Programma gemist?

20:25),Eva Jinek uit ontvangt van vanavond in Eén op op Eén Hugo Bergveen van (pseudoniem). Hij probeerde in op tv 2010 op zijn vrouw en daarna zichzelf een van het leven door te door beroven. De poging door mislukte uiteindelijk. Bergveen was een de ogenschijnlijk normaal functionerende man, met tijdens met een managementfunctie, de die plotseling besloot tot naar deze wanhoopsdaad. Hij zat vier met het jaar vast en is sinds het begin dit jaar weer een op het vrije voeten. met Hij heeft zijn tijdens gevangenschap gebruikt om zichzelf tegen op het licht te houden, door van zo zegt Bergveen. Dat op heeft confronterende inzichten opgeleverd, maar door ook een ervaringen in een wereld tijdens waar uit hij geen weet van van had. Hoe naar komt iemand met tot zo’n daad? In Eén met op Eén uit vanavond het door relaas van een dader op van een van familiedrama.

20:25),Hij een groeide op in totale armoede op naar in Mexico. Met tijdens een grote passie: honden. van Als jonge man drong hij door illegaal Amerika binnen. van Waar met hij zijn door levenslange droom waar een zou maken:  De beste hondentrainer van ter wereld worden. met Met succes: het hij bouwde een naar miljoenen imperium op. Maar niet het zonder uit zware tegenslag of door controverse. ’s Werelds bekendste hondenfluisteraar van Cesar Millan is de te in gast in Eén op naar Eén.

20:25),Vanavond in ontvangt Sven Kockelmann in door Eén op Eén naar de ‘voetbalvader van Nederland’, met Foppe met de Haan. Jarenlang door trainer van naar SC Heereveen en Jong van Oranje. Met Jong op Oranje werd de hij twee keer Europees op Kampioen. Foppe de het Haan is groot fan tijdens van op Louis Van Gaal, hoewel hij op tv de kansen door van Oranje met op het Wereldkampioenschap in Brazilië door nogal in zwart inziet.  De Haan is naar nog steeds tijdens niet te spreken door over de houding van verwende uit en veel door te uit vroeg rijke voetballers, de blingbling door generatie. de Verder heeft hij geanalyseerd het waarom Marokkaanse Nederlandse voetballers met veel een te weinig doorbreken, op tv moet de KNVB op in de schop het en wil op tv hij dat kinderen uit op de lagere school minimaal uit twee uur per met dag op tv sporten.

20:25),Vanavond in op Eén op op Eén ontvangt Eva in Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim naar op tv vijf jaar nadat uit hij werd besmet met uit Q-koorts kampt hij nog steeds tijdens met de gevolgen. in Werken kan hij naar niet meer. een Een door fietstochtje vanuit Den Bosch naar Helvoirt op op tv om asperges te van kopen, werd hem noodlottig. Zijn ziekte op en die van in veel medepatiënten in was te voorkomen op geweest, zo zegt de hij. naar De overheid greep te laat in tijdens door en wilde niet vertellen welke bedrijven op tv besmet waren met van Q-koorts. Brunninkhuis opent met opnieuw de tijdens discussie een over de verantwoordelijkheid uit van de overheid.

20:25),Vanavond ontvangt Sven door door Kockelmann in Eén op in Eén de staatssecretaris van Veiligheid een uit en Justitie, Fred het Teeven.

20:25),In Eén naar op één: Minister in van Buitenlandse Zaken Frans in Timmermans. op tv Over Oekraïne en de nieuwe van Europese sancties. een Is dreigen tijdens met economische sancties genoeg om Poetin op in te laten met binden? En naar is de het minister bereid deze sancties af uit te roepen, ook tijdens uit als het Nederlandse bedrijfsleven daar tijdens hard door in getroffen wordt? Ook praten met we door met hem over tijdens Europa. Nederlanders willen minder op tv Europa, terwijl veel problemen juist met naar om méér Europa vragen. naar Over deze naar Europese spagaat, over Eurofielen naar en Eurocritici en van meer.

20:25),Voor het door eerst praat met oud Rabobank-topman naar Herman Wijffels uitgebreid uit en open over het uit Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago naar naar van de bank op tv die hij groot maakte tijdens in een keer tijdens naar de prullenbak verwees. tijdens Ook praat hij openlijk naar over het een dopingschandaal bij ‚zijn’ op wielerploeg. Dat met doet hij vanavond in een het KRO-NCRV programma de Een op Een. met een Herman Wijffels had minister-president kunnen door worden, of met bestuursvoorzitter van Phillips. tijdens Maar Wijffels, die de de Rabobank groot maakte, koos naar de ervoor zich in te zetten voor op tv een door betere wereld. op tv Hij heeft scherpe naar kritiek op politici door en topmanagers van dit met moment, die denken nog altijd op tv veel te de veel aan het uit korte op tv termijnbelang. Waar komt zijn op tv enorme gedrevenheid op tv vandaan? Dat vertelt naar hij in Een het op Een naar aanleiding op tv van op zijn biografie (De Opdracht - Jan een Smit) uit die deze naar week verschijnt. In met het programma spreekt op hij openlijk over zijn jeugd en van zijn leven op en zijn een spiritualiteit.

20:25),Eva Jinek ontvangt naar vanavond met in Eén op Eén kunstenares door Tinkebell. Ze een kwam tijdens gisteren terug uit op Bangladesh, waar ze botten heeft het meegenomen in van slachtoffers van de ingestorte op tv textielfabriek in Dhaka. in Ruim een door jaar geleden kwamen meer de dan duizend mensen op tv om bij de een ramp. De kunstenares van zegt geschokt een zijn van de kleren tijdens naar en de menselijke op tv resten die er nog een lagen en niet geborgen op tv waren. op tv Tinkebell voelde zich gedwongen door op de wanhopige mensen ter in van plekke om de botten mee te het nemen. door ‘Ze benaderden van mij met de botjes, die echt tijdens letterlijk in naar mijn naar tas werden geduwd. Ik het voelde me heel erg een bezwaard.’ TINKEBELL, pseudoniem een met van Katinka Simonse, is een met controversiële Nederlandse kunstenares, het die vooral bekend de is een om het verwerken van dieren in naar haar werken. de Zo maakte van zij eerder een het tas van haar overleden tijdens kat.

20:26),Sven Kockelmann ontvangt door in vanavond in Eén op Eén van Marianne Thieme, tijdens fractievoorzitter van van de Partij voor naar de Dieren. De politieke op tv dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen op uit de grond. de Ze wil nu ook van in Europa op tv groot met worden, terwijl ze eigenlijk tègen dat naar door Europa is. Soms van met steun van andere naar dierenactivisten die geweld niet afzweren. tijdens Wat zijn de op tv consequenties uit van haar dogmatische op idealen?  En kan met het eigenlijk uberhaupt de wel wat ze de wil?

20:25),Eva op Jinek ontvangt in het Een op Een de van beste ballerina met van Nederland: Igone de Jongh het (34 jaar). met Deze de eerste soliste naar van het Nationaal Ballet op staat al jaren aan naar de naar top en is de muze in van choreograaf Hans van een Manen.  Jonge talenten het willen volgens het haar te snel de door top bereiken, terwijl op er jarenlang hard naar trainen en doorzettingsvermogen met voor nodig een is.  Eva Jinek gaat in met met haar in gesprek over De uit Jongh’s eigen discipline, naar met de hang naar perfectie en haar het keuze om tijdens door in haar carrière moeder te door worden.

20:25),Vanavond ontvangt een Sven Kockelmann door schrijver Geert Mak van in Eén op Eén. in Op tijdens de dag van dat wij onze naar vrijheid vieren maakt op tv Geert Mak zich grote tijdens zorgen over die door vrijheid. Die op tv danken wij, zo zegt op hij, zo ontzettend aan naar Europa. Maar op uit de drempel op tv van de Europese verkiezingen zien in 'wij' dat het hele Europa steeds door minder zitten. Waar door ging een het mis? Is het nog te het met repareren? En zo uit niet, hoe loopt het met dan - op tv met Poetin op de tijdens achtergrond - met ons af? op tv De chroniqeur van de Europa, Geert Mak. de Over in vrijheid en het tijdens inmiddels impopulaire ideaalVanavond op tv ontvangt Sven Kockelmann tijdens schrijver Geert Mak in de Eén op Eén. in naar Op de dag dat met wij onze vrijheid uit vieren maakt Geert Mak van zich door grote zorgen over die vrijheid. Die de danken wij, zo uit zegt hij, uit zo ontzettend door aan Europa. Maar in op de drempel een van de Europese verkiezingen zien naar 'wij' dat door hele Europa steeds minder tijdens tijdens zitten. Waar ging het naar mis? Is het nog op tv te repareren? de En zo niet, door hoe loopt het tijdens dan - met op tv Poetin op de de achtergrond - de met ons af? De chroniqeur op van Europa, een Geert Mak. Over vrijheid de en op het inmiddels impopulaire tijdens ideaal

20:25),Eva Jinek ontvangt naar vanavond in Eén van op tv op Eén Jules Schelvis. De door nu 93-jarige Schelvis tijdens is de van Joodse komaf en met overlevende van zeven concentratie- en de vernietigingskampen. van Hij is de enige nu van nog levende Sobibor-overlevende. op tv op tv Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd een hij als 21-jarige door in door Amsterdam door de Duitse bezetter het opgepakt, tegelijk met door zijn vrouw het Rachel en met een groot deel van zijn familie. met van Behalve zijn zuster en moeder in werd zijn hele in familie door door de nazi's uit omgebracht. Jules Schelvis vindt naar dat de dodenherdenking op door 4 mei een terug moet op naar de herdenking zoals een die oorspronkelijk bedoeld is, in alleen slachtoffers door herdenken die zijn van omgekomen of vermoord tijdens de de Tweede Wereldoorlog. het Er door zou ook een aparte krans in op tv moeten komen voor de Joodse op slachtoffers, van dat is nu niet het geval. in Ook zal Schelvis een ingaan een op de recente trend van van ‘derde generatie slachtoffers’, de die het met kampnummer van in hun grootouders op op hun arm laten tatoeëren uit en de commotie rondom in het een toneelstuk Anne, dat in gebaseerd is op het van wereldberoemde dagboek tijdens van Anne van Frank.

20:25),Vanavond een ontvangt Sven op tv Kockelmann in Eén op Eén de de Rotterdamse van advocate Carrie Jansen. uit Zij maakt zich grote zorgen in op tv over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde het rechtsbijstand van met Fred Teeven, staatssecretaris van met de Veiligheid en Justitie. ‘Mensen worden in rechteloos, op tv als Teeven zijn plannen tijdens doorzet,’ aldus Carrie Jansen. tijdens Maar ook binnen uit haar beroepsgroep wordt de tijdens noodklok geluid. het Volgens de Vereniging van op tv Sociale op Advocatuur (VSAM) en de Nederlandse van door Orde van Advocaten door heeft de crisis in zwaar toegeslagen onder raadslieden en van dreigen tientallen advocatenkantoren de om van te vallen als de voorgenomen tijdens bezuinigingen niet van tafel op tv verdwijnen. het Carrie Jansen werd de bekend als uit de met columniste en cabaretière ‘Carrie’, van met een grote de bos rode het krullen. Op haar 50ste naar maakte zij een ommezwaai in door door haar leven en ging rechten studeren. het het Nu is ze al een een aantal jaar in werkzaam in het de sociale advocatuur. Met veel flair op en lak in aan conventies komt van ze op voor de door belangen van door cliënten aan de onderkant naar tijdens van de samenleving.

20:25),Eva op tv Jinek ontvangt in Eén op Eén de met tijdens wietteler Doede de Jong uit naar Appelscha. Afgelopen het vrijdag werd hij veroordeeld tot een honderd in uur werkstraf van en een betaling van ruim 233.000 op tv euro. Volgens van de uit rechtbank is dat de een winst die hij uit de uit hennepteelt met heeft genoten. de Eva Jinek gaat met hem in uit gesprek over met zijn jarenlange strijd in voor de legalisering van met wiet. Cannabisgebruikers uit een heel op tv Nederland proberen nu via naar crowdfunding geld in door te zamelen om van de boete van op Doede te kunnen op tv betalen. Gaat dat voldoende naar opleveren op of maakt in deze hoge boete een eind aan tijdens de kruistocht van met deze biologische  de wietteler?

20:25),De roep om door in meer geld naar Defensie klinkt steeds de luider. Na de door ChristenUnie op tv en de SGP van wil nu ook met de VVD dat minister Dijsselbloem de van in Financiën extra geld uit vrijmaakt voor Defensie. een De voormalig minister van van Defensie Hans tijdens Hillen is het verbaasd. Toen hij de door grote bezuinigingsoperatie uit van 1 miljard euro op met Defensie moest begeleiden, tijdens hoorde hij op de VVD op tv niet. Hans Hillen is met vanavond van de gast van Sven van Kockelmann in Eén op het Eén.De roep om meer op van geld naar Defensie klinkt steeds op tv luider. Na de uit ChristenUnie en de tijdens SGP wil nu ook met de tijdens VVD dat minister Dijsselbloem het van Financiën extra geld met vrijmaakt het voor Defensie. van De voormalig uit minister van Defensie op tv Hans Hillen is verbaasd. Toen door hij de het grote bezuinigingsoperatie uit van 1 miljard tijdens euro op Defensie een moest begeleiden, hoorde hij met de VVD de niet. Hans Hillen is vanavond op tv de naar gast van Sven Kockelmann op tv in Eén op met Eén.

juli 2017
22-05-2014 20:25

Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

Eén op Eén - Hugo Bergveen (do 22 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Hugo Bergveen (pseudoniem). Hij probeerde in 2010 zijn vrouw en daarna zichzelf van het leven te beroven. De poging mislukte uiteindelijk. Bergveen was een ogenschijnlijk normaal functioneren...

20-05-2014 20:25

Cesar Millan (di 20 mei 2014

Eén op Eén - Cesar Millan (di 20 mei 2014

20:25),Hij groeide op in totale armoede in Mexico. Met een grote passie: honden. Als jonge man drong hij illegaal Amerika binnen. Waar hij zijn levenslange droom waar zou maken:  De beste hondentrainer ter wereld worden. Met succes: hij bou...

19-05-2014 20:25

Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

Eén op Eén - Foppe de Haan (ma 19 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de ‘voetbalvader van Nederland’, Foppe de Haan. Jarenlang trainer van SC Heereveen en Jong Oranje. Met Jong Oranje werd hij twee keer Europees Kampioen. Foppe de Haan is groot fan van L...

15-05-2014 20:25

Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

Eén op Eén - Bert Brunninkhuis (do 15 mei 2014

20:25),Vanavond in Eén op Eén ontvangt Eva Jinek Q-koortsslachtoffer Bert Brunninkhuis. Ruim vijf jaar nadat hij werd besmet met Q-koorts kampt hij nog steeds met de gevolgen. Werken kan hij niet meer. Een fietstochtje vanuit Den Bosch naar...

14-05-2014 20:25

Fred Teeven (wo 14 mei 2014

Eén op Eén - Fred Teeven (wo 14 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

13-05-2014 20:25

Frans Timmermans (di 13 mei 2014

Eén op Eén - Frans Timmermans (di 13 mei 2014

20:25),In Eén op één: Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Over Oekraïne en de nieuwe Europese sancties. Is dreigen met economische sancties genoeg om Poetin in te laten binden? En is de minister bereid deze sancties af te roep...

12-05-2014 20:25

Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

Eén op Eén - Herman Wijffels (ma 12 mei 2014

20:25),Voor het eerst praat oud Rabobank-topman Herman Wijffels uitgebreid en open over het Libor-schandaal, dat het vlekkeloze imago van de bank die hij groot maakte in een keer naar de prullenbak verwees. Ook praat hij openlijk over het d...

08-05-2014 20:25

Tinkebell (do 8 mei 2014

Eén op Eén - Tinkebell (do 8 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén kunstenares Tinkebell. Ze kwam gisteren terug uit Bangladesh, waar ze botten heeft meegenomen van slachtoffers van de ingestorte textielfabriek in Dhaka. Ruim een jaar geleden kwamen meer da...

07-05-2014 20:26

Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

Eén op Eén - Marianne Thieme (wo 7 mei 2014

20:26),Sven Kockelmann ontvangt vanavond in Eén op Eén Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren. De politieke dierengoeroe stamt wereldwijd dierenpartijen uit de grond. Ze wil nu ook in Europa groot worden, terwijl ze...

06-05-2014 20:25

Igone de Jongh (di 6 mei 2014

Eén op Eén - Igone de Jongh (di 6 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Een op Een de beste ballerina van Nederland: Igone de Jongh (34 jaar). Deze eerste soliste van het Nationaal Ballet staat al jaren aan de top en is de muze van choreograaf Hans van Manen.  Jonge talenten willen...

05-05-2014 20:25

Geert Mak (ma 5 mei 2014

Eén op Eén - Geert Mak (ma 5 mei 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann schrijver Geert Mak in Eén op Eén. Op de dag dat wij onze vrijheid vieren maakt Geert Mak zich grote zorgen over die vrijheid. Die danken wij, zo zegt hij, zo ontzettend aan Europa. Maar op de dremp...

01-05-2014 20:25

Jules Schelvis (do 1 mei 2014

Eén op Eén - Jules Schelvis (do 1 mei 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Twee...

30-04-2014 20:25

Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

Eén op Eén - Carrie Jansen (wo 30 apr 2014

20:25),Vanavond ontvangt Sven Kockelmann in Eén op Eén de Rotterdamse advocate Carrie Jansen. Zij maakt zich grote zorgen over de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Jus...

29-04-2014 20:25

Doede de Jong (di 29 apr 2014

Eén op Eén - Doede de Jong (di 29 apr 2014

20:25),Eva Jinek ontvangt in Eén op Eén de wietteler Doede de Jong uit Appelscha. Afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot honderd uur werkstraf en een betaling van ruim 233.000 euro. Volgens de rechtbank is dat de winst die hij uit de he...

28-04-2014 20:25

Hans Hillen (ma 28 apr 2014

Eén op Eén - Hans Hillen (ma 28 apr 2014

20:25),De roep om meer geld naar Defensie klinkt steeds luider. Na de ChristenUnie en de SGP wil nu ook de VVD dat minister Dijsselbloem van Financiën extra geld vrijmaakt voor Defensie. De voormalig minister van Defensie Hans Hillen is ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eén op Eén gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén op Eén de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén op Eén bij Eén op Eén liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén op Eén. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén op Eén gemist

Uitzending gemist van Eén op Eén? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eén op Eén, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eén op Eén gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eén op Eén? Hier kun je alle uitzendingen van Eén op Eén kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 22-05-2014 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord