Programma gemist?
april 2017
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functionerende man, met een managementfunctie, die plotseling besloot tot deze wanhoopsdaad. Hij zat vier jaar vast en is sinds begin dit jaar weer op vrije voeten. Hij heeft zijn gevangenschap gebruikt om zichzelf tegen het licht te houden, zo zegt Bergveen. Dat heeft confronterende inzichten opgeleverd, maar ook ervaringen in een wereld waar hij geen weet van had. Hoe komt iemand tot zo’n daad? In Eén op Eén vanavond het relaas van een dader van een familiedrama.

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bouwde een miljoenen imperium op. Maar niet zonder zware tegenslag of controverse. ’s Werelds bekendste hondenfluisteraar Cesar Millan is te gast in Eén op Eén.

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van Louis Van Gaal, hoewel hij de kansen van Oranje op het Wereldkampioenschap in Brazilië nogal zwart inziet.  De Haan is nog steeds niet te spreken over de houding van verwende en veel te vroeg rijke voetballers, de blingbling generatie. Verder heeft hij geanalyseerd waarom Marokkaanse Nederlandse voetballers veel te weinig doorbreken, moet de KNVB op de schop en wil hij dat kinderen op de lagere school minimaal twee uur per dag sporten.

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar Helvoirt om asperges te kopen, werd hem noodlottig. Zijn ziekte en die van veel medepatiënten was te voorkomen geweest, zo zegt hij. De overheid greep te laat in en wilde niet vertellen welke bedrijven besmet waren met Q-koorts. Brunninkhuis opent opnieuw de discussie over de verantwoordelijkheid van de overheid.

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roepen, ook als het Nederlandse bedrijfsleven daar hard door getroffen wordt? Ook praten we met hem over Europa. Nederlanders willen minder Europa, terwijl veel problemen juist om méér Europa vragen. Over deze Europese spagaat, over Eurofielen en Eurocritici en meer.

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het dopingschandaal bij ‚zijn’ wielerploeg. Dat doet hij vanavond in het KRO-NCRV programma Een op Een. Herman Wijffels had minister-president kunnen worden, of bestuursvoorzitter van Phillips. Maar Wijffels, die de Rabobank groot maakte, koos ervoor zich in te zetten voor een betere wereld. Hij heeft scherpe kritiek op politici en topmanagers van dit moment, die denken nog altijd veel te veel aan het korte termijnbelang. Waar komt zijn enorme gedrevenheid vandaan? Dat vertelt hij in Een op Een naar aanleiding van zijn biografie (De Opdracht - Jan Smit) die deze week verschijnt. In het programma spreekt hij openlijk over zijn jeugd en zijn leven en zijn spiritualiteit.

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer dan duizend mensen om bij de ramp. De kunstenares zegt geschokt zijn van de kleren en de menselijke resten die er nog lagen en niet geborgen waren. Tinkebell voelde zich gedwongen door de wanhopige mensen ter plekke om de botten mee te nemen. ‘Ze benaderden mij met de botjes, die echt letterlijk in mijn tas werden geduwd. Ik voelde me heel erg bezwaard.’ TINKEBELL, pseudoniem van Katinka Simonse, is een controversiële Nederlandse kunstenares, die vooral bekend is om het verwerken van dieren in haar werken. Zo maakte zij eerder een tas van haar overleden kat.

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze eigenlijk tègen dat Europa is. Soms met steun van andere dierenactivisten die geweld niet afzweren. Wat zijn de consequenties van haar dogmatische idealen?  En kan het eigenlijk uberhaupt wel wat ze wil?

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen volgens haar te snel de top bereiken, terwijl er jarenlang hard trainen en doorzettingsvermogen voor nodig is.  Eva Jinek gaat met haar in gesprek over De Jongh’s eigen discipline, de hang naar perfectie en haar keuze om tijdens haar carrière moeder te worden.

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de drempel van de Europese verkiezingen zien 'wij' dat hele Europa steeds minder zitten. Waar ging het mis? Is het nog te repareren? En zo niet, hoe loopt het dan - met Poetin op de achtergrond - met ons af? De chroniqeur van Europa, Geert Mak. Over vrijheid en het inmiddels impopulaire ideaalVanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de drempel van de Europese verkiezingen zien 'wij' dat hele Europa steeds minder zitten. Waar ging het mis? Is het nog te repareren? En zo niet, hoe loopt het dan - met Poetin op de achtergrond - met ons af? De chroniqeur van Europa, Geert Mak. Over vrijheid en het inmiddels impopulaire ideaal

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd hij als 21-jarige in Amsterdam door de Duitse bezetter opgepakt, tegelijk met zijn vrouw Rachel en een groot deel van zijn familie. Behalve zijn zuster en moeder werd zijn hele familie door de nazi's omgebracht. Jules Schelvis vindt dat de dodenherdenking op 4 mei terug moet naar de herdenking zoals die oorspronkelijk bedoeld is, alleen slachtoffers herdenken die zijn omgekomen of vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er zou ook een aparte krans moeten komen voor de Joodse slachtoffers, dat is nu niet het geval. Ook zal Schelvis ingaan op de recente trend van ‘derde generatie slachtoffers’, die het kampnummer van hun grootouders op hun arm laten tatoeëren en de commotie rondom het toneelstuk Anne, dat gebaseerd is op het wereldberoemde dagboek van Anne Frank.

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. ‘Mensen worden rechteloos, als Teeven zijn plannen doorzet,’ aldus Carrie Jansen. Maar ook binnen haar beroepsgroep wordt de noodklok geluid. Volgens de Vereniging van Sociale Advocatuur (VSAM) en de Nederlandse Orde van Advocaten heeft de crisis zwaar toegeslagen onder raadslieden en dreigen tientallen advocatenkantoren om te vallen als de voorgenomen bezuinigingen niet van tafel verdwijnen. Carrie Jansen werd bekend als de columniste en cabaretière ‘Carrie’, met een grote bos rode krullen. Op haar 50ste maakte zij een ommezwaai in haar leven en ging rechten studeren. Nu is ze al een aantal jaar werkzaam in de sociale advocatuur. Met veel flair en lak aan conventies komt ze op voor de belangen van cliënten aan de onderkant van de samenleving.

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de hennepteelt heeft genoten. Eva Jinek gaat met hem in gesprek over zijn jarenlange strijd voor de legalisering van wiet. Cannabisgebruikers uit heel Nederland proberen nu via crowdfunding geld in te zamelen om de boete van Doede te kunnen betalen. Gaat dat voldoende opleveren of maakt deze hoge boete een eind aan de kruistocht van deze biologische  wietteler?

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is verbaasd. Toen hij de grote bezuinigingsoperatie van 1 miljard euro op Defensie moest begeleiden, hoorde hij de VVD niet. Hans Hillen is vanavond de gast van Sven Kockelmann in Eén op Eén.De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is verbaasd. Toen hij de grote bezuinigingsoperatie van 1 miljard euro op Defensie moest begeleiden, hoorde hij de VVD niet. Hans Hillen is vanavond de gast van Sven Kockelmann in Eén op Eén.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord