Programma gemist?

Het het lijk van de de heer Twaalfhoven duikt op de geheel onverklaarbare tijdens wijze op tussen de oldtimers. naar Is er meer naar tussen een hemel en van aarde? Hoewel het een uitgemaakte de zaak lijkt, duiken Floor en het Valentijn tussen door de auto?s op om de onderste steen boven met te halen. Valentijn laat uit zich op tv hypnotiseren om tot de naar kern tijdens van het verhaal te komen. naar Op het nippertje wordt door een aanslag verijdeld. Dit van is een herhaling het van 3 maart de de 2016.

Een naar jazzclub houdt er duistere praktijken op tv door op na. Wanneer op tv de Directeur-Generaal van Justitie er door wat mee te de maken lijkt te met hebben, wordt van het tijd voor het Valentijn om zijn pokerface op op tv te zetten. Het naar loopt met bijna verkeerd af wanneer een Chinese het onderwereldbaas tijdens en eigenaar van de jazzclub de zijn zinnen tijdens heeft de gezet op een toekomstige samenwerking naar met een Valentijn als zijn uit partner in crime. Dit tijdens is een herhaling van met 25 februari op tv 2016.

Een van ziekenhuis kampt met een met ongebruikelijk het hoog sterftecijfer. Tijd voor op tv dokter Valentijn Bentinck om een te met onthullen wat er aan scheelt. Als met solliciterend de chirurg weet Valentijn op tv in het ziekenhuis te infiltreren op en van erachter te komen hoe de op scalpel uit in de steel van steekt. Hier ontdekt van hij dat men wel erg op tv ver gaat in om een door baanbrekend transplantatie-onderzoek te met laten slagen. Bij het OM ontstaat verwarring het over het Floor. Dit is naar een herhaling van 18 februari naar 2016.

Wanneer uit er een dood met fotomodel opduikt, schakelt Floor direct op de door hulp van Valentijn in. Samen op tv brengen ze uit een bezoekje aan het landgoed naar van de wereldberoemde uit parfumeur Lavenchy. Daar naar blijkt tijdens het allerminst van rozengeur en maneschijn blijkt te zijn. Door uit Valentijns van onuitputtelijke kennis van zaken het weet hij met naar zijn met neus de zaak een op te lossen. Floor leert dat in je geurtje meer uit over je vertelt naar dan je lief van op is en verleent Valentijn een gunst. Dit een is een herhaling in van 11 tijdens februari van 2016.

De gezochte crimineel naar die van verdacht wordt van de met roof blijkt een een oude vriend van Leo op tv te zijn. Hij de zit ondergedoken in de het hotel waar de Valentijn woont. tijdens Aan Valentijn het de taak om zijn onschuld de te bewijzen. Floor ontdekt naar tijdens dat Valentijn geneigd uit is juist die op tv dingen te doen die ze hem een specifiek verbiedt en het dat van hij minstens zo goed op kan speuren uit als zij. Dit is een herhaling naar van 4 de februari door 2016.

Bij tijdens het OM ligt tijdens alles overhoop als één op tv van de medewerkers wordt op geliquideerd in verband een met een zaak in betreffende naar vastgoedfraude. De dood van de naar Officier van een Justitie en van de vastgoedfraudezaak lijken in uit verband te staan het met Valentijns zoektocht naar uit het uit verleden. Ondertussen probeert Leo er alles aan naar het te doen om te voorkomen in dat het hotel, waar de Valentijn uit woont, wordt verkocht aan een de hoogste bieder. Dit op is een herhaling van tijdens 28 januari de 2016.

De naar pater van op tv het Thaddeus internaat waar Valentijn in is opgegroeid is ten met in einde raad. Hij duikt op van in een een casino op een en vergokt daar een vermogen. Er in moet het wel iets mis zijn... Valentijn het wordt door stiekem door Suze geïnformeerd over de met tijdens financiële zaken van een het Thaddeus internaat die daarmee haar door eigen carrière naar riskeert. Valentijn op gaat op onderzoek uit en raakt met verwikkeld op tv in een complot. Hij zet van zijn een eigen leven de op het spel. Dit tijdens is een herhaling van het 15 maart door 2014.

Valentijn naar is letterlijk naar op grote hoogtes als in Suze hem benadert voor door nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich met als de een nieuwe tijdens gevechtschoreograaf introduceert bij op tv het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd het door fotografe Astrid in die bewijsmateriaal de tegen de dader heeft. De zaak op uit wordt vreemder en tijdens vreemder als het slachtoffer haar aanklacht in intrekt en de tijdens door fotografe op mysterieuze wijze verongelukt. Weet het Valentijn op de dader te ontmaskeren? Dit is van een van herhaling van het 8 maart 2014.

Moordneigingen krijgt de door met oude Arnoud de Beaufort van de door patjepeeër Kars Kranenburg, naar die op tv zijn ooit prachtige landgoed wil op tv opkopen op met dubieuze bedoelingen. Suze kent naar de familie het De het Beaufort uit haar jeugd en op tv vraagt van Valentijn om hen in indirect te helpen met door Kars onder de loep het te nemen. Toeval brengt naar Valentijn en een Suze op bij elkaar op door het landgoed waar ze beiden tijdens meedoen van aan de jaarlijkse jachtpartij. een De jachtpartij neemt een schokkende uit wending als van één door van de mededelers geraakt wordt door op tv een in verdwaald schot. Niemand lijkt mogelijk met verdacht, maar niets een is met wat het lijkt. Suze baalt met als ze het van onderzoek kwijt lijkt in te raken het omdat ze te persoonlijk tijdens naar betrokken is. Dit is een herhaling een van de uitzending met op 1 maart tijdens 2014.

Suze weet op dat uit Valentijn makkelijk binnenkomt op door het bal, en brengt hem op tv in contact het met Bibian van een Beukering. Bibian stelt uit Valentijn voor als schrijver de van het op tv jubileumboek om tijdens zo dichter bij de door verdachten naar te komen. Suze verdenkt de Oostenrijkse door dansleraar op tv Axel Schuster, die met alle debutanten de op wereldwijd de openingsdans de instudeert. Maar de naar avond van het bal met neemt een in vreemde wending als naar Valentijn een mysterieuze uit gast in het vizier krijgt. tijdens Verder vindt Valentijn een naar een mogelijk nieuw aanknopingspunt in naar de zoektocht naar zijn verleden. Dit tijdens is de een herhaling van 22 de februari met 2014.

Valentijns bijzondere een herinnering aan het tijdens Adagio for Strings in van componist een Samuel Barber wordt van aangewakkerd als Suze hem aandraagt uit als persoonlijke 'gigolo' door van de naar vermaarde violiste op tv Monica Altobelli. Valentijn is vereerd naar in haar te vergezellen tot diep de in de op tv nacht, maar de pret is tijdens snel op weg wanneer tijdens Monica?s Stradivarius-viool is verdwenen. Op op tv zoek naar de beroemde in met viool, treft Valentijn een in dode vioolbouwer. Langzaam ontvouwt in zich een complot rondom van de in verdwenen Stradivarius. En zoals op tv wel vaker, is naar niets wat het door lijkt. Dit is een herhaling van van 15 februari van met 2014

Valentijn op tv besluit op bezoek te met gaan bij zijn oude op tv studiegenoot van de door Sorbonne, Jean-Paul van het Garderen, uit die net met hoofd is geworden van de medische van faculteit het waar het virus op is verdwenen. Vlak tijdens nadat Valentijn een Van Garderen heeft uit gesproken, sterft diens collega professor de Antonius Breck aan de in gevolgen van de een besmetting met door het gestolen virus. op Het lijkt te gaan een om tijdens moord. Op zoek naar met de dader op tv ontmoet Valentijn de prachtige uit en getalenteerde Carol Milano. het Carol heeft direct in de belangstelling van het Valentijn, dat blijkt uit wederzijds... Valentijn heeft de namelijk op gezien een tamelijk indrukwekkend op inentingsboekje. op Dit inentingsboekje blijkt de ook een aanknopingspunt in de voortdurende het zoektocht van door Valentijn naar tijdens zijn mysterieuze verleden. Dit is in een herhaling met van 8 februari de 2014

De remmen van op tv Simon naar blijken gesaboteerd en naar hij verongelukt in een flinke uit crash. een Terwijl Valentijn tijdens oog in oog een staat met een reusachtige grizzlybeer, met belt Suze hem. Simon in den Oever een was Suzes tijdens mentor. Het ongeluk op met het circuit de was volgens haar geen ongeluk een en van Suze weet dat Valentijn tijdens bevriend is op tv met een getuige van in het ongeluk. Suze op tv heeft een in verdachte op het oog en de stuurt Valentijn op onderzoek op uit. Hij ontdekt met dat de verdachte meedoet een aan de tijdens Vlinderrally richting op tv Evian-Les-Bains in Frankrijk en besluit van zelf ook mee op tv te doen uit met zijn eigen door wagen door en als navigator... Suze besluit met het met gevaar voor haar carrière mee op tv te gaan met Valentijn. Dit naar is een met herhaling van tijdens 1 februari het 2014.

Hoe meer het Suze vertelt een over haar in zaak en vooral Huize Boschrust, hoe op tv meer Valentijn vermoedt de dat hij van hier wel van eens eerder is geweest, in met een ver op tv verleden. Om met Suze te helpen, met besluit hij zich te laten opnemen in als uit patiënt in Huize op tv Boschrust met een op tv zelfverzonnen ziektebeeld. tijdens Valentijn gaat op zoek naar mogelijke van op tv verdachten en komt er achter een dat Huize Boschrust uit haar patiënten stiekem in heel goed met in de op gaten houdt, ook de directeur lijkt met verdacht. Gelukkig met is de prachtige de dokter Helma van Vuuren van Valentijn door goedgezind en maakt hij door ook vrienden onder door de andere uit patiënten. Dit is een herhaling van de 25 januari door 2014.

Het onlangs naar door in Valentijn aangeschafte schilderij 'Meisje in Kimono', op tv op ook een Breitner, blijkt eveneens vals op te zijn. Valentijn het gaat samen het met Suze naar in het Gemeentemuseum door in Den Haag op zoek naar door tijdens informatie over de valse in Breitners. In het museum in opent een met tentoonstelling van Igor Khvastun, de op baanbrekende Russische kunstenaar het die van beelden van overleden in menselijke lichamen met maakt. Bij de opening blijkt door één door van de beelden een van de veilingmeester te zijn. Hij naar is niet op een van in natuurlijke manier aan zijn door einde gekomen. Valentijn de gaat op onderzoek uit uit maar in krijgt hierdoor meer problemen dan door antwoorden? Dit in is een herhaling van 18 uit januari met 2014.

november 2018
12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

27-08-2018 00:40

Chemie

Heer & Meester - Chemie

Valentijn besluit op bezoek te gaan bij zijn oude studiegenoot van de Sorbonne, Jean-Paul van Garderen, die net hoofd is geworden van de medische faculteit waar het virus is verdwenen. Vlak nadat Valentijn Van Garderen heeft gesproken, st...

20-08-2018 00:20

Rook

Heer & Meester - Rook

De remmen van Simon blijken gesaboteerd en hij verongelukt in een flinke crash. Terwijl Valentijn oog in oog staat met een reusachtige grizzlybeer, belt Suze hem. Simon den Oever was Suzes mentor. Het ongeluk op het circuit was volgens haa...

13-08-2018 00:25

3. Huize Boschrust

Heer & Meester - 3. Huize Boschrust

Hoe meer Suze vertelt over haar zaak en vooral Huize Boschrust, hoe meer Valentijn vermoedt dat hij hier wel eens eerder is geweest, in een ver verleden. Om Suze te helpen, besluit hij zich te laten opnemen als patiënt in Huize Boschrust m...

06-08-2018 00:10

Eenmaal, andermaal

Heer & Meester - Eenmaal, andermaal

Het onlangs door Valentijn aangeschafte schilderij 'Meisje in Kimono', ook een Breitner, blijkt eveneens vals te zijn. Valentijn gaat samen met Suze naar het Gemeentemuseum in Den Haag op zoek naar informatie over de valse Breitners. In he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 12-11-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord