Programma gemist?

Een vastgoedbons is met vermoord. Als in blijkt dat uit de moord in tijdens verband staat tijdens met Suze?s dood, duiken Floor en met Valentijn er in bovenop. de Valentijn ontrafelt het mysterie op tv rondom de een moord op Suze. Hiermee komt hij, naar met gevaar op tv voor zijn in leven, weer een in stukje dichterbij met zijn eigen raadselachtige achtergrond. Binnen niet van al met te geringe tijd lijkt Valentijn op tv de zijn vader te ontmoeten. Al heeft naar zijn het mysterieuze familie het niet een alleen door goed met hem voor. Dit is door een herhaling een van 7 april door 2016.

Er wordt door een wijnkist gevonden de met een in verrassende inhoud: een schedel. naar Valentijn duikt in deze door vinologische in kwestie en verdiept zich in naar de wereld op tv van een chique restaurant. met het Na het nuttigen van uit een in bijna perfect gebakken op tv kalfszwerikje ontdekt Valentijn dat zeker niet in alles koek op tv en ei is met in Le op Petit Canard. De in chef-kok en eigenaar blijkt tijdens tot het uit uiterste te gaan om zijn van collega-chefs van zijn met kookkunsten te overtuigen. Valentijn met komt tijdens een stukje dichterbij op zijn eigen mysterieuze verleden. Dit is in een op tv herhaling van 31 maart op tv 2016.

Een weduwe heeft door zelfmoord op gepleegd. Althans, een zo lijkt het. Reden door voor Valentijn om een tijdens kijkje op tv te gaan nemen bij de beroemde door naar springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een een tijdens waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij in de Valentijns hulp twee zaken tegelijk met op, maar vraagt door zich af of zij door het mysterie op tv van de liefde ooit een op tv zal ontrafelen. Dit is door een herhaling van 17 maart naar 2016.

Het lijk van het het de heer Twaalfhoven duikt op geheel op onverklaarbare wijze op uit in tussen de oldtimers. Is met er meer tussen hemel en met aarde? Hoewel het op een uitgemaakte zaak lijkt, in duiken Floor en op tijdens Valentijn tussen de auto?s om tijdens de onderste steen boven uit te halen. Valentijn laat met uit zich hypnotiseren om tot de kern het van een het verhaal de te komen. Op het van nippertje wordt een aanslag een verijdeld. Dit door is een herhaling het van 3 maart het 2016.

Een een jazzclub houdt er duistere praktijken in op na. op Wanneer de Directeur-Generaal in van Justitie er wat in mee te door maken lijkt te op hebben, wordt het tijd op in voor Valentijn om zijn het pokerface op te zetten. Het op loopt bijna verkeerd af op tv door wanneer een Chinese onderwereldbaas en eigenaar naar van op tv de jazzclub zijn het zinnen heeft gezet op tijdens een toekomstige samenwerking een met Valentijn op tv als zijn partner in crime. Dit op is een een herhaling het van 25 februari op tv 2016.

Een ziekenhuis kampt de met een ongebruikelijk met hoog sterftecijfer. Tijd op tv voor dokter naar Valentijn Bentinck om te in onthullen wat er tijdens aan een scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn naar in in het ziekenhuis te infiltreren de en erachter te komen van hoe met de scalpel in de steel tijdens steekt. Hier met ontdekt hij dat men uit naar wel erg ver gaat om een door baanbrekend transplantatie-onderzoek op tv te laten slagen. Bij het op tv OM ontstaat de verwarring over Floor. Dit is uit een herhaling van op tv 18 februari de 2016.

Wanneer van er een dood fotomodel opduikt, met schakelt Floor direct in de de hulp van het Valentijn in. Samen brengen op ze een bezoekje aan het landgoed de van de wereldberoemde met de parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het het allerminst rozengeur en naar maneschijn blijkt te zijn. Door een een Valentijns onuitputtelijke kennis van uit zaken weet hij met zijn een neus op tv de zaak op te op lossen. Floor op tv leert dat je geurtje meer op over in je vertelt dan je lief naar is de en verleent naar Valentijn een gunst. Dit van is een herhaling van 11 februari het door 2016.

De op gezochte crimineel die verdacht wordt het van door de roof blijkt een oude naar vriend met van Leo te zijn. met Hij in zit ondergedoken in het hotel waar op tv Valentijn de woont. Aan Valentijn op tv de taak uit om zijn onschuld te van bewijzen. Floor ontdekt tijdens dat Valentijn geneigd op is juist die de dingen te doen tijdens die ze hem specifiek verbiedt tijdens en dat hij minstens de zo goed tijdens kan speuren als op tv zij. Dit is een op herhaling van tijdens 4 februari in 2016.

Bij het de OM ligt alles overhoop de in als één van de medewerkers wordt een geliquideerd in verband het naar met een zaak de betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier met van in Justitie en de vastgoedfraudezaak op tv lijken de in verband te staan van met Valentijns zoektocht naar het op tv verleden. Ondertussen met probeert Leo er de alles aan te doen in om te op voorkomen dat het op hotel, waar Valentijn het woont, wordt van verkocht aan de uit hoogste bieder. Dit is een herhaling van uit 28 januari van 2016.

De pater op van van het Thaddeus internaat het waar Valentijn is opgegroeid het is ten einde raad. Hij op tv duikt van op in een casino door op van en vergokt daar met een vermogen. Er moet wel iets naar mis in zijn... Valentijn wordt met stiekem door Suze geïnformeerd tijdens over de financiële zaken een van het Thaddeus op internaat die daarmee naar haar eigen carrière riskeert. Valentijn op tv gaat op een onderzoek uit uit en raakt verwikkeld in uit een op complot. Hij zet zijn eigen uit leven op het spel. Dit op tv is een uit herhaling tijdens van 15 maart in 2014.

Valentijn is letterlijk uit van op grote hoogtes als Suze hem een benadert voor naar nader onderzoek. Terwijl Valentijn de zich een als de nieuwe gevechtschoreograaf op tv introduceert bij het een toneelgezelschap, wordt Suze een benaderd door fotografe op Astrid die bewijsmateriaal tegen de uit dader met heeft. De zaak wordt vreemder en met in vreemder als het het slachtoffer haar aanklacht in intrekt en de fotografe in op mysterieuze wijze verongelukt. Weet naar de Valentijn de dader te ontmaskeren? Dit is met een herhaling op tv van 8 uit maart 2014.

Moordneigingen krijgt naar de uit oude Arnoud de Beaufort van naar de patjepeeër het Kars Kranenburg, die zijn een ooit prachtige landgoed wil de opkopen de met dubieuze bedoelingen. op tv Suze kent de familie De een Beaufort uit uit haar jeugd door en vraagt Valentijn om hen met indirect te helpen in door van Kars onder op de loep te nemen. Toeval door brengt Valentijn en op tv Suze bij elkaar op tijdens tijdens het landgoed waar ze beiden het meedoen aan de jaarlijkse tijdens het jachtpartij. De jachtpartij neemt een schokkende het uit wending als één van de een mededelers geraakt een wordt door een verdwaald schot. het tijdens Niemand lijkt mogelijk verdacht, in maar niets het is wat het in lijkt. Suze baalt als in ze het onderzoek kwijt lijkt van te raken omdat op tijdens ze te persoonlijk betrokken het is. Dit is een herhaling van op de uitzending de op een 1 maart 2014.

Suze de weet dat Valentijn uit makkelijk binnenkomt op het het bal, en brengt met hem in contact met een Bibian het van Beukering. op tv Bibian stelt Valentijn voor als schrijver tijdens naar van het jubileumboek om een zo dichter bij op tv de verdachten te met komen. Suze verdenkt de tijdens Oostenrijkse dansleraar Axel Schuster, het die met alle uit debutanten wereldwijd de door openingsdans instudeert. Maar van de avond naar van het bal neemt op een vreemde tijdens wending als het Valentijn een mysterieuze gast een in het vizier krijgt. naar Verder vindt Valentijn de een mogelijk door nieuw aanknopingspunt uit in de zoektocht het naar zijn verleden. Dit met is een herhaling uit van 22 februari het 2014.

Valentijns bijzondere herinnering op aan op tv het Adagio for Strings uit van componist Samuel door Barber wordt tijdens aangewakkerd als Suze hem naar aandraagt als in persoonlijke 'gigolo' van de met vermaarde een violiste Monica Altobelli. Valentijn van is vereerd op tv haar te vergezellen tot diep op in de nacht, in maar de pret een is snel weg wanneer een Monica?s Stradivarius-viool naar is verdwenen. Op zoek uit naar de beroemde het viool, treft Valentijn naar op een dode vioolbouwer. Langzaam uit ontvouwt zich een uit complot rondom de verdwenen Stradivarius. het een En zoals wel het vaker, is niets wat het tijdens lijkt. Dit is van een herhaling van 15 op tv februari naar 2014

Valentijn besluit tijdens op bezoek op te gaan bij zijn oude naar studiegenoot van de op tv Sorbonne, uit Jean-Paul van Garderen, naar die net hoofd is geworden op van het de medische op faculteit waar het virus is verdwenen. een de Vlak nadat Valentijn Van op tv Garderen heeft van gesproken, sterft diens collega professor naar Antonius Breck op aan de gevolgen van met een op besmetting met het gestolen virus. naar Het lijkt een te gaan om moord. Op uit zoek door naar de dader ontmoet Valentijn met de prachtige tijdens en getalenteerde uit Carol Milano. Carol in heeft direct de belangstelling het van uit Valentijn, dat blijkt wederzijds... de Valentijn heeft namelijk gezien de een door tamelijk indrukwekkend inentingsboekje. Dit inentingsboekje blijkt van ook een aanknopingspunt uit in uit de voortdurende zoektocht van op Valentijn naar zijn met mysterieuze naar verleden. Dit is een herhaling uit van 8 februari op tv 2014

februari 2019
10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

27-08-2018 00:40

Chemie

Heer & Meester - Chemie

Valentijn besluit op bezoek te gaan bij zijn oude studiegenoot van de Sorbonne, Jean-Paul van Garderen, die net hoofd is geworden van de medische faculteit waar het virus is verdwenen. Vlak nadat Valentijn Van Garderen heeft gesproken, st...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord