Programma gemist?

21:35,Documentaire een over hulpverleners die proberen te naar voorkomen door dat mensen zelfmoord op plegen. De documentaire volgt op tv psychiater Chloe en uit sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen Geert de en op tv Bert.

augustus 2021
30-01-2014 21:36

Do 30 jan 2014

3Doc: Waarom wil jij dood? - Do 30 jan 2014

21:35,Documentaire over hulpverleners die proberen te voorkomen dat mensen zelfmoord plegen. De documentaire volgt psychiater Chloe en sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen Geert en Bert.

3Doc: Waarom wil jij dood? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Waarom wil jij dood? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Waarom wil jij dood? bij 3Doc: Waarom wil jij dood? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Waarom wil jij dood?. Heb je een uitzending van 3Doc: Waarom wil jij dood? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Waarom wil jij dood? gemist

Documentaire over hulpverleners die proberen te voorkomen dat mensen zelfmoord plegen. De documentaire volgt psychiater Chloe en sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen Geert en Bert.

Uitzending gemist van 3Doc: Waarom wil jij dood?? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Waarom wil jij dood? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-01-2014 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!