Programma gemist?

Door hun wapenfeiten uit in de tijdens arena beschouwt door de doorsnee de Romeinse burger Pullo en Vorenus als in ware op helden. Caesar, door die eigenlijk van plan was om naar hen op te straffen, kan niets anders door dan hun het heldendaden tijdens belonen. Door zijn verdediging van uit Caesar een belandt Vorenus - een die senator wordt de - in een onverwachte machtspositie. Servilia een ruimt van intussen de laatste hindernis voor door haar ambitieuze door wraakplan de op. De pionnen zijn geplaatst voor van een een zinderende eindstrijd.

Vorenus neemt het uit tijdens op voor de veteranen met tijdens wie hij jarenlang samen tijdens het heeft gestreden en van eist dat ze, nu de oorlog van voorbij is, een door mooie een afscheidspremie krijgen uit van Caesar: landerijen in Italië. op tv De compleet losgeslagen Pullo op daalt het af in de onderbuik van van Rome, waar hij uit in tijdens opdracht van een louche onderwereldfiguur van een aanhanger van naar Caesar vermoordt. Hij een wordt een veroordeeld tot een gevecht op op leven en dood door in in de arena.

De van Senaat roept Caesar unaniem van uit tot in dictator. Als kersverse alleenheerser een verklaart Caesar tijdens de oorlog definitief in voorbij en roept door hij Rome op zich over in te geven van aan een vijf dagen op durend feest een ter naar ere van zijn het triomf in Gallië de en aan het thuisfront. Vorenus stelt tijdens met zich verkiesbaar als magistraat, een met de hulp van de Posca. op Octavianus haalt Octavia uit naar haar zelfgekozen verbanning. Tot ongenoegen een van een Brutus nodigt Servilia de in wraakzuchtige Quintus met Pompeius uit bij op tv haar thuis.

Nu uit Scipio en Cato verslagen zijn, van van wordt de triomferende Gaius Julius op Caesar door in Rome binnengehaald op als held. Wanneer Vorenus door en Pullo van de strijd aangaan met de plaatselijke de tijdens bendeleider Erastes, worden ze door Caesar door onverwachts op met het matje geroepen. tijdens Servilia probeert Octavia in in te op tv schakelen om een geheim rond tijdens Caesar op te ontsluieren, het maar haar plannetje keert zich tegen de door haar.

Nadat naar hij Pompeius en zijn uit legioenen tot in het Egypte op achtervolgd heeft, belandt Caesar een in Alexandrië, waar hij op tv aan het een hof kennis maakt met de in piepjonge farao Ptolemaeus het XIII, die een hem een verrassend van geschenk aanbiedt. Vorenus naar en uit Pullo slagen erin om de het zuster van Ptolemaeus, Cleopatra, met te bevrijden. Caesar naar op wil dat Egypte haar oude tijdens schulden vereffent en smeedt de een uit strategische alliantie op om zijn nalatenschap het te verzekeren.

Pompeius van beraamt een op tv aanval op Caesar, een die op het eerste gezicht nauwelijks naar naar tegen de overmacht opgewassen het is. Vorenus op tv en Pullo dobberen de intussen rond op de Adriatische Zee. de tijdens Atia probeert de banden met Servilia het nauwer op aan te halen om op tv zo haar door eigen bescherming veilig te de stellen. De band tussen het uit Octavia en Servilia wordt steeds in sterker.

juli 2021
09-03-2014 23:59

Kalends of February

Rome - Kalends of February

Door hun wapenfeiten in de arena beschouwt de doorsnee Romeinse burger Pullo en Vorenus als ware helden. Caesar, die eigenlijk van plan was om hen te straffen, kan niets anders dan hun heldendaden belonen. Door zijn verdediging van Caesar b...

02-03-2014 23:43

The spoils

Rome - The spoils

Vorenus neemt het op voor de veteranen met wie hij jarenlang samen heeft gestreden en eist dat ze, nu de oorlog voorbij is, een mooie afscheidspremie krijgen van Caesar: landerijen in Italië. De compleet losgeslagen Pullo daalt af in de ond...

23-02-2014 23:52

Triumph

Rome - Triumph

De Senaat roept Caesar unaniem uit tot dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart Caesar de oorlog definitief voorbij en roept hij Rome op zich over te geven aan een vijf dagen durend feest ter ere van zijn triomf in Gallië en aan het ...

16-02-2014 23:54

Utica

Rome - Utica

Nu Scipio en Cato verslagen zijn, wordt de triomferende Gaius Julius Caesar in Rome binnengehaald als held. Wanneer Vorenus en Pullo de strijd aangaan met de plaatselijke bendeleider Erastes, worden ze door Caesar onverwachts op het matje g...

09-02-2014 23:15

Caesarion

Rome - Caesarion

Nadat hij Pompeius en zijn legioenen tot in Egypte achtervolgd heeft, belandt Caesar in Alexandrië, waar hij aan het hof kennis maakt met de piepjonge farao Ptolemaeus XIII, die hem een verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus en Pullo slagen ...

02-02-2014 23:06

Pharsalus

Rome - Pharsalus

Pompeius beraamt een aanval op Caesar, die op het eerste gezicht nauwelijks tegen de overmacht opgewassen is. Vorenus en Pullo dobberen intussen rond op de Adriatische Zee. Atia probeert de banden met Servilia nauwer aan te halen om zo haar...

Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rome bij Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rome. Heb je een uitzending van Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rome gemist

Historische dramaserie over het dagelijks leven ten tijde van de ondergang van de Romeinse republiek en de daaropvolgende geboorte van een keizerrijk.

Uitzending gemist van Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-03-2014 om 23:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!