Programma gemist?

Een de vastgoedbons is op tv vermoord. Als blijkt dat de moord tijdens in het verband staat naar met Suze?s dood, duiken op tv Floor en Valentijn door er bovenop. naar Valentijn ontrafelt het uit mysterie rondom de een moord op Suze. Hiermee komt hij, door met gevaar voor door uit zijn leven, weer een een stukje dichterbij een zijn eigen raadselachtige achtergrond. Binnen niet de al te een geringe tijd lijkt Valentijn uit zijn vader te van ontmoeten. Al naar heeft zijn mysterieuze familie naar het een niet alleen een goed met hem voor. Dit is een op tijdens herhaling van 7 april een 2016.

Er wordt een een naar wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: van een schedel. Valentijn een duikt in deze een met vinologische kwestie en verdiept zich tijdens in de wereld in van door een chique restaurant. Na het van tijdens nuttigen van een bijna de perfect gebakken kalfszwerikje op ontdekt Valentijn uit dat zeker niet alles op tv koek en een ei is in Le Petit Canard. op tv De chef-kok met en eigenaar de blijkt tot het uiterste te een gaan om zijn tijdens collega-chefs van naar zijn in kookkunsten te overtuigen. Valentijn komt een naar stukje dichterbij zijn met eigen mysterieuze verleden. Dit op tv is een op herhaling van 31 op tv maart 2016.

Een op tv weduwe heeft zelfmoord gepleegd. uit Althans, naar zo lijkt het. tijdens Reden voor Valentijn om het een kijkje een te gaan nemen in bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij uit kort tevoren een tijdens waardevol door paard had aangeschaft. Floor lost dankzij in Valentijns de hulp twee zaken tegelijk de op, van maar vraagt zich af of zij een met het mysterie van op de liefde ooit zal ontrafelen. Dit uit is een tijdens herhaling van van 17 maart 2016.

Het van lijk van de van heer Twaalfhoven duikt op uit geheel onverklaarbare de wijze op tussen de oldtimers. op het Is er meer tussen van hemel en aarde? Hoewel het op tv een uitgemaakte zaak door lijkt, duiken uit Floor en Valentijn op tv tussen de auto?s om een de onderste steen boven op te halen. Valentijn laat van de zich hypnotiseren om tot de een kern de van het verhaal te komen. Op met het nippertje wordt op tv een aanslag verijdeld. Dit in is uit een herhaling een van 3 maart naar 2016.

Een van jazzclub houdt op tv er duistere praktijken op na. Wanneer naar de Directeur-Generaal op tv van Justitie er wat naar mee de te maken lijkt in te hebben, wordt het tijd met voor Valentijn om een zijn pokerface de op te zetten. Het loopt met bijna tijdens verkeerd af wanneer een in Chinese onderwereldbaas en eigenaar het een van de jazzclub zijn tijdens zinnen heeft gezet op de een toekomstige het samenwerking met in Valentijn als zijn partner in crime. Dit met is een in herhaling van 25 door februari op tv 2016.

Een ziekenhuis kampt op met een in ongebruikelijk hoog sterftecijfer. het Tijd voor dokter op Valentijn tijdens Bentinck om te onthullen wat op er aan scheelt. Als van solliciterend het chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis het te het infiltreren en erachter te komen van hoe de scalpel door een in de steel steekt. van Hier ontdekt tijdens hij dat men wel uit erg ver gaat om op tv een baanbrekend transplantatie-onderzoek te uit laten in slagen. Bij het OM ontstaat verwarring de met over Floor. Dit is een herhaling naar van 18 februari met 2016.

Wanneer tijdens er een dood fotomodel opduikt, van in schakelt Floor direct uit de hulp van Valentijn uit in. Samen brengen ze een bezoekje uit tijdens aan het landgoed van de door wereldberoemde parfumeur Lavenchy. uit Daar in blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn door blijkt op tv te zijn. Door Valentijns onuitputtelijke de kennis van zaken weet door hij met een zijn uit neus de zaak op te lossen. door de Floor leert dat je geurtje op meer over je de vertelt op tv dan je lief is en verleent van Valentijn een gunst. Dit van is een met herhaling van 11 februari een op 2016.

De gezochte in crimineel een die verdacht wordt het van de roof blijkt uit een oude vriend van Leo tijdens te zijn. Hij tijdens door zit ondergedoken in het tijdens hotel waar Valentijn woont. tijdens Aan Valentijn de taak op om zijn onschuld uit te bewijzen. Floor de ontdekt dat Valentijn het geneigd is juist die van dingen tijdens te doen die ze hem naar specifiek verbiedt van en tijdens dat hij minstens zo een goed kan met speuren als zij. Dit is een herhaling met van het 4 februari van 2016.

Bij naar het OM ligt alles van overhoop als één met van het de medewerkers wordt naar geliquideerd in verband met naar een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood het van de op Officier van tijdens Justitie en de de vastgoedfraudezaak lijken in verband te op tv uit staan met Valentijns de zoektocht naar het verleden. Ondertussen uit probeert Leo naar er alles aan te doen om op te voorkomen dat de de het hotel, waar Valentijn tijdens woont, wordt verkocht aan de door hoogste bieder. Dit naar is een herhaling van uit 28 januari door 2016.

De pater van van het Thaddeus een internaat waar Valentijn is de opgegroeid door is ten einde uit raad. Hij duikt op op in een casino op tv op het en vergokt daar op een vermogen. Er het moet wel iets mis tijdens zijn... Valentijn wordt stiekem door de Suze geïnformeerd over het de op financiële zaken van het Thaddeus op internaat die daarmee haar op tv eigen carrière op tv riskeert. Valentijn gaat op onderzoek tijdens uit in en raakt verwikkeld het in een complot. Hij op tv zet zijn eigen van leven op het de spel. Dit is een herhaling de van 15 van maart door 2014.

Valentijn door is letterlijk in op grote hoogtes als Suze hem op benadert voor naar nader onderzoek. Terwijl met Valentijn zich als de van nieuwe van gevechtschoreograaf introduceert bij het op tv toneelgezelschap, wordt Suze benaderd op tv door fotografe Astrid die naar bewijsmateriaal in tegen de dader van heeft. De zaak wordt vreemder en een vreemder naar als het slachtoffer de haar aanklacht intrekt en een de fotografe in op mysterieuze wijze verongelukt. de Weet Valentijn de dader op te een ontmaskeren? Dit is een herhaling het van 8 maart door 2014.

Moordneigingen met krijgt de oude Arnoud door de Beaufort van de van patjepeeër Kars op tv Kranenburg, die zijn ooit de prachtige landgoed wil op tv in opkopen met dubieuze bedoelingen. de Suze kent de familie een De Beaufort uit haar uit jeugd en vraagt de Valentijn om tijdens hen indirect te helpen met door uit Kars onder de loep door te nemen. op Toeval brengt Valentijn het en Suze bij elkaar op de het landgoed waar tijdens ze beiden meedoen met aan de naar jaarlijkse jachtpartij. De jachtpartij door neemt de een schokkende wending de als één van het de mededelers geraakt wordt de door een de verdwaald schot. Niemand lijkt een mogelijk verdacht, maar met niets de is wat het naar lijkt. Suze baalt als door ze het de onderzoek kwijt lijkt te raken omdat naar ze van te persoonlijk betrokken door is. Dit is een herhaling naar van de uitzending op op naar 1 maart 2014.

Suze weet naar dat in Valentijn makkelijk binnenkomt op van het bal, en brengt hem op in het contact met Bibian van op tv Beukering. de Bibian stelt Valentijn uit voor als schrijver van het jubileumboek met om zo door dichter bij de verdachten in te komen. Suze verdenkt door het de Oostenrijkse dansleraar Axel Schuster, door die met alle van debutanten wereldwijd de openingsdans een instudeert. Maar de van avond uit van het van bal neemt een vreemde wending op tv als Valentijn een op tv mysterieuze gast in tijdens het op vizier krijgt. Verder vindt Valentijn op tv een mogelijk tijdens nieuw aanknopingspunt in de zoektocht uit naar zijn verleden. Dit op tv is een herhaling de tijdens van 22 februari uit 2014.

Valentijns bijzondere herinnering de aan in het Adagio for Strings van tijdens componist Samuel een Barber wordt aangewakkerd als op tv het Suze hem aandraagt als persoonlijke op tv 'gigolo' van de de vermaarde violiste Monica Altobelli. van met Valentijn is vereerd haar te vergezellen een op tot diep in de uit nacht, maar de pret is het snel weg wanneer door Monica?s de Stradivarius-viool is verdwenen. door Op zoek naar de op tv beroemde een viool, treft Valentijn een dode tijdens vioolbouwer. Langzaam ontvouwt zich op de een complot rondom de in verdwenen Stradivarius. door En zoals wel uit vaker, is niets door wat het lijkt. Dit is een de herhaling van 15 februari van op 2014

Valentijn besluit in op bezoek uit te gaan bij op tv zijn oude studiegenoot het van de Sorbonne, op Jean-Paul van op Garderen, die net hoofd is op geworden naar van de medische op tv faculteit waar het virus is uit verdwenen. Vlak tijdens nadat Valentijn Van Garderen heeft van gesproken, door sterft diens collega professor Antonius tijdens het Breck aan de gevolgen op tv van een besmetting met het door gestolen door virus. Het lijkt de te gaan om moord. Op uit zoek naar op de dader in ontmoet Valentijn de prachtige uit en getalenteerde Carol Milano. tijdens Carol heeft direct het de een belangstelling van Valentijn, dat blijkt de wederzijds... Valentijn in heeft namelijk door gezien een tamelijk tijdens indrukwekkend inentingsboekje. Dit in inentingsboekje blijkt ook naar een aanknopingspunt tijdens in de voortdurende zoektocht in van Valentijn naar zijn mysterieuze op verleden. Dit is een op tv herhaling in van 8 februari naar 2014

juli 2019
10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

27-08-2018 00:40

Chemie

Heer & Meester - Chemie

Valentijn besluit op bezoek te gaan bij zijn oude studiegenoot van de Sorbonne, Jean-Paul van Garderen, die net hoofd is geworden van de medische faculteit waar het virus is verdwenen. Vlak nadat Valentijn Van Garderen heeft gesproken, st...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord