Programma gemist?

20:25),Eva uit Jinek ontvangt vanavond in Eén op tv op Eén van Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij uit probeerde in 2010 in zijn vrouw en met daarna zichzelf van van een het leven te beroven. naar De poging naar mislukte uiteindelijk. Bergveen het was een ogenschijnlijk normaal functionerende op tv man, met een in managementfunctie, die plotseling besloot in tot deze wanhoopsdaad. op tv Hij zat met vier jaar vast en op is sinds van begin dit jaar weer tijdens op op tv vrije voeten. Hij heeft zijn een gevangenschap gebruikt van om zichzelf een tegen het licht op tv te houden, zo het zegt Bergveen. door Dat heeft confronterende inzichten opgeleverd, een maar van ook ervaringen in de een wereld waar hij geen weet uit van had. van het Hoe komt iemand de tot zo’n daad? In Eén op het op Eén vanavond het relaas de van uit een dader van een met familiedrama.

20:25),Hij in groeide op op in totale armoede in Mexico. een Met een grote op tv passie: honden. Als jonge tijdens man drong naar hij illegaal Amerika met binnen. Waar hij zijn van levenslange droom waar een zou maken:  uit De beste van hondentrainer ter in wereld worden. Met succes: hij bouwde met een miljoenen een imperium op. Maar met niet zonder zware tegenslag naar door of controverse. ’s met Werelds bekendste hondenfluisteraar Cesar Millan is met te gast uit in tijdens Eén op Eén.

20:25),Vanavond van ontvangt Sven het Kockelmann in Eén door op Eén de met ‘voetbalvader van Nederland’, door Foppe de Haan. Jarenlang naar trainer van SC Heereveen de en op Jong Oranje. Met met Jong Oranje werd hij twee keer tijdens Europees uit Kampioen. Foppe de op tv Haan is groot fan door van Louis Van een Gaal, hoewel hij de op kansen van in Oranje tijdens op het Wereldkampioenschap in op tv Brazilië nogal zwart een inziet.  De Haan tijdens is nog met steeds niet te spreken over de de houding van verwende van en veel te de vroeg op rijke voetballers, de blingbling generatie. op Verder naar heeft hij geanalyseerd een waarom het Marokkaanse Nederlandse voetballers veel te weinig tijdens doorbreken, moet de in KNVB naar op de schop de en wil van hij dat kinderen op op de lagere school minimaal twee uit uur per dag op de sporten.

20:25),Vanavond in Eén uit uit op Eén ontvangt in Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim door vijf jaar nadat in hij werd besmet in uit met Q-koorts kampt tijdens hij nog steeds uit met de gevolgen. Werken naar kan hij uit niet meer. Een fietstochtje vanuit op tv Den Bosch de naar Helvoirt om asperges te een de kopen, werd hem noodlottig. Zijn uit ziekte met en die van het veel medepatiënten was van te voorkomen geweest, door zo zegt hij. in De overheid greep te laat een in en wilde niet een op tv vertellen welke bedrijven besmet waren naar met Q-koorts. tijdens Brunninkhuis opent opnieuw naar de discussie over de verantwoordelijkheid het van de op overheid.

20:25),Vanavond ontvangt Sven op tv Kockelmann in Eén in op Eén op tv de staatssecretaris van op Veiligheid en Justitie, Fred uit op Teeven.

20:25),In Eén naar op één: Minister van van Buitenlandse het Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne naar en de nieuwe Europese van op sancties. Is dreigen tijdens met economische sancties een genoeg om Poetin in te laten van binden? En op tv is de minister het bereid deze sancties het af te tijdens roepen, ook als de het Nederlandse op tv bedrijfsleven daar hard door getroffen wordt? tijdens op Ook praten we met hem over het Europa. Nederlanders willen op tv minder Europa, terwijl de uit veel problemen juist om méér Europa tijdens vragen. Over deze op tv Europese tijdens spagaat, over de Eurofielen en Eurocritici en met meer.

20:25),Voor tijdens het eerst praat de oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid een en in open over het Libor-schandaal, dat in het op tv vlekkeloze imago van de op bank die hij in groot maakte in een door keer naar de het een prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk in over het het dopingschandaal bij ‚zijn’ in wielerploeg. van Dat doet hij op vanavond in het op tv KRO-NCRV programma Een op Een. naar Herman Wijffels had op naar minister-president kunnen worden, de of bestuursvoorzitter van Phillips. met Maar Wijffels, die de Rabobank een groot in maakte, koos ervoor tijdens zich in te zetten voor in een betere wereld. de van Hij heeft scherpe op kritiek op politici en tijdens topmanagers van dit moment, op die de denken nog altijd veel van te veel aan het een korte termijnbelang. Waar uit komt zijn de enorme uit gedrevenheid vandaan? Dat vertelt de hij in Een op Een met naar uit aanleiding van zijn biografie (De de Opdracht - Jan in Smit) in die deze week verschijnt. in In van het programma spreekt hij openlijk over van zijn jeugd en op zijn leven met en zijn het spiritualiteit.

20:25),Eva van Jinek ontvangt vanavond in van Eén op Eén kunstenares van Tinkebell. Ze op kwam gisteren terug uit in het Bangladesh, waar ze botten het heeft meegenomen van slachtoffers in van de ingestorte textielfabriek uit met in Dhaka. Ruim het een jaar van geleden kwamen meer dan duizend tijdens mensen om bij de het ramp. De kunstenares met zegt geschokt een zijn van de kleren met uit en de menselijke resten die er het nog uit lagen en het niet geborgen waren. Tinkebell voelde met zich gedwongen door het de uit wanhopige mensen ter door plekke om de botten mee te uit nemen. de ‘Ze benaderden mij met de op tv botjes, met die echt letterlijk in mijn door tas het werden geduwd. naar Ik voelde me heel erg van bezwaard.’ een TINKEBELL, pseudoniem van uit Katinka Simonse, is op tv een controversiële Nederlandse kunstenares, die van vooral bekend door is op om het verwerken van dieren door in haar met werken. Zo maakte zij eerder door een een tas van haar overleden een kat.

20:26),Sven Kockelmann ontvangt naar van vanavond in Eén op Eén Marianne in Thieme, van fractievoorzitter van de Partij naar voor van de Dieren. De de politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen naar uit de het grond. Ze de wil nu ook met in Europa groot de worden, terwijl ze op tv eigenlijk tègen dat Europa is. Soms het met steun van een andere dierenactivisten het die geweld niet afzweren. op Wat zijn de naar consequenties van haar op dogmatische idealen?  op En kan het tijdens eigenlijk uberhaupt wel wat door ze met wil?

20:25),Eva Jinek naar ontvangt in Een op naar Een de beste met ballerina van Nederland: op tv Igone de Jongh op (34 met jaar). Deze eerste soliste naar met van het Nationaal Ballet in staat al jaren aan tijdens de top en uit is het de muze van choreograaf Hans tijdens van uit Manen.  Jonge talenten willen uit volgens haar te de snel de top bereiken, door terwijl er jarenlang hard op trainen en een doorzettingsvermogen voor nodig met is.  uit Eva Jinek gaat in met haar in gesprek over met De tijdens Jongh’s eigen discipline, de hang naar op perfectie en door haar keuze om tijdens een uit haar carrière moeder te de worden.

20:25),Vanavond door ontvangt Sven op tv Kockelmann schrijver Geert Mak uit in Eén van op Eén. Op het de dag dat uit wij onze vrijheid vieren maakt op tv Geert Mak zich het grote in zorgen over die vrijheid. Die op danken uit wij, zo zegt hij, uit zo het ontzettend aan Europa. Maar de op de drempel op tv van de Europese verkiezingen in zien naar 'wij' dat hele Europa steeds op tv minder zitten. door Waar ging van het mis? Is het nog in te repareren? En het zo niet, hoe loopt door het dan - een met Poetin op tijdens de achtergrond - op in met ons af? De in chroniqeur van Europa, Geert Mak. op Over vrijheid het en tijdens het inmiddels impopulaire ideaalVanavond ontvangt Sven in Kockelmann schrijver op tv Geert op tv Mak in Eén op Eén. naar in Op de dag dat van wij onze vrijheid vieren van maakt Geert Mak een zich grote in zorgen over op die vrijheid. Die de danken wij, zo zegt hij, zo door de ontzettend aan Europa. Maar door op de drempel door van de Europese verkiezingen zien uit op 'wij' dat hele Europa steeds een minder zitten. Waar ging met het mis? Is van het met nog te repareren? En naar zo niet, hoe loopt op met het dan - met Poetin op de de achtergrond - op met ons af? met De chroniqeur tijdens van Europa, tijdens Geert Mak. Over met vrijheid en het een inmiddels impopulaire naar ideaal

20:25),Eva met Jinek ontvangt met vanavond in Eén op Eén Jules door op tv Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis de is van een Joodse komaf en het overlevende van zeven uit concentratie- en vernietigingskampen. Hij met is de enige nu op met nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de door Tweede Wereldoorlog werd hij een als 21-jarige het in Amsterdam door de de Duitse bezetter opgepakt, uit tegelijk een met zijn vrouw van Rachel en een tijdens groot deel van zijn tijdens familie. Behalve zijn zuster tijdens en door moeder werd zijn op tv hele familie door de door nazi's omgebracht. uit Jules van Schelvis vindt dat de dodenherdenking uit op 4 het mei terug moet naar de de naar herdenking zoals die oorspronkelijk bedoeld is, tijdens van alleen slachtoffers herdenken die zijn het omgekomen de of vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. met Er met zou ook uit een aparte krans moeten in komen voor de op Joodse slachtoffers, dat is nu uit door niet het geval. met Ook zal Schelvis de ingaan op de recente tijdens trend van ‘derde het generatie slachtoffers’, in die het kampnummer op van hun grootouders op uit hun arm laten tatoeëren en een de commotie rondom door het toneelstuk van Anne, dat uit gebaseerd is op het wereldberoemde het dagboek van Anne uit tijdens Frank.

20:25),Vanavond door ontvangt Sven Kockelmann in naar Eén op Eén de uit uit Rotterdamse advocate Carrie in Jansen. Zij maakt tijdens zich grote zorgen over de uit bezuinigingsplannen op uit de gefinancierde rechtsbijstand van uit Fred Teeven, de staatssecretaris van Veiligheid op en Justitie. ‘Mensen worden rechteloos, op tv met als Teeven zijn plannen doorzet,’ aldus de Carrie Jansen. uit Maar ook binnen op tv haar beroepsgroep wordt de op tv noodklok geluid. Volgens op de Vereniging tijdens van Sociale Advocatuur (VSAM) door en de Nederlandse uit Orde van door Advocaten heeft de crisis op tv in zwaar toegeslagen onder het raadslieden en dreigen tientallen advocatenkantoren om een te met vallen als de de voorgenomen bezuinigingen niet van tafel naar op verdwijnen. van Carrie Jansen werd bekend als de naar door columniste en cabaretière ‘Carrie’, met een een het grote bos rode krullen. Op de haar 50ste maakte naar zij de een ommezwaai in haar leven en in ging tijdens rechten studeren. Nu uit is ze al in een aantal de jaar werkzaam in de sociale advocatuur. het Met het veel flair en tijdens lak aan met conventies komt ze op de voor de belangen van cliënten het aan de naar onderkant van met de samenleving.

20:25),Eva op tv Jinek ontvangt in Eén op Eén door de wietteler in Doede de op tv Jong uit Appelscha. met Afgelopen vrijdag werd tijdens hij veroordeeld tot honderd op uur werkstraf met en een betaling van ruim 233.000 de euro. Volgens een de rechtbank is op dat tijdens de winst die hij uit in de hennepteelt heeft naar genoten. Eva Jinek gaat op tv met tijdens hem in gesprek over de zijn jarenlange strijd een voor de legalisering van een uit wiet. Cannabisgebruikers uit heel Nederland proberen naar nu via tijdens crowdfunding geld in een te een zamelen om de door boete van Doede uit te kunnen betalen. uit Gaat dat voldoende opleveren of maakt naar deze uit hoge boete een eind aan naar de een kruistocht van deze biologische  op tv wietteler?

20:25),De op tv roep om meer geld naar naar uit Defensie klinkt steeds luider. Na op tv de ChristenUnie met en de SGP met wil nu ook de VVD de dat minister van Dijsselbloem van Financiën van extra geld vrijmaakt voor op tv Defensie. door De van voormalig minister van Defensie Hans Hillen op is verbaasd. Toen op tv op hij de grote bezuinigingsoperatie van met 1 miljard euro op het Defensie moest begeleiden, door hoorde naar hij de op tv VVD niet. Hans Hillen uit is vanavond de het gast van Sven Kockelmann in het van Eén op Eén.De roep op tv om meer geld naar Defensie de klinkt op steeds luider. Na de ChristenUnie naar en de een SGP wil het nu ook de VVD in dat minister tijdens Dijsselbloem van Financiën op extra geld vrijmaakt voor Defensie. een naar De voormalig minister van Defensie in Hans Hillen is een verbaasd. tijdens Toen hij de grote in bezuinigingsoperatie van door 1 miljard euro de op Defensie tijdens moest begeleiden, hoorde hij de het VVD niet. Hans de Hillen in is vanavond de van gast van Sven Kockelmann in Eén op op een Eén.

mei 2019
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord