Programma gemist?

20:25),Eva het Jinek ontvangt vanavond door in Eén op tijdens Eén Hugo Bergveen van (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 op zijn vrouw en het daarna het zichzelf van het de leven te beroven. De naar poging mislukte met uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk op tv het normaal functionerende man, met een in managementfunctie, die plotseling naar besloot tot op deze wanhoopsdaad. Hij zat door vier jaar vast naar en naar is sinds begin dit jaar de weer op vrije voeten. met Hij heeft met zijn gevangenschap gebruikt op om naar zichzelf tegen het licht te op houden, zo zegt Bergveen. van Dat heeft een confronterende inzichten opgeleverd, uit maar ook ervaringen in de een wereld in waar hij geen met weet van had. uit in Hoe komt iemand tot zo’n van daad? In op tv Eén in op Eén vanavond het het relaas van een dader van uit op een familiedrama.

20:25),Hij groeide het op in op totale armoede in Mexico. Met van een grote op tv passie: honden. Als jonge van man drong hij het het illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn met levenslange droom met waar zou de maken:  De beste hondentrainer ter naar het wereld worden. Met succes: hij naar bouwde een met miljoenen imperium op. Maar niet uit op tv zonder zware tegenslag of controverse. tijdens ’s Werelds bekendste naar hondenfluisteraar Cesar Millan naar is te gast de in Eén op het Eén.

20:25),Vanavond ontvangt door Sven Kockelmann van in Eén op naar Eén de ‘voetbalvader uit van Nederland’, Foppe in de Haan. Jarenlang trainer in van SC Heereveen en op Jong Oranje. Met van door Jong Oranje werd hij met twee keer Europees op Kampioen. Foppe de in Haan is groot de fan van Louis Van op Gaal, hoewel uit hij de kansen van Oranje uit op op tv het Wereldkampioenschap op in Brazilië nogal zwart inziet.  de De Haan de is nog steeds niet het te spreken van over de houding de van verwende en veel te met vroeg op rijke voetballers, van de blingbling generatie. de Verder heeft hij geanalyseerd waarom van Marokkaanse Nederlandse voetballers de veel te op tv weinig doorbreken, het moet de het KNVB op de schop naar en wil door hij dat kinderen op de lagere naar op tv school minimaal twee uur per de dag naar sporten.

20:25),Vanavond in een Eén op met Eén ontvangt uit Eva Jinek Q-koortsslachtoffer een Bert Brunninkhuis. Ruim vijf door jaar nadat hij in werd besmet met Q-koorts met kampt hij nog het steeds door met de gevolgen. Werken kan hij van niet meer. Een een fietstochtje vanuit van Den Bosch naar Helvoirt met om asperges uit te kopen, werd door hem een noodlottig. Zijn ziekte in en die van op veel medepatiënten was te de voorkomen geweest, zo zegt op hij. De overheid greep een te laat in naar op en wilde niet vertellen welke tijdens bedrijven besmet de waren met Q-koorts. Brunninkhuis op tv opent opnieuw de op tv discussie over de de verantwoordelijkheid van de op tv overheid.

20:25),Vanavond met ontvangt Sven Kockelmann in tijdens Eén op op Eén de door staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, uit Fred een Teeven.

20:25),In Eén met op één: Minister van Buitenlandse het met Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en op tv naar de nieuwe Europese sancties. Is dreigen een met economische sancties tijdens genoeg om Poetin op tv uit in te laten tijdens binden? En is uit de minister bereid deze sancties af op tv naar te roepen, ook als het in Nederlandse bedrijfsleven daar hard op tv door getroffen wordt? door Ook praten we uit met uit hem over Europa. Nederlanders willen van minder Europa, op terwijl veel problemen naar juist naar om méér Europa vragen. Over een deze Europese spagaat, tijdens over Eurofielen de en Eurocritici op en meer.

20:25),Voor het eerst de praat uit oud Rabobank-topman tijdens Herman Wijffels uitgebreid de en open over het Libor-schandaal, dat op tv het met vlekkeloze imago van de bank tijdens die hij groot op tv maakte in naar een keer naar de naar prullenbak naar verwees. Ook praat hij de openlijk op tv over het dopingschandaal bij ‚zijn’ in wielerploeg. Dat doet hij op uit vanavond in het KRO-NCRV naar programma Een met op Een. Herman Wijffels van had minister-president een kunnen worden, of bestuursvoorzitter van met Phillips. op tv Maar Wijffels, naar die de Rabobank groot het maakte, koos ervoor zich het in van te zetten voor van een betere wereld. Hij heeft naar scherpe kritiek op tv op politici en topmanagers naar van het dit moment, die denken nog altijd het veel tijdens te veel uit aan het korte door termijnbelang. Waar komt zijn naar enorme gedrevenheid met vandaan? Dat vertelt tijdens hij in Een op tijdens Een op naar aanleiding van zijn biografie in (De Opdracht - door Jan Smit) die deze met week verschijnt. In het het programma spreekt naar hij openlijk met over zijn de jeugd en zijn leven en tijdens op tv zijn spiritualiteit.

20:25),Eva Jinek naar ontvangt vanavond in tijdens Eén op de Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam naar gisteren terug de uit Bangladesh, waar ze naar tijdens botten heeft meegenomen van slachtoffers van het de de ingestorte textielfabriek door in Dhaka. Ruim een het jaar geleden kwamen meer op tv dan duizend mensen uit om bij de tijdens ramp. De kunstenares naar zegt geschokt op tv zijn van de kleren op en door de menselijke resten die er een nog lagen met en niet het geborgen waren. Tinkebell voelde op zich gedwongen door uit de het wanhopige mensen ter op tv plekke om de botten mee tijdens te nemen. ‘Ze het benaderden uit mij met de botjes, die echt in letterlijk in een mijn tas werden met geduwd. Ik voelde de me van heel erg bezwaard.’ TINKEBELL, tijdens pseudoniem van Katinka de Simonse, is uit een controversiële Nederlandse een kunstenares, die vooral bekend het is in om het verwerken van dieren in de haar werken. Zo het naar maakte zij eerder een tas van uit uit haar overleden kat.

20:26),Sven in Kockelmann ontvangt vanavond in door Eén de op Eén Marianne Thieme, met fractievoorzitter van de Partij een voor op de Dieren. De politieke dierengoeroe de stamt op wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze van wil nu ook de in Europa groot de worden, terwijl met ze eigenlijk tègen naar dat Europa is. tijdens Soms een met steun van andere naar dierenactivisten die de geweld niet afzweren. Wat zijn de in consequenties van haar naar in dogmatische idealen?  En kan het op tv eigenlijk uberhaupt wel wat de ze een wil?

20:25),Eva Jinek ontvangt tijdens in Een door op Een de op tv beste ballerina een van Nederland: Igone in de Jongh (34 van jaar). in Deze eerste soliste uit van het Nationaal Ballet de staat al jaren aan uit de top en is op tv van de muze van choreograaf Hans uit van Manen.  Jonge met talenten willen volgens door haar te naar snel de top tijdens bereiken, terwijl de er jarenlang hard op trainen en doorzettingsvermogen voor nodig naar is.  Eva de Jinek gaat van met haar in gesprek van over De Jongh’s op tv eigen discipline, de tijdens hang naar een perfectie en haar keuze om een tijdens haar carrière het moeder het te worden.

20:25),Vanavond ontvangt Sven naar Kockelmann de schrijver Geert Mak in in Eén op Eén. door Op in de dag dat naar wij onze de vrijheid vieren maakt Geert Mak met zich grote met zorgen over die vrijheid. in Die danken wij, zo naar zegt hij, zo op tijdens ontzettend aan Europa. in Maar op de drempel van van de Europese verkiezingen zien op tv tijdens 'wij' dat hele Europa steeds minder de zitten. Waar ging een het mis? Is een het de nog te repareren? En door zo niet, hoe loopt uit het dan uit - in met Poetin op de achtergrond door - met ons op af? in De chroniqeur van Europa, Geert uit Mak. op Over vrijheid en het op inmiddels impopulaire naar ideaalVanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver in Geert Mak door in Eén op Eén. in Op de met dag dat wij onze naar vrijheid vieren in maakt Geert Mak de zich grote zorgen over met die de vrijheid. Die danken tijdens wij, zo zegt uit hij, zo ontzettend een aan Europa. Maar op de naar drempel uit van de Europese verkiezingen zien van 'wij' dat hele op tv Europa steeds op tv minder zitten. door Waar ging het mis? Is op tijdens het nog te repareren? naar En zo niet, hoe van loopt het dan tijdens - tijdens met Poetin op door de achtergrond - met met ons af? De tijdens chroniqeur van het Europa, Geert Mak. Over op vrijheid en het van inmiddels impopulaire van ideaal

20:25),Eva in Jinek ontvangt vanavond in het Eén op Eén Jules de Schelvis. De nu met 93-jarige Schelvis tijdens is van van Joodse komaf en overlevende op tv van zeven concentratie- op tv en vernietigingskampen. Hij het is de enige door nu nog levende Sobibor-overlevende. een Tijdens de Tweede uit Wereldoorlog werd hij de als 21-jarige in van Amsterdam door de op Duitse door bezetter opgepakt, tegelijk met naar zijn de vrouw Rachel en met een groot deel van zijn familie. naar Behalve een zijn zuster het en moeder werd zijn hele op familie een door de nazi's omgebracht. de Jules Schelvis vindt dat met de dodenherdenking in op de 4 mei terug moet naar naar de herdenking in zoals die de oorspronkelijk bedoeld is, alleen slachtoffers herdenken het uit die zijn omgekomen of uit vermoord tijdens door de Tweede Wereldoorlog. Er zou ook in een aparte door krans in moeten komen voor de tijdens Joodse slachtoffers, dat een is nu niet door het geval. met Ook zal Schelvis ingaan op op tv de in recente trend van ‘derde generatie slachtoffers’, een die naar het kampnummer van hun de grootouders op op hun arm laten tatoeëren een en de commotie door rondom het toneelstuk de Anne, dat gebaseerd is naar op het van wereldberoemde dagboek van Anne in met Frank.

20:25),Vanavond op ontvangt Sven Kockelmann in op tv Eén op Eén de uit van Rotterdamse advocate Carrie Jansen. door Zij maakt zich grote zorgen de over de uit bezuinigingsplannen een op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred het Teeven, staatssecretaris van in Veiligheid tijdens en Justitie. ‘Mensen een worden rechteloos, als een Teeven zijn plannen doorzet,’ aldus tijdens Carrie in Jansen. Maar ook binnen tijdens haar van beroepsgroep wordt de met noodklok geluid. Volgens de Vereniging van op op tv Sociale Advocatuur (VSAM) en door de Nederlandse Orde van Advocaten naar heeft de naar crisis zwaar een toegeslagen onder op tv raadslieden en dreigen tientallen advocatenkantoren naar om op tv te vallen als tijdens de voorgenomen bezuinigingen niet van tafel tijdens verdwijnen. in Carrie Jansen werd op bekend op tv als de columniste en het cabaretière ‘Carrie’, op tv met een grote bos van rode van krullen. Op haar 50ste maakte zij naar van een ommezwaai in haar leven de en een ging rechten studeren. van Nu is ze al een een aantal jaar van werkzaam in op tv de sociale advocatuur. Met veel flair op tv en lak naar aan conventies tijdens komt ze op voor de tijdens belangen van cliënten een aan in de onderkant van het de samenleving.

20:25),Eva met Jinek ontvangt in Eén op Eén door de wietteler Doede de met Jong uit Appelscha. de van Afgelopen vrijdag werd hij een veroordeeld tot honderd uur werkstraf op en een betaling met van ruim uit 233.000 euro. Volgens de op tv rechtbank is dat van de winst uit die hij uit van de hennepteelt met heeft genoten. van Eva Jinek gaat met hem het in gesprek over een zijn jarenlange strijd met voor de met legalisering van wiet. Cannabisgebruikers het uit naar heel Nederland proberen nu via naar crowdfunding geld in te een door zamelen om de de boete van Doede te kunnen op tv betalen. Gaat dat van voldoende opleveren op tv of maakt deze hoge uit boete door een eind aan de door kruistocht van deze met biologische  wietteler?

20:25),De roep tijdens om uit meer geld naar Defensie klinkt op tv steeds luider. naar Na de ChristenUnie het en de de SGP wil nu naar ook de VVD dat minister Dijsselbloem door van Financiën extra een geld van vrijmaakt voor op Defensie. De voormalig minister van het Defensie in Hans Hillen is verbaasd. Toen tijdens hij de grote een bezuinigingsoperatie van een 1 een miljard euro op Defensie moest op tv begeleiden, in hoorde hij de naar VVD niet. Hans een Hillen is vanavond de gast van met Sven uit Kockelmann in een Eén op Eén.De roep om meer in een geld naar Defensie klinkt steeds luider. in Na de een ChristenUnie en de SGP tijdens wil nu ook een de op tv VVD dat tijdens minister Dijsselbloem van Financiën extra naar geld vrijmaakt in voor Defensie. De op tv voormalig minister van Defensie naar uit Hans Hillen is verbaasd. door Toen hij de de grote bezuinigingsoperatie uit van 1 miljard euro op Defensie de moest van begeleiden, hoorde hij de VVD tijdens op tv niet. Hans Hillen een is vanavond de gast het van Sven Kockelmann in tijdens Eén van op Eén.

augustus 2019
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord