Programma gemist?

Het de is Ivo's door (11) laatste schooldag als brugklasser. naar Na een bewogen op tv jaar sluit door Ivo het jaar het af met zijn klasgenootjes. Ruben uit (20) en zijn door de vriend Kelvin geven de een feestje omdat hun tijdens zoon Ties één jaar op tv is. En deze van dag is naar extra bijzonder, want het is het ook hun eerste tijdens op tv vaderdag. Kess (19) voelt zich helemaal uit het mannetje met met zijn platte borstkas. met Samen met met zijn tweelingzus Mae neemt naar hij voorgoed door afscheid van zijn de binder op die jarenlang zijn borsten door platdrukte. Na op de borstoperatie voelt Jody (24) uit zich vrouwelijker dan op ooit. op tv Ze loopt mee op tv als model op van de catwalk van een groot door mode-event. Haar moeder uit komt voor de van eerste keer naar kijken. Ivan met (18) en Luna (16) geven het samen een presentatie over tijdens gender bij een de kamp voor tijdens LHBT+ jongeren. tijdens Het is de plek waar de ze uit vorig jaar van verliefd werden op elkaar. Elise (29) op is met herstellende van twee aangezichtsoperaties. Het door een begin van haar medische transitie. Elise naar kijkt uit naar van de van toekomst waarin ze naar ook lichamelijk door steeds meer de vrouw het wordt waar ze al op zo op lang naar uitkijkt.

Dé op tv dag voor het Kess (19): na maanden wachten tijdens worden zijn borsten verwijderd. van Maar onderweg op krijgt hij van een telefoontje dat hij het met spoed naar het naar ziekenhuis op moet komen. De uit klas van Ivo (11) naar reageert goed het op zijn coming-out, maar toch een blijft hij een bang op tv om gepest te worden. op Ivo's angst wordt zo groot door dat hij door professionele hulp nodig heeft. in in Jody (24) is heel blij met uit uit haar nieuwe borsten. een Zó blij dat ze een feest op een organiseert om haar vrouwelijkheid te vieren. door door En daar hoort natuurlijk een op bijzondere met jurk bij! Luna (16) is geboren naar als jongen, Ivan een (16) als meisje. op Ze zijn de allebei transgender op en stapelverliefd het op elkaar. Samen tijdens gaan ze naar uit een speciale winkel voor corrigerende naar onderkleding. Voor de de wet is Maria (21) naar tijdens nu officieel vrouw. Ze maakt op daarom van een naamswijzigingskaartje. Jan Kooijman door helpt haar met naar bezorgen van door de kaartjes waar het haar nieuwe namen op staan. En naar dat een zijn er nogal naar wat.

Ruben (20) is het bevallen van in een zoon. Hij het kan nu met eindelijk starten met naar mannelijke hormonen dus naar hoogste tijd met om zijn geboorteakte ook op officieel te wijzigen. een Bij een nieuwe met naam hoort ook een een nieuwe handtekening, maar van daar is Ruben niet op tv op een voorbereid. Kess door (19) wil zo snel mogelijk een een platte een torso. Maar door de naar lange wachttijden door wordt zijn geduld uit flink op de op proef gesteld. Samen met in tweelingzus Mae heeft hij op tv een uit afspraak in met het ziekenhuis waar hij meer door hoopt te horen over de de operatie. Ivan een (18) de wordt op sommige plekken door nog aangesproken van met Ivanka. naar Na een periode van twijfel kiest tijdens hij ervoor door uit op tv de kast te komen de op school naar om zo een einde op te maken aan zijn dubbelleven. het Vriendinnetje Luna (16) met is ook het transgender en gaat mee tijdens voor de support. op tv Maria een (21) woont uit weer in Drenthe, ze in is terug op de plek op tv waar in ze ooit vertrok als man. door Maria is blij van dat ze terug een is, maar in ze blijft bang op voor reacties van van mensen met op straat. Als Elise (29) in tijdens in de spiegel kijkt, ziet ze vooral door met haar mannelijke trekken. tijdens Ze wordt opgenomen in tijdens het ziekenhuis voor de eerste de operatie aan haar door gezicht. naar Samen met Jan Kooijman pakt het Elise een haar tas van in.

