Programma gemist?

De uit zeer welgestelde en charismatische met Valentijn op Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) een werd 2 dagen na een zijn geboorte op ten vondeling gelegd. in Hij laat uit zich niet meer voor op tv het karretje spannen en ook een de zoektocht het naar op tv de identiteit van zijn ouders in kunnen hem van niet langer naar intrigeren. Zijn ouders laten de hem adopteren, dus waarom in zou op tv hij nog langer andere mensen op tv helpen? uit Tot er iets vreselijks gebeurt met én Valentijn van op een link uit met zijn verleden stuit. door Hij het komt in actie, maar welke persoonlijke op tv in prijs moet Valentijn hiervoor betalen? Dit tijdens is de een herhaling van de 29 december 2018.

Een vastgoedbons de is vermoord. tijdens Als blijkt dat de moord met in verband door staat met Suze?s dood, een duiken Floor van en Valentijn er bovenop. naar de Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de in de moord op Suze. Hiermee komt hij, van in met gevaar voor zijn leven, weer van op een stukje dichterbij zijn in eigen raadselachtige achtergrond. een Binnen niet het al te geringe tijd lijkt in Valentijn zijn vader te met ontmoeten. door Al heeft zijn mysterieuze familie tijdens het van niet alleen goed op met hem voor. Dit is door een herhaling van met 7 april op 2016.

Er wordt een op wijnkist gevonden met door een verrassende het inhoud: een schedel. door Valentijn duikt in deze naar tijdens vinologische kwestie en verdiept zich naar in de wereld op van een op tv chique restaurant. Na een het nuttigen naar van een bijna perfect uit gebakken kalfszwerikje ontdekt op Valentijn dat zeker het niet alles koek op tv en ei is in in Le door Petit Canard. naar De chef-kok en op eigenaar blijkt tot het uiterste de te op tv gaan om zijn collega-chefs van zijn op kookkunsten in te overtuigen. Valentijn komt een stukje het dichterbij tijdens zijn eigen van mysterieuze verleden. Dit is een herhaling van van op tv 31 maart 2016.

Een een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, met zo de lijkt het. Reden voor de Valentijn om een uit kijkje te gaan nemen naar in bij de beroemde springpaardenfokkerij naar waar zij kort tevoren een in de waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij een van Valentijns hulp twee zaken tegelijk naar op, maar vraagt naar zich naar af of zij het mysterie op tv van een de liefde ooit zal op ontrafelen. Dit is een op herhaling van 17 maart met 2016.

Het in lijk van door de heer Twaalfhoven duikt op op geheel onverklaarbare wijze in op tussen door de oldtimers. naar Is er meer tussen tijdens hemel en aarde? Hoewel tijdens het een het uitgemaakte zaak lijkt, de duiken Floor en Valentijn tussen op tv de auto?s op om de onderste steen boven op te halen. Valentijn door laat een zich hypnotiseren om tot de kern met van het verhaal een te komen. Op op het op nippertje wordt een aanslag verijdeld. Dit op op is een herhaling naar van 3 maart in 2016.

Een van jazzclub houdt er duistere met praktijken op na. door Wanneer het de Directeur-Generaal van Justitie er wat op mee te maken tijdens lijkt op te hebben, tijdens wordt het tijd voor Valentijn naar om zijn pokerface op tijdens met te zetten. Het loopt bijna uit verkeerd af op tv wanneer een Chinese onderwereldbaas en met eigenaar van met de jazzclub zijn zinnen op heeft gezet op een op toekomstige samenwerking door met Valentijn een als zijn de partner in crime. Dit is in een herhaling van 25 februari op op tv 2016.

Een een ziekenhuis kampt op met een ongebruikelijk hoog in sterftecijfer. Tijd van voor dokter Valentijn Bentinck om op tv te een onthullen wat er aan op scheelt. Als solliciterend de chirurg weet Valentijn in in het ziekenhuis te infiltreren met en erachter te komen uit hoe de de scalpel in de in steel steekt. Hier ontdekt het uit hij dat men uit wel erg ver gaat om een tijdens baanbrekend transplantatie-onderzoek tijdens te laten tijdens slagen. Bij het OM ontstaat met verwarring over Floor. Dit is door een herhaling van door 18 februari de 2016.

Wanneer er naar een het dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct door de hulp van het Valentijn van in. Samen brengen ze een tijdens bezoekje aan het landgoed op van de in wereldberoemde parfumeur op tv Lavenchy. Daar blijkt het allerminst door de rozengeur en maneschijn het blijkt te zijn. Door Valentijns met onuitputtelijke kennis van zaken naar weet hij met zijn op neus de naar zaak naar op te lossen. Floor leert dat tijdens je door geurtje meer over je vertelt de dan je op tv lief is en verleent uit naar Valentijn een gunst. Dit is het een herhaling van 11 op februari van 2016.

De uit gezochte crimineel die verdacht in wordt van de roof in blijkt op een oude tijdens vriend van Leo te zijn. de Hij zit ondergedoken naar in het hotel waar met Valentijn woont. de Aan tijdens Valentijn de taak om het zijn onschuld te het bewijzen. Floor ontdekt tijdens dat Valentijn geneigd is juist door die door dingen te doen naar die ze hem specifiek verbiedt op en dat hij uit minstens uit zo goed kan speuren als uit zij. Dit met is een herhaling van 4 februari op tv naar 2016.

Bij het OM de ligt op tv alles overhoop als door één van de met medewerkers wordt geliquideerd in in verband op tv met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood het van het de Officier van Justitie naar en de vastgoedfraudezaak lijken het in een verband te staan met Valentijns de zoektocht naar het van verleden. Ondertussen probeert de Leo op er alles aan te van doen om te voorkomen uit dat het hotel, in waar Valentijn door woont, wordt verkocht aan met de hoogste bieder. Dit is door het een herhaling van 28 januari uit 2016.

De pater van op tv het Thaddeus het internaat door waar Valentijn is opgegroeid door is ten op einde raad. Hij naar duikt op in een uit casino op en vergokt daar op een vermogen. Er uit op moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt in tijdens stiekem door Suze geïnformeerd over in de van financiële zaken van het Thaddeus naar internaat door die daarmee haar een eigen carrière riskeert. Valentijn gaat uit op onderzoek de uit en raakt met verwikkeld in een complot. het Hij zet tijdens zijn eigen leven op het spel. Dit een is een naar herhaling van met 15 maart uit 2014.

Valentijn de is letterlijk op grote tijdens hoogtes als Suze hem de benadert voor tijdens nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich uit door als de nieuwe op gevechtschoreograaf introduceert bij het met toneelgezelschap, wordt Suze benaderd tijdens door fotografe op tv Astrid die naar bewijsmateriaal tegen de dader heeft. De zaak naar wordt een vreemder en naar vreemder als het slachtoffer haar aanklacht tijdens in intrekt en de fotografe op tv op mysterieuze wijze verongelukt. Weet door Valentijn door de dader te ontmaskeren? Dit is met een herhaling uit van 8 maart door 2014.

Moordneigingen krijgt de de oude van Arnoud de Beaufort van de in tijdens patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn uit ooit prachtige landgoed door wil opkopen met het dubieuze bedoelingen. de Suze kent de familie De een Beaufort uit de haar tijdens jeugd en vraagt op tv Valentijn om hen indirect te helpen het door Kars de onder de een loep te naar nemen. Toeval brengt de Valentijn en Suze bij elkaar op tv op uit het landgoed waar ze beiden meedoen tijdens met aan de jaarlijkse jachtpartij. op tv De jachtpartij neemt een met schokkende wending naar als één op tv van de mededelers naar geraakt wordt door een verdwaald schot. een Niemand lijkt de mogelijk verdacht, maar de niets is wat het met lijkt. door Suze baalt een als ze het op tv onderzoek kwijt lijkt te raken omdat op ze te persoonlijk het betrokken met is. Dit is een tijdens herhaling van de uitzending naar op 1 maart tijdens 2014.

Suze op weet dat in Valentijn makkelijk binnenkomt op door het bal, op tv en brengt hem in contact op met Bibian naar van Beukering. Bibian een stelt Valentijn in voor als schrijver van het tijdens jubileumboek om zo een dichter bij de in verdachten te komen. Suze door verdenkt de op tv Oostenrijkse dansleraar op tv Axel Schuster, die met alle debutanten van op tv wereldwijd de openingsdans instudeert. Maar op de avond op tv van het op tv bal neemt een naar vreemde wending als Valentijn op een mysterieuze gast het in het vizier in krijgt. Verder uit vindt Valentijn een het mogelijk nieuw aanknopingspunt in de naar zoektocht naar zijn verleden. Dit met is tijdens een herhaling van tijdens 22 februari het 2014.

Valentijns in bijzondere herinnering aan het Adagio de for Strings van in componist Samuel naar Barber wordt aangewakkerd door als Suze hem aandraagt de als persoonlijke 'gigolo' naar van naar de vermaarde het violiste Monica Altobelli. naar Valentijn is vereerd naar haar te vergezellen tot uit diep in de van nacht, maar de pret het is van snel weg wanneer Monica?s Stradivarius-viool naar is verdwenen. Op zoek op het naar de beroemde viool, treft Valentijn tijdens een dode vioolbouwer. in Langzaam een ontvouwt zich een door complot rondom de verdwenen Stradivarius. op En zoals wel tijdens tijdens vaker, is niets tijdens wat het lijkt. Dit het is een herhaling van 15 februari door in 2014

oktober 2019
19-07-2019 19:35

Heer & Meester: De film

Heer & Meester - Heer & Meester: De film

De zeer welgestelde en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) werd 2 dagen na zijn geboorte ten vondeling gelegd. Hij laat zich niet meer voor het karretje spannen en ook de zoektocht naar de identiteit van zijn ouders k...

10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!