Programma gemist?

20:25),Eva Jinek ontvangt het vanavond in Eén op tv op tv op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). een Hij naar probeerde in 2010 zijn op vrouw en daarna zichzelf van uit het leven tijdens te beroven. De poging uit mislukte door uiteindelijk. Bergveen de was een ogenschijnlijk normaal functionerende man, op tv met een managementfunctie, op tv die plotseling op tv besloot tot deze wanhoopsdaad. met Hij tijdens zat vier jaar vast naar en is sinds met begin met dit jaar weer op vrije voeten. naar Hij heeft zijn uit het gevangenschap gebruikt om zichzelf tegen het in licht uit te houden, op tv zo zegt Bergveen. Dat heeft het confronterende op inzichten opgeleverd, maar ook ervaringen in een een een wereld waar hij geen weet door van had. van met Hoe komt iemand tot zo’n op tv daad? uit In Eén door op Eén vanavond naar het relaas van een op dader van een door familiedrama.

20:25),Hij naar groeide op uit in totale armoede in Mexico. tijdens Met een grote naar passie: honden. Als naar jonge man de drong hij het illegaal Amerika binnen. Waar hij de zijn levenslange in droom waar zou maken:  naar De naar beste hondentrainer ter wereld het worden. Met succes: een hij bouwde op tv een miljoenen imperium het op. Maar niet zonder op tv zware tegenslag of controverse. tijdens ’s Werelds bekendste hondenfluisteraar het Cesar Millan is uit te gast van in Eén op op Eén.

20:25),Vanavond ontvangt Sven uit Kockelmann in van Eén op naar Eén de ‘voetbalvader van van Nederland’, Foppe de de Haan. Jarenlang trainer van van tijdens SC Heereveen en naar Jong Oranje. Met Jong Oranje in werd hij twee keer door Europees tijdens Kampioen. Foppe een de Haan is met groot fan van Louis Van van Gaal, een hoewel hij de op tv kansen van Oranje op van het Wereldkampioenschap op in Brazilië nogal zwart inziet.  uit De Haan is tijdens nog door steeds niet te spreken van over de houding van op tv verwende en veel op te vroeg rijke op voetballers, de blingbling met generatie. uit Verder heeft hij geanalyseerd waarom naar in Marokkaanse Nederlandse voetballers de veel te weinig doorbreken, moet de tijdens naar KNVB op de schop en op tv wil de hij dat kinderen op tijdens de lagere uit school minimaal twee uur per dag in een sporten.

20:25),Vanavond in Eén op tv op tv op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer door Bert Brunninkhuis. Ruim op tv op vijf jaar nadat op hij werd besmet de met Q-koorts kampt hij nog steeds met met de met gevolgen. Werken van kan hij op niet meer. Een op tv fietstochtje vanuit Den door Bosch naar Helvoirt om asperges te tijdens kopen, uit werd hem noodlottig. Zijn ziekte naar en die van op veel medepatiënten was tijdens te voorkomen met geweest, zo zegt op tv hij. De de overheid greep te laat in uit het en wilde niet vertellen het welke bedrijven besmet waren met van Q-koorts. het Brunninkhuis opent opnieuw de discussie uit van over de verantwoordelijkheid van van de overheid.

20:25),Vanavond van ontvangt Sven Kockelmann in door Eén uit op Eén de in staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred de door Teeven.

20:25),In Eén in op één: op tv Minister van Buitenlandse Zaken Frans van Timmermans. uit Over Oekraïne en de nieuwe Europese met sancties. een Is dreigen met economische sancties de een genoeg om Poetin in te laten op binden? En op tv is de de minister bereid door deze sancties af te het roepen, ook als het het Nederlandse bedrijfsleven daar hard met door door getroffen wordt? op Ook praten we met hem over op Europa. Nederlanders uit willen door minder Europa, terwijl de veel problemen juist naar om méér Europa van vragen. Over deze Europese spagaat, over op tv Eurofielen een en Eurocritici en tijdens meer.

20:25),Voor met het eerst praat oud Rabobank-topman door Herman door Wijffels uitgebreid en open op over het Libor-schandaal, het dat het vlekkeloze op tv imago van door de bank die de hij groot maakte in van een keer de naar de prullenbak door verwees. Ook praat uit hij openlijk over het van dopingschandaal bij ‚zijn’ wielerploeg. op tv Dat doet tijdens hij vanavond in een het KRO-NCRV van programma Een op uit Een. Herman naar Wijffels had minister-president het kunnen worden, of bestuursvoorzitter een van Phillips. Maar naar Wijffels, die in de Rabobank tijdens groot maakte, koos ervoor op tv zich in te zetten van voor een betere wereld. naar Hij heeft in scherpe kritiek op politici op tv en van topmanagers van dit moment, die naar denken een nog altijd veel te veel op tv aan het in korte termijnbelang. uit Waar komt naar zijn enorme in gedrevenheid vandaan? Dat vertelt hij een in Een de op Een naar aanleiding de van zijn biografie (De uit Opdracht - Jan een Smit) die deze op met week verschijnt. In het door programma spreekt hij openlijk over met zijn jeugd en naar zijn leven en tijdens zijn het spiritualiteit.

20:25),Eva Jinek ontvangt een vanavond door in Eén de op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam naar gisteren uit terug uit op tv Bangladesh, waar ze botten de heeft meegenomen van naar slachtoffers van de ingestorte van textielfabriek in Dhaka. op Ruim een het jaar naar geleden kwamen meer dan duizend op tv mensen om bij het de ramp. De door kunstenares zegt geschokt door zijn van het de kleren naar en de menselijke resten die er een nog lagen en van niet de geborgen waren. Tinkebell voelde een zich gedwongen door de een wanhopige mensen ter de op plekke om de botten van mee te nemen. ‘Ze benaderden op mij naar met de botjes, die echt een letterlijk in mijn door tas een werden geduwd. Ik op tv voelde me heel erg bezwaard.’ met van TINKEBELL, pseudoniem van Katinka naar Simonse, is tijdens een controversiële naar Nederlandse kunstenares, die vooral bekend de is het om het verwerken van dieren het in haar met werken. Zo met maakte zij eerder van een tas van met haar overleden kat.

20:26),Sven door Kockelmann ontvangt in vanavond in Eén van op Eén Marianne naar Thieme, fractievoorzitter van de een Partij voor de Dieren. De tijdens op tv politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen een uit de grond. naar Ze wil de nu ook in Europa groot uit worden, de terwijl ze het eigenlijk tègen dat Europa is. Soms van met steun van op andere een dierenactivisten die geweld niet uit afzweren. het Wat zijn de op tv consequenties van haar dogmatische idealen?  En naar kan het naar eigenlijk uberhaupt wel wat op tv ze met wil?

20:25),Eva op tv Jinek ontvangt in Een op het Een de beste met ballerina van tijdens Nederland: Igone op tv de Jongh de (34 jaar). een Deze eerste soliste van het de Nationaal Ballet een staat al jaren het aan de top en op tv is de op tv muze van tijdens choreograaf Hans van Manen.  Jonge door talenten een willen volgens haar te snel de tijdens top bereiken, terwijl een er een jarenlang hard trainen tijdens en doorzettingsvermogen voor nodig op is.  Eva tijdens Jinek gaat de met haar in op gesprek over De Jongh’s eigen discipline, in de een hang naar perfectie en haar met keuze om tijdens naar haar op tv carrière moeder te met worden.

20:25),Vanavond uit ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert op naar Mak in Eén op in Eén. door Op de dag dat uit wij onze tijdens vrijheid vieren maakt Geert een Mak zich grote zorgen over met die vrijheid. tijdens Die naar danken wij, zo zegt hij, door zo ontzettend aan de Europa. Maar op tv op de drempel naar van de in Europese verkiezingen zien 'wij' dat de hele Europa het steeds minder zitten. Waar ging in het mis? Is in het nog op te het repareren? En zo niet, hoe loopt het het tijdens dan - van met Poetin op de tijdens achtergrond - met ons met af? De een chroniqeur van van Europa, Geert Mak. van Over vrijheid en het inmiddels het impopulaire met ideaalVanavond ontvangt Sven door Kockelmann schrijver Geert Mak van in Eén op van Eén. Op de naar dag dat wij onze op tv in vrijheid vieren maakt met Geert Mak zich grote met zorgen over die vrijheid. Die door danken wij, naar zo de zegt hij, zo ontzettend in aan Europa. Maar de op de drempel de van de Europese in verkiezingen zien 'wij' dat hele de Europa steeds op tv minder het zitten. Waar ging het mis? Is op het het nog te repareren? En naar zo niet, hoe uit loopt het op tv dan - met Poetin van op de achtergrond tijdens - met ons uit af? De chroniqeur van een Europa, op tv Geert Mak. Over naar vrijheid en de het inmiddels impopulaire op ideaal

20:25),Eva Jinek in ontvangt vanavond het in Eén met op Eén Jules Schelvis. met De nu van 93-jarige Schelvis is van uit Joodse komaf en het overlevende van het zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij door is de de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. in een Tijdens de Tweede Wereldoorlog op werd hij als 21-jarige uit in Amsterdam door de door door Duitse bezetter opgepakt, tegelijk het met zijn vrouw Rachel en in een groot een deel van een zijn familie. naar Behalve zijn zuster en moeder werd tijdens zijn hele familie het door de in nazi's omgebracht. uit Jules Schelvis vindt dat van de dodenherdenking op tijdens uit 4 mei terug moet naar de in de herdenking zoals die de oorspronkelijk bedoeld is, van alleen slachtoffers herdenken die zijn omgekomen de of vermoord tijdens in een de Tweede Wereldoorlog. Er op tv zou ook een aparte krans op tv naar moeten komen voor door de Joodse slachtoffers, dat een is nu niet het geval. door Ook op zal Schelvis ingaan op een de recente trend van uit ‘derde generatie slachtoffers’, tijdens die het kampnummer de van op hun grootouders op met hun arm de laten tatoeëren en de commotie uit rondom het toneelstuk het Anne, dat gebaseerd een is op het wereldberoemde op tv dagboek van Anne het het Frank.

20:25),Vanavond naar ontvangt Sven Kockelmann in in Eén op in Eén de Rotterdamse uit advocate Carrie Jansen. Zij op maakt zich op grote zorgen over de bezuinigingsplannen tijdens op de op gefinancierde rechtsbijstand van de Fred Teeven, tijdens staatssecretaris van van Veiligheid en Justitie. ‘Mensen worden rechteloos, het als Teeven zijn naar plannen het doorzet,’ aldus Carrie Jansen. Maar de ook binnen uit haar beroepsgroep het wordt de noodklok geluid. Volgens naar de Vereniging van een het Sociale Advocatuur (VSAM) en de op Nederlandse naar Orde van Advocaten heeft de een crisis zwaar toegeslagen in onder raadslieden tijdens en dreigen het tientallen advocatenkantoren om naar te vallen als de met voorgenomen bezuinigingen niet van tafel door verdwijnen. uit een Carrie Jansen werd bekend een als de columniste de en cabaretière ‘Carrie’, met een naar de grote bos rode krullen. door Op haar 50ste met maakte zij een een ommezwaai in naar haar leven en ging rechten studeren. met Nu is ze een al een het aantal uit jaar werkzaam in de sociale uit advocatuur. naar Met veel flair naar en lak aan conventies komt het ze de op voor de belangen van cliënten de aan door de onderkant van de tijdens samenleving.

20:25),Eva op tv Jinek ontvangt in Eén in op Eén de wietteler een Doede de Jong het uit Appelscha. tijdens Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot op naar honderd uur werkstraf en een betaling de van ruim de 233.000 euro. Volgens de naar rechtbank is uit dat de in winst die op tv hij uit de in hennepteelt heeft genoten. Eva het Jinek gaat met met hem in gesprek over zijn de jarenlange strijd door voor de legalisering de van wiet. Cannabisgebruikers uit op heel op tv Nederland proberen nu via crowdfunding tijdens geld in door te zamelen van om de boete tijdens van Doede met te kunnen betalen. Gaat in dat voldoende opleveren op tv of maakt deze een hoge boete een eind de aan de de kruistocht van deze biologische  naar wietteler?

20:25),De roep om een naar meer geld naar Defensie klinkt naar steeds luider. uit Na de naar ChristenUnie en de SGP wil nu tijdens ook de VVD op tv tijdens dat minister Dijsselbloem van door Financiën extra geld vrijmaakt voor een Defensie. van De een voormalig minister van Defensie Hans Hillen op tv is verbaasd. tijdens Toen tijdens hij de grote op bezuinigingsoperatie van 1 miljard euro op tv op Defensie moest op begeleiden, op hoorde hij de van VVD niet. Hans Hillen de is vanavond de in gast van Sven Kockelmann in op met Eén op Eén.De roep om meer op tv geld naar Defensie door klinkt steeds luider. een Na de ChristenUnie op en de SGP tijdens wil door nu ook de VVD dat de minister Dijsselbloem van de Financiën extra geld door vrijmaakt tijdens voor Defensie. in De voormalig minister naar van Defensie Hans Hillen tijdens is verbaasd. Toen hij uit de door grote bezuinigingsoperatie van 1 uit miljard euro op tijdens Defensie door moest begeleiden, hoorde hij op tv de VVD niet. Hans Hillen door tijdens is vanavond de gast van tijdens Sven Kockelmann het in Eén het op Eén.

juli 2020
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!