Programma gemist?

Na een wild een uitgaansavontuur in het Lloret zijn door Britt en door Ymke weer veilig terug met op hun camping in Blanes. op tv Het tijdens zijn de op laatste loodjes, want over het drie dagen vertrekken op tv ze naar op tv huis. Ze hebben zich tijdens met het hele van avontuur nog geen één uit keer de bezat en dat op is toch waar jongerenreizen om bekend de met staan. De gasten nemen Britt en op tv Ymke dan op tv ook mee in het een waar op zuipfestijn.

Een op tv aantal dronken campinggasten heeft de van het camping 's nachts op van zijn kop gezet. Ook Britt door door schijnt haar aandeel hierin in te hebben op tv gehad. En dat is de de andere campinggasten niet van ontgaan. met Net als alle gemoederen het zijn gesust, gooit teamleider in Han roet in het van eten. op Er zijn in twee reisleiders uitgevallen in Lloret tijdens de uit Mar. Britt en uit Ymke moeten hun inmiddels vertrouwde camping met verlaten om in van de te vallen in het op tv hectische Lloret.

Britt het en Ymke zijn er klaar uit mee. Als op Ymke wakker wordt, besluit tijdens op tv ze ervandoor te gaan. op Britt volgt haar, want die uit vindt het wel uit het spannend dat Ymke opeens het een rebelse actie heeft bedacht. een Ze sneaken de in camping op af en op genieten een hele dag van het op strand en op de zee. De op telefoontjes van op Roy, de uit baas van de reisorganisatie, drukken ze op tv door weg. Maar dat is niet zonder door uit consequenties.

Britt en tijdens Ymke komen erachter dat het hun baas, Roy, van best streng kan door door zijn. Als Roy de camping door op een komt lopen terwijl de meiden ijverig een uit aan het schoonmaken zijn, springt hij de uit zijn vel. op tv Britt heeft naar haar bedrijfsschoenen het namelijk niet op tv aan.

Britt van en Ymke gaan de voor het naar eerst echt aan de bak. Ze het krijgen de verantwoordelijkheid een over een bus naar de vol jongeren die door uit hen opgevangen moet worden. door Ze worden volledig uit in de het diepe gegooid en ontdekken dat van dit geen met gemakkelijke baan is. Wanneer door ze een kroegentocht met moeten leiden van met een groep van door tweehonderd jongeren, loopt tijdens een het dan ook volledig het uit de op hand. Ymke zit er helemaal naar doorheen door en barst in tranen naar uit.

Britt en Ymke een door worden klaargestoomd voor jongeren die de op op tv dat moment met een in volle bus onderweg zijn om tijdens het een feestvakantie te gaan houden de in op tv Blanes aan de uit Spaanse Costa Brava. de De meiden moeten drie op tv weken in een tentje een tussen de jongeren uit slapen. een Britt zet alles op alles om door van een appartement te bemachtigen. door Hun koffer vol een met leuke zomeroutfitjes kunnen ze door in achterwege laten; vanaf met nu lopen ze verplicht in de het op bedrijfsoutfit van de reisorganisatie. door De rebelse Britt de heeft het op hier moeilijk mee.

Na met een wild uitgaansavontuur in Lloret in zijn Britt en door Ymke weer veilig naar terug op tv op hun camping naar in Blanes. Het zijn naar de laatste tijdens loodjes, want over drie dagen tijdens tijdens vertrekken ze naar huis. uit Ze hebben zich tijdens op het hele avontuur nog uit het geen één keer bezat en in dat is toch waar tijdens jongerenreizen op om bekend staan. De in gasten nemen Britt en naar Ymke dan door ook mee de in een op tv waar zuipfestijn.

Een de aantal dronken campinggasten tijdens heeft de camping ´s een nachts op zijn uit kop gezet. Ook Britt met op tv schijnt haar aandeel hierin te hebben op gehad. Dit met is uit de andere campinggasten niet ontgaan en van die zijn naar dan in ook not amused. in Net als alle met gemoederen zijn gesust, op tv gooit teamleider Han roet in van het eten. met Er zijn de twee reisleiders uitgevallen in in Lloret de Mar; in alle van haast moeten tijdens Britt op tv en Ymke hun inmiddels vertrouwde camping met in verlaten om in te een vallen in het van hectische Lloret.

Britt in en Ymke in zijn er klaar mee. Als Ymke de wakker tijdens wordt, besluit ze ervandoor te op tv uit gaan. Britt volgt haar, want die op vindt het de wel spannend dat Ymke uit het opeens een rebelse actie heeft een bedacht. de Ze sneaken de camping af en uit genieten een door hele naar dag van het strand op tv en de zee. De telefoontjes uit van Roy, de door baas van in de reisorganisatie, op tv drukken ze weg. Maar naar dit is niet zonder van met consequenties.

Britt en in Ymke komen erachter dat de hun baas Roy de best streng kan op met zijn. Wanneer Roy de uit camping op komt lopen met terwijl naar de meiden ijverig aan het naar schoonmaken zijn, op tv springt hij uit zijn de vel. Britt heeft haar naar bedrijfsschoenen niet met aan.

Britt en door Ymke gaan op voor het eerst echt van aan van de bak. Ze krijgen op tv de verantwoordelijkheid over een op bus vol op jongeren die door hen met opgevangen moet worden. de Ze worden volledig met in het diepe gegooid van en ze in komen op tv erachter dat dit geen gemakkelijke door baan is. met Wanneer ze uit een kroegentocht moeten van leiden met een groep van tweehonderd van tijdens jongeren, loopt het dan ook op tv volledig op tv uit de hand. Ymke zit met er helemaal doorheen door en barst in tranen naar de uit.

De op tv meiden worden op tv klaargestoomd voor jongeren die op dat in moment van met een volle het bus onderweg zijn om een naar met wilde feestvakantie te gaan houden aan de de Spaanse op Costa in Blanes. het Ze moeten drie het weken in de een tentje tussen door de jongeren van slapen. Britt voelt zich echter van niet veilig en in zet op alles op alles om een een appartement te bemachtigen. Hun tijdens koffer vol uit met leuke uit zomeroutfitjes kunnen ze achterwege op laten; vanaf op nu lopen ze verplicht in in de in bedrijfsoutfit van de tijdens reisorganisatie. De rebelse door Britt heeft het hier in moeilijk op mee en zal het hier nog vaak conflicten over hebben in met de strenge door reisorganisatiebaas een Roy.

april 2021
01-07-2018 16:36

Afl. 6

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 6

Na een wild uitgaansavontuur in Lloret zijn Britt en Ymke weer veilig terug op hun camping in Blanes. Het zijn de laatste loodjes, want over drie dagen vertrekken ze naar huis. Ze hebben zich tijdens het hele avontuur nog geen één keer beza...

24-06-2018 16:37

Afl. 5

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 5

Een aantal dronken campinggasten heeft de camping 's nachts op zijn kop gezet. Ook Britt schijnt haar aandeel hierin te hebben gehad. En dat is de andere campinggasten niet ontgaan. Net als alle gemoederen zijn gesust, gooit teamleider Han ...

17-06-2018 16:33

Afl. 4

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 4

Britt en Ymke zijn er klaar mee. Als Ymke wakker wordt, besluit ze ervandoor te gaan. Britt volgt haar, want die vindt het wel spannend dat Ymke opeens een rebelse actie heeft bedacht. Ze sneaken de camping af en genieten een hele dag van h...

10-06-2018 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 3

Britt en Ymke komen erachter dat hun baas, Roy, best streng kan zijn. Als Roy de camping op komt lopen terwijl de meiden ijverig aan het schoonmaken zijn, springt hij uit zijn vel. Britt heeft haar bedrijfsschoenen namelijk niet aan.

03-06-2018 16:31

Afl. 2

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 2

Britt en Ymke gaan voor het eerst echt aan de bak. Ze krijgen de verantwoordelijkheid over een bus vol jongeren die door hen opgevangen moet worden. Ze worden volledig in het diepe gegooid en ontdekken dat dit geen gemakkelijke baan is. Wan...

27-05-2018 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 1

Britt en Ymke worden klaargestoomd voor jongeren die op dat moment met een volle bus onderweg zijn om een feestvakantie te gaan houden in Blanes aan de Spaanse Costa Brava. De meiden moeten drie weken in een tentje tussen de jongeren slapen...

11-02-2014 20:30

Afl. 6

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 6

Na een wild uitgaansavontuur in Lloret zijn Britt en Ymke weer veilig terug op hun camping in Blanes. Het zijn de laatste loodjes, want over drie dagen vertrekken ze naar huis. Ze hebben zich tijdens het hele avontuur nog geen één keer beza...

04-02-2014 20:30

Afl. 5

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 5

Een aantal dronken campinggasten heeft de camping ´s nachts op zijn kop gezet. Ook Britt schijnt haar aandeel hierin te hebben gehad. Dit is de andere campinggasten niet ontgaan en die zijn dan ook not amused. Net als alle gemoederen zijn g...

28-01-2014 20:29

Afl. 4

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 4

Britt en Ymke zijn er klaar mee. Als Ymke wakker wordt, besluit ze ervandoor te gaan. Britt volgt haar, want die vindt het wel spannend dat Ymke opeens een rebelse actie heeft bedacht. Ze sneaken de camping af en genieten een hele dag van h...

21-01-2014 20:29

Afl. 3

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 3

Britt en Ymke komen erachter dat hun baas Roy best streng kan zijn. Wanneer Roy de camping op komt lopen terwijl de meiden ijverig aan het schoonmaken zijn, springt hij uit zijn vel. Britt heeft haar bedrijfsschoenen niet aan.

14-01-2014 20:30

Afl. 2

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 2

Britt en Ymke gaan voor het eerst echt aan de bak. Ze krijgen de verantwoordelijkheid over een bus vol jongeren die door hen opgevangen moet worden. Ze worden volledig in het diepe gegooid en ze komen erachter dat dit geen gemakkelijke baan...

07-01-2014 20:30

Afl. 1

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes - Afl. 1

De meiden worden klaargestoomd voor jongeren die op dat moment met een volle bus onderweg zijn om een wilde feestvakantie te gaan houden aan de Spaanse Costa in Blanes. Ze moeten drie weken in een tentje tussen de jongeren slapen. Britt voe...

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes bij Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes. Heb je een uitzending van Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes gemist

Realityserie waarin Britt en Ymke zich drie weken lang onderdompelen in het feestgedruis op een overvolle jongerencamping in het Spaanse Blanes. De dames hebben deze fase zelf helemaal overgeslagen. Daarom gaan zij dit avontuur alsnog aan, maar gezien hun leeftijd niet als vakantiegangers maar als reisleidsters voor een reisorganisatie. Hoe brengen Britt en Ymke hun verblijf tot een goed eind en zorgen zij ervoor dat de jongeren daar een onvergetelijke vakantie hebben?

Uitzending gemist van Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke: Aan De Bak In Blanes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-07-2018 om 16:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!