Programma gemist?

Door het hun wapenfeiten in de arena uit met beschouwt de doorsnee Romeinse op burger Pullo en het Vorenus als ware helden. Caesar, op tv naar die eigenlijk van plan was uit om hen op tv te straffen, kan niets op anders dan hun heldendaden tijdens belonen. Door zijn door verdediging van van Caesar in belandt Vorenus - in die senator wordt - in de een onverwachte machtspositie. een Servilia ruimt van intussen de door laatste hindernis voor haar ambitieuze wraakplan de op. een De pionnen zijn geplaatst een voor een zinderende een eindstrijd.

Vorenus neemt het uit op de voor de veteranen met wie naar op tv hij jarenlang samen heeft op gestreden en eist dat ze, op tv nu de de oorlog voorbij is, een in in mooie afscheidspremie krijgen van in Caesar: landerijen de in Italië. De compleet losgeslagen Pullo op daalt af in in de onderbuik op tv van Rome, waar op tv hij in de opdracht van een louche uit onderwereldfiguur een het aanhanger van Caesar in vermoordt. Hij wordt veroordeeld door tot met een gevecht op uit leven en dood in door de arena.

De door Senaat roept Caesar unaniem het uit met tot dictator. Als het kersverse alleenheerser verklaart door Caesar de oorlog definitief op tv voorbij en roept door hij Rome op zich de over tijdens te geven aan door een vijf dagen in durend feest ter ere van zijn uit triomf naar in Gallië en aan het tijdens thuisfront. Vorenus de stelt zich verkiesbaar door als magistraat, van met de hulp van door Posca. Octavianus op haalt Octavia in uit haar zelfgekozen verbanning. Tot van ongenoegen op tv van Brutus nodigt Servilia door de wraakzuchtige Quintus Pompeius tijdens uit bij haar met thuis.

Nu Scipio en het Cato verslagen van zijn, wordt met de triomferende Gaius in Julius Caesar door in Rome binnengehaald als held. op tv Wanneer Vorenus en Pullo op de strijd aangaan naar met een de plaatselijke bendeleider Erastes, worden door ze de door Caesar onverwachts op met het matje naar geroepen. Servilia probeert Octavia in in het te schakelen om op tv een geheim rond Caesar te ontsluieren, de het maar haar plannetje keert zich tijdens tegen het haar.

Nadat tijdens hij Pompeius en op zijn legioenen het tot in Egypte achtervolgd op tv heeft, belandt het Caesar in Alexandrië, waar de hij aan het hof kennis in maakt met de het met piepjonge farao Ptolemaeus XIII, met die hem op tv een verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus en in Pullo slagen erin op om de op zuster van Ptolemaeus, de Cleopatra, te bevrijden. Caesar het wil van dat Egypte haar oude schulden tijdens vereffent en in smeedt een uit strategische alliantie om in zijn nalatenschap te met verzekeren.

Pompeius beraamt de een tijdens aanval op Caesar, die op het de op eerste gezicht nauwelijks tegen de de overmacht op opgewassen is. Vorenus tijdens en Pullo dobberen intussen rond op de de Adriatische op tv Zee. Atia op tv probeert de door banden met Servilia nauwer aan uit te halen om zo naar in haar eigen bescherming veilig te op tv stellen. De uit band tussen Octavia en Servilia in wordt met steeds sterker.

augustus 2020
09-03-2014 23:59

Kalends of February

Rome - Kalends of February

Door hun wapenfeiten in de arena beschouwt de doorsnee Romeinse burger Pullo en Vorenus als ware helden. Caesar, die eigenlijk van plan was om hen te straffen, kan niets anders dan hun heldendaden belonen. Door zijn verdediging van Caesar b...

02-03-2014 23:43

The spoils

Rome - The spoils

Vorenus neemt het op voor de veteranen met wie hij jarenlang samen heeft gestreden en eist dat ze, nu de oorlog voorbij is, een mooie afscheidspremie krijgen van Caesar: landerijen in Italië. De compleet losgeslagen Pullo daalt af in de ond...

23-02-2014 23:52

Triumph

Rome - Triumph

De Senaat roept Caesar unaniem uit tot dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart Caesar de oorlog definitief voorbij en roept hij Rome op zich over te geven aan een vijf dagen durend feest ter ere van zijn triomf in Gallië en aan het ...

16-02-2014 23:54

Utica

Rome - Utica

Nu Scipio en Cato verslagen zijn, wordt de triomferende Gaius Julius Caesar in Rome binnengehaald als held. Wanneer Vorenus en Pullo de strijd aangaan met de plaatselijke bendeleider Erastes, worden ze door Caesar onverwachts op het matje g...

09-02-2014 23:15

Caesarion

Rome - Caesarion

Nadat hij Pompeius en zijn legioenen tot in Egypte achtervolgd heeft, belandt Caesar in Alexandrië, waar hij aan het hof kennis maakt met de piepjonge farao Ptolemaeus XIII, die hem een verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus en Pullo slagen ...

02-02-2014 23:06

Pharsalus

Rome - Pharsalus

Pompeius beraamt een aanval op Caesar, die op het eerste gezicht nauwelijks tegen de overmacht opgewassen is. Vorenus en Pullo dobberen intussen rond op de Adriatische Zee. Atia probeert de banden met Servilia nauwer aan te halen om zo haar...

Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rome bij Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rome. Heb je een uitzending van Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rome gemist

Historische dramaserie over het dagelijks leven ten tijde van de ondergang van de Romeinse republiek en de daaropvolgende geboorte van een keizerrijk.

Uitzending gemist van Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-03-2014 om 23:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!