Brugpieper tijdens Ivo (11) gaat zijn in nieuwe met klas vertellen dat hij tijdens geboren is als naar meisje. Hij op is op van de de zenuwen, omdat hij bang het is voor uit de reacties van zijn nieuwe tijdens klasgenootjes. Ruben door (20) met is bevallen van naar zoon Ties. Jan Kooijman van gaat bij de twee een vaders uit langs op kraamvisite. Jody (24) is op tv het klaar voor haar in eerste operatie. Met een de vrouwelijke hormonen kwam haar een borstgroei nauwelijks met op gang, daarom krijgt ze de de borstprotheses. Jody ziet zichzelf volledig als een vrouw. Als ze op tv een straks borsten heeft, hoopt ze tijdens ook dat de door buitenwereld dat ook met ziet. Maria uit (21) vertrok uit Drenthe als de de man en ze verhuist uit nu terug als vrouw. naar Maria wil haar transitie uit namelijk op tv dichtbij haar familie en in vrienden voortzetten. De eerste door stap is het op laseren van door haar in stoppels.

Kess in (19) en zijn uit zus Mae komen als eeneiige tijdens het tweeling ter wereld. In tegenstelling op tot zijn zus, de voelt Kess zich met nooit een meisje. Hij van op tv gaat in transitie naar man op en uit staat op de wachtlijst voor uit de borstverwijderende operatie. tijdens Maar als deze met weer met wordt uitgesteld, komt hij in een een mentale dip. Luna tijdens het (16) en Ivan door (18) zijn beide transgender en op tv stapelverliefd op de elkaar. Waar Luna nooit twijfelt een op over haar transitie, vindt Ivan alles door rondom zijn het gender heel van ingewikkeld. De op transitie van Elise (29) de valt haar zwaar: een ze is gestrest, emotioneel en door ze voelt door zich eenzaam. Maar op tv stoppen is voor Elise naar ook geen optie. de Voor Ivo een (11) op tv is het zijn laatste dag in de groep naar 8 voordat hij na de op zomervakantie naar van de middelbare school door gaat. Hij neemt een afscheid van de zijn klasgenootjes die in hem volledig accepteren als jongen. de Jan met Kooijman gaat met hem het mee.

Jan Kooijman door presenteert uit vanaf vanavond het vierde seizoen van op tv Hij is met een Zij. In een zes afleveringen volgt hij van uit acht jonge transgenders in hun dagelijks een door leven en tijdens uit de transitie. En dat naar is vaak een lange van weg met veel ups een en op tv downs. Kooijman gaat langs bij een Ruben (20), transman op én in zwanger. Voordat hij van zijn medische transitie gaat starten wil van hij samen met tijdens zijn vriend Kelvin met eerst van heel graag een het kindje. De hoogzwangere Ruben van staat op punt met van bevallen. de Aan de make-uptafel uit komt Jody (24) erachter in dat ze voorgoed door tijdens het een leven wil met gaan als vrouw. Tijdens op tv de intense zoektocht van naar zichzelf een beseft ze dat vrouw-zijn meer is op dan uit make-up, het de zit diep van binnen. uit Maria (21) groeit tijdens op in een kleine veenkolonie de in Drenthe. In het haar puberteit werkt op tv naar ze als knecht het op een boerderij. Het is de de enige plek waar op van ze zichzelf kan zijn, want als door jongen met opvallend tijdens uit vrouwelijk gedrag werd door ze enorm gepest.

Jan de Kooijman presenteert vanaf vanavond het op tv derde seizoen op tv van de Hij is een Zij. In op dit met programma volgt Jan zeven op tv jonge transgenders tijdens hun transitie. het Hij is tijdens een Zij laat de een lange weg op tv zien vol op tv onbegrip en teleurstelling, maar ook van met opluchting en van op tv blijdschap omdat ze eindelijk tijdens zichzelf zijn. Dit seizoen maken in we kennis het met Nick in (20). Hij is student, op tv houdt van sporten en uitgaan. de een Zij studiegenoten weten tijdens niet dat hij naar is geboren als meisje. Nick doet in een coming-out de omdat hij komende een tijd veel afwezig is van door de van operaties. de De 9-jarige Storm is tijdens de jongste transgender van door dit seizoen. Hij gaat in naar met school als jongen, maar de thuis tijdens door het leven als meisje. Elise naar (27) gaat sinds het in 2016 als vrouw in door het leven. De op tv coming-out veranderde uit haar leven drastisch. door Ze was getrouwd en een vader van twee jonge kinderen. een Elise mag van na lang wachten op tv eindelijk een beginnen met hormonen. Davin (27) wacht de op de zijn voorlopig laatste operatie. tijdens Zijn baarmoeder en eierstokken van worden verwijderd. op tv Omdat Davin in de in toekomst graag kinderen met wil, denkt van hij er het over na zijn met eierstokken te laten door invriezen. Mik (23) tijdens is a-gender, identificeert zich niet op tv als met vrouw en niet als naar man. Dit zorgt uit voor problemen in een het dagelijks leven omdat naar op Mik zich gedwongen voelt te kiezen tijdens op tussen mannelijk of vrouwelijk. Ook keren op tv een Eveline (34) en van Loena (19) terug. uit Beiden bereiden zich door voor op de geslachtsveranderende operatie. het Waar Loena die de ondergaat in Nederland op tv vertrekt Eveline naar op Thailand. Presentator Jan Kooijman: "Ik de het vind het een eer om naar in in Hij is een Zij te tijdens stappen. de Met plezier heb ik de de eerste twee seizoenen met bekeken. Nu ik zelf naar van de gesprekken mag voeren, ben een ik naar nog meer onder de indruk van het het doorzettingsvermogen, de in openheid op tv en het het incasseringsvermogen van mijn gesprekspartners. de Zij hebben door regelmatig te maken met vooroordelen met en tegenslagen. Toch met blijven ze in positief en gestaag doorwerken naar in hun door doel: volledig zichzelf de worden. Ik voel me bevoorrecht op dat ze de mij genoeg vertrouwen om in uit mee te mogen met kijken tijdens dat met traject." Genderdysforie is geen keuze, tijdens het zit van binnen. Jan uit volgt een Eveline, Loena, van Nick, Storm, Davin, Mik en op tv Elise in door hun zoektocht naar met zichzelf.

Arie Boomsma volgt een een het jaar lang jonge de transgenders in hun dagelijks van leven. Het op tv programma laat zien de hoe het is om de transgender te zijn en op tv wat de uit jongeren moeten op doormaken.Meer Arie Boomsma volgt een Loena, Eveline, Ryan, tijdens Suus, Bo met en Rens. Loena (18) de is hersteld van op haar borstoperatie en gaat het samen met uit een door vriendin haar eerste tijdens bh kopen. Eveline (34) is door in de hormonen het lichamelijk steeds vrouwelijker in geworden. Om als van geloofwaardig tijdens vrouw door het leven te gaan, op wil Eveline op heel graag tijdens iets veranderen aan haar stem. uit met Ze ondergaat daarom een stemoperatie. Arie op tv Boomsma met is erbij op tv als Eveline na de naar operatie voor het eerst weer de haar stem mag een gebruiken. Ryan tijdens (22) heeft de in geslachtsveranderende operatie ondergaan. op Hij op heeft een penis. Arie bezoekt Ryan met om het te horen hoe het met naar hem gaat. Na met door de kerstvakantie gaat Suus (7) ook in op school de aangesproken op tv worden met haar meisjesnaam. met Samen met met Arie maakt ze een traktatie uit voor de naar klas om dit heugelijke de feit te op tv vieren. Bo met (20) heeft de langverwachte het geslachtsveranderende operatie ondergaan. Ze is van nu lichamelijk helemaal door vrouw. met Betekent dit dan ook een dat het door transgender zijn vanaf nu geen tijdens enkele rol uit meer in haar leven in zal van spelen? Een van aantal maanden geleden heeft Rens (12) in aan zijn nieuwe de klas op naar de middelbare school verteld de dat hij transgender op tv van is. Arie bezoekt met Rens en zijn klas om van te horen hoe een de reacties zijn op in dit grote de nieuws.Minder

Arie in Boomsma volgt een jaar een lang op jonge transgenders in met hun dagelijks leven. een Het programma laat zien hoe op tv het is om transgender naar met te zijn en wat de een jongeren moeten doormaken.Meer tijdens Arie Boomsma naar volgt Loena, Eveline, Martin, het Ryan en Bo. in Loena (17) in ontdekt al heel met jong dat ze transgender van is. Toch besluit tijdens ze dit naar aan niemand een te vertellen. Pas op op haar veertiende deelt ze in haar diepste geheim met in het haar ouders. Inmiddels op staat Loena op de wachtlijst tijdens voor de met geslachtsveranderende operatie. Maar voordat het naar zover op tv is, heeft ze nog in een andere een wens: grotere borsten. Eveline (34) op tv heeft een van eigen met vliegtuig. In de door periode dat ze niet goed in op haar vel tijdens zat, door vond Eveline het heerlijk om te van gaan vliegen. Aan tijdens Arie Boomsma vertelt naar op tv Eveline wat het vliegen met haar op doet. op tv Voor Martin (28) en door Linda is in de grote dag daar. het Ze gaan trouwen. door Familie door en vrienden zijn uit bij dit grote moment aanwezig. Iedereen op is blij dat het tijdens Martin na een hele moeilijke met periode uit in zijn leven, nu dolgelukkig het op de ja-woord geeft aan zijn Linda. Ryan met (22) in is opgenomen in het naar ziekenhuis. De operatie waar met hij het al zo met lang naar uitkijkt, een is eindelijk een feit. met Ryan krijgt een penis. In uit het begin van de de transitie van van Bo (20) het sprak Arie met de in ouders van van Bo. Vooral naar Bo's vader de moest wel even slikken toen naar hij een destijds hoorde dat het zijn enige zoon een vrouw het wilde worden. van Nu bezoekt Arie Bo's ouders uit weer. op Hoe hebben zij de op afgelopen jaren de beleefd?Minder

Arie een Boomsma volgt een op jaar lang jonge op tv transgenders in hun op tv dagelijks leven. Het programma laat tijdens een zien hoe het is de om transgender te een zijn en wat uit de jongeren moeten doormaken.Meer Arie op tv Boomsma naar volgt Rens, op tv Bo en Martin. Rens (12) is de begonnen op tv op de middelbare school. Een van nieuwe uit omgeving waar niemand de weet dat hij het een transgender is. Rens heeft naar besloten meteen open van kaart te spelen op tv in in zijn klas. In het eerste door de mentoruur van het schooljaar in beleeft hij zijn coming-out. Arie uit Boomsma bezoekt Rens door 's ochtends de voordat uit hij naar school gaat. uit Bo (20) is inmiddels door een van jaar aan de hormonen en bezig tijdens met de laserbehandelingen. Deze zijn op ter voorbereiding op op tv de operatie waar Bo in al jaren het naar uitkijkt. De geslachtsveranderende operatie het die van haar eindelijk lichamelijk vrouw zal op met maken. Martin (28) in is bijna twee jaar dolgelukkig op met een zijn vriendin Linda. Na alle een turbulente van jaren wil hij graag vooruit een kijken en een aan zijn toekomst een bouwen. En het daar hoort Linda de bij. Met een smoes de lokt hij Linda naar het door door strand om haar te verrassen met naar een een aanzoek.Minder

oktober 2020
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!