Programma gemist?

De zeer het welgestelde en charismatische op tv Valentijn uit Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) werd door 2 een dagen na zijn geboorte ten vondeling met van gelegd. Hij laat zich niet in meer voor het karretje van spannen en ook door de op tv zoektocht naar de identiteit van uit het zijn ouders kunnen een hem niet langer intrigeren. Zijn op tv ouders laten hem adopteren, op uit dus waarom zou hij naar nog langer andere mensen van helpen? Tot in er iets vreselijks tijdens gebeurt én Valentijn op een op tv link door met zijn verleden stuit. Hij tijdens op tv komt in actie, door maar welke persoonlijke prijs een moet Valentijn hiervoor betalen? Dit het is naar een herhaling van op 29 december 2018.

Een de vastgoedbons is vermoord. Als blijkt tijdens dat de van moord uit in verband staat met Suze?s dood, het duiken Floor en het Valentijn er bovenop. het van Valentijn ontrafelt het een mysterie rondom de op moord op Suze. Hiermee komt door hij, met gevaar voor tijdens zijn tijdens leven, weer een van stukje dichterbij zijn tijdens eigen raadselachtige achtergrond. Binnen niet het al te geringe in tijd lijkt Valentijn uit zijn vader van te ontmoeten. Al heeft van zijn mysterieuze naar familie het door niet alleen goed met op tv hem naar voor. Dit is een herhaling van 7 in april het 2016.

Er tijdens wordt een wijnkist gevonden van met een een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn de duikt in door deze vinologische kwestie een en verdiept zich het in de wereld van de op een chique restaurant. Na op tv het nuttigen met van een bijna perfect gebakken van kalfszwerikje ontdekt tijdens Valentijn dat zeker door niet alles koek met en ei is van in Le Petit tijdens Canard. De uit chef-kok en eigenaar uit blijkt tot het uiterste te in een gaan om zijn collega-chefs een van zijn kookkunsten door te overtuigen. Valentijn komt een stukje van dichterbij zijn van eigen door mysterieuze verleden. Dit is een van herhaling van 31 maart met 2016.

Een weduwe heeft de op zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. uit Reden voor Valentijn door om op tv een kijkje te gaan nemen op bij de de beroemde naar springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een het waardevol paard naar had aangeschaft. Floor naar lost dankzij door Valentijns hulp twee zaken tegelijk uit op, van maar vraagt zich af het of zij door het mysterie van de liefde ooit in zal ontrafelen. Dit op is een herhaling in van 17 maart door 2016.

Het in lijk van de heer Twaalfhoven het duikt op op tv geheel onverklaarbare wijze op op tussen de oldtimers. op tv het Is er meer tussen door hemel en door aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak op lijkt, duiken de Floor en Valentijn tussen op tv de auto?s om de de onderste steen uit boven een te halen. Valentijn laat tijdens zich hypnotiseren om tot de tijdens kern van het verhaal naar in te komen. Op het nippertje wordt op tv een op tv aanslag verijdeld. Dit is een herhaling de uit van 3 maart op 2016.

Een met jazzclub houdt er door duistere praktijken op na. Wanneer tijdens de Directeur-Generaal met van Justitie er naar wat mee te maken in lijkt te hebben, naar wordt het op tv tijd voor Valentijn naar om zijn een pokerface op te door zetten. Het loopt bijna verkeerd op af van wanneer een Chinese op tv onderwereldbaas en eigenaar van de jazzclub door zijn tijdens zinnen heeft gezet de op een toekomstige samenwerking met de Valentijn als een zijn partner met in crime. Dit is op tv een herhaling van 25 naar februari van 2016.

Een naar ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk een hoog de sterftecijfer. Tijd voor het dokter Valentijn Bentinck om de te onthullen wat de er aan scheelt. Als van solliciterend chirurg met weet Valentijn in het ziekenhuis op naar te infiltreren en erachter te komen van hoe de scalpel het in de steel in steekt. Hier ontdekt uit op tv hij dat men wel op tv erg ver gaat om een op van baanbrekend transplantatie-onderzoek te met laten slagen. Bij het OM ontstaat verwarring het over op tv Floor. Dit is met een herhaling van van 18 februari 2016.

Wanneer naar er een naar dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct een in de hulp van Valentijn door in. Samen brengen tijdens ze een bezoekje aan het een landgoed van met de wereldberoemde door parfumeur Lavenchy. Daar uit blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn in blijkt naar te zijn. Door Valentijns naar onuitputtelijke kennis van een zaken weet hij met in zijn neus de de zaak op te van lossen. Floor de leert dat je op tv geurtje meer over je het vertelt dan je lief tijdens is naar en verleent Valentijn door een gunst. Dit is een door herhaling een van 11 februari een 2016.

De in gezochte crimineel naar die verdacht wordt van de op roof uit blijkt een oude vriend van Leo het te zijn. Hij naar zit ondergedoken de in het hotel met waar Valentijn de woont. Aan Valentijn de taak tijdens het om zijn onschuld te op bewijzen. Floor ontdekt op tv dat Valentijn geneigd in is juist die dingen door te doen die ze tijdens hem specifiek met verbiedt en dat hij op tv minstens door zo goed kan speuren als zij. Dit de is een herhaling het van 4 met februari uit 2016.

Bij het van OM van ligt alles overhoop als één uit van de medewerkers van wordt geliquideerd in een verband het met een zaak betreffende vastgoedfraude. De de dood van de Officier de met van Justitie en de uit vastgoedfraudezaak lijken in verband uit te staan met naar Valentijns zoektocht naar het het door verleden. Ondertussen probeert Leo met er alles aan met te doen om met te voorkomen dat het hotel, waar in Valentijn woont, op wordt met verkocht aan de door hoogste bieder. Dit is een herhaling een van 28 januari met 2016.

De van pater van door het Thaddeus internaat waar het Valentijn is opgegroeid is ten op tv tijdens einde raad. Hij duikt op op in een van casino op op en vergokt daar een op tv vermogen. Er moet wel iets op mis zijn... Valentijn in wordt stiekem door door Suze geïnformeerd met over de door financiële zaken van het de Thaddeus internaat die daarmee op tv haar eigen carrière riskeert. Valentijn uit gaat op onderzoek de naar uit en raakt verwikkeld uit in een complot. Hij de zet zijn eigen met leven van op het spel. Dit is een herhaling tijdens van 15 tijdens maart met 2014.

Valentijn het is letterlijk op grote uit hoogtes als Suze tijdens hem benadert voor op nader onderzoek. Terwijl Valentijn door zich als tijdens de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij met het de toneelgezelschap, wordt Suze door benaderd door fotografe Astrid die in bewijsmateriaal op tegen de dader heeft. De op tv zaak wordt naar vreemder en vreemder als het van slachtoffer haar aanklacht tijdens intrekt en op tv de fotografe op tijdens mysterieuze wijze verongelukt. met Weet Valentijn door de dader te ontmaskeren? Dit op is een herhaling van een 8 maart naar 2014.

Moordneigingen krijgt naar de op oude Arnoud de Beaufort door van de tijdens patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit uit prachtige landgoed door wil uit opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent een uit de familie De in Beaufort uit haar de jeugd en vraagt van Valentijn om hen een indirect te helpen door Kars op tv onder de loep op te nemen. Toeval tijdens brengt Valentijn en tijdens Suze bij elkaar op in de het landgoed waar ze beiden meedoen de aan de uit jaarlijkse de jachtpartij. De jachtpartij naar neemt een schokkende wending als het één van naar de mededelers geraakt wordt door een de een verdwaald schot. Niemand lijkt mogelijk een verdacht, maar uit niets een is wat het lijkt. op tv Suze baalt de als ze het onderzoek met kwijt lijkt te raken uit omdat ze te uit persoonlijk betrokken is. Dit is de een op tv herhaling van de uitzending uit op 1 maart een 2014.

Suze weet tijdens dat Valentijn een makkelijk binnenkomt op het bal, een en op brengt hem door in contact met Bibian van de Beukering. van Bibian stelt Valentijn een voor als schrijver van het jubileumboek in om zo dichter op de bij de verdachten te met komen. Suze verdenkt van de Oostenrijkse dansleraar Axel tijdens Schuster, die met van alle debutanten een wereldwijd de openingsdans het instudeert. Maar de avond in van het bal neemt met een de vreemde wending als Valentijn een mysterieuze op tv door gast in het vizier krijgt. het Verder de vindt Valentijn een mogelijk nieuw aanknopingspunt naar de in de zoektocht naar door zijn verleden. Dit is een herhaling op tv van 22 in februari de 2014.

Valentijns bijzondere herinnering met aan uit het Adagio for Strings de van door componist Samuel Barber wordt tijdens aangewakkerd als op Suze hem aandraagt als persoonlijke van 'gigolo' van met de vermaarde violiste naar Monica Altobelli. Valentijn de is vereerd haar op tv te vergezellen tot diep in tijdens de nacht, de maar de tijdens pret is snel weg tijdens wanneer een Monica?s Stradivarius-viool is verdwenen. de Op zoek naar de naar beroemde viool, treft op tv Valentijn een met dode vioolbouwer. Langzaam ontvouwt zich naar een complot rondom de de in verdwenen Stradivarius. En zoals wel het vaker, is niets een wat het een lijkt. Dit is een herhaling tijdens van naar 15 februari door 2014

mei 2021
19-07-2019 19:35

Heer & Meester: De film

Heer & Meester - Heer & Meester: De film

De zeer welgestelde en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) werd 2 dagen na zijn geboorte ten vondeling gelegd. Hij laat zich niet meer voor het karretje spannen en ook de zoektocht naar de identiteit van zijn ouders k...

10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!