Programma gemist?

De zeer op welgestelde en charismatische Valentijn door Rixtus Bentinck (Daan tijdens Schuurmans) van werd 2 dagen het na zijn geboorte het ten vondeling gelegd. Hij de laat zich niet tijdens meer op tv voor het karretje spannen en ook door de zoektocht naar uit de van identiteit van het zijn ouders kunnen hem niet door langer intrigeren. tijdens Zijn ouders laten uit hem adopteren, dus waarom zou een hij nog naar langer andere mensen een helpen? Tot er iets van vreselijks gebeurt én door Valentijn een op een link in met zijn verleden stuit. een Hij komt in het actie, maar welke naar persoonlijke prijs moet Valentijn naar hiervoor het betalen? Dit is een herhaling op van 29 december tijdens 2018.

Een de vastgoedbons is vermoord. Als naar blijkt dat naar de moord de in verband staat de met Suze?s dood, een duiken Floor en Valentijn er bovenop. op tv Valentijn door ontrafelt het mysterie rondom de in moord op Suze. op tv Hiermee komt door hij, een met gevaar voor zijn naar leven, weer een door stukje dichterbij zijn door eigen raadselachtige achtergrond. Binnen niet naar op al te geringe tijd lijkt Valentijn de zijn het vader te ontmoeten. Al heeft op tv door zijn mysterieuze familie het niet door alleen tijdens goed met hem voor. Dit een is een herhaling van 7 in april van 2016.

Er de wordt een wijnkist gevonden het met met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn met duikt in naar deze naar vinologische kwestie en verdiept het zich in de wereld het van een chique de restaurant. Na het de nuttigen van op tv een met bijna perfect gebakken op tv kalfszwerikje ontdekt Valentijn dat zeker niet tijdens op tv alles koek en ei is tijdens in Le Petit Canard. tijdens De chef-kok in en eigenaar blijkt van tot het uiterste met te gaan om zijn op tv collega-chefs van zijn van kookkunsten te door overtuigen. Valentijn komt een het stukje door dichterbij zijn eigen van mysterieuze verleden. Dit is een het herhaling van 31 maart door 2016.

Een weduwe op heeft zelfmoord gepleegd. de Althans, zo lijkt het. het tijdens Reden voor Valentijn om een de kijkje te naar gaan nemen in bij de beroemde springpaardenfokkerij naar waar zij kort tevoren in een waardevol paard had op aangeschaft. Floor lost dankzij door een Valentijns hulp twee zaken tegelijk op, de maar vraagt zich tijdens tijdens af of zij het mysterie van van op tv de liefde ooit een zal ontrafelen. Dit is naar een herhaling van 17 een maart 2016.

Het lijk op van naar de heer Twaalfhoven in duikt op geheel onverklaarbare wijze op het tussen de op oldtimers. een Is er meer tussen hemel door en in aarde? Hoewel het een uitgemaakte in zaak lijkt, duiken Floor een en Valentijn in tussen de auto?s om naar de onderste steen een boven van te halen. Valentijn laat van zich hypnotiseren om tot tijdens de kern uit van het verhaal te komen. de Op het van nippertje wordt een aanslag verijdeld. Dit tijdens is een een herhaling van naar 3 maart het 2016.

Een de jazzclub houdt er duistere van praktijken tijdens op na. Wanneer op de Directeur-Generaal van Justitie er op tv wat mee met te maken het lijkt te hebben, wordt het op tv tijd voor Valentijn om met op zijn pokerface op te zetten. Het loopt op tv bijna verkeerd af in wanneer een Chinese met onderwereldbaas en door eigenaar in van de jazzclub het zijn zinnen heeft gezet van op een door toekomstige samenwerking met Valentijn naar als zijn partner tijdens in crime. Dit is naar een herhaling van 25 door februari de 2016.

Een in ziekenhuis kampt met een op tv ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd door op voor dokter Valentijn Bentinck op om te onthullen wat naar er met aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet een Valentijn de in het ziekenhuis te infiltreren en een erachter te tijdens komen hoe de scalpel tijdens in de op tv steel steekt. Hier door ontdekt hij dat door men wel erg ver door gaat om op tv een tijdens baanbrekend transplantatie-onderzoek te laten slagen. Bij het door van OM ontstaat verwarring over Floor. Dit is met een herhaling met van 18 februari met 2016.

Wanneer er een het op dood fotomodel opduikt, schakelt Floor tijdens direct de de hulp van van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje de aan in het landgoed van de op tv wereldberoemde van parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst door een rozengeur en maneschijn op tv blijkt te zijn. Door Valentijns onuitputtelijke tijdens kennis van het zaken weet hij met tijdens zijn neus de op tv zaak op te van lossen. Floor leert door dat je geurtje door meer over in je vertelt dan je van lief is en door verleent Valentijn een gunst. Dit tijdens is uit een herhaling van 11 van februari op tv 2016.

De gezochte crimineel van die verdacht door wordt van de roof uit blijkt met een oude vriend van uit Leo te door zijn. Hij zit een ondergedoken in het hotel waar tijdens Valentijn woont. Aan van naar Valentijn de taak op tv om zijn onschuld te bewijzen. Floor op tv ontdekt dat Valentijn geneigd het tijdens is juist die dingen op te doen een die ze hem specifiek verbiedt en tijdens dat door hij minstens door zo goed kan speuren als zij. Dit in is een van herhaling van 4 het februari op 2016.

Bij het het OM op ligt alles overhoop in als één van de tijdens medewerkers wordt geliquideerd de in verband met de een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood de van de de Officier van met Justitie en de van vastgoedfraudezaak lijken in op verband te staan met de Valentijns op zoektocht naar het verleden. Ondertussen door probeert Leo uit er alles aan te van doen om te voorkomen naar dat door het hotel, waar Valentijn woont, wordt met verkocht aan de op hoogste de bieder. Dit is een herhaling van van 28 januari in 2016.

De pater op tv van het Thaddeus in internaat waar Valentijn van is opgegroeid door is ten einde raad. het Hij duikt op in tijdens een casino met op en vergokt het daar een vermogen. het Er moet uit wel iets mis zijn... Valentijn wordt de stiekem door in Suze door geïnformeerd over de financiële zaken van een het Thaddeus internaat op tv die daarmee haar op tv naar eigen carrière riskeert. Valentijn gaat op tv op onderzoek uit en raakt uit verwikkeld de in een complot. naar Hij zet zijn eigen leven van op het spel. Dit op is een herhaling met van het 15 maart uit 2014.

Valentijn het is letterlijk op grote van hoogtes uit als Suze hem door benadert voor nader tijdens onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de een nieuwe de gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, op tv wordt Suze benaderd door een op fotografe Astrid die bewijsmateriaal tegen uit de dader naar heeft. De zaak van wordt vreemder en vreemder als tijdens het slachtoffer haar op aanklacht intrekt uit en de fotografe op mysterieuze de wijze verongelukt. Weet tijdens Valentijn de uit dader te ontmaskeren? Dit is de een op tv herhaling van 8 maart in 2014.

Moordneigingen van krijgt de oude Arnoud de met tijdens Beaufort van de patjepeeër een Kars Kranenburg, die zijn ooit het prachtige landgoed wil de opkopen tijdens met dubieuze bedoelingen. Suze kent met de familie uit De Beaufort uit haar door met jeugd en vraagt Valentijn een om hen indirect te van helpen het door Kars onder de loep op te nemen. tijdens Toeval brengt tijdens Valentijn en Suze van bij elkaar op het het landgoed waar ze beiden een meedoen uit aan de jaarlijkse jachtpartij. met De jachtpartij neemt een met schokkende wending als één op tv door van de mededelers geraakt wordt op door een verdwaald schot. van met Niemand lijkt mogelijk verdacht, maar niets door is wat in het lijkt. Suze baalt het als naar ze het onderzoek kwijt door lijkt te raken door omdat ze te een persoonlijk betrokken van is. Dit is een herhaling op van een de uitzending op 1 door maart 2014.

Suze naar weet dat Valentijn op makkelijk binnenkomt op het de bal, en brengt hem met in contact met het Bibian van Beukering. van Bibian stelt naar Valentijn voor als schrijver het in van het jubileumboek om het zo dichter bij de verdachten een te komen. Suze het verdenkt de door Oostenrijkse dansleraar tijdens Axel Schuster, die met alle het debutanten wereldwijd de de openingsdans instudeert. een Maar de door avond van het bal neemt een op vreemde op tv wending als Valentijn tijdens een mysterieuze op tv gast in het vizier krijgt. Verder het vindt Valentijn een van mogelijk nieuw uit aanknopingspunt in de zoektocht op naar zijn verleden. Dit met uit is een herhaling van 22 februari van de 2014.

Valentijns bijzondere herinnering in aan in het Adagio for Strings van op naar componist Samuel Barber op wordt aangewakkerd als Suze hem uit aandraagt als persoonlijke op tv 'gigolo' van de vermaarde de violiste Monica Altobelli. van Valentijn van is vereerd haar te door vergezellen tot uit diep in de nacht, op tv maar de met pret is het snel weg wanneer Monica?s van Stradivarius-viool is tijdens verdwenen. Op zoek een naar de beroemde viool, treft op Valentijn een dode vioolbouwer. van Langzaam een ontvouwt zich het een complot rondom de verdwenen uit Stradivarius. En zoals met wel vaker, is uit niets wat het op lijkt. Dit is een herhaling naar van 15 februari van op tv 2014

oktober 2019
19-07-2019 19:35

Heer & Meester: De film

Heer & Meester - Heer & Meester: De film

De zeer welgestelde en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) werd 2 dagen na zijn geboorte ten vondeling gelegd. Hij laat zich niet meer voor het karretje spannen en ook de zoektocht naar de identiteit van zijn ouders k...

10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!