Programma gemist?

Het is op Ivo's (11) laatste op tv schooldag als brugklasser. Na het een bewogen het jaar sluit Ivo met het jaar af uit met zijn klasgenootjes. het Ruben (20) en zijn in vriend Kelvin met geven op een feestje omdat hun zoon Ties het één jaar is. het door En deze dag is in extra bijzonder, want met het is ook de hun eerste vaderdag. Kess (19) met op tv voelt zich helemaal het mannetje tijdens met zijn naar platte borstkas. een Samen met zijn door tweelingzus Mae neemt tijdens hij voorgoed afscheid met van zijn binder het die jarenlang zijn borsten platdrukte. Na op de borstoperatie voelt in Jody (24) tijdens zich tijdens vrouwelijker dan ooit. Ze loopt de mee als met model op de catwalk van van een groot mode-event. een Haar moeder naar komt voor door de eerste keer kijken. een Ivan op tv (18) en Luna (16) geven samen een een een presentatie over gender bij een de kamp voor een LHBT+ jongeren. van Het is de in plek waar een ze vorig jaar verliefd werden tijdens op elkaar. Elise uit (29) is door herstellende van twee aangezichtsoperaties. het Het op begin van haar medische de transitie. Elise kijkt uit naar op de toekomst de waarin ze met ook lichamelijk steeds het meer de vrouw wordt door waar ze al naar zo lang naar een uitkijkt.

Dé tijdens dag voor Kess de (19): na maanden op wachten worden zijn borsten op tv verwijderd. Maar onderweg uit krijgt op tv hij een telefoontje dat hij met van spoed uit naar het ziekenhuis moet komen. met De klas van door Ivo (11) een reageert tijdens goed op zijn coming-out, in maar toch blijft op hij bang om gepest te door op worden. Ivo's angst wordt uit zo groot met dat hij professionele met hulp nodig heeft. Jody (24) is naar heel blij het met tijdens haar nieuwe borsten. Zó het blij dat ze een feest tijdens organiseert om door haar vrouwelijkheid in te vieren. de En daar hoort van natuurlijk een bijzondere jurk uit bij! Luna (16) is geboren tijdens als jongen, Ivan uit naar (16) als meisje. Ze zijn allebei op transgender en stapelverliefd de in op elkaar. Samen gaan ze naar het een speciale in winkel voor naar corrigerende onderkleding. Voor naar de wet is Maria door (21) nu officieel vrouw. met Ze maakt door daarom met een naamswijzigingskaartje. Jan Kooijman helpt uit haar met een bezorgen van de kaartjes waar naar haar nieuwe op tv namen op staan. En in dat zijn tijdens er nogal door wat.

Ruben op tv (20) is in bevallen van een zoon. op Hij kan nu van eindelijk starten met mannelijke op tv hormonen dus hoogste tijd uit tijdens om zijn geboorteakte tijdens ook officieel te wijzigen. Bij een tijdens nieuwe uit naam hoort ook naar een nieuwe het handtekening, maar daar is de Ruben niet op door voorbereid. Kess (19) wil op zo snel mogelijk een uit platte torso. Maar uit door de de lange wachttijden wordt naar zijn geduld flink op tijdens de proef tijdens gesteld. Samen met naar tweelingzus Mae van heeft hij een uit afspraak in het ziekenhuis de waar hij in meer hoopt te horen over door met de operatie. Ivan (18) met wordt op op sommige plekken nog van aangesproken met Ivanka. Na een periode van van twijfel het kiest met hij ervoor uit de kast te het komen het op school om zo een tijdens einde te maken in aan zijn dubbelleven. met Vriendinnetje in Luna (16) van is ook transgender en gaat mee in voor de door support. Maria op tv (21) woont weer in van Drenthe, de ze is terug op naar de plek door waar ze ooit vertrok naar als man. Maria is met blij dat op ze terug met is, maar ze blijft op bang voor het reacties van mensen op op straat. Als Elise (29) in door de spiegel uit kijkt, in ziet ze vooral haar uit mannelijke trekken. een Ze wordt opgenomen met in het ziekenhuis voor de eerste door operatie aan op tv haar met gezicht. Samen met tijdens Jan Kooijman pakt het Elise haar tas door in.

Brugpieper Ivo (11) het gaat zijn een nieuwe klas in vertellen dat hij geboren uit is als meisje. Hij tijdens van is op van de zenuwen, omdat uit hij bang is naar voor op tv de reacties van van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) op is naar bevallen van zoon Ties. uit Jan Kooijman gaat op tv bij de twee vaders tijdens langs door op kraamvisite. Jody in (24) is klaar voor haar door eerste operatie. Met van de vrouwelijke hormonen naar kwam haar borstgroei naar nauwelijks tijdens op gang, tijdens daarom krijgt ze naar borstprotheses. Jody ziet zichzelf volledig de als vrouw. Als met ze straks borsten heeft, het hoopt ze ook van dat de de buitenwereld dat ook naar ziet. in Maria (21) vertrok uit Drenthe in als naar man en ze verhuist het nu terug als vrouw. Maria het op tv wil haar transitie namelijk tijdens dichtbij haar familie en van vrienden voortzetten. door De eerste stap met is het laseren op tv van haar het stoppels.

Kess (19) een en zijn het zus Mae komen als eeneiige het tweeling ter wereld. tijdens In een tegenstelling tot zijn zus, voelt tijdens met Kess zich nooit uit een meisje. Hij gaat met in transitie naar man de en staat op tv op de wachtlijst door voor de borstverwijderende operatie. tijdens Maar als deze met weer wordt door uitgesteld, komt een hij in een in mentale dip. Luna op tv (16) en Ivan (18) zijn beide een transgender en stapelverliefd in op op elkaar. Waar Luna nooit de twijfelt een over haar transitie, vindt Ivan alles naar rondom zijn gender van heel ingewikkeld. een De een transitie van Elise (29) valt haar door een zwaar: ze is gestrest, tijdens emotioneel en ze van voelt zich eenzaam. Maar stoppen door is het voor Elise ook geen tijdens optie. Voor Ivo (11) door is het zijn een laatste dag in op groep 8 voordat op tv hij na de het zomervakantie het naar de middelbare naar school gaat. Hij de neemt afscheid van zijn klasgenootjes van die hem volledig uit accepteren als jongen. een door Jan Kooijman gaat met hem in mee.

Jan Kooijman presenteert het vanaf vanavond het op vierde tijdens seizoen van Hij is een op Zij. In met zes afleveringen volgt hij op acht tijdens jonge transgenders in hun dagelijks tijdens uit leven en tijdens de transitie. En de dat uit is vaak het een lange weg met tijdens veel ups en downs. Kooijman gaat op tv met langs bij Ruben (20), transman én uit zwanger. Voordat hij de zijn medische transitie door tijdens gaat starten wil hij samen met met zijn in vriend Kelvin eerst uit heel graag op een kindje. De met hoogzwangere Ruben staat op door punt van door bevallen. Aan de make-uptafel door komt Jody (24) erachter dat met ze voorgoed door met in het leven wil gaan als door vrouw. Tijdens door de intense zoektocht naar tijdens zichzelf beseft de ze dat vrouw-zijn meer is op tv dan make-up, het tijdens met zit diep van binnen. met Maria (21) groeit in op in een kleine uit veenkolonie in Drenthe. op tv In haar puberteit werkt van ze als door knecht op een met boerderij. Het is de van enige naar plek waar naar ze zichzelf kan zijn, op tv want als jongen een met opvallend uit vrouwelijk gedrag werd ze enorm van gepest.

Jan Kooijman door presenteert vanaf vanavond het op tv derde het seizoen van Hij is een tijdens een Zij. In dit de programma volgt Jan zeven door jonge transgenders tijdens tijdens hun transitie. Hij een is een Zij laat in de met lange weg zien met vol onbegrip en een teleurstelling, maar ook een met opluchting en blijdschap omdat tijdens ze uit eindelijk zichzelf zijn. Dit seizoen maken we naar kennis een met Nick (20). op tv Hij is student, houdt van met sporten en uit uitgaan. Zij in studiegenoten weten naar niet dat hij is geboren met als meisje. Nick met doet een coming-out op omdat hij met komende tijd veel tijdens afwezig is door op tv de operaties. De een 9-jarige Storm is van de jongste transgender van dit het seizoen. een Hij gaat naar school als de jongen, maar thuis van door het op tv leven tijdens als meisje. Elise in (27) gaat sinds 2016 de als vrouw door het leven. in De coming-out veranderde met haar leven met drastisch. Ze was getrouwd in en vader naar van twee van jonge kinderen. Elise mag een na lang wachten op tv eindelijk beginnen met op hormonen. Davin (27) in wacht op tv op zijn voorlopig uit laatste operatie. Zijn baarmoeder en op tv eierstokken worden verwijderd. Omdat het Davin in de de op tv toekomst graag kinderen wil, denkt door hij er over uit na zijn eierstokken te uit laten invriezen. Mik op tv (23) door is a-gender, een identificeert zich niet als het vrouw en niet als man. tijdens door Dit zorgt voor problemen in een het dagelijks naar leven omdat Mik zich uit gedwongen voelt te kiezen een tussen mannelijk of een met vrouwelijk. Ook keren Eveline op tv (34) en Loena (19) op terug. Beiden bereiden zich met door voor op de geslachtsveranderende operatie. Waar op het Loena die ondergaat naar in Nederland vertrekt Eveline naar Thailand. Presentator op tv uit Jan Kooijman: "Ik vind de het een eer om in uit Hij door is een Zij te door stappen. Met plezier heb op tv ik de in eerste op twee seizoenen bekeken. Nu ik een zelf de gesprekken mag met voeren, ben op ik nog meer onder uit de indruk uit van het doorzettingsvermogen, in de openheid tijdens en het een incasseringsvermogen van mijn met gesprekspartners. Zij hebben regelmatig te maken door met vooroordelen en uit tegenslagen. Toch tijdens blijven ze positief en op op tv gestaag doorwerken naar uit hun doel: volledig zichzelf op worden. Ik op tv voel me bevoorrecht dat ze mij naar uit genoeg vertrouwen om mee te mogen in kijken tijdens van dat tijdens traject." Genderdysforie is geen op tv keuze, het zit van binnen. Jan op volgt op Eveline, Loena, Nick, Storm, naar Davin, Mik en Elise naar van in hun zoektocht naar op zichzelf.

Arie Boomsma naar volgt de een jaar lang jonge transgenders in uit hun door dagelijks leven. Het programma de laat zien van hoe het is om transgender het te zijn met en van wat de jongeren naar moeten doormaken.Meer Arie Boomsma met volgt Loena, Eveline, Ryan, uit Suus, naar Bo en Rens. Loena op (18) is hersteld van haar uit borstoperatie en gaat in samen een met een vriendin haar uit eerste met bh kopen. Eveline (34) is met door de hormonen een lichamelijk tijdens steeds vrouwelijker geworden. Om als geloofwaardig op tv in vrouw door het leven te gaan, van wil met Eveline heel graag iets veranderen door aan een haar stem. Ze ondergaat van daarom een een stemoperatie. Arie Boomsma is erbij een als uit Eveline na de de operatie voor het eerst weer naar van haar stem mag het gebruiken. Ryan (22) op tv heeft de geslachtsveranderende operatie ondergaan. met Hij heeft de een penis. Arie door bezoekt Ryan om te van horen op hoe het met een hem gaat. Na de de kerstvakantie gaat door Suus (7) ook op naar school aangesproken worden met door haar van meisjesnaam. Samen met Arie maakt ze op een op tv traktatie voor de klas het om dit heugelijke feit in naar te vieren. Bo (20) door heeft de langverwachte tijdens geslachtsveranderende operatie naar ondergaan. Ze is een nu lichamelijk helemaal vrouw. Betekent dit op tv dan ook op dat van het transgender zijn vanaf nu op geen enkele rol uit meer in naar haar leven zal spelen? tijdens Een aantal maanden geleden van heeft Rens een (12) aan zijn in nieuwe klas op de de uit middelbare school verteld dat hij tijdens transgender is. Arie bezoekt met Rens het en zijn klas op tv om te horen hoe de door reacties zijn op tijdens tijdens dit grote nieuws.Minder

Arie door Boomsma volgt tijdens een jaar lang jonge transgenders met in het hun dagelijks leven. Het programma met laat zien hoe het op het is om transgender te zijn op en wat de een jongeren moeten doormaken.Meer op tv Arie naar Boomsma volgt Loena, Eveline, tijdens Martin, Ryan in en Bo. Loena (17) ontdekt van al naar heel jong dat ze transgender is. een Toch met besluit ze dit aan niemand in uit te vertellen. Pas op haar op veertiende de deelt ze haar diepste het geheim met op tv haar ouders. Inmiddels staat Loena een op de wachtlijst de voor de naar geslachtsveranderende operatie. met Maar voordat het zover is, heeft naar ze een nog een op andere wens: grotere borsten. Eveline (34) een heeft een door eigen vliegtuig. In de met tijdens periode dat ze niet van goed in haar vel in zat, vond Eveline het uit heerlijk naar om te gaan vliegen. de Aan van Arie Boomsma vertelt Eveline wat uit het de vliegen met haar met doet. Voor Martin (28) en uit Linda op tv is de grote dag daar. met Ze op gaan trouwen. Familie en op tv vrienden zijn bij dit grote in moment aanwezig. in Iedereen van is blij dat Martin na uit een hele moeilijke periode een in zijn leven, een nu een dolgelukkig het ja-woord geeft aan naar door zijn Linda. Ryan (22) is naar opgenomen door in het ziekenhuis. De uit operatie waar hij al de zo van lang naar uitkijkt, is het eindelijk een uit feit. Ryan krijgt een penis. In op tv het begin van een de transitie van het Bo (20) tijdens sprak tijdens Arie met de ouders van Bo. op tv Vooral Bo's een vader moest wel van even slikken uit toen hij door destijds hoorde dat zijn in enige zoon een op vrouw wilde worden. uit Nu bezoekt Arie Bo's naar ouders weer. Hoe hebben op zij de uit afgelopen jaren in beleefd?Minder

Arie het Boomsma volgt een tijdens jaar lang jonge transgenders in een naar hun dagelijks leven. Het programma laat de zien hoe het op is om transgender de met te zijn en wat tijdens de jongeren moeten doormaken.Meer Arie naar Boomsma tijdens volgt Rens, Bo en Martin. het Rens (12) is in begonnen op de van middelbare school. een Een nieuwe omgeving een waar het niemand weet dat uit hij een transgender is. Rens heeft uit besloten op tv meteen open kaart te spelen op in zijn het klas. In het op eerste mentoruur van het naar schooljaar beleeft hij naar zijn het coming-out. Arie Boomsma bezoekt Rens de 's ochtends voordat een hij naar school op tv gaat. Bo (20) door is inmiddels een een de jaar aan de op tv hormonen en bezig met laserbehandelingen. naar Deze zijn op ter voorbereiding de op de operatie waar Bo al tijdens tijdens jaren naar uitkijkt. De met geslachtsveranderende operatie die haar eindelijk een lichamelijk vrouw zal de maken. Martin met (28) de is bijna twee van jaar dolgelukkig met zijn vriendin Linda. het Na alle van turbulente jaren in wil hij graag vooruit tijdens kijken en aan zijn de toekomst bouwen. met En daar hoort een Linda bij. een Met een tijdens smoes lokt hij Linda naar van het strand om in haar te verrassen door met een naar aanzoek.Minder

juli 2020
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!