Programma gemist?

20:25),Eva Jinek ontvangt een vanavond in Eén het op Eén Hugo tijdens Bergveen (pseudoniem). naar Hij probeerde in op 2010 op tv zijn vrouw en daarna zichzelf met van het leven naar te beroven. tijdens De poging op mislukte uiteindelijk. Bergveen op was een ogenschijnlijk normaal functionerende op man, door met een managementfunctie, die in plotseling besloot tijdens tot deze wanhoopsdaad. Hij zat vier naar jaar vast naar en de is sinds begin naar dit jaar weer met op vrije voeten. Hij met heeft zijn gevangenschap gebruikt om in zichzelf tegen het op tv licht te in houden, zo zegt Bergveen. een Dat heeft confronterende in inzichten opgeleverd, maar tijdens ook in ervaringen in een wereld de waar door hij geen weet de van had. uit Hoe komt iemand tot de zo’n daad? in In Eén op Eén vanavond uit het relaas uit van op tv een dader van tijdens een familiedrama.

20:25),Hij in groeide op door in totale armoede in Mexico. een Met naar een grote passie: honden. Als van jonge man een drong hij illegaal Amerika op binnen. van Waar hij zijn levenslange op droom waar zou maken:  op tv De beste hondentrainer op tv ter wereld worden. door Met succes: hij bouwde in de een miljoenen imperium op. met Maar niet van zonder zware tegenslag of op controverse. ’s het Werelds bekendste hondenfluisteraar Cesar Millan is in naar te gast in Eén op op tv Eén.

20:25),Vanavond ontvangt tijdens Sven Kockelmann in Eén naar op op Eén de ‘voetbalvader op tv van Nederland’, Foppe de met Haan. Jarenlang trainer de van SC Heereveen uit en Jong in Oranje. Met Jong Oranje werd met hij naar twee keer Europees Kampioen. Foppe van de Haan de is groot fan een van Louis Van Gaal, tijdens hoewel hij in de kansen van Oranje op tv op de het Wereldkampioenschap in Brazilië van nogal zwart inziet.  het De naar Haan is nog tijdens steeds niet te spreken van over de houding naar van verwende en veel op tv te vroeg rijke voetballers, op tv de in blingbling generatie. Verder heeft door hij geanalyseerd waarom de met Marokkaanse Nederlandse voetballers naar veel te weinig doorbreken, moet op de KNVB op door de schop en een wil hij dat tijdens kinderen op de tijdens lagere school de minimaal twee een uur per dag naar sporten.

20:25),Vanavond op in Eén op Eén ontvangt op tv Eva Jinek Q-koortsslachtoffer in Bert Brunninkhuis. Ruim van vijf jaar de nadat hij naar werd besmet het met Q-koorts kampt hij nog naar steeds van met de gevolgen. Werken kan hij naar niet meer. Een in fietstochtje op tv vanuit Den Bosch naar Helvoirt door om asperges uit te van kopen, werd hem noodlottig. Zijn ziekte een tijdens en die van veel medepatiënten uit was het te voorkomen geweest, het zo zegt hij. De overheid van greep te laat in uit in en wilde niet vertellen welke met bedrijven besmet waren met uit Q-koorts. Brunninkhuis opent naar opnieuw de discussie op tv over de de verantwoordelijkheid op tv van de overheid.

20:25),Vanavond ontvangt uit Sven Kockelmann in in Eén de op Eén de staatssecretaris het van Veiligheid en Justitie, Fred door tijdens Teeven.

20:25),In Eén op in één: Minister van uit Buitenlandse Zaken een Frans Timmermans. tijdens Over Oekraïne en de nieuwe het Europese sancties. Is op tv dreigen met het economische sancties genoeg om Poetin een door in te laten binden? En is van de minister een bereid deze sancties de af te roepen, door ook als door het Nederlandse bedrijfsleven het daar hard door de getroffen wordt? met Ook praten we met hem over in Europa. Nederlanders door willen minder in Europa, terwijl veel problemen de juist om méér met Europa vragen. de Over deze Europese spagaat, over van Eurofielen door en Eurocritici en op tv meer.

20:25),Voor door het eerst praat oud Rabobank-topman naar Herman Wijffels in uitgebreid en open van over uit het Libor-schandaal, dat tijdens het vlekkeloze imago van van de bank die hij op tv groot maakte in een op keer naar de tijdens prullenbak met verwees. Ook tijdens praat hij openlijk over in het dopingschandaal bij ‚zijn’ tijdens wielerploeg. Dat doet op tv hij vanavond in het het KRO-NCRV programma de Een op Een. van Herman de Wijffels had het minister-president kunnen worden, de of bestuursvoorzitter van Phillips. op Maar Wijffels, die naar de Rabobank de groot maakte, koos ervoor naar zich in te zetten voor door een betere naar wereld. Hij heeft de scherpe kritiek op politici op en topmanagers van op dit naar moment, die denken nog de altijd veel te veel een op aan het korte termijnbelang. op Waar komt zijn met enorme gedrevenheid vandaan? Dat uit vertelt hij naar in Een door op Een naar op aanleiding van zijn op tv biografie (De tijdens Opdracht - Jan de Smit) die deze week verschijnt. In op tv naar het programma spreekt hij tijdens openlijk over zijn naar jeugd en met zijn leven en zijn tijdens spiritualiteit.

20:25),Eva Jinek ontvangt op tv vanavond in naar Eén op de Eén kunstenares Tinkebell. op Ze kwam gisteren terug uit de tijdens Bangladesh, waar ze botten heeft door meegenomen van slachtoffers van op op tv de ingestorte textielfabriek in Dhaka. van Ruim een naar jaar geleden kwamen meer tijdens met dan duizend mensen een om bij de tijdens ramp. De kunstenares zegt naar geschokt zijn van de kleren het en de de menselijke resten die met er nog de lagen en niet geborgen waren. in Tinkebell voelde van zich gedwongen het door de wanhopige mensen uit ter plekke door om de botten mee met te nemen. ‘Ze benaderden van door mij met de in botjes, die echt letterlijk in van mijn tas van werden geduwd. tijdens Ik voelde me heel erg naar bezwaard.’ met TINKEBELL, pseudoniem van een Katinka Simonse, is een controversiële naar Nederlandse kunstenares, naar die vooral op bekend is om het met verwerken van op tv dieren in haar van werken. Zo door maakte zij eerder een naar tas van haar de overleden kat.

20:26),Sven Kockelmann ontvangt in met vanavond in Eén op Eén door Marianne naar Thieme, fractievoorzitter van uit de Partij voor de Dieren. op tv De de politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen het uit de grond. op Ze op tv wil nu ook in met Europa groot door worden, terwijl ze door eigenlijk tègen dat Europa naar is. Soms met steun het van andere van dierenactivisten die geweld niet afzweren. door het Wat zijn de consequenties van haar van dogmatische van idealen?  En kan het een eigenlijk uberhaupt op wel wat op ze wil?

20:25),Eva Jinek ontvangt met in Een op een de Een de beste ballerina van Nederland: een een Igone de Jongh (34 jaar). op tv op Deze eerste soliste het van het Nationaal Ballet met staat al jaren aan naar de top en naar is de de muze van op choreograaf Hans van naar Manen.  Jonge talenten willen op tv volgens haar te van snel de top bereiken, terwijl tijdens er jarenlang hard met trainen een en doorzettingsvermogen voor nodig is.  tijdens Eva Jinek gaat een met tijdens haar in de gesprek over De met Jongh’s eigen discipline, de hang naar uit perfectie en van haar keuze met om tijdens uit haar carrière moeder te het worden.

20:25),Vanavond ontvangt Sven tijdens het Kockelmann schrijver Geert de Mak in Eén op Eén. van Op de het dag dat wij een onze vrijheid vieren door maakt Geert Mak zich het grote het zorgen over die van vrijheid. Die naar danken wij, zo de zegt hij, zo ontzettend aan tijdens Europa. tijdens Maar op de in drempel van de Europese door verkiezingen zien 'wij' dat hele naar Europa steeds een minder zitten. Waar ging op het mis? Is uit het met nog te repareren? uit En zo niet, hoe tijdens loopt in het dan - met Poetin een op de achtergrond naar - tijdens met ons af? De chroniqeur van van de Europa, Geert Mak. Over vrijheid en van het inmiddels impopulaire uit ideaalVanavond ontvangt Sven tijdens Kockelmann schrijver op Geert Mak in tijdens Eén op Eén. naar Op de door dag naar dat wij onze in vrijheid vieren maakt Geert Mak zich door tijdens grote zorgen over die vrijheid. Die met danken wij, op tv zo zegt hij, zo met ontzettend aan Europa. een Maar op op de drempel van de de Europese verkiezingen op zien 'wij' dat tijdens hele Europa steeds van minder zitten. uit Waar ging het mis? tijdens Is het nog het te repareren? En de zo niet, hoe loopt van het dan een - het met Poetin op in de achtergrond - met door ons af? een De chroniqeur van Europa, de Geert Mak. in Over vrijheid en het inmiddels op impopulaire in ideaal

20:25),Eva een Jinek ontvangt vanavond in Eén de op Eén het Jules Schelvis. in De nu 93-jarige Schelvis is met van Joodse uit komaf en overlevende een van zeven een concentratie- en op vernietigingskampen. Hij is de enige nu de uit nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de naar Tweede Wereldoorlog werd hij met als 21-jarige in op tv Amsterdam naar door de Duitse bezetter opgepakt, op tegelijk met een zijn vrouw Rachel met en een uit groot deel het van zijn familie. Behalve de zijn zuster en door moeder werd zijn hele familie op tv door de op nazi's door omgebracht. Jules op Schelvis vindt dat de op dodenherdenking op 4 van mei terug moet naar de de herdenking zoals die het oorspronkelijk bedoeld met is, alleen door slachtoffers herdenken die zijn in omgekomen met of vermoord tijdens de Tweede het Wereldoorlog. Er zou ook de een op tv aparte krans door moeten komen voor de Joodse uit slachtoffers, dat is een nu niet het geval. met Ook zal naar Schelvis ingaan op de in recente trend van in uit ‘derde generatie slachtoffers’, de die het kampnummer van hun van grootouders op hun uit arm laten tatoeëren op tv en de commotie van rondom het toneelstuk Anne, tijdens dat gebaseerd het is op het wereldberoemde naar op dagboek van Anne een Frank.

20:25),Vanavond ontvangt van Sven Kockelmann in het Eén op op Eén de Rotterdamse advocate Carrie uit Jansen. op Zij maakt zich grote zorgen op in over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde in in rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van van op tv Veiligheid en Justitie. naar ‘Mensen worden rechteloos, uit als Teeven zijn plannen doorzet,’ aldus op tv Carrie uit Jansen. Maar ook tijdens binnen haar beroepsgroep wordt de tijdens noodklok geluid. Volgens op tv de de Vereniging van Sociale Advocatuur op tv (VSAM) en de met Nederlandse Orde van Advocaten tijdens heeft de met crisis op tv zwaar toegeslagen onder raadslieden en naar dreigen tientallen advocatenkantoren in om te vallen als het tijdens de voorgenomen bezuinigingen niet uit van tafel verdwijnen. de Carrie uit Jansen werd bekend als de op tv columniste tijdens en cabaretière ‘Carrie’, tijdens met een grote bos rode van krullen. een Op haar 50ste maakte in zij een ommezwaai tijdens in haar leven op tv en ging door rechten studeren. tijdens Nu is ze al door een aantal jaar werkzaam in in op de sociale advocatuur. uit Met veel flair en lak uit aan conventies komt ze op tv op voor de uit belangen in van cliënten aan de onderkant het naar van de samenleving.

20:25),Eva op Jinek ontvangt in Eén op Eén uit de wietteler Doede met de Jong met uit Appelscha. Afgelopen op vrijdag werd in hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf door en op tv een betaling van ruim tijdens 233.000 euro. Volgens door de op tv rechtbank is dat naar de winst die tijdens hij uit de op tv hennepteelt heeft genoten. op Eva Jinek gaat naar met hem in in gesprek over zijn jarenlange het strijd voor van de legalisering van wiet. Cannabisgebruikers uit door heel Nederland de proberen het nu via crowdfunding geld in te door in zamelen om de boete van Doede van te kunnen betalen. van Gaat dat voldoende uit opleveren of maakt met deze op tv hoge boete uit een eind aan het de kruistocht van met deze biologische  wietteler?

20:25),De roep om van meer geld van naar Defensie op klinkt steeds luider. Na met de door ChristenUnie en de SGP wil op tv nu ook de VVD van dat door minister Dijsselbloem van een Financiën extra geld uit vrijmaakt voor uit Defensie. De naar voormalig minister van Defensie Hans naar Hillen is verbaasd. Toen een hij het de grote bezuinigingsoperatie van 1 de miljard euro door op door Defensie moest begeleiden, hoorde hij in de VVD niet. van Hans Hillen is vanavond uit uit de gast van Sven Kockelmann in in Eén op op tv Eén.De roep de om meer geld naar tijdens Defensie klinkt steeds luider. met Na tijdens de ChristenUnie en de uit SGP wil nu door ook een de VVD dat tijdens minister Dijsselbloem van Financiën extra naar geld op tv vrijmaakt voor Defensie. De uit voormalig minister van tijdens Defensie Hans Hillen is op verbaasd. naar Toen hij op tv de grote bezuinigingsoperatie van door 1 miljard euro op Defensie het moest begeleiden, met hoorde tijdens hij de VVD niet. Hans Hillen op is vanavond de de gast op tv van Sven Kockelmann tijdens in Eén van op Eén.

januari 2019
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord