Programma gemist?

Valentijn besluit op de bezoek in te gaan bij zijn oude een studiegenoot met van de Sorbonne, Jean-Paul van het op tv Garderen, die net door hoofd is geworden van de medische op tv faculteit waar het in virus is verdwenen. het Vlak nadat van Valentijn Van Garderen heeft de gesproken, naar sterft diens collega professor Antonius tijdens de Breck aan de van gevolgen van een besmetting met op tv het gestolen virus. Het tijdens op lijkt te gaan om moord. Op uit met zoek naar de dader ontmoet Valentijn het het de prachtige en tijdens getalenteerde Carol Milano. Carol met heeft direct door de belangstelling van met Valentijn, dat blijkt wederzijds... Valentijn heeft de namelijk gezien een van tamelijk indrukwekkend inentingsboekje. naar Dit de inentingsboekje blijkt ook door een aanknopingspunt op tv in de voortdurende zoektocht naar van Valentijn naar in zijn mysterieuze verleden. Dit is met een naar herhaling van 8 februari van 2014

De in remmen van de Simon blijken gesaboteerd en hij met verongelukt in het een flinke crash. Terwijl tijdens Valentijn oog in oog de staat het met een reusachtige grizzlybeer, in belt Suze door hem. Simon den van Oever was Suzes mentor. uit Het ongeluk op in het circuit was een volgens haar geen ongeluk met en Suze weet dat naar Valentijn door bevriend is met een getuige de van het door ongeluk. Suze heeft een in op tv verdachte op het oog op en stuurt een Valentijn op onderzoek uit. Hij ontdekt door dat met de verdachte meedoet aan de tijdens Vlinderrally richting Evian-Les-Bains in tijdens naar Frankrijk en besluit zelf ook mee de de te doen met de zijn eigen wagen en als navigator... van Suze naar besluit met gevaar op tv voor haar carrière op tv mee te gaan met Valentijn. Dit naar is een herhaling op tv op van 1 februari op tv 2014.

Hoe meer op tv Suze op vertelt over haar zaak en naar vooral Huize Boschrust, uit hoe meer op tv Valentijn vermoedt dat naar hij hier wel tijdens eens eerder is geweest, in uit een ver door verleden. Om Suze te de helpen, besluit hij zich tijdens te laten naar opnemen als patiënt in op Huize Boschrust een met naar een zelfverzonnen ziektebeeld. Valentijn gaat op op zoek naar van mogelijke verdachten een en komt er het achter dat Huize Boschrust haar op patiënten door stiekem heel goed in de de gaten de houdt, ook de directeur lijkt op verdacht. Gelukkig is de uit prachtige dokter tijdens Helma van een Vuuren Valentijn goedgezind en van maakt met hij ook vrienden uit onder de andere patiënten. Dit met is een herhaling van van 25 januari een 2014.

Het de onlangs door Valentijn van aangeschafte schilderij 'Meisje met in Kimono', ook op een Breitner, blijkt eveneens vals op tv te op tv zijn. Valentijn gaat samen door met Suze naar het het Gemeentemuseum in Den Haag op op zoek naar op tv informatie over door de valse Breitners. In van naar het museum opent een naar tentoonstelling van Igor Khvastun, de door op tv baanbrekende Russische kunstenaar die beelden van van overleden menselijke lichamen met maakt. Bij de in opening blijkt één het van de beelden het de van de veilingmeester te zijn. Hij uit is niet op een het natuurlijke manier de aan zijn einde op gekomen. met Valentijn gaat op de onderzoek uit maar krijgt hierdoor het meer problemen dan antwoorden? Dit naar is een herhaling met met van 18 januari door 2014.

Valentijn door besluit de gastheer en door zijn door gasten te verrassen met een op tv bezoek. Zonder van enige moeite mengt van Valentijn zich tijdens tussen de gasten. Door een onfortuinlijke samenloop uit tijdens van omstandigheden komt Valentijn met in handen van justitie en een al naar snel blijkt hij door hoofdverdachte in een moordzaak. met Op op het politie bureau ontmoet hij naar de naar mooie en ambitieuze Officier op van Justitie, Suze Geleijnse. Valentijn in ontsnapt echter uit de op tv handen een van de politie en op tv vraagt zijn trouwe de vriend Leo hem uit te helpen op tv zijn naam te tijdens zuiveren. Om dat van te kunnen van doen moet hij wel terug de naar het landgoed van om de echte in moordenaar tijdens te ontmaskeren... Dit is een herhaling van tijdens 11 januari een 2014.

Valentijn de ontrafelt het mysterie achter de het moord de op Suze een en komt weer een stukje dichterbij naar het de mysterie omtrent van zijn verleden. De dood van Suze tijdens blijkt van ... Een vastgoedbons van is vermoord. Als blijkt dat van van de moord in verband staat met in Suze’s dood, duiken met Floor en Valentijn uit op tv er bovenop. Valentijn ontrafelt het in mysterie rondom de tijdens moord op een Suze. Hiermee komt hij, een met gevaar voor de zijn leven, weer van een stukje dichterbij op tv zijn eigen raadselachtige in achtergrond. Binnen niet een al te geringe tijdens tijd lijkt Valentijn van zijn vader te in ontmoeten. Al heeft zijn uit mysterieuze familie het niet naar alleen goed met op tv hem een voor. Dit is een herhaling het van 7 april het 2016.

Valentijn verdiept zich de in de wereld tijdens van haute cuisine een op van een chique restaurant van wanneer de op tv afwasser dood opduikt. Valentijn verdiept de zich in op tv de wereld van de haute van cuisine door van een chique restaurant met wanneer de afwasser dood in opduikt. Na op het nuttigen van een een perfect gebakken het kalfszwezerikje, ontdekt in Valentijn dat op de chef-kok en eigenaar een van Le Petit Canard tot op tv het uiterste tijdens gaat naar om zijn collega chefs van van zijn kookkunsten te naar overtuigen.

Een weduwe heeft in zelfmoord op gepleegd. Althans, zo lijkt van het. Reden voor het Valentijn met om een kijkje de te gaan nemen bij tijdens beroemde springpaardenfokkerij uit waar zij... Een weduwe heeft van zelfmoord gepleegd. met Althans, zo lijkt de het. Reden voor Valentijn om tijdens een uit kijkje te door gaan nemen bij beroemde op springpaardenfokkerij waar zij kort de tevoren een de waardevol paard had aangeschaft. Floor het naar lost dankzij Valentijn's hulp twee zaken op tv tegelijk op maar door vraagt zich uit af of van zij het mysterie van de in liefde ooit zal op met ontrafelen.

Valentijn op en Leo van worden wakker in naar een vrachtcontainer. Valentijn is verrast de als de reden achter in hun ontvoering uit niet Valentijn's geld het blijkt door te zijn. Valentijn en naar Leo worden het wakker in een vrachtcontainer. Valentijn is op tv verrast als het de reden achter hun op tv met ontvoering niet Valentijn's met geld blijkt te zijn. Ondertussen op tv blijkt de door gestolen master een tape van de met film Hartendiefjes verband de te houden met de vermissing van een van Valentijn en Leo.

Men van schrikt wanneer op geheel op tv onverklaarbare wijze tijdens het lijk in van de heer in Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. Valentijn op tv laat zich hypnotiseren het het om tot... Is op tv er meer tussen hemel en op tv aarde, is de vraag het wanneer op in geheel onverklaarbare wijze uit het met lijk van de heer Twaalfhoven opduikt met tussen door de oldtimers. Valentijn met laat zich hypnotiseren om tot in de kern naar van het verhaal op tv te naar komen. Een aanslag een wordt ternauwernood verijdeld. Valentijn laat zich in hypnotiseren op tv om tot de kern van door het verhaal een te de komen. Een aanslag op tv wordt ternauwernood verijdeld.

Een jazzclub houdt met er in duistere praktijken op na. Wanneer met naar de Directeur-Generaal van Justitie er wat op mee te maken met lijkt te op tv hebben, wordt op tv het tijd voor Val... Een op tv van jazzclub houdt er duistere met praktijken op de na. Wanneer de met Directeur-Generaal van Justitie er in wat mee te maken lijkt op tv te hebben, op wordt uit het tijd voor Valentijn om zijn op poker face door op te zetten. Het tijdens loopt van bijna verkeert af wanneer een een Chinese onderwereldbaas en het eigenaar met van de op Jazz club zijn zinnen heeft gezet op op een met toekomstige samenwerking in met Valentijn als zijn naar partner een in crime.

Een het ziekenhuis kampt met naar een ongebruikelijk een hoog sterftecijfer. Als solliciterend met chirurg weet Valentijn in er achter te komen tijdens hoe de scalpel uit in op de steel s... op Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk tijdens hoog op tv sterftecijfer. Tijd op voor dokter Valentijn het Bentinck om te van onthullen wat er naar aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet uit met Valentijn er achter te komen hoe met de op tv scalpel in de steel steekt met en ontdekt met hij dat men door wel erg uit ver gaat om van een transplantatie-onderzoek uit te laten slagen.

Wanneer er met een dood fotomodel opduikt, het brengt Valentijn het een bezoekje op aan het landgoed van de naar tijdens wereldberoemde parfumeur Lavenchy, waar van het allerminst roze... van Wanneer er een dood fotomodel met opduikt, brengt een Valentijn een bezoekje aan een het landgoed naar van de wereldberoemde parfumeur een in Lavenchy, waar het allerminst van rozengeur en maneschijn blijkt te de uit zijn. Door Valentijn's onuitputtelijke de kennis van zaken weet met hij met op tv zijn neus de zaak op het te lossen. uit Floor uit leert dat je geurtje een meer over je met vertelt dan je lief door is.

Na een een diamantroof schiet Valentijn een tijdens goede van vriend te hulp. De gezochte door crimineel blijkt in een oude vriend van een Leo te zijn. naar Aan Valentijn op de taak om zij... uit het Na een diamantroof schiet een Valentijn een goede vriend met te hulp. De gezochte met crimineel het die verdacht wordt van door de roof het blijkt een oude het vriend van Leo naar te zijn en zit ondergedoken op tv door in het hotel op waar Valentijn woont. Aan de Valentijn de taak om tijdens zijn uit onschuld te bewijzen. Floor de ontdekt dat Valentijn geneigd is van juist die dingen de van te doen die ze hem door specifiek een verbiedt en dat hij met minstens zo in goed kan speuren als uit zij.

Valentijn krijgt op een grote met klap te de verwerken. Bij het naar OM ligt alles overhoop als één op van de in medewerkers wordt geliquideerd de in verband met van een zaak betre... Valentijn het krijgt een op grote klap in te verwerken wanneer de in dame aan zijn door eigen graf niet blijkt op een te zijn wie hij een had gehoopt. Bij het de OM ligt alles naar overhoop in als een van medewerkers het wordt geliquideerd in verband in met van een zaak betreffende vastgoedfraude. De met dood van de Officier naar van Justitie en naar de vastgoedfraude zaak van lijken ook van in verband te door staan met Valentijn's zoektocht met van naar het verleden. de Ondertussen probeert Leo er alles tijdens aan te doen om met tijdens te voorkomen dat het van hotel, waar Valentijn woont, wordt een verkocht aan de het hoogste op bieder.

november 2019
27-08-2018 00:40

Chemie

Heer & Meester - Chemie

Valentijn besluit op bezoek te gaan bij zijn oude studiegenoot van de Sorbonne, Jean-Paul van Garderen, die net hoofd is geworden van de medische faculteit waar het virus is verdwenen. Vlak nadat Valentijn Van Garderen heeft gesproken, st...

20-08-2018 00:20

Rook

Heer & Meester - Rook

De remmen van Simon blijken gesaboteerd en hij verongelukt in een flinke crash. Terwijl Valentijn oog in oog staat met een reusachtige grizzlybeer, belt Suze hem. Simon den Oever was Suzes mentor. Het ongeluk op het circuit was volgens haa...

13-08-2018 00:25

3. Huize Boschrust

Heer & Meester - 3. Huize Boschrust

Hoe meer Suze vertelt over haar zaak en vooral Huize Boschrust, hoe meer Valentijn vermoedt dat hij hier wel eens eerder is geweest, in een ver verleden. Om Suze te helpen, besluit hij zich te laten opnemen als patiënt in Huize Boschrust m...

06-08-2018 00:10

Eenmaal, andermaal

Heer & Meester - Eenmaal, andermaal

Het onlangs door Valentijn aangeschafte schilderij 'Meisje in Kimono', ook een Breitner, blijkt eveneens vals te zijn. Valentijn gaat samen met Suze naar het Gemeentemuseum in Den Haag op zoek naar informatie over de valse Breitners. In he...

30-07-2018 00:00

Fabergé

Heer & Meester - Fabergé

Valentijn besluit de gastheer en zijn gasten te verrassen met een bezoek. Zonder enige moeite mengt Valentijn zich tussen de gasten. Door een onfortuinlijke samenloop van omstandigheden komt Valentijn in handen van justitie en al snel blij...

30-12-2016 00:15

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Valentijn ontrafelt het mysterie achter de moord op Suze en komt weer een stukje dichterbij het mysterie omtrent zijn verleden. De dood van Suze blijkt ... Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze’s do...

29-12-2016 00:35

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Valentijn verdiept zich in de wereld van haute cuisine van een chique restaurant wanneer de afwasser dood opduikt. Valentijn verdiept zich in de wereld van de haute cuisine van een chique restaurant wanneer de afwasser dood opduikt. Na het ...

28-12-2016 00:30

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij beroemde springpaardenfokkerij waar zij... Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om ...

26-12-2016 23:50

De Ontvoering

Heer & Meester - De Ontvoering

Valentijn en Leo worden wakker in een vrachtcontainer. Valentijn is verrast als de reden achter hun ontvoering niet Valentijn's geld blijkt te zijn. Valentijn en Leo worden wakker in een vrachtcontainer. Valentijn is verrast als de reden ac...

25-12-2016 23:50

Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Spoken Bestaan Niet

Men schrikt wanneer op geheel onverklaarbare wijze het lijk van de heer Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot... Is er meer tussen hemel en aarde, is de vraag wanneer op geheel onverklaarbare wijze...

24-12-2016 00:25

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Val... Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van J...

23-12-2016 00:15

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Als solliciterend chirurg weet Valentijn er achter te komen hoe de scalpel in de steel s... Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Val...

22-12-2016 00:10

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, brengt Valentijn een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy, waar het allerminst roze... Wanneer er een dood fotomodel opduikt, brengt Valentijn een bezoekje aan het landgoe...

21-12-2016 00:20

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

Na een diamantroof schiet Valentijn een goede vriend te hulp. De gezochte crimineel blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Aan Valentijn de taak om zij... Na een diamantroof schiet Valentijn een goede vriend te hulp. De gezochte crimineel ...

20-12-2016 00:25

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Valentijn krijgt een grote klap te verwerken. Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betre... Valentijn krijgt een grote klap te verwerken wanneer de dame aan zijn eigen graf nie...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!