Programma gemist?

Het is Ivo's van (11) laatste op schooldag als brugklasser. met Na naar een bewogen jaar op tv sluit Ivo het jaar af met in zijn klasgenootjes. Ruben naar (20) en zijn naar op vriend Kelvin geven in een feestje omdat hun zoon uit Ties één tijdens jaar is. En tijdens deze dag op tv is extra bijzonder, want het is naar ook hun eerste uit van vaderdag. Kess (19) voelt in zich helemaal het mannetje op tv met zijn platte van borstkas. Samen met door zijn tweelingzus Mae neemt tijdens een hij voorgoed afscheid van zijn binder tijdens het die jarenlang zijn borsten een platdrukte. Na de borstoperatie voelt door Jody (24) in zich tijdens vrouwelijker dan ooit. een Ze loopt mee als de model op het de catwalk van een door groot mode-event. Haar moeder met komt van voor de eerste keer kijken. naar Ivan (18) en op tv Luna (16) geven in samen een presentatie over het met gender bij een kamp voor het LHBT+ jongeren. Het op is de met plek waar ze vorig een jaar door verliefd werden op elkaar. uit Elise (29) is herstellende van het twee aangezichtsoperaties. op Het begin van haar naar medische transitie. Elise met de kijkt uit naar de toekomst waarin een ze ook een lichamelijk steeds in meer de de vrouw wordt waar ze al uit zo lang naar van uitkijkt.

Dé dag uit voor Kess tijdens (19): na maanden wachten door worden zijn borsten verwijderd. naar Maar onderweg op krijgt in hij een telefoontje dat tijdens hij met door spoed naar het ziekenhuis moet tijdens komen. De klas van op Ivo het (11) reageert goed op op zijn coming-out, maar door toch blijft hij bang op tijdens om gepest te worden. met Ivo's angst wordt zo naar groot dat hij van professionele hulp uit nodig heeft. het Jody (24) is heel blij met uit tijdens haar nieuwe borsten. Zó blij dat uit ze een feest naar organiseert om haar tijdens vrouwelijkheid op te vieren. op En daar hoort natuurlijk tijdens een bijzondere jurk bij! Luna van (16) is naar geboren als uit jongen, Ivan (16) als in meisje. Ze zijn op tv allebei transgender een en stapelverliefd op tijdens elkaar. Samen het gaan ze naar een speciale winkel een voor corrigerende tijdens onderkleding. Voor de tijdens wet is Maria tijdens (21) de nu officieel vrouw. Ze een maakt daarom een naamswijzigingskaartje. Jan de Kooijman helpt haar door met bezorgen tijdens van de kaartjes de waar haar naar nieuwe namen op staan. En het dat met zijn er nogal in wat.

Ruben op (20) is het bevallen van een een zoon. Hij kan nu eindelijk starten uit met mannelijke in hormonen een dus hoogste tijd om zijn geboorteakte door ook op tv officieel te wijzigen. Bij een tijdens nieuwe met naam hoort ook een een nieuwe de handtekening, maar daar is Ruben door niet met op voorbereid. Kess (19) in wil zo snel tijdens mogelijk een platte torso. Maar in door de in lange de wachttijden wordt zijn geduld tijdens flink op de een proef gesteld. Samen in met tweelingzus Mae heeft hij met een afspraak op tv in met het ziekenhuis waar hij meer hoopt de te horen over van met de operatie. Ivan op (18) wordt op in sommige plekken nog aangesproken met de Ivanka. Na een op tv periode van een twijfel kiest hij ervoor uit uit de kast te het komen op de school om van zo een een einde te maken op aan zijn dubbelleven. Vriendinnetje Luna (16) in is ook transgender van een en gaat mee voor uit de support. naar Maria (21) woont weer in Drenthe, op op ze is terug een op de plek waar naar ze ooit op tv vertrok als man. Maria is met blij dat ze naar terug is, maar naar ze blijft bang voor in reacties van mensen op tijdens op straat. Als Elise met (29) in tijdens de spiegel kijkt, ziet ze het vooral haar mannelijke trekken. op Ze wordt opgenomen op tv tijdens in het ziekenhuis voor de de eerste het operatie aan haar van gezicht. Samen met het Jan Kooijman pakt met Elise haar tas in in.

Brugpieper Ivo een (11) gaat zijn nieuwe van de klas vertellen dat hij geboren tijdens is als meisje. Hij uit is op van een op tv de zenuwen, omdat hij bang is uit voor van de reacties de van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben op (20) met is bevallen van op tv zoon Ties. Jan Kooijman het gaat bij de van twee vaders langs op kraamvisite. naar Jody de (24) is klaar het voor haar de eerste operatie. Met het de vrouwelijke hormonen kwam haar op borstgroei nauwelijks op gang, de daarom tijdens krijgt ze borstprotheses. Jody ziet uit van zichzelf volledig als vrouw. naar Als ze straks in borsten heeft, hoopt ze ook het naar dat de buitenwereld dat in ook ziet. op Maria (21) vertrok van uit Drenthe als tijdens man en ze verhuist in nu terug als vrouw. op tv Maria wil haar in transitie namelijk op dichtbij haar familie en tijdens vrienden voortzetten. De tijdens eerste op tv stap is het tijdens laseren van haar de stoppels.

Kess (19) door en zijn met zus Mae komen op als eeneiige tweeling ter van wereld. door In tegenstelling tot het zijn zus, voelt Kess zich nooit door op een meisje. Hij gaat in een transitie naar man en op tv in staat op de uit wachtlijst voor de borstverwijderende met operatie. Maar tijdens als deze weer met wordt uitgesteld, komt hij in naar een mentale de dip. Luna naar (16) en Ivan in (18) zijn beide transgender het en stapelverliefd door op elkaar. Waar Luna nooit met twijfelt over haar transitie, in vindt uit Ivan alles rondom zijn gender het met heel ingewikkeld. De transitie van Elise op tv uit (29) valt haar zwaar: tijdens ze is gestrest, emotioneel en in ze voelt zich naar van eenzaam. Maar stoppen is voor Elise naar ook geen een optie. Voor Ivo op tv (11) de is het zijn laatste in dag in groep door 8 voordat hij na de op tv zomervakantie naar van de een middelbare school gaat. Hij op tv neemt afscheid van zijn klasgenootjes in die tijdens hem volledig accepteren tijdens als jongen. Jan Kooijman gaat tijdens met hem op tv mee.

Jan in Kooijman presenteert vanaf vanavond het met vierde met seizoen van Hij is een uit Zij. naar In zes door afleveringen volgt hij acht jonge naar transgenders in hun door dagelijks leven en tijdens het de door transitie. En het dat is vaak op een lange weg met met veel ups en de downs. Kooijman gaat langs bij Ruben door (20), transman op én zwanger. Voordat hij in zijn medische transitie met gaat starten wil op tv op tv hij samen met zijn van vriend Kelvin op eerst heel graag een kindje. door De hoogzwangere Ruben met staat tijdens op punt van bevallen. Aan uit de op tv make-uptafel komt Jody (24) erachter in dat ze voorgoed door een op tv het leven wil de gaan als vrouw. Tijdens in de intense zoektocht op naar zichzelf beseft uit ze dat vrouw-zijn naar meer is dan make-up, het uit zit diep tijdens van binnen. Maria (21) op tv groeit op in in naar een kleine veenkolonie in Drenthe. de In op tv haar puberteit werkt ze als knecht door op op een boerderij. Het is de van enige plek waar de ze zichzelf kan in zijn, de want als op tv jongen met opvallend vrouwelijk van gedrag werd ze een enorm gepest.

Jan Kooijman presenteert uit vanaf vanavond een het derde naar seizoen van Hij uit is een Zij. tijdens In dit programma volgt Jan de met zeven jonge transgenders een tijdens hun transitie. Hij is een door Zij een laat de lange weg uit zien vol met onbegrip en teleurstelling, door maar ook met opluchting en op tv blijdschap op tv omdat ze eindelijk van zichzelf zijn. Dit seizoen maken het we kennis met Nick in (20). van Hij is student, op houdt van sporten uit en uitgaan. Zij studiegenoten tijdens weten naar niet dat hij is uit geboren als op tv meisje. Nick doet tijdens een coming-out omdat hij een komende tijd in veel afwezig is door in de operaties. De op tv 9-jarige Storm is de jongste op de transgender van dit seizoen. in Hij gaat op naar school als door jongen, maar thuis door het leven op als meisje. Elise met (27) gaat met sinds 2016 als vrouw met door het uit leven. De coming-out de veranderde haar leven door drastisch. Ze was het getrouwd en vader het van twee jonge kinderen. tijdens Elise mag na naar lang op wachten eindelijk van beginnen met hormonen. Davin (27) wacht de op zijn voorlopig op laatste operatie. Zijn op tv op tv baarmoeder en eierstokken worden verwijderd. door Omdat Davin in de met toekomst graag kinderen een wil, tijdens denkt hij er op tv over na zijn eierstokken uit te laten invriezen. van Mik (23) is a-gender, in identificeert een zich niet als vrouw tijdens en niet als man. van Dit zorgt in voor het problemen in het dagelijks in leven omdat met Mik zich gedwongen voelt de te kiezen tussen mannelijk met of vrouwelijk. met Ook keren Eveline (34) met en met Loena (19) terug. Beiden bereiden in zich voor op de met door geslachtsveranderende operatie. Waar Loena die ondergaat tijdens in Nederland vertrekt uit Eveline van naar Thailand. Presentator naar Jan Kooijman: "Ik de vind het een het eer om in Hij is een tijdens Zij op tv te stappen. de Met plezier heb ik met de eerste twee seizoenen bekeken. met Nu ik zelf een de gesprekken naar mag voeren, tijdens ben ik nog tijdens meer onder de indruk van uit het in doorzettingsvermogen, de openheid in en het incasseringsvermogen het van mijn gesprekspartners. door Zij hebben regelmatig op tv te maken met vooroordelen uit en tegenslagen. Toch blijven op tv naar ze positief en gestaag doorwerken naar tijdens uit hun doel: volledig zichzelf worden. Ik door voel me bevoorrecht uit dat ze het mij genoeg uit vertrouwen om mee in te mogen kijken tijdens dat in traject." Genderdysforie de is geen keuze, het zit het van een binnen. Jan door volgt Eveline, Loena, Nick, Storm, op Davin, Mik en Elise met in hun het zoektocht naar van zichzelf.

Arie Boomsma volgt op tv in een jaar lang jonge transgenders in uit hun dagelijks de leven. Het in programma laat zien hoe het met is een om transgender te zijn en uit wat de op jongeren moeten doormaken.Meer Arie uit Boomsma volgt uit Loena, in Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. naar Loena (18) is door hersteld van haar het borstoperatie en gaat tijdens samen met met een vriendin haar eerste op tv bh kopen. Eveline op uit (34) is door tijdens de hormonen lichamelijk steeds het vrouwelijker geworden. Om op als geloofwaardig door vrouw door het leven de te gaan, wil met Eveline heel graag in iets veranderen aan haar stem. in Ze ondergaat op tv daarom een stemoperatie. op Arie Boomsma is erbij op tv als Eveline met na de operatie voor het het de eerst weer haar stem door mag gebruiken. Ryan (22) de op heeft de geslachtsveranderende operatie ondergaan. Hij het heeft een penis. op tv Arie bezoekt Ryan de om op tv te horen van hoe het met hem gaat. van Na de kerstvakantie gaat op tv naar Suus (7) ook een op school aangesproken worden met haar het meisjesnaam. op tv Samen met in Arie maakt ze een naar traktatie voor de klas om de dit heugelijke in feit de te vieren. Bo (20) met heeft de langverwachte met geslachtsveranderende operatie ondergaan. op tv Ze is van nu lichamelijk helemaal tijdens vrouw. Betekent dit dan ook naar dat het transgender de zijn op vanaf nu geen enkele rol de meer met in haar leven zal spelen? Een de met aantal maanden geleden uit heeft Rens (12) aan zijn nieuwe met klas op op de in middelbare school verteld het dat hij transgender is. het Arie bezoekt Rens en in zijn klas om te het horen hoe de door van reacties zijn op dit grote de nieuws.Minder

Arie Boomsma volgt naar een op jaar lang jonge uit transgenders in hun uit dagelijks leven. Het programma door laat zien hoe het van is om transgender het op te zijn en wat de met jongeren moeten doormaken.Meer tijdens Arie Boomsma in volgt Loena, op Eveline, Martin, Ryan en Bo. een Loena door (17) ontdekt al heel een jong dat een ze transgender is. Toch op besluit ze dit een aan niemand van te vertellen. Pas op met haar veertiende deelt ze op haar diepste geheim het met tijdens haar ouders. Inmiddels staat Loena op op de naar wachtlijst voor uit de geslachtsveranderende operatie. Maar door voordat het zover naar is, heeft ze nog een het andere wens: grotere met borsten. Eveline door (34) heeft in een eigen vliegtuig. de In de periode dat een ze op tv niet goed in haar tijdens vel zat, vond het Eveline het heerlijk om in te gaan door vliegen. Aan Arie Boomsma vertelt op met Eveline wat het vliegen met haar op doet. tijdens Voor Martin (28) en door Linda is de tijdens grote dag daar. het Ze gaan met trouwen. Familie en vrienden zijn op bij het dit grote moment door aanwezig. Iedereen met is blij dat Martin na een uit hele moeilijke een periode in zijn leven, door nu dolgelukkig het de ja-woord een geeft aan zijn met Linda. Ryan (22) is opgenomen de in het ziekenhuis. tijdens De naar operatie waar hij al zo uit lang naar van uitkijkt, is eindelijk een door tijdens feit. Ryan krijgt een penis. In met met het begin van de transitie een van Bo (20) van sprak op tv Arie met de ouders van door Bo. Vooral Bo's het vader moest wel even op tv slikken door toen hij destijds hoorde de dat zijn enige zoon de een uit vrouw wilde op tv worden. Nu bezoekt Arie op tv Bo's ouders weer. Hoe naar hebben tijdens zij de afgelopen jaren op tv beleefd?Minder

Arie op tv Boomsma volgt door een jaar lang in jonge transgenders in hun dagelijks uit leven. Het programma laat van een zien hoe het is uit om transgender te uit zijn en wat de jongeren tijdens moeten doormaken.Meer Arie van in Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. de naar Rens (12) is het begonnen op de middelbare school. de Een door nieuwe omgeving waar niemand weet het dat door hij een transgender op tv is. Rens heeft besloten meteen open uit kaart te met spelen in zijn klas. in In tijdens het eerste mentoruur tijdens van het schooljaar naar beleeft hij zijn coming-out. de Arie naar Boomsma bezoekt Rens 's ochtends tijdens voordat hij naar school met met gaat. Bo (20) is van inmiddels een jaar aan de door op tv hormonen en bezig door met laserbehandelingen. Deze zijn ter voorbereiding het uit op de operatie waar het Bo al jaren op tv naar uitkijkt. De geslachtsveranderende in operatie het die haar eindelijk lichamelijk vrouw de zal maken. tijdens Martin (28) naar is bijna twee jaar dolgelukkig met door door zijn vriendin Linda. Na op tv alle turbulente jaren wil hij in graag vooruit kijken van op en aan zijn toekomst bouwen. het En daar uit hoort Linda bij. Met op tv een smoes lokt hij op Linda uit naar het strand om in haar te verrassen met naar een op aanzoek.Minder

februari 2019
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord