Programma gemist?

Door op tv hun wapenfeiten het in de arena op beschouwt de doorsnee Romeinse burger een Pullo en Vorenus met als naar ware helden. Caesar, die tijdens eigenlijk van op tv plan was om hen te de straffen, kan niets anders de dan hun heldendaden op op tv belonen. Door zijn verdediging met van Caesar met belandt Vorenus - die senator op wordt - naar in een onverwachte machtspositie. Servilia uit ruimt intussen de de laatste hindernis op voor haar de ambitieuze wraakplan op tv op. De pionnen zijn geplaatst voor met een met zinderende eindstrijd.

Vorenus neemt het naar in op voor de veteranen in met wie uit hij jarenlang samen heeft gestreden en in eist dat op ze, naar nu de oorlog voorbij is, een op mooie in afscheidspremie krijgen van Caesar: landerijen met in Italië. De naar compleet losgeslagen Pullo met tijdens daalt af in de uit onderbuik van Rome, waar op tv hij in opdracht in van door een louche onderwereldfiguur een van aanhanger van op Caesar vermoordt. Hij wordt veroordeeld op tot met een gevecht op in leven en dood in de tijdens arena.

De op Senaat roept Caesar unaniem op uit tot dictator. Als door kersverse alleenheerser door verklaart Caesar de oorlog door een definitief voorbij en roept hij door Rome op in zich over te geven aan tijdens een vijf met dagen naar durend feest ter ere op tv van zijn met triomf in Gallië en het aan het uit thuisfront. Vorenus stelt zich een verkiesbaar als magistraat, met in de hulp van Posca. het Octavianus haalt naar Octavia uit haar zelfgekozen op verbanning. Tot van ongenoegen van Brutus nodigt met naar Servilia de wraakzuchtige Quintus een Pompeius uit bij het haar thuis.

Nu Scipio tijdens en Cato verslagen een zijn, wordt de triomferende in Gaius Julius Caesar van het in Rome binnengehaald als held. Wanneer van Vorenus en door Pullo de door strijd aangaan met de met plaatselijke bendeleider Erastes, worden in ze door het Caesar onverwachts in op het matje geroepen. Servilia op tv probeert op Octavia in te schakelen om uit een op tv geheim rond Caesar te uit ontsluieren, met maar haar plannetje keert tijdens zich tegen een haar.

Nadat de hij Pompeius en zijn legioenen tijdens de tot in Egypte tijdens achtervolgd heeft, belandt Caesar in Alexandrië, het waar tijdens hij aan het het hof kennis de maakt met de piepjonge met farao Ptolemaeus XIII, van die hem naar een verrassend geschenk aanbiedt. de Vorenus en Pullo slagen door erin het om de zuster van Ptolemaeus, Cleopatra, een te op tv bevrijden. Caesar wil een dat Egypte haar oude de schulden vereffent en smeedt in een met strategische alliantie om op zijn nalatenschap te op tv verzekeren.

Pompeius met beraamt een aanval op op Caesar, die op in het eerste gezicht nauwelijks in tegen de overmacht uit opgewassen een is. Vorenus en Pullo dobberen met tijdens intussen rond op op de Adriatische Zee. Atia naar probeert de banden met de Servilia nauwer aan uit te uit halen om zo het haar eigen bescherming door veilig te stellen. het De band tussen Octavia en met Servilia door wordt steeds sterker.

januari 2021
09-03-2014 23:59

Kalends of February

Rome - Kalends of February

Door hun wapenfeiten in de arena beschouwt de doorsnee Romeinse burger Pullo en Vorenus als ware helden. Caesar, die eigenlijk van plan was om hen te straffen, kan niets anders dan hun heldendaden belonen. Door zijn verdediging van Caesar b...

02-03-2014 23:43

The spoils

Rome - The spoils

Vorenus neemt het op voor de veteranen met wie hij jarenlang samen heeft gestreden en eist dat ze, nu de oorlog voorbij is, een mooie afscheidspremie krijgen van Caesar: landerijen in Italië. De compleet losgeslagen Pullo daalt af in de ond...

23-02-2014 23:52

Triumph

Rome - Triumph

De Senaat roept Caesar unaniem uit tot dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart Caesar de oorlog definitief voorbij en roept hij Rome op zich over te geven aan een vijf dagen durend feest ter ere van zijn triomf in Gallië en aan het ...

16-02-2014 23:54

Utica

Rome - Utica

Nu Scipio en Cato verslagen zijn, wordt de triomferende Gaius Julius Caesar in Rome binnengehaald als held. Wanneer Vorenus en Pullo de strijd aangaan met de plaatselijke bendeleider Erastes, worden ze door Caesar onverwachts op het matje g...

09-02-2014 23:15

Caesarion

Rome - Caesarion

Nadat hij Pompeius en zijn legioenen tot in Egypte achtervolgd heeft, belandt Caesar in Alexandrië, waar hij aan het hof kennis maakt met de piepjonge farao Ptolemaeus XIII, die hem een verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus en Pullo slagen ...

02-02-2014 23:06

Pharsalus

Rome - Pharsalus

Pompeius beraamt een aanval op Caesar, die op het eerste gezicht nauwelijks tegen de overmacht opgewassen is. Vorenus en Pullo dobberen intussen rond op de Adriatische Zee. Atia probeert de banden met Servilia nauwer aan te halen om zo haar...

Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rome bij Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rome. Heb je een uitzending van Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rome gemist

Historische dramaserie over het dagelijks leven ten tijde van de ondergang van de Romeinse republiek en de daaropvolgende geboorte van een keizerrijk.

Uitzending gemist van Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-03-2014 om 23:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!