Programma gemist?

De op tv zeer welgestelde de en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck (Daan de Schuurmans) met werd 2 dagen na zijn een geboorte ten een vondeling tijdens gelegd. Hij laat zich op niet meer in voor het karretje spannen en ook tijdens de zoektocht op naar de de identiteit van zijn het ouders kunnen in hem niet langer intrigeren. Zijn ouders met laten hem adopteren, in een dus waarom zou hij van nog langer andere een mensen helpen? Tot op er iets vreselijks van gebeurt én tijdens Valentijn op een link uit met zijn verleden stuit. tijdens Hij komt van in actie, maar welke de persoonlijke uit prijs moet Valentijn hiervoor op tv betalen? Dit is op een herhaling van met 29 december 2018.

Een tijdens vastgoedbons is van vermoord. Als blijkt een dat de moord in op verband staat met een Suze?s dood, duiken met Floor en Valentijn er het bovenop. Valentijn ontrafelt het het mysterie met rondom de van moord op Suze. uit Hiermee komt hij, naar met gevaar voor zijn leven, weer in het een stukje dichterbij zijn eigen raadselachtige op met achtergrond. Binnen niet al te uit geringe tijd lijkt Valentijn op tv het zijn vader te ontmoeten. Al met heeft zijn mysterieuze tijdens familie door het niet alleen goed met hem op voor. Dit het is een tijdens herhaling van 7 met april 2016.

Er wordt een het het wijnkist gevonden met een verrassende naar inhoud: een schedel. Valentijn de naar duikt in deze vinologische met kwestie en verdiept zich in uit de wereld door van een chique op tv restaurant. Na de het nuttigen van een in bijna perfect de gebakken kalfszwerikje in ontdekt Valentijn dat in zeker niet alles koek en op tv ei is in het tijdens Le Petit Canard. De chef-kok en op tv eigenaar op blijkt tot van het uiterste te op gaan om zijn collega-chefs van met zijn kookkunsten in te overtuigen. Valentijn komt op een stukje dichterbij tijdens zijn eigen mysterieuze verleden. Dit is de een herhaling van naar 31 maart op 2016.

Een weduwe op tv heeft zelfmoord gepleegd. Althans, uit zo lijkt het. een Reden een voor Valentijn om een kijkje op tv uit te gaan nemen bij de een beroemde springpaardenfokkerij waar uit zij kort tevoren een een waardevol paard had de aangeschaft. Floor lost dankzij op Valentijns hulp met twee zaken tegelijk op tv op, maar vraagt zich een af of zij het het mysterie op tv van de liefde tijdens ooit zal door ontrafelen. Dit is het een herhaling van 17 maart met 2016.

Het lijk van tijdens de heer de Twaalfhoven duikt op naar geheel onverklaarbare wijze op uit tussen op de oldtimers. Is er op tv meer tussen tijdens hemel en de aarde? Hoewel het een uitgemaakte het zaak lijkt, duiken Floor en op in Valentijn tussen de auto?s uit om de onderste steen boven met te het halen. Valentijn laat zich op tv hypnotiseren om tot de kern de van met het verhaal naar te komen. Op het van nippertje wordt een aanslag verijdeld. Dit een is van een herhaling van een 3 maart van 2016.

Een van jazzclub houdt er duistere praktijken van op na. Wanneer op tv de Directeur-Generaal van tijdens Justitie er door wat mee de te maken lijkt te met hebben, wordt de het tijd voor naar Valentijn om zijn het pokerface op te zetten. Het naar loopt naar bijna verkeerd af wanneer een van Chinese met onderwereldbaas en eigenaar uit van de jazzclub zijn zinnen heeft door met gezet op een toekomstige uit samenwerking met een Valentijn als zijn door partner in crime. Dit is door een herhaling de van 25 februari in 2016.

Een ziekenhuis kampt uit een met een ongebruikelijk uit hoog sterftecijfer. Tijd door voor dokter Valentijn een Bentinck om te tijdens onthullen wat er aan scheelt. Als in solliciterend chirurg weet met Valentijn in op het ziekenhuis een te infiltreren en erachter te komen naar tijdens hoe de scalpel van in de steel steekt. Hier ontdekt op tv hij het dat men wel erg een ver gaat op tv om een baanbrekend van transplantatie-onderzoek te laten slagen. Bij het uit OM tijdens ontstaat verwarring het over Floor. Dit is een herhaling van tijdens 18 februari op tv 2016.

Wanneer met er een dood fotomodel opduikt, uit schakelt Floor tijdens direct de hulp van van Valentijn naar in. Samen brengen tijdens ze een bezoekje de aan het landgoed van de wereldberoemde uit parfumeur met Lavenchy. Daar met blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn de blijkt te zijn. Door een Valentijns onuitputtelijke in kennis uit van zaken weet hij op met zijn neus de zaak het met op te lossen. Floor in leert dat je geurtje de meer tijdens over je vertelt met dan je lief is op tv en verleent Valentijn een op gunst. Dit is een herhaling naar van van 11 februari uit 2016.

De op tv gezochte crimineel naar die verdacht wordt met van de roof blijkt een op tv oude door vriend van Leo te zijn. het Hij zit ondergedoken in uit tijdens het hotel waar Valentijn woont. in Aan door Valentijn de taak om uit zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt tijdens dat Valentijn tijdens geneigd is juist op die van dingen te doen die ze hem het specifiek verbiedt in en dat een hij minstens zo met goed kan speuren als zij. Dit op tv is een herhaling uit van 4 naar februari op tv 2016.

Bij het met OM ligt op tv alles overhoop de als één van de de medewerkers wordt geliquideerd in verband door met een een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood een naar van de Officier van Justitie een en de met vastgoedfraudezaak lijken met in verband te staan tijdens met Valentijns zoektocht in naar het verleden. Ondertussen probeert op tv Leo er door alles aan te doen op tv om te voorkomen een dat het naar hotel, waar Valentijn woont, met wordt verkocht aan de op tv naar hoogste bieder. Dit is een herhaling het van 28 januari de 2016.

De naar pater van het een Thaddeus internaat waar Valentijn is tijdens opgegroeid is ten uit einde door raad. Hij duikt op in de een casino op in en vergokt daar van een door vermogen. Er moet wel van iets mis tijdens zijn... Valentijn wordt het stiekem door Suze geïnformeerd over de uit financiële zaken van uit de het Thaddeus internaat naar die daarmee haar eigen in carrière riskeert. Valentijn gaat naar op onderzoek uit en raakt een verwikkeld de in een complot. Hij met zet zijn van eigen leven op het spel. Dit in is een herhaling in van 15 maart naar door 2014.

Valentijn is op letterlijk een op grote hoogtes door als Suze hem benadert voor op tv nader de onderzoek. Terwijl Valentijn zich naar als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert uit bij het toneelgezelschap, door wordt Suze benaderd een door fotografe Astrid die met bewijsmateriaal tegen tijdens de dader op heeft. De zaak wordt vreemder en het naar vreemder als het slachtoffer haar uit aanklacht uit intrekt en de op tv fotografe op mysterieuze wijze verongelukt. tijdens Weet Valentijn de naar dader te ontmaskeren? Dit is de op tv een herhaling van 8 maart op 2014.

Moordneigingen krijgt van de oude in Arnoud de Beaufort van naar de uit patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn tijdens ooit prachtige landgoed wil uit opkopen van met dubieuze bedoelingen. de Suze kent de een familie De op tv Beaufort uit haar jeugd naar en vraagt Valentijn om hen op de indirect te helpen van door Kars onder de loep door te nemen. met Toeval brengt Valentijn en Suze met het bij elkaar op het landgoed waar op tv ze beiden tijdens meedoen aan de op jaarlijkse jachtpartij. naar De jachtpartij neemt tijdens een schokkende wending naar als één van de op tv mededelers in geraakt wordt door een van verdwaald schot. Niemand lijkt mogelijk het verdacht, maar niets uit is wat het uit lijkt. uit Suze baalt als ze met het onderzoek kwijt tijdens lijkt te raken omdat uit ze te persoonlijk tijdens betrokken is. Dit op tv is een herhaling van de de uitzending op in 1 tijdens maart 2014.

Suze op tv weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt tijdens op het bal, op op tv en brengt hem in naar contact met Bibian op tv van Beukering. Bibian stelt Valentijn op tv voor als schrijver tijdens van naar het jubileumboek om door zo dichter op tv bij de verdachten te komen. Suze verdenkt op tv de Oostenrijkse met dansleraar op tv Axel Schuster, die de met alle debutanten wereldwijd de openingsdans naar instudeert. Maar de tijdens avond uit van het bal neemt tijdens een vreemde een wending als de Valentijn een mysterieuze tijdens gast in het vizier krijgt. naar Verder vindt Valentijn een in mogelijk nieuw van aanknopingspunt een in de zoektocht naar van zijn verleden. Dit het is een herhaling van 22 februari tijdens in 2014.

Valentijns de bijzondere herinnering aan het Adagio het for Strings op tv van componist van Samuel Barber wordt aangewakkerd van als Suze met hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' het van uit de vermaarde de violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd in haar uit te vergezellen tot de diep in van de nacht, maar de de pret is snel weg tijdens wanneer Monica?s Stradivarius-viool naar is verdwenen. Op zoek van naar op de beroemde viool, treft Valentijn een een een dode vioolbouwer. Langzaam naar ontvouwt zich een complot op rondom de verdwenen de Stradivarius. En op tv zoals wel vaker, is het niets door wat het lijkt. Dit is de een herhaling van 15 van februari uit 2014

september 2021
19-07-2019 19:35

Heer & Meester: De film

Heer & Meester - Heer & Meester: De film

De zeer welgestelde en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) werd 2 dagen na zijn geboorte ten vondeling gelegd. Hij laat zich niet meer voor het karretje spannen en ook de zoektocht naar de identiteit van zijn ouders k...

10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!