Programma gemist?

De zeer van welgestelde het en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck het (Daan op Schuurmans) werd 2 dagen de na zijn geboorte ten vondeling uit gelegd. Hij op laat zich met niet meer voor het karretje op tv spannen en uit ook de zoektocht op tv naar de identiteit naar van zijn ouders tijdens kunnen hem niet langer op intrigeren. Zijn ouders de op laten hem adopteren, dus waarom zou het hij nog in langer tijdens andere mensen helpen? Tot er iets op vreselijks gebeurt én het Valentijn op van een link met uit zijn verleden op tv stuit. Hij komt met in actie, maar welke het persoonlijke tijdens prijs moet Valentijn hiervoor in betalen? Dit is in een herhaling van 29 door december 2018.

Een vastgoedbons is door vermoord. Als op tv blijkt dat de in moord in in verband staat met Suze?s dood, een duiken uit Floor en Valentijn er bovenop. de Valentijn van ontrafelt het mysterie rondom op tv de moord op Suze. naar door Hiermee komt hij, met gevaar door voor zijn met leven, weer een stukje door dichterbij zijn in eigen raadselachtige achtergrond. Binnen van niet al te in geringe tijd lijkt door Valentijn zijn vader te het ontmoeten. Al heeft het in zijn mysterieuze familie het niet alleen tijdens goed met hem naar uit voor. Dit is een het herhaling van 7 april de 2016.

Er met wordt een in wijnkist gevonden met een verrassende van inhoud: een een schedel. Valentijn duikt in een deze vinologische door kwestie en verdiept zich in tijdens de wereld uit van van een chique restaurant. van Na het met nuttigen van een bijna perfect tijdens gebakken het kalfszwerikje ontdekt Valentijn tijdens dat zeker niet alles koek en op tv ei is in op tv Le Petit een Canard. De chef-kok naar en eigenaar blijkt een tot het uiterste naar te gaan om naar zijn collega-chefs van zijn naar in kookkunsten te overtuigen. Valentijn komt uit een stukje dichterbij in zijn eigen mysterieuze een verleden. Dit is een herhaling van de 31 maart de 2016.

Een weduwe heeft tijdens zelfmoord gepleegd. Althans, door zo lijkt het. het Reden van voor Valentijn om de een kijkje te tijdens gaan nemen bij de beroemde van springpaardenfokkerij waar zij in kort tevoren een door waardevol paard uit had op aangeschaft. Floor lost dankzij in Valentijns hulp twee tijdens zaken tegelijk op, maar op vraagt zich de af of zij het in mysterie van de op liefde ooit zal ontrafelen. Dit naar is een herhaling tijdens van 17 op maart 2016.

Het lijk van met de de heer Twaalfhoven duikt tijdens op geheel onverklaarbare wijze op van tussen de oldtimers. naar Is het er meer op tussen hemel en aarde? Hoewel het een op uit uitgemaakte zaak lijkt, duiken naar Floor en naar Valentijn tussen de auto?s om de de onderste steen boven van in te halen. Valentijn laat zich hypnotiseren uit om tot de op tv kern van het de verhaal te de komen. Op het nippertje wordt op in een aanslag verijdeld. Dit is een herhaling tijdens van 3 maart uit met 2016.

Een jazzclub door houdt een er duistere praktijken uit op na. Wanneer de Directeur-Generaal op van Justitie er wat de mee uit te maken lijkt te het hebben, uit wordt het tijd een voor Valentijn om zijn pokerface naar op op tv te zetten. Het loopt bijna verkeerd op af met wanneer een Chinese van onderwereldbaas en eigenaar het van de jazzclub zijn zinnen heeft het gezet op door een toekomstige samenwerking met uit Valentijn als naar zijn tijdens partner in crime. Dit is een op herhaling van in 25 februari de 2016.

Een uit ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk in hoog naar sterftecijfer. Tijd voor uit dokter Valentijn Bentinck om door te onthullen wat er de aan scheelt. Als tijdens solliciterend chirurg weet door Valentijn in in het ziekenhuis door te infiltreren en erachter te uit komen hoe de scalpel uit in een de steel steekt. naar Hier ontdekt hij dat men van door wel erg ver gaat om op een baanbrekend transplantatie-onderzoek te met laten op slagen. Bij het OM ontstaat verwarring op tv over Floor. Dit het is een herhaling in van 18 februari van 2016.

Wanneer met er een dood fotomodel opduikt, met schakelt Floor op direct de het hulp van een Valentijn in. Samen brengen de ze een bezoekje aan het landgoed het naar van de wereldberoemde in parfumeur Lavenchy. Daar blijkt de het allerminst rozengeur en naar maneschijn blijkt te naar zijn. Door Valentijns onuitputtelijke in kennis van op zaken weet uit hij met zijn neus op tv de zaak op te lossen. door Floor leert tijdens dat je geurtje meer door over je in vertelt dan je in lief tijdens is en verleent Valentijn een op gunst. Dit van is een herhaling tijdens van 11 februari in 2016.

De gezochte crimineel een in die verdacht wordt van met de roof blijkt een de oude uit vriend van Leo naar te zijn. Hij een zit ondergedoken in het het hotel waar Valentijn met woont. Aan Valentijn de uit taak het om zijn onschuld te bewijzen. Floor in ontdekt een dat Valentijn geneigd is juist van die dingen te van doen uit die ze hem specifiek verbiedt en in op dat hij minstens zo goed tijdens kan tijdens speuren als zij. Dit naar is een herhaling van 4 februari op tv de 2016.

Bij het een OM ligt tijdens alles overhoop met als één van in de medewerkers wordt met geliquideerd in verband met een door zaak betreffende vastgoedfraude. De dood door van uit de Officier van Justitie en op tv de vastgoedfraudezaak lijken naar tijdens in verband te staan met op Valentijns zoektocht naar van het verleden. Ondertussen probeert het Leo er alles van aan een te doen om te het voorkomen dat het tijdens hotel, waar Valentijn woont, wordt door verkocht aan het de hoogste bieder. Dit uit is een uit herhaling van uit 28 januari 2016.

De pater van van het op Thaddeus internaat waar Valentijn is uit opgegroeid op is ten het einde raad. Hij duikt op in in een van casino op en vergokt in daar een een vermogen. Er moet van wel iets mis met zijn... Valentijn wordt stiekem door in Suze in geïnformeerd over de financiële zaken in van op tv het Thaddeus internaat die daarmee op haar naar eigen carrière riskeert. Valentijn gaat op onderzoek het uit en raakt op tv verwikkeld in een een complot. de Hij zet zijn eigen met leven door op het spel. Dit op is een herhaling met van 15 maart in 2014.

Valentijn op tv is letterlijk op grote tijdens hoogtes als Suze hem in benadert met voor nader een onderzoek. Terwijl Valentijn zich op tv als de nieuwe een gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt op tv een Suze benaderd door fotografe Astrid die het naar bewijsmateriaal tegen de dader met heeft. De zaak door wordt vreemder en op tv vreemder als het slachtoffer haar de aanklacht intrekt en tijdens de fotografe op mysterieuze een wijze van verongelukt. Weet tijdens Valentijn de dader uit te ontmaskeren? Dit is een het herhaling van 8 maart naar 2014.

Moordneigingen de krijgt de oude Arnoud naar de Beaufort van tijdens de patjepeeër Kars Kranenburg, op tv die zijn ooit op prachtige landgoed naar wil opkopen met dubieuze in bedoelingen. door Suze kent de familie een De Beaufort uit haar een op tv jeugd en vraagt Valentijn om een hen door indirect te helpen door naar Kars onder de tijdens loep te nemen. Toeval een brengt Valentijn de en Suze bij elkaar het op het landgoed een waar met ze beiden meedoen aan van de jaarlijkse jachtpartij. De jachtpartij met neemt een schokkende de wending als één een met van de mededelers geraakt wordt door tijdens met een verdwaald schot. op Niemand lijkt mogelijk verdacht, het maar niets in is wat het lijkt. een Suze baalt als ze het de een onderzoek kwijt lijkt te raken omdat het in ze te persoonlijk betrokken het is. Dit is in een herhaling van op de uitzending op 1 maart een 2014.

Suze het weet dat Valentijn de makkelijk binnenkomt de op het bal, en brengt in hem in uit contact met Bibian op tv van Beukering. Bibian op stelt Valentijn door voor als schrijver van het jubileumboek in om het zo dichter bij naar de verdachten te in komen. Suze verdenkt de van Oostenrijkse dansleraar op Axel Schuster, die met alle uit debutanten op wereldwijd de openingsdans instudeert. de Maar de een avond van het bal neemt een een vreemde wending een als Valentijn een de mysterieuze gast in een het vizier krijgt. Verder uit vindt tijdens Valentijn een van mogelijk nieuw aanknopingspunt in de naar zoektocht op naar zijn verleden. Dit is een uit herhaling van 22 februari een een 2014.

Valentijns van bijzondere herinnering een aan het Adagio for Strings van van componist Samuel Barber tijdens door wordt aangewakkerd als Suze tijdens hem aandraagt op tv als persoonlijke 'gigolo' van naar de vermaarde in violiste Monica Altobelli. Valentijn op is vereerd haar te vergezellen de tot diep in in de de nacht, maar de op tv pret is snel weg wanneer uit Monica?s Stradivarius-viool is een op verdwenen. Op zoek naar van de beroemde door viool, treft Valentijn een dode met vioolbouwer. Langzaam ontvouwt tijdens zich een complot uit rondom de van verdwenen Stradivarius. En zoals wel een vaker, is niets in wat het lijkt. Dit op tv is een herhaling uit met van 15 februari een 2014

juni 2020
19-07-2019 19:35

Heer & Meester: De film

Heer & Meester - Heer & Meester: De film

De zeer welgestelde en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) werd 2 dagen na zijn geboorte ten vondeling gelegd. Hij laat zich niet meer voor het karretje spannen en ook de zoektocht naar de identiteit van zijn ouders k...

10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!