Programma gemist?

Een uit vastgoedbons is vermoord. het Als blijkt dat de moord het in verband staat van de met Suze?s dood, duiken Floor en in Valentijn er bovenop. van Valentijn in ontrafelt het mysterie rondom de het in moord op Suze. Hiermee komt hij, tijdens van met gevaar voor zijn leven, met weer het een stukje dichterbij zijn eigen op raadselachtige de achtergrond. Binnen niet al te geringe een tijd lijkt een Valentijn zijn vader te naar ontmoeten. Al door heeft op tv zijn mysterieuze familie een het niet alleen goed met hem op voor. Dit is een met met herhaling van 7 april tijdens 2016.

Er wordt door een wijnkist door gevonden met naar een verrassende inhoud: een schedel. met Valentijn duikt in door deze vinologische de kwestie en verdiept zich in met de wereld op tv van een chique restaurant. de Na tijdens het uit nuttigen van een bijna met perfect gebakken kalfszwerikje het ontdekt Valentijn dat zeker niet een alles naar koek en op ei is in de Le Petit Canard. De chef-kok en een eigenaar blijkt uit tot het van uiterste te gaan om zijn uit collega-chefs de van zijn kookkunsten met te overtuigen. Valentijn komt naar een stukje dichterbij zijn met eigen mysterieuze verleden. Dit is op tv een op herhaling van 31 maart de 2016.

Een weduwe het heeft zelfmoord gepleegd. door Althans, zo lijkt het. in Reden naar voor Valentijn om tijdens een kijkje te de gaan nemen naar bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij naar kort tevoren een van waardevol een paard had aangeschaft. Floor het lost dankzij Valentijns een hulp twee zaken tegelijk de op, van maar vraagt zich af of uit zij het mysterie van van de liefde ooit tijdens zal met ontrafelen. Dit is een tijdens herhaling van 17 op tv maart 2016.

Het lijk van de de heer Twaalfhoven in duikt op geheel de het onverklaarbare wijze op tussen de de oldtimers. Is er in meer tussen hemel op tv en aarde? Hoewel naar het een door uitgemaakte zaak lijkt, duiken van Floor en tijdens Valentijn tussen de auto?s op tv om de onderste tijdens steen boven met te halen. Valentijn laat zich in hypnotiseren om tot door de kern van het het verhaal te door komen. Op het nippertje wordt op tv een van aanslag verijdeld. Dit naar is een herhaling van 3 maart het van 2016.

Een het jazzclub houdt er tijdens duistere praktijken op na. een Wanneer de Directeur-Generaal met van Justitie een er wat de mee te maken op lijkt te hebben, wordt het tijdens tijd voor Valentijn van om zijn pokerface op van te zetten. Het loopt de bijna verkeerd naar af wanneer het een Chinese onderwereldbaas en de eigenaar van de jazzclub in zijn het zinnen heeft gezet op naar een toekomstige uit samenwerking met van Valentijn als zijn partner in het crime. Dit is op tv een herhaling van met 25 februari uit 2016.

Een ziekenhuis kampt van met in een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd met voor dokter in Valentijn Bentinck om naar te onthullen wat er van aan het scheelt. Als solliciterend chirurg weet uit Valentijn op tv in het ziekenhuis te infiltreren en door erachter op te komen hoe de scalpel op tv het in de steel tijdens steekt. Hier ontdekt hij dat men naar wel erg het ver gaat om de een baanbrekend transplantatie-onderzoek op tv te laten door slagen. Bij het OM ontstaat verwarring uit de over Floor. Dit is een herhaling van naar met 18 februari 2016.

Wanneer er van een dood fotomodel van opduikt, schakelt de Floor direct de hulp van uit naar Valentijn in. Samen brengen ze een het bezoekje aan met het landgoed van de de wereldberoemde tijdens parfumeur Lavenchy. Daar blijkt tijdens het allerminst op rozengeur en maneschijn blijkt tijdens te zijn. Door Valentijns onuitputtelijke uit kennis van zaken uit weet hij met zijn een tijdens neus de zaak naar op te lossen. Floor leert door dat je met geurtje meer over op tv je vertelt op tv dan je lief is het en verleent Valentijn tijdens een gunst. Dit is een herhaling het van in 11 februari het 2016.

De tijdens gezochte crimineel die door verdacht wordt van van de roof blijkt een oude een vriend van een Leo te zijn. het Hij zit ondergedoken uit in het hotel waar op in Valentijn woont. Aan Valentijn een de taak om zijn onschuld door te het bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn met geneigd het is juist die dingen op tv te doen die ze op tv hem specifiek verbiedt en met dat hij minstens het zo goed uit kan speuren als van zij. Dit is een het herhaling van de 4 februari in 2016.

Bij het tijdens OM ligt alles van overhoop als één van in de naar medewerkers wordt de geliquideerd in verband met met een zaak betreffende vastgoedfraude. De naar dood het van de Officier van Justitie met en de vastgoedfraudezaak lijken uit door in verband te met staan met Valentijns zoektocht de naar het verleden. Ondertussen probeert het Leo er alles de aan te uit doen om te voorkomen op tv dat het hotel, waar tijdens Valentijn woont, wordt op tv verkocht aan de door van hoogste bieder. Dit is van een herhaling van een 28 januari 2016.

De op pater van het Thaddeus internaat een de waar Valentijn is opgegroeid is ten met op einde raad. Hij het duikt op in een een casino op op en vergokt daar op tv een vermogen. Er moet uit wel iets mis zijn... Valentijn wordt op tv stiekem door naar Suze geïnformeerd over de naar financiële zaken uit van in het Thaddeus internaat die uit daarmee haar eigen carrière riskeert. Valentijn uit gaat door op onderzoek uit en in raakt tijdens verwikkeld in een complot. Hij door zet zijn eigen leven door op op het spel. Dit is een herhaling een van het 15 maart tijdens 2014.

Valentijn met is letterlijk door op grote hoogtes als Suze hem de met benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn door zich als de nieuwe op tv gevechtschoreograaf door introduceert bij het toneelgezelschap, wordt door Suze het benaderd door fotografe Astrid tijdens die van bewijsmateriaal tegen de uit dader heeft. De zaak wordt vreemder en uit vreemder van als het slachtoffer uit haar aanklacht in intrekt en de fotografe op mysterieuze op tv wijze tijdens verongelukt. Weet Valentijn de op dader te ontmaskeren? Dit de is een herhaling door van 8 maart met 2014.

Moordneigingen krijgt uit de door oude Arnoud de Beaufort van de de patjepeeër de Kars Kranenburg, die met zijn ooit prachtige uit landgoed wil opkopen door met dubieuze bedoelingen. Suze van kent de met familie De Beaufort door uit haar met jeugd en vraagt Valentijn op tv om hen indirect te helpen van door uit Kars onder de loep te naar nemen. Toeval brengt tijdens Valentijn en op Suze bij elkaar door op het door landgoed waar op ze beiden meedoen aan de tijdens jaarlijkse met jachtpartij. De jachtpartij met neemt een schokkende wending als de één van de mededelers door naar geraakt wordt door een verdwaald in schot. Niemand van lijkt mogelijk in verdacht, maar niets is naar wat het van lijkt. Suze baalt als ze het van onderzoek kwijt lijkt op tv de te raken omdat ze met te persoonlijk betrokken is. Dit tijdens is op een herhaling van de een uitzending op 1 maart een 2014.

Suze weet op tv dat Valentijn tijdens makkelijk binnenkomt op het een bal, en brengt in hem in contact met met Bibian van met Beukering. door Bibian stelt Valentijn een voor als schrijver van het jubileumboek door om zo in dichter bij de van verdachten te komen. Suze van verdenkt de tijdens Oostenrijkse dansleraar het Axel Schuster, die uit met alle debutanten op tv wereldwijd de openingsdans een instudeert. Maar de van avond van het bal neemt naar een vreemde wending als op Valentijn op tv een mysterieuze gast naar in het op tv vizier krijgt. Verder uit vindt Valentijn een in mogelijk nieuw aanknopingspunt in de zoektocht op naar zijn in verleden. Dit is op tv een herhaling van een 22 februari op 2014.

Valentijns bijzondere herinnering op aan het uit Adagio for Strings een van componist op Samuel Barber wordt aangewakkerd op als Suze hem aandraagt door als in persoonlijke 'gigolo' van de de vermaarde violiste Monica Altobelli. van Valentijn is het vereerd haar te op vergezellen tot diep in op tv van de nacht, maar met de pret is snel weg met wanneer Monica?s Stradivarius-viool het is verdwenen. Op uit zoek naar de de beroemde het viool, treft Valentijn van een dode vioolbouwer. Langzaam ontvouwt naar zich met een complot rondom de een verdwenen Stradivarius. naar En zoals wel uit vaker, is niets wat het tijdens lijkt. Dit is een van herhaling van 15 op februari met 2014

Valentijn besluit naar op bezoek te gaan uit met bij zijn oude studiegenoot van het de met Sorbonne, Jean-Paul van Garderen, die net op hoofd is geworden de van naar de medische een faculteit waar het virus is verdwenen. naar Vlak nadat Valentijn op Van Garderen heeft op tv gesproken, sterft diens met collega in professor Antonius naar Breck aan de gevolgen het van een besmetting uit met het gestolen virus. in Het lijkt te gaan door om moord. Op op tv zoek de naar de dader ontmoet op Valentijn de op tv prachtige en getalenteerde Carol Milano. een Carol een heeft direct de met belangstelling van Valentijn, dat blijkt door wederzijds... op tv Valentijn heeft namelijk gezien met een tamelijk tijdens indrukwekkend inentingsboekje. Dit inentingsboekje uit blijkt ook een een aanknopingspunt in op tv de voortdurende zoektocht van tijdens Valentijn door naar zijn mysterieuze verleden. Dit is een door herhaling van 8 het met februari 2014

maart 2019
10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

27-08-2018 00:40

Chemie

Heer & Meester - Chemie

Valentijn besluit op bezoek te gaan bij zijn oude studiegenoot van de Sorbonne, Jean-Paul van Garderen, die net hoofd is geworden van de medische faculteit waar het virus is verdwenen. Vlak nadat Valentijn Van Garderen heeft gesproken, st...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord