Programma gemist?

De het zeer welgestelde en charismatische Valentijn met Rixtus Bentinck (Daan met Schuurmans) werd 2 met dagen door na zijn geboorte ten door vondeling gelegd. Hij op tv laat zich niet met meer voor uit het karretje door spannen en ook de zoektocht naar naar de identiteit door van zijn op tv ouders kunnen hem met niet langer intrigeren. Zijn een ouders laten hem adopteren, in dus waarom naar zou hij van nog langer andere de mensen helpen? Tot er iets een vreselijks gebeurt een én Valentijn naar op een link tijdens met zijn verleden stuit. Hij op tv komt in actie, tijdens maar welke persoonlijke door prijs tijdens moet Valentijn hiervoor de betalen? Dit is een herhaling op van 29 de december 2018.

Een vastgoedbons tijdens is vermoord. de Als blijkt dat de moord het in op tv verband staat met Suze?s dood, de duiken het Floor en van Valentijn er bovenop. tijdens Valentijn ontrafelt het mysterie rondom een de moord op Suze. tijdens Hiermee komt hij, van in met gevaar voor zijn naar leven, weer een in stukje dichterbij zijn eigen de raadselachtige achtergrond. op Binnen niet op al te geringe tijd lijkt Valentijn uit zijn vader uit te het ontmoeten. Al heeft zijn mysterieuze door familie het niet alleen het goed met hem tijdens voor. Dit is een van herhaling van een 7 door april 2016.

Er op wordt een tijdens wijnkist gevonden met in een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn op duikt in op deze de vinologische kwestie en een verdiept zich in de wereld van door een chique naar restaurant. van Na het het nuttigen van een bijna perfect in gebakken kalfszwerikje ontdekt Valentijn in dat zeker niet op tv alles tijdens koek en ei is met in Le Petit Canard. door De chef-kok op en met eigenaar blijkt tot het uiterste een te naar gaan om zijn collega-chefs van zijn met kookkunsten te overtuigen. Valentijn met komt een stukje door door dichterbij zijn eigen mysterieuze verleden. Dit op is een herhaling van het 31 maart met 2016.

Een het weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, een zo lijkt het. het Reden voor tijdens Valentijn om een de kijkje te gaan nemen door bij de op tv beroemde op springpaardenfokkerij waar zij de kort tevoren een waardevol paard had uit op tv aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hulp door twee zaken tegelijk op, op maar vraagt uit zich af de of zij het mysterie van een de liefde op tv ooit zal ontrafelen. Dit is van een herhaling uit van 17 maart naar 2016.

Het lijk van uit de heer een Twaalfhoven een duikt op geheel onverklaarbare tijdens wijze op door tussen de oldtimers. Is er meer in tussen naar hemel en aarde? Hoewel het een de uitgemaakte zaak lijkt, door duiken Floor en naar Valentijn tussen de op tijdens auto?s om de onderste steen door boven de te halen. Valentijn laat zich hypnotiseren met om tot op de kern van het verhaal naar te de komen. Op het nippertje wordt uit een tijdens aanslag verijdeld. Dit naar is een herhaling door van 3 maart op tv 2016.

Een jazzclub met houdt er duistere praktijken de naar op na. Wanneer met de Directeur-Generaal van Justitie er het wat mee het te maken lijkt een te hebben, met wordt het tijd voor Valentijn om een op zijn pokerface op te zetten. Het loopt in op bijna verkeerd af tijdens wanneer een Chinese onderwereldbaas en eigenaar het op van de jazzclub zijn zinnen heeft uit gezet het op een toekomstige samenwerking met de Valentijn als door zijn partner in crime. Dit van uit is een herhaling van op 25 februari op tv 2016.

Een een ziekenhuis kampt met een een ongebruikelijk hoog het sterftecijfer. Tijd op voor dokter Valentijn Bentinck om een te onthullen wat het er aan scheelt. Als het solliciterend op chirurg weet Valentijn in de het ziekenhuis te infiltreren en uit erachter te door komen hoe de uit scalpel in van de steel steekt. een Hier ontdekt hij dat met men wel erg ver tijdens gaat tijdens om een op baanbrekend transplantatie-onderzoek te laten slagen. Bij het van OM ontstaat tijdens verwarring over Floor. Dit het is een van herhaling van op tv 18 februari 2016.

Wanneer er van een dood fotomodel opduikt, in schakelt Floor direct tijdens de hulp van het Valentijn in. Samen brengen op tv ze een bezoekje met de aan het landgoed van de wereldberoemde het parfumeur Lavenchy. door Daar blijkt tijdens het allerminst rozengeur en maneschijn door blijkt te zijn. Door met door Valentijns onuitputtelijke kennis van uit zaken weet tijdens hij met zijn op neus de zaak van op te lossen. Floor leert dat de tijdens je geurtje meer over je vertelt tijdens naar dan je lief is en met verleent Valentijn uit een gunst. Dit het is een herhaling van in 11 februari tijdens 2016.

De naar gezochte crimineel die verdacht de wordt van met de roof blijkt een door oude vriend van de Leo te in zijn. Hij zit ondergedoken in in het door hotel waar Valentijn woont. door Aan Valentijn de taak het om uit zijn onschuld te op bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn met geneigd in is juist die dingen te uit doen van die ze hem specifiek verbiedt en een dat hij uit minstens zo goed kan op tv speuren door als zij. Dit is een in herhaling van 4 het februari door 2016.

Bij door het OM op ligt alles overhoop als één van een de in medewerkers wordt in geliquideerd in verband met een zaak een betreffende vastgoedfraude. De op dood van de Officier van door van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken tijdens met in verband te staan met uit Valentijns zoektocht naar van het verleden. Ondertussen met probeert Leo er alles naar aan te doen om met te voorkomen dat op tv op het hotel, waar Valentijn tijdens woont, wordt verkocht aan de met hoogste bieder. Dit een is een herhaling van door 28 januari tijdens 2016.

De pater van uit het Thaddeus internaat van op waar Valentijn is met opgegroeid is ten in einde raad. Hij op tv duikt op in een casino een op en vergokt daar van een vermogen. Er op uit moet wel iets uit mis zijn... Valentijn wordt stiekem uit door Suze geïnformeerd over op tv de financiële op tv zaken van het het Thaddeus internaat die daarmee in haar in eigen carrière riskeert. Valentijn gaat naar op onderzoek uit en door raakt verwikkeld het in een complot. Hij van zet zijn uit eigen leven op het op tv spel. Dit is een herhaling uit van 15 maart een uit 2014.

Valentijn het is letterlijk op grote hoogtes een als tijdens Suze hem benadert voor nader de onderzoek. Terwijl Valentijn een zich als de op tv nieuwe gevechtschoreograaf introduceert een bij tijdens het toneelgezelschap, wordt Suze in benaderd door fotografe Astrid die uit bewijsmateriaal op tegen de dader heeft. De de zaak wordt vreemder tijdens en van vreemder als het slachtoffer haar op tv aanklacht intrekt tijdens en de fotografe op mysterieuze op tv wijze verongelukt. Weet uit Valentijn de in dader te ontmaskeren? Dit uit is een herhaling op van met 8 maart 2014.

Moordneigingen met krijgt de oude Arnoud de uit Beaufort van het de patjepeeër Kars tijdens Kranenburg, die zijn een ooit prachtige landgoed op wil opkopen met dubieuze naar bedoelingen. Suze de kent de familie De het Beaufort uit naar haar jeugd en door vraagt Valentijn om op tv hen indirect te helpen op door Kars onder naar de loep te uit nemen. de Toeval brengt in Valentijn en Suze bij met elkaar op het landgoed uit waar ze beiden meedoen tijdens aan de in jaarlijkse jachtpartij. De jachtpartij een neemt een schokkende op tv wending uit als één de van de mededelers geraakt wordt met door een verdwaald tijdens schot. Niemand lijkt op mogelijk verdacht, op maar niets uit is wat het lijkt. uit Suze baalt op tv als ze het onderzoek kwijt de lijkt te op raken omdat ze te persoonlijk met in betrokken is. Dit is een de herhaling van de uitzending uit op 1 maart naar 2014.

Suze in weet dat op tv Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, het en brengt hem met in contact met van Bibian van in Beukering. uit Bibian stelt Valentijn voor in als schrijver tijdens van het jubileumboek op tv om zo dichter bij de op verdachten te met komen. Suze verdenkt een de Oostenrijkse dansleraar Axel op Schuster, die met tijdens alle debutanten van wereldwijd de openingsdans instudeert. Maar de de de avond van het bal neemt een met vreemde wending als op tv Valentijn een mysterieuze door op gast in het vizier krijgt. Verder op uit vindt Valentijn een mogelijk nieuw een aanknopingspunt een in de zoektocht naar zijn met verleden. Dit op is een herhaling van 22 februari tijdens het 2014.

Valentijns tijdens bijzondere herinnering aan met het Adagio for Strings op tv van door componist Samuel Barber op tv wordt aangewakkerd als het Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van van met de vermaarde violiste in Monica Altobelli. Valentijn de is vereerd haar te de vergezellen tot diep in de de van nacht, maar de in pret is snel tijdens weg wanneer Monica?s Stradivarius-viool in is verdwenen. op tv Op zoek naar de beroemde van viool, treft het Valentijn een dode vioolbouwer. met op tv Langzaam ontvouwt zich een complot rondom op tv de in verdwenen Stradivarius. op tv En zoals wel vaker, is op tv niets wat het met lijkt. Dit is een tijdens herhaling uit van 15 februari van 2014

januari 2021
19-07-2019 19:35

Heer & Meester: De film

Heer & Meester - Heer & Meester: De film

De zeer welgestelde en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) werd 2 dagen na zijn geboorte ten vondeling gelegd. Hij laat zich niet meer voor het karretje spannen en ook de zoektocht naar de identiteit van zijn ouders k...

10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!