Programma gemist?

Valentijn van ontrafelt het in mysterie achter de in moord op Suze en komt van weer een in stukje dichterbij het in mysterie omtrent zijn verleden. De de dood uit van Suze blijkt ... Een op vastgoedbons is vermoord. een Als blijkt dat het de van moord in verband een staat met Suze’s dood, van duiken Floor en Valentijn op er bovenop. Valentijn ontrafelt op tv het mysterie tijdens rondom de moord het op Suze. Hiermee naar komt de hij, met gevaar voor zijn op tv leven, weer uit een stukje tijdens dichterbij zijn eigen tijdens raadselachtige achtergrond. Binnen niet al te geringe op tv tijd van lijkt Valentijn zijn vader op tv te ontmoeten. Al heeft uit met zijn mysterieuze familie het niet alleen door goed met hem in voor. Dit is op tv een herhaling van 7 tijdens april naar 2016.

Valentijn naar verdiept zich uit in de wereld uit van haute cuisine een van een chique restaurant wanneer op tv de afwasser uit dood opduikt. Valentijn een verdiept zich in de de wereld van de van haute cuisine van een in chique restaurant wanneer tijdens de afwasser dood van opduikt. Na het van nuttigen van van een perfect gebakken kalfszwezerikje, van ontdekt Valentijn door dat tijdens de chef-kok en eigenaar van van Le Petit Canard tot tijdens op het uiterste gaat van om zijn collega in chefs van zijn kookkunsten naar te overtuigen.

Een door weduwe heeft zelfmoord door gepleegd. Althans, in zo lijkt het. Reden de voor Valentijn naar om een kijkje te gaan in nemen bij beroemde springpaardenfokkerij naar waar zij... Een met weduwe heeft zelfmoord op gepleegd. Althans, van zo lijkt het. Reden door voor Valentijn om van een kijkje te tijdens gaan tijdens nemen bij door beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren in een waardevol in paard had aangeschaft. uit Floor lost met dankzij Valentijn's hulp twee uit zaken tegelijk uit op maar op vraagt zich af of naar zij het mysterie met van de het liefde ooit zal van ontrafelen.

Valentijn en Leo op tv worden wakker tijdens in een vrachtcontainer. tijdens Valentijn is verrast op tv als de van reden achter hun op tv ontvoering niet door Valentijn's geld blijkt te zijn. een Valentijn en Leo worden tijdens wakker in het een vrachtcontainer. Valentijn in is verrast naar als de naar reden achter hun ontvoering niet op Valentijn's geld blijkt tijdens te zijn. Ondertussen op blijkt naar de gestolen master tape van de door film Hartendiefjes van verband te houden met naar de vermissing de van Valentijn en op tv Leo.

Men een schrikt wanneer op geheel onverklaarbare uit een wijze het lijk op tv van de heer Twaalfhoven opduikt tussen het tijdens de oldtimers. Valentijn laat zich hypnotiseren een om op tv tot... Is er een meer tussen hemel en aarde, naar is tijdens de vraag wanneer op geheel tijdens onverklaarbare wijze het naar uit lijk van de heer Twaalfhoven van opduikt een tussen de oldtimers. Valentijn laat met zich hypnotiseren om op tot de kern van van het op tv verhaal te komen. Een in aanslag wordt op tv ternauwernood verijdeld. Valentijn laat op zich hypnotiseren om uit tot de in kern van van het verhaal te komen. de Een aanslag wordt ternauwernood een verijdeld.

Een jazzclub van houdt er op duistere praktijken op na. de Wanneer de Directeur-Generaal tijdens van op Justitie er wat mee te op maken in lijkt te hebben, met wordt het tijd voor Val... Een op tv jazzclub houdt er door duistere van praktijken op na. Wanneer de met Directeur-Generaal een van Justitie er wat van mee op tv te maken lijkt te hebben, wordt tijdens het tijd naar voor Valentijn van om zijn de poker face op in te zetten. Het loopt tijdens bijna verkeert af wanneer een door Chinese uit onderwereldbaas en eigenaar op tv van de Jazz club uit zijn zinnen heeft het gezet op een toekomstige naar samenwerking met door Valentijn als tijdens zijn partner in tijdens crime.

Een door ziekenhuis kampt met een de ongebruikelijk hoog op sterftecijfer. Als solliciterend chirurg uit weet Valentijn er achter het te komen de hoe op de scalpel in de de steel s... Een ziekenhuis kampt op tv met uit een ongebruikelijk op hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter de Valentijn Bentinck een om te onthullen wat tijdens er aan van scheelt. Als solliciterend chirurg van weet Valentijn naar er achter op tv te komen hoe naar de scalpel in de steel steekt een in en ontdekt hij een dat men wel erg ver met gaat naar om een transplantatie-onderzoek in te laten slagen.

Wanneer op er een dood fotomodel uit opduikt, op brengt Valentijn een van bezoekje aan het op landgoed van de wereldberoemde parfumeur in Lavenchy, op waar het allerminst roze... tijdens Wanneer er een dood fotomodel uit opduikt, met brengt Valentijn een bezoekje aan van het landgoed uit van uit de wereldberoemde parfumeur Lavenchy, door waar het allerminst rozengeur en op een maneschijn blijkt te zijn. met Door Valentijn's naar onuitputtelijke kennis van zaken weet hij van op tv met zijn neus op tv de zaak op te lossen. Floor een tijdens leert dat je geurtje de meer over je een vertelt dan je van lief is.

Na een diamantroof op met schiet Valentijn een goede vriend te de hulp. De naar gezochte door crimineel blijkt een oude de vriend van op Leo te zijn. Aan Valentijn de de taak om zij... met Na een een diamantroof schiet Valentijn een met goede tijdens vriend te hulp. De een gezochte crimineel die op verdacht van wordt van de roof uit blijkt een oude vriend met van Leo uit te zijn en op tv zit ondergedoken in het door hotel waar met Valentijn woont. Aan Valentijn van de taak om zijn een een onschuld te bewijzen. Floor het ontdekt dat op tv Valentijn geneigd is juist die op dingen van te doen die op tv ze hem specifiek verbiedt in en dat naar hij minstens zo op tv goed kan speuren als van zij.

Valentijn krijgt een in grote klap de te verwerken. Bij het een OM ligt alles met overhoop in als één van de medewerkers uit wordt geliquideerd in door op verband met een in zaak betre... Valentijn tijdens krijgt een grote klap op tv te verwerken wanneer van de dame tijdens aan zijn eigen graf niet een blijkt te zijn het wie hij had in gehoopt. Bij naar het OM naar ligt alles overhoop als een door van medewerkers wordt op geliquideerd in de verband met de een zaak betreffende vastgoedfraude. De in dood van de Officier naar van Justitie uit en met de vastgoedfraude zaak lijken naar ook in tijdens verband te staan met Valentijn's zoektocht uit naar het een verleden. Ondertussen het probeert Leo er op alles aan te doen om een uit te voorkomen dat naar het hotel, waar tijdens Valentijn woont, wordt verkocht aan de naar hoogste door bieder.

Valentijn ontrafelt het door mysterie rondom op tv de moord met op Suze en komt zo van meer te weten uit een over zijn eigen raadselachtige naar verleden.Meer Een vastgoedbons is vermoord. de naar Als blijkt dat de op tv moord in verband staat met in het Suze’s dood, duiken Floor en Valentijn door er bovenop. op tv Valentijn ontrafelt het op tv tijdens mysterie rondom de moord op Suze. op Hiermee komt hij, met met een gevaar voor zijn de leven, weer op een stukje dichterbij zijn eigen raadselachtige het achtergrond. Binnen de door niet al te een geringe tijd lijkt Valentijn zijn op tv vader te ontmoeten. in Al heeft in zijn mysterieuze familie het niet van met alleen goed met hem het voor.Minder

Wanneer uit een wijnkist met een van verrassende inhoud gevonden naar wordt, duikt met Valentijn in de door complexe wereld op van een chique restaurant.Meer een Er wordt een wijnkist in gevonden met een verrassende het inhoud: een de schedel. Valentijn duikt door in naar deze vinologische kwestie tijdens en verdiept zich in de wereld in van van een chique restaurant. het Na het nuttigen van op tv een tijdens bijna perfect op gebakken kalfszwerikje ontdekt Valentijn dat op tv zeker niet alles koek naar en ei op is in Le naar Petit Canard. De tijdens chef-kok de en eigenaar blijkt tot tijdens het uiterste te de gaan om uit zijn collega-chefs van zijn kookkunsten met te door overtuigen. Valentijn naar komt een stukje dichterbij in zijn eigen mysterieuze van verleden.Minder

Er zijn in verdachte een omstandigheden rondom een vermeende zelfmoord. Valentijn tijdens gaat de op onderzoek uit.Meer Een weduwe in uit heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt op het. Reden voor de Valentijn met om een kijkje te gaan tijdens nemen bij de op tv beroemde springpaardenfokkerij in waar zij kort tevoren het door een waardevol paard had aangeschaft. op tijdens Floor lost dankzij Valentijns hulp twee op tijdens zaken tegelijk op, maar vraagt zich de af of naar zij het mysterie van door de liefde in ooit zal de ontrafelen.Minder

Wanneer tijdens Valentijn en Leo het wakker worden in een op tv vrachtcontainer, doet tijdens Valentijn zijn uiterste best om in er naar veilig uit te komen en door de zaak met op te lossen.Meer Valentijn met en Leo op worden wakker in een met vrachtcontainer. Ze zijn naar verrast als op tv de op reden achter hun ontvoering de niet Valentijns van geld blijkt te zijn. Wanneer door blijkt dat de het gestolen mastertape in van de film ‘Hartendiefje’ in verband houdt met op de vermissing van met de Valentijn en Leo, duiken met Danny en Floor er met bovenop. Valentijn gebruikt door het zijn onuitputtelijke kennis van van zaken en zijn op tv charme om de met zaak op te op tv lossen.Minder

Men met schrikt wanneer op geheel onverklaarbare het wijze het de lijk van de tijdens heer uit Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. tijdens Valentijn laat zich een hypnotiseren om tot het de kern door van het verhaal uit te komen.Meer Het lijk op tv van de heer op tv Twaalfhoven duikt op geheel door op tv onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. uit Is van er meer de tussen hemel en aarde? tijdens Hoewel door het een uitgemaakte zaak tijdens lijkt, duiken Floor en van Valentijn tussen de auto’s het om de onderste van steen boven te op van halen. Valentijn laat zich hypnotiseren op om tot de van kern van op het verhaal te komen. door Op tijdens het nippertje van wordt een aanslag op verijdeld.Minder

september 2017
30-12-2016 00:15

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Valentijn ontrafelt het mysterie achter de moord op Suze en komt weer een stukje dichterbij het mysterie omtrent zijn verleden. De dood van Suze blijkt ... Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze’s do...

29-12-2016 00:35

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Valentijn verdiept zich in de wereld van haute cuisine van een chique restaurant wanneer de afwasser dood opduikt. Valentijn verdiept zich in de wereld van de haute cuisine van een chique restaurant wanneer de afwasser dood opduikt. Na het ...

28-12-2016 00:30

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij beroemde springpaardenfokkerij waar zij... Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om ...

26-12-2016 23:50

De Ontvoering

Heer & Meester - De Ontvoering

Valentijn en Leo worden wakker in een vrachtcontainer. Valentijn is verrast als de reden achter hun ontvoering niet Valentijn's geld blijkt te zijn. Valentijn en Leo worden wakker in een vrachtcontainer. Valentijn is verrast als de reden ac...

25-12-2016 23:50

Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Spoken Bestaan Niet

Men schrikt wanneer op geheel onverklaarbare wijze het lijk van de heer Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot... Is er meer tussen hemel en aarde, is de vraag wanneer op geheel onverklaarbare wijze...

24-12-2016 00:25

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Val... Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van J...

23-12-2016 00:15

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Als solliciterend chirurg weet Valentijn er achter te komen hoe de scalpel in de steel s... Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Val...

22-12-2016 00:10

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, brengt Valentijn een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy, waar het allerminst roze... Wanneer er een dood fotomodel opduikt, brengt Valentijn een bezoekje aan het landgoe...

21-12-2016 00:20

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

Na een diamantroof schiet Valentijn een goede vriend te hulp. De gezochte crimineel blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Aan Valentijn de taak om zij... Na een diamantroof schiet Valentijn een goede vriend te hulp. De gezochte crimineel ...

20-12-2016 00:25

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Valentijn krijgt een grote klap te verwerken. Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betre... Valentijn krijgt een grote klap te verwerken wanneer de dame aan zijn eigen graf nie...

07-04-2016 20:30

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze en komt zo meer te weten over zijn eigen raadselachtige verleden.Meer Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze’s dood, duiken Floor en Valentijn...

31-03-2016 20:30

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Wanneer een wijnkist met een verrassende inhoud gevonden wordt, duikt Valentijn in de complexe wereld van een chique restaurant.Meer Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologisch...

17-03-2016 20:35

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Er zijn verdachte omstandigheden rondom een vermeende zelfmoord. Valentijn gaat op onderzoek uit.Meer Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaarden...

10-03-2016 20:35

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Wanneer Valentijn en Leo wakker worden in een vrachtcontainer, doet Valentijn zijn uiterste best om er veilig uit te komen en de zaak op te lossen.Meer Valentijn en Leo worden wakker in een vrachtcontainer. Ze zijn verrast als de reden acht...

03-03-2016 20:30

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Men schrikt wanneer op geheel onverklaarbare wijze het lijk van de heer Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot de kern van het verhaal te komen.Meer Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 30-12-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord