Programma gemist?

20:25),Eva tijdens Jinek ontvangt door vanavond in Eén op Eén Hugo naar Bergveen (pseudoniem). naar Hij probeerde in 2010 in zijn vrouw uit en daarna op tv zichzelf van het leven te van beroven. De poging in mislukte uit uiteindelijk. Bergveen de was een ogenschijnlijk normaal functionerende man, in met van een managementfunctie, die met plotseling besloot tot het deze wanhoopsdaad. met Hij zat vier jaar vast en uit is uit sinds begin dit jaar weer uit op vrije voeten. op tv Hij heeft zijn het gevangenschap gebruikt het om het zichzelf tegen het licht te op houden, zo zegt met Bergveen. Dat heeft confronterende van inzichten door opgeleverd, maar de ook ervaringen in een wereld in waar hij geen weet in de van had. tijdens Hoe komt iemand tot van zo’n daad? In het Eén op Eén van vanavond het relaas van de naar een dader van van een familiedrama.

20:25),Hij de groeide op op tv in totale armoede in op tv Mexico. Met een door grote passie: honden. Als met jonge man drong hij naar illegaal Amerika een binnen. in Waar hij zijn levenslange droom het waar zou maken:  De tijdens beste naar hondentrainer ter wereld worden. Met op tv succes: hij op tv bouwde het een miljoenen imperium op. Maar het niet zonder zware met tegenslag een of controverse. ’s door Werelds bekendste hondenfluisteraar Cesar Millan is het te op gast in een Eén op Eén.

20:25),Vanavond ontvangt Sven het uit Kockelmann in Eén op Eén de de ‘voetbalvader van een Nederland’, Foppe de op tv Haan. Jarenlang naar trainer van SC Heereveen de en Jong naar Oranje. Met in Jong Oranje werd hij twee een keer Europees Kampioen. Foppe door de tijdens Haan is groot naar fan van Louis het Van Gaal, in hoewel hij de kansen van Oranje een op door het Wereldkampioenschap in van Brazilië nogal zwart van inziet.  De op Haan is nog steeds in niet te spreken over tijdens de houding op tv van verwende en een veel te in vroeg rijke voetballers, de tijdens blingbling generatie. Verder heeft naar hij geanalyseerd het waarom het Marokkaanse Nederlandse voetballers veel te met weinig doorbreken, moet de de KNVB op de naar schop de en wil de hij dat kinderen uit op de lagere school door minimaal twee naar uur per dag uit sporten.

20:25),Vanavond in Eén het op Eén ontvangt van Eva op tv Jinek Q-koortsslachtoffer een Bert Brunninkhuis. Ruim vijf met jaar nadat hij naar werd besmet met Q-koorts kampt van van hij nog steeds met de uit gevolgen. Werken naar kan hij niet met meer. Een fietstochtje vanuit Den op Bosch in naar Helvoirt om op asperges te het kopen, werd hem noodlottig. Zijn tijdens ziekte uit en die van veel door medepatiënten was te door voorkomen geweest, zo in zegt hij. De overheid tijdens greep een te laat in en wilde niet het op vertellen welke bedrijven de besmet waren met Q-koorts. Brunninkhuis uit opent opnieuw de een discussie de over de verantwoordelijkheid uit van de overheid.

20:25),Vanavond ontvangt Sven naar Kockelmann in uit Eén op uit Eén de staatssecretaris van Veiligheid met in en Justitie, Fred in Teeven.

20:25),In Eén de op één: Minister van met Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. het Over Oekraïne de en de de nieuwe Europese sancties. op Is dreigen het met economische sancties genoeg tijdens om Poetin in door te laten binden? En is tijdens de minister op bereid deze sancties de af te roepen, het ook als van het Nederlandse bedrijfsleven op tv daar hard een door getroffen wordt? Ook praten door we met hem op tv over Europa. Nederlanders willen op tv door minder Europa, terwijl een veel problemen juist om méér Europa tijdens vragen. Over door deze van Europese spagaat, over Eurofielen en uit Eurocritici en naar meer.

20:25),Voor een het eerst praat de oud Rabobank-topman Herman een Wijffels uitgebreid en open over een het van Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago uit het van de bank die hij groot een maakte in een van keer naar de een prullenbak verwees. door Ook op tv praat hij openlijk over een het dopingschandaal bij naar ‚zijn’ wielerploeg. tijdens Dat doet hij vanavond in het de KRO-NCRV programma op Een op Een. in Herman Wijffels door had minister-president kunnen naar worden, of op bestuursvoorzitter van Phillips. Maar de Wijffels, die de van Rabobank naar groot maakte, koos met ervoor zich in te een zetten voor een betere wereld. naar Hij naar heeft scherpe kritiek op op politici en op topmanagers van tijdens dit moment, die van denken nog altijd veel de te veel aan het in korte termijnbelang. Waar door komt zijn enorme het gedrevenheid naar vandaan? Dat vertelt tijdens hij in Een op uit Een door naar aanleiding van zijn op biografie (De Opdracht - Jan het Smit) die uit deze week verschijnt. op tv In het een programma spreekt de hij openlijk over zijn jeugd en naar het zijn leven en zijn de spiritualiteit.

20:25),Eva door Jinek ontvangt van vanavond in Eén op Eén tijdens kunstenares op tv Tinkebell. Ze kwam gisteren op tv terug uit Bangladesh, in waar ze botten met heeft meegenomen de van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek de in Dhaka. op Ruim een jaar het tijdens geleden kwamen meer dan duizend mensen op tv om bij de de met ramp. De kunstenares in zegt geschokt zijn van naar de kleren met en de menselijke door resten die er nog lagen een en niet geborgen het waren. Tinkebell voelde zich tijdens tijdens gedwongen door de het wanhopige mensen ter plekke om de uit op tv botten mee te nemen. ‘Ze benaderden door mij naar met de door botjes, die echt letterlijk tijdens in mijn tas werden in geduwd. Ik in voelde me heel erg bezwaard.’ door TINKEBELL, pseudoniem op van Katinka Simonse, op is een controversiële van Nederlandse kunstenares, de die vooral in bekend is om het verwerken in een van dieren in haar uit werken. Zo maakte zij een eerder met een tas van het haar overleden kat.

20:26),Sven Kockelmann ontvangt op het vanavond in Eén het op Eén Marianne de Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de het de Dieren. De op tv politieke dierengoeroe stamt van wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze naar wil nu het ook in Europa op groot worden, op tv terwijl ze eigenlijk tègen dat het Europa de is. Soms in met steun van andere dierenactivisten in die geweld niet naar afzweren. Wat zijn in de op tv consequenties van haar dogmatische idealen?  En het kan het eigenlijk in uberhaupt wel naar wat ze op wil?

20:25),Eva op tv Jinek ontvangt in door Een op Een de op beste ballerina van naar Nederland: Igone in de Jongh (34 jaar). uit Deze eerste in soliste van het tijdens Nationaal Ballet staat al op naar jaren aan de top van en is de naar muze van choreograaf tijdens Hans van tijdens Manen.  Jonge talenten willen op volgens haar te snel de de top bereiken, van terwijl er jarenlang hard op tv trainen en doorzettingsvermogen een het voor nodig is.  het Eva Jinek gaat met met haar in met gesprek over De Jongh’s eigen de discipline, de hang naar naar perfectie en een haar het keuze om tijdens haar carrière moeder van te uit worden.

20:25),Vanavond in ontvangt Sven tijdens Kockelmann schrijver Geert Mak in uit Eén van op Eén. Op de in dag dat met wij onze vrijheid de vieren maakt Geert Mak zich een grote zorgen over van die met vrijheid. Die danken op wij, zo zegt van hij, zo de ontzettend aan Europa. Maar op de het drempel van met de Europese op verkiezingen zien de 'wij' dat hele naar Europa steeds minder naar zitten. Waar ging het mis? met Is tijdens het nog te repareren? En zo met niet, hoe loopt van het met dan - met door Poetin op de op achtergrond - met ons de af? De chroniqeur uit van Europa, in Geert Mak. Over vrijheid naar en het inmiddels met impopulaire ideaalVanavond ontvangt door Sven Kockelmann schrijver Geert het Mak in in Eén op Eén. naar Op de op dag het dat wij onze vrijheid vieren op maakt Geert Mak op tv zich grote zorgen op over die vrijheid. Die door danken wij, een zo zegt hij, van zo ontzettend aan uit Europa. Maar op de tijdens tijdens drempel van de een Europese verkiezingen zien in 'wij' dat hele Europa steeds op minder zitten. Waar ging uit het mis? Is in het nog te tijdens repareren? En zo het niet, het hoe loopt het dan - van met uit Poetin op de achtergrond door - met op ons af? De chroniqeur van van Europa, Geert Mak. door Over vrijheid op tv en het inmiddels impopulaire op van ideaal

20:25),Eva het Jinek ontvangt vanavond in Eén op op met Eén Jules Schelvis. De op nu 93-jarige Schelvis is een in van Joodse komaf en uit overlevende van zeven op tv concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de de enige nu van nog levende de Sobibor-overlevende. de Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd hij naar als 21-jarige in in Amsterdam op tv door de Duitse bezetter opgepakt, op tegelijk met op tv zijn vrouw Rachel door en naar een groot deel van zijn op tv familie. Behalve zijn zuster een en moeder werd naar van zijn hele familie door de de nazi's het omgebracht. Jules Schelvis vindt op tv dat de dodenherdenking op op tv 4 met mei terug naar moet naar de herdenking zoals die tijdens oorspronkelijk uit bedoeld is, alleen met slachtoffers herdenken die met zijn omgekomen of door vermoord tijdens de Tweede naar Wereldoorlog. met Er zou ook de een aparte krans moeten komen tijdens voor de Joodse de slachtoffers, dat is nu het niet het geval. het Ook zal Schelvis op ingaan op in de naar recente trend van ‘derde generatie slachtoffers’, in die het op kampnummer van uit hun grootouders op hun in arm laten tatoeëren in en de commotie de rondom het toneelstuk uit Anne, uit dat gebaseerd is op op het wereldberoemde dagboek van naar Anne op tv Frank.

20:25),Vanavond uit ontvangt Sven Kockelmann het in Eén op naar Eén de Rotterdamse advocate Carrie in Jansen. Zij tijdens maakt zich grote zorgen de op over de bezuinigingsplannen het op de gefinancierde rechtsbijstand de van Fred Teeven, staatssecretaris het van Veiligheid door en Justitie. ‘Mensen een worden rechteloos, als met Teeven zijn plannen doorzet,’ aldus met Carrie Jansen. Maar een ook binnen het haar beroepsgroep wordt de op noodklok geluid. in Volgens de het Vereniging van door Sociale Advocatuur (VSAM) en de in Nederlandse Orde door van Advocaten heeft de crisis van zwaar toegeslagen onder naar tijdens raadslieden en dreigen tientallen advocatenkantoren het om op te vallen als de op tv voorgenomen bezuinigingen tijdens niet van tafel verdwijnen. door Carrie Jansen werd op tv bekend als de in columniste de en cabaretière ‘Carrie’, met een van grote bos rode op tv krullen. Op haar op 50ste door maakte zij een ommezwaai in op tv haar leven naar en ging rechten door studeren. Nu is het ze een al een aantal jaar werkzaam in naar de op tv sociale advocatuur. met Met veel flair en lak aan op tv conventies op komt ze op van voor de belangen van tijdens cliënten in aan de onderkant op tv van de samenleving.

20:25),Eva op tv Jinek ontvangt in Eén in op Eén de wietteler Doede de het naar Jong uit Appelscha. Afgelopen in vrijdag werd hij veroordeeld tot door honderd uur werkstraf op tv en een betaling met van ruim een 233.000 van euro. Volgens de rechtbank is dat een de winst op die hij uit tijdens de hennepteelt heeft genoten. uit van Eva Jinek gaat met met hem in gesprek over zijn op tv jarenlange in strijd voor de legalisering van een het wiet. Cannabisgebruikers uit heel naar Nederland proberen op nu via crowdfunding geld in te met zamelen om op de boete op van Doede te kunnen een betalen. Gaat door dat voldoende het opleveren of maakt deze hoge boete uit door een eind aan de in kruistocht van deze biologische  de wietteler?

20:25),De roep om een meer geld naar naar op Defensie klinkt steeds luider. van Na de in ChristenUnie en de SGP wil nu op tv ook van de VVD dat minister naar Dijsselbloem van Financiën op tv extra geld vrijmaakt op voor door Defensie. De voormalig naar minister van Defensie met Hans Hillen is door verbaasd. Toen hij de op grote bezuinigingsoperatie van 1 uit tijdens miljard euro op tijdens Defensie moest begeleiden, hoorde hij met de VVD niet. door Hans Hillen is vanavond uit op tv de gast van van Sven Kockelmann in Eén op Eén.De door naar roep om meer geld naar naar Defensie klinkt steeds luider. op tv Na de uit ChristenUnie en door de SGP wil nu het ook de VVD op tv dat minister een Dijsselbloem van tijdens Financiën extra geld in vrijmaakt voor Defensie. uit De voormalig tijdens minister van Defensie uit Hans Hillen is verbaasd. op tv Toen hij de grote van bezuinigingsoperatie uit van 1 miljard in euro op Defensie moest begeleiden, hoorde door hij de op tv VVD op niet. Hans Hillen is vanavond de van op gast van Sven Kockelmann in op tv Eén op het Eén.

oktober 2020
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!