Programma gemist?

20:25),Eva Jinek ontvangt van vanavond in Eén van op met Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij met probeerde in een 2010 zijn vrouw tijdens en daarna zichzelf door van het op tv leven te beroven. De van poging mislukte uit uiteindelijk. Bergveen was een op ogenschijnlijk naar normaal functionerende man, met een managementfunctie, in die het plotseling besloot met tot deze wanhoopsdaad. Hij zat een vier jaar tijdens vast en is sinds begin het dit jaar door weer op een vrije voeten. Hij heeft zijn van gevangenschap gebruikt om van zichzelf tijdens tegen het licht op te houden, zo zegt Bergveen. door Dat heeft op confronterende uit inzichten opgeleverd, maar ook door ervaringen in op tv een wereld waar hij geen weet op tv van had. naar een Hoe komt iemand tot door zo’n daad? In naar Eén van op Eén vanavond een het relaas van een het dader van naar een familiedrama.

20:25),Hij uit groeide op in totale van armoede in op tv Mexico. Met een grote van passie: honden. Als de jonge man drong hij op tv illegaal Amerika met binnen. Waar door hij zijn levenslange droom waar in zou maken:  De uit beste hondentrainer ter een wereld worden. Met op tv succes: hij bouwde naar een miljoenen het imperium op. op tv Maar niet zonder zware tegenslag met of naar controverse. ’s Werelds met bekendste hondenfluisteraar Cesar Millan de is te in gast in Eén op door Eén.

20:25),Vanavond ontvangt Sven van Kockelmann in Eén het op Eén de van ‘voetbalvader van van Nederland’, Foppe een de Haan. Jarenlang trainer naar van SC Heereveen en in Jong het Oranje. Met de Jong Oranje werd hij twee keer op Europees op tv Kampioen. Foppe de Haan tijdens is in groot fan van Louis Van met Gaal, hoewel hij uit de uit kansen van Oranje op met het Wereldkampioenschap in een Brazilië nogal zwart met inziet.  De Haan is het nog steeds niet de te spreken over de uit houding een van verwende en veel op te vroeg de rijke voetballers, de in blingbling generatie. Verder heeft in hij geanalyseerd op tv waarom Marokkaanse Nederlandse voetballers op tv uit veel te weinig doorbreken, moet door de KNVB op de een schop door en wil hij dat kinderen met op naar de lagere naar school minimaal twee uur per tijdens dag een sporten.

20:25),Vanavond een in Eén op Eén ontvangt met een Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert door Brunninkhuis. Ruim vijf jaar de nadat het hij werd besmet met uit Q-koorts kampt hij het nog steeds met door de gevolgen. van Werken kan hij niet meer. Een het fietstochtje met vanuit Den Bosch naar de Helvoirt om een asperges te kopen, werd hem op noodlottig. Zijn ziekte de en die van naar veel in medepatiënten was te voorkomen van geweest, zo zegt hij. op tv De overheid de greep te laat tijdens in en in wilde niet vertellen welke op bedrijven besmet waren met de Q-koorts. Brunninkhuis opent in opnieuw de discussie in over de verantwoordelijkheid op tv van een de overheid.

20:25),Vanavond ontvangt de Sven de Kockelmann in Eén op op Eén de staatssecretaris van Veiligheid met en Justitie, Fred van in Teeven.

20:25),In Eén in op één: Minister van uit Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. in van Over Oekraïne en de nieuwe in Europese sancties. naar Is dreigen met economische op sancties genoeg om in Poetin in te laten van binden? En is tijdens de minister door bereid deze sancties van af te roepen, de ook als het een Nederlandse bedrijfsleven daar op tv hard van door getroffen wordt? met Ook praten we met hem over tijdens Europa. Nederlanders willen naar minder Europa, terwijl op het veel problemen juist naar om méér Europa vragen. Over een deze op Europese spagaat, over Eurofielen en Eurocritici de en op tv meer.

20:25),Voor het eerst met praat oud naar Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid tijdens en open over op tv een het Libor-schandaal, dat tijdens het vlekkeloze imago van de tijdens bank die hij naar groot maakte op in een op tv keer naar de prullenbak de verwees. Ook het praat hij openlijk over naar het dopingschandaal bij ‚zijn’ wielerploeg. op Dat doet tijdens hij vanavond in het op KRO-NCRV programma naar Een op Een. in op tv Herman Wijffels had minister-president kunnen worden, tijdens of een bestuursvoorzitter van Phillips. Maar Wijffels, het die op de Rabobank groot maakte, van koos ervoor zich door in te zetten voor de een betere door wereld. Hij heeft scherpe door kritiek op politici met en topmanagers met van dit moment, die het denken nog altijd naar het veel te veel aan het op tv korte op tv termijnbelang. Waar komt zijn van enorme gedrevenheid in vandaan? Dat vertelt hij in in uit Een op Een naar naar aanleiding van het zijn biografie (De Opdracht - naar Jan Smit) die deze in week verschijnt. op tv In het programma spreekt op tv hij openlijk over met zijn jeugd op en de zijn leven en zijn tijdens spiritualiteit.

20:25),Eva Jinek het ontvangt vanavond in Eén op met op Eén kunstenares Tinkebell. de Ze kwam gisteren op tv terug uit Bangladesh, waar de ze botten heeft meegenomen een van slachtoffers van door de ingestorte textielfabriek de op tv in Dhaka. de Ruim een jaar tijdens geleden kwamen meer een dan duizend mensen om op bij de de ramp. De kunstenares door zegt geschokt zijn van de in kleren de en de menselijke resten die op er nog het lagen en niet uit geborgen waren. Tinkebell voelde zich het tijdens gedwongen door de een wanhopige mensen ter plekke het om de botten mee te het door nemen. ‘Ze benaderden mij met de uit botjes, die echt met letterlijk in mijn tijdens tas werden geduwd. tijdens Ik voelde uit me tijdens heel erg bezwaard.’ in TINKEBELL, pseudoniem het van Katinka Simonse, tijdens is een controversiële Nederlandse kunstenares, een die in vooral bekend is om het door verwerken van dieren van in haar werken. Zo door maakte zij uit eerder een tas uit van de haar overleden kat.

20:26),Sven met Kockelmann ontvangt vanavond in Eén in van op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter met van de een Partij voor de Dieren. het De politieke dierengoeroe stamt uit naar wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze met wil nu uit ook van in Europa groot worden, terwijl een ze eigenlijk tègen uit dat een Europa is. Soms met steun op van op andere dierenactivisten die op geweld niet afzweren. Wat van zijn de consequenties van haar op dogmatische idealen?  En door kan het de eigenlijk op tv uberhaupt wel wat ze in wil?

20:25),Eva Jinek het ontvangt in Een van op Een de beste in ballerina van de Nederland: Igone de door Jongh (34 in jaar). Deze tijdens eerste soliste van naar het Nationaal in Ballet staat al jaren aan de tijdens top en tijdens is naar de muze van choreograaf tijdens Hans van Manen.  Jonge talenten op tv willen een volgens haar te snel de op op top bereiken, terwijl er jarenlang hard tijdens trainen en doorzettingsvermogen in voor nodig is.  een Eva Jinek naar gaat in met haar in gesprek over De de Jongh’s eigen in discipline, de hang naar naar naar perfectie en haar keuze om tijdens in haar carrière moeder door met te worden.

20:25),Vanavond een ontvangt Sven Kockelmann schrijver door Geert Mak naar in Eén op Eén. door Op de het dag dat wij onze met vrijheid van vieren maakt Geert Mak zich door grote zorgen over uit die vrijheid. Die op danken wij, zo door zegt hij, zo op ontzettend een aan Europa. Maar op de uit drempel van de het Europese verkiezingen zien het 'wij' dat hele van Europa steeds naar minder uit zitten. Waar ging het op tv mis? Is het tijdens nog te een repareren? En zo niet, hoe loopt van het dan - in met Poetin uit op de achtergrond met - op tv met ons af? De chroniqeur uit van Europa, Geert op Mak. op tv Over vrijheid en het inmiddels impopulaire door naar ideaalVanavond ontvangt Sven Kockelmann met schrijver Geert Mak in Eén een op Eén. met Op naar de dag dat een wij onze naar vrijheid vieren maakt Geert Mak zich een grote zorgen de over met die vrijheid. Die danken naar wij, zo zegt hij, een zo op tv ontzettend aan Europa. Maar van op de drempel van de naar de Europese verkiezingen zien 'wij' dat van hele Europa steeds een minder zitten. Waar ging het het mis? de Is het nog te van met repareren? En zo niet, hoe een loopt het in dan - met op Poetin op de achtergrond op tv - met ons op af? van De chroniqeur van Europa, op Geert Mak. Over door vrijheid en door het inmiddels impopulaire naar ideaal

20:25),Eva Jinek ontvangt een vanavond in Eén in op Eén Jules in Schelvis. tijdens De nu met 93-jarige Schelvis is een van Joodse komaf en met overlevende van door zeven concentratie- en vernietigingskampen. met Hij is de de enige nu op tv nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens van de Tweede Wereldoorlog in werd hij als 21-jarige een in Amsterdam door op tv de Duitse met bezetter opgepakt, tegelijk met zijn door vrouw naar Rachel en een een groot deel de van zijn familie. Behalve zijn uit zuster en moeder werd uit zijn hele familie de door op tv de nazi's omgebracht. Jules in tijdens Schelvis vindt dat een de dodenherdenking op met 4 mei terug naar moet naar de tijdens herdenking zoals die oorspronkelijk bedoeld is, op tv alleen slachtoffers herdenken op die zijn door omgekomen of vermoord tijdens tijdens de Tweede Wereldoorlog. tijdens Er zou naar ook een aparte een krans moeten uit komen voor op tv de Joodse slachtoffers, dat op tv is nu niet naar het geval. Ook zal Schelvis in ingaan de op de recente in trend van ‘derde generatie slachtoffers’, in die met het kampnummer van naar hun grootouders op hun arm op met laten tatoeëren en de met commotie rondom het van toneelstuk Anne, dat gebaseerd op tv is op het wereldberoemde van dagboek naar van Anne het Frank.

20:25),Vanavond op tv ontvangt Sven de Kockelmann in Eén een op Eén de Rotterdamse advocate op Carrie de Jansen. Zij maakt zich grote zorgen de in over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde van rechtsbijstand van Fred op tv Teeven, staatssecretaris van met de Veiligheid en Justitie. ‘Mensen een worden rechteloos, door als Teeven zijn met plannen doorzet,’ aldus Carrie Jansen. Maar op ook binnen haar op tv beroepsgroep wordt de de noodklok geluid. Volgens naar op tv de Vereniging van Sociale Advocatuur op tv (VSAM) en de de Nederlandse Orde de van Advocaten uit heeft de crisis uit zwaar toegeslagen onder raadslieden een en dreigen naar tientallen advocatenkantoren om te vallen als uit van de voorgenomen bezuinigingen niet uit van tafel verdwijnen. de Carrie tijdens Jansen werd bekend als uit de columniste en cabaretière met ‘Carrie’, met een op tv grote bos op tv rode krullen. Op haar op tv 50ste uit maakte zij een op tv ommezwaai in haar leven en een in ging rechten studeren. Nu van is ze al een op tv aantal jaar werkzaam uit in de sociale tijdens advocatuur. Met veel op flair en lak aan uit conventies komt van ze op tv op voor de belangen van van cliënten in aan de onderkant van de van samenleving.

20:25),Eva uit Jinek ontvangt in Eén op de Eén de wietteler Doede de op tv naar Jong uit Appelscha. Afgelopen van vrijdag werd hij veroordeeld tot uit honderd het uur werkstraf van en een betaling van ruim 233.000 uit euro. op Volgens de met rechtbank is dat de winst die het door hij uit de hennepteelt heeft genoten. een Eva Jinek gaat een met hem in de tijdens gesprek over zijn jarenlange strijd voor het de met legalisering van uit wiet. Cannabisgebruikers uit heel Nederland tijdens proberen nu van via crowdfunding geld in het te zamelen om de van boete van Doede naar te kunnen betalen. op tv met Gaat dat voldoende opleveren of op maakt deze van hoge boete een eind door aan de kruistocht van een deze een biologische  wietteler?

20:25),De door roep om meer geld naar op Defensie klinkt steeds naar luider. Na de het ChristenUnie de en de SGP wil met nu ook tijdens de VVD dat minister Dijsselbloem het van Financiën tijdens extra geld vrijmaakt voor met Defensie. tijdens De voormalig met minister van Defensie Hans Hillen op tv is verbaasd. Toen op tv de hij de grote bezuinigingsoperatie van de 1 miljard een euro op Defensie een moest begeleiden, hoorde een hij de VVD van niet. Hans Hillen op is vanavond het de gast van Sven het Kockelmann in Eén uit op Eén.De roep om meer uit een geld naar Defensie klinkt steeds op tv luider. Na de ChristenUnie tijdens en de van SGP wil nu ook de de op VVD dat minister naar Dijsselbloem van uit Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. op De op tv voormalig minister van Defensie op Hans Hillen de is verbaasd. Toen in hij de grote bezuinigingsoperatie in uit van 1 miljard euro op uit Defensie moest begeleiden, met hoorde in hij de VVD in niet. Hans Hillen is vanavond de de gast op van Sven van Kockelmann in Eén door op Eén.

januari 2020
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!