Programma gemist?

Door tijdens hun wapenfeiten in in de arena beschouwt de doorsnee uit Romeinse burger naar Pullo en de Vorenus als ware helden. Caesar, het die eigenlijk door van plan was van om hen te de straffen, de kan niets anders dan hun heldendaden op belonen. op tv Door zijn verdediging van Caesar naar belandt de Vorenus - die senator wordt een - in een naar onverwachte machtspositie. Servilia tijdens van ruimt intussen de naar laatste hindernis voor haar ambitieuze wraakplan door door op. De pionnen zijn een geplaatst voor een zinderende in eindstrijd.

Vorenus naar neemt het op op voor de veteranen de met wie hij jarenlang het samen heeft gestreden en het eist dat ze, tijdens nu de oorlog het in voorbij is, een mooie afscheidspremie een krijgen van Caesar: landerijen door in Italië. De het compleet losgeslagen Pullo tijdens door daalt af in de het onderbuik van Rome, naar waar hij in van opdracht van tijdens een louche onderwereldfiguur een aanhanger het van door Caesar vermoordt. Hij wordt met veroordeeld tot een gevecht op het leven en naar dood op in de arena.

De tijdens Senaat roept Caesar unaniem uit op een tot dictator. Als kersverse van alleenheerser verklaart Caesar de oorlog met definitief voorbij een en roept hij Rome door in op zich over het te geven aan een vijf dagen op tv durend feest ter in in ere van zijn op triomf in Gallië en aan van het thuisfront. naar Vorenus stelt zich verkiesbaar als uit het magistraat, met de hulp op van Posca. de Octavianus haalt Octavia naar uit haar zelfgekozen het verbanning. Tot ongenoegen de van Brutus nodigt Servilia de de wraakzuchtige door Quintus Pompeius uit bij haar met thuis.

Nu tijdens Scipio en Cato verslagen de zijn, wordt de triomferende naar Gaius op tv Julius Caesar naar in Rome binnengehaald als met held. Wanneer Vorenus en Pullo het het de strijd aangaan met de een plaatselijke bendeleider Erastes, van worden ze door Caesar van onverwachts op het het in matje geroepen. Servilia probeert Octavia een in te schakelen tijdens om in een geheim rond Caesar te door ontsluieren, maar haar met plannetje keert naar zich tegen tijdens haar.

Nadat de hij Pompeius en zijn tijdens legioenen tot in Egypte in achtervolgd heeft, door belandt Caesar in Alexandrië, op een waar hij aan het hof kennis op maakt van met de piepjonge farao Ptolemaeus het XIII, die met hem een in verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus en naar op tv Pullo slagen erin om de de zuster van Ptolemaeus, op Cleopatra, te met bevrijden. Caesar van wil dat Egypte haar oude de schulden een vereffent en smeedt van een strategische alliantie de om zijn nalatenschap te de verzekeren.

Pompeius beraamt een door aanval een op Caesar, die op op het een eerste gezicht nauwelijks de tegen de overmacht opgewassen is. een Vorenus en door Pullo dobberen intussen rond op de de Adriatische op Zee. de Atia probeert de door banden met Servilia nauwer uit aan te halen een om zo haar eigen bescherming de veilig te stellen. tijdens De in band tussen de Octavia en Servilia wordt met steeds sterker.

januari 2020
09-03-2014 23:59

Kalends of February

Rome - Kalends of February

Door hun wapenfeiten in de arena beschouwt de doorsnee Romeinse burger Pullo en Vorenus als ware helden. Caesar, die eigenlijk van plan was om hen te straffen, kan niets anders dan hun heldendaden belonen. Door zijn verdediging van Caesar b...

02-03-2014 23:43

The spoils

Rome - The spoils

Vorenus neemt het op voor de veteranen met wie hij jarenlang samen heeft gestreden en eist dat ze, nu de oorlog voorbij is, een mooie afscheidspremie krijgen van Caesar: landerijen in Italië. De compleet losgeslagen Pullo daalt af in de ond...

23-02-2014 23:52

Triumph

Rome - Triumph

De Senaat roept Caesar unaniem uit tot dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart Caesar de oorlog definitief voorbij en roept hij Rome op zich over te geven aan een vijf dagen durend feest ter ere van zijn triomf in Gallië en aan het ...

16-02-2014 23:54

Utica

Rome - Utica

Nu Scipio en Cato verslagen zijn, wordt de triomferende Gaius Julius Caesar in Rome binnengehaald als held. Wanneer Vorenus en Pullo de strijd aangaan met de plaatselijke bendeleider Erastes, worden ze door Caesar onverwachts op het matje g...

09-02-2014 23:15

Caesarion

Rome - Caesarion

Nadat hij Pompeius en zijn legioenen tot in Egypte achtervolgd heeft, belandt Caesar in Alexandrië, waar hij aan het hof kennis maakt met de piepjonge farao Ptolemaeus XIII, die hem een verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus en Pullo slagen ...

02-02-2014 23:06

Pharsalus

Rome - Pharsalus

Pompeius beraamt een aanval op Caesar, die op het eerste gezicht nauwelijks tegen de overmacht opgewassen is. Vorenus en Pullo dobberen intussen rond op de Adriatische Zee. Atia probeert de banden met Servilia nauwer aan te halen om zo haar...

Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rome bij Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rome. Heb je een uitzending van Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rome gemist

Historische dramaserie over het dagelijks leven ten tijde van de ondergang van de Romeinse republiek en de daaropvolgende geboorte van een keizerrijk.

Uitzending gemist van Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-03-2014 om 23:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!