Programma gemist?

Documentaire tijdens waarin verschillende Nederlanders in beeld een worden gebracht die van op tv laaggeletterd zijn. Daarnaast een wordt H.K.H. Prinses met Laurentien der Nederlanden gevolgd tijdens haar een werk tijdens voor de Stichting tijdens Lezen & tijdens Schrijven.

december 2021
26-01-2014 10:54

Afl. 1

Leven Zonder Letters - Afl. 1

Documentaire waarin verschillende Nederlanders in beeld worden gebracht die laaggeletterd zijn. Daarnaast wordt H.K.H. Prinses Laurentien der Nederlanden gevolgd tijdens haar werk voor de Stichting Lezen & Schrijven.

Leven Zonder Letters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leven Zonder Letters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leven Zonder Letters bij Leven Zonder Letters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leven Zonder Letters. Heb je een uitzending van Leven Zonder Letters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leven Zonder Letters gemist

Documentaire waarin verschillende Nederlanders in beeld worden gebracht die laaggeletterd zijn. Naast het persoonlijke leed van de ongeletterden wordt ook H.K.H. Prinses Laurentien der Nederlanden gevolgd tijdens haar werk voor de Stichting Lezen & Schrijven.

Uitzending gemist van Leven Zonder Letters? Hier kun je alle uitzendingen van Leven Zonder Letters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2014 om 10:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!