Programma gemist?

14...,Portret een van Sakyong Mipham met Rinpoche. Zoon van boeddhistisch leraar een Chögyam op Trungpa Rinpoche en door hoofd van een van in de het meest toonaangevende Tibetaans boeddhistische het bewegingen in het van Westen.

september 2020
02-02-2014 14:00

Leider van een verlichte samenleving (zo 2 feb 2014

An Uncommon King - Leider van een verlichte samenleving (zo 2 feb 2014

14...,Portret van Sakyong Mipham Rinpoche. Zoon van boeddhistisch leraar Chögyam Trungpa Rinpoche en hoofd van een van de meest toonaangevende Tibetaans boeddhistische bewegingen in het Westen.

An Uncommon King gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van An Uncommon King de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van An Uncommon King bij An Uncommon King liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van An Uncommon King. Heb je een uitzending van An Uncommon King gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

An Uncommon King gemist

Sakyong Mipham Rinpoche bekleedt een paar bijzondere posities tegelijkertijd. Hij is zoon van de boeddhistisch leraar Chögyam Trungpa Rinpoche en hoofd van een van de meest toonaangevende Tibetaans boeddhistische bewegingen in het Westen.

Uitzending gemist van An Uncommon King? Hier kun je alle uitzendingen van An Uncommon King kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2014 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!