Programma gemist?
mei 2017
30-12-2016 00:15

Oog om Oog

Heer & Meester - Oog om Oog

Valentijn ontrafelt het mysterie achter de moord op Suze en komt weer een stukje dichterbij het mysterie omtrent zijn verleden. De dood van Suze blijkt ... Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze’s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een stukje dichterbij zijn eigen raadselachtige achtergrond. Binnen niet al te geringe tijd lijkt Valentijn zijn vader te ontmoeten. Al heeft zijn mysterieuze familie het niet alleen goed met hem voor. Dit is een herhaling van 7 april 2016.

29-12-2016 00:35

Haute Cuisine

Heer & Meester - Haute Cuisine

Valentijn verdiept zich in de wereld van haute cuisine van een chique restaurant wanneer de afwasser dood opduikt. Valentijn verdiept zich in de wereld van de haute cuisine van een chique restaurant wanneer de afwasser dood opduikt. Na het nuttigen van een perfect gebakken kalfszwezerikje, ontdekt Valentijn dat de chef-kok en eigenaar van Le Petit Canard tot het uiterste gaat om zijn collega chefs van zijn kookkunsten te overtuigen.

28-12-2016 00:30

Chevalier

Heer & Meester - Chevalier

Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij beroemde springpaardenfokkerij waar zij... Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijn's hulp twee zaken tegelijk op maar vraagt zich af of zij het mysterie van de liefde ooit zal ontrafelen.

26-12-2016 23:50

De Ontvoering

Heer & Meester - De Ontvoering

Valentijn en Leo worden wakker in een vrachtcontainer. Valentijn is verrast als de reden achter hun ontvoering niet Valentijn's geld blijkt te zijn. Valentijn en Leo worden wakker in een vrachtcontainer. Valentijn is verrast als de reden achter hun ontvoering niet Valentijn's geld blijkt te zijn. Ondertussen blijkt de gestolen master tape van de film Hartendiefjes verband te houden met de vermissing van Valentijn en Leo.

25-12-2016 23:50

Spoken Bestaan Niet

Heer & Meester - Spoken Bestaan Niet

Men schrikt wanneer op geheel onverklaarbare wijze het lijk van de heer Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot... Is er meer tussen hemel en aarde, is de vraag wanneer op geheel onverklaarbare wijze het lijk van de heer Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot de kern van het verhaal te komen. Een aanslag wordt ternauwernood verijdeld. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot de kern van het verhaal te komen. Een aanslag wordt ternauwernood verijdeld.

24-12-2016 00:25

Pokerface

Heer & Meester - Pokerface

Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Val... Een jazzclub houdt er duistere praktijken op na. Wanneer de Directeur-Generaal van Justitie er wat mee te maken lijkt te hebben, wordt het tijd voor Valentijn om zijn poker face op te zetten. Het loopt bijna verkeert af wanneer een Chinese onderwereldbaas en eigenaar van de Jazz club zijn zinnen heeft gezet op een toekomstige samenwerking met Valentijn als zijn partner in crime.

23-12-2016 00:15

De Dokter

Heer & Meester - De Dokter

Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Als solliciterend chirurg weet Valentijn er achter te komen hoe de scalpel in de steel s... Een ziekenhuis kampt met een ongebruikelijk hoog sterftecijfer. Tijd voor dokter Valentijn Bentinck om te onthullen wat er aan scheelt. Als solliciterend chirurg weet Valentijn er achter te komen hoe de scalpel in de steel steekt en ontdekt hij dat men wel erg ver gaat om een transplantatie-onderzoek te laten slagen.

22-12-2016 00:10

De Parfumeur

Heer & Meester - De Parfumeur

Wanneer er een dood fotomodel opduikt, brengt Valentijn een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy, waar het allerminst roze... Wanneer er een dood fotomodel opduikt, brengt Valentijn een bezoekje aan het landgoed van de wereldberoemde parfumeur Lavenchy, waar het allerminst rozengeur en maneschijn blijkt te zijn. Door Valentijn's onuitputtelijke kennis van zaken weet hij met zijn neus de zaak op te lossen. Floor leert dat je geurtje meer over je vertelt dan je lief is.

21-12-2016 00:20

Diamantroof

Heer & Meester - Diamantroof

Na een diamantroof schiet Valentijn een goede vriend te hulp. De gezochte crimineel blijkt een oude vriend van Leo te zijn. Aan Valentijn de taak om zij... Na een diamantroof schiet Valentijn een goede vriend te hulp. De gezochte crimineel die verdacht wordt van de roof blijkt een oude vriend van Leo te zijn en zit ondergedoken in het hotel waar Valentijn woont. Aan Valentijn de taak om zijn onschuld te bewijzen. Floor ontdekt dat Valentijn geneigd is juist die dingen te doen die ze hem specifiek verbiedt en dat hij minstens zo goed kan speuren als zij.

20-12-2016 00:25

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Valentijn krijgt een grote klap te verwerken. Bij het OM ligt alles overhoop als één van de medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betre... Valentijn krijgt een grote klap te verwerken wanneer de dame aan zijn eigen graf niet blijkt te zijn wie hij had gehoopt. Bij het OM ligt alles overhoop als een van medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraude zaak lijken ook in verband te staan met Valentijn's zoektocht naar het verleden. Ondertussen probeert Leo er alles aan te doen om te voorkomen dat het hotel, waar Valentijn woont, wordt verkocht aan de hoogste bieder.

07-04-2016 20:30

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze en komt zo meer te weten over zijn eigen raadselachtige verleden.Meer Een vastgoedbons is vermoord. Als blijkt dat de moord in verband staat met Suze’s dood, duiken Floor en Valentijn er bovenop. Valentijn ontrafelt het mysterie rondom de moord op Suze. Hiermee komt hij, met gevaar voor zijn leven, weer een stukje dichterbij zijn eigen raadselachtige achtergrond. Binnen niet al te geringe tijd lijkt Valentijn zijn vader te ontmoeten. Al heeft zijn mysterieuze familie het niet alleen goed met hem voor.Minder

31-03-2016 20:30

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Wanneer een wijnkist met een verrassende inhoud gevonden wordt, duikt Valentijn in de complexe wereld van een chique restaurant.Meer Er wordt een wijnkist gevonden met een verrassende inhoud: een schedel. Valentijn duikt in deze vinologische kwestie en verdiept zich in de wereld van een chique restaurant. Na het nuttigen van een bijna perfect gebakken kalfszwerikje ontdekt Valentijn dat zeker niet alles koek en ei is in Le Petit Canard. De chef-kok en eigenaar blijkt tot het uiterste te gaan om zijn collega-chefs van zijn kookkunsten te overtuigen. Valentijn komt een stukje dichterbij zijn eigen mysterieuze verleden.Minder

17-03-2016 20:35

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Er zijn verdachte omstandigheden rondom een vermeende zelfmoord. Valentijn gaat op onderzoek uit.Meer Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans, zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hulp twee zaken tegelijk op, maar vraagt zich af of zij het mysterie van de liefde ooit zal ontrafelen.Minder

10-03-2016 20:35

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Wanneer Valentijn en Leo wakker worden in een vrachtcontainer, doet Valentijn zijn uiterste best om er veilig uit te komen en de zaak op te lossen.Meer Valentijn en Leo worden wakker in een vrachtcontainer. Ze zijn verrast als de reden achter hun ontvoering niet Valentijns geld blijkt te zijn. Wanneer blijkt dat de gestolen mastertape van de film ‘Hartendiefje’ verband houdt met de vermissing van Valentijn en Leo, duiken Danny en Floor er bovenop. Valentijn gebruikt zijn onuitputtelijke kennis van zaken en zijn charme om de zaak op te lossen.Minder

03-03-2016 20:30

Heer & Meester

Heer & Meester - Heer & Meester

Men schrikt wanneer op geheel onverklaarbare wijze het lijk van de heer Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot de kern van het verhaal te komen.Meer Het lijk van de heer Twaalfhoven duikt op geheel onverklaarbare wijze op tussen de oldtimers. Is er meer tussen hemel en aarde? Hoewel het een uitgemaakte zaak lijkt, duiken Floor en Valentijn tussen de auto’s om de onderste steen boven te halen. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot de kern van het verhaal te komen. Op het nippertje wordt een aanslag verijdeld.Minder

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heer & Meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer & Meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer & Meester bij Heer & Meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer & Meester. Heb je een uitzending van Heer & Meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 30-12-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord