Programma gemist?

Het is Ivo's tijdens (11) laatste schooldag op tv als met brugklasser. Na een bewogen jaar op sluit het Ivo het jaar af met tijdens zijn klasgenootjes. Ruben met (20) met en zijn vriend Kelvin geven door een door feestje omdat hun zoon een Ties in één jaar is. op En deze dag is extra bijzonder, naar want het in is uit ook hun eerste naar vaderdag. Kess (19) voelt de zich helemaal het mannetje met de zijn platte borstkas. een Samen met zijn naar tweelingzus een Mae neemt hij in voorgoed afscheid van zijn tijdens binder die jarenlang zijn het borsten platdrukte. Na uit de door borstoperatie voelt Jody (24) zich in vrouwelijker het dan ooit. de Ze loopt mee als op tv model op de catwalk van door een groot mode-event. het Haar moeder door komt voor de tijdens eerste keer in kijken. Ivan (18) en tijdens Luna (16) geven tijdens samen een presentatie de over gender bij van een kamp voor LHBT+ tijdens jongeren. Het is een de plek waar van ze vorig jaar op verliefd werden op uit elkaar. op Elise (29) van is herstellende van twee uit aangezichtsoperaties. Het op tv begin van haar medische transitie. Elise een in kijkt uit naar de toekomst waarin uit ze ook op tv lichamelijk steeds op tv meer de vrouw op tv wordt waar ze van al zo lang naar met uitkijkt.

Dé dag van voor Kess de (19): na maanden wachten de worden zijn borsten verwijderd. naar Maar onderweg een krijgt hij de een telefoontje dat hij met op spoed naar de het ziekenhuis door moet komen. De klas op van Ivo (11) reageert een goed op tijdens zijn coming-out, maar met toch blijft uit hij bang om gepest te in worden. in Ivo's angst wordt zo groot uit dat hij door professionele hulp nodig van heeft. Jody (24) naar is heel de blij met haar nieuwe het borsten. de Zó blij dat ze een feest het organiseert om in haar vrouwelijkheid te met vieren. En daar door hoort natuurlijk een door bijzondere jurk op bij! Luna (16) naar is geboren als met jongen, Ivan (16) als meisje. een op Ze zijn allebei met transgender en stapelverliefd op elkaar. Samen het gaan tijdens ze naar een speciale op winkel in voor corrigerende onderkleding. Voor de wet een is Maria (21) met het nu officieel vrouw. op Ze maakt daarom een naamswijzigingskaartje. naar Jan Kooijman helpt uit haar tijdens met bezorgen van de tijdens kaartjes waar haar met nieuwe namen op uit staan. En dat zijn er door tijdens nogal wat.

Ruben door (20) is bevallen door van een zoon. Hij van kan nu door eindelijk starten met mannelijke hormonen uit op dus hoogste tijd om zijn een geboorteakte ook officieel te een tijdens wijzigen. Bij een nieuwe naam het hoort uit ook een nieuwe handtekening, maar daar op tv is Ruben niet op op tv op voorbereid. Kess (19) tijdens wil zo snel op mogelijk een platte in torso. Maar tijdens door de lange wachttijden wordt het zijn geduld flink van op de met proef gesteld. de Samen met tweelingzus Mae naar heeft hij van een afspraak in het het ziekenhuis waar hij uit meer hoopt te op tv horen over de operatie. Ivan naar (18) wordt op naar van sommige plekken nog aangesproken naar met Ivanka. Na een periode in van het twijfel kiest van hij ervoor uit de kast te van komen op school uit tijdens om zo een einde het te maken aan zijn dubbelleven. de het Vriendinnetje Luna (16) is ook transgender een en een gaat mee voor de het support. een Maria (21) woont weer door in Drenthe, ze is terug met op de plek de waar ze op ooit vertrok als een man. Maria van is blij dat ze terug naar met is, maar ze blijft uit bang voor reacties in van mensen op straat. Als het Elise (29) in op de uit spiegel kijkt, ziet op ze vooral haar naar mannelijke trekken. Ze wordt opgenomen door een in het ziekenhuis voor de eerste op door operatie aan haar gezicht. Samen de met op Jan Kooijman pakt Elise haar tas naar met in.

Brugpieper de Ivo (11) door gaat zijn nieuwe klas vertellen op tv dat hij geboren naar is als meisje. Hij de is op van naar de de zenuwen, omdat hij de bang is voor de een reacties van zijn nieuwe in klasgenootjes. Ruben (20) van is in bevallen van het zoon Ties. Jan Kooijman gaat op tv bij de het twee vaders langs tijdens op kraamvisite. Jody (24) een is klaar naar voor haar eerste operatie. tijdens Met de vrouwelijke hormonen de kwam haar uit borstgroei nauwelijks op door gang, daarom krijgt naar ze borstprotheses. Jody de ziet zichzelf een volledig als op vrouw. Als ze straks op borsten heeft, hoopt ze op ook dat uit de buitenwereld dat ook de ziet. Maria het (21) vertrok de uit Drenthe als man op en ze verhuist nu naar terug als vrouw. Maria op in wil haar transitie op namelijk dichtbij haar familie en tijdens vrienden tijdens voortzetten. De eerste stap is het het laseren van haar van op stoppels.

Kess (19) en de zijn uit zus Mae komen als door eeneiige tweeling op ter wereld. In tegenstelling tot met zijn uit zus, voelt naar Kess zich nooit een meisje. uit Hij gaat in transitie naar naar man en het staat op de de wachtlijst voor het de borstverwijderende operatie. Maar een als deze weer tijdens wordt uitgesteld, in komt hij in een met mentale dip. Luna door (16) en Ivan op tv (18) zijn beide in transgender met en stapelverliefd op elkaar. door Waar Luna nooit twijfelt van over van haar transitie, vindt Ivan op tv alles rondom naar zijn gender heel ingewikkeld. De door transitie tijdens van Elise (29) valt in haar op zwaar: ze is gestrest, de emotioneel en ze voelt zich naar eenzaam. door Maar stoppen is voor Elise een ook geen naar optie. Voor Ivo het (11) is het met zijn tijdens laatste dag in groep 8 voordat door hij na de de zomervakantie naar naar de middelbare school een gaat. Hij neemt afscheid op tv van zijn klasgenootjes in die in hem volledig tijdens accepteren als jongen. Jan in Kooijman gaat met hem uit mee.

Jan Kooijman op presenteert vanaf vanavond het tijdens vierde seizoen door van Hij is in een Zij. In in zes afleveringen volgt hij in het acht jonge transgenders in tijdens hun dagelijks leven en tijdens tijdens de transitie. En de het dat is vaak een lange weg op tv met veel met ups en downs. Kooijman het gaat door langs bij Ruben (20), transman én een zwanger. Voordat hij uit zijn medische transitie tijdens door gaat starten wil op tv hij samen met zijn in vriend Kelvin eerst heel graag naar een kindje. De de van hoogzwangere Ruben staat op punt van het bevallen. in Aan de met make-uptafel komt Jody op (24) erachter dat uit ze voorgoed door het leven door wil gaan als in vrouw. uit Tijdens de intense zoektocht naar met zichzelf beseft ze naar dat vrouw-zijn het meer is dan make-up, het uit zit diep uit van binnen. door Maria (21) groeit op in op een kleine met veenkolonie op in Drenthe. In haar tijdens puberteit werkt ze als tijdens knecht op een boerderij. door Het tijdens is de een enige plek waar ze zichzelf de kan uit zijn, want als jongen met opvallend met vrouwelijk van gedrag werd met ze enorm gepest.

Jan Kooijman presenteert het op tv vanaf vanavond het derde seizoen in van Hij is naar een van Zij. In dit programma op tv volgt Jan zeven op jonge transgenders tijdens hun tijdens transitie. Hij is de een Zij laat uit de lange weg door zien vol onbegrip en in naar teleurstelling, maar ook met opluchting op tv en op tv blijdschap omdat ze eindelijk zichzelf zijn. Dit naar seizoen maken we van kennis met Nick op tv (20). Hij is naar tijdens student, houdt van sporten en uitgaan. naar met Zij studiegenoten weten niet dat hij van is geboren op tv als meisje. de Nick doet in een coming-out omdat het hij komende tijd veel afwezig in is met door de operaties. De 9-jarige Storm de is op de jongste in transgender van dit seizoen. op Hij gaat naar school als naar jongen, tijdens maar thuis door het leven door als een meisje. Elise (27) gaat door sinds 2016 in als vrouw door het leven. naar De het coming-out veranderde haar tijdens leven drastisch. Ze was uit getrouwd en vader uit van van twee jonge kinderen. een Elise mag na op lang wachten eindelijk beginnen op met hormonen. Davin (27) wacht van op zijn voorlopig door laatste operatie. uit Zijn baarmoeder de en eierstokken worden verwijderd. met Omdat Davin een in de door toekomst graag kinderen wil, denkt van hij er door over na zijn eierstokken te in laten invriezen. Mik tijdens (23) is a-gender, door identificeert zich op tv niet als vrouw en met niet als man. een Dit zorgt een voor problemen in een het in dagelijks leven omdat in Mik zich gedwongen voelt te kiezen van tussen mannelijk of op tv op tv vrouwelijk. Ook keren Eveline (34) van en Loena (19) op tv terug. Beiden bereiden zich van de voor op de geslachtsveranderende operatie. Waar het Loena het die ondergaat in Nederland de vertrekt Eveline op naar Thailand. Presentator op Jan Kooijman: "Ik vind het een een door eer om in Hij is met een Zij te stappen. in een Met plezier heb ik de het eerste door twee seizoenen bekeken. Nu ik een zelf de gesprekken mag op voeren, ben ik het nog meer onder met de indruk op van het op doorzettingsvermogen, de op openheid en het incasseringsvermogen van mijn op tv gesprekspartners. Zij de hebben regelmatig de te maken het met vooroordelen en tegenslagen. Toch uit blijven ze in positief en gestaag doorwerken op naar met hun doel: volledig zichzelf een worden. Ik de voel me bevoorrecht dat ze de mij genoeg vertrouwen om in mee te van mogen kijken op tv tijdens dat traject." Genderdysforie het is geen keuze, het zit op tv met van binnen. Jan volgt het Eveline, Loena, een Nick, Storm, Davin, Mik en op Elise in hun in zoektocht naar met zichzelf.

Arie Boomsma volgt van een jaar door lang jonge transgenders in in hun dagelijks leven. op naar Het programma laat zien hoe het op tv is om transgender door tijdens te zijn en wat een de jongeren moeten met doormaken.Meer Arie uit Boomsma volgt Loena, Eveline, uit Ryan, Suus, Bo de en Rens. Loena een (18) is hersteld van haar in borstoperatie en tijdens gaat samen met met een vriendin tijdens haar eerste bh kopen. tijdens Eveline (34) is op tv door de hormonen op tv lichamelijk steeds op tv vrouwelijker geworden. op Om als geloofwaardig vrouw door het op leven op te gaan, wil Eveline heel op graag door iets veranderen uit aan haar stem. Ze ondergaat daarom het een stemoperatie. het Arie de Boomsma is erbij van als Eveline na de operatie het voor het eerst uit weer haar stem mag een gebruiken. Ryan (22) op tv heeft de geslachtsveranderende de operatie het ondergaan. Hij heeft een penis. uit op tv Arie bezoekt Ryan om op tv te horen de hoe het met hem in gaat. Na de op kerstvakantie gaat Suus (7) ook door op school aangesproken tijdens worden met haar tijdens meisjesnaam. Samen uit met het Arie maakt ze op een traktatie voor de naar klas om dit heugelijke feit een te door vieren. Bo (20) de heeft de de langverwachte geslachtsveranderende operatie tijdens ondergaan. Ze is nu op lichamelijk helemaal vrouw. de Betekent dit dan ook een dat het transgender door zijn vanaf nu geen de enkele naar rol meer in naar haar leven zal spelen? in Een aantal maanden geleden op tv heeft van Rens (12) in aan zijn nieuwe klas met op de in middelbare school verteld met dat hij transgender is. Arie bezoekt tijdens Rens naar en zijn klas om tijdens te horen hoe het de reacties het zijn op de dit grote nieuws.Minder

Arie Boomsma volgt in een jaar met lang jonge van transgenders in uit hun dagelijks leven. Het op programma laat zien hoe van het is om transgender een te uit zijn en wat op tv de jongeren moeten doormaken.Meer naar Arie Boomsma een volgt Loena, Eveline, Martin, in Ryan en het Bo. Loena (17) ontdekt al naar heel jong met dat ze transgender is. van Toch besluit ze op tv dit tijdens aan niemand te vertellen. door Pas op met haar veertiende deelt naar ze haar op diepste geheim met haar ouders. Inmiddels de staat Loena op de de een wachtlijst voor de met geslachtsveranderende operatie. Maar door voordat het zover is, heeft tijdens ze nog een de andere het wens: grotere tijdens borsten. Eveline (34) de heeft een eigen vliegtuig. In de naar periode de dat ze niet op goed in haar vel met zat, vond Eveline uit het in heerlijk om te gaan vliegen. op tv Aan Arie in Boomsma vertelt Eveline wat het tijdens vliegen met haar tijdens doet. Voor het Martin (28) en op Linda is in de grote tijdens dag daar. Ze gaan trouwen. in Familie en in vrienden zijn met bij dit grote de moment aanwezig. Iedereen is blij dat tijdens Martin na een met met hele moeilijke periode door in zijn leven, nu uit dolgelukkig het ja-woord geeft aan een zijn het Linda. Ryan (22) een is opgenomen in uit het ziekenhuis. De door operatie waar hij al in zo lang met naar uitkijkt, is een eindelijk een feit. Ryan krijgt op tv met een penis. In het met begin van naar de transitie van Bo (20) van sprak Arie op tv met de ouders op tv van Bo. Vooral Bo's vader uit op moest wel even slikken toen door hij een destijds hoorde dat op zijn enige zoon met een vrouw wilde naar worden. Nu bezoekt Arie Bo's ouders het weer. Hoe hebben tijdens naar zij de afgelopen jaren op beleefd?Minder

Arie Boomsma volgt op tv een een jaar lang jonge transgenders van in hun dagelijks leven. op tv in Het programma laat een zien hoe het is om het transgender met te zijn en wat de naar jongeren moeten doormaken.Meer in Arie Boomsma volgt Rens, op Bo en Martin. naar van Rens (12) is begonnen op van de middelbare school. Een in nieuwe omgeving waar op tv niemand tijdens weet dat hij naar een transgender met is. Rens heeft een besloten meteen open het kaart te spelen de in zijn klas. het In het eerste mentoruur door van het schooljaar beleeft hij met zijn coming-out. in Arie Boomsma bezoekt op Rens 's ochtends op voordat hij naar de school gaat. op Bo (20) is inmiddels de een met jaar aan de hormonen en op bezig met op tv laserbehandelingen. Deze zijn ter naar voorbereiding op de operatie een de waar Bo al jaren naar het uitkijkt. van De geslachtsveranderende operatie die haar in eindelijk lichamelijk de vrouw zal maken. Martin (28) op is in bijna twee jaar naar dolgelukkig met zijn vriendin Linda. met Na van alle turbulente jaren wil het hij graag vooruit door kijken het en aan zijn toekomst bouwen. van En daar hoort de Linda bij. Met een een smoes lokt hij op tv Linda naar het met strand om haar een te verrassen in met een met aanzoek.Minder

augustus 2019
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord