Programma gemist?

20:25),Eva Jinek ontvangt op tv op tv vanavond in Eén op Eén Hugo een Bergveen door (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 naar zijn van vrouw en daarna op zichzelf van het leven te naar beroven. De poging een mislukte uiteindelijk. een Bergveen was een het ogenschijnlijk normaal functionerende man, van het met een managementfunctie, die plotseling op besloot in tot deze wanhoopsdaad. Hij zat vier de jaar vast een en is sinds het begin op tv dit jaar weer op vrije van voeten. Hij heeft van zijn gevangenschap gebruikt op tv om zichzelf tegen naar het naar licht te houden, zo op zegt Bergveen. met Dat heeft confronterende van inzichten opgeleverd, maar ook ervaringen in de een wereld waar naar hij tijdens geen weet van van had. Hoe op komt iemand tot door zo’n daad? In met Eén uit op Eén vanavond het relaas de van een dader van in een op familiedrama.

20:25),Hij groeide op in in de totale armoede in Mexico. Met het een met grote passie: honden. Als jonge de man drong een hij naar illegaal Amerika binnen. in Waar hij zijn het levenslange droom waar de zou maken:  De uit beste hondentrainer ter wereld worden. Met door succes: hij bouwde van een uit miljoenen imperium op. Maar niet uit zonder zware tegenslag naar of controverse. van ’s Werelds uit bekendste hondenfluisteraar van Cesar Millan is te gast in het Eén op op Eén.

20:25),Vanavond ontvangt Sven naar Kockelmann in in Eén op door Eén de ‘voetbalvader naar van Nederland’, Foppe de Haan. door Jarenlang de trainer van in SC Heereveen en met Jong Oranje. Met Jong Oranje werd de hij twee keer een Europees tijdens Kampioen. Foppe de Haan is uit groot op fan van een Louis Van Gaal, hoewel de hij de kansen van naar Oranje op met het Wereldkampioenschap in een Brazilië nogal een zwart inziet.  De Haan is nog naar steeds op niet te met spreken over de houding van van verwende en veel de te vroeg rijke uit voetballers, op de blingbling generatie. Verder heeft tijdens hij geanalyseerd uit waarom Marokkaanse Nederlandse voetballers uit veel te weinig een doorbreken, uit moet de KNVB op de naar de schop en wil hij dat op tv kinderen op de lagere een school minimaal op tv twee uur met per dag tijdens sporten.

20:25),Vanavond van in Eén op Eén uit ontvangt Eva Jinek van Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim uit in vijf jaar nadat hij werd naar besmet met Q-koorts met kampt hij nog steeds uit de met de gevolgen. door Werken kan hij niet meer. het Een fietstochtje vanuit Den met Bosch naar Helvoirt tijdens om op asperges te kopen, werd hem uit noodlottig. Zijn naar ziekte en die in van veel medepatiënten op was te uit voorkomen geweest, zo zegt het hij. De overheid van greep te laat in een en wilde op tv niet vertellen welke met bedrijven besmet op tv waren met Q-koorts. Brunninkhuis in opent opnieuw de tijdens discussie de over de verantwoordelijkheid van de op tv overheid.

20:25),Vanavond uit ontvangt Sven Kockelmann op in Eén op uit Eén de van staatssecretaris van Veiligheid het en Justitie, Fred naar Teeven.

20:25),In Eén op één: door Minister van Buitenlandse door Zaken van Frans Timmermans. Over Oekraïne en op tv door de nieuwe Europese sancties. de Is dreigen met economische sancties op genoeg door om Poetin in te laten door binden? En is met met de minister bereid deze het sancties af in te roepen, ook als het van Nederlandse op bedrijfsleven daar hard door getroffen wordt? tijdens Ook op praten we met hem over naar naar Europa. Nederlanders willen minder in Europa, terwijl veel problemen op juist om met méér Europa in vragen. Over deze Europese spagaat, over uit Eurofielen en op Eurocritici door en meer.

20:25),Voor op het eerst praat oud tijdens Rabobank-topman Herman Wijffels een uitgebreid en open over met het uit Libor-schandaal, dat het vlekkeloze naar imago van de bank op die hij met groot maakte in van een de keer naar de prullenbak verwees. Ook naar praat door hij openlijk over het van dopingschandaal op tv bij ‚zijn’ wielerploeg. van Dat doet hij vanavond op tv in het KRO-NCRV programma Een op naar op Een. een Herman Wijffels had minister-president kunnen met worden, of een bestuursvoorzitter van Phillips. Maar Wijffels, op tv het die de Rabobank groot maakte, koos door ervoor zich in het te zetten naar voor een betere wereld. naar naar Hij heeft scherpe kritiek op politici door door en topmanagers van dit het moment, die denken nog op altijd veel te met veel aan door het korte met termijnbelang. Waar komt zijn enorme met gedrevenheid de vandaan? Dat vertelt hij een in Een op met Een naar naar aanleiding van zijn biografie (De in van Opdracht - Jan Smit) die deze tijdens week verschijnt. van In het programma uit spreekt hij een openlijk over zijn met jeugd en zijn door leven en zijn met spiritualiteit.

20:25),Eva uit Jinek ontvangt vanavond in tijdens Eén op naar Eén kunstenares Tinkebell. de Ze kwam van gisteren terug uit Bangladesh, waar ze een botten heeft door meegenomen het van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek op tv in Dhaka. op tv Ruim een op jaar geleden een kwamen meer dan duizend de mensen naar om bij de van ramp. De kunstenares zegt naar geschokt zijn van de door kleren en uit de menselijke resten die er naar op nog lagen en niet geborgen op tv waren. Tinkebell op voelde zich gedwongen door tijdens de wanhopige mensen een ter plekke om op tv de botten mee met te nemen. ‘Ze benaderden met mij met de de botjes, die echt op letterlijk in naar mijn tas de werden geduwd. op Ik voelde me heel met erg bezwaard.’ in TINKEBELL, pseudoniem een van Katinka Simonse, is op een controversiële Nederlandse kunstenares, van die door vooral bekend is om het het verwerken van op tv dieren in haar werken. met Zo maakte op zij eerder tijdens een tas van haar overleden door kat.

20:26),Sven op Kockelmann ontvangt met vanavond in Eén op Eén naar Marianne Thieme, fractievoorzitter door van van de Partij voor het de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt uit wereldwijd de dierenpartijen uit tijdens de grond. Ze tijdens wil nu ook in Europa de groot worden, terwijl op tv ze het eigenlijk tègen dat Europa tijdens is. Soms met steun van tijdens andere dierenactivisten die in geweld niet op tv afzweren. Wat zijn de op consequenties door van haar dogmatische idealen?  En op tv kan het het eigenlijk uberhaupt wel uit wat ze van wil?

20:25),Eva Jinek ontvangt op tv in met Een op het Een de beste ballerina van van Nederland: Igone de van Jongh (34 uit jaar). Deze eerste soliste uit van het het Nationaal Ballet op tv staat al jaren aan de naar top en met is de muze van naar choreograaf een Hans van Manen.  Jonge talenten met willen volgens door haar te snel de naar top bereiken, het terwijl er jarenlang hard in trainen en doorzettingsvermogen met voor nodig de is.  Eva op tv Jinek gaat met haar met in gesprek over De de Jongh’s van eigen discipline, de hang naar het tijdens perfectie en haar keuze om uit tijdens haar tijdens carrière moeder te de worden.

20:25),Vanavond op ontvangt Sven op Kockelmann schrijver Geert van Mak in Eén op Eén. uit tijdens Op de dag dat wij onze door uit vrijheid vieren maakt het Geert Mak zich grote zorgen door over die vrijheid. Die uit uit danken wij, zo zegt hij, in zo ontzettend uit aan Europa. Maar op de door drempel van in de Europese een verkiezingen zien van 'wij' dat hele het Europa steeds minder zitten. uit Waar ging tijdens het mis? Is het nog de te repareren? door En zo een niet, hoe loopt het dan - op tv met met Poetin op de achtergrond op tv - met ons af? van een De chroniqeur van Europa, Geert Mak. door Over vrijheid en uit het tijdens inmiddels impopulaire ideaalVanavond ontvangt Sven een Kockelmann schrijver Geert op tv Mak in op tv Eén op Eén. met op Op de dag op dat wij onze uit vrijheid vieren maakt Geert op tv Mak zich grote zorgen over van die vrijheid. Die op danken wij, zo op tv zegt uit hij, zo ontzettend aan door Europa. Maar op de in drempel op van de op Europese verkiezingen zien 'wij' naar dat hele Europa steeds door minder door zitten. Waar ging het mis? op Is het door nog te repareren? het En zo uit niet, hoe loopt het dan - met met Poetin op de van de achtergrond - met op ons af? De chroniqeur van door Europa, Geert op Mak. Over op tv vrijheid en het het inmiddels impopulaire uit ideaal

20:25),Eva naar Jinek ontvangt vanavond in Eén met met op Eén Jules Schelvis. op De nu 93-jarige van Schelvis is tijdens van Joodse komaf en overlevende van de zeven concentratie- en door vernietigingskampen. van Hij is de de enige nu nog in levende Sobibor-overlevende. Tijdens het de Tweede Wereldoorlog werd tijdens hij het als 21-jarige in Amsterdam door tijdens de Duitse een bezetter opgepakt, tegelijk met zijn een vrouw Rachel en door een het groot deel van in zijn familie. Behalve het zijn zuster en moeder werd op tv zijn hele het familie door de met nazi's omgebracht. naar Jules Schelvis vindt door dat het de dodenherdenking op 4 uit mei terug moet naar de door herdenking zoals die met oorspronkelijk een bedoeld is, alleen slachtoffers het herdenken die op tv zijn omgekomen of vermoord naar tijdens de Tweede van Wereldoorlog. de Er zou ook een tijdens aparte krans moeten komen voor op tv in de Joodse slachtoffers, met dat is nu niet het naar geval. Ook zal Schelvis de ingaan op de tijdens recente trend met van ‘derde de generatie slachtoffers’, op tv die het kampnummer van tijdens hun grootouders op op hun arm laten tatoeëren en uit de commotie door rondom het toneelstuk Anne, tijdens dat gebaseerd is door op het het wereldberoemde dagboek van van Anne tijdens Frank.

20:25),Vanavond met ontvangt Sven Kockelmann in Eén door op Eén de van Rotterdamse uit advocate Carrie Jansen. van Zij maakt zich grote zorgen een over de op tv bezuinigingsplannen op de in gefinancierde rechtsbijstand van Fred in met Teeven, staatssecretaris van naar Veiligheid en Justitie. ‘Mensen worden rechteloos, met als Teeven door zijn plannen tijdens doorzet,’ aldus van Carrie Jansen. Maar ook in binnen haar beroepsgroep wordt de de door noodklok geluid. Volgens de Vereniging door van Sociale Advocatuur (VSAM) op en de de Nederlandse Orde van Advocaten tijdens door heeft de crisis op zwaar toegeslagen onder raadslieden en uit dreigen tientallen tijdens advocatenkantoren om te vallen met als de voorgenomen door bezuinigingen niet de van tafel verdwijnen. het uit Carrie Jansen werd bekend als in de een columniste en cabaretière naar ‘Carrie’, met een tijdens grote bos rode krullen. Op met haar 50ste naar maakte zij met een ommezwaai in haar leven en door uit ging rechten studeren. Nu op tv is ze al op tv een aantal op jaar werkzaam in de sociale naar advocatuur. op tv Met veel flair en van lak aan conventies op tv komt ze op voor de tijdens in belangen van cliënten aan de onderkant tijdens van op tv de samenleving.

20:25),Eva Jinek ontvangt in in Eén de op Eén de wietteler tijdens Doede de door Jong uit Appelscha. Afgelopen de vrijdag werd hij op tv veroordeeld tot honderd tijdens uur werkstraf en een betaling van van ruim op 233.000 euro. in Volgens de door rechtbank is dat de op winst die hij uit uit de hennepteelt in heeft genoten. Eva Jinek met gaat met hem door in het gesprek over zijn jarenlange strijd voor een de legalisering van op tv het wiet. Cannabisgebruikers uit heel door Nederland proberen nu op tv via crowdfunding met geld in te zamelen om de uit boete van Doede op te kunnen van betalen. Gaat dat van voldoende opleveren of door maakt deze hoge boete uit uit een eind aan de kruistocht met van deze met biologische  wietteler?

20:25),De roep om op tv meer tijdens geld naar Defensie klinkt steeds de een luider. Na de ChristenUnie en de in SGP wil de nu van ook de VVD dat minister Dijsselbloem door van van Financiën extra geld vrijmaakt op voor Defensie. De tijdens in voormalig minister van Defensie op tv Hans Hillen is verbaasd. Toen in een hij de grote op tv bezuinigingsoperatie van 1 miljard op euro op Defensie moest begeleiden, naar hoorde hij naar de VVD op tv niet. Hans het Hillen is vanavond door de gast van Sven Kockelmann van in Eén op Eén.De de roep met om meer geld naar het Defensie van klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie met en de op tv SGP wil de nu ook de VVD met dat minister een Dijsselbloem van Financiën extra geld op vrijmaakt voor in Defensie. De op voormalig op minister van Defensie naar Hans Hillen is verbaasd. Toen hij een het de grote bezuinigingsoperatie van 1 op miljard euro tijdens op Defensie moest door begeleiden, hoorde hij met de VVD niet. Hans Hillen uit door is vanavond de gast van Sven door in Kockelmann in Eén op met Eén.

juni 2021
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!