Programma gemist?

De zeer welgestelde een en naar charismatische Valentijn de Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) op werd 2 dagen na zijn naar uit geboorte ten vondeling van gelegd. Hij laat de zich niet meer voor het op tv karretje spannen naar en ook de zoektocht op naar de identiteit een van zijn ouders kunnen tijdens een hem niet langer intrigeren. Zijn ouders in laten hem adopteren, door dus waarom zou in hij nog langer naar van andere mensen helpen? Tot naar er iets vreselijks gebeurt én van met Valentijn op een link op tv met zijn verleden stuit. door Hij een komt in actie, maar de welke persoonlijke prijs moet naar Valentijn hiervoor tijdens betalen? Dit is een herhaling van op 29 december op tv 2018.

Een op tv vastgoedbons is vermoord. op tv Als blijkt dat de moord een tijdens in verband staat met Suze?s dood, met op tv duiken Floor en Valentijn naar er bovenop. Valentijn uit ontrafelt het mysterie rondom de naar op moord op Suze. door Hiermee komt hij, met met gevaar voor zijn door leven, weer een in stukje dichterbij zijn van eigen raadselachtige achtergrond. een Binnen niet al te geringe op tv in tijd lijkt Valentijn zijn naar vader te ontmoeten. naar Al heeft zijn mysterieuze door familie het niet alleen in goed met hem op voor. Dit is een naar het herhaling van 7 de april 2016.

Er wordt een een wijnkist tijdens gevonden met een verrassende inhoud: op tv een schedel. naar Valentijn duikt in uit deze vinologische van kwestie en verdiept van zich in de een wereld van een chique een restaurant. op Na het nuttigen uit van een bijna perfect tijdens gebakken kalfszwerikje ontdekt Valentijn met naar dat zeker niet alles koek en een ei is in uit op Le Petit Canard. De chef-kok en met eigenaar blijkt tot de het op uiterste te gaan om zijn op tv collega-chefs van een zijn kookkunsten te overtuigen. Valentijn een komt een in stukje dichterbij zijn een eigen mysterieuze verleden. Dit naar is een herhaling van uit 31 op maart 2016.

Een weduwe heeft een met zelfmoord gepleegd. Althans, zo naar lijkt het. een Reden voor Valentijn een om een kijkje te gaan door nemen van bij de beroemde een springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een in waardevol tijdens paard had aangeschaft. Floor lost dankzij door Valentijns hulp in twee zaken tegelijk op, naar maar tijdens vraagt zich af of zij van een het mysterie van de liefde ooit in met zal ontrafelen. Dit is een herhaling een van 17 maart tijdens 2016.

Het lijk van de uit de heer Twaalfhoven naar duikt op geheel onverklaarbare wijze de op tussen de een oldtimers. Is met er meer een tussen hemel en in aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak het lijkt, duiken Floor van en Valentijn tussen op tv de auto?s een om de met onderste steen boven uit te halen. Valentijn laat zich door hypnotiseren om tot de kern naar van het met verhaal te komen. Op de het nippertje op wordt een aanslag verijdeld. Dit naar is een met herhaling op van 3 maart het 2016.

Een op jazzclub houdt er duistere een praktijken op na. in Wanneer de Directeur-Generaal uit van Justitie naar er wat van mee te maken lijkt met te hebben, wordt het door tijd voor Valentijn om van zijn pokerface op de te zetten. Het loopt van bijna verkeerd af een de wanneer een Chinese onderwereldbaas en eigenaar de van de jazzclub een zijn met zinnen heeft gezet op een de op toekomstige samenwerking met Valentijn als het zijn in partner in crime. Dit is een herhaling met van 25 tijdens februari op 2016.

Een ziekenhuis tijdens kampt uit met een ongebruikelijk tijdens hoog sterftecijfer. Tijd voor een dokter Valentijn Bentinck om het te onthullen wat er met op aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet op Valentijn in van het ziekenhuis door te infiltreren en van erachter te komen hoe op de scalpel in de naar steel naar steekt. Hier ontdekt het hij dat men wel erg naar ver gaat om een uit baanbrekend uit transplantatie-onderzoek te laten op slagen. Bij het OM de ontstaat verwarring op over Floor. Dit is een herhaling in van 18 op februari 2016.

Wanneer met er een dood met fotomodel opduikt, naar schakelt Floor direct de het hulp van tijdens Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje uit van aan het landgoed van het de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. een Daar op blijkt het allerminst rozengeur en met maneschijn blijkt te zijn. Door een het Valentijns onuitputtelijke kennis van zaken in weet in hij met zijn neus met de zaak op de te lossen. Floor een leert dat je geurtje in meer over het je vertelt dan in je lief is en door verleent van Valentijn een gunst. Dit op is een herhaling het van 11 februari op 2016.

De gezochte uit crimineel die verdacht wordt een door van de roof blijkt naar een oude vriend van op Leo te het zijn. Hij zit in ondergedoken in de het hotel waar Valentijn woont. de Aan Valentijn de op tv taak om een zijn onschuld te de bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd de op is juist die dingen te doen tijdens die van ze hem specifiek verbiedt en in dat het hij minstens zo goed het kan speuren als een zij. Dit is tijdens een herhaling van 4 februari het door 2016.

Bij het een OM ligt tijdens alles overhoop als één van door de een medewerkers wordt geliquideerd in het verband met een zaak het betreffende op tv vastgoedfraude. De dood van de de Officier op van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken met met in verband te staan met door Valentijns zoektocht de naar het verleden. Ondertussen probeert uit Leo er alles aan een te doen om het te van voorkomen dat het hotel, waar naar Valentijn van woont, wordt verkocht aan de in hoogste bieder. Dit is in een herhaling tijdens van 28 januari naar 2016.

De van pater van het tijdens Thaddeus internaat waar Valentijn is naar opgegroeid een is ten einde raad. de Hij duikt met op in een op casino op en vergokt daar het een vermogen. met Er moet naar wel iets mis van zijn... Valentijn wordt een stiekem door Suze tijdens geïnformeerd over de financiële zaken uit van het tijdens Thaddeus internaat die daarmee haar uit eigen carrière riskeert. Valentijn op gaat door op onderzoek uit en raakt in verwikkeld in een op tv naar complot. Hij zet zijn eigen leven op tv op het spel. Dit de is de een herhaling van op 15 maart door 2014.

Valentijn is letterlijk een op op grote hoogtes op als Suze hem benadert uit voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich het als de van nieuwe tijdens gevechtschoreograaf introduceert bij het naar toneelgezelschap, wordt Suze benaderd het door de fotografe Astrid die naar bewijsmateriaal tegen de dader heeft. De in zaak wordt vreemder van en tijdens vreemder als het op slachtoffer haar aanklacht intrekt tijdens en de fotografe op mysterieuze van tijdens wijze verongelukt. Weet met Valentijn de dader te ontmaskeren? Dit is uit op tv een herhaling van 8 maart op tv 2014.

Moordneigingen krijgt een de op oude Arnoud de Beaufort van het de patjepeeër Kars Kranenburg, tijdens die zijn van ooit prachtige landgoed wil van opkopen met naar dubieuze bedoelingen. Suze in kent door de familie De een Beaufort uit haar jeugd en vraagt het Valentijn om van hen indirect op tv te helpen door Kars onder een de loep naar te nemen. Toeval een brengt Valentijn en op tv Suze bij elkaar op de het het landgoed waar ze beiden meedoen het aan de de jaarlijkse jachtpartij. De jachtpartij de naar neemt een schokkende een wending als één naar van de mededelers geraakt wordt de door een in verdwaald schot. Niemand lijkt mogelijk in verdacht, maar niets een is wat uit het lijkt. met Suze baalt op als ze het onderzoek kwijt lijkt de te raken uit omdat ze te persoonlijk een op betrokken is. Dit is een in herhaling van door de uitzending op 1 maart in 2014.

Suze uit weet dat Valentijn makkelijk van binnenkomt op het in bal, en brengt hem op in met contact met Bibian van door Beukering. Bibian stelt Valentijn in voor als uit schrijver van het in jubileumboek om zo dichter de bij de de verdachten te komen. Suze verdenkt in de Oostenrijkse dansleraar naar Axel uit Schuster, die met alle van debutanten het wereldwijd de openingsdans instudeert. Maar met de avond van het uit bal het neemt een vreemde wending de als Valentijn op tv een mysterieuze gast in het van vizier van krijgt. Verder vindt op tv Valentijn een mogelijk nieuw aanknopingspunt naar in de het zoektocht het naar zijn verleden. Dit is een in herhaling een van 22 februari tijdens 2014.

Valentijns tijdens bijzondere herinnering aan op het Adagio for Strings van het componist door Samuel Barber wordt aangewakkerd als door Suze tijdens hem aandraagt als persoonlijke in 'gigolo' van de tijdens vermaarde van violiste Monica Altobelli. Valentijn is op vereerd haar tijdens te vergezellen tot diep op in de nacht, maar op tv naar de pret is snel naar weg wanneer Monica?s Stradivarius-viool met is verdwenen. door Op zoek naar naar de beroemde viool, treft het Valentijn een een dode vioolbouwer. Langzaam ontvouwt naar zich een met complot rondom de van verdwenen Stradivarius. op tv En zoals wel vaker, is op tv niets wat de het lijkt. Dit is in een herhaling van 15 het februari het 2014

april 2020
19-07-2019 19:35

Heer & Meester: De film

Heer & Meester - Heer & Meester: De film

De zeer welgestelde en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) werd 2 dagen na zijn geboorte ten vondeling gelegd. Hij laat zich niet meer voor het karretje spannen en ook de zoektocht naar de identiteit van zijn ouders k...

10-12-2018 00:05

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze?s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een...

03-12-2018 00:10

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje on...

26-11-2018 00:10

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hul...

12-11-2018 00:05

Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Afl. 6 - Spoken Bestaan Niet

Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto?s om de onderste steen boven te...

05-11-2018 00:10

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn pokerface op te zetten. Het loopt bijna verkeerd af wanneer een Chinese ...

29-10-2018 01:10

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn in het ziekenhuis te infiltreren en erachter te komen hoe de s...

22-10-2018 01:15

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, schakelt Floor direct de hulp van Valentijn in. Samen brengen ze een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy. Daar blijkt het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zi...

14-10-2018 23:10

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Hij zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is...

08-10-2018 00:10

De Klap

Heer & Meester - De Klap

Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoekto...

01-10-2018 00:10

Afl. 10 - Laatste hole

Heer & Meester - Afl. 10 - Laatste hole

De pater van het Thaddeus internaat waar Valentijn is opgegroeid is ten einde raad. Hij duikt op in een casino op en vergokt daar een vermogen. Er moet wel iets mis zijn... Valentijn wordt stiekem door Suze geïnformeerd over de financiële ...

24-09-2018 00:25

Afl. 9 - Het Schotse stuk

Heer & Meester - Afl. 9 - Het Schotse stuk

Valentijn is letterlijk op grote hoogtes als Suze hem benadert voor nader onderzoek. Terwijl Valentijn zich als de nieuwe gevechtschoreograaf introduceert bij het toneelgezelschap, wordt Suze benaderd door fotografe Astrid die bewijsmateri...

17-09-2018 00:15

Afl. 8 - De jacht

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect t...

10-09-2018 00:05

Afl. 7 - De Debutante

Heer & Meester - Afl. 7 - De Debutante

Suze weet dat Valentijn makkelijk binnenkomt op het bal, en brengt hem in contact met Bibian van Beukering. Bibian stelt Valentijn voor als schrijver van het jubileumboek om zo dichter bij de verdachten te komen. Suze verdenkt de Oostenrij...

03-09-2018 00:05

Stradivarius

Heer & Meester - Stradivarius

Valentijns bijzondere herinnering aan het Adagio for Strings van componist Samuel Barber wordt aangewakkerd als Suze hem aandraagt als persoonlijke 'gigolo' van de vermaarde violiste Monica Altobelli. Valentijn is vereerd haar te vergezel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!