Programma gemist?

14:00),Cees uit Nooteboom ging op pelgrimage het in Japan en schreef tijdens daarover van het boek de Saigoku. In deze tijdens documentaire verhaalt hij, de terug van de naar reis, over zijn tempeltocht met rond Kyoto.

oktober 2021
19-01-2014 14:00

Een tocht langs 33 tempels (zo 19 jan 2014

Cees Nooteboom - Een tocht langs 33 tempels (zo 19 jan 2014

14:00),Cees Nooteboom ging op pelgrimage in Japan en schreef daarover het boek Saigoku. In deze documentaire verhaalt hij, terug van de reis, over zijn tempeltocht rond Kyoto.

Cees Nooteboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cees Nooteboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cees Nooteboom bij Cees Nooteboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cees Nooteboom. Heb je een uitzending van Cees Nooteboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cees Nooteboom gemist

pelgrim in Japan ,Cees Nooteboom ging op pelgrimage in Japan en schreef daarover het boek Saigoku. In deze documentaire verhaalt hij, terug van de reis, over zijn tempeltocht rond Kyoto. De romanschrijver en reiziger noemt het één van zijn meest indrukwekkende tochten: de Japanse pelgrimage Saigoku. Santiago de Compostela mag dan immens populair zijn, vergeleken bij de Saigoku is de Spaanse wandelroute kinderspel. Niet netjes op een lijntje tussen A en B, maar als een spinnenweb bevinden de 33 boeddhistische tempels zich rondom de stad Kyoto, wat de tocht tot een ware puzzel maakt. De westerse pelgrim wordt geconfronteerd met de onleesbare plaatsnamen en vertrektijden, eindeloze tempeltrappen en onbekende symboliek

Uitzending gemist van Cees Nooteboom? Hier kun je alle uitzendingen van Cees Nooteboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2014 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!