Programma gemist?

De zeer welgestelde uit op en charismatische Valentijn uit Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) werd tijdens 2 dagen na op tv zijn naar geboorte ten vondeling gelegd. Hij op laat naar zich niet meer voor het door karretje spannen en ook op op tv de zoektocht naar de identiteit van op zijn ouders met kunnen met hem niet langer het intrigeren. Zijn ouders laten hem in adopteren, dus waarom op tv zou hij nog langer door andere mensen op helpen? in Tot er iets vreselijks gebeurt in én Valentijn op het een link uit met zijn naar verleden stuit. Hij komt het in actie, tijdens maar welke persoonlijke prijs uit moet Valentijn hiervoor betalen? Dit is op een herhaling in van 29 december op 2018.

Een vastgoedbons is op tv door vermoord. Als blijkt dat de tijdens moord op in verband staat door met Suze?s dood, duiken Floor een en de Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt in het mysterie rondom de de moord op het Suze. naar Hiermee komt hij, met gevaar uit voor op tv zijn leven, weer een stukje dichterbij in zijn eigen op raadselachtige achtergrond. naar Binnen niet de al te geringe tijd lijkt de Valentijn zijn in vader te ontmoeten. Al de heeft zijn de mysterieuze familie het in niet alleen goed met hem uit voor. Dit is uit een herhaling van 7 door in april 2016.

Er wordt een op wijnkist gevonden met op een van verrassende inhoud: van een schedel. Valentijn duikt in deze van vinologische kwestie met en verdiept zich naar in de wereld van van op tv een chique restaurant. Na tijdens het nuttigen van een met bijna perfect door gebakken de kalfszwerikje ontdekt Valentijn dat het zeker niet alles koek in en ei door is in Le Petit naar Canard. het De chef-kok en eigenaar blijkt op tv tot van het uiterste te gaan om zijn van collega-chefs een van zijn kookkunsten tijdens te overtuigen. Valentijn tijdens komt een stukje tijdens dichterbij zijn eigen mysterieuze verleden. Dit tijdens is naar een herhaling van 31 uit maart 2016.

Een uit weduwe heeft in zelfmoord gepleegd. Althans, het zo lijkt het. door Reden voor Valentijn om tijdens een kijkje te van gaan nemen bij de van beroemde springpaardenfokkerij de waar zij kort de tevoren een waardevol paard een had het aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hulp twee in in zaken tegelijk op, maar vraagt in zich af of van zij het van mysterie van naar de liefde ooit op zal ontrafelen. Dit is een herhaling van naar uit 17 maart 2016.

Het lijk van naar de heer op tv Twaalfhoven duikt met op geheel onverklaarbare wijze het op tussen uit de oldtimers. het Is er meer met tussen hemel en door aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, de op tv duiken Floor en op Valentijn tussen de auto?s om tijdens de onderste steen van boven te halen. Valentijn de laat het zich hypnotiseren om tot de naar kern van uit het verhaal te op komen. Op het nippertje de wordt een aanslag de verijdeld. Dit is een met herhaling van 3 maart door tijdens 2016.

Een uit jazzclub houdt met er duistere praktijken naar op na. Wanneer de Directeur-Generaal de van Justitie er uit wat mee te de maken tijdens lijkt te hebben, wordt het door tijd voor Valentijn de om zijn pokerface op de te het zetten. Het loopt bijna op tv verkeerd af wanneer een Chinese in op tv onderwereldbaas en eigenaar van de met jazzclub zijn zinnen heeft door met gezet op een toekomstige samenwerking op tv met op Valentijn als zijn partner in tijdens crime. Dit uit is een herhaling van met 25 februari een 2016.

Een door ziekenhuis kampt met tijdens een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd in in voor dokter Valentijn de Bentinck om te onthullen wat er het aan naar scheelt. Als solliciterend op chirurg weet Valentijn in het op ziekenhuis te de infiltreren en erachter te door komen van hoe de scalpel in de steel het steekt. uit Hier ontdekt het hij dat men wel in erg ver gaat naar om een baanbrekend transplantatie-onderzoek door te op tv laten slagen. Bij het de OM ontstaat verwarring het over Floor. Dit is een herhaling van op 18 het februari 2016.

Wanneer er een de dood fotomodel in opduikt, schakelt Floor op tv direct de hulp van het Valentijn in. Samen brengen uit naar ze een bezoekje aan het door landgoed van de wereldberoemde tijdens met parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst in rozengeur uit en maneschijn blijkt op te zijn. Door Valentijns onuitputtelijke kennis naar van zaken met weet hij met zijn een tijdens neus de zaak op te lossen. in Floor leert het dat je geurtje meer op over je in vertelt uit dan je lief is en verleent naar uit Valentijn een gunst. Dit is een de herhaling op van 11 februari een 2016.

De naar gezochte crimineel die verdacht op wordt van de uit roof blijkt op tv een oude van vriend van Leo het te zijn. Hij zit ondergedoken op in het door hotel waar in Valentijn woont. Aan Valentijn de uit taak om zijn onschuld op te uit bewijzen. Floor ontdekt dat tijdens Valentijn geneigd op tv is juist die dingen uit te doen die met ze hem specifiek met verbiedt en tijdens dat hij minstens op tv zo goed kan speuren als uit zij. Dit is een door herhaling van 4 met februari het 2016.

Bij het het OM van ligt alles overhoop als één van op tv de medewerkers van wordt geliquideerd in met verband met een zaak het op tv betreffende vastgoedfraude. De dood tijdens van de Officier uit van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken tijdens in verband op tv te staan met Valentijns door zoektocht naar het een verleden. Ondertussen probeert Leo van er alles aan tijdens te doen de om te voorkomen dat het op het hotel, waar Valentijn woont, wordt van verkocht van aan de hoogste bieder. Dit de is van een herhaling van 28 januari uit 2016.

De pater van met het Thaddeus in internaat waar Valentijn is op tv opgegroeid op tv is ten door einde raad. Hij duikt op in van een casino op door en met vergokt daar een vermogen. tijdens Er moet wel een iets een mis zijn... Valentijn wordt stiekem van door Suze geïnformeerd over van de financiële naar zaken van het Thaddeus internaat het die daarmee uit haar eigen met carrière riskeert. Valentijn gaat op op onderzoek uit en raakt tijdens naar verwikkeld in een complot. Hij zet op tv zijn eigen door leven op op tv het spel. Dit is een herhaling een van in 15 maart een 2014.

Valentijn met is letterlijk op een grote hoogtes als Suze hem het benadert voor nader een onderzoek. Terwijl Valentijn op tv zich als op de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij tijdens het toneelgezelschap, een wordt Suze benaderd door op tv fotografe Astrid die met bewijsmateriaal met tegen de dader heeft. De zaak het wordt vreemder van en vreemder het als het slachtoffer haar door aanklacht een intrekt en de fotografe op mysterieuze een wijze verongelukt. de Weet Valentijn uit de dader te ontmaskeren? Dit van is een herhaling van het een 8 maart 2014.

Moordneigingen krijgt de de oude Arnoud in de Beaufort van op de patjepeeër tijdens Kars Kranenburg, die zijn naar ooit de prachtige landgoed wil op opkopen met dubieuze tijdens bedoelingen. Suze kent de familie De op tv Beaufort uit de haar jeugd en op tv vraagt Valentijn om hen een indirect te helpen van door op Kars onder de loep van te nemen. Toeval brengt van Valentijn door en Suze bij elkaar naar op het landgoed het waar door ze beiden meedoen aan de jaarlijkse het naar jachtpartij. De jachtpartij op neemt een schokkende wending als van één van naar de mededelers geraakt een wordt door een de verdwaald schot. Niemand van lijkt mogelijk verdacht, maar op tv niets is uit wat het van lijkt. Suze baalt als ze in het onderzoek kwijt naar lijkt te op tv raken omdat ze te persoonlijk in betrokken is. Dit door is een herhaling van een de uit uitzending op 1 maart uit 2014.

Suze weet een dat Valentijn makkelijk binnenkomt in op het naar bal, van en brengt hem tijdens in contact met Bibian de van Beukering. Bibian door stelt Valentijn voor op als schrijver van het van jubileumboek om tijdens zo dichter bij de van verdachten te komen. Suze uit verdenkt de Oostenrijkse dansleraar in met Axel Schuster, die op met alle debutanten wereldwijd de de openingsdans instudeert. in Maar de avond de van het bal neemt de een naar vreemde wending als Valentijn in een mysterieuze gast in tijdens het tijdens vizier krijgt. Verder vindt Valentijn door een mogelijk nieuw aanknopingspunt het in de tijdens zoektocht naar zijn verleden. Dit op tv is een herhaling door van op tv 22 februari op tv 2014.

Valentijns bijzondere herinnering op aan het een Adagio for naar Strings van componist op Samuel Barber tijdens wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt de als het persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde door violiste Monica door Altobelli. Valentijn is met vereerd haar te vergezellen in in tot diep in de met nacht, maar de pret de is tijdens snel weg wanneer Monica?s Stradivarius-viool een is van verdwenen. Op zoek naar de van beroemde het viool, treft Valentijn met een dode vioolbouwer. Langzaam op tv ontvouwt zich tijdens een complot rondom op tv de verdwenen Stradivarius. En tijdens zoals wel met vaker, is niets wat het een lijkt. Dit is een herhaling van van 15 door februari uit 2014

september 2020
19-07-2019 19:35

Heer & Meester: De film

Heer & Meester - Heer & Meester: De film

De zeer welgestelde en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) werd 2 dagen na zijn geboorte ten vondeling gelegd. Hij laat zich niet meer voor het karretje spannen en ook de zoektocht naar de identiteit van zijn ouders k...

10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!