Programma gemist?

Door de hun wapenfeiten in door de arena beschouwt de doorsnee door Romeinse burger Pullo het en van Vorenus als de ware helden. Caesar, die eigenlijk van tijdens plan was om op tv hen te straffen, het kan niets anders een op dan hun heldendaden belonen. Door zijn van tijdens verdediging van Caesar met belandt Vorenus - die senator in wordt - een in een onverwachte met machtspositie. Servilia op tv ruimt intussen de laatste op hindernis voor haar ambitieuze met wraakplan op. naar De pionnen tijdens zijn geplaatst voor een zinderende naar eindstrijd.

Vorenus neemt met het op met voor de veteranen van met wie hij jarenlang in samen heeft gestreden en een van eist dat ze, nu de oorlog op tv op voorbij is, een mooie door afscheidspremie krijgen van Caesar: op tv landerijen in Italië. door De in compleet losgeslagen Pullo daalt af in van de uit onderbuik van naar Rome, waar hij in naar opdracht van een het louche onderwereldfiguur een op tv aanhanger van Caesar vermoordt. Hij het wordt veroordeeld tot uit door een gevecht op leven tijdens en dood in de op tv arena.

De Senaat roept de Caesar unaniem naar uit tot door dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart uit Caesar naar de oorlog in definitief voorbij en roept hij door Rome uit op zich over te geven aan op tv een vijf dagen uit een durend feest ter naar ere van zijn triomf in de Gallië en door aan het de thuisfront. Vorenus stelt zich verkiesbaar als tijdens magistraat, met de een hulp van tijdens Posca. Octavianus haalt door Octavia de uit haar zelfgekozen verbanning. Tot tijdens ongenoegen van naar Brutus nodigt Servilia de de wraakzuchtige met Quintus Pompeius uit bij haar de thuis.

Nu Scipio en een Cato door verslagen zijn, wordt de triomferende door Gaius Julius in Caesar op in Rome binnengehaald als de held. Wanneer Vorenus en Pullo in de strijd op aangaan een met de plaatselijke bendeleider Erastes, in worden ze uit door Caesar onverwachts op het tijdens matje geroepen. tijdens Servilia probeert tijdens Octavia in op te schakelen om een geheim rond door Caesar de te ontsluieren, uit maar haar plannetje keert zich tegen met het haar.

Nadat hij Pompeius naar en zijn legioenen door tot de in Egypte achtervolgd heeft, tijdens belandt met Caesar in Alexandrië, waar met hij aan het door hof kennis maakt met op tv de piepjonge farao Ptolemaeus het van XIII, die hem een met verrassend geschenk aanbiedt. tijdens Vorenus en Pullo slagen erin het om de zuster op tv van Ptolemaeus, naar Cleopatra, te de bevrijden. Caesar wil dat Egypte van haar op tv oude schulden vereffent een en smeedt door een strategische alliantie om naar zijn nalatenschap te uit verzekeren.

Pompeius op beraamt een aanval op Caesar, met die een op het eerste gezicht uit nauwelijks tegen de overmacht op opgewassen het is. Vorenus door en Pullo dobberen intussen rond op naar de de Adriatische Zee. Atia probeert de uit banden in met Servilia met nauwer aan te halen om uit zo met haar eigen bescherming veilig te stellen. uit De op band tussen Octavia en Servilia een op wordt steeds sterker.

april 2020
09-03-2014 23:59

Kalends of February

Rome - Kalends of February

Door hun wapenfeiten in de arena beschouwt de doorsnee Romeinse burger Pullo en Vorenus als ware helden. Caesar, die eigenlijk van plan was om hen te straffen, kan niets anders dan hun heldendaden belonen. Door zijn verdediging van Caesar b...

02-03-2014 23:43

The spoils

Rome - The spoils

Vorenus neemt het op voor de veteranen met wie hij jarenlang samen heeft gestreden en eist dat ze, nu de oorlog voorbij is, een mooie afscheidspremie krijgen van Caesar: landerijen in Italië. De compleet losgeslagen Pullo daalt af in de ond...

23-02-2014 23:52

Triumph

Rome - Triumph

De Senaat roept Caesar unaniem uit tot dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart Caesar de oorlog definitief voorbij en roept hij Rome op zich over te geven aan een vijf dagen durend feest ter ere van zijn triomf in Gallië en aan het ...

16-02-2014 23:54

Utica

Rome - Utica

Nu Scipio en Cato verslagen zijn, wordt de triomferende Gaius Julius Caesar in Rome binnengehaald als held. Wanneer Vorenus en Pullo de strijd aangaan met de plaatselijke bendeleider Erastes, worden ze door Caesar onverwachts op het matje g...

09-02-2014 23:15

Caesarion

Rome - Caesarion

Nadat hij Pompeius en zijn legioenen tot in Egypte achtervolgd heeft, belandt Caesar in Alexandrië, waar hij aan het hof kennis maakt met de piepjonge farao Ptolemaeus XIII, die hem een verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus en Pullo slagen ...

02-02-2014 23:06

Pharsalus

Rome - Pharsalus

Pompeius beraamt een aanval op Caesar, die op het eerste gezicht nauwelijks tegen de overmacht opgewassen is. Vorenus en Pullo dobberen intussen rond op de Adriatische Zee. Atia probeert de banden met Servilia nauwer aan te halen om zo haar...

Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rome bij Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rome. Heb je een uitzending van Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rome gemist

Historische dramaserie over het dagelijks leven ten tijde van de ondergang van de Romeinse republiek en de daaropvolgende geboorte van een keizerrijk.

Uitzending gemist van Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-03-2014 om 23:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!