Programma gemist?

20:25),Eva op Jinek ontvangt vanavond in door Eén op Eén Hugo de Bergveen (pseudoniem). met Hij probeerde in het 2010 zijn vrouw een en daarna zichzelf van tijdens het het leven te beroven. door De poging mislukte uiteindelijk. met Bergveen was een het ogenschijnlijk op tv normaal functionerende man, met een tijdens managementfunctie, die plotseling het besloot tot deze het wanhoopsdaad. uit Hij zat vier jaar vast uit en is sinds begin door dit jaar weer tijdens op in vrije voeten. Hij uit heeft zijn door gevangenschap gebruikt om van zichzelf tegen het licht te de houden, zo door zegt Bergveen. Dat heeft confronterende van inzichten opgeleverd, uit maar tijdens ook ervaringen in een wereld waar naar hij tijdens geen weet de van had. het Hoe komt iemand door tot zo’n daad? In in Eén op Eén vanavond een het op tv relaas van een dader van door een door familiedrama.

20:25),Hij tijdens groeide op in van totale armoede in Mexico. tijdens Met een grote door passie: honden. Als van jonge man drong in hij illegaal Amerika binnen. naar tijdens Waar hij zijn levenslange op droom waar zou maken:  De tijdens beste hondentrainer op tv ter wereld worden. Met tijdens succes: hij bouwde op door een miljoenen imperium van op. Maar niet zonder zware tegenslag van of controverse. op ’s Werelds bekendste door hondenfluisteraar Cesar naar Millan is te gast uit in op Eén op Eén.

20:25),Vanavond van ontvangt Sven Kockelmann een in Eén met op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, van Foppe de Haan. op tv Jarenlang trainer op tv van SC Heereveen uit en Jong Oranje. het Met Jong Oranje uit werd hij tijdens twee keer Europees Kampioen. een Foppe het de Haan is groot fan het van Louis Van Gaal, op tv hoewel hij de in kansen van Oranje op tv op het het Wereldkampioenschap in Brazilië nogal de zwart inziet.  de De Haan is een nog steeds het niet te spreken over door de met houding van verwende en veel te met vroeg een rijke voetballers, de blingbling het generatie. Verder heeft op hij geanalyseerd waarom op Marokkaanse tijdens Nederlandse voetballers veel naar te weinig doorbreken, de moet de KNVB op van de schop en uit wil op tv hij dat kinderen met op de lagere school minimaal twee door door uur per dag naar sporten.

20:25),Vanavond in tijdens Eén op naar Eén ontvangt Eva de Jinek Q-koortsslachtoffer Bert naar Brunninkhuis. Ruim vijf jaar tijdens nadat hij werd besmet een de met Q-koorts kampt hij nog steeds in met de gevolgen. uit Werken kan hij in niet het meer. Een fietstochtje vanuit uit Den Bosch op naar Helvoirt om asperges uit te kopen, werd hem door noodlottig. een Zijn ziekte door en die van naar veel medepatiënten was te voorkomen in geweest, zo tijdens zegt hij. De overheid greep uit te laat uit in en van wilde niet vertellen in welke bedrijven besmet op tv waren met Q-koorts. van Brunninkhuis opent opnieuw in de discussie over tijdens de verantwoordelijkheid van op tv de overheid.

20:25),Vanavond ontvangt Sven tijdens Kockelmann in in Eén op Eén in de staatssecretaris van een Veiligheid uit en Justitie, Fred de Teeven.

20:25),In Eén met op één: Minister van op Buitenlandse Zaken Frans het Timmermans. Over Oekraïne en het de nieuwe Europese op sancties. Is dreigen op een met economische sancties genoeg om op tv Poetin in te laten van op tv binden? En is de minister in bereid de deze sancties af te roepen, ook in als het Nederlandse de bedrijfsleven daar in hard door naar getroffen wordt? het Ook praten we met op hem over naar Europa. Nederlanders willen minder Europa, terwijl een van veel problemen juist om uit méér Europa vragen. naar Over deze Europese spagaat, van over Eurofielen op tv en Eurocritici en door meer.

20:25),Voor het met eerst praat het oud Rabobank-topman Herman Wijffels de uitgebreid en open over tijdens het Libor-schandaal, de dat het vlekkeloze imago het in van de bank die hij groot een maakte in in een keer naar de van prullenbak op verwees. Ook praat in hij openlijk over het dopingschandaal het bij ‚zijn’ wielerploeg. het Dat op doet hij vanavond in het van KRO-NCRV programma het Een op Een. van Herman Wijffels het had minister-president kunnen worden, het of bestuursvoorzitter van van tijdens Phillips. Maar Wijffels, de die de Rabobank op tv groot maakte, koos ervoor op tv zich in te zetten van voor een betere wereld. van Hij op tv heeft scherpe kritiek op politici van en topmanagers naar van dit naar moment, die denken nog altijd op veel te van veel aan op tv het korte termijnbelang. Waar een komt tijdens zijn enorme op gedrevenheid vandaan? Dat vertelt hij in van Een door op Een naar aanleiding uit van zijn biografie een (De Opdracht - Jan op tv Smit) die met deze week verschijnt. In in het uit programma spreekt het hij openlijk over zijn jeugd door en zijn leven en door zijn in spiritualiteit.

20:25),Eva Jinek het ontvangt vanavond in Eén op tv op Eén van kunstenares op tv Tinkebell. Ze kwam in gisteren terug uit Bangladesh, door waar ze botten heeft meegenomen door van tijdens slachtoffers van de ingestorte het textielfabriek in Dhaka. een op Ruim een jaar geleden het kwamen meer dan duizend tijdens mensen om bij de in ramp. De in kunstenares de zegt geschokt zijn tijdens van de kleren en de menselijke in resten die met er nog lagen en de naar niet geborgen waren. van Tinkebell voelde zich gedwongen op tv door de wanhopige mensen ter het plekke het om de botten naar mee te nemen. ‘Ze benaderden uit naar mij met de botjes, die echt tijdens een letterlijk in mijn het tas werden geduwd. Ik voelde tijdens me heel erg bezwaard.’ uit in TINKEBELL, pseudoniem van Katinka met Simonse, door is een controversiële Nederlandse kunstenares, met die uit vooral bekend is om het tijdens verwerken op tv van dieren in met haar werken. Zo maakte zij eerder met een tas van in met haar overleden kat.

20:26),Sven Kockelmann op ontvangt vanavond uit in Eén op Eén tijdens Marianne Thieme, van fractievoorzitter van tijdens de Partij voor de Dieren. het De de politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen van uit de op tv grond. Ze uit wil nu ook in Europa op tv groot worden, terwijl met ze op tv eigenlijk tègen dat Europa de is. Soms met steun met van andere dierenactivisten op die geweld niet afzweren. de Wat zijn de uit het consequenties van haar dogmatische de idealen?  En kan het tijdens eigenlijk uberhaupt uit wel wat ze het wil?

20:25),Eva Jinek in ontvangt in Een op het op Een de beste ballerina de van Nederland: op tv Igone de Jongh (34 op tv jaar). Deze in eerste soliste van van het Nationaal Ballet in staat al jaren aan de de top en is de op tv de muze van op choreograaf Hans van Manen.  Jonge naar talenten door willen volgens haar uit te snel de naar top bereiken, terwijl er door jarenlang hard van trainen en doorzettingsvermogen met voor nodig is.  Eva tijdens Jinek gaat van met haar in gesprek over De op tv tijdens Jongh’s eigen discipline, naar de hang naar perfectie de en haar keuze om tijdens door haar uit carrière moeder met te worden.

20:25),Vanavond met ontvangt Sven door Kockelmann schrijver Geert uit Mak in Eén op Eén. op tv Op de de dag dat wij onze op van vrijheid vieren maakt uit Geert Mak zich grote van zorgen over die vrijheid. Die door danken een wij, zo met zegt hij, zo naar ontzettend aan Europa. Maar op tv op de drempel in van de door Europese verkiezingen zien met 'wij' dat hele Europa steeds minder op zitten. van Waar ging de het mis? Is het in nog te repareren? En van zo niet, hoe in loopt het dan - in met tijdens Poetin op met de achtergrond - met naar ons af? een De chroniqeur van tijdens Europa, Geert Mak. Over tijdens vrijheid en het inmiddels impopulaire tijdens ideaalVanavond ontvangt uit Sven Kockelmann schrijver Geert in Mak in Eén een op Eén. naar Op uit de dag dat wij een onze vrijheid vieren op tv maakt door Geert Mak zich grote zorgen over op die tijdens vrijheid. Die danken wij, tijdens zo zegt in hij, zo ontzettend een aan Europa. de Maar op de drempel door van de Europese verkiezingen uit zien 'wij' dat door hele Europa van steeds minder zitten. Waar tijdens ging het op mis? Is het nog te de repareren? En zo de niet, hoe loopt uit het dan - van met op Poetin op de achtergrond - uit met van ons af? De chroniqeur uit van door Europa, Geert Mak. Over vrijheid en het van het inmiddels impopulaire in ideaal

20:25),Eva het Jinek ontvangt vanavond in door Eén op Eén Jules in Schelvis. in De nu met 93-jarige Schelvis is met van Joodse komaf en overlevende een van zeven concentratie- en tijdens het vernietigingskampen. Hij is naar de enige nu op tv nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Tweede van Wereldoorlog werd hij het als tijdens 21-jarige in Amsterdam door door de Duitse bezetter opgepakt, een tegelijk met naar zijn van vrouw Rachel en een groot deel door tijdens van zijn familie. Behalve van zijn zuster en moeder werd door zijn hele uit familie door de naar nazi's in omgebracht. Jules Schelvis met vindt dat de dodenherdenking op het met 4 mei terug in moet naar de herdenking tijdens zoals die oorspronkelijk bedoeld is, het alleen slachtoffers herdenken tijdens die zijn omgekomen het of vermoord tijdens uit de het Tweede Wereldoorlog. een Er zou ook een aparte krans het moeten van komen voor op tv de Joodse slachtoffers, dat is nu de niet het geval. in Ook een zal Schelvis ingaan op de naar van recente trend van ‘derde generatie in slachtoffers’, die het kampnummer van van hun grootouders op tv op tv op hun arm laten tatoeëren in en de door commotie rondom het toneelstuk Anne, op dat het gebaseerd is op het met wereldberoemde naar dagboek van Anne door Frank.

20:25),Vanavond op ontvangt Sven Kockelmann in uit Eén op Eén de op tv uit Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt naar zich grote zorgen een over het de bezuinigingsplannen op de op tv gefinancierde rechtsbijstand van door Fred Teeven, staatssecretaris uit van Veiligheid met en Justitie. ‘Mensen naar worden rechteloos, als Teeven uit zijn met plannen doorzet,’ aldus Carrie door Jansen. Maar ook binnen in haar tijdens beroepsgroep wordt de in noodklok geluid. Volgens de de Vereniging van Sociale Advocatuur (VSAM) uit en van de Nederlandse Orde van een Advocaten heeft de het crisis zwaar op tv toegeslagen onder raadslieden en uit dreigen tientallen advocatenkantoren van om te vallen in als de een voorgenomen bezuinigingen niet het van tafel verdwijnen. door van Carrie Jansen werd bekend als de op columniste en cabaretière in ‘Carrie’, met van een grote een bos rode krullen. Op haar een 50ste tijdens maakte zij van een ommezwaai in haar door leven en ging rechten uit studeren. met Nu is ze al een een aantal jaar werkzaam in een de sociale de advocatuur. Met veel flair naar naar en lak aan conventies op komt ze op met voor de belangen tijdens van cliënten aan de naar onderkant met van de samenleving.

20:25),Eva uit Jinek ontvangt in Eén op Eén de met naar wietteler Doede de Jong uit Appelscha. met Afgelopen een vrijdag werd hij veroordeeld tot de uit honderd uur werkstraf en de een betaling van van ruim 233.000 euro. Volgens de op een rechtbank is dat de op tv winst die hij uit op de hennepteelt heeft tijdens genoten. Eva Jinek op tv gaat met hem in in gesprek over zijn op jarenlange op strijd voor in de legalisering van wiet. Cannabisgebruikers uit het heel Nederland proberen een nu op via crowdfunding tijdens geld in te zamelen het om de boete op van Doede het te kunnen betalen. Gaat uit dat voldoende in opleveren of maakt met deze hoge boete een een eind aan de uit kruistocht van deze biologische  door wietteler?

20:25),De roep om naar meer de geld naar Defensie van klinkt steeds naar luider. Na de ChristenUnie en door de SGP wil nu uit ook de VVD door dat minister het Dijsselbloem van Financiën uit extra geld vrijmaakt van voor Defensie. een De op tv voormalig minister van Defensie in Hans Hillen van is verbaasd. Toen met hij de grote bezuinigingsoperatie van tijdens 1 miljard met euro op het Defensie moest begeleiden, hoorde hij de door van VVD niet. Hans op tv Hillen is vanavond door de gast van op tv Sven Kockelmann in uit Eén op Eén.De roep om meer op tv geld naar Defensie de klinkt steeds luider. in tijdens Na de ChristenUnie en de SGP naar tijdens wil nu ook met de VVD dat minister met Dijsselbloem van het Financiën extra geld vrijmaakt van voor Defensie. in De voormalig minister van een Defensie Hans op tv Hillen is verbaasd. Toen hij op tv de grote de bezuinigingsoperatie van van 1 miljard euro op Defensie uit op moest begeleiden, hoorde hij in de VVD niet. Hans tijdens Hillen is vanavond de met in gast van Sven Kockelmann in Eén op van op Eén.

december 2021
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!