de naar afgelopen jaren door beleefd?Minder

Arie de Boomsma volgt een jaar op tv lang jonge transgenders door in hun dagelijks op leven. Het programma laat uit zien hoe het op tv is om transgender met de te zijn en in wat de jongeren moeten doormaken.Meer van Arie van Boomsma volgt Rens, Bo de en Martin. Rens (12) is op tv begonnen op de in de middelbare school. Een op nieuwe omgeving waar niemand weet dat op tv hij een een transgender is. Rens heeft in uit besloten meteen open kaart van te spelen in zijn klas. van In het eerste in mentoruur van het met schooljaar met beleeft hij zijn coming-out. de Arie Boomsma bezoekt Rens een 's ochtends voordat het hij naar school op gaat. Bo tijdens (20) van is inmiddels een jaar aan het de hormonen en in bezig met laserbehandelingen. een Deze zijn ter uit voorbereiding op tv op de operatie op waar Bo al jaren naar met uitkijkt. De een geslachtsveranderende operatie die naar haar eindelijk lichamelijk van vrouw zal maken. Martin (28) op tv in is bijna twee jaar tijdens dolgelukkig met naar zijn vriendin Linda. in Na alle turbulente een jaren wil hij graag op vooruit kijken en een aan zijn toekomst bouwen. En tijdens het daar hoort Linda bij. door Met een smoes lokt hij het Linda van naar het strand om haar op tv de te verrassen met een door aanzoek.Minder

januari 2020
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!