Programma gemist?

Door naar hun wapenfeiten op tv in de arena beschouwt de van doorsnee Romeinse tijdens burger Pullo en tijdens Vorenus als ware helden. een Caesar, die eigenlijk van naar plan was op tv om hen tijdens te straffen, met kan niets anders dan hun met heldendaden belonen. Door tijdens zijn verdediging door van Caesar belandt Vorenus - op die senator wordt naar - in van een onverwachte machtspositie. uit Servilia ruimt door intussen de laatste de hindernis voor haar het ambitieuze wraakplan op. De pionnen op naar zijn geplaatst voor een zinderende naar eindstrijd.

Vorenus door neemt het het op voor de veteranen met wie uit de hij jarenlang samen de heeft gestreden en eist dat uit ze, nu de naar oorlog het voorbij is, een mooie afscheidspremie krijgen op van Caesar: landerijen op tv in Italië. De van uit compleet losgeslagen Pullo daalt uit af in de onderbuik op van Rome, waar tijdens hij in opdracht van uit een louche uit onderwereldfiguur een aanhanger van door uit Caesar vermoordt. Hij op wordt veroordeeld tot door een gevecht op met leven en dood in een de arena.

De met Senaat roept Caesar unaniem uit met met tot dictator. Als kersverse met alleenheerser verklaart Caesar de met oorlog met definitief voorbij en roept in hij Rome op zich naar over te op tv geven aan een in vijf dagen durend feest met ter ere van van zijn triomf een in Gallië en aan het naar thuisfront. van Vorenus stelt zich op tv verkiesbaar als magistraat, met op tv de van hulp van Posca. Octavianus haalt door Octavia uit haar door zelfgekozen verbanning. naar Tot ongenoegen van uit Brutus nodigt Servilia de wraakzuchtige van tijdens Quintus Pompeius uit bij haar in thuis.

Nu op tv Scipio en Cato verslagen op zijn, wordt de met triomferende Gaius Julius op Caesar in door Rome binnengehaald als held. in Wanneer Vorenus op tv en Pullo de strijd aangaan op tv van met de plaatselijke van bendeleider Erastes, worden ze door door Caesar onverwachts op het het in matje geroepen. Servilia probeert de Octavia in te schakelen in om op een geheim rond Caesar te naar ontsluieren, door maar haar plannetje keert zich uit tegen een haar.

Nadat hij door Pompeius en zijn legioenen een tot in uit Egypte achtervolgd een heeft, belandt Caesar uit in Alexandrië, waar tijdens hij aan het hof kennis met maakt met op de piepjonge farao in Ptolemaeus XIII, met die hem uit een verrassend geschenk aanbiedt. door Vorenus en van Pullo slagen erin een om de zuster van door Ptolemaeus, Cleopatra, te tijdens bevrijden. Caesar wil dat door Egypte op tv haar oude schulden door vereffent en smeedt door een strategische alliantie door om zijn nalatenschap te op verzekeren.

Pompeius tijdens beraamt een het aanval op Caesar, die op uit het eerste gezicht nauwelijks naar van tegen de overmacht op opgewassen is. Vorenus en Pullo van dobberen intussen op rond op de de Adriatische Zee. Atia van probeert de een banden met Servilia nauwer aan te de halen tijdens om zo haar eigen het bescherming veilig te stellen. naar De band tussen op tv Octavia en tijdens Servilia op tv wordt steeds sterker.

mei 2021
09-03-2014 23:59

Kalends of February

Rome - Kalends of February

Door hun wapenfeiten in de arena beschouwt de doorsnee Romeinse burger Pullo en Vorenus als ware helden. Caesar, die eigenlijk van plan was om hen te straffen, kan niets anders dan hun heldendaden belonen. Door zijn verdediging van Caesar b...

02-03-2014 23:43

The spoils

Rome - The spoils

Vorenus neemt het op voor de veteranen met wie hij jarenlang samen heeft gestreden en eist dat ze, nu de oorlog voorbij is, een mooie afscheidspremie krijgen van Caesar: landerijen in Italië. De compleet losgeslagen Pullo daalt af in de ond...

23-02-2014 23:52

Triumph

Rome - Triumph

De Senaat roept Caesar unaniem uit tot dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart Caesar de oorlog definitief voorbij en roept hij Rome op zich over te geven aan een vijf dagen durend feest ter ere van zijn triomf in Gallië en aan het ...

16-02-2014 23:54

Utica

Rome - Utica

Nu Scipio en Cato verslagen zijn, wordt de triomferende Gaius Julius Caesar in Rome binnengehaald als held. Wanneer Vorenus en Pullo de strijd aangaan met de plaatselijke bendeleider Erastes, worden ze door Caesar onverwachts op het matje g...

09-02-2014 23:15

Caesarion

Rome - Caesarion

Nadat hij Pompeius en zijn legioenen tot in Egypte achtervolgd heeft, belandt Caesar in Alexandrië, waar hij aan het hof kennis maakt met de piepjonge farao Ptolemaeus XIII, die hem een verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus en Pullo slagen ...

02-02-2014 23:06

Pharsalus

Rome - Pharsalus

Pompeius beraamt een aanval op Caesar, die op het eerste gezicht nauwelijks tegen de overmacht opgewassen is. Vorenus en Pullo dobberen intussen rond op de Adriatische Zee. Atia probeert de banden met Servilia nauwer aan te halen om zo haar...

Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rome bij Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rome. Heb je een uitzending van Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rome gemist

Historische dramaserie over het dagelijks leven ten tijde van de ondergang van de Romeinse republiek en de daaropvolgende geboorte van een keizerrijk.

Uitzending gemist van Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-03-2014 om 23:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!