Programma gemist?

Het uit is Ivo's de (11) laatste schooldag het als brugklasser. Na een bewogen jaar tijdens sluit tijdens Ivo het jaar af door met zijn klasgenootjes. Ruben een (20) en van zijn vriend Kelvin met geven een op tv feestje omdat de hun zoon Ties één op jaar is. uit En deze dag de is extra bijzonder, naar want het is ook hun eerste in vaderdag. de Kess (19) voelt een zich helemaal het door mannetje met zijn platte borstkas. uit Samen met zijn een tweelingzus Mae met neemt hij voorgoed met afscheid van een zijn binder die naar jarenlang zijn borsten platdrukte. Na een de borstoperatie voelt het een Jody (24) zich vrouwelijker dan ooit. op Ze tijdens loopt mee als model van op de catwalk van het een groot mode-event. tijdens Haar op moeder komt voor tijdens de eerste keer kijken. tijdens Ivan (18) en Luna tijdens in (16) geven samen een presentatie over het gender op bij een kamp voor LHBT+ een jongeren. Het is in de plek tijdens waar ze vorig op tv jaar verliefd werden op van elkaar. Elise (29) tijdens is herstellende het van twee met aangezichtsoperaties. Het met begin van haar van medische transitie. Elise kijkt uit de naar op tv de toekomst waarin ze de ook lichamelijk een steeds meer de vrouw wordt op waar van ze al zo uit lang naar uitkijkt.

Dé dag voor van Kess met (19): na maanden wachten worden tijdens op zijn borsten verwijderd. Maar met onderweg krijgt hij een naar telefoontje dat hij met een spoed naar uit het ziekenhuis moet met komen. De klas op tv van een Ivo (11) reageert goed op zijn op coming-out, maar toch met blijft hij bang met om gepest te naar een worden. Ivo's angst wordt zo van groot dat hij van professionele het hulp nodig heeft. Jody (24) met is heel blij uit met haar nieuwe borsten. een op tv Zó blij dat in ze een feest organiseert om haar een vrouwelijkheid te de vieren. door En daar hoort natuurlijk een bijzondere op jurk door bij! Luna (16) is geboren het als jongen, naar Ivan (16) als de meisje. Ze een zijn allebei transgender en naar stapelverliefd tijdens op elkaar. Samen gaan op tv ze naar een op tv speciale winkel op tv voor corrigerende onderkleding. Voor van de wet is de Maria (21) in nu officieel vrouw. naar Ze maakt daarom het een naamswijzigingskaartje. Jan op tv Kooijman helpt haar met met bezorgen van de naar kaartjes waar haar de nieuwe namen op staan. En door op dat zijn er nogal in wat.

Ruben uit (20) is bevallen een van een het zoon. Hij kan nu eindelijk door starten op met mannelijke hormonen dus hoogste tijd op om zijn geboorteakte met ook officieel door te wijzigen. Bij een naar nieuwe in naam hoort ook een nieuwe de handtekening, maar een daar is Ruben niet op op voorbereid. naar Kess (19) wil zo het snel tijdens mogelijk een platte torso. Maar de door op tv de lange wachttijden de wordt zijn geduld de flink op de tijdens proef gesteld. Samen met door tweelingzus een Mae heeft hij van een afspraak in in het ziekenhuis waar hij meer een hoopt uit te horen over met de operatie. Ivan (18) naar wordt op uit sommige plekken nog aangesproken met Ivanka. het Na een op tv periode op tv van twijfel kiest de hij ervoor uit de tijdens kast te komen op naar school om zo het een tijdens einde te maken aan zijn uit dubbelleven. Vriendinnetje Luna (16) uit is ook transgender naar en gaat uit mee voor met de support. Maria (21) woont op weer het in Drenthe, ze is terug door door op de plek waar ze het ooit vertrok als man. tijdens Maria is blij in tijdens dat ze terug is, een maar ze blijft bang in voor reacties van mensen door op op straat. Als Elise (29) in door de uit spiegel kijkt, ziet ze vooral van in haar mannelijke trekken. door Ze wordt opgenomen in het ziekenhuis tijdens voor de naar eerste operatie aan haar in gezicht. Samen met uit Jan de Kooijman pakt Elise haar tas een in in.

Brugpieper Ivo (11) op het gaat zijn nieuwe klas door vertellen dat hij van geboren is met als meisje. Hij is het op van de zenuwen, in omdat tijdens hij bang is voor de reacties een van uit zijn nieuwe in klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van van zoon naar Ties. Jan Kooijman gaat met bij tijdens de twee vaders langs op kraamvisite. met Jody een (24) is klaar voor naar haar een eerste operatie. Met de een vrouwelijke hormonen met kwam haar borstgroei nauwelijks op op gang, daarom krijgt ze op tv borstprotheses. Jody het ziet zichzelf volledig het als uit vrouw. Als ze straks de borsten heeft, op hoopt ze ook dat op de buitenwereld dat ook van ziet. Maria het (21) vertrok uit Drenthe door als met man en ze verhuist nu terug tijdens als van vrouw. Maria wil op haar transitie namelijk het dichtbij haar familie en tijdens vrienden voortzetten. De eerste uit stap is de het in laseren van haar tijdens stoppels.

Kess het (19) en zijn zus met Mae een komen als eeneiige tweeling ter van wereld. op tv In tegenstelling tot de zijn zus, voelt Kess zich nooit een een meisje. Hij met naar gaat in transitie van naar man en met staat op de van wachtlijst voor de borstverwijderende door operatie. Maar als deze uit weer wordt uitgesteld, in komt hij in een op mentale in dip. Luna (16) en Ivan de (18) door zijn beide door transgender en stapelverliefd op elkaar. Waar tijdens naar Luna nooit twijfelt over haar het transitie, vindt Ivan door alles rondom zijn gender door heel ingewikkeld. De op tv transitie van het Elise (29) door valt haar zwaar: ze de is gestrest, de emotioneel en op tv ze voelt zich eenzaam. naar Maar stoppen is op tv voor Elise het ook geen optie. Voor Ivo uit (11) is door het zijn op laatste dag in met groep 8 voordat hij na met de zomervakantie naar de door middelbare op tv school gaat. Hij met neemt afscheid van zijn klasgenootjes naar die hem op volledig accepteren als een jongen. Jan Kooijman gaat de op met hem mee.

Jan uit Kooijman presenteert vanaf vanavond een het door vierde seizoen van op Hij is een Zij. In zes uit afleveringen volgt op hij naar acht jonge transgenders in hun dagelijks het leven het en tijdens naar de transitie. En dat het is vaak een lange weg met met door veel ups en downs. Kooijman gaat de uit langs bij Ruben (20), transman de én de zwanger. Voordat hij op zijn medische transitie gaat starten op wil een hij samen met de zijn vriend Kelvin eerst tijdens heel graag een op tv kindje. De hoogzwangere Ruben de staat op op punt van bevallen. Aan op de make-uptafel uit komt Jody van (24) erachter dat ze op voorgoed door het naar leven wil gaan als door vrouw. Tijdens de de intense de zoektocht naar zichzelf beseft ze uit dat een vrouw-zijn meer is op dan make-up, het zit uit diep van het binnen. Maria (21) met groeit op in een met kleine veenkolonie in Drenthe. op In haar puberteit tijdens werkt tijdens ze als knecht de op een boerderij. Het is de uit enige een plek waar ze in zichzelf kan zijn, want tijdens als van jongen met opvallend vrouwelijk gedrag met werd ze enorm een gepest.

Jan Kooijman presenteert het vanaf naar vanavond het derde seizoen op tv van Hij op tv is een Zij. In het dit programma volgt Jan op met zeven jonge transgenders tijdens het hun transitie. het Hij is een Zij uit laat de lange weg in zien het vol onbegrip en teleurstelling, naar maar ook het met opluchting en blijdschap omdat naar ze naar eindelijk zichzelf zijn. Dit seizoen met maken we kennis met Nick de naar (20). Hij is op tv student, houdt van sporten en de uitgaan. Zij op studiegenoten weten tijdens niet dat hij is geboren als het tijdens meisje. Nick doet een coming-out naar omdat hij komende tijd op met veel afwezig is door de het operaties. het De 9-jarige Storm is de tijdens jongste transgender van de dit op seizoen. Hij gaat in naar school als de jongen, maar thuis door het op tv leven als meisje. Elise uit (27) gaat sinds tijdens 2016 als vrouw door door het leven. uit De tijdens coming-out veranderde haar leven drastisch. het Ze door was getrouwd tijdens en vader van twee jonge een kinderen. een Elise mag na op lang wachten eindelijk tijdens beginnen met hormonen. Davin (27) wacht van met op zijn voorlopig laatste operatie. Zijn het baarmoeder op en eierstokken worden verwijderd. Omdat in Davin in de naar toekomst graag van kinderen op wil, denkt hij er over tijdens na zijn eierstokken te de uit laten invriezen. Mik (23) is a-gender, het identificeert het zich niet door als vrouw en met niet als man. Dit op zorgt voor problemen van in het in dagelijks leven omdat Mik zich van gedwongen voelt te kiezen de tijdens tussen mannelijk of op tv vrouwelijk. Ook keren Eveline (34) uit en Loena tijdens (19) terug. Beiden bereiden zich een voor op op de geslachtsveranderende de operatie. Waar Loena die ondergaat door in Nederland naar vertrekt Eveline het naar Thailand. Presentator naar Jan Kooijman: "Ik vind het uit een eer om in in naar Hij is een uit Zij te stappen. Met plezier in heb ik een de eerste op twee seizoenen bekeken. Nu met ik zelf de gesprekken in mag voeren, ben op tv ik nog meer tijdens onder de indruk van door het doorzettingsvermogen, het de openheid en het een naar incasseringsvermogen van mijn gesprekspartners. Zij door hebben regelmatig te het maken met vooroordelen en op tegenslagen. naar Toch blijven het ze positief en gestaag doorwerken een naar hun door doel: volledig zichzelf worden. Ik in met voel me bevoorrecht dat ze mij op tv genoeg uit vertrouwen om tijdens mee te mogen tijdens kijken tijdens dat traject." Genderdysforie tijdens is geen keuze, van het zit van op tv binnen. Jan volgt Eveline, naar Loena, Nick, Storm, de Davin, het Mik en Elise in hun uit zoektocht naar van zichzelf.

Arie een Boomsma volgt een jaar lang een jonge transgenders door in hun met dagelijks leven. Het programma laat in zien een hoe het is om naar transgender te met zijn en op wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie naar Boomsma volgt op tv Loena, Eveline, in Ryan, Suus, Bo en Rens. door Loena (18) is tijdens hersteld van uit haar borstoperatie van en gaat samen met van een vriendin haar een eerste bh kopen. Eveline met naar (34) is door de uit hormonen lichamelijk van steeds vrouwelijker geworden. Om als door geloofwaardig de vrouw door het leven op tv te gaan, wil het Eveline heel graag iets een veranderen op tv aan haar stem. Ze ondergaat daarom uit een stemoperatie. Arie met met Boomsma is erbij naar als Eveline na de operatie voor door de het eerst weer haar stem mag naar gebruiken. Ryan (22) in heeft de op geslachtsveranderende operatie het ondergaan. Hij heeft een met penis. in Arie bezoekt Ryan naar om te horen met hoe het met naar hem gaat. Na de kerstvakantie gaat het Suus (7) een ook op de school aangesproken uit worden met haar meisjesnaam. met Samen met Arie naar maakt ze tijdens een traktatie voor uit de klas om dit heugelijke feit een te vieren. met Bo (20) heeft het de tijdens langverwachte geslachtsveranderende operatie ondergaan. Ze met is nu lichamelijk helemaal op tv vrouw. een Betekent dit dan ook dat uit het transgender uit zijn vanaf uit nu geen enkele rol meer met in haar leven op zal tijdens spelen? Een tijdens aantal maanden geleden heeft het Rens (12) aan door zijn nieuwe tijdens klas op de middelbare school verteld van dat hij van transgender is. Arie in bezoekt Rens en een zijn de klas om te horen met hoe de reacties zijn tijdens op dit met grote nieuws.Minder

Arie Boomsma uit volgt een jaar op tv lang jonge transgenders in een in hun dagelijks leven. door Het programma laat zien hoe het het is van om transgender te zijn en van het wat de jongeren moeten doormaken.Meer door Arie Boomsma volgt Loena, naar Eveline, naar Martin, Ryan en tijdens Bo. Loena (17) ontdekt het al heel jong een dat van ze transgender is. Toch op besluit ze dit aan uit niemand te vertellen. tijdens Pas op haar tijdens veertiende deelt van ze haar tijdens diepste geheim met haar ouders. Inmiddels naar staat Loena op naar de wachtlijst voor uit de geslachtsveranderende naar operatie. Maar voordat het een naar zover is, heeft ze op tv nog een andere wens: grotere de borsten. Eveline naar (34) heeft een tijdens eigen vliegtuig. In de van periode in dat ze niet goed in op tv haar vel zat, tijdens op vond Eveline het heerlijk om te met gaan vliegen. door Aan Arie op Boomsma vertelt Eveline wat het het een vliegen met haar naar doet. Voor Martin (28) en Linda door de is de grote dag daar. op tv Ze gaan door trouwen. Familie en vrienden zijn de een bij dit grote moment aanwezig. Iedereen van is blij de dat tijdens Martin na een hele moeilijke periode in in in zijn leven, van nu dolgelukkig het ja-woord geeft aan van zijn Linda. Ryan met (22) is naar opgenomen in op het ziekenhuis. De operatie waar het hij uit al zo lang naar een uitkijkt, is eindelijk het een feit. uit Ryan krijgt een penis. In het in het begin van de transitie op van Bo (20) op sprak Arie met de het naar ouders van Bo. Vooral het Bo's vader moest wel een even slikken toen een hij destijds hoorde dat de zijn enige zoon het een vrouw tijdens wilde naar worden. Nu bezoekt Arie een Bo's ouders weer. naar Hoe hebben zij de in afgelopen jaren naar beleefd?Minder

Arie Boomsma volgt het van een jaar lang jonge transgenders in met hun uit dagelijks leven. met Het programma laat zien hoe van het tijdens is om transgender te zijn de en wat de met jongeren moeten doormaken.Meer van Arie naar Boomsma volgt Rens, Bo de en Martin. Rens (12) is op begonnen op door de middelbare school. Een op nieuwe de omgeving waar uit niemand weet dat hij van een transgender is. uit Rens heeft besloten meteen open het kaart tijdens te spelen in zijn klas. uit In het van eerste mentoruur van in het schooljaar op tv beleeft hij zijn coming-out. van Arie uit Boomsma bezoekt Rens 's ochtends met voordat hij het naar school een gaat. Bo (20) is inmiddels een tijdens jaar uit aan de hormonen en bezig van in met laserbehandelingen. Deze zijn ter met voorbereiding op de naar operatie waar op Bo al jaren op tv naar uitkijkt. een De geslachtsveranderende operatie die haar eindelijk het lichamelijk vrouw met zal maken. Martin op tv (28) is op bijna twee jaar met dolgelukkig met een zijn vriendin Linda. naar Na alle turbulente jaren wil de hij tijdens graag vooruit kijken en aan op tv zijn toekomst met bouwen. En daar hoort Linda op bij. op tv Met een smoes lokt hij in Linda naar naar het strand om haar door op te verrassen met een in aanzoek.Minder

augustus 2019
12-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Het is Ivo's (11) laatste schooldag als brugklasser. Na een bewogen jaar sluit Ivo het jaar af met zijn klasgenootjes. Ruben (20) en zijn vriend Kelvin geven een feestje omdat hun zoon Ties één jaar is. En deze dag is extra bijzonder, want ...

05-02-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Dé dag voor Kess (19): na maanden wachten worden zijn borsten verwijderd. Maar onderweg krijgt hij een telefoontje dat hij met spoed naar het ziekenhuis moet komen. De klas van Ivo (11) reageert goed op zijn coming-out, maar toch blijft hij...

29-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voo...

22-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Brugpieper Ivo (11) gaat zijn nieuwe klas vertellen dat hij geboren is als meisje. Hij is op van de zenuwen, omdat hij bang is voor de reacties van zijn nieuwe klasgenootjes. Ruben (20) is bevallen van zoon Ties. Jan Kooijman gaat bij de tw...

15-01-2019 20:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Kess (19) en zijn zus Mae komen als eeneiige tweeling ter wereld. In tegenstelling tot zijn zus, voelt Kess zich nooit een meisje. Hij gaat in transitie naar man en staat op de wachtlijst voor de borstverwijderende operatie. Maar als deze w...

08-01-2019 20:25

Terug: Hij is een Zij

Hij is een Zij - Terug: Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijm...

07-03-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-02-2017 21:25

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2017 21:30

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het derde seizoen van Hij is een Zij. In dit programma volgt Jan zeven jonge transgenders tijdens hun transitie. Hij is een Zij laat de lange weg zien vol onbegrip en teleurstelling, maar ook met oplu...

27-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Ryan, Suus, Bo en Rens. Loena ...

24-06-2016 12:15

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Loena, Eveline, Martin, Ryan en Bo. Loena (17)...

23-06-2016 12:20

Hij is een Zij

Hij is een Zij - Hij is een Zij

Arie Boomsma volgt een jaar lang jonge transgenders in hun dagelijks leven. Het programma laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken.Meer Arie Boomsma volgt Rens, Bo en Martin. Rens (12) is begonnen op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hij is een Zij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hij is een Zij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hij is een Zij bij Hij is een Zij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hij is een Zij. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hij is een Zij gemist

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hij is een Zij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hij is een Zij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hij is een Zij? Hier kun je alle uitzendingen van Hij is een Zij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord