Programma gemist?

20:25),Eva Jinek ontvangt uit in vanavond in Eén op met Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). een Hij van probeerde in 2010 zijn op tv vrouw en daarna zichzelf van in het leven met te beroven. De op poging mislukte uiteindelijk. de Bergveen door was een ogenschijnlijk normaal tijdens functionerende man, met een een managementfunctie, in die plotseling besloot tot deze wanhoopsdaad. van Hij de zat vier tijdens jaar vast en is tijdens sinds begin dit tijdens jaar weer op vrije door voeten. een Hij heeft zijn gevangenschap gebruikt de om met zichzelf tegen het licht te houden, het zo van zegt Bergveen. Dat het heeft confronterende van inzichten opgeleverd, maar ook ervaringen in door een van wereld waar hij geen met weet van had. naar het Hoe komt op iemand tot zo’n daad? In Eén het op naar Eén vanavond het relaas de van het een dader van een uit familiedrama.

20:25),Hij van groeide op in totale op tv armoede in Mexico. in Met een grote passie: naar honden. Als jonge in man drong hij een illegaal Amerika in binnen. Waar op hij zijn levenslange naar droom waar zou maken:  op De in beste hondentrainer ter wereld worden. naar Met op succes: hij bouwde de een miljoenen imperium op op. Maar niet zonder zware uit tegenslag of controverse. door ’s Werelds bekendste in hondenfluisteraar naar Cesar Millan is te gast in een Eén op op Eén.

20:25),Vanavond ontvangt op Sven Kockelmann van in Eén uit op Eén de ‘voetbalvader van een Nederland’, Foppe de tijdens Haan. in Jarenlang trainer van SC Heereveen en het in Jong Oranje. Met Jong uit Oranje werd hij twee keer naar Europees tijdens Kampioen. Foppe de de Haan is groot fan van een Louis Van in Gaal, hoewel hij tijdens de kansen van Oranje naar op het Wereldkampioenschap naar in Brazilië uit nogal met zwart inziet.  De Haan is nog op van steeds niet te spreken over in de houding van verwende van en het veel te vroeg van rijke voetballers, de het blingbling generatie. Verder op tv heeft hij naar geanalyseerd waarom Marokkaanse naar Nederlandse voetballers veel van te weinig doorbreken, moet uit de KNVB op de het schop uit en wil hij dat kinderen een een op de lagere school minimaal twee in uur de per dag uit sporten.

20:25),Vanavond in tijdens Eén op Eén een ontvangt Eva Jinek de Q-koortsslachtoffer op tv Bert Brunninkhuis. Ruim vijf met jaar nadat door hij werd besmet met Q-koorts kampt uit hij met nog steeds met met de gevolgen. Werken van kan hij van niet meer. Een fietstochtje vanuit Den in Bosch naar Helvoirt door om asperges te op tv kopen, een werd hem noodlottig. Zijn in ziekte en die van in naar veel medepatiënten was te het voorkomen geweest, zo zegt op hij. De overheid naar greep te laat in door en wilde niet van vertellen op tv welke bedrijven de besmet waren met Q-koorts. Brunninkhuis van opent opnieuw de discussie uit over de met verantwoordelijkheid van de het overheid.

20:25),Vanavond het ontvangt Sven Kockelmann in Eén van van op Eén de staatssecretaris van uit Veiligheid en Justitie, Fred het naar Teeven.

20:25),In Eén op één: uit met Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. tijdens Over op tv Oekraïne en de nieuwe Europese tijdens sancties. Is dreigen het op met economische sancties genoeg om Poetin op tv in te door laten binden? En is uit uit de minister bereid op deze sancties af te roepen, ook op tv door als het Nederlandse bedrijfsleven daar hard met door getroffen wordt? een het Ook praten we met de hem over Europa. tijdens Nederlanders willen minder Europa, terwijl op tv veel problemen op juist met om méér Europa vragen. Over van deze de Europese spagaat, over op tv Eurofielen en Eurocritici en een meer.

20:25),Voor op het eerst praat oud de Rabobank-topman Herman Wijffels naar uitgebreid tijdens en open over het Libor-schandaal, de dat met het vlekkeloze imago een van de bank die uit hij groot maakte een in een keer door naar de prullenbak op tv verwees. Ook praat van hij openlijk met over het dopingschandaal bij van ‚zijn’ wielerploeg. Dat doet hij met door vanavond in het KRO-NCRV programma de Een door op Een. van Herman Wijffels had minister-president kunnen het worden, of bestuursvoorzitter naar van Phillips. Maar in Wijffels, die de de Rabobank groot maakte, koos het ervoor met zich in te het zetten voor een betere wereld. van Hij van heeft scherpe kritiek op tijdens politici tijdens en topmanagers van dit door moment, die denken op nog altijd veel te veel de aan het tijdens korte termijnbelang. het Waar komt de zijn enorme uit gedrevenheid vandaan? Dat vertelt hij in tijdens Een door op Een uit naar aanleiding van zijn biografie (De uit Opdracht - met Jan Smit) een die deze week door verschijnt. In het programma spreekt tijdens hij openlijk over uit zijn door jeugd en zijn op leven en zijn uit spiritualiteit.

20:25),Eva Jinek uit ontvangt tijdens vanavond in Eén het op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam naar in gisteren terug uit Bangladesh, waar naar ze botten heeft meegenomen de van slachtoffers van een de ingestorte textielfabriek het op in Dhaka. Ruim op tv een jaar geleden kwamen een meer dan duizend mensen van om in bij de ramp. De kunstenares een tijdens zegt geschokt zijn van de kleren in en het de menselijke resten die er tijdens nog lagen en naar niet geborgen waren. naar Tinkebell uit voelde zich gedwongen door de in de wanhopige mensen ter plekke om op tv de botten mee te met nemen. ‘Ze benaderden een mij met de op tv naar botjes, die echt letterlijk op tv in mijn tas werden geduwd. de Ik in voelde me heel erg tijdens bezwaard.’ tijdens TINKEBELL, pseudoniem van een Katinka Simonse, is een controversiële op van Nederlandse kunstenares, die vooral het bekend is een om het verwerken van dieren in op tv door haar werken. Zo maakte door zij eerder een tas op tv van haar een overleden kat.

20:26),Sven Kockelmann uit ontvangt vanavond in een Eén op Eén de Marianne naar Thieme, fractievoorzitter van door de Partij voor een de Dieren. De politieke dierengoeroe met stamt wereldwijd dierenpartijen de uit de grond. van Ze op wil nu ook in uit Europa groot worden, terwijl ze tijdens een eigenlijk tègen dat Europa naar is. Soms van met steun van uit andere dierenactivisten die geweld niet tijdens afzweren. Wat zijn de het consequenties van op haar dogmatische idealen?  naar En kan uit het eigenlijk uberhaupt van wel wat naar ze wil?

20:25),Eva het Jinek ontvangt in Een op door Een de beste van ballerina van Nederland: op tv Igone de Jongh uit (34 jaar). het Deze eerste soliste door van het uit Nationaal Ballet staat met al jaren aan de naar top en in is de muze van naar met choreograaf Hans van van Manen.  Jonge talenten de willen volgens haar van te snel de top bereiken, terwijl de er jarenlang hard naar trainen en de doorzettingsvermogen voor nodig is.  in naar Eva Jinek gaat met haar in op tijdens gesprek over De Jongh’s de eigen discipline, de hang tijdens naar op perfectie en haar keuze om tijdens van haar carrière door moeder op te worden.

20:25),Vanavond ontvangt een Sven Kockelmann het schrijver Geert Mak het in Eén op Eén. de Op de dag een een dat wij onze uit vrijheid vieren maakt uit Geert Mak zich grote op zorgen over die een vrijheid. Die danken wij, de zo zegt hij, met zo met ontzettend aan Europa. Maar uit op de drempel van uit de Europese van verkiezingen zien een 'wij' dat hele op Europa steeds minder zitten. uit Waar ging het met mis? Is het nog te met repareren? op En zo niet, door hoe loopt het dan - in met Poetin op tijdens de de achtergrond - met met ons af? De op chroniqeur van tijdens Europa, Geert Mak. Over vrijheid en het het inmiddels impopulaire het ideaalVanavond ontvangt Sven een naar Kockelmann schrijver Geert Mak tijdens in Eén op Eén. op tv Op de dag de dat wij van onze vrijheid vieren naar maakt Geert Mak op zich met grote zorgen over die vrijheid. tijdens Die danken wij, zo tijdens zegt hij, uit zo tijdens ontzettend aan Europa. Maar op een de drempel van de de Europese verkiezingen naar zien 'wij' dat op tv hele Europa steeds het minder zitten. Waar ging op tv het mis? uit Is het het nog te repareren? een En zo niet, hoe op tv loopt het dan - op met Poetin op op de achtergrond met - uit met ons af? De de chroniqeur van in Europa, Geert Mak. Over vrijheid door en het de inmiddels impopulaire van ideaal

20:25),Eva het Jinek ontvangt vanavond in naar Eén op Eén in Jules Schelvis. De in nu 93-jarige tijdens Schelvis is tijdens van Joodse komaf en een overlevende van zeven concentratie- in en vernietigingskampen. Hij is door de enige nu op tv nog levende de Sobibor-overlevende. Tijdens de het Tweede Wereldoorlog werd hij uit als 21-jarige van in Amsterdam door naar de Duitse bezetter naar opgepakt, met tegelijk met zijn op vrouw Rachel en een groot deel van van zijn met familie. Behalve zijn met zuster en uit moeder werd zijn hele familie tijdens door de de nazi's omgebracht. Jules op tv in Schelvis vindt dat de uit dodenherdenking op 4 mei op terug moet naar naar de herdenking zoals die in oorspronkelijk op tv bedoeld is, alleen slachtoffers herdenken van die zijn op tv omgekomen of vermoord tijdens tijdens de Tweede Wereldoorlog. van het Er zou ook een aparte van krans moeten komen door voor de Joodse slachtoffers, een dat tijdens is nu niet het van geval. Ook op tv zal Schelvis door ingaan op de recente trend van van met ‘derde generatie slachtoffers’, op die het kampnummer met van hun grootouders op met hun arm laten tatoeëren op en door de commotie rondom het toneelstuk op Anne, dat een gebaseerd is op het tijdens wereldberoemde dagboek door van Anne het Frank.

20:25),Vanavond ontvangt Sven het met Kockelmann in Eén het op Eén de Rotterdamse van advocate Carrie Jansen. Zij maakt tijdens de zich grote zorgen over op tv de bezuinigingsplannen op de de gefinancierde rechtsbijstand van Fred naar met Teeven, staatssecretaris van tijdens Veiligheid en Justitie. ‘Mensen van worden rechteloos, als van Teeven zijn plannen van doorzet,’ aldus Carrie met Jansen. Maar met ook binnen haar beroepsgroep wordt het de tijdens noodklok geluid. Volgens de Vereniging het van een Sociale Advocatuur (VSAM) en de de Nederlandse Orde het van Advocaten heeft uit de crisis zwaar toegeslagen naar onder raadslieden op tv en dreigen naar tientallen advocatenkantoren om op tv te vallen als de het voorgenomen bezuinigingen niet een van tafel verdwijnen. de Carrie Jansen tijdens werd bekend als naar de columniste tijdens en cabaretière ‘Carrie’, met een door grote bos rode de naar krullen. Op haar 50ste maakte de zij een ommezwaai een in haar leven en de ging op tv rechten studeren. Nu is door ze al een aantal uit het jaar werkzaam in de de sociale advocatuur. Met een veel flair en lak op tv aan conventies komt ze in op voor de naar op belangen van cliënten aan in de onderkant van op tv de samenleving.

20:25),Eva tijdens Jinek ontvangt in Eén op het Eén de een wietteler Doede de naar Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag op werd door hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf een en een met betaling van ruim het 233.000 euro. Volgens de tijdens rechtbank is op dat de winst op die hij uit uit de hennepteelt uit heeft genoten. Eva het Jinek gaat het met hem in gesprek over zijn een jarenlange strijd voor uit de legalisering met van wiet. uit Cannabisgebruikers uit heel een Nederland proberen nu via crowdfunding naar geld in te uit zamelen om op tv de boete van Doede uit op tv te kunnen betalen. Gaat naar dat voldoende opleveren of met maakt met deze hoge boete een eind de aan de kruistocht tijdens van op tv deze biologische  wietteler?

20:25),De roep om de meer de geld naar Defensie klinkt tijdens steeds luider. met Na de ChristenUnie en op tv de SGP wil nu van ook de VVD naar dat minister Dijsselbloem de van naar Financiën extra geld door vrijmaakt voor naar Defensie. De voormalig minister van van een Defensie Hans Hillen is tijdens verbaasd. Toen hij de van grote bezuinigingsoperatie van naar 1 miljard euro op in Defensie door moest begeleiden, hoorde hij in de de VVD niet. Hans in Hillen is vanavond de tijdens gast van met Sven Kockelmann in door Eén op Eén.De roep met om meer geld het naar Defensie van klinkt steeds luider. Na van de ChristenUnie met en de SGP wil tijdens nu ook de VVD dat een uit minister Dijsselbloem van Financiën een extra geld vrijmaakt voor Defensie. de De in voormalig minister van Defensie uit naar Hans Hillen is verbaasd. Toen hij op de de grote bezuinigingsoperatie van de 1 miljard euro op Defensie naar moest begeleiden, hoorde met hij de VVD van niet. Hans Hillen van is vanavond de met gast van Sven met Kockelmann in Eén het op met Eén.

november 2017
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord