Programma gemist?

20:25),Eva Jinek uit ontvangt vanavond op tv in Eén op het Eén Hugo op tv Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in in 2010 zijn vrouw op tv en daarna naar zichzelf van het leven te het beroven. De met poging mislukte naar uiteindelijk. Bergveen was een een ogenschijnlijk normaal functionerende man, door met van een managementfunctie, met die plotseling besloot de tot deze wanhoopsdaad. op tv Hij zat vier jaar vast en met is sinds met begin dit tijdens jaar weer met op vrije voeten. op Hij heeft zijn van gevangenschap gebruikt om tijdens zichzelf tegen het licht te tijdens houden, zo zegt Bergveen. naar Dat heeft op tv confronterende inzichten opgeleverd, uit maar ook ervaringen door in een uit wereld waar hij het geen weet van tijdens had. Hoe het komt iemand de tot zo’n daad? een In Eén op op tv Eén vanavond een het relaas van een de dader van in een familiedrama.

20:25),Hij groeide de op in tijdens totale armoede uit in Mexico. Met een grote passie: in honden. op tv Als jonge man het drong hij illegaal Amerika door binnen. Waar in hij zijn tijdens levenslange droom waar uit zou maken:  De beste hondentrainer uit ter wereld tijdens worden. Met succes: hij de bouwde op een miljoenen imperium op. uit Maar niet tijdens zonder zware tegenslag of controverse. op tv ’s Werelds bekendste hondenfluisteraar de Cesar Millan is met te gast door in Eén op de Eén.

20:25),Vanavond de ontvangt Sven op Kockelmann in Eén op Eén in de uit ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de met Haan. van Jarenlang trainer van SC Heereveen en een Jong door Oranje. Met Jong Oranje in werd hij twee keer tijdens door Europees Kampioen. Foppe de Haan is tijdens op tv groot fan van van Louis Van Gaal, hoewel met hij de naar kansen van Oranje op het tijdens Wereldkampioenschap in een Brazilië nogal zwart inziet.  De uit Haan op tv is nog steeds met niet te spreken over het de door houding van verwende en door veel te vroeg rijke in voetballers, de blingbling een generatie. Verder heeft in hij het geanalyseerd waarom Marokkaanse Nederlandse voetballers met veel te weinig in doorbreken, moet uit de KNVB op de door schop en het wil hij dat kinderen de op de lagere op uit school minimaal twee met uur per dag op sporten.

20:25),Vanavond tijdens in Eén op Eén ontvangt naar Eva Jinek van Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim het op tv vijf jaar nadat van hij werd besmet door met Q-koorts kampt hij door nog steeds een met de gevolgen. Werken kan door hij niet met meer. Een de fietstochtje vanuit Den Bosch uit naar Helvoirt naar om asperges te op kopen, werd hem noodlottig. Zijn het ziekte en van die van veel van medepatiënten was te de voorkomen geweest, zo zegt in hij. De naar overheid greep te met laat in en wilde niet op tv vertellen welke het bedrijven besmet waren naar met Q-koorts. uit Brunninkhuis opent opnieuw het de discussie over de de verantwoordelijkheid van de in overheid.

20:25),Vanavond het ontvangt Sven Kockelmann in Eén een op Eén door de staatssecretaris van een Veiligheid een en Justitie, Fred op Teeven.

20:25),In Eén de op één: Minister van uit Buitenlandse Zaken Frans op tv Timmermans. tijdens Over Oekraïne en de nieuwe tijdens Europese sancties. de Is dreigen met economische in sancties genoeg om uit Poetin in te laten tijdens de binden? En is met de minister bereid deze sancties af op een te roepen, ook het als het Nederlandse bedrijfsleven daar tijdens hard door getroffen wordt? het Ook praten we uit met een hem over Europa. Nederlanders willen de minder tijdens Europa, terwijl veel de problemen juist om méér Europa met vragen. de Over deze Europese spagaat, over naar uit Eurofielen en Eurocritici uit en meer.

20:25),Voor het een eerst met praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid het tijdens en open over het het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago naar van de bank op tv die hij tijdens groot maakte in naar een keer naar op de een prullenbak verwees. Ook praat hij op tv openlijk over het dopingschandaal met bij ‚zijn’ wielerploeg. naar Dat doet tijdens hij op vanavond in het uit KRO-NCRV programma Een op met Een. Herman Wijffels met had minister-president kunnen in worden, of naar bestuursvoorzitter van Phillips. Maar Wijffels, het die de tijdens Rabobank groot maakte, van koos ervoor naar zich in te zetten voor op het een betere wereld. Hij de heeft scherpe het kritiek op politici en uit topmanagers van dit moment, door die denken de nog altijd op veel te veel aan het tijdens korte termijnbelang. Waar uit van komt zijn enorme gedrevenheid vandaan? Dat uit vertelt hij in naar tijdens Een op Een naar aanleiding tijdens van door zijn biografie (De naar Opdracht - Jan Smit) van die deze week verschijnt. In op tv het in programma spreekt hij openlijk tijdens over zijn jeugd en van uit zijn leven en zijn op spiritualiteit.

20:25),Eva tijdens Jinek ontvangt vanavond in de Eén op Eén kunstenares van Tinkebell. Ze op tv kwam gisteren terug met uit Bangladesh, uit waar ze het botten heeft meegenomen van slachtoffers van in de naar ingestorte textielfabriek de in Dhaka. Ruim het een jaar tijdens geleden kwamen meer dan duizend op tv mensen tijdens om bij de tijdens ramp. De kunstenares zegt geschokt tijdens zijn tijdens van de kleren en de uit menselijke resten die een er nog lagen en van niet geborgen uit waren. Tinkebell voelde tijdens zich gedwongen uit door de wanhopige door mensen ter plekke door om de in botten mee te tijdens nemen. ‘Ze benaderden mij met de de botjes, die echt naar letterlijk op in mijn tas werden geduwd. tijdens Ik voelde me de heel erg met bezwaard.’ een TINKEBELL, pseudoniem van met Katinka Simonse, in is een controversiële Nederlandse kunstenares, die de het vooral bekend is om het verwerken door uit van dieren in haar werken. Zo het het maakte zij eerder een tas de van haar overleden naar kat.

20:26),Sven tijdens Kockelmann ontvangt vanavond door in Eén op Eén in Marianne Thieme, fractievoorzitter van met de Partij voor van de Dieren. het De politieke het dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit tijdens het de grond. Ze wil nu een ook in Europa tijdens groot worden, van terwijl ze eigenlijk tègen dat tijdens Europa is. Soms de met een steun van andere van dierenactivisten die tijdens geweld niet afzweren. Wat zijn naar de op consequenties van haar dogmatische idealen?  door En kan het eigenlijk door uit uberhaupt wel wat ze met wil?

20:25),Eva van Jinek ontvangt in Een op door Een de beste uit in ballerina van Nederland: Igone de Jongh naar (34 door jaar). Deze eerste door soliste met van het Nationaal het Ballet staat al jaren van aan de top en is de de muze van op tv choreograaf Hans van de Manen.  Jonge naar talenten willen volgens haar met te tijdens snel de top bereiken, in terwijl op er jarenlang hard op trainen en doorzettingsvermogen de voor nodig is.  Eva het Jinek gaat naar met haar in gesprek over De door Jongh’s een eigen discipline, de op tv hang naar op tv perfectie en haar keuze een om tijdens haar carrière moeder in te de worden.

20:25),Vanavond ontvangt Sven naar tijdens Kockelmann schrijver Geert Mak tijdens in Eén naar op Eén. in Op de dag dat met wij onze vrijheid een vieren maakt Geert uit Mak zich grote zorgen over op die vrijheid. Die de danken wij, zo tijdens zegt hij, zo een het ontzettend aan Europa. in Maar op de drempel van uit de tijdens Europese verkiezingen zien 'wij' dat van hele het Europa steeds minder zitten. Waar met ging het mis? Is tijdens het het nog te repareren? En naar zo niet, naar hoe loopt het van dan - met Poetin op uit met de achtergrond - het met ons af? De chroniqeur van de een Europa, Geert Mak. met Over vrijheid en het inmiddels impopulaire op tv uit ideaalVanavond ontvangt Sven de Kockelmann schrijver Geert uit Mak in Eén op Eén. van uit Op de dag de dat wij onze vrijheid vieren maakt op Geert de Mak zich grote zorgen van over uit die vrijheid. Die danken wij, zo op het zegt hij, zo ontzettend met aan Europa. op tv Maar op de drempel van de de van Europese verkiezingen zien 'wij' dat hele van Europa steeds minder de zitten. Waar door ging het mis? Is van het in nog te repareren? En uit zo uit niet, hoe loopt het van dan - met in Poetin op de achtergrond - op tv met ons af? uit een De chroniqeur van Europa, Geert Mak. uit Over vrijheid in en het inmiddels door impopulaire van ideaal

20:25),Eva van Jinek ontvangt vanavond in Eén op tv op op tv Eén Jules Schelvis. De nu van 93-jarige Schelvis is op van van Joodse komaf en overlevende van uit zeven concentratie- en naar vernietigingskampen. Hij is met uit de enige nu nog levende op Sobibor-overlevende. Tijdens de tijdens Tweede uit Wereldoorlog werd hij als 21-jarige door in Amsterdam de door de het Duitse bezetter opgepakt, tegelijk met zijn de uit vrouw Rachel en een een groot deel uit van zijn familie. Behalve zijn tijdens zuster en door moeder werd door zijn hele familie met door de nazi's in omgebracht. Jules een Schelvis vindt dat op de dodenherdenking op 4 mei terug een moet met naar de herdenking zoals met die in oorspronkelijk bedoeld is, alleen slachtoffers in herdenken die zijn omgekomen door naar of vermoord tijdens de de Tweede Wereldoorlog. Er zou ook tijdens een het aparte krans de moeten komen voor de Joodse tijdens slachtoffers, in dat is nu niet het geval. op met Ook zal Schelvis ingaan op de tijdens recente trend van uit ‘derde een generatie slachtoffers’, die het kampnummer de van tijdens hun grootouders op van hun arm laten tatoeëren in en de een commotie rondom naar het toneelstuk Anne, dat gebaseerd is een op het wereldberoemde met de dagboek van Anne naar Frank.

20:25),Vanavond ontvangt naar Sven Kockelmann in Eén naar op Eén de de op tv Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij van maakt het zich grote zorgen een over de bezuinigingsplannen op de de gefinancierde rechtsbijstand van uit Fred naar Teeven, staatssecretaris van Veiligheid in en Justitie. ‘Mensen worden naar rechteloos, als van Teeven zijn plannen tijdens doorzet,’ aldus Carrie van Jansen. Maar ook binnen uit haar beroepsgroep wordt de uit noodklok geluid. Volgens in de Vereniging het van Sociale Advocatuur (VSAM) het en in de Nederlandse Orde van Advocaten de heeft de het crisis zwaar toegeslagen onder van raadslieden op en dreigen tientallen advocatenkantoren om tijdens te naar vallen als met de voorgenomen bezuinigingen de niet van tafel verdwijnen. met Carrie Jansen werd het bekend naar als de columniste door en cabaretière ‘Carrie’, met een naar grote bos rode een krullen. Op haar op tv 50ste maakte zij door een door ommezwaai in haar leven en het in ging rechten studeren. Nu is het ze al een de aantal jaar uit werkzaam in de sociale advocatuur. een Met naar veel flair de en lak aan conventies komt op ze op voor op tv de uit belangen van cliënten aan de onderkant een van in de samenleving.

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén een op Eén de uit wietteler tijdens Doede de door Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag naar werd hij veroordeeld tot van in honderd uur werkstraf en een een betaling tijdens van ruim 233.000 euro. op Volgens de rechtbank is dat op tv de de winst die hij uit de van hennepteelt heeft op tv genoten. Eva Jinek op gaat door met hem in gesprek een over zijn jarenlange strijd voor op tv tijdens de legalisering van wiet. het Cannabisgebruikers uit heel door Nederland proberen op tv nu via crowdfunding de geld in te de zamelen om de boete van op Doede te kunnen betalen. de Gaat dat voldoende door opleveren of uit maakt in deze hoge boete een eind aan een de kruistocht tijdens van deze de biologische  wietteler?

20:25),De roep om het meer geld een naar Defensie klinkt het steeds luider. Na de op tv ChristenUnie en in de op tv SGP wil nu op tv ook de VVD dat minister uit Dijsselbloem van met Financiën extra geld vrijmaakt voor op tv Defensie. in De voormalig minister een van Defensie uit Hans Hillen een is verbaasd. Toen hij op de grote bezuinigingsoperatie van 1 op miljard euro in op Defensie moest naar begeleiden, hoorde het hij de VVD van niet. Hans Hillen is vanavond op tv van de gast van Sven Kockelmann in met Eén tijdens op Eén.De van roep om meer met geld naar Defensie klinkt steeds luider. naar Na een de ChristenUnie en de tijdens SGP wil de nu ook de VVD de dat op tv minister Dijsselbloem van Financiën extra in geld met vrijmaakt voor Defensie. door De voormalig minister door van Defensie Hans Hillen is de verbaasd. een Toen hij op tv de grote bezuinigingsoperatie van naar 1 miljard naar euro op Defensie op tv moest begeleiden, hoorde hij naar de VVD niet. Hans uit Hillen is vanavond op tv de gast van op tv Sven Kockelmann in Eén tijdens op op Eén.

februari 2021
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!