Programma gemist?

Een vastgoedbons is met vermoord. Als blijkt in naar dat de moord met in verband staat met een Suze?s dood, met duiken Floor en Valentijn er het bovenop. Valentijn ontrafelt door het mysterie op rondom de met moord op Suze. Hiermee de komt hij, met gevaar voor in zijn op leven, weer een een stukje dichterbij zijn eigen in raadselachtige achtergrond. Binnen in niet al te uit geringe tijd lijkt in Valentijn met zijn vader te ontmoeten. Al een heeft in zijn mysterieuze familie van het niet alleen goed met op hem voor. Dit is door een herhaling naar van 7 april van 2016.

Er door wordt een wijnkist gevonden met uit een verrassende inhoud: in in een schedel. Valentijn duikt in op tv deze vinologische kwestie en naar verdiept uit zich in de wereld van tijdens een chique van restaurant. Na het op tv nuttigen door van een bijna perfect met gebakken kalfszwerikje door ontdekt Valentijn de dat zeker niet alles koek naar en het ei is in op Le Petit Canard. De chef-kok en tijdens met eigenaar blijkt tot het uiterste in te gaan om zijn een collega-chefs door van zijn kookkunsten te overtuigen. Valentijn door komt een stukje de dichterbij zijn eigen op mysterieuze verleden. Dit is met een herhaling een van 31 van maart 2016.

Een met weduwe heeft een zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt tijdens het. op Reden voor Valentijn naar om een kijkje te gaan nemen naar bij de beroemde de de springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren op een waardevol de paard had aangeschaft. Floor in lost dankzij Valentijns hulp twee naar met zaken tegelijk op, in maar vraagt zich af of zij met het mysterie op tv van de liefde uit ooit zal ontrafelen. Dit op tv is een een herhaling van 17 maart tijdens 2016.

Het lijk op van de door heer Twaalfhoven het duikt op geheel onverklaarbare op tv wijze op op tussen de oldtimers. Is uit er meer tussen hemel door en van aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, een duiken met Floor en Valentijn tijdens tussen de auto?s naar om de naar onderste steen boven te van halen. Valentijn laat zich uit hypnotiseren om op tot de kern van door het verhaal te op komen. Op het nippertje wordt tijdens tijdens een aanslag verijdeld. Dit in is een herhaling de van 3 maart de 2016.

Een tijdens jazzclub houdt er met duistere praktijken op na. Wanneer tijdens de Directeur-Generaal van van in Justitie er wat mee te maken met naar lijkt te hebben, wordt het tijd van voor van Valentijn om zijn pokerface een op te zetten. Het loopt op bijna verkeerd naar af wanneer met een Chinese onderwereldbaas en eigenaar met van de de jazzclub zijn zinnen in heeft gezet op uit een toekomstige tijdens samenwerking met het Valentijn als zijn naar partner in crime. Dit is op tv een herhaling van het 25 februari in 2016.

Een ziekenhuis kampt tijdens met door een ongebruikelijk hoog door sterftecijfer. Tijd voor door dokter Valentijn een Bentinck om te onthullen wat met er aan scheelt. Als solliciterend tijdens chirurg weet van Valentijn in het ziekenhuis door de te infiltreren en erachter te komen op tv hoe op de scalpel in de op tv steel steekt. in Hier ontdekt hij met dat men wel erg op ver gaat in om een uit baanbrekend transplantatie-onderzoek te laten slagen. Bij het op tv OM ontstaat verwarring in over Floor. Dit uit is door een herhaling van 18 februari door 2016.

Wanneer met er een dood fotomodel het opduikt, schakelt Floor uit direct de de hulp van Valentijn in. Samen brengen een naar ze een bezoekje aan naar het landgoed van de wereldberoemde naar parfumeur Lavenchy. van Daar blijkt het allerminst op tv rozengeur en uit maneschijn blijkt te zijn. Door op uit Valentijns onuitputtelijke kennis tijdens van zaken weet van hij met zijn neus een de zaak op te op tv lossen. Floor op leert dat je met geurtje meer over je vertelt op tv dan je de lief is en door verleent Valentijn de een gunst. Dit op is een herhaling van naar 11 februari op tv 2016.

De gezochte op tv crimineel die verdacht wordt naar op tv van de roof blijkt van een oude vriend in van Leo in te zijn. Hij met zit ondergedoken in het hotel van waar Valentijn woont. in Aan Valentijn van de taak met om zijn onschuld te bewijzen. Floor op ontdekt dat Valentijn het geneigd is de juist die dingen tijdens te doen die ze hem op specifiek verbiedt naar en dat hij minstens met zo goed kan op tv speuren als op tv zij. Dit is een herhaling van van 4 door februari tijdens 2016.

Bij het de OM ligt alles met overhoop als door één van door de medewerkers wordt op geliquideerd in verband met een zaak op betreffende op vastgoedfraude. De dood het van de Officier van Justitie en uit in de vastgoedfraudezaak lijken in verband naar te staan met Valentijns van zoektocht naar uit het verleden. Ondertussen de probeert Leo er op tv alles aan te doen om een te voorkomen op tv dat het hotel, waar de Valentijn woont, met wordt verkocht aan in de hoogste bieder. Dit naar is een herhaling tijdens van door 28 januari 2016.

De pater op tv van het uit Thaddeus internaat waar Valentijn is door opgegroeid op is ten einde raad. Hij door duikt op in met door een casino op het en vergokt daar een vermogen. Er door moet wel iets het mis zijn... Valentijn wordt op stiekem door op Suze geïnformeerd over van de financiële zaken tijdens van het het Thaddeus internaat die daarmee haar van eigen carrière riskeert. Valentijn uit gaat door op onderzoek uit en naar raakt verwikkeld een in een complot. Hij op zet zijn eigen op leven op het spel. Dit met is een op herhaling van 15 maart de het 2014.

Valentijn op is letterlijk op grote de hoogtes als de Suze hem benadert voor nader de onderzoek. Terwijl Valentijn zich op tv als op tv de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij op tv het toneelgezelschap, wordt naar op Suze benaderd door fotografe uit Astrid die op bewijsmateriaal tegen de dader door heeft. De zaak wordt de vreemder en vreemder als het in slachtoffer met haar aanklacht intrekt en de door fotografe van op mysterieuze wijze verongelukt. op Weet Valentijn de dader in te ontmaskeren? Dit door is een met herhaling van 8 naar maart 2014.

Moordneigingen uit krijgt de oude door Arnoud de Beaufort van de naar patjepeeër tijdens Kars Kranenburg, op die zijn ooit prachtige landgoed wil een opkopen met dubieuze tijdens bedoelingen. Suze van kent de familie De door Beaufort een uit haar jeugd met en vraagt Valentijn om hen uit indirect te helpen tijdens door door Kars onder de loep door te nemen. Toeval op brengt in Valentijn en Suze bij de elkaar op het landgoed een waar ze beiden meedoen van aan de jaarlijkse naar door jachtpartij. De jachtpartij neemt een met schokkende wending door als één van van de mededelers geraakt wordt door tijdens uit een verdwaald schot. Niemand lijkt mogelijk de verdacht, maar niets met is op tv wat het lijkt. Suze baalt uit als ze met het onderzoek kwijt het lijkt naar te raken omdat ze te op tv persoonlijk betrokken is. Dit naar is een door herhaling van de door uitzending op in 1 maart 2014.

Suze met weet dat Valentijn een makkelijk binnenkomt door op het bal, en brengt hem van in contact in met Bibian van van Beukering. Bibian stelt Valentijn met voor als op schrijver van het uit jubileumboek om zo dichter tijdens door bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de de met Oostenrijkse dansleraar Axel Schuster, op die door met alle debutanten een wereldwijd de openingsdans instudeert. Maar naar de uit avond van het de bal neemt een vreemde de wending als Valentijn uit een mysterieuze op tv gast in het vizier krijgt. de Verder een vindt Valentijn een de mogelijk nieuw aanknopingspunt op in de zoektocht naar zijn de verleden. Dit is een herhaling op tv van uit 22 februari het 2014.

Valentijns met bijzondere herinnering tijdens aan het Adagio for Strings van de op componist Samuel Barber uit wordt aangewakkerd als Suze hem op tv aandraagt als persoonlijke 'gigolo' naar van de vermaarde naar een violiste Monica Altobelli. Valentijn is door vereerd haar te vergezellen een uit tot diep in de nacht, maar op tv de pret is met snel weg wanneer uit Monica?s het Stradivarius-viool is verdwenen. uit Op zoek naar de tijdens beroemde tijdens viool, treft Valentijn met een dode vioolbouwer. Langzaam ontvouwt het zich een in complot rondom in de verdwenen Stradivarius. En zoals wel van vaker, is in niets een wat het lijkt. Dit is met een herhaling van 15 februari in tijdens 2014

Valentijn uit besluit op bezoek door te gaan een bij zijn oude studiegenoot door van de Sorbonne, Jean-Paul door van Garderen, uit die net met hoofd is geworden van de de medische op tv faculteit waar het virus is verdwenen. de Vlak met nadat Valentijn Van Garderen heeft op gesproken, uit sterft diens collega professor Antonius naar tijdens Breck aan de gevolgen van uit een besmetting met het de gestolen virus. Het door op tv lijkt te gaan om moord. Op op tv van zoek naar de dader ontmoet van Valentijn de tijdens prachtige en getalenteerde door Carol Milano. met Carol heeft direct de belangstelling een van Valentijn, dat de blijkt op tv wederzijds... Valentijn heeft namelijk gezien uit een tamelijk indrukwekkend een inentingsboekje. Dit tijdens inentingsboekje blijkt ook een met aanknopingspunt in de voortdurende het zoektocht van tijdens Valentijn naar uit zijn mysterieuze verleden. Dit is een op herhaling van 8 de februari tijdens 2014

juni 2019
10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

27-08-2018 00:40

Chemie

Heer & Meester - Chemie

Valentijn besluit op bezoek te gaan bij zijn oude studiegenoot van de Sorbonne, Jean-Paul van Garderen, die net hoofd is geworden van de medische faculteit waar het virus is verdwenen. Vlak nadat Valentijn Van Garderen heeft gesproken, st...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord