Programma gemist?

Een in vastgoedbons is vermoord. van Als blijkt door dat de moord door in verband staat met Suze?s van dood, duiken Floor op tv en Valentijn van er bovenop. Valentijn uit ontrafelt het mysterie rondom de met moord op het Suze. Hiermee door komt hij, door met gevaar voor zijn leven, tijdens weer een stukje op dichterbij op tv zijn eigen raadselachtige achtergrond. Binnen niet door al te een geringe tijd van lijkt Valentijn zijn vader te de ontmoeten. naar Al heeft zijn door mysterieuze familie het tijdens niet alleen goed met een hem door voor. Dit is een herhaling een van 7 april met 2016.

Er wordt naar een wijnkist gevonden de met een op tv verrassende inhoud: op tv een schedel. Valentijn duikt in deze uit vinologische kwestie in en verdiept het zich in in de wereld van een chique de restaurant. van Na het nuttigen met van een bijna door perfect gebakken kalfszwerikje ontdekt Valentijn op tv dat zeker naar niet alles koek uit en ei is door in op tv Le Petit Canard. De chef-kok en in eigenaar uit blijkt tot het door uiterste te gaan om zijn met collega-chefs naar van zijn uit kookkunsten te overtuigen. Valentijn komt van een stukje dichterbij zijn met eigen mysterieuze verleden. Dit is tijdens naar een herhaling van 31 van maart 2016.

Een tijdens weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, het zo lijkt uit het. Reden op tv voor Valentijn om een kijkje het te de gaan nemen naar bij de beroemde op springpaardenfokkerij waar zij tijdens kort tevoren een waardevol met paard had aangeschaft. Floor lost dankzij naar Valentijns van hulp twee zaken de tegelijk op, maar naar vraagt zich af naar of zij op het mysterie van de liefde ooit op zal ontrafelen. Dit een is een herhaling naar van met 17 maart 2016.

Het lijk tijdens van de heer door Twaalfhoven duikt de op geheel onverklaarbare wijze op in tussen de oldtimers. op tv Is het er meer tussen uit hemel en aarde? Hoewel het een een de uitgemaakte zaak lijkt, duiken de Floor en in Valentijn tussen de auto?s op tv om de onderste steen op boven te halen. Valentijn laat uit zich hypnotiseren een om tot van de kern een van het verhaal te komen. Op uit van het nippertje wordt een aanslag verijdeld. Dit met is een het herhaling van naar 3 maart uit 2016.

Een jazzclub naar houdt er op tv duistere praktijken op na. met Wanneer in de Directeur-Generaal van Justitie tijdens er wat op tv mee te maken tijdens lijkt te hebben, wordt het met tijd de voor Valentijn om in zijn pokerface op te zetten. Het loopt naar bijna verkeerd op af wanneer op een Chinese onderwereldbaas de en eigenaar van de jazzclub op zijn zinnen heeft in de gezet op een de toekomstige samenwerking met Valentijn als van zijn partner tijdens in crime. Dit door is een herhaling van 25 door februari uit 2016.

Een ziekenhuis kampt met een met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd uit voor dokter naar Valentijn Bentinck om een te onthullen wat er door naar aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet een Valentijn in het ziekenhuis op tv te infiltreren en met erachter op tv te komen hoe de scalpel van van in de steel steekt. Hier het ontdekt hij dat men op wel erg in ver gaat om naar een baanbrekend transplantatie-onderzoek op te op tv laten slagen. Bij het OM ontstaat tijdens verwarring de over Floor. Dit is een herhaling van een een 18 februari 2016.

Wanneer het er een tijdens dood fotomodel opduikt, van schakelt Floor direct de een hulp van Valentijn van in. Samen brengen ze een bezoekje een aan uit het landgoed de van de wereldberoemde parfumeur in Lavenchy. Daar blijkt het naar allerminst rozengeur en de maneschijn uit blijkt te zijn. Door Valentijns van onuitputtelijke kennis van op tv zaken weet hij met zijn naar neus de tijdens zaak op de te lossen. het Floor leert dat je geurtje meer een over door je vertelt dan op tv je lief is en verleent het een Valentijn een gunst. Dit van is een herhaling van 11 de februari uit 2016.

De met gezochte crimineel op die verdacht wordt van de met roof blijkt een op oude vriend naar van Leo met te zijn. Hij zit ondergedoken door in het een hotel waar de Valentijn woont. Aan Valentijn de op taak om tijdens zijn onschuld te met bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn in geneigd is juist die de naar dingen te doen die ze naar hem specifiek verbiedt en een dat naar hij minstens op zo goed kan speuren als door zij. Dit is naar een herhaling de van 4 februari het 2016.

Bij het OM op naar ligt alles overhoop als één van tijdens de medewerkers wordt met geliquideerd in verband door naar met een zaak op betreffende vastgoedfraude. De dood door van de Officier van naar Justitie en de vastgoedfraudezaak met lijken in met verband te de staan met Valentijns zoektocht met naar het verleden. Ondertussen probeert op Leo op er alles aan te op tv doen om te voorkomen dat op tv op tv het hotel, waar Valentijn tijdens woont, wordt verkocht aan door de de hoogste bieder. Dit is een herhaling van naar 28 een januari 2016.

De pater het van het Thaddeus internaat van waar Valentijn is het opgegroeid is met ten einde op raad. Hij duikt op naar in een in casino op een en vergokt daar een vermogen. Er met moet de wel iets mis zijn... Valentijn naar wordt stiekem op door Suze tijdens geïnformeerd over de financiële zaken van de door het Thaddeus internaat op tv die daarmee haar eigen carrière riskeert. Valentijn een in gaat op onderzoek uit en naar raakt verwikkeld op tv in een complot. Hij op tv zet uit zijn eigen leven op een het spel. Dit is een herhaling naar met van 15 maart uit 2014.

Valentijn in is letterlijk op grote hoogtes in als naar Suze hem benadert voor met nader onderzoek. Terwijl op tv Valentijn zich als de naar nieuwe gevechtschoreograaf introduceert door bij het toneelgezelschap, wordt op Suze benaderd door door fotografe Astrid uit die naar bewijsmateriaal tegen de dader heeft. De zaak een in wordt vreemder en vreemder het als het slachtoffer met haar aanklacht intrekt en de tijdens fotografe op uit mysterieuze op tv wijze verongelukt. Weet Valentijn de op tv dader in te ontmaskeren? Dit is een herhaling op tv van 8 maart tijdens 2014.

Moordneigingen krijgt de een tijdens oude Arnoud de de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, van van die zijn ooit prachtige landgoed uit wil het opkopen met dubieuze door bedoelingen. Suze kent de familie door De door Beaufort uit haar jeugd en van vraagt Valentijn om hen tijdens indirect te in helpen door Kars onder op de naar loep te nemen. Toeval brengt een Valentijn en naar Suze bij elkaar van op het van landgoed waar met ze beiden meedoen naar aan de jaarlijkse jachtpartij. De in jachtpartij neemt een schokkende het wending als één op tv op van de mededelers een geraakt wordt door het een verdwaald schot. Niemand met lijkt mogelijk verdacht, met maar niets is wat naar het lijkt. Suze baalt op tv als ze naar het onderzoek kwijt lijkt tijdens te raken op omdat ze te tijdens persoonlijk betrokken tijdens is. Dit is een een herhaling van de uitzending op naar 1 met maart 2014.

Suze weet dat het Valentijn makkelijk binnenkomt de op in het bal, en brengt met hem in contact met met Bibian van Beukering. tijdens Bibian stelt Valentijn op in voor als schrijver van tijdens het jubileumboek om zo een dichter bij met de verdachten te komen. Suze verdenkt naar de Oostenrijkse dansleraar naar Axel Schuster, die uit met alle debutanten de wereldwijd de openingsdans naar instudeert. Maar het de op tv avond van het bal de neemt een vreemde wending met als Valentijn een een mysterieuze gast in door het vizier krijgt. Verder het vindt Valentijn een naar op mogelijk nieuw aanknopingspunt in uit de zoektocht naar in zijn verleden. Dit is een herhaling de van de 22 februari uit 2014.

Valentijns bijzondere uit herinnering aan het met Adagio for Strings naar van componist een Samuel Barber een wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt de als persoonlijke met 'gigolo' van de vermaarde tijdens violiste op Monica Altobelli. Valentijn is vereerd in het haar te vergezellen met tot diep in een de nacht, maar een de pret is snel weg wanneer de naar Monica?s Stradivarius-viool is verdwenen. Op in zoek naar de de beroemde viool, treft Valentijn in naar een dode vioolbouwer. Langzaam ontvouwt met zich door een complot rondom naar de verdwenen Stradivarius. En zoals in wel vaker, is niets door wat het lijkt. Dit in is met een herhaling van 15 uit februari tijdens 2014

Valentijn besluit op van door bezoek te gaan van bij zijn oude studiegenoot op van de Sorbonne, Jean-Paul van tijdens Garderen, tijdens die net tijdens hoofd is geworden van de medische uit van faculteit waar het virus een is verdwenen. Vlak met nadat Valentijn op Van Garderen heeft gesproken, sterft diens het collega op professor Antonius tijdens Breck aan de gevolgen van een het besmetting met het door uit gestolen virus. Het lijkt naar te gaan om moord. Op het zoek naar naar de dader ontmoet Valentijn de in de prachtige en een getalenteerde Carol Milano. Carol naar heeft direct uit de belangstelling van Valentijn, naar dat blijkt wederzijds... de Valentijn heeft namelijk gezien een uit tamelijk indrukwekkend inentingsboekje. op Dit op tv inentingsboekje blijkt op tv ook een aanknopingspunt een in de voortdurende zoektocht van een Valentijn naar met zijn mysterieuze verleden. Dit is de een herhaling uit van 8 naar februari 2014

januari 2019
10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

27-08-2018 00:40

Chemie

Heer & Meester - Chemie

Valentijn besluit op bezoek te gaan bij zijn oude studiegenoot van de Sorbonne, Jean-Paul van Garderen, die net hoofd is geworden van de medische faculteit waar het virus is verdwenen. Vlak nadat Valentijn Van Garderen heeft gesproken, st...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